2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Megérkezett Spanyolországba Michelle és Sasha Obama
Szigorú biztonsági intézkedések mellett megérkezett Spanyolországba a Villa Padierna hotelbe Michelle Obama és kilencéves kislánya, Sasha. A Costa del Sol tengerpartján fekvő Marbella városa napok óta lázasan készült az amerikai first lady és az elnöki pár kisebbik lányának látogatására. A neves fürdővárosban az Obama család két tagja mintegy hatvan szobát foglalt le a luxushotelben. A Fehér Ház megerősítette az utazás tényét, kiemelve: egy anya-lánya nyaralásról van szó, amelyen régi barátok is részt vesznek majd, maga Barack Obama azonban nem látogat el a spanyol tengerpartra.
2010.08.04. 15:30
 
 
Rekordbevételen osztoznak az angol bajnokság élvonalbeli csapatai
Rekordot jelentő, 1,2 milliárd fontos bevételen osztoznak a következő szezonban az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában játszó csapatok, amelyeknek adótartozása is tetemes, 27 millió fontos. A Premier League 20 csapatának elnökei ugyanakkor arról nem számoltak be, hogy a klubok milyen arányban részesülnek az 1,2 milliárd fontból. A bevétel 18 százalékos bővülése jelentős részben a tengerentúli televíziós közvetítési jogok értéknövekedésének köszönhető: hároméves időtartamban eléri az egymilliárd fontot. Ez több mint fele a szigetországban hasonló időtartamra számolt 1,8 milliárd fontos bevételnek.
2010.08.04. 15:15
 
 
Róma Az édes élet című kultfilm 50. évfordulóját ünnepli
Nagyszabású kiállítással ünnepli az olasz főváros Az édes élet (La Dolce Vita) című kultuszfilm bemutatójának 50. évfordulóját. A fél évszázados jubileum alkalmából megnyílt római kiállításon a háború utáni olasz mozit híressé tevő filmcsillagok több száz fotója látható Grace Kellytől Ingrid Bergmanon át Vittorio de Sicáig. A La Dolce Vita - Sztárok és hírességek az ötvenes évekbeli Olaszországban című tárlat novemberig várja a látogatókat a Mercati di Traiano kiállítótermében. Federico Fellini alkotása a két főszereplő, Marcello Mastroianni és Anita Ekberg híres, Trevi-kútbeli jelenetével kultfilmnek számít.
2010.08.04. 14:45
 
 
Fico: a válságellenes intézkedéseket az ellenzéki Smer is támogatni fogja
A jobbközép szlovák kormány válságellenes intézkedéseit az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) is támogatni fogja. "Szükség van arra, hogy közösen lépjünk fel a nemzetközi válság következményei ellen. Itt felajánljuk segítségünket" - jelentette ki Robert Fico volt kormányfő, a Smer elnöke az Iveta Radicová vezette új koalíciós kormány programjáról folytatott parlamenti vitában szerdán Pozsonyban. A szociáldemokrata politikus ugyanakkor hangsúlyozta: ahhoz viszont semmiképpen nem kívánnak segítséget nyújtani, hogy az új kormányzat kriminalizálja a mai ellenzéket, tehát a volt kormánykoalíciót, el kívánja adni az állami vagyont, és csökkenteni akarja a lakosság társadalmi biztosításának szintjét.
2010.08.04. 14:45
 
 
Eltűnt a mexikói-öbölbeli olajszennyezés zöme
A BP Mexikói-öbölben felrobbant olajfúrótornya helyén kiömlött olaj háromnegyede már eltűnt, s nem szennyezi a környezetet - állapították meg az Egyesült Államok kormányzatának dolgozó szakemberek. Carol Browner, a Fehér Ház energiaügyi tanácsadója egy szerdai tévéműsorban azt mondta, hogy a legújabb felmérések szerint az április 20-i szerencsétlenség után kiömlött olaj 75 százalékát részben sikerült begyűjteni, részben pedig elégett, elpárolgott, illetve lebomlott.
2010.08.04. 14:30
 
 
Sportlövő-vb: Sidi Péter aranyérmes összetettben
Sidi Péter aranyérmet szerzett a férfi kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a müncheni sportlövő-világbajnokság szerdai versenynapján. A komáromi lövő már az alapversenyt is az élen zárta 1178 körrel, a fináléban pedig 97,6 kört ért el, így 1275,6 körös teljesítménnyel lett világbajnok, 1,4 körrel megelőzve a második dél-koreai Han Dzsin Szeopot. A harmadik helyen a szerb Nemanja Mirosavljev (1273,3) végzett. A tavaly a világ legjobb férfi sportlövőjének megválasztott Sidi a müncheni világbajnokságon egyedüliként mindhárom olimpiai puskás számban fináléba jutott, szombaton légpuskában ezüstérmes lett, míg hétfőn a kisöbű sportpuska fekvő versenyében negyedik volt.
2010.08.04. 13:30
 
 
MSZP: szégyenletes Schmitt Pál milliós beiktatása
Az MSZP szégyenletesnek tartja, hogy Schmitt Pál megválasztott köztársasági elnököt, "az emberek emberét nagy hacacáréval kísérik a hivatalába, míg az árvízkárosultak még mindig nem kapták meg a kártérítéseiket". A párt az MTI-hez szerdán eljutatott közleményében hangsúlyozza: a kormány milliókat kíván költeni Schmitt Pál beiktatására, amelyen "kétszáz meghívott ajnározza majd az új köztársasági elnököt". Emlékeztetnek: "úgy látszik, a Fidesz-KDNP-nek mindig kell a felhajtás, hiszen Mádl Ferenc beiktatására is elszórtak közpénzekből 120 milliót, hogy megünnepeltessék magukat".
2010.08.04. 13:15
 
 
Háromszázezer brit turistát érinthet a spanyol légisztrájk
Háromszázezer brit turistát érinthet augusztusban a spanyolországi légiirányítók szakszervezete által meghirdetett sztrájk. A munkabeszüntetés várhatóan augusztus 18-án veszi kezdetét, és három napig tart majd, bár brit beszámolók szerint a sztrájk dátumáról és időtartamáról csak később születik végső döntés. A spanyol légiirányítók első alkalommal lépnek sztrájkba, döntésük becslések szerint mintegy kétmillió turistát érint a turisztikai főszezonra eső időszakban.
2010.08.04. 13:00
 
 
A brit férfiak külcsínaggodalmai
A brit férfiak leginkább őszülésüktől tartanak, jobban mint a kopaszodásuktól vagy az elhízásuktól - derült ki egy szigetországi felmérésből. A megkérdezettek több mint fele tartja legaggasztóbbnak haja őszbe fordulását, továbbá a 45. életévet véli a korosodás legrémisztőbb mérföldkövének, akkortól kezd a legtöbb férfi békétlenkedni külcsínével. A második legaggasztóbbnak mondott változás a kopaszodás és az elhízás, ezektől a férfiak 40 százaléka tart. A nem kívánatos szőröket - orri, füli szálakat - tekintve 38 százalékos a ráta, a fogsárgulás 30 százalékot aggaszt.
2010.08.04. 12:45
 
 
Sajtóhivatala szerint nem követtek el merényletet Ahmadinezsád ellen
Nem követtek el semmilyen merényletet Mahmúd Ahmadinezsád iráni államfő ellen szerdán az ország nyugati részén fekvő Hamadánban - közölte az elnöki sajtóhivatal egy tisztviselője, aki cáfolta egy portál értesülését. Két tévéállomás, valamint a konzervatív Khabaronline.ir internetes oldal nem sokkal korábban azt írta, hogy házilag gyártott kézigránátot hajítottak az államfőt szállító gépkocsioszlopra, amikor az Hamadán városában a repülőtér és egy stadion között haladt. Mahmúd Ahmadinezsád nem sebesült meg, s az elnök megtartotta beszédét, amit az állami tévé élőben közvetített.
2010.08.04. 12:45
 
 
Ecostat: nem várható jelentős változás az ingatlanpiacon
Az ingatlanpiaci változások mértékét és irányát jelző Ecostat Ingatlan Barométer indexe 2010 első fél évében 5 százalékponttal, 42 százalékra nőtt a 2009. második fél évi 37 százalékról, ez alapján továbbra sem várható jelentős változás a piacon. A vevőoldalon mutatkozó kereslethiány a továbbiakban is gátat szab a lakás és egyéb ingatlanok jelentős számú vásárlásának és az ingatlanpiac gyors élénkülésének, érdemi ingatlanpiaci fellendüléssel csak a fizetőképes kereslet növekedése és a lakás hitelezés újbóli beindítása esetén lehet számolni. Előrejelzésük szerint továbbra is a stagnálás jellemzi majd az ingatlanfejlesztéseket és az ingatlanforgalmazást.
2010.08.04. 12:15
 
 
Stagnál a kiskereskedelem az eurövezetben
Stagnált júniusban a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben a szerdán megjelent statisztikai adatok szerint, amelyek arra utalnak, hogy a lakossági fogyasztás a leggyengébb alkatrész a gazdaság lassan újra felpörgő gépezetében. Az Eurostat jelentése szerint májushoz képest nem változott a kiskereskedelmi forgalom volumene, az egy évvel korábbit pedig 0,4 százalékkal haladta meg. Az unió statisztikai hivatala ugyanakkor felfelé módosította a májusi adatokat, ezek szerint a forgalom 0,4 százalékkal nőtt az előző havihoz képest, és 0,6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.
2010.08.04. 12:00
 
 
Úszó Eb: megkezdődtek a versenyek
A Margitszigeten a műúszók egyéni selejtezőjének kötelező programjával, Balatonfüreden a férfiak 10 km-es nyíltvízi viadalával megkezdődtek szerda délelőtt a 30. úszó, műugró, műúszó és nyíltvízi Európa-bajnokság versenyei, s az első napon két számban osztanak érmeket. Tizenhárom induló közül a 11. helyen áll Radványi Dóra a műúszók selejtezőjében az egyéni kötelező szám után. A kvalifikáció második versenye, a szabadon választott program bemutatása 18 órakor kezdődik a margitszigeti Széchy-uszodában, és az összesítés alapján a legjobb 12 jut a döntőbe.
2010.08.04. 12:00
 
 
Meghosszabbították a DDRF vezérigazgatójának előzetes letartóztatását
Meghosszabbította a Pécsi Városi Bíróság a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Zrt. pécsi egyetemi vesztegetési ügyben gyanúsított vezérigazgatója, Frey Tamás előzetes letartóztatását. Hajdu István, a bíróság elnöke szerdán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a gyanúsított előzetes letartóztatását október 9-ig hosszabbította meg a bíróság, tekintettel arra, hogy esetében fennáll a tanúk befolyásolásának, tárgyi bizonyítási eszközök megsemmisítésének a veszélye. Frey Tamást még július elején vették őrizetbe, majd helyezték előzetes letartóztatásba bűnszövetségben elkövetett csalás bűntettének és magánokirat-hamisítás vétségének megalapozott gyanúja miatt.
2010.08.04. 12:00
 
 
Kigyulladt két autó a Ferihegyi úton
Az elsődleges megállapítások szerint szándékos gyújtogatás okozta a tüzet kedd éjjel a főváros XVIII. kerületében, ahol két személygépkocsi lángba borult - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán. Az autók a Ferihegyi út 112-114. szám alatti épületnél gyulladtak ki éjjel fél 12 körül, személyi sérülés nem történt.
2010.08.04. 12:00
 
 
Budai: hangfelvételek bizonyítják a kormányzati utasítást Sukoró-ügyben
Két olyan hangfelvételt adott át Budai Gyula miniszterelnöki megbízott szerdán az ügyészségnek, amelyek szerinte egyértelműen azt bizonyítják, hogy a sukorói telekcsere-szerződés ügyében "központi kormányzati utasításra történtek a dolgok". Budai Gyula a Központi Nyomozó Főügyészség előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a birtokában lévő CD-k - amelyek két vagyontanácsülésről készültek - azt támasztják alá, hogy Sukorót illetően "kormányzati megrendelésre történtek a dolgok, a telekcsere központi utasításra történt", az értékbecslést érintően pedig olyan döntés született, amellyel a pilisi és az albertirsai ingatlanokat felül-, míg a sukorói területet alulértékelték.
2010.08.04. 11:45
 
 
Elindult világkörüli útjára a 14 éves holland vitorlázólány
Elindult világkörüli útjára szerdán a hollandiai Den Osse kikötőjéből a 14 éves Laura Dekker, hogy a legfiatalabb vitorlázóként egyedül körbehajózza a Földet. Laura és apja, Dick Dekker, aki Portugáliáig kíséri a kalandvágyó bakfist, Guppy nevű vitorlásuk fedélzetén nem sokkal 9 óra után futott ki a kikötőből az Északi-tenger felé több mint száz bámészkodó és mintegy ötven újságíró jelenlétében. "Egyáltalán nem félek" - mondta néhány perccel az indulás előtt a fiatal lány, aki a parton, vitorlása előtt nyilatkozott a sajtó képviselőinek. Tervei szerint önálló világkörüli útját hivatalosan "körülbelül négy hét" múlva kezdi meg Portugáliából - tette hozzá.
2010.08.04. 11:15
 
 
Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a BKV négy szakszervezete
Ismeretlen tettes ellen bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen a BKV négy szakszervezete, mert a közlekedési társaság pénzügyi helyzete kilátástalan és ezért a tulajdonos Fővárosi Önkormányzat a felelős. Az ügyészségi beadványban a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezete, az Óbuda Autóbuszgarázs Szakszervezet, a Cinkota Autóbusz Közlekedési Szakszervezet, valamint a BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet azt írta: bár a tulajdonos és megrendelő Fővárosi Önkormányzat annak ellenére nem finanszírozza a BKV bevételekkel nem fedezett kiadásait, hogy erre a szolgáltatási szerződés és több rendelet is kötelezi.
2010.08.04. 10:15
 
 
Felborult egy busz Tápiószecsőn, többen megsérültek
Felborult egy autóbusz Tápiószecső belterületén szerdára virradó éjszaka, a balesetben négyen sérültek meg - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a korábbi információkat pontosítva. A munkásokat szállító, szerződéses busz a vizes úton megcsúszott és az útról lesodródva az oldalára borult. A sofőrön kívül 11 utas ült a járműben, közülük négyen könnyebben megsérültek, őket a budapesti Péterfy Sándor utcai kórházba szállították - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője. A helyszínre budapesti és Pest megyei tűzoltók vonultak ki hat járművel.
2010.08.04. 10:15
 
 
Kikapott a BL-címvédő Internazionale
A Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale 3-2-es vereséget szenvedett kedden a görög Panathinaikosztól egy torontói felkészülési mérkőzésen. Rafael Benitez együttesének góljait Samuel Eto,o és Coutinho szerezte, míg az athéniaknál Djibril Cissé (kétszer) és Sebastian Leto volt eredményes. Érdekes, hogy a spanyol mester mindkettejüket eladta, amikor még a Liverpool kispadján ült. Az olasz bajnok soraiból ismét hiányzott Mario Balotelli, így felerősödtek azok a híresztelések, melyek szerint a 19 éves csatár hamarosan a Manchester Cityhez szerződik. A találkozót mindössze 17.169-en tekintették meg a Rogers Centre-ben.
2010.08.04. 10:00
 
 
Sandra Bullock kereste a legtöbbet tavaly a színésznők közül
Válása ellenére kifizetődő volt a legutóbbi pénzügyi év Sandra Bullocknak: ő kereste a legtöbbet a hollywoodi színésznők közül. 56 millió dollárral gyarapodott az amerikai színésznő a 2009 júniusától 2010 júniusáig tartó pénzügyi esztendőben, zömmel két kasszasikerfilm - a Nász-ajánlat és A szív bajnokai - révén. Nemcsak gázsit kapott értük, hanem részesedést is a bevételből. A pénztoplista második helyén Reese Witherspoon és Cameron Diaz osztozik 32-32 millió dolláros keresett. Utánuk következik Jennifer Aniston 27 millióval, majd pedig Sarah Jessica Parker 25 millió dollárral.
2010.08.04. 10:00
 
 
Egyre véznább a sztáranyuka - fotó
Nicole Richie már nem tudja hol a határ, sose volt híres arról, hogy kövér lenne, most azonban már intenzív edzéseinek köszönhetően, lassan szétesik.
2010.08.04. 09:50
 
 
Románia teljesítette a hatodik IMF hitelrészlethez szükséges feltételeket
Románia teljesítette azokat a feltételeket, amelyek a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött hitelegyezmény hatodik részletének folyósításához szükségesek - jelentették be szerdán a román fővárosban az IMF küldöttségének tagjai. Az IMF, az Európai Unió és a Világbank szakembereiből álló küldöttség szerdán zárta le az ötödik, soron következő felülvizsgálatát, amelynek következtetéseitől függött, hogy Románia megkapja-e a tavaly márciusban kötött hitelegyezmény újabb, 914 millió euró értékű részletét. Az IMF legújabb becslése szerint a román gazdaság teljesítménye az idén 1,9 százalékkal romlik az előző évhez képest, a jövő évben azonban már 1,5-2 százalékos növekedést is lehetségesnek tartanak.
2010.08.04. 09:45
 
 
Belerohant egy házba egy román kamion Fegyverneken
Hárman megsérültek abban a balesetben, melynek során egy kamion belerohant egy családi házba a 4-es főút mellett szerda hajnalban Fegyvernek-Szapárfalu belterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője. Tóth Tibor a helyszínen elmondta: a román rendszámú, fagyasztott áfonyát szállító kamion sofőrje beszorult a roncsba, őt a kisújszállási tűzoltók vágták ki a járműből, majd a mentők - az elsődleges információkkal ellentétben - nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Utasának mindössze a szája repedt fel, őt a helyszínen ellátták - tette hozzá.
2010.08.04. 09:45
 
 
Varangydédelgető majom
Varangyos békát dédelgetett egy majom gyermekeként egy brit állatkertben. A nőstény főemlős - mely fajtáját tekintve úgynevezett mocsári majom - egy medencéből fogta ki a békát, majd pedig egy teljes napon át szeretgette. A 7 éves majom megpróbálta felmelengetni varangyát, még dörzsölgette is, hogy ne fázzon, ami nem biztos, hogy tetszett a hidegvérű kétéltűnek. Sokkal nagyobb volt a siker az állatkert látogatóinak körében, nekik egyöntetűen tetszett a majomszeretet rendkívüli megnyilvánulása. A varangynak egynapos fogság után sikerült megszöknie - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.08.04. 09:30
 
 
Ötös ikrek huszonhárom orvossal
Huszonhárom orvos segédletével szült ötös ikreket egy 30 éves asszony az Egyesült Államokban, Houstonban. A 3 lány és két fiú jól vannak, súlyuk 1 kiló 30 deka és 1 kiló 80 deka közötti. Csupán pluszoxigénre volt szükségük, de ketten már arra sem szorulnak rá, pedig koraszülöttek, 11 héttel hamarabb jöttek a világra. Az orvosok még bent tartják az ikreket 6-8 hétig a kórházban. A világon csak mintegy 100 ötös iker él. A most született amerikai "kvintett" szülei megtermékenyítést és megtermékenyülést elősegítő gyógyszereket szedtek.
2010.08.04. 09:30
 
 
Olajkatasztrófa: sikerült eltömíteni a sérült olajkutat
Sikerült eltömíteni a Mexikói-öböl mélyén megsérült olajkutat és elzárni a feltörő nyersolaj útját - közölte szerdán a BP olajtársaság. Cement és nehéziszap pumpálásával elérték, hogy normalizálódjon a nyomás a kútfejnél, ami lehetőséget teremt a kút teljes és végleges lezárására - közölte a cég. Az olajszivárgást a múlt hónapban olajfogó sapka elhelyezésével már sikerült megállítani, de ezt a mérnökök ideiglenes megoldásnak tekintették.
2010.08.04. 09:00
 
 
A Szonda Ipsos szerint kissé csökkent a Fidesz tábora
A Szonda Ipsos szerint a jobboldalon némi mozgás figyelhető meg: a Fidesz a választás utáni gyarapodást követően valamelyest veszített táborából, a Jobbik pedig a múlt havi csökkenést követően mintha magára talált volna, visszaszerezte korábbi támogatottsági pozícióit - a felmérést a szerdai Népszabadság közli. Az MSZP táborának mérete és összetétele az elmúlt negyedévben nem változott, ugyanazok tartanak ki a párt mellett, akik a választáson is rájuk szavaztak - derül ki a Szonda Ipsos legfrissebb felméréséből.
2010.08.04. 07:45
 
 
Legalább 212 milliárddal tartoznak tartósan az APEH-nak
Az adóhatóságnak június végén 1.794 vállalkozás tartozott egyenként több mint 100 millió forinttal, valamint 3.272 magánszemély és egyéni vállalkozó egyenként több mint 10 millió forinttal folyamatosan, 180 napon túl - derül ki az APEH honlapján közzétett adatokból. Az APEH negyedévente teszi közzé a tartós - a vállalkozások közül a 100 millió forintnál, a magánszemélyek és egyéni vállalkozók közül 10 millió forintnál nagyobb összeggel folyamatosan, 180 napon túl tartozó - adósok listáit, amelyek csak az adózó nevét és címét, illetve székhelyét, valamint a társaságok, vállalkozók esetében az adóazonosítót tartalmazzák, a fennálló tartozás összegét nem ismertetik.
2010.08.04. 07:45
 
 
Az idén többen jelentkeztek felsőfokú szakképzésre
Az idén 12.000 fiatalt vettek fel felsőfokú szakképzésre, ez több mint 8 százalékos növekedés 2009-hez képest - közölte a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI). A felvi.hu-n olvasható összesítés szerint a felsőfokú szakképzésre jelentkezők létszáma az elmúlt években dinamikusan növekedett: míg 2008-ban 13.788-an, addig tavaly 16.676-an, az idén pedig már 20.851-en adták be kérelmüket erre a képzési formára. A szakemberek szerint sok - első helyre fel nem vett - fiatal jelentkezett felsőfokú szakképzésre, de az első helyes jelentkezésekben is növekvő számadatokat figyelhető meg.
2010.08.04. 07:45
 
 
Obama befagyasztotta a politikai kinevezettek prémiumát
Utasítást adott Barack Obama amerikai elnök a szövetségi kormányzatban dolgozó "politikai kinevezettek" fizetésen felüli jutalmainak, pótlékainak befagyasztására; a Fehér Ház ezzel annak szeretné tanúbizonyságát adni, hogy körültekintően bánik az adófizetők pénzével a novemberi félidős kongresszusi választások előtt. Obama utasítását a washingtoni Fehér Ház hozta nyilvánosságra, helyi idő szerint kedden. Az amerikai elnök döntését azzal indokolta, hogy "ahogyan a háztartások és a vállalatok, úgy a szövetségi kormányzat is meghúzza a nadrágszíjat". Az intézkedés 2011. szeptember végéig, a következő költségvetési év végéig érvényes.
2010.08.04. 07:30
 
 
Kirúgása miatt lelőtt 8 embert a munkahelyén egy amerikai férfi
Nyolc embert megölt és végül magával is végzett helyi idő szerint kedd reggel az Egyesült Államokban egy férfi a munkahelyén, miután állítólag felszólították, hogy mondjon fel - közölte egy névtelenséget kérő connecticuti tisztviselő. A 34 éves Omar S. Thornton a Connecticut állambeli Hartford városában egy családi, sörforgalmazó vállalatnál dolgozott, és állítólag fegyelmi problémák miatt akart tőle megválni a vezetőség. A Hartford Current című helyi lap jelentése szerint az ámokfutó tettét megelőzte az, hogy munkaadói arra kérték, jelenjen meg a vezetőség előtt feltehetőleg azért, mert fel akartak mondani neki.
2010.08.03. 21:15
 
 
New York Times: Magyarország a jegybankot hibáztatja a pénzügyi válság miatt
"Magyarország a jegybankot hibáztatja a pénzügyi válság miatt" címmel közölt cikket keddi számának B1-es oldalán a The New York Times című amerikai napilap. Nem könnyű a központi bank vezetőjének lenni Európában, "különösen egy nemzedék legnagyobb pénzügyi válsága idején", de Simor Andrásnak még nehezebb a helyzete, mint másoknak - írta Landon Thomas, a liberális újság kelet-közép-európai térséggel foglalkozó londoni tudósítója. "Nem elég, hogy Orbán Viktor új kormánya a központi bank vezetőjét hibáztatja a pangó magyar gazdaság miatt, még fizetését is megkurtította hetvenöt százalékkal" - folytatódik a cikk.
2010.08.03. 20:45
 
 
Barack Obama szerdán ünnepli 49. születésnapját
Barack Obama elnök hazafelé tart, hogy Chicagóban ünnepelje meg szerdán 49. születésnapját. A Fehér Ház bejelentése szerint az elnök már nagyon várja, hogy barátai társaságában vacsorázhasson, s hogy a saját lakásában tölthesse el az éjszakát. Barack Obama nem zárkózott el attól sem, hogy a születésnapjáról beszéljen, megjegyezvén, hogy az idő múlásával gyarapodnak az ősz hajszálak, s lassul az anyagcseréje. Mint Robert Gibbs szóvivő rámutatott, bár az elnöki teendők hihetetlen fizikai és mentális megterhelést jelentenek, Barack Obama "rendkívüli módon élvezi munkáját". Obama elnök chicagói tartózkodása során demokratapárti adománygyűjtőkkel találkozik, valamint ellátogat egy autógyárba.
2010.08.03. 20:45
 
 
Zöld utat kapott a Ground Zero mellett építendő iszlám központ
A New York-i műemlékvédelmi hatóság kedden megtagadta a műemlék státust attól az épülettől, amely a 2001. szeptember 11-i terrortámadások helyszíne közelében emelkedik, és amelynek helyén mecsetet, valamint iszlám kulturális központot építenének. A kilencfős bizottságban senki sem szavazott a 154 éves, manhattani épület megőrzése mellett, amely közel száz méterre található a Ground Zerótól. Az indoklás szerint a tömbház nem felelt meg a történelmi követelményeknek, így nem válhat műemlékké. Ezzel a döntéssel lehetővé tették az épület lebontását.
2010.08.03. 18:45
 
 
Az ENSZ BT napirendre tűzi az izraeli-libanoni tűzpárbajt
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) zárt ajtók mögött tárgyal a keddi nap folyamán az izraeli és a libanoni alakulatok között kitört tűzpárbajról - közölte egy nyugati ENSZ-diplomata a világszervezet székhelyén. A két közel-keleti ország határa mentén végbe ment lövöldözésben - a két országból származó közlések szerint - meghalt három libanoni katona és egy libanoni újságíró, továbbá egy alezredesi rangú izraeli zászlóaljparancsnok.
2010.08.03. 18:15
 
 
Az internetfüggők nagyobb eséllyel lesznek depressziósak?
Egy kínai tanulmány szerint másfélszer akkora eséllyel lesznek depressziósak azok a tinédzserek, akik túl sok időt töltenek internetezéssel, mint azok a társaik, akik mérsékelten használják a világhálót. Lawrence Lam kutató a túlzott használat jeleiként a következőket emelte ki: a fiatal legalább napi 5-10 órát tölt internetezéssel, nyugtalanná válik, ha nem ülhet a számítógép előtt, és elveszti érdeklődését a másokkal való érintkezés iránt.
2010.08.03. 17:30
 
 
Jankovics Marcell nem tervezi az NKA működésének alapvető átalakítását
Nem tervezi a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) működésének alapvető átalakítását, de számos aránytalanságot meg kíván szüntetni - közölte Jankovics Marcell, az NKA hétfőn hivatalba lépett elnöke. Jankovics újságírói kérdésekre válaszolva leszögezte: nem ideiglenes elnökként vállalta el a kulturális alap vezetését, és nem is tud arról, hogy a kormány az NKA megszüntetését tervezné. "Nem akarok mindent felforgatni; az előző nyolc év is része volt az NKA működésének" - hangsúlyozta a filmrendező, aki 1998 és 2002 között már állt az NKA élén. Mint mondta, a kultúrát felügyelő miniszter képviselőjeként vezeti az NKA-t, nem érzi ugyanakkor annak veszélyét, hogy a politika bele akarna szólni munkájába.
2010.08.03. 17:30
 
 
Három nemzeti park igazgatóját menesztik szerdán
Szerdán adják át a felmondólevelet három nemzeti park - az aggteleki, a hortobágyi és az őrségi - igazgatójának - mondta Rácz András, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) környezet- és természetvédelemért felelős helyettes államtitkára. A felmondóleveleket, amelyeket Illés Zoltán, a VM környezetügyért felelős államtitkárának a kezdeményezésére Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter írt alá, Rácz András adja majd át, Salamon Gábornak, az Aggteleki Nemzeti Park, Márkus Ferencnek, az Őrségi Nemzeti Park és Sándor Istvánnak, a Hortobágyi Nemzeti Park igazgatójának.
2010.08.03. 17:15
 
 
F1, Magyar Nagydíj: Schumacherre fekete zászló várt
A vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon bemutatott hajmeresztő manővere miatt kizárás várt Michael Schumacherre, a Mercedes német pilótájára. A hétszeres világbajnok - aki először nem ismerte el, hogy hibázott, majd hétfőn bocsánatot kért - egy előzést akadályozandó majdnem a falhoz szorította volt ferraris csapattársát, Rubens Barrichellót (Williams) a célegyenesben, négy körrel a vége előtt. Emiatt utólag tízhelyes rajtbüntetést kapott, azaz a következő futamon, Belgiumban az időmérőn elért eredményéhez képest tíz pozícióval hátrébbról indulhat.
2010.08.03. 16:30
 
 
Kiadatlan dalokat jelentetnek meg Michael Jacksontól novemberben
Michael Jackson kiadatlan dalaiból tíz számot tartalmazó album jelenik meg novemberben a Sony Music gondozásában - írta a Rolling Stone magazin. A zenei szaklap információi szerint a tavaly júniusban elhunyt énekes hagyatékkezelője és a lemezkiadó megegyezett a Jackson fénykorából származó dalok felhasználási feltételeiről. A beszámolóban leírják, hogy Jackson állítólag egy merevlemezt is hátrahagyott, amely tele van a 80-as években rögzített, eddig még sehol sem hallott szerzeményekkel. Jackson egykori menedzsere, Frank DiLeo elmondta: becslései szerint összesen több mint 100 teljesen kész szerzeményről lehet szó, amelyeken olyan híres előadóművészek is közreműködnek, mint Akon, Will.i.am és Ne-Yo.
2010.08.03. 16:30
 
 
Az összefogás jegyében zajlik az augusztus 20-i ünnep
Az augusztus 20-i ünnep idén az összefogás jegyében zajlik majd, több mozzanata is az árvízkárosultak lelki és anyagi megsegítéséről szól. Magyarország Tortája 2010-ben egy 1000 szeletes szilvagombóc torta lesz, amelyet az ünnepre a fővárosba érkező árvízkárosult gyerekek kóstolhatnak meg elsőként. Az Együtt az Ország! elnevezésű rendezvényen 500 árvízkárosult gyermeket látnak vendégül egész napos programokra. A tűzijáték a rendezők szerint idén látványban nem marad el a megszokottól, a rakétákat három uszályról lövik ki, nem a hidakról és a Citadelláról. A tűzijáték ideje alatt gyertyákat gyújtanak, és a gyertyák eladásából összegyűlő összeget is az árvízkárosultaknak juttatják el.
2010.08.03. 16:15
 
 
Elhagyott kutyákon segít Pamela Anderson
Mintegy ötven kutyának, köztük a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa után magára hagyott négylábúaknak segít új otthont találni Pamela Anderson. A PETA tiszteletbeli elnökének választott amerikai színésznő az állatvédő szervezettel együttműködve segít új gazdát találni az állatoknak Virginiában. A Deepwater Horizon fúrótornyon április 20-án bekövetkezett robbanása óta a Louisiana állam délkeleti részén működő állatmenhelyek közül jó néhány arról számolt be, hogy rengeteg kutyát vittek be hozzájuk. Az állatok jelentős részétől azért váltak meg gazdáik, mert az olajkatasztrófa miatt munkanélkülivé váltak és már nem tudták megfelelően ellátni kedvenceiket.
2010.08.03. 15:15
 
 
Vádat emeltek a pécsi egyetemi lövöldöző ellen
Vádat emelt az ügyészség az egy halálos áldozattal és három súlyos sérülttel járó tavaly novemberi pécsi egyetemi lövöldözés gyanúsítottja ellen, az ügy iratai a napokban megérkeztek a Baranya Megyei Bíróságra. Hajdu István, a bíróság szóvivője elmondta: az ügyészség előre kitervelten, sok ember életét veszélyeztetve, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt emelt vádat G. Ákossal szemben. Hozzátette: az első tárgyalási nap még nincs kitűzve, arra várhatóan az ősz folyamán kerül sor.
2010.08.03. 15:15
 
 
Slota már nem jelölteti újra magát az SNS elnökének
Ján Slota bejelentette, hogy a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) szeptemberi országos közgyűlésén már nem kíván indulni a pártelnöki választáson. Azt azonban nem zárta ki, hogy esetleg másvalaki jelölheti erre a tisztségre. A magyar- és romaellenes kirohanásairól elhíresült politikus úgy véli, hogy korai még arról beszélni, kiket jelölnek majd az SNS elnökségébe, illetve az elnöki tisztségre.
2010.08.03. 15:00
 
 
Nem volt pozitív doppingteszt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon
Egyetlen doppingellenőrzés sem hozott pozitív eredményt a június 11. és július 11. között rendezett, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon - közölte kedden a nemzetközi szövetség (FIFA). A torna előtt 256, majd közben újabb 256 esetben vizsgálták a játékosokat, azaz több mint 500 vér- és vizeletmintát vettek le. A felkészülés során a FIFA illetékesei mind a 32 résztvevő csapatot "meglepték" edzés vagy tesztmeccs közben, de minden doppingteszt negatív eredményt hozott.
2010.08.03. 14:45
 
 
Ismét javult a Fogyasztói Bizalmi Index
Ismét javult Magyarországon a Fogyasztói Bizalmi Index (FBI) a második negyedévben, bár 65 ponttal még mindig nem éri el a válság előtti szintet - közölte az ACNielsen Piackutató Kft. Egy év alatt 52 pontról 65-re javult a mutató, vagyis minden negyedik magyar megkérdezett jónak tartja személyes pénzügyi kilátásait a következő tizenkét hónap során. A 13 pontos javulás tavaly tavaszhoz képest beleillik a pozitív nemzetközi trendbe - többek között ezt tárta fel a Nielsen kutatása 48 országban, köztük Magyarországon.
2010.08.03. 14:45
 
 
Délebbre hozhatják az északi fényt a napviharok
Délebbre hozhatják az északi fényt a napviharok - állítják a NASA szakemberei. Vasárnap két kisebb vihar tört ki központi csillagunkon, s a Nap sok tonna plazmát lövellt ki egyenesen a Föld irányába. Ennek következtében a tudósok szerint az északi térségek lakosai Maine-től Michiganig, de ettől északabbra bárhol a bolygónkon egy olyan színpompás fényjátéknak lesznek tanúi, amelyet általában csupán a sarkkör táján lehet megfigyelni.
2010.08.03. 14:45
 
 
Justin Bieber memoárt ír 16 évesen
Justin Bieber elég öregnek érzi magát ahhoz, hogy megjelentesse visszaemlékezéseit. A 16 éves kanadai popénekes élettörténete októbertől lesz kapható az üzletekben - jelentette be a Harper Collins kiadó illetékese. A "Justin Bieber: First Step 2 Forever" (Justin Bieber: első lépések a halhatatlanság felé) című könyvben visszaidézi, hogyan vált tinisztárból nemzetközileg ismert popsztárrá. A könyvben olyan fotók is lesznek, amelyeket eddig még nem hoztak nyilvánosságra. Bieber ezenfelül megígérte rajongóinak, hogy bepillantást nyerhetnek a magánéletébe is.
2010.08.03. 14:30
 
 
Megkezdte a vitát az új kormányprogramról a szlovák parlament
Megkezdte az új szlovák kormány programjáról szóló vitát kedden a pozsonyi parlament. A dokumentumot Iveta Radicová miniszterelnök terjesztette a törvényhozás elé. Az ülésen megjelent Ivan Gasparovic szlovák államfő is. Beszédében Radicová arra kérte a parlamentet, hogy szavazzon bizalmat kormányának. A 150 tagú törvényhozásban a program elfogadásához 76 igen szavazatra van szükség. A koalíciónak 79, az ellenzéknek 71 képviselője van a parlamentben. Helyi megfigyelők arra számítanak, hogy az új szlovák kormány bizalmat kap.
2010.08.03. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681[1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista