2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Tévedésből a gép lezuhanására figyelmeztették egy brit repülő utasait
Bocsánatot kért utasaitól a British Airways légitársaság, miután egyik járatán tévedésből az az automatikus üzenet hangzott el, hogy a "gép le fog zuhanni". A repülőgép személyzete azonnal felismerte a téves riasztást, és rögtön a halálra rémült utasok megnyugtatására sietett. A 275 személyt szállító, Londonból kedd este induló repülő Hongkongba tartott, és épp az Északi-tenger felett járt, amikor megszólalt a hangosbemondó: zuhan a gép.
2010.08.27. 13:45
 
 
A gazdasági szereplőket is bevonnák a szakképzésbe
A szakképzés megreformálásának fontos feladata, hogy a gazdaság szereplőit, elsősorban a Kereskedelmi és Iparkamarát is szorosan bevonják a szakképzés megszervezésébe, irányításába - mondta Garai Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért felelős miniszteri biztosa az országos szakképzési tanévnyitó értekezleten pénteken Budapesten. Az idei az első olyan szakképzési tanév, amikor több szakmában a hagyományos, 4-5 éves képzés mellett úgynevezett előrehozott szakképzés is indult. Ennek lényege, hogy az általános iskolát végzett tanulók a szakiskolában három szakképző évfolyam elvégzését követően szakmai vizsgát tehetnek, és 17 éves korukra szakképesítést szerezhetnek.
2010.08.27. 13:30
 
 
Vádat emelt a miskolci ügyészség a monoki polgármester ellen
Vádat emelt a Miskolci Városi Ügyészség Szepessy Zsolt, Monok polgármestere és társa ellen jogosulatlan gazdasági előny megszerzése bűntett és más bűncselekmények miatt; a vádemelést két hete nyújtották be a Miskolci Városi Bírósághoz. Ujjné Grajz Erzsébet városi vezető-helyettes ügyész az MTI-nek pénteken elmondta: a nyomozás eredményeként megállapították, hogy Monok önkormányzata négy évvel ezelőtt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területfejlesztési Tanácstól pályázatokon - többek között a 2006. tavaszi esőzések hatására keletkezett pincebeszakadások helyreállítására, valamint útfelújításra - nyert el vissza nem térítendő támogatásokat.
2010.08.27. 13:30
 
 
Egy afgán katonai parancsnok hat gyerek megölésével vádolja a NATO-t
Egy afgán tartományi rendőrparancsnok azzal vádolta pénteken a NATO-t, hogy harci gépei - tálib lázadókat támadva - hat gyerek életét oltották ki a kelet-afganisztáni Kunar tartomány hegyvidékén. A tartományi rendőrség vezetője szerint a gyerekek csütörtökön vashulladékot gyűjtöttek a hegyekben, amikor a NATO-gépek bombákat dobtak le rájuk. A harci gépek egy közeli támaszpontot támadó tálibokat akartak szétoszlatni, de hat 6 és 12 év közötti gyerek életét oltották ki. A NATO vezette nemzetközi haderő (ISAF) közölte, hogy vizsgálja az állítások helytállóságát. Megerősítette viszont, hogy a NATO-gépek "precíziós" bombákkal csapást mértek a lázadókra, és négy iszlamistát megöltek.
2010.08.27. 12:30
 
 
Vasárnap a kecskeméti repülőtéren búcsúztatják a hősi halott hadnagyot
Vasárnap a kecskeméti repülőtéren katonai tiszteletadással fogadják Pappné Ábrahám Judit, a hétfő hajnali támadásban hősi halált halt posztumusz hadnagy koporsóját - közölte a Honvédelmi Minisztérium. A Kecskeméten, a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartandó tisztelgés nyilvános lesz, a temetésre viszont "a család kérésére, valamint a kegyeleti körülményekre tekintettel" csak korlátozott számban hívják meg a sajtó munkatársait.
2010.08.27. 12:15
 
 
Szovjet kémnek gondolták a James Bond-film forgatókönyvíróját
Több mint egy évtizeden át nyomozott az első James Bond-film forgatókönyvírója, Wolf Mankowitz ellen a brit titkosszolgálat, amely arra gyanakodott, hogy az író a szovjeteknek kémked. A brit elhárítás, az MI5 figyelme a második világháború után vetült Mankowitz-ra, aki kapcsolatban állt az angol kommunista párttal - derült ki a titkosítás alól feloldott archív dokumentumokból. A férfi később megismerkedett Cubby Broccoli és Harry Saltzman producerekkel, és a hatvanas években ő alkalmazta a filmvászonra Ian Fleming kémtörténetét, amely Doktor No címmel első James Bond-filmként került a vászonra. Mankowitz volt az is, aki 1967-ben a Casino Royale című Bond-paródiát adaptálta.
2010.08.27. 12:15
 
 
A magyar menekültekre is emlékeztek Svédországban
A menekültek - köztük az 1956-ban érkezett magyarok - befogadásának állítottak Svédországban emlékművet, amelyet Viktória trónörökös hercegnő leplezett le. A Bortom Vagorna (A hullám túloldalán) címet viselő emlékmű csütörtöki felavatásán Haakon norvég herceg is részt vett Svédország déli régiójában, Skanéban. Az ünnepségen mondott beszédében Viktória hercegnő kiemelte, hogy a napjainkban fennálló menekülthelyzetet figyelembe véve nemcsak az emlékezésre lenne szükség, hanem a történelmi tapasztalatok alkalmazására is. Helyi források szerint 1956-ban, a magyar forradalom után hatezer magyar menekült érkezett a déli régióba, hogy új otthonra találjanak.
2010.08.27. 12:15
 
 
Berlin önkéntes hozzájárulást vár az energiaszolgáltatóktól
A német kormány újabb adó helyett azt várja el az atomerőműveket üzemeltető konszernektől, hogy önként járuljanak hozzá a megújuló energiaforrások hasznosításának növeléséhez - írta pénteken a Süddeutsche Zeitung. A müncheni újság szerint ennek az "önkéntes vállalásnak" a fejében a kormány lemondana arról, hogy - a már eldöntött fűtőelem-adó mellett - további illetékkel csapolja meg a konszernek profitját. Utóbbit az atomerőművek meghosszabbított üzemideje nagy mértékben növelné, hiszen a régebbi építésű reaktorok zöme adózási szempontból már nullára le van írva, vagyis minden üzemóra tiszta nyereséget hoz a konszerneknek.
2010.08.27. 12:00
 
 
Csökkentik a szlovák politikusok bérét
Csökkenni fog a szlovák politikusok bére a kormány takarékossági intézkedéseinek következtében - közölte Iveta Radicová, szlovák miniszterelnök a pozsonyi Joj televízió Lampa című csütörtök éjjeli vitaműsorában. A bércsökkentés, amely a köztársasági elnököt, a minisztereket és a parlamenti képviselőket is érinteni fogja, várhatóan mintegy tíz százalékos lesz. Radicová első ízben két hete a koalíciós tanács ülésén jelezte a politikusok bérének csökkentését. "Minimálisan olyan százalékban, mint amilyen százalékban takarékossági intézkedéseket vezetünk be az államigazgatásban, ahol ez tíz százalék" - jelentette ki Radicová.
2010.08.27. 12:00
 
 
Az Afganisztánban megsérült katonaorvosnő már otthonában tölti betegszabadságát
Orvosi engedéllyel már otthon tölti betegszabadságát Dani Fruzsina főhadnagy, a hétfői afganisztáni támadásban súlyosan megsérült katona - tájékoztatta a HM pénteken az MTI-t. A sérült katonaorvosnő csütörtök este a Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoport nyolcadik váltásának katonáival együtt érkezett Ferihegyre, innen pedig mentőautóval szállították a Honvédkórházba, ahol még este megvizsgálták az orvosok. A Honvédség fősebésze, Zsíros Lajos a vizsgálat után megállapította, hogy bár a főhadnagy testében több robbanásból származó szilánk is van, azonnali operációra nincs szükség, eltört hüvelykujját pedig szakszerűen ellátták Mazari Sharif katonai kórházában, így orvosi engedéllyel saját otthonában tölti betegszabadságát.
2010.08.27. 11:45
 
 
Nagy-Britanniának kell leginkább tartania a terrorizmustól
A nyugati világban Nagy-Britanniának kell tartania a leginkább a "hazai nevelésű" terroristák által elkövetett támadásoktól, és a jövőben a merényletkísérletek "új hullámára" lehet számítani, miután több száz radikális muszlim elítélt szabadul a brit börtönökből - áll a Royal United Services Institute (RUSI) nevű, 1831-ben alapított független védelmi és biztonsági elemző központ pénteken megjelent legújabb elemzésében. A központ szakértői szerint a következő 5-10 évben hozzávetőleg nyolcszáz olyan rab kerül szabadlábra Nagy-Britanniában, akik éppen a börtönben eltöltött évek alatt radikalizálódtak, és készek "magányos farkasként" terrorcselekmények elkövetésére.
2010.08.27. 11:45
 
 
Videofelvételt tettek közzé a mélyben rekedt chilei bányászokról
A chilei állami televízió helyi idő szerint csütörtök este egy videofelvételt közölt az augusztus 5-én 700 méteres mélységben rekedt bányászokról. A képsorokat a föld mélyére egy szűk furaton keresztül lejuttatott kamerával rögzítette az egyik bányász. A sovány és szakállas vájárok jókedvűnek tűnnek, egyikőjük bemutatja azokat a felszereléseket - egy kis szekrényt, polcot, asztalt és az ivóvíz tárolására alkalmas eszközt -, amelyek odalent a rendelkezésükre állnak. A bányában rekedt bányászok mentése előreláthatólag 100 napig is eltarthat, mivel kiszabadításukhoz egy 66 centiméter átmérőjű alagutat kell fúrni. A legnagyobb kockázatot az jelenti, hogy a föld állaga nem stabil.
2010.08.27. 11:15
 
 
Adatvédelmi botrány a Schleckernél
Több mint 7 millió e-mailcím és 150 ezer németországi ügyfél neve, postacíme és egyéb adatai kerültek ki az internetre a Schlecker drogérialánc adatbázisából - írta pénteken a Bild című német lap. A Magyarországon is érdekelt társaság pénteken megerősítette, hogy ügyféladatok kerültek nyilvánosságra. A Schlecker szóvivője ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az adatszivárgást már megállították, számlaadatok vagy jelszavak nem jutottak ki az adatbázisból, és a probléma egy alvállalkozónál, egy külső szolgáltatónál történt.
2010.08.27. 11:15
 
 
Fantomnyugdíjasok Görögországban
Fantomnyugdíjasok után nyomoznak Görögországban. A hatóságok arra próbálnak rájönni, hogy a gyanús esetek közül melyikben lehet szó csalásról. Szép számmal vannak ugyanis olyan magas korúak, akik papírjaik szerint betöltötték a 110. életévüket, és még mindig kapnak ellátást. A gyanú szerint azonban előfordulhat, hogy a nyugdíjas már rég elhunyt, családja azonban még felveszi a havi juttatást. A görög bürokrácia útvesztőiben találtak olyan esetet is, amely szerint egy személy 1954 óta kap nyugdíjat.
2010.08.27. 11:00
 
 
Sidi meg akarja dönteni Gerevich Aladár olimpiai részvételi rekordját
Sidi Péter sportlövő célja, hogy ő legyen minden idők legtöbb olimpián részt vett magyar sportolója, s ezzel megdöntse az ötkarikás játékokon hat alkalommal indult kardvívó, Gerevich Aladár által tartott rekordot. A világ- és Európa-bajnok, a londoni olimpiára a magyarok közül elsőként kvótát szerzett Sidi a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában beszélt erről a tervéről. Sidi először 2000-ben, Sydneyben versenyzett olimpián, s eddig három ötkarikás játékokon vett részt, a legjobb eredménye pedig egy hatodik helyezés volt.
2010.08.27. 10:45
 
 
Sikerrel járt Carter Észak-Koreában
Sikerrel járt Jimmy Carter volt amerikai elnök Észak-Koreában: közbenjárására Kim Dzsong Il észak-koreai vezető amnesztiában részesített egy börtönbüntetésre ítélt amerikai állampolgárt. A harminc éves Aijalon Mahli Gomest áprilisban ítélték 8 évi szabadságvesztésre és 700 ezer dollárnak megfelelő pénzbírságra, mert januárban kínai oldalról engedély nélkül átlépte az észak-koreai határt. Jimmy Carter péntek reggel elutazott magánrepülőgépén az észak-koreai fővárosból, s magával vitte a szabadlábra helyezett amerikai férfit is - erősítette meg Deanna Congileo, a Carter központ szóvivője Atlantában az erről szóló kínai, dél- és észak-koreai sajtóhíreket.
2010.08.27. 10:45
 
 
Újabb pakisztáni várost ürítenek ki az árvízveszély miatt
Újabb nagyobb pakisztáni várost kell kiüríteni az árvízveszély miatt. Ezúttal a 300 ezer lakosú, műemlékeiről nevezetes Thatta lakosságát szólították fel a város elhagyására a hatóságok, mert az Indus folyó áttörte gátját a térségben. Becslések szerint péntekre virradóan körülbelül 175 ezer ember már eleget is tett e felszólításnak a déli Szindh tartományban lévő városban. A hatóságok megpróbálják helyreállítani a gátat, de fennáll a veszélye annak, hogy a lakott területet két napon belül elönti a víz. Az emberek jószágaikkal együtt az öt kilométeres távolságban lévő Makli városába vonulnak, mert ott egy dombon menekülttábor létesült.
2010.08.27. 10:45
 
 
Csádban több mint százezer károsultja van áradásoknak
Több mint százezer károsultja van Csádban a szüntelen esőzések okozta áradásoknak - közölte pénteken az ENSZ humanitárius segítségnyújtást koordináló hivatala (OCHA). Hasonlóan súlyos a helyzet a szomszédos Nigerben is. Az OCHA szerint az elmúlt hetekben Csád kilenc régiójában voltak heves esők, amelyek súlyos áradásokat okoztak. Csaknem 22 ezer háztartást érint a természeti csapás, a károsultak száma pedig 110 ezerre rúg. Ezek az adatok azonban ennél is magasabbak lehetnek, mivel az ország egyes részei elérhetetlenek, s nem lehet felmérni az ottani helyzetet.
2010.08.27. 09:30
 
 
A forint árfolyamának ingadozása várható pénteken
Alig változtak az árfolyamok péntekre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben, a piacok a Fed elnökének péntek esti beszédére várnak, addig alapvetően kivárásra, az árfolyamok iránytalan ingadozására lehet számítani. Az eurót 1,2723 dolláron jegyezték röviddel hét óra előtt a nemzetközi devizakereskedelemben a csütörtök késő esti 1,2717 dollárral szinte megegyező árfolyamon. A forint jegyzése alig változott, reggel az euró 283,44 forint volt az éjszakai 283,89 után. Az éjszaka folyamán a jegyzés 283 és 284 között ingadozott. A lengyel zloty árfolyama sem változott lényegesen, a cseh korona viszont kissé erősödött. Az euró reggel 3,9925 zlotyn állt az esti 3,9978 után, és 24,8190 cseh korona jegyzésen 24,8270 után.
2010.08.27. 08:45
 
 
Átlátszókra cserélik a rendőrautók sötétített szélvédőit Ukrajnában
Az ukrán belügyminiszter arra kötelezte az állami közlekedésrendészet (DAI) és a járőrszolgálat vezetőit, hogy két hét leforgása alatt cseréljék le átlátszókra a szolgálati gépkocsik sötétített szélvédőit. Anatolij Mogiljov csütörtökön írta alá azt a rendelkezést, amely szerint két héten belül meg kell szüntetni a sötétítést a DAI és a járőrszolgálat autóin, hogy - mint fogalmazott - átláthatóbb legyen a rendőrök munkája, és az emberek láthassák, mivel foglalkoznak az autóikban. A tárcavezető hozzátette, hogy az operatív szolgálatok járműveire nem vonatkozik a parancs - írta online kiadásában a Szegodnya című ukrán napilap.
2010.08.27. 08:30
 
 
Lipsky nem látja újabb recesszió veszélyét az amerikai gazdaságban
John Lipsky, az IMF vezérigazgató-helyettese az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve éves közgyűlésének helyszínén, Jackson Hole-ban csütörtökön adott nyilatkozatában kijelentette, hogy a legvalószínűbb alapesetnek a mérsékelt fellendülés folytatódása látszik. Hozzátette, hogy a hangsúly a mérsékelt szón fekszik. Az e héten napvilágot látott, a vártnál rosszabb amerikai makroadatok újfent megerősítették azokat az aggodalmakat, amelyek szerint újabb gazdasági visszaesés következhet be. A meglehetősen nyugtalanító júliusi lakásértékesítési adatok és a tartós fogyasztási iparcikkekre adott megrendelések kis mértékű növekedése miatt sokan attól tartanak, hogy a hazai össztermék (GDP) harmadik negyedévi növekedése veszélyesen megközelítheti a nullát.
2010.08.27. 08:15
 
 
Magyar Hírlap: nagyüzem lesz szeptemberben az Állami Számvevőszéknél
Nagyüzem lesz szeptemberben az Állami Számvevőszéknél (ÁSZ), több fajsúlyos témájú jelentéssel állnak elő - ismerteti a Magyar Hírlap pénteki száma. A napilapnak Domokos László, az ÁSZ új elnöke elmondta, hogy a közeljövőben vizsgálják meg a 4-es metró beruházásról, a szervtranszplantáció kezeléséről, az Országos Cigány Önkormányzat, illetve a fogyatékkal élők - nonprofit szervezeteken keresztül történő - állami támogatásáról készülő jelentéseket is.
2010.08.27. 08:00
 
 
Rengett a föld Körmend közelében
Kisebb földrengés volt a Vas megyei Körmend közelében a péntekre virradó éjszaka - közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Szeizmológiai Obszervatóriuma az MTI-vel. Győri Erzsébet szeizmológus közleménye szerint 0 óra 30 perckor a Richter-skála szerint 3,0 magnitúdójú rengés volt Körmend közelében. A földrengés által keltett talajmozgást a lakosság is érzékelte, károkról az Obszervatóriumba eddig nem érkezett bejelentés - tudatta a szeizmológus. Az elmúlt héten több kisebb földrengés is volt Magyarországon. Miskolcon nyolc kisebb rezgést mértek, a Baranya megyei Sellyén pedig egy napon belül háromszor rengett a föld.
2010.08.27. 08:00
 
 
Magyar Nemzet: 1200 tanárral kevesebb az új tanévben
Mintegy 1200 pedagógus-álláshely szűnik meg az új tanévben - derül ki az oktatásért felelős államtitkárság háttéranyagából, amelyet a pénteki Magyar Nemzet ismertet. A pedagógus-elbocsátásokat az iskolabezárások és az intézmény-összevonások eredményezték. Összesen 37 közoktatási intézmény szűnt meg, ebből hét végleg bezárt - olvasható a napilapban. A dokumentum szerint a legnagyobb mértékben az általános iskolákban csökken a főállású pedagógusok száma: ezekben az intézményekben 1241 fővel lesz kevesebb tanár. A gimnáziumokban 63 fős, a szakközépiskolákban 72 fős, a szakiskolákban 24 fős létszámcsökkenés várható.
2010.08.27. 07:45
 
 
Újabb feltételezett terroristát vettek őrizetbe Kanadában
Újabb feltételezett terroristát vettek őrizetbe Kanadában. Őt és két társát azzal vádolják, hogy terrorista csoportot hoztak létre, és robbantásos merényleteket készítettek elő - jelentette be a kanadai rendőrség csütörtökön. A 28 éves Khurram Syed Shert Ontario állambeli otthonában, a Torontótól mintegy 190 kilométerre délnyugatra fekvő London városban fogták el. Két társát, a 26 éves Misbahuddin Ahmedet és a 30 éves Hiva Alizadehet Kanada fővárosában, Ottawában tartóztatták le szerdán.A gyanú szerint kapcsolatban álltak "egy, az afganisztáni válsághoz köthető szervezettel", szövetségeseik voltak Iránban, Afganisztánban, Pakisztánban és Dubajban.
2010.08.27. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: súlyosabb ítéletet kért az ügyészség Zuschlag-ügyben
Az első fokon megállapítottnál nagyobb mértékű vagyon elkobzását is indokoltnak tartaná Zuschlag János volt szocialista képviselő esetében a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség, amely ilyen tartalmú indítvánnyal fordult a Szegedi Ítélőtáblához - értesült a Magyar Nemzet. A napilap pénteki száma ismerteti, hogy az eljárás iratait - csaknem egy mikrobusznyi dokumentumot - a vádhatóság a törvényben megszabott harminc napon belül feldolgozta és továbbította a táblabíróságnak. A több egykori MSZP-s politikust is érintő, bűnszervezetben elkövetett csalás miatt indított eljárás másodfokú tárgyalását három hónap múlva nyithatja meg a szegedi táblabíróság - írja a napilap.
2010.08.27. 07:30
 
 
Rekordméretű bírságot kaphat az American Airlines
Példátlan nagyságú, 24,2 millió dolláros bírság kiszabását javasolta az American Airlinesra az amerikai szövetségi légügyi hivatal (FAA) a repülésbiztonsági előírások több ezer esetben történt megsértése miatt. A légitársaság 30 napon belül nyújthat be óvást a bírság csökkentésének céljából. Az FAA szerint a légitársaság nem tartotta be a 2006-ban a rövidzárlatok kiküszöbölése érdekében elfogadott légi alkalmassági direktívát, és nem ellenőriztette megfelelően az MD-80-as gépeinek futóaknájában található vezetéknyalábokat. A mulasztás 2008 folyamán több ezer járatot érintett. A bírságolás hírére 1,7 százalékkal esett az American Airlines részvényeinek ára.
2010.08.27. 07:15
 
 
UEFA: Milito lett az Év Játékosa
Diego Milito, a Bajnokok Ligája-győztes Internazionale argentin támadója nyerte el az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Év Játékosa díját. A BL csütörtöki, monte-carlói sorsolása közben kihirdetett eredmények alapján minden kategóriában az olasz klub játékosai nyertek: a legjobb kapusnak járó elismerést a brazil Julió Cesar kapta, míg a legjobb védőnek csapattársát és honfitársát, Maicont választották. A középpályások különversenyében Wesley Sneijder diadalmaskodott, a támadók között pedig a szintén Milito végzett az élen.
2010.08.26. 21:45
 
 
Európa Liga: bejutott a főtáblára a Debrecen
A magyar bajnok Debrecen labdarúgócsapata feljutott az Európa Liga főtáblájára, miután a negyedik selejtező kör visszavágóján, idegenben is legyőzte a bolgár Liteksz Lovecs együttesét. Herczeg András együttese az 53. percben Yannick révén szerzett vezetést, majd Nilfore egyenlítése után Czvitkovics Péter 81. percben lőtt góljával nyert 2-1-re, s jutott a csoportkörbe kettős győzelemmel, 4-1-es összesítéssel. A tavaly a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt DVSC a Ferencváros után a második magyar együttes, amely a második számú európai kupasorozat csoportkörébe jutott. Az FTC az akkor még UEFA Kupának hívott sorozatban 2004-ben érte el ezt a bravúrt. A csoportkör sorsolása pénteken lesz.
2010.08.26. 21:45
 
 
A következő városvezetés dönthet az Alstom-metrókocsik ügyében
Az októberben felálló új Fővárosi Közgyűlés dönthet az Alstom-metrókocsik ügyéről, miután a csütörtöki közgyűlésen nem hoztak döntést arról, felbontják-e a francia gyártóval a szerződést. A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésének már a napirendjére sem került fel az Alstommal való szerződésbontás ügye, mivel nem szerepelt a frakcióvezetők egyeztetése után kialakult végleges 110 napirendi pont között. A főváros gazdasági bizottsága múlt héten kedden azért ült össze, hogy meghallgassák a BKV, illetve az Alstom álláspontját az Alstom metrókocsik ügyében, amiről az elnök Lakos Imre tájékoztatta Demszky Gábor főpolgármestert, de határozatot - jogkör hiányában - a bizottság nem hozott.
2010.08.26. 21:30
 
 
Agyvérzés miatt kórházba szállították Törőcsik Andrást
A Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központban tartják megfigyelés alatt Törőcsik Andrást, az Újpest legendás futballistáját, akit csütörtökön agyvérzéssel szállítottak a kórházba. Az MTI információi szerint az 55 esztendős "Törőt" a korábbi jelentésekkel szemben nem operálják meg, állapotát, amely súlyos, de nem életveszélyes, folyamatosan ellenőrzik. Törőcsik Andrást azon az osztályon kezelik, ahol az elmúlt esztendőben a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén a Ferrari súlyosan sérült pilótája, a brazil Felipe Massa is feküdt. Az Újpest egyik legkiválóbb futballistája 1976 és 1984 között összesen 45 alkalommal lépett pályára a válogatottban, 12 gólt lőtt, két világbajnokságon is részt vett.
2010.08.26. 21:15
 
 
Férfi kosárlabda Eb-selejtező: hazai győzelemmel zártak a magyarok
Hazai győzelemmel zárta szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben csütörtökön a férfi kosárlabda-válogatott, amely a nyolcadik, utolsó fordulóban 83-75-re verte Ukrajnát Szombathelyen. Mészáros Lajos együttese csak az első negyedben ingott meg, a folytatásban Hanga és Lóránt révén fordított, és a nagyszünetben már 41-34-re vezetett. Az ellenfél a később 17 pontosra nőtt hátrányát kettőre faragta, ám Keller remeklésével a hajrá ismét a hazaiaké lett. A magyarok három győzelemmel és öt vereséggel zártak, ez nagy valószínűséggel a pótselejtezőhöz lesz elég. A csoport végső sorrendje a másik csütörtöki mérkőzés, illetve a vasárnapi - immár a magyarok nélküli - két találkozó alapján dől el.
2010.08.26. 21:15
 
 
Sakk, rapid párosmérkőzés: Lékó Péter egyenlített a 4. meccsen
Négy parti után döntetlenre áll Lékó Péter és Borisz Gelfand párosmérkőzése a 6. rapidsakk-fesztiválon. A Miskolci Nemzeti Színházban zajló csata negyedik - csütörtöki második - felvonásán Lékó mindent egy lapra tett fel, több újítással lepte meg Gelfandot. Komoly bonyodalmak mellett végig a legjobb magyar játékos kezdeményezett, ellenfele gondolkodási ideje egyre csak fogyott, és később kiderült, hogy ez végzetessé vált számára. Az egyszerűsítés után úgy tűnt, hogy a tavalyi Világkupa győztese megmenekül, remire menti az állást. Erre volt is esélye, az időzavarban azonban "elnézte" az órát, sakknyelven szólva "leesett", vagyis túllépte a gondolkodási időt, így vesztett.
2010.08.26. 20:45
 
 
Női kosárlabda Eb-selejtező: magyar vereség Törökországtól
Hazai vereséggel fejezte be szereplését csütörtökön az Európa-bajnoki selejtezőben a női kosárlabda-válogatott, miután nyolcadik, utolsó mérkőzésén hosszabbítás után 78-75-re kikapott Törökországtól Miskolcon. Egyelőre nem tudni, hogy a 2/6-os mérleg elég lesz-e a pótselejtezőhöz. Eredmény, 8. forduló, C csoport: Magyarország-Törökország 75-78 (27-17, 24-22, 18-15, 0-15, 6-9) - hosszabbítás után. Legjobb dobók: Horti 19, Krivacsevics 11, Vida 10, illetve Yilmaz 19, Caglar 16, Tünclüer 16, Vardarli 12.
2010.08.26. 20:15
 
 
BL: egy csoportba került a Milan és a Real Madrid
A tavalyi évhez hasonlóan ismét egy csoportba került a labdarúgó Bajnokok Ligájának két legeredményesebb klubja, az olasz AC Milan és a spanyol Real Madrid. A csütörtöki, monacói sorsoláson a két sztárklub mellé a holland Ajax Amsterdam és a francia AJ Auxerre került, így a G jelű négyes lett a 2010/2011-es szezon "halálcsoportja" a legrangosabb kontinentális sorozatban. Szintén erős kvartettbe került a címvédő Internazionale, amely a német Werder Brement, az angol Tottenham Hotspurt és a holland Twentét kapta ellenfélül. A csoportküzdelmek szeptember 14-től december 8-ig tartanak.
2010.08.26. 19:45
 
 
IMF-szóvivő: Magyarország nem kért időpontot az IMF-tárgyalásokra
Magyarország nem kért időpontot a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) folytatott tárgyalások újraindítására - közölte az IMF szóvivője csütörtökön, azt követően, hogy a Nemzetgazdasági Minisztériumban korábban a tárgyalások őszi felújításáról nyilatkoztak. Gerry Rice szóvivő rendszeres sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy az IMF kész Magyarországgal a tárgyalások újraindítására, az IMF-küldöttség budapesti látogatására vonatkozóan azonban nincs időpont. Hozzátette: kapcsolatban állnak a magyar illetékesekkel, hogy áthidalják a még fennálló nézetkülönbségeket.
2010.08.26. 19:15
 
 
Az OKF vizsgálja az árvízi védekezés idejére kiutalt fizetéseket
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság csütörtökön vizsgálatot indított és írásos tájékoztatást kért az árvízi védekezés idejére kiutalt fizetésekkel kapcsolatban. Az igazgatóság azok után rendelte el a vizsgálatot, hogy kiderült: több tűzoltóság nem megfelelően fizette ki az árvízi védekezéssel kapcsolatos túlórákat, készenléti díjakat. Bakondi György főigazgató írásos tájékoztatást kért az érintett tűzoltóságoktól arról, hogyan történtek a kifizetések. A Somogyi Hírlap csütörtöki számában írt arról, hogy a tűzoltók a nekik járó pénz tizedét sem kapták meg.
2010.08.26. 18:15
 
 
Kisfiút várnak Travoltáék
Tizenhat éves fiuk tavalyi tragikus halála után ismét kisfiút vár John Travolta és felesége, Kelly Preston. A színészházaspár már májusban bejelentette az új családtag érkezését, a jövevény nemét azonban csak most tudatta Preston szóvivője a People című amerikai magazinnal. A kisfiú várhatóan ősszel jön világra. 2009 januárjában váratlanul hunyt el Travoltáék tizenhat éves fia, Jett, akit már régóta görcsrohamok kínoztak. A Bahamákon töltött családi nyaralás alatt a kétéves kora óta súlyos beteg fiút eszméletlen állapotban találták a fürdőszobában. Jett a kórházba szállítás közben életét vesztette.
2010.08.26. 17:45
 
 
Izraeli katonai főügyész: jogszerű volt a segélyflottila elleni akció
Az izraeli katonai főügyész szerint a zsidó állam teljesen jogszerűen cselekedett, amikor úgy döntött, hogy még a nemzetközi vizeken megtámadja a Gázai övezetbe tartó segélyhajókat. Aviháj Mandelblit dandártábornok a támadást vizsgáló izraeli bizottság előtt azt mondta, tudta, hogy problémát okozhat, ha nemzetközi vizeken indítják meg a katonai akciót. "Azt tanácsoltam a haditengerészeknek, hogy lehetőség szerint a Gázai övezet tengeri blokádjának határához minél közelebb szálljanak a hajók fedélzetére" - tette hozzá a főügyész. Úgy gondolja azonban, hogy a lépés így is jogszerű volt, mivel fennállt a veszély, hogy a flottilla fegyvereket vagy terroristákat szállít.
2010.08.26. 17:30
 
 
Eurobarometer: a magyarok szerint a munkanélküliség a legfontosabb kérdés
A magyarok 61 százaléka szerint a munkanélküliség az a legfontosabb kérdés, amellyel jelenleg Magyarországnak szembe kell néznie, 45 százalék pedig az ország gazdasági helyzetét említette - derül ki az Eurobarometer tavasszal készített felméréséből, amelynek eredményeit csütörtökön juttatta el az MTI-nek az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete. A felmérést májusban végezték személyes beszélgetések formájában, a 27 európai uniós tagállamban összesen 26.641 embert kérdeztek meg. A jelenlegi problémák megnevezésénél kiderül, hogy Magyarországon az uniós 48, valamint 40 százalékos átlagánál jobban foglalkoztatja az embereket a munkanélküliség kérdése és a gazdasági helyzet.
2010.08.26. 16:45
 
 
Csütörtökön erősen ingadozott a forint árfolyama
Szélesen ingadozó árfolyamot követett csütörtökön a forint, tükrözve a hullámzó nemzetközi befektetői hangulatot: az euró jegyzése mintegy három forint széles tartományban mozgott. Az eurót délután négykor 283,15 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 284,20 forint után. Csütörtökre virradóra a jegyzés 283,90 forinton állt, délelőttre azonban megközelítette a hétfői 282 forint körüli szintet. Nap közben 281,80 és 283,90 között mozgott az árfolyam. A forint árfolyamának alakulását továbbra is a nemzetközi piaci hangulattól teszik függővé a kereskedők, hozzátéve, hogy a forint változatlanul érzékenyen reagál majd az IMF és a magyar kormány közötti kapcsolat híreire.
2010.08.26. 16:30
 
 
Háromdimenziós mozi szemüveg és vászon nélkül
Vetítővászon és különleges szemüveg nélkül nézhető háromdimenziós képmegjelenítő-rendszert dolgoztak ki orosz mérnökök, akik szerint a levegőben létrehozott térhatású látvány nagyon élethű. Konsztantyin Polikarpov és Mihail Iljin voronyezsi mérnökök egy amerikai ötlet alapján építették meg a háromdimenziós vetítő működő prototípusát. Érdeklődésüket a Csillagok háborúja című filmben látott jelentet keltette fel, amikor Leia hercegnő segélykérő üzenete a levegőbe vetítve 3D-s változatban jelenik meg.
2010.08.26. 16:30
 
 
Megnősült Miklós görög herceg
Feleségül vette menyasszonyát, Tatiana Blatnikot Miklós herceg, az elűzött görög király negyven éves fia szerdán Szpétsze szigetén. A pár egyszerű görögkeleti szertartás keretében mondta ki egymásnak a boldogító igent egy kis templomban, ahova mindössze harminc vendég fért be. Az ünnepségre összesen 360 nemes, számos vállalkozó és prominens személyiség volt hivatalos. A médiumok által az évtized görög esküvőjének nevezett esemény harminchat éve, a monarchia eltörlése óta az első nemesi menyegző az országban. A válságos időkre tekintettel a pár nem tervezett túlzottan hivalkodó esküvőt.
2010.08.26. 16:15
 
 
Elrendelték a Szeviép Zrt. felszámolását
A Szeviép Zrt. csődeljárása során nem jött létre csődegyezség, ezért a Csongrád Megyei Bíróság augusztus 13-án hivatalból elrendelte felszámolását. Az építőipari cég április 29-e óta állt csődvédelem alatt. A nyilvános cégadatok szerint 1,1 milliárd forintos jegyzett tőkéjű vállalkozás számos Szegeden és környékén jelenleg is folyó építési beruházásban vesz részt. A Szeviép Zrt. részese az M43-as autópálya második ütemét kivitelező Tisza M-43 konzorciumnak. A cég - a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. álláspontja szerint - szabálytalan szerződések alapján vett részt az autópálya első és második ütemének építésében, ahol alvállalkozóival szemben jelentős tartozásokat halmozott fel.
2010.08.26. 16:00
 
 
Bankszakmában dolgozó bankrablót fogtak el a rendőrök
Egy vezető pénzintézet informatikusaként dolgozott az a férfi, aki január óta hét fővárosi pénzintézetet rabolt ki, mintegy húszmilló forint értékben. Az 50 éves férfi éppen nyolcadik rablására készülve tartott terepszemlét szerdán a belvárosi Kálvin tér egyik bankfiókjánál, amikor a BRFK civil ruhás nyomozói elfogták - közölte a rendőrség. A férfi januárban sikertelenül próbált kirabolni egy takarékszövetkezetet, de néhány nappal később egy angyalföldi bankból már milliós nagyságrendű összeget vitt el, amelyet több sikeres bankrablás követett. A sorozattá összeállt bankrablások miatt hónapok óta naponta ötven rendőr kereste az elkövetőt, aki elfogása után nem működött együtt a hatóságokkal.
2010.08.26. 15:30
 
 
Winkler János a Malév új elnöke
Winkler Jánost választották meg a Malév igazgatóságának elnökévé a lemondott Urbán László helyére. Az igazgatóság új elnöke meglepődött megválasztásán, mert előzőleg nem tudott a "jelölésről". Arra a kérdésre, hogy miért nem szerzett tudomást egy ilyen előterjesztésről igazgatósági tagként, nem tudott választ adni, és még korainak tartotta a Malévval kapcsolatos terveiről beszélni. Urbán László, a Malév 2010. július 23-án megválasztott igazgatósági elnöke augusztus 26-i hatállyal mondott le tisztségéről, azzal az indokkal, hogy a pozícióval járó elfoglaltság jóval több, mint amit eredetileg feltételezett és azt nem tudja összeegyeztetni az EBRD-ben betöltött igazgatósági tagságával.
2010.08.26. 15:15
 
 
Ifjúsági olimpia: Magyarország hetedik az éremtáblázaton
A magyar küldöttség a hetedik helyen zárt a Szingapúrban lezajlott I. ifjúsági olimpia éremtáblázatán. A Magyar Olimpiai Bizottság szerdán közzé tett listáján a hat arany, négy ezüst és 6 bronzérem mellett ugyanakkor nem szerepelnek a vegyes csapatok helyezései, így a triatlonos Dudás Eszter olimpiai bajnoki címe sem. Az olimpián a legeredményesebb magyar versenyző az úszó Kapás Boglárka volt, aki két arany- és egy ezüstéremmel zárt, mellette a szintén úszó Bernek Péter és Biczó Bence, a kajakos Farkasdi Ramóna és Tótka Sándor, valamint Dudás Eszter állhatott fel a dobogó legfelső fokára.
2010.08.26. 15:00
 
 
Demszky négy dolgot javasol a következő városvezetésnek
Az 1995-ben kidolgozott várospolitikai modell megtartását, a 4-es metró továbbépítését, a főváros kulturális autonómiájának, sokszínűségének megőrzését, valamint a legszegényebbekkel szembeni toleranciát, megértést javasolta, illetve kérte a következő városvezetéstől Demszky Gábor főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén, amikor elköszönt a testülettől, és megköszönte a képviselők munkáját. A főpolgármester húsz év városvezetés után köszönt el, az októberi önkormányzati választáson már nem indul. Mint mondta, a történelemben "nincs happy end, csak eufórikus, boldog kezdetek vannak". "Úgy gondolom, hogy ez az általános bölcsesség a főváros két évtizedes működésére is maximálisan áll, de bízzuk az értékelést az utókorra!" - tette hozzá.
2010.08.26. 14:45
 
 
Végleg elmarad az idei Balaton-átúszás
A kedvezőtlen időjárás miatt szombaton sem rendezik meg a 29. Coca-Cola Balaton-átúszást, melyet egyúttal töröltek az idei programból a szervezők. A meteorológiai szakemberek véleménye alapján a hétvége időjárása a Balaton térségében hűvös, csapadékos és erősen szeles lesz. A szervezőbizottság ezért csütörtökön a vízirendészettel egyetértésben úgy határozott, hogy a versenyt nem bonyolítja le, amely így 2010-ben elmarad. Idén háromszor kellett a halasztás mellett dönteni, eredetileg ugyanis július 24-én, majd augusztus 1-jén tartották volna meg a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es viadalt. A jövő évi Balaton-átúszás első időpontjának július 16-át jelölték ki.
2010.08.26. 14:30
 
 
Mégsem emelkedik a távfűtés ára Budapesten
Mégsem emelkednek a távfűtési díjak szeptemberben Budapesten, az árak befagyasztásáról csütörtöki ülésén határozott a Fővárosi Közgyűlés. A javaslat ellen egyedül Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes szavazott. A Főtáv Zrt. a múlt héten közleményben jelezte: az energiabeszerzési költségek 2010 második negyedévi növekedése következtében szeptemberben éves szinten 10,5 százalékkal emelkednek a lakossági hődíjak. A közlemény szerint a növekedés csak a hődíjat érinti, az alapdíj változatlan marad.
2010.08.26. 14:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663[1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista