2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Vb-2010: a születésszám növekedésében bízik a német miniszter
A német családügyi miniszter azt reméli, hogy a labdarúgó-válogatott esetleges sikeres dél-afrikai, világbajnoki szereplése növeli majd a születések számát az országban. Kristina Schröder a Rheinische Post című lapnak elmondta: az, hogy a csapat 2006-ban házigazdaként bejutott az elődöntőbe, pozitív hatással volt a születések alakulására, számottevően több gyermek jött a világra. "Ezért különösen örülnék, ha a válogatott nyerni tudna a vb-n" - fogalmazott.
2010.06.27. 08:30
 
 
G20: egyetértés a növekedésben, megosztottság a deficitet illetően
A fejlett és fejlődő országok (G20) vezetői, akik szombaton kezdték meg csúcstalálkozójukat Torontóban, a világgazdaság növekedésének fellendítése iránti elkötelezettségüket hangoztatták ugyan, de nem rejtették véka alá az államháztartási hiány csökkentésével kapcsolatos nézetkülönbségeiket. Az állam- és kormányfők egész nap meggyőző nyilatkozatokat tettek a világgazdasági növekedés fellendítése iránti elkötelezettségüket bizonyítván. A G20 azonban nem hagyhatta figyelmen kívül a növekedés fenyegető egyik legnagyobb veszélyt, az államháztartási hiány könyörtelen növekedését a világ legnagyobb gazdaságaiban.
2010.06.27. 08:30
 
 
Obama: Washingtonnak és Londonnak is a növekedés a célja
Az Egyesült Államoknak és Nagy-Britanniának a különböző megközelítés ellenére egyaránt a hosszú távú fenntartható növekedés a célja - mondta Barack Obama amerikai elnök, miután Torontóban a fejlett és fejlődő országok (G20) torontói csúcstalálkozója előtt szombaton kétoldalú megbeszélést tartott David Cameron brit miniszterelnökkel. "Ugyanazt az utat követjük, amely a globális növekedés és stabilitás útja" - tette hozzá David Cameron. A csúcstalálkozó előtt Timothy Geithner amerikai pénzügyminiszter újságírók előtt kijelentette: a világ vezetőinek a továbbra is válság sújtotta világgazdaságban a növekedés serkentésére kell összpontosítaniuk.
2010.06.27. 08:15
 
 
Csak a legkisebb földgázfelhasználóknak lesz szabályozott a piac
Már csak a legkisebb földgázfelhasználók, a lakosság és a kisfogyasztók lehetnek a szabályozott piacot jelentő egyetemes szolgáltatók ügyfelei, a többi fogyasztónak a szabadpiacon kell beszereznie a földgázt 2010. július elsejétől. A 2010. június 14-én elfogadott törvénymódosítás a távhőt termelő erőműveknek ad még lehetőséget arra, hogy válasszanak a szabadpiac és az egyetemes szolgáltatók között. Ha a törvénymódosítás szerint az egyetemes szolgáltatók árában már nem csak az árrés lesz ellenőrzött, hanem a maximális végfelhasználói árat is a miniszter állapítja meg, azaz ebben a körben hatósági ára lesz a földgázszolgáltatásnak.
2010.06.27. 08:15
 
 
Július elsejétől pótdíjat fizetnek a regisztrációs jeggyel nem rendelkezők
Ötszáz forint pótdíjat kötelesek fizetni július elsejétől a díjmentes utazáshoz szükséges regisztrációs jeggyel nem rendelkezők a vasúton és a Volán-járatokon. Az idén március elseje óta kell regisztrációs jegyet váltaniuk a helyközi közösségi közlekedésben - a Volán, a MÁV és a GYSEV járatain - a szociálpolitikai kedvezmény alapján díjmentesen utazóknak, köztük a 65 év felettieknek, 6 év alatti gyerekek, hadirokkantaknak, hadiözvegyeknek és menekülteknek.
2010.06.27. 08:15
 
 
G20: a tüntetők összecsaptak a rendőrökkel
A fejlett és a fejlődő országok (G-20) vezetőinek csúcstalálkozója elleni tüntetésen szombaton randalírozók Torontóban összecsaptak a rendőrökkel. A szakadó esőben több ezer békésen menetelő tüntető közül feketébe öltözött, maszkos randalírozók törtek ki, felgyújtottak egy rendőrautót, baseballütőkkel betörték egy bank, egy étterem és több üzlet, valamint a rendőrség ablakait. Előzőleg a rohamrendőrök visszaszorították tüntetők egy csoportját, akik megpróbáltak áthatolni a G20 csúcstalálkozója helyszíne körül emelt kordonon. A mentők szóvivője szerint legalább hárman megsebesültek.
2010.06.27. 08:00
 
 
Vb-2010: Ghána-Egyesült Államok 2-1
Másodikként Ghána válogatottja jutott a legjobb nyolc közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután a szombati, rustenburgi nyolcaddöntőben, hosszabbításban 2-1-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát. A mérkőzés első gólját Kevin-Prince Boateng szerezte az ötödik percben, majd a második félidőben Landon Donovan 11-esből egyenlített, ezzel ő lett a vb-k történetének legeredményesebb amerikai futballistája. A továbbjutást érő gólt Asamoah Gyan lőtte a hosszabbítás harmadik percében. Az első afrikai vb-n a kontinenst immár egyedüliként képviselő ghánaiak jövő pénteken találkoznak az uruguayiakkal.
2010.06.26. 23:30
 
 
A G20-csúcs elleni tüntetők összecsaptak a rendőrökkel
A fejlett és a fejlődő országok (G-20) vezetőinek csúcstalálkozója ellen tüntetők szombaton Torontóban összecsaptak a rendőrökkel. A feketébe öltözött, maszkos anarchisták betörték egy bank és több más épület ablakait, és felgyújtottak egy rendőrautót. A mentők szóvivője szerint legalább hárman megsebesültek. Helyi idő szerint délután a tüntetők száma elérte a több ezret. Több száz rendőrt vezényeltek az utcákra, leállították a közlekedést és lezárták a belvárosba vezető utcákat.
2010.06.26. 22:45
 
 
G8: az afgán hadseregnek "5 éven belül" eredményt kell elérnie
Az afgán hadseregnek "öt éven belül" eredményt kell elérnie, hogy nagyobb felelőssége lehessen az ország biztonságának szavatolásában - fogalmaztak a hét legfejlettebb ipari ország és Oroszország (G8) vezetői a kanadai Huntsville-ben tartott csúcstalálkozójukon szombaton. A júliusban tartandó Kabul-konferencia nagy lehetőséget ad majd az afgán kormány számára, hogy ismertesse a terveit és bizonyítsa, hogy jelentős eredményeket ért el - áll a G8 vezetőinek zárónyilatkozatában.
2010.06.26. 22:30
 
 
Hatalmas tömeg a párizsi melegfelvonuláson
Hatalmas tömeg vonult fel szombaton Párizs utcáin a kilencedik alkalommal megrendezett meleg büszkeség felvonuláson. Az azonos neműek házassághoz és örökbefogadáshoz való jogát követelő karneváli hangulatú tüntetésen a rendőrség szerint több tízezren, a szervezők szerint 800 ezren vettek részt. A menetet vezető politikusok nyitották meg. Az őket követő mintegy nyolcvan kamionon valamennyi baloldali ellenzéki párt és szakszervezet, valamint a keresztény, illetve a zsidó homoszexuálisok egyesülete is képviseltette magát. A felvonulás a Bastille téren ért véget, ahol jelenleg is nagyszabású techno-koncert zajlik.
2010.06.26. 21:45
 
 
"Mini Schengen" a Balkánon
Négy balkáni ország szombaton megállapodott abban, hogy kölcsönösen engedélyezik állampolgáraik szabad mozgását egymás területén. Koszovó, Albánia, Macedónia és Montenegro vezetői ezt egy Koszovóban, Prizrenben tartott csúcstalálkozón határozták el. Fatmir Sejdu koszovói elnök "mini Schengennek" nevezte el ezt az új balkáni övezetet, és azt kijelentette, hogy a kezdeményezés bizonyítja ezeknek az országoknak az érettségét az európai integrációra.
2010.06.26. 21:15
 
 
Tenisz, Wimbledon: Nadal ismét öttszettes csatában nyert
Akárcsak a másodikban, a harmadik fordulóban is ötszettes csatára kényszerült a világelső spanyol Rafael Nadal a wimbledoni teniszbajnokságon. A második helyen kiemelt játékos végül ismét nyert, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé. A 2008-ban győztes Nadal csütörtökön a holland Robin Haasét verte öt játszmában, szombaton pedig a német Philipp Petzschner kényszerítette óriási küzdelemre. Eredmények: férfi egyes, 3. forduló (a 16 közé jutásért): Nadal (spanyol, 2.)-Petzschner (német, 33.) 6:4, 4:6, 6:7 (5-7), 6:2, 6:3.
2010.06.26. 20:30
 
 
Észak-Koreát és Iránt bírálták a nyolcak vezetői
Irán és Észak-Koreát bírálták a világ nyolc legfontosabb ipari államának vezetői a kanadai Huntsville városában megrendezett csúcstalálkozójukról kiadott szombati közlemény szerint, de foglalkoztak a "tarthatatlan" gázai helyzettel is, és felvázoltak egy ötéves tervet az afganisztáni kivonulásról. Az amerikai, brit, francia, német, olasz, kanadai, japán és orosz politikusok elítélték a dél-koreai hadihajó elsüllyesztését, amelyért Észak-Koreát tartják felelősnek, Teheránt pedig felszólították az emberi jogok fokozottabb betartására, és "a nyílt párbeszédre" a nukleáris programjáról.
2010.06.26. 19:45
 
 
Összeállt a Fidesz-KDNP kerületi polgármester-jelölti névsora
Összeállt a Fidesz-KDNP budapesti kerületi polgármesterjelöltjeinek névsora - tudta meg az MTI szombaton. Az MTI korábban úgy értesült, hogy a végső szót a jelölteket illetően július elején a Fidesz országos választmánya mondja majd ki. A 23 jelölt közül kilencen jelenleg is polgármesterként dolgoznak. Nagy Gábor Tamás például 1998 óta vezeti az I. kerületet. Jelenleg is polgármester Láng Zsolt, Bús Balázs, Rogán Antal, Kocsis Máté, Pokorni Zoltán, Kovács Péter, Riz Levente és Szabolcs Attila. A 23 jelölt közül 17-en dolgoznak országgyűlési képviselőként.
2010.06.26. 18:45
 
 
Változatlan marad a Jobbik elnökségének összetétele
Ellenszavazat nélkül választotta újra Vona Gábor pártelnököt a Jobbik tisztújító kongresszusa szombaton. Megőrizte helyét a hat alelnök is, módosították az alapszabályt. A párt alelnöki tisztségeire tizenegyen pályáztak. Az MTI úgy értesült, hogy a legtöbb szavazatot Szegedi Csanád európai parlamenti képviselő kapta, őt követi Sneider Tamás, az Országgyűlés ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságának elnöke. Hozzájuk hasonlóan újabb két évig a Jobbik alelnöke maradhat Balczó Zoltán, az Országgyűlés alelnöke, valamint Gyüre Csaba, Murányi Levente és Novák Előd is.
2010.06.26. 18:45
 
 
Szijjártó: Magyarország élen járó Európában
A kormányfő szóvivője szerint Magyarország ismét élen járóvá vált Európában, hiszen az Európai Tanács legutóbbi ülésén éppen olyan változásokat határozott el, mint amilyeneket az első gazdasági akcióterv keretében Orbán Viktor miniszterelnök korábban bejelentett. Szijjártó Péter ezt azután közölte szombaton, hogy a pénzügyi intézményekre kivetni tervezett bankadó "mélyreható módosítását" sürgette a Bloomberg jelentése szerint a magyar miniszterelnöknek és a gazdasági miniszternek küldött levelében az Európai Bankszövetség (EBF), amely úgy véli, a "diszkriminatív" adókivetés több hitelező céget veszteségessé fog tenni, és gátolni fogja a gazdasági növekedést.
2010.06.26. 18:30
 
 
Vb-2010: Uruguay-Koreai Köztársaság 2-1
Elsőként Uruguay válogatottja jutott a legjobb nyolc közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután a szombati, Port Elizabeth-i nyolcaddöntőben 2-1-re legyőzte a Koreai Köztársaság csapatát. A dél-amerikaiaknak az 1970-es elődöntő óta ez a legjobb vb-szereplésük. Az uruguayiak a 20:30 órakor kezdődő Egyesült Államok-Ghána párharc továbbjutójával találkoznak majd a negyeddöntőben, jövő pénteken. Eredmény, nyolcaddöntő: Uruguay-Koreai Köztársaság 2-1 (1-0), Port Elizabeth, Nelson Mandela Bay Stadion, 25 ezer néző, gólszerzők: Suarez (8., 80.), illetve Li Csung Jong (68.).
2010.06.26. 18:15
 
 
Ultratriatlon vb: svájci győzelem, német ezüst és bronz Bonyhádon
A svájci Adrian Brennwald nyerte meg szombaton a Bonyhádon rendezett dupla ultratriatlon világbajnokságot, megelőzve a német Dirk Roliradot és Armin Hohenadlert. A legjobb magyar a negyedikként célba ért Török-Ilyés László volt. A vb hivatalos honlapja szerint az ezüstérmes Rolirad fejezte be ugyan elsőként a viadalt, de csak azért, mert az első futamban indult el, pénteken 9 órakor. Brennwald 13 órakor rajtolt, s összesített ideje csaknem háromnegyed órával kevesebb volt, mint német riválisáé. A vb-n a versenyzők 7,6 km-t úsztak, 360 km-t kerékpároztak, és 84,4 km-t futottak.
2010.06.26. 17:45
 
 
Szélesi a görög futballélvonalban folytatja
A görög bajnokság élvonalába idén feljutott Olimpiakosz Volosz labdarúgócsapatához igazol Szélesi Zoltán, a Debrecen válogatott játékosa - közölte a klub. A játékos szombaton írt alá kétéves szerződést a görög egyesülettel, miután a DVSC-TEVA-val lejárt a szerződése. Barta Csaba, a hajdúságiak sportigazgatója elmondta: a DVSC-TEVA szerette volna meghosszabbítani a védő szerződését, ám a válogatott játékos olyan anyagi igényekkel állt elő, amelyek meghaladják a klub költségvetésének lehetőségeit.
2010.06.26. 17:00
 
 
Tarlós Istvánt jelöli főpolgármesternek a Fidesz budapesti választmánya
Tarlós Istvánt javasolja a párt főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya. Ezt maga a jelölt közölte a testület szombati ülése közben. A politikus közölte, hogy kampányát augusztus 20-án kezdi meg, előtte azonban - várhatóan július első napjaiban - az országos választmánynak még jóvá kell hagynia a jelöltségét. A négy éve függetlenként induló Tarlós István arra is kitért, hogy az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP pártonkívüli jelöltje lesz. A budapesti választmány úgy döntött, hogy a Fidesz-KDNP fővárosi listáját Tarlós István vezeti, őt követi Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester, Pesti Imre, Rogán Antal V. kerületi polgármester és György István.
2010.06.26. 17:00
 
 
Tenisz, Wimbledon: nyolcaddöntőben Serena Williams
Bejutott a nyolcaddöntőbe a címvédő és első helyen kiemelt amerikai Serena Williams a wimbledoni teniszbajnokságon, miután szombaton két szettben legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát. A háromszoros wimbledoni bajnok a legjobb 16 között a Marija Sarapova-Barbora Zahlavova Strycova orosz-cseh párharc győztesével találkozik majd. A junior férfiak első fordulójában Zsiga Máté három szettben legyőzte japán riválisát, s a második körben a holland Justin Elevelddel mérkőzik meg. Eredmények: női egyes, 3. forduló (a 16 közé jutásért): S. Williams (amerikai, 1.)-Cibulkova (szlovák) 6:0, 7:5.
2010.06.26. 17:00
 
 
Vasárnapra várják a Tisza újabb tetőzését Szegednél
Vasárnapra várják a Maroson levonuló árhullám miatt újra áradásnak indult Tisza tetőzését Szegednél, a folyó vízszintje várhatóan nem éri el a harmadfokú készültség elrendeléséhez szükséges 850 centiméteres szintet - közölte az Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Atikövizig). A Maros 425 centiméteres szinten tetőzött Makónál, a Tisza vízszintje Szegednél még emelkedik, szombaton délután 834 centiméter volt.
2010.06.26. 16:30
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj: Vettel és Webber rajtol az élről
A Red Bull két pilótája, a német Sebastian Vettel és mögötte az ausztrál Mark Webber rajtolhat az első sorból a valenciai Forma-1-es Európa Nagydíj vasárnap délutáni futamán, miután ők voltak a leggyorsabbak a szombati időmérő edzésen. A harmadik pozícióból a brit Lewis Hamilton (McLaren) indulhat. A harmadik legjobb időt a vb-pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton (McLaren), a 2008-as világbajnok teljesítette, mellőle pedig a korábbi kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonso (Ferrari) indulhat a 14 órakor kezdődő Grand Prix-n.
2010.06.26. 16:15
 
 
A Colosseum, ahogy még sose láttad
Az újságírók már végigjárhatták, a nagyközönségnek pedig augusztusban nyitják meg a római Colosseum eddig sohase látott részeit. Újdonság az is, hogy szeptemberig az ókori műemlék éjszaka is látogatható. A Colosseum, ahogy még sohase láttad - ezt az elnevezést kapta a közel kétezer éves amfiteátrum eddigi turista útvonalának augusztusra tervezett bővítése. Látogatható lesz az ókori aréna alatti rész és a Colosseum nézőterének legmagasabb, harmadik emelete is. Az egykori színpad alá rejtett, több szintes földalatti folyosórendszerbe 10-12 fős csoportokban, idegenvezetővel engedik be a látogatókat. Lifttel viszik le őket a Colosseum mélyébe. Belépni csak kötelező internetes helyfoglalással lehet.
2010.06.26. 16:00
 
 
Az Európai Bankszövetség a bankadó módosítására szólította fel Magyarországot
A pénzügyi intézményekre kivetni tervezett bankadó "mélyreható módosítását" sürgette a magyar miniszterelnöknek és a gazdasági miniszternek küldött levelében az Európai Bankszövetség (EBF), amely úgy véli, hogy a "diszkriminatív" adókivetés több hitelező céget veszteségessé fog tenni, és gátolni fogja a gazdasági növekedést. Az EBF elnöke, Alessandro Profumo által aláírt levelet megszerző Bloomberg hírügynökség megjegyezte, hogy a magyar kormány 187 milliárd forint előteremtésére számít az idén a bankokra, biztosítókra és lízingcégekre kivetett adóból, hogy tartani tudja a Nemzetközi Valutaalap, az Európai Unió és a Világbank által jóváhagyott költségvetési hiánycélt.
2010.06.26. 15:00
 
 
MSZP-tisztújítás: 150 politikusra 1650 jelölés
Az MSZP jelölőbizottságához összesen 150 személyre 1650 jelölés érkezett, amely alapján a testület több tucat politikust hallgat meg vasárnap és szerdán - közölte Simon Gábor a választmány ülése utáni szombati sajtótájékoztatón. A választmányi elnök elmondta: a rendkívüli kongresszus július 10-én lesz az Európai Kongresszusi Központban, Budapesten. Kitért arra: a választmány az önkormányzati választással kapcsolatban elfogadta azt a politikai megállapodást, amelyet a jelölteknek alá kell írniuk. Ez tartalmazza egyebek mellett azt, hogy a jelöltek megválasztásuk esetén nettó tiszteletdíjuk 15 százalékát befizetik az MSZP kasszájába.
2010.06.26. 15:00
 
 
Költségvetési nézeteltérések miatt távozik a fehér házi költségvetési igazgató
Az amerikai államháztartási hiány kezelésének ügyében támadt nézeteltérés az egyik oka Peter Orszag fehér házi költségvetési igazgató távozásának - írta a szombati Financial Times. Washingtonban a hét elején erősítették meg, hogy hamarosan távozik hivatalából a Fehér Ház költségvetési hivatalának magyar származású vezetője. A londoni gazdasági napilap szombaton megjelent hétvégi kiadása "fehér házi és Fehér Házon kívüli" forrásokra hivatkozva azt írta, hogy Orszag "részben" azért mondott le, mert nem sikerült rábírnia a kormányt a költségvetési hiány agresszívabb kezelésére.
2010.06.26. 15:00
 
 
Holland Nagydíj: Talmácsi a 13. lett
Talmácsi Gábor a viadal hivatalos honlapja szerint a 13. helyet szerezte meg a Moto2 géposztályban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján, szombaton. A magyar versenyző, aki a 23. helyről rajtolhatott el, az elején visszaesett a 28. pozícióba, onnan azonban fokozatosan előretört. Sokáig a 12. is volt, végül a 13. helyen intették le. Az elsőséget az olasz Andrea Iannone szerezte meg idei második győzelmét aratva a kategóriában.
2010.06.26. 14:45
 
 
Öt vasútvonalon indul újra a személyszállítás
Az idén öt vasútvonalon indul újra a személyszállítás július 4-én, így a Székesfehérvár-Komárom közötti szakaszon - jelentették be sajtótájékoztatón a térség fideszes országgyűlési képviselői Komáromban, szombaton. Ez csak egy sorozat kezdete, a kört tovább szeretnék bővíteni - közölte Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, Komárom és térsége országgyűlési képviselője, aki az MTI kérdésére hozzátette: azt az igények és a tapasztalatok alapján döntik el, hogy hol és mikor.
2010.06.26. 13:30
 
 
Vb-2010: vasárnap csap össze a német és az angol válogatott
Az egyformán jelentős futballmúltú angol és német válogatott közül az egyik már vasárnap kora este kénytelen búcsút venni a dél-afrikai világbajnokságtól, miután a kieséses szakasznak már az első körében, a legjobb 16 között szembekerülnek egymással. Kiélezett csatára lehet számítani a futballpályán, Bloemfonteinben, hiszen amelyik gárda veszít, az óhatatlanul hatalmas csalódást okoz híveinek elkerülhetetlenül korai kiesésével. Németország hagyományosan jól szerepel a vb-ken, eddig háromszor tudott első lenni, Anglia viszont utoljára - máig egyetlen alkalommal - 1966-ban nyert világbajnoki címet, igaz, akkor éppen a németek felett a döntőben aratott 4-2-es siker révén.
2010.06.26. 13:15
 
 
Elhalasztotta az IMF a Romániának szánt hitelrészlet átutalását
Elhalasztotta a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a Romániának szánt hitelrészlet átutalását, miután a román alkotmánybíróság részben alkotmányellenesnek nyilvánította a kormány és a parlament által már elfogadott megszorító intézkedéscsomagot. A román média szombaton idézte az IMF közleményét, amely elérhető a washingtoni pénzintézet honlapján. Eszerint Jeffrey Franks, az IMF romániai küldöttségének vezetője elmondta: az IMF igazgatótanácsa hétfőn nem fogja megtárgyalni a román kormány által korábban elküldött szándéklevelet, mivel a Románia által vállalt gazdasági célkitűzések a részben alkotmányellenesnek nyilvánított takarékossági csomagra épültek.
2010.06.26. 13:15
 
 
A sok tévézéstől növekszik a szívbetegség kialakulásának kockázata
Növeli a halálos kimenetelű szívbetegség kialakulásának kockázatát minden tévénézéssel töltött óra - figyelmeztetnek a brit szakemberek. A brit Medical Research Council (MRC) szakembereinek az elmúlt tíz évben készített tanulmányából kiderült, hogy ha a kutatásban résztvevők az átlagos napi négy óra helyett, csupán hatvan percet töltöttek volna tévénézéssel, akkor a szívbetegség okozta halálesetek nyolc százaléka megelőzhető lett volna. A tévénézés és a szívbetegség kialakulása közötti kapcsolat még úgy is erősnek bizonyult, ha figyelembe vették a mozgásszegény életmódot, az elhízást, a rossz táplálkozást és a dohányzást is.
2010.06.26. 12:30
 
 
Szekeres Imre nem indul az MSZP tisztújításán
Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese a nagy számú jelölés ellenére nem indul a tisztújításon. A szocialista politikus erről azután tájékoztatta az MTI-t, hogy döntését szombaton a párt jelölőbizottságával is közölte. Szekeres Imre elmondta: azt tartotta helyesnek, hogy mielőtt a döntést meghozza és bejelenti, konzultáljon a Szolnok megyei pártértekezlettel - ez pénteken megtörtént -, majd elmenjen a jelölőbizottsági meghallgatására is. Ez a magas számú jelölés arra is ösztönzött, hogy foglaljam össze, szerintem milyen feladatokat kell elvégezni, függetlenül attól, hogy kik és milyen pozícióban vannak - jelentette ki, hozzátéve: azt az anyagot átadta jelölőbizottságnak.
2010.06.26. 12:15
 
 
Feloldották a kijárási tilalmat Kirgizisztánban
Feloldották az etnikai villongások miatt korábban elrendelt kijárási tilalmat Kirgizisztán déli részén, egy nappal az alkotmányról rendezendő népszavazás előtt. A döntést az ideiglenes kormány belügyminiszter-helyettese jelentette be a televízióban. Közölte, hogy a lakosság általában a rendelkezés meghosszabbítását kérte. Az utakon létesített ellenőrző posztokat ugyanakkor továbbra is fenntartják Os városában és környékén, és néhány helyen megerősítették a rendfenntartó erőket. Roza Otunbajeva, az átmeneti kormány feje pénteken kijelentette, nem zárható ki, hogy a népszavazás után a déli területen ismét bevezetik a kijárási tilalmat.
2010.06.26. 12:15
 
 
Segélyfesztivál az Óbudai Hajógyári Szigeten
A péntek este megrendezett S.O.S. Magyarország segélyfesztivál jótékony célra fordított bevétele meghaladta a 16,5 millió forintot, és a pénzt már át is adták a négy kiválasztott település: Óbuda-Békásmegyer, Edelény, Felsőzsolca, Sajópetri és a Magyar Vöröskereszt képviselőinek - közölték a szervezők szombaton. A péntek estétől szombat hajnalig tartó segélyfesztiválon, amelyet az árvízkárosultak javára rendeztek az Óbudai Hajógyári Szigeten, 10 zenei stílus szólalt meg, 10 színpadon. Fellépők között volt Sipos F. Tamás, Mága Zoltán, az Akela, a Kalapács, DJ Fat és Dj Quick. A pult mögött többek között Polgár Krisztina, Debreczeni Zita, VJ Zola és Szuper Levente állt.
2010.06.26. 12:00
 
 
Az idén már több mint 110 kilogramm kábítószert foglaltak le a vámosok
Az idén eddig már több mint 110 kilogramm kábítószert foglalt le az ellenőrzések során a vám- és pénzügyőrség - közölte Sipos Jenő, a hatóság szóvivője szombaton a kábítószer elleni küzdelem világnapja alkalmából kiadott közleményében. Tavaly összesen több mint 230 kilogramm drog akadt fenn az ellenőrzésekkor. A szóvivő közölte, a legutóbbi sikeres felderítés a Ferihegyi repülőtéren volt, ahol egy Ecuadorból érkező szerb utas csomagjában jelzett kábítószert a röntgen. Kiderült, hogy a poggyász anyagába és fémszerkezetébe több mint egy kilogramm kokaint rejtettek.
2010.06.26. 10:30
 
 
Vb-2010: Villa 3 gólnyira Raúltól
A futballvilágbajnokságok legeredményesebb spanyol labdarúgójává lépett elő David Villa annak nyomán, hogy a Chile együttese felett aratott péntek esti 2-1-es győzelem alkalmával egyszer ő maga is betalált a dél-amerikaiak kapujába. Az ibériaiak támadója szerzett vezetést a spanyoloknak, ezzel pedig hatgólos világbajnoki szereplővé vált, és immár egyedüli éllovas a listán, amelyen eddig holtversenyben volt első a korábban egyformán 5 gólig jutott Emilio Butragueńo, Fernando Hierro, Fernando Morientes és Raúl González társaságában.
2010.06.26. 10:15
 
 
Módosul a gépjármű átírás júliustól
Az okmányirodák július elsejét követően nem írják át azokat a járműveket, amelyek adás-vételét nem a megfelelő tartalmú, teljes bizonyítóerejű magánokirattal igazolja az új tulajdonos - hívja fel az érintettek figyelmét a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH). A teljes bizonyító erejű magánokirat többféle lehet. Az első az, ha az iratot a magánszemély maga írta - kézzel, és nem géppel - majd aláírta. Miután az adásvételi szerződés kétoldalú jogügylet, így azt elég gépelni, majd a feleknek aláírniuk, de az aláírás tényét - hogy nem más írta alá azt - két tanúnak kell igazolnia az okiraton. Emellett közjegyző hitelesítheti, ügyvéd ellenjegyezheti az okiratokat, ilyenkor nincs szükség tanúra.
2010.06.26. 10:15
 
 
A férfiak is lehetnek vásárlásmániások
Ugyanúgy elkaphatja a vásárlási láz a férfiakat is, mint a nőket - állapították meg német kutatók. "Vizsgálatunkból kiderül, hogy a vásárlási láz nem kifejezetten női probléma, a férfiak sokkal inkább érintettek, mint azt korábban gondolták" - fejtette ki Peter Kenning, a friedrichshafeni Zeppelin Egyetem marketing tanszékén dolgozó kutató. A tudósok olyan férfiak agytevékenységét elemezték mágneses rezonanciatomográffal, akik hajlandóságot mutattak a vásárlási mániára. A kísérletben részt vevők feladata az volt, hogy ítéljék meg, mennyire tartanak vonzónak egyes márkajelzéseket. A kontrollcsoport olyan férfiakból állt, akikre nem jellemző a vásárlási láz.
2010.06.26. 09:45
 
 
Hende Csaba: a honvédség nem rendelkezik tartalékokkal
A hadtörténelemben példátlan módon a honvédség sem személyi, sem anyagi tartalékokkal nem rendelkezik - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjúban, hozzátéve: az önkéntes tartalékos haderő tagjainak rendelkezési állási juttatást kell kapniuk. A miniszter szerint az önkéntes haderőre való áttérés elhamarkodottan, előkészítetlenül történt meg 2004-ben, a katonai nyilvántartásokat "egyszerűen kidobták az ablakon", a leszerelő szerződéses katonákat pedig meg sem kérdezték, akarnak-e tartalékosként kapcsolatban maradni a honvédséggel.
2010.06.26. 09:30
 
 
A botox a boldogságérzetet is csökkenti
A mimikai ráncok ideiglenes eltüntetésére használt Botox-injekció nem csupán az arcizmokat képes megbénítani, hanem a boldogságérzetet is jelentősen csökkenti - állapították meg a népszerű szépészeti-beavatkozás hatásait vizsgáló szakemberek. A kutatók szerint ha nem tudunk mosolyogni, amikor boldogságot érzünk, akkor az visszahat az agyunkra és ezáltal csökken az örömérzet intenzitása is. Márpedig a mimikai ráncok elleni küzdelemben használt Botox-injekció, amely a Botulinum-toxin nevű rendkívül mérgező fehérjéből készül, az arcbőrbe fecskendezve ideiglenesen megbénítja az arcizmokat.
2010.06.26. 09:30
 
 
Csúcsértekezletet tartanak a Húszak
Ma kezdődik a világ húsz vezető gazdaságát tömörítő G20 csoport negyedik csúcstalálkozója a kanadai Torontóban. A kétnapos tanácskozáson elsősorban gazdasági kérdések szerepelnek a napirenden. A zárónyilatkozat egy pénteken kiszivárgott tervezete szerint a Húszak egyebek között azt szorgalmazzák majd, hogy "a lehető leghamarabb" záruljon le a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) úgynevezett Doha Fordulója, amelyen 2001 óta folynak tárgyalások a nemzetközi kereskedelem előtti akadályok felszámolásáról.
2010.06.26. 09:15
 
 
Michael Jackson apja is beperelte az orvost
Gondatlan halálokozás címén keresetet nyújtott be Michael Jackson háziorvosa ellen az elhunyt popsztár édesapja. Joe Jackson fia halálának egyéves évfordulóján perelte be Conrad Murray orvost a Los Angeles-i szövetségi bíróságon. Keresetében azt állítja, hogy Murray késlekedett a mentők riasztásával, miután észlelte, hogy leállt az énekes szívverése. Az orvos nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy a mentők húsz perccel a szívleállás után a helyszínre érkeztek. Az apa szerint az orvos elhallgatta a kiérkező mentősök elől, hogy Propofolt adott be az énekesnek.
2010.06.26. 09:15
 
 
Orosz olajfelderítés veszélyezteti a szürke bálnákat
Az Oroszország keleti partjainál tervezett olajfelderítések komolyan veszélyeztetik az ott élő szürke bálnákat - figyelmeztettek a Nemzetközi Bálnavadászati Bizottság (IWC) kutatói. Az állami tulajdonú Rosneft olajtársaság néhány héten belül szeizmikus méréseket kezdene Szahalin szigete körül. A szürke bálna (Eschrichtius robustus) itteni, a Csendes-óceán nyugati részén élő populációja a kihalás szélén áll. 130 egyedre becsülik a teljes állományt, amelyből mindössze húsz a szaporodóképes nőstény.
2010.06.26. 09:15
 
 
Ipsos: az emberek többsége előnyösnek tartja a globalizációt
Az emberek többsége úgy gondolja, hogy összességében előnyös számára a globalizáció, és hogy a külföldi cégek befektetései elengedhetetlenül fontosak a gazdasági növekedéshez - derül ki az Ipsos legfrissebb felméréséből, amelyet a canada.com számára a torontói G20-csúcs kapcsán készített a piackutató cég. A világ GDP-jének 75 százalékát képviselő 24 ország közel 19 ezer felnőtt lakosának megkérdezésével készült májusi kutatás szerint 66 százaléknyian vélik úgy, hogy összességében hasznos a világ számára a globalizáció. A magyarországi megkérdezetteknek azonban csak a 47 százaléka vélekedik így.
2010.06.26. 08:45
 
 
Több mint félmillió egyszerűsített foglalkoztatási jogviszonyt jelentettek be
Áprilisban és májusban összesen 505.621 egyszerűsített foglalkoztatási jogviszonyt jelentettek be a munkáltatók az adóhatóságnál - közölte az APEH. Az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló törvény értelmében 2010. április elsejével megszűntek az alkalmi munkavállalói könyvek és a közteherjegyek, amelyek helyett egyszerűsített munkaszerződést kell kötni, illetve a munkáltatónak elektronikusan kell bejelenteni a foglalkoztatást az APEH-nek a munkavégzés megkezdését megelőzően. Az APEH adatai szerint április-májusban 499.987 öt napnál rövidebb, és 2.169 ennél hosszabb munkaviszonyt jelentettek be.
2010.06.26. 08:30
 
 
Távozik az országos rendőrfőkapitány két helyettese is
A Népszabadság értesülése szerint nemcsak az országos rendőrfőkapitány, hanem két helyettese és több megyei főkapitány, valamint a budapesti rendőrfőkapitány is távozik posztjáról. A lap úgy tudja, az Országos Rendőr-főkapitányságtól Bencze József mellett távozik Házi István bűnügyi és Samu István közbiztonsági főigazgató is. A bűnügyi főigazgatói tisztségre Petőfi Attila dandártábornok, a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója az esélyes, míg Papp Károly dandártábornok, a Készenléti Rendőrség parancsnoka a közbiztonsági főigazgatói poszt várományosa.
2010.06.26. 08:15
 
 
Olajkatasztrófa: a mentesítő fúrás augusztusban éri el az olajkutat
Az egyik mentesítő fúrás augusztus közepén éri el a szivárgó olajkút csövét a Mexikói-öbölben a tengerfenék alatt több ezer méterrel, lehetőséget nyújtva a kút végleges eltömítésére - közölte pénteken a környezeti katasztrófáért felelőssé tett BP brit vállalat. A héten végzett vizsgálatok megerősítették, hogy jó irányban halad a fúrás. A BP két mentesítő fúrást kezdett oldalirányból - az egyiket május 2-án, a másikat május 16-án - azzal a céllal, hogy nehéziszap, majd cement lepumpálásával elzárják a mélyből feltörő kőolaj útját. Előbbi fúrással már 4960 méteres mélységet értek el, a másodikkal 3200 méterig hatoltak le.
2010.06.26. 08:15
 
 
Vb-2010: Spanyolország-Chile 2-1
Az Európa-bajnok Spanyolország 2-1-re legyőzte az eddig százszázalékos Chilét, de mindkét gárda nyolcaddöntőbe jutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság H csoportjából. H csoport, 3. forduló: Spanyolország-Chile 2-1 (2-0), Pretoria, Loftus Versfeld, 41.958 néző, gólszerzők: Villa (24.), Iniesta (37.), illetve Millar (47.). Az első félidőben Chile veszélyesebben futballozott, mégis először a spanyolok találtak be a kapuba. A meccs nagy részében Chile támadott, Spanyolország védekezett, majd váratlanul az első veszélyes kontrából növelte előnyét az európai gárda. A második félidő chilei góllal indult, így megszületett a végeredmény is.
2010.06.26. 00:15
 
 
Vb-2010: Svájc-Honduras 0-0
Döntetlennel búcsúzott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságtól Svájc és Honduras válogatottja, miután pénteki összecsapásuk 0-0-val zárult. A svájciak számára különösen fájó lehet a kiesés, mivel a másik találkozó, a spanyol-chilei (2-1) eredményének ismeretében kétgólos sikerükkel ők jutottak volna a legjobb 16 közé, nem pedig Chile. Honduras megszerezte első pontját a vb-k történetében, ugyanis 1982-es részvételekor három vereséggel esett ki. Ezen a tornán - Algériához hasonlóan - pontszerzőként, de lőtt gól nélkül zárt. Eredmény, H csoport, 3. forduló: Svájc-Honduras 0-0, Bloemfontein, Szabad Állam Stadion, 28.042 néző.
2010.06.25. 23:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716[1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista