2020. május 28., csütörtök - Emil, Csanád
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Vb-2010: Parreira már a hatodik vb-jén vesz részt mint szövetségi kapitány
Már a Mexikó elleni nyitómérkőzés kezdő sípszavának pillanatában volt mit ünnepelnie Carlos Alberto Parreirának, a házigazda dél-afrikaiak szövetségi kapitányának, aki immáron hatodik világbajnokságán dirigál egy együttest, s ezzel egyedüli rekorderré lépett elő. A 67 éves brazil tréner eddig társbérletben tartotta a csúcsot Bora Milutinoviccsal, aki öt vb-n ült a kispadon. Parreira először 1982-ben, Spanyolországban vett részt vb-n szakvezetőként, akkor Kuvait legjobbjait irányította. Nyolc évvel később az Egyesült Arab Emírségek, 1994-ben pedig hazája csapatát vezette - utóbbi alkalommal világbajnoki címig. A folytatásban Szaúd-Arábia (1998), majd ismét Brazília (2006) szövetségi kapitánya volt, ezúttal pedig a dél-afrikai csapat mestere.
2010.06.11. 17:15
 
 
Újra járható a budai rakpart egy része
Péntek délután öt órától ismét járható a budai rakpart Lágymányosi híd és a Halász utca közötti szakasza, amelyet a Duna áradása miatt zártak le korábban - közölte Horváth László, a Fővárosi Közterület Fenntartók szóvivője. A pesti és a budai rakpart többi - korábban lezárt - szakaszán továbbra is marad a lezárás. Horváth László elmondta, hogy még sok terület áll víz alatt. A Lánchídnál az aluljáróban, valamint a 2-es villamos alagútjánál is szivattyúzzák a vizet. Még mindig komoly mennyiségű víz van a Margit híd pesti és budai hídfőjénél is. Azzal kapcsolatban, hogy a többi lezárt szakaszt mikor adják vissza a forgalomnak, azt mondta, hogy nem tudni, mivel az elmúlt órákban lassult az apadás, az is lehet, hogy megáll.
2010.06.11. 17:15
 
 
Andor László: a tízéves uniós növekedési program is üzenet a piacnak
Az Európai Unió most készülő gazdasági növekedési, versenyképességi és foglalkoztatási programja, az úgynevezett EU2020 is üzenet az EU-tagországok gazdasági helyzetét figyelő piacoknak - mondta Brüsszelben az Európai Bizottság foglalkoztatás- és szociálpolitikai felelőse. Andor László egy helyi elemzőintézet meghívására tartott tájékoztatót az illetékességi körébe tartozó ügyek haladásáról. Mint mondta, az EU2020 megalkotásával az unió azt üzeni, hogy a példátlan gazdasági válság okozta nehézségek ellenére is van hosszú távú stratégiája a gazdaság fellendítése és a munkahelyteremtés területén. Az EU-tagországok állam- és kormányfői várhatóan jövő heti brüsszeli találkozójukon hagyják jóvá a program általános elemeit.
2010.06.11. 17:00
 
 
Öt javaslatból álló médiacsomag a Ház előtt
Öt előterjesztést tartalmazó átfogó médiacsomagot nyújtottak be az Országgyűlésnek fideszes képviselők pénteken. Kezdeményezik egyebek között a Közszolgálati Közalapítvány létrehozását, a Magyar Televízió, a Magyar Rádió, a Duna Televízió közalapítványainak és a Magyar Távirati Iroda tanácsadó testületének jogutódjaként. A közmédiumok nonprofit részvénytársaságokká alakulnak, de szervezetileg önállóak maradnak - derül ki az előterjesztésekből.
2010.06.11. 16:45
 
 
Jövő héten már áfa-mentes lehet az adományozás
Akár már a jövő héten áfa-mentes lehet a közcélú adományozás, ugyanis a pénteken benyújtott törvényjavaslat fideszes kezdeményezője házszabálytól eltéréssel már hétfőn elfogadtatná az Országgyűléssel az erre vonatkozó indítványát. Balog Zoltán társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón, Budapesten kifejtette: a köztársasági elnöktől a jogszabály sürgős kihirdetését kérik majd, ami öt napot jelent, vagyis ha a Ház hétfőn elfogadja a törvényjavaslatot, az akár már a jövő héten hatályba léphet.
2010.06.11. 16:30
 
 
Vb-2010: hivatalosan megnyitották a tornát
Péntek délután, nem sokkal három óra után Johannesburgban hivatalosan is megnyitották a XIX. labdarúgó-világbajnokságot. Az eseményt nem tudták teltház előtt megtartani, mivel az ünnepség előtt óriási közlekedési dugók alakultak ki a dél-afrikai városban. A negyven perces megnyitón több mint ezerötszázan működtek közre, köztük egy táncos fellépéssel Desmond Tutu, Nobel Béke-díjas egyházi vezető, a Grammy-díjas énekes, R. Kelly pedig előadta a "Győzelem jele" (Sign of a Victory) című dalt.
2010.06.11. 16:00
 
 
A Roxette énekel Viktória svéd koronahercegnő esküvőjén
Nemcsak zenével szolgál a Roxette svéd popduó Viktória svéd koronahercegnő esküvőjén, hanem fellépése után együtt is ünnepel majd az ifjú párral. Stockholmi lapok pénteki információi szerint Marie Fredriksson énekesnő és partnere, Per Gessie neve a királyi esküvő egyelőre titkos vendéglistáján is szerepel. A duó az esküvő előestéjén is fellép a jegyesek számára rendezett meglepetéskoncerten. Ez Svédország kormányának ajándéka Viktória koronahercegnőnek és párjának, Daniel Westlingnek: a hercegnő kedvenc dala a Roxette The Look című slágere.
2010.06.11. 16:00
 
 
Vukovich Gabriella lett a KSH új elnöke
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) korábbi alelnökét, Vukovich Gabriellát nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök a KSH új elnökének, megbízatása hat évre szól - derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából. Az új elnök kinevezése június 11-től érvényes. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szerdán közölte, hogy Belyó Pál elnök benyújtotta lemondását. Akkor arról tájékoztattak, hogy a minisztérium egyeztet Belyó Pállal szakmai tapasztalatainak lehetséges alkalmazásáról. Belyó Pál 2009 novemberében került a KSH élére, kinevezése eredetileg hat évre szólt.
2010.06.11. 15:45
 
 
Már nyolc embert kellett kimenteni a Balatonból
A vízi rendőrök felkészültek az idei első, nagy tömegeket vonzó balatoni hétvégére. A néhány napja tartó fürdési szezonban már nyolc embert kellett kimenteni - közölte a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetőhelyettese pénteken. Nagy Jenő elmondta, hogy péntekre 23 fokosra melegedett a tó vize, kánikulai meleg várható a következő napokban is, így nagy tömegeket várnak a Balatonhoz. A vízi rendészet az ezzel járó feladatokra felkészült, állománya és eszközei bevetésre készen állnak.
2010.06.11. 15:30
 
 
Megkezdődik a kárfelmérés Borsodban
Megkezdődik a kárfelmérés Borsod-Abaúj-Zemplén megye árvíz sújtotta településein; Ódor Ferenc (Fidesz), a megyei közgyűlés elnöke a lakhatás feltételeinek megteremtését nevezte elsődlegesnek pénteki sajtótájékoztatóján Miskolcon. A Bódva, a Sajó és a Hernád egyidejű áradása ellen a megye több mint kétszáz településén védekeztek, sokkal több mint száz ház összedőlt vagy az összedőlés határán áll, több mint háromezer ingatlan megsérült. Ódor Ferenc közölte: tizenhét munkacsoport a jövő keddig felméri a magántulajdonban lévő épületekben keletkezett károk mértékét, a kormány ennek ismeretében dönt a kárenyhítésről.
2010.06.11. 15:00
 
 
Vb-2010: Drogba újra edzett
Szűk egy héttel az után, hogy súlyos sérülést szenvedett, ismét edzett Didier Drogba, a világbajnokságon szereplő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. A Chelsea 32 éves klasszis csatára a csütörtöki tréningen vett részt úgy, hogy jobb alkarja sínben volt, és nem teljes erőbedobással végezte a gyakorlatokat. A játékosnak múlt pénteken, egy felkészülési mérkőzésen eltört a könyöke. A válogatottban eddigi 68-szor szerepelt és 44 gólt szerzett futballista visszatérésnek hírére valóságos örömünnep tört ki hazájában, a szurkolók táncoltak és énekeltek az utcákon.
2010.06.11. 14:45
 
 
Fesztergom
A személyesség és a minőség az esztergomi Fesztergom fesztivál kettős jelszava 1999 óta. A rendezvény idén 12. alkalommal igyekszik minőségi szórakoztatást nyújtani, színvonalas koncertekkel és kísérőrendezvényekkel kényeztetni a közönséget.
2010.06.11. 13:55
 
 
Hamlet
A leghosszabb Shakespeare-drámaszöveg szavak nélkül, mégis érdekesen és abszolút hitelesen, miközben mindennapi társas és magánválságainkra jellemző lelki folyamatokat képez le aktuálisan.
2010.06.11. 13:53
 
 
Cameron Diaz volt barátjával randizott
Volt pasijaival tölti a legtöbb időt a bájos színésznő.
2010.06.11. 13:51
 
 
Charlize Theron fitt és szexi
Az Olasz meló sztárja nincs megelégedve testével, ezért intenzíven edz és készül a bikini szezonra.
2010.06.11. 13:48
 
 
Németh Miklós a jégkorong-szövetség új elnöke
Németh Miklós, a Közgép Zrt. elnök-vezérigazgatója lett a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke. A pénteki közgyűlésen a szavazásra jogosult 71 tagból 68-an szavaztak Németh Miklós mellett. "Komoly örökség, amit az előző elnökség, az előző elnök ránk, rám hagyott - mondta székfoglalójában Németh Miklós. - Az elmúlt hét év eredményei nagyon nehezen túlszárnyalhatók, de meg kell próbálni! A lehetőségek adottak. Világos célokra van szükség, és ezeket kell elérni: pályák építése, az A csoportba jutás, utánpótlás-nevelés."
2010.06.11. 13:45
 
 
Víz nélkül nincs élet: inni kell, de mit és mikor?
Úgy tartják, aki evés közben iszik, annak lassul az emésztése. Ne higgye el! A folyadék kedvezően hat a bélműködésre.
2010.06.11. 13:45
 
 
Ökölvívó Eb: Káté Gyula döntős
Bejutott a fináléba a 64 kg-os Káté Gyula a Moszkvában zajló ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a pénteki elődöntőben legyőzte az orosz Alekszandr Szoljanyikovot. A 28 esztendős Káté 6-3-as pontozással bizonyult jobbnak vele egykorú ellenfelénél. A magyar öklöző pályafutása során másodszor jutott kontinenstornán döntőbe. Korábban szerzett már ezüst-, illetve két bronzérmet, világbajnokságon pedig kétszer volt harmadik.
2010.06.11. 13:00
 
 
Németh: a magyar és lengyel EU-elnökség lendületet adhat az együttműködésnek
Az európai unión belüli "közép-európai elnökségi staféta" - vagyis a jövő évi magyar és lengyel elnökség - nagy lendületet adhat az új típusú közép-európai együttműködés megteremtésének, segíthet a magyar és román közös érdekek érvényesítésében - mondta Német Zsolt az MTI-nek konstancai megbeszélései után. A külügyi államtitkár a Fekete-tengeri kikötővárosban Teodor Baconski külügyminiszterrel és Bogdan Mazuru külügyi államtitkárral is tárgyalt. Elmondta: a felek közös érdeknek nevezték az energiabiztonság megteremtését, az EU közösségi politikáinak fenntartását, a kisebbségpolitikai együttműködés kiszélesítését, a Nyugat-Balkán euroatlanti integrációjának elősegítését, valamint a Duna-stratégia céljainak megvalósítását.
2010.06.11. 13:00
 
 
Tovább tartanak nyitva a budapesti strandok a hőség miatt
Hosszabb nyitva tartással készülnek a budapesti strandok a hétvégén várható kánikulára - közölte a Budapest Gyógyfürdői (BGYH) Zrt. Az időjárás-előrejelzés szerint a hétvégén rendkívüli hőség várható, ezért a budapesti strandok hosszabbított nyitva tartással üzemelnek: a Palatinus, a Dagály, a Római, a Paskál, a Csepeli, a Csillaghegyi és a Pünkösdfürdői strand este nyolc óráig fogadja a vendégeket. A jegyárak változatlanok maradnak. Szombaton ismét megnyílik a Pünkösdfürdői strand is.
2010.06.11. 12:45
 
 
Államosítaná a magánnyugdíj-pénztárakat a Jobbik
A Jobbik a magánnyugdíj-pénztárak állami kezelésbe vételével egészítené ki a kormány kedden bemutatott 29 pontos első akciótervét, mivel a párt szerint ezzel a lépéssel nagyobb megtakarítást lehetne elérni, mint az összes többivel együttvéve. Hegedűs Tamás, a Jobbik frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: pártja alapvetően jó iránynak tartja az Orbán Viktor miniszterelnök által ismertetett elképzeléseket, ugyanakkor sajnálják, hogy a kormánynak meg "kellett hátrálnia" az "elmúlt évek legnagyobb makrogazdasági szélhámossága" nyomán létrejött magánnyugdíjrendszer átalakításától.
2010.06.11. 12:15
 
 
Újabb vizsgálatot szeretne a NOB a fehérorosz kalapácsvetők ügyében
Újabb doppingvizsgálatot szeretne elvégeztetni a fehérorosz kalapácsvetők ügyében a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), amely nem fogadja el a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtöki döntését. A CAS határozata szerint a pozitív mintát produkált atléták visszakapják a 2008-as pekingi olimpián szerzett ezüst- és bronzérmüket, és Pars Krisztián marad negyedik. Thomas Bach, a NOB alelnöke pénteken bejelentette, hogy a levett vér- és vizeletmintákat több mint nyolc évig tárolják úgy, hogy azokon bármikor elvégezhetőek a tesztek.
2010.06.11. 12:15
 
 
Kétrészes lesz a negyedik Alkonyat-film
Két részre bontva forgalmazzák a negyedik Alkonyat-filmet - jelentette be a gyártó Summit Entertainment stúdió. A Hajnalhasadás Stephanie Meyer azonos című vámpírregényéből készül, és az alkotók már korábban jelezték, hogy a 900 oldalas anyag túl hosszú és bonyolult ahhoz, hogy másfél órában össze lehessen foglalni a filmvásznon. A stúdió azonban csupán csütörtökön erősítette meg a korábban kiszivárgott híreket, hogy a film kitűzött premierjén, 2011. november 18-án csak a Hajnalhasadás első részét láthatják a rajongók. A második rész bemutatójáról később születik döntés.
2010.06.11. 11:45
 
A kormány nem enged az állami vezetők fizetéscsökkentéséből
A kormány nem enged abból a tervéből, hogy kétmillió forintban maximálja az állami vezetők fizetését, köztük a jegybankelnökét - szögezte le Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő pénteken. Arra az újságírói felvetésre, hogy uniós szabályok miatt nem lehet csökkenteni a jegybankelnök fizetését, Szijjártó Péter úgy reagált: a kormány által tervezett lépés minden jogszabályi előírásnak megfelel majd, és a kabinet egyeztetni fog az Európai Unióval. A szóvivő szerint azonban meg kell szüntetni azt a tűrhetetlen állapotot, amely szerint az emberek kevés pénzből élnek, míg mások az adófizetők pénzéből havi 7 millió forintot kapnak.
2010.06.11. 11:30
 
 
Két miniszterelnöki megbízottat nevezett ki Orbán Viktor
Orbán Viktor kormányfő két miniszterelnöki megbízottat nevezett ki pénteki hatállyal: Balsai István és Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselőket. Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő bejelentette, hogy Balsai István miniszterelnöki megbízottként vizsgálja a 2006 októberi rendőri brutalitást, Budai Gyula pedig "az állami földek jogellenes elherdálását".
2010.06.11. 11:15
 
 
Folyamatosan nő a vendégek száma a budapesti strandokon
A jó idő miatt a hét eleje óta folyamatosan, szinte ezer fővel nőtt naponta a vendégek száma a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) által üzemeltetett strandokon, csütörtökön csaknem 11 ezren látogatták a strandokat - mondta Kiss Ferenc, a társaság üzemeltetési igazgatója. A BGYH azt várja, hogy szombaton a strandlátogatók száma eléri a 15 ezret, vasárnap pedig meghaladja a 20 ezret.
2010.06.11. 10:45
 
 
A fogyasztói árak 5,1 százalékkal nőttek
A fogyasztói árak májusban 0,9 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 5,1 százalékkal haladták meg az egy évvel azelőtti szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Áprilishoz képest az éves index 0,6 százalékponttal csökkent, az egyhavi áremelkedés viszont január óta májusban volt a legmagasabb. Az adat megegyezik az elemzők várakozásával, akik 5,15 százalékos éves inflációt jósoltak májusra. Az élelmiszerárak a múlt év májusához képest 1,3 százalékkal csökkentek, amire 1999 májusa óta nem volt példa - mondta Minary Borbála, a KSH főosztályvezető-helyettese.
2010.06.11. 10:15
 
 
Megvan a Föld körüli hajóúton járó 16 éves lány az Indiai-óceánon
Sikerült kapcsolatba lépniük az Indiai-óceánon vészjeleket leadó Abby Sunderlanddel, aki él és jól van - közölte a repülőgépen felkutatására indult mentőcsapat szóvivője. A 16 éves kaliforniai lány több mint öt hónapja indult el egyedül Föld körüli vitorlásútra. Csütörtökön, mielőtt megszakadt vele minden kapcsolat, vészjeleket adott le. Legutóbbi ismert helyzete Madagaszkártól több mint 3000 kilométerrel keletre és ugyanekkora távolságra Ausztráliától nyugatra volt. A legközelebbi hajó kétnapi útra volt akkor tőle.
2010.06.11. 09:30
 
 
Naomi Campbell Velencében házasodna
Velencében mondaná ki a boldogító igent olasz sajtóértesülések szerint Naomi Campbell szupermodell. A brit híresség állítólag már ki is szemelte magának a Szent György-templomot, és készen áll arra, hogy feleségként áttérjen milliárdos orosz vőlegénye ortodox hitére. Orosz bulvárlapok úgy tudják, Vlagyiszlav Doronyin egy exkluzív villát ad nászajándékként Campbellnek.
2010.06.11. 09:30
 
 
Franciaországban a naptejkenő 2010 top nyári munkája
Két diák lett a győztese a 2010 nyári munkájára meghirdetett álláspályázatnak Franciaországban. 700 jelentkező közül választották őket, így hat héten át ötezer eurós (1,4 millió forintos) zsebpénzért ők kenhetik a nyaralókra a naptejet az Atlanti-óceán partjának egyik legfelkapottabb üdülőhelyén, Sables-d'Olonne strandján. A diákok július 10. és augusztus 22. között egy, az üdülőhely strandján felállított krémezőbódéban elsősorban napozási tanácsokkal szolgálnak majd a nyaralóknak és naptejek termékmintáit osztogatják - tájékoztatott a turisztikai hivatal.
2010.06.11. 09:00
 
 
Megbukott a saját tárgyából vizsgázó tanárok négyötöde Thaiföldön
Megbukott a középiskolai vizsgákon a tanárok több mint négyötöde Thaiföldön saját tantárgyából, nevezetesen matematikából, biológiából és számítástechnikából. A leggonoszabb mumus a számítástechnika volt: azon 88 százalék bukott. A matematikatanárok sem lehetnek büszkék magukra: 84 százalékuk írt elégtelent. Biológiából ennél is rosszabb eredmény született: a tantárgyat okítók 86 százaléka kapott egyest. A fizikatanárok kicsit jobbak, nekik csak 71 százalékuk bukott. A 37 ezer 500 thaiföldi középiskola igazgatóinak is kellett vizsgázniuk, ők angolból bizonyíthattak. 95 százalékuknak nem sikerült.
2010.06.11. 08:45
 
 
Tovább csökkent az árvíz miatt kitelepítettek száma
Tovább csökkent országosan az árvíz miatt kitelepítettek és a védekezésben résztvevők száma - közölte Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője. Összegzése szerint estére országosan 4.427 volt a kitelepítettek száma, közülük Borsodban 3.622 ember vár még a hazatérésre. Az országban 4.700-an dolgoznak a védekezésben, Borsodban 3.700-an, többnyire szivattyúznak és fertőtlenítenek, mivel a közvetlen veszélyhelyzet már elmúlt. Dobson Tibor közlése szerint Borsodban hat településen nincs ivóvíz, Arnóton, Aszalón, Sajósenyén, Szikszón, Edelényben és Sajóvámoson. Ezekre a településekre lajtos kocsival hordják a vizet, valamint palackos és zacskós vizet visznek.
2010.06.11. 08:45
 
 
Életmentő alsónemű
Életmentő alsónadrággal rukkoltak ki amerikai tudósok: a ruhadarab folyamatosan méri viselője vérnyomását, pulzusát és más életfunkcióit, valamint ha kell, még gyógyszert is bead neki. Okossága annak a bioszenzornak köszönhető, amelyet beépítettek az alsónemű gumipántjába. A szenzor érintkezik a bőrrel, ennek révén gyűjt adatokat viselője szervezetéről. A ruhadarabot mindenek előtt a hadseregben rendszeresítenék. Az alsónemű ugyanis képes sebesülés esetén diagnosztizálni a sérülést, sőt fájdalomcsillapítót adagolni a sebesült szervezetébe, és esetenként magát a sérülést is kezelni.
2010.06.11. 08:30
 
 
Borsodban apadnak a folyók, a dunai és a tiszai árhullám még tart
Borsodban már minden folyó apad, megszűnt a közvetlen árvízi veszélyhelyzet, a Duna Paksnál tetőzött, a Tisza teljes középső és alsó szakaszán harmadfokúnál magasabb az árvizi készültség - mondta Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kijelölt miniszteri biztos szóvivője. Országosan az árvíz elleni védekezésben mintegy 4.000 fő vesz részt, ebből 3.000-en még mindig Borsod megyében. Aktív védekezési munka folyik Szolnok térségében is, ahol 10 méteres vízszinttel várják a Tisza tetőzését. Országosan az árvíz miatt kitelepítettek száma 126 településen 4.150-re mérséklődött, Borsodban ez a szám 45 településen 3.350.
2010.06.11. 08:30
 
 
A pápa védelmébe vette a cölibátust a támogatására összegyűlt papok előtt
XVI. Benedek pápa védelmébe vette a cölibátust abban a beszédében, amelyet a papság évének vége alkalmából és ezzel együtt az ő támogatására összegyűlt mintegy 15 ezer pap előtt mondott csütörtök este a vatikáni Szent Péter téren. A világ minden tájáról érkező papok esti virrasztást tartottak a téren. Az egyházfő kijelentette a beszédben, hogy a papi nőtlenség a hit egyik jele az egyre inkább szekularizálódó világban. Beszélt a papok nemi visszaélései okozta egyházi botrányokról, de csak úgy utalt rájuk, mint azok a "járulékos botrányok", amelyek kidomborították "tökéletlenségünket, és bűneinket".
2010.06.11. 08:30
 
 
Vb-2010: két meccsel megkezdődik az év sporteseménye
Ma 16 órakor a házigazda Dél-afrikai Köztársaság, illetve Mexikó válogatottjának összecsapásával megkezdődik az év sportrendezvénye, a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A 64 mérkőzést magában foglaló, egy hónapig tartó futballőrület a döntőnek is otthont adó Futballvárosban veszi kezdetét az ünnepélyes megnyitót követően. Este az A csoport másik 1. fordulós találkozójával folytatódik a 32 csapatos torna: a Franciaország-Uruguay összecsapást 20:30 órától a fokvárosi Zöld Pont Stadionban rendezik.
2010.06.11. 08:15
 
 
NBA: otthon egyenlített a Boston, 2-2-re áll a döntő
A házigazda Boston Celtics nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 64. nagydöntőjének negyedik mérkőzését, így 2-2-re kiegyenlített a címvédő Los Angeles Lakers ellen. Eredmény, döntő, 4. mérkőzés: Boston Celtics-Los Angeles Lakers 96-89 (19-16, 23-29, 18-17, 36-27). Legjobb dobók: Pierce 19, Davis 18, Garnett 13, Allen 12, Robinson 12, Rondo 10, illetve Bryant 33, Gasol 21, Odom 10. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-2.
2010.06.11. 08:15
 
 
Soltész: 2012-től visszaállítanák a gyest három évre
A szociális, család- és ifjúságügyi államtitkárság egyik fontos feladata a családtámogatási rendszer megerősítése és különválasztása a szociális segélyezési rendszertől - mondta Soltész Miklós szociálpolitikai államtitkár az MTI-nek adott interjújában. Szavaiból kiderült: a tervek szerint a gyermeket nevelő házaspárok keresetük egy bizonyos részét nem kell majd, hogy leadózzák. Az államtitkár megemlítette azt is, a kormány intézkedései között szerepel majd a gyes három évre való visszaállítása 2012-től.
2010.06.11. 08:15
 
 
Napi Gazdaság: a parlament kapkodása miatt drágulhat a távfűtés
A távfűtés drágulásához vezethet, hogy a módosításból kifelejtették a távhőtermelés céljára vásárolt gáz árát. Így amennyiben a piaci gázár emelkedik, a lakossági tarifákban nem érvényesíthető költségnövekedést az ipari fogyasztóknak eladott gázra terhelhetik a kereskedők - írta a Napi Gazdaság. A lapban megjelent cikk felidézi: Rogán Antal (Fidesz) szerdán terjesztette a parlament elé a földgáz- és az áramtörvény módosításáról szóló jogszabálytervezetét, amely a lakossági tarifák megállapítását a nemzeti fejlesztési miniszter hatáskörbe utalná. A javaslat az Orbán Viktor miniszterelnök által kedden bejelentett célt szolgálja, miszerint a kormány befagyasztja a közüzemi díjakat.
2010.06.11. 08:00
 
 
Népszabadság: Fellegi őszre megállapodna az energiaszolgáltatókkal
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter arra törekszik, hogy a megállapodások a kormányzat és az energiaszolgáltatók között legkésőbb őszre megszülessenek, és a fűtési szezon kezdetekor már érvényesek legyenek - írta a Népszabadság. A lapban megjelent interjúban a miniszter kijelentette: a lakossági árak hatósági megszabása a tárgyalások kiindulópontja. Az eddigi tárgyalások során kiderült, hogy a szolgáltatóknak Magyarországon a kiszámíthatóság, a stabilitás és a tervezhetőség hiányzik a leginkább, és fontos az is, hogy bevonják őket a kérdések megoldásába.
2010.06.11. 08:00
 
 
Gyémánt Liga: Powell 9,82 mp-cel nyert férfi 100 méteren
A jamaicai Asafa Powell a világ idei legjobbjával, 9.82 mp-cel nyerte a férfi 100 métert az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat negyedik állomásán, Rómában. Ezen kívül további öt számban érték el a szezon eddigi legjobb eredményét. Női 100 méteren az olimpiai és világbajnok jamaicai Shelly-Ann Frasert rossz rajt miatt kizárták, így az amerikai Lashauntea Moore diadalmaskodott.
2010.06.11. 07:15
 
 
Magyar Nemzet: a földtörvényt több lépésben módosítják az uniós döntés után
A Magyar Nemzet értesülése szerint a kormányzat kész a földtörvény módosítására, de előbb meg akarja várni az EU álláspontját a külföldiek földvásárlásának korlátozását lehetővé tevő moratórium meghosszabbításáról. A lap szerint a kormányzat kész arra, hogy módosítsa az elővásárlási jogok sorrendjét a földtörvényben, és az független a moratórium meghosszabbításától. Amennyiben az EU nem járulna hozzá a 2011-ben lejáró időszak meghosszabbításához, akkor az illetékesek a francia, illetve a dán példa alapján mezőgazdasági végzettséghez, nyelvismerethez és több éves helyben lakáshoz kötnék a földszerzést Magyarországon.
2010.06.11. 07:15
 
 
Második fokozatú hőségriasztás lép életbe
Háromnapos, második fokozatú hőségriasztás lép ma életbe az országban, mivel a következő napokban várhatóan 25-27 Celsius-fok között alakul a napi átlaghőmérséklet. Falus Ferenc országos tiszti főorvos csütörtökön jelentette be, hogy péntektől elrendeli a második fokozatú hőségriasztást. Közlése szerint az elmúlt hetek esőzései után hirtelen érkezett meleg elsősorban a városokban, azon belül is a sűrűn lakott, lakótelepi környezetben élőket veszélyezteti. Az emberi szervezet számára ilyenkor az lehet a legmegerőltetőbb, ha a lakások belső hőmérséklete a reggeli órákra sem süllyed 20 Celsius-fok alá.
2010.06.11. 07:15
 
 
Vb-2010: Drogba már kedden játszani fog
Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány szerint már kedden, Elefántcsontpart első világbajnoki találkozóján játszhat Didier Drogba, a labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, akinek múlt pénteken egy felkészülési mérkőzésen eltört a könyöke. "Ha ma vagy holnap lenne a mérkőzés, akkor ki kellene hagynia, de még addig van pár nap, így valószínűleg pályára léphet majd Portugália ellen" - mondta a svéd szakvezető a 32 éves csatárról. Az Elefántok a portugálok mellett a brazilokkal és az észak-koreaiakkal szerepelnek azonos csoportban.
2010.06.10. 22:00
 
 
Varga: a családi adórendszert egyszerűbb lesz bevezetni, mint elmagyarázni
Az egykulcsos családi adórendszerben lesznek olyan jövedelmek, amelyek nem tartoznak az adórendszer hatály alá - közölte Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára az InfoRádió csütörtöki Aréna című műsorában. Úgy fogalmazott: "egyszerűbb lesz bevezetni, mint elmagyarázni". A kormány által tervezett, 16 százalékos, egykulcsos családi adórendszerről Varga annyit mondott: lesznek olyan jövedelmek, amelyek kívül esnek az adórendszeren, ilyen lesz a gyermeknevelés költsége, illetve lesznek olyan összegek, amelyeket a gyermekes családoknál nem kell leadózni.
2010.06.10. 21:15
 
 
Martonyi: magyar-szerb kormányülés lesz még az idén
Még az idén együttes ülést tart a szerb és a magyar kormány - jelentette be Martonyi János külügyminiszter csütörtökön Belgrádban, miután tárgyalt szerb hivatali partnerével. A kormányülés napirendjén szerepelni fognak többek között a szerb-magyar gazdasági kapcsolatok, kereskedelmi, befektetési kérdések, kisebbségi ügyek, a kétoldalú kulturális kapcsolatok - mondta el Martonyi János. Kijelentette, "jelképes üzenete van", hogy első hivatalos külföldi útja Szerbiába vezetett. A magyar külügyminiszter rendkívül fontosnak nevezte az EU-bővítési folyamat fenntartását. Minden jelentkező számára biztosítani kell a csatlakozás perspektíváját - szögezte le.
2010.06.10. 21:00
 
 
Magyar Bankszövetség: két héten belül lesz megállapodás a "bankadóról"
"Elkezdtük a tárgyalást, két héten belül megállapodunk" - mondta Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke az MTI-nek csütörtökön, miután találkozott Matolcsy Györggyel. A bankszövetség a miniszterelnök által kedden bejelentett "bankadóról" tárgyalt a nemzetgazdasági miniszterrel. Erdei Tamás részleteket nem árult el. A jegybank szakértői szinten részt vett a csütörtöki megbeszélésen - erősítette meg az MTI-nek a Magyar Nemzeti Bank (MNB) sajtóosztálya. Az MNB szerdán jelentette be részvételi szándékát a pénzügyi adóról szóló tárgyalásokon, hogy feltehesse kérdéseit, és ismertethesse szakmai álláspontját.
2010.06.10. 20:30
 
 
Női vízilabda Világliga: a magyar csapat nagyon elverte a briteket
Győzelemmel mutatkozott be a magyar válogatott a női vízilabda Világliga európai 1-es csoportjának budapesti selejtezőkörében: Petrovics Mátyás alakulata csütörtökön hatalmas különbséggel, 21 góllal verte Nagy-Britannia együttesét. Eredmény: Magyarország - Nagy-Britannia 25-4 (9-0, 5-0, 7-2, 4-2). A magyar góldobók: Bujka Barbara 6, Pelle Anikó, Valkay Ágnes 4-4, Keszthelyi Rita 3, Kisteleki Dóra, Tóth Ildikó 2-2, Antal Dóra, Szűcs Gabriella, Jancsó Patrícia, Takács Orsolya 1-1.
2010.06.10. 20:15
 
 
MSZP: nem valósul meg Fidesz által ígért járulékcsökkentés sem
Az MSZP szerint a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatóból az derül ki, hogy a kormány újabb korábbi ígéretét vonta vissza, mivel bevallották, hogy az ígért járulékcsökkentésből semmi sem lesz. Lendvai Ildikó, az MSZP leköszönő elnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozza: a kabinet a "szépíthetetlent igyekezett szépíteni", vagyis azt, hogy az általa javasolt adórendszer a munkavállalók többségétől, a kis- és közepes jövedelműektől pénzt vesz el azért, hogy a tehetősekhez juttassa. A szuperbruttó - adójóváírás melletti - megszüntetése ugyanakkor azt jelenti, hogy nem a havonta 240 ezer forint alatt keresők veszítenek, hanem a 220 ezer forint alatt keresők.
2010.06.10. 20:15
 
 
Pozsony cáfolja, hogy a szlovák nagykövetet bekérették a magyar külügybe
Pozsony csütörtökön cáfolta, hogy Peter Weisst, Szlovákia budapesti nagykövetét bekérették a magyar külügyminisztériumba. Félreértésről van szó - mondta Peter Stano, a szlovák külügyminisztérium szóvivője a TASR hírügynökségnek. Bár Weiss valóban járt a magyar külügyminisztériumban, de "a nagykövetek és a vendéglátó ország minisztériuma közötti szokásos párbeszéd keretében" - közölte Stano. A magyar külügy csütörtökön közölte, hogy Peter Weisst a külügyminisztériumba kérették. Az intézkedés előzménye, hogy a szlovák kormány június 9-én olyan nyilatkozatot jelentetett meg, amelyben revizionista törekvésekkel vádolta meg a magyar kormányt és az Országgyűlést - mutatott rá közleményében Mátrai Zsuzsanna szóvivő.
2010.06.10. 20:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731[1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista