2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Emelkedik a benzin és a gázolaj ára szerdán
Emeli 5 forinttal a 95-ös benzin és szintén 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán - értesült piaci forrásokból az MTI. A Mol egy hete a benzin árát 3 forinttal emelte, a gázolaj ára akkor nem változott. A mostani emeléssel a benzin átlagára történelmi csúcsa közelébe, 344 forintra nő, a gázolajé 329 forintra emelkedik. Tizenkét hete történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.09.13. 13:45
 
 
Vállalkozók is foglalkoztathatnak közcélú munkásokat az árvíz sújtotta területeken
A közcélú munkában résztvevőket is foglalkoztathatnak hamarosan azon vállalkozások, amelyek részt vesznek az árvíz sújtotta településeken az újjáépítésben, helyreállításban - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádszentandráson hétfői sajtótájékoztatóján. Az Út a munkához program ezentúl valóban a munkához vezet majd, méghozzá az elsődleges munkaerőpiacra, 95 százalékos bér és járuléktámogatással - ugyanolyan feltételekkel, mint az önkormányzatok - alkalmazhatnak közcélú foglalkoztatottakat a vállalkozások - hangoztatta Czomba Sándor. Az elmúlt héten alkotott kormányrendelet várhatóan ezen a héten hatályba lép, az új program a jövő év március 31-ig tart.
2010.09.13. 13:45
 
 
Befejeződött a Malév pilótáinak figyelmeztető sztrájkja
Befejeződött hétfőn délben a Malév pilótáinak tíz órakor kezdődött, kétórás figyelmeztető sztrájkja - tájékoztatta az MTI-t Óvári Tamás, a Hunalpa Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesületének elnöke. A munkabeszüntetés 10 járatot és 16 pilótát érintett. Óvári Tamás még a munkabeszüntetés előtt hangsúlyozta: "a sztrájkot úgy szerveztük, hogy csak kisebb késések fordulhassanak elő". A ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója, Hardy Mihály az MTI-nek a munkabeszüntetés végén elmondta: a Malév pilótáinak figyelmeztető sztrájkja semmilyen hatással nem volt a forgalomra. Kisebb késések nem a sztrájk miatt voltak, azokat más "forgalmi ügyek" okozták.
2010.09.13. 13:15
 
 
Összehívta az OÉT plenáris ülését a nemzetgazdasági miniszter
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 2010. szeptember 20-án 14 órára összehívta az Országos Érdekegyeztető Tanács plenáris ülését. A tanács munkájában a munkáltatók és a munkavállalók érdekképviseleti szervei, valamint a kormány képviselői vesznek részt. A szakszervezetek, valamint a munkaadói érdekképviseletek korábban már többször felszólították a nemzetgazdasági minisztert, hogy tegyen eleget törvényben rögzített kötelezettségének, és hívja össze az érdekegyeztetés országos fórumát. Sem a munkaadói, sem a munkavállalói oldal nem kapott egyelőre hivatalos tájékoztatást az OÉT összehívásáról, így annak tervezett napirendjéről sincs információja az MTI által megkérdezetteknek.
2010.09.13. 13:15
 
 
Aknavető gránátokat találtak Szalántánál
Aknavető gránátokat találtak Szalánta közelében. A feltehetően a második világháború idejéből származó, faládába rakott gránátokat vasárnap egy munkagép fordította ki a földből az 58-as főút közelében. A robbanószerkezeteket tűzszerészek hatástalanítják hétfőn, az autósok egy ideig nem tudnak arra menni, kerülni Siklós és Pécs között Újpetre vagy Görcsöny irányába lehet.
2010.09.13. 12:45
 
 
A korábban vártnál jobban alakul az Európai Unió gazdasági növekedése
A korábbinál kedvezőbb gazdasági prognózist jelentett be az Európai Bizottság. A gazdasági növekedés idén átlagosan megközelíti az 1,8 százalékot - jelentették be hétfőn. Az EU végrehajtó testülete ugyanakkor azt is közölte, hogy a fellendülés még mindig törékeny a súlyos válság után, ezért szükség van a konszolidáció és a szerkezeti reformok folytatására. Tavasz végén a bizottság még egy százalék alatt növekedést jósolt ez évre. Az euróövezetben 1,7 százalékos növekedést várnak az idén.
2010.09.13. 12:30
 
 
Taxist bántalmaztak Miskolcon
Bántalmazott egy taxist Miskolcon egy férfi az elmúlt hétvégén, a rendőrség elfogta és őrizetbe vette az elkövetőt; a sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t. A férfi vélt sérelme miatt bántalmazta a droszton, az autója mellett várakozó sofőrt, majd gyalog távozott a helyszínről. A rendőrök a közelben elfogták az elkövetőt - közölte Dobi Tamás. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 48 éves miskolci férfival szemben.
2010.09.13. 12:30
 
 
Cozma-ügy: az elsőrendű vádlott nem tett vallomást a tárgyaláson
Megkezdődött a Cozma-ügyben emberöléssel vádoltak büntetőpere hétfőn a Veszprém Megyei Bíróságon; a tárgyaláson az elsőrendű vádlott nem tett vallomást. A 30 éves Raffael Sándor közölte, hogy a rendőrségi kihallgatások során tett vallomását tartja fenn. Németh Balázs tanácsvezető bíró ismertette ezt a vallomást, amelyben a férfi úgy nyilatkozott: ő nem szúrt meg senkit a bűncselekmény idején a veszprémi Parióta lokálban és a szórakozóhely előtt sem, kés sem volt nála. Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott tagját 2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt.
2010.09.13. 12:30
 
 
Afgán lázadókat öltek meg a NATO-erők
Tizennégy tálib lázadó halt meg két légicsapásban vasárnap a dél-afganisztáni Uruzgán tartományban - jelentette be hétfőn a NATO kabuli parancsnoksága. A nemzetközi erők egyik őrjárata tűzharcba keveredett a tálibokkal, és arra kényszerült, hogy légi támogatást kérjen. Három lázadót a repülőkről indított lövedékek öltek meg. Egy második akcióban tizenegy felkelővel végeztek a légierő lövedékei.
2010.09.13. 12:00
 
 
Dél-Korea kiadta a Cshonan hadihajó tragédiájáról szóló jelentést
Dél-Korea nyilvánosságra hozta hétfőn a Cshonan hadihajó március 26-i elsüllyedésének körülményeiről készített részletes jelentését, amelyben korábbi vádjához hasonlóan Észak-Koreát teszi felelőssé a tragédiáért. Szöul egyúttal bejelentette, hogy segélyt nyújt az árvíz sújtotta Északnak. A szöuli védelmi minisztérium által kiadott háromszáz oldalas jelentés következtetései azonosak a május végén készített nemzetközi jelentés konklúzióival, nevezetesen Dél-Korea is azzal vádolja Északot, hogy egy tengeralattjárója süllyesztette el torpedóval a korvettet.
2010.09.13. 11:30
 
 
FigyelőNet: Tarlós karcsúsítaná a BKV-t
Karcsúsítaná a BKV-t Tarlós István, a Fidesz főpolgármester-jelöltje, a pénzügyi kérdésekben pedig együttműködne Atkári János korábbi főpolgármester-helyettessel - olvasható a politikus által a FigyelőNetnek adott, hétfőn megjelent interjúban. Tarlós István a honlapnak elmondta: átcsoportosítaná a "karcsúsított" BKV feladatait, a 4-es metrót kivenné a BKV keretei közül és kiszervezné a buszközlekedés jelentős részét. Hozzátette ugyanakkor, ez nem jelenti azt, hogy privatizálnák a közlekedési vállalatot. Közölte azt is, hogy a BKV felügyeletét egy szűk létszámú felügyeleti szerv menedzselné, de arról még - mint megjegyezte - korai beszélni, hogy ki vezetné a vállalatot.
2010.09.13. 11:15
 
 
Amerikai turistákat szállító busz karambolozott Nyíregyházánál
Amerikai turistákat szállított az a busz, amely összeütközött egy személyautóval vasárnap a 403-as főúton Nyíregyházánál; a balesetben az autó sofőrje meghalt, a buszon négyen sérültek meg. A megyeszékhely irányába haladó személygépkocsi - eddig tisztázatlan okból - áttért a szemközti sávba és ott frontálisan összeütközött a Záhony felé tartó, amerikai turistákat szállító autóbusszal. A személyautót vezető 28 éves nyíregyházi férfi a helyszínen meghalt. A busz magyar sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba, három utasa pedig könnyebben megsérült. A rendőrség a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.
2010.09.13. 11:15
 
 
Mától juthatnak hozzá a választók adataihoz a jelölőszervezetek és a jelöltek
Az októberi önkormányzati választáson induló jelöltek, jelölőszervezetek hétfőtől kaphatják meg a névjegyzékben szereplő választópolgárok nevét és lakcímét, amennyiben ezt kérik és fizetnek érte. Az adatvédelmi biztos már az országgyűlési választás előtt szorgalmazta, hogy a jogalkotó tegye lehetővé: a választók megtilthassák adataik kampánycélú kiadását. A törvény azért teszi lehetővé a hozzájutást a névjegyzékben szereplő mintegy 8 millió választó név- és lakcímadataihoz, hogy a jelölőszervezetek és a független jelöltek az önkormányzati választás kampányában közvetlenül is megszólíthassák a választópolgárokat. Az adatszolgáltatásra hétfőtől van lehetőség.
2010.09.13. 11:15
 
 
A csütörtöki EU-csúcsot készítik elő az uniós külügyminiszterek
Az Európai Unió stratégiai partnereivel - Kínával, Indiával, Brazíliával - kialakítandó viszony koncepciójának kiérlelését célozza az uniós országok külügyminisztereinek hétfő délelőtt Brüsszelben kezdődött tanácskozása, amelyen előkészítik a csütörtöki EU-csúcstalálkozót. "A cél az, hogy hatékonyabbá tegyük az EU külpolitikáját" - mondta újságíróknak a tanácskozásra érkező Steven Vanackere, az unió soros elnökségét ellátó Belgium külügyminisztere. Az ülésen - amelyen Magyarországot Martonyi János külügyminiszter képviseli - megvitatják azt a szövegtervezetet, amely a stratégiai partneri kapcsolatokról a csúcstalálkozón elfogadandó közös következtetéseket tartalmazza.
2010.09.13. 11:15
 
 
Erősödött a forint árfolyama
Javuló befektetői hangulatban erősödött a forint hétfőn délelőtt, az euró 283,30 forint volt a bankközi kereskedelemben a péntek délutáni 284,04 forint után. A hét végén és hétfőre virradóra a jegyzés 283,80-283,90 forint környékén mozgott a nemzetközi devizapiacon. A dollárt 221,36 forinton jegyezték hétfőn délelőtt 1,2810 dolláros euró árfolyam mellett. Pénteken délután a jegyzés 223,62 forint, illetve 1,2708 dollár volt. A svájci frankot 217,85 forinton jegyezték a 218,66 forintos péntek délutáni jegyzés után, száz japán jent pedig 263,73 forinton 265,71 forint után.
2010.09.13. 10:30
 
 
12,8%-kal nőttek a mezőgazdasági árak júliusban
Az előző négy havi csökkenés után júliusban jelentősen, 12,8 százalékkal emelkedett az agrártermékek termelőiár-szintje az előző év azonos időszakához képest, míg január-júliusban 5 százalékkal voltak magasabbak az árak az egy évvel korábbinál - közölte a Központi Statisztikai Hivatal az MTI-vel. A közlemény szerint a korábbi hónapokban, márciusban, áprilisban, májusban és júniusban 4,1, 5,7, 0,6 és megint 0,6 százalékkal csökkentek az árak az előző év azonos időszakához képest, míg januárban 2 százalékkal, februárban pedig 0,3 százalékkal emelkedtek.
2010.09.13. 10:00
 
 
BL: kedden rajtol a csoportkör a címvédővel
Kedden megkezdődnek a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei; a nyitónapon pályára lép a címvédő Internazionale a holland Twente otthonában. A végső győzelemre esélyesnek tartott együttesek közül a Manchester United és a Barcelona hazai környezetben kezdi a menetelést. A keddi program, csoportkör, 1. forduló: A csoport: Werder Bremen (német)-Tottenham Hotspur (angol), Twente (holland)-Internazionale (olasz). B csoport: Olympique Lyon (francia)-FC Schalke 04 (német), Benfica (portugál)-Hapoel Tel Aviv (izraeli. C csoport: Bursaspor (török)-Valencia (spanyol), Manchester United (angol)-Glasgow Rangers (skót). D csoport: FC Barcelona (spanyol)-Panathinaikosz (görög), FC Köbenhavn (dán)-Rubin Kazany (orosz.
2010.09.13. 09:30
 
 
Munkanélküli-tanácsadás egy berlini kocsmában
Új szolgáltatást nyújt egy berlini söröző: a bárpult mellett külön pultnál tanácsokat kaphatnak a tartósan munkanélküliek. A Neukölln városrészben fekvő Kindl Klause nevű ivó törzsvendégeinek jó része ugyanis munkanélküli segélyből él, ezért logikusnak tűnt az árukapcsolás. "A vendégek 98 százaléka rendszeresen idejár, Neuköllnben pedig minden negyedik ember a Hartz IV-et [a segély minimumát] kapja. Amennyire én tudom, ez az egyetlen ilyen szolgáltatás" - mondta a tulajdonos. Hozzátette: a cél nem az, hogy berúgjanak. "A legtöbb tanácsra szoruló egy kávét vagy egy kólát iszik, és kész". A tanácsadás délután kettőtől ötig vehető igénybe péntekenként, jelenleg két szociális munkás látja el a feladatokat.
2010.09.13. 09:15
 
 
Varga Mihály: 2014-15-re megvalósulnak az euró bevezetés feltételei
Varga Mihály szerint az euró bevezetésének feltételei 2014-15-re biztosan megvalósulnak, a Miniszterelnökség államtitkára hétfőn reggel a Magyar Televízió reggeli műsorában nyilatkozott. Hangsúlyozta: a bankadó nélkül az ország nem tudja teljesíteni az "előző kormány által ráerőszakolt" szerződést az IMF-fel, EU-val és Világbankkal. "Tartani akarjuk a szerződés magyar fél által vállalt pontjait, ennek érdekében a bankadó bevezetésére volt szükség" - mondta. Varga Mihály reményei szerint 2 plusz 1 év után ki lehet vezetni a rendszerből a bankadót. A harmadik évre pedig a kormány azt vállalta: ha addig az EU-ban kialakul egy egységes bankadó, azt fogják alkalmazni.
2010.09.13. 08:45
 
 
Kosárlabda-vb: az Egyesült Államok válogatottja lett az aranyérmes
A várakozásnak megfelelően az amerikai válogatott nyerte a törökországi férfi kosárlabda-világbajnokságot, miután a vasárnap esti döntőben simán, 17 ponttal legyőzte a 15 ezer szurkoló által támogatott hazai alakulatot. Az amerikaiak az előző NBA-idény mesterlövésze, Kevin Durant vezérletével mindegyik negyedben növelték előnyüket. Az Egyesült Államok válogatottja ezt megelőzően 1994-ben volt világbajnok legutóbb - négy éve Japánban - bronzérmet szerzett. Eredmények: döntő: Egyesült Államok-Törökország 81-64. A 3. helyért: Litvánia-Szerbia 99-88.
2010.09.13. 08:15
 
 
Tökhajítási világrekord Utahban
Majdnem egy mérfölddel (1,4 km) világrekordot állított fel a Utah állambéli Moabban egy csapat, amely sűrített levegővel működtetett ágyúval sütőtököket lő ki. A pennsylvaniai, delaware-i és New Jersey-i tagokból álló Big 10 Inch Team egy 4,3 kilós tököt használt golyóként Moab használaton kívüli repülőterén egy 27 méter hosszú, sűrített levegővel működő ágyúból. Azért utaztak éppen ide, mert reményeik szerint ballisztikailag szerencsés a utahi város ritka levegője, így a zöldség messzebbre repülhet itt. Reményeik beigazolódtak: a tök 4623 láb (1409 méter) megtétele után ért földet. A helyszínen tartozkodó hivatalos személyek ezt Guinness Rekordként regisztrálták.
2010.09.13. 08:00
 
 
Az EU-országok lakosainak 6,4 százaléka külföldi állampolgárságú
A 27 EU-országban a külföldi állampolgárságú lakosok átlagolt számaránya 6,4 százalékot tett ki 2009. január 1-jén - közölte az Eurostat, az unió statisztikai hivatala. Az eltérések azonban nagyon jelentősek az egyes országok között egyfelől abban a tekintetben, hogy az összes külföldi állampolgárságú lakos konkrétan hány százalék volt, másfelől aszerint is, hogy az országban élő külföldiek milyen arányban voltak valamely másik uniós ország, illetve unión kívüli ország állampolgárai. A közölt időpontban a 27 EU-országban összesen 31,9 millió külföldi állampolgár lakott - ez felel meg az unió összlakossága 6,4 százalékának -, és közülük 11,9 millió (vagyis 37 százalék) volt valamely másik EU-ország állampolgára.
2010.09.13. 08:00
 
 
Elhalasztották a Koreai Munkapárt kongresszusát Kim Dzsong Il betegsége miatt
Elhalasztották az észak-koreai Munkapárt konferenciáját Kim Dzsong Il betegsége miatt - tájékoztattak hétfőn szöuli kormányforrások. A dél-koreai értesülésekről az YTN szöuli tv-csatorna számolt be, kiemelve, hogy az eredetileg hétfőre kitűzött pártfórum az utóbbi három évtized legnagyobb szabású pártrendezvénye lett volna, éppen tekintettel Kim Dzsong Il egészségi állapotára, az utódlás kérdésére. A 68 éves Kim Dzsong Il az elmúlt években értesülések szerint sokat betegeskedett, 2008-ban állítólag agyvérzésen esett át. Az észak-koreai vezér nagyon gyengének tűnt legutóbbi, augusztusi kínai vizitje során is, s dél-koreai hírszerző források szerint ez a vizit hozzájárulhatott egészségének további hanyatlásához.
2010.09.13. 07:45
 
 
Cozma-ügy: megkezdődik az emberöléssel vádoltak büntetőpere
Ma kezdi meg a Cozma-ügyben emberöléssel vádoltak büntetőperének tárgyalását a Veszprém Megyei Bíróság. Az ügyészség három embert vádol emberölés bűntettével: R. Sándor sárbogárdi, N. Győző budapesti és Sz. Iván enyingi lakost. Álláspontja szerint mindhárman elkövették - mint társtettesek - az emberölés bűntettét, továbbá egy rendbeli életveszélyt okozó testi sértést és egy rendbeli maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettét. A negyed- és az ötödrendű vádlottat - P. Gábor budapesti és B. Csaba zalaegerszegi lakost - mint társtetteseket egy rendbeli életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolják.
2010.09.13. 07:30
 
 
Rogán: megkezdődnek a tárgyalások a lakáshiteleseket segítő csomagról
A Fidesz a jövő hét közepén először a hitelkárosultak, hitelfelvevők érdekképviseleteivel tárgyal a nyolc pontos, lakáshiteleseket megsegítő javaslatcsomagjáról, csak azután egyeztet a bankszövetséggel - mondta Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési képviselője a HírTV Kontraszt című műsorában. Hozzátette: a csomagot rögzítő jogszabálytervezeteket októberben tárgyalná a parlament, és október végén el is fogadná. Rogán úgy vélekedett, hogy a lakáshitelekkel összefüggő problémák miatt óriási a felelősége az előző a kormányoknak, a mostani jegybanki vezetésnek és a PSZÁF korábbi vezetőinek, akik engedték, hogy Magyarországon a devizahitelek sokkal jobban elterjednek, mint akár Cseh- vagy Horvátországban.
2010.09.12. 22:00
 
 
Véglegesítették a bankpiac új rendjét meghatározó Bázel III. szerződést
A legerősebb gazdaságok jegybankjainak és felügyeleti intézményeinek vezetői elfogadták a Bázel III.-nak nevezett nemzetközi pénzpiaci megállapodás sarokpontjait. A svájci városban, 27 ország képviselői részvételével tartott tanácskozást Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank elnöke vezényelte le. A két éve folyó előkészítő munka igazából csak néhány fontos kérdést hagyott nyitva vasárnapra: hány százalékos legyen a kockázatok fedezetére szolgáló kötelező tőketartalék és az azt kiegészítő "biztonsági" és "anticiklikus bufferek" rátája, és hogy mikor lépjenek hatályba az új szabályok.
2010.09.12. 21:15
 
 
Netanjahu: Izrael tovább építkezik a ciszjordániai zsidó telepeken
Nem maradnak érvényben a ciszjordániai településekkel kapcsolatos korlátozások - közölte Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő. Netanjahu szerint mindazonáltal némi építési korlátozás fennmarad. Az izraeli kormányfő a közel-keleti kvartett képviselőjének, Tony Blairnek azt mondta, hogy "nem fog megtörténni" az építkezéseknek a palesztinok által követelt teljes befagyasztása. Izrael nem építi meg a "tervezett több tízezer lakóegységet, de nem fagyasztjuk be a (telepek) lakóinak életét" - mondta.
2010.09.12. 20:00
 
 
Labdarúgó NB I: Videoton-Szolnok 3-1
A Videoton 0-1-ről 3-1 fordított vasárnap a vendég Szolnok ellen a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójában és ezzel a hetedikről a harmadik helyre zárkózott fel a tabellán. Videoton FC-Szolnoki MÁV FC 3-1 (0-1), gólszerzők: Lipták (53.), Sándor (64.), Alves (77., tizenegyesből), illetve Alex (41., 11-esből). Székesfehérvár, 2754 néző.
2010.09.12. 19:45
 
 
Figyelmeztető sztrájkot tartanak hétfőn a Malév pilótái
Figyelmeztető sztrájkot tart a Hunalpa Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesülete hétfőn 10 és 12 óra között, ezzel egy időben a Malév pilótái előre bejelentett demonstrációt tartanak a Ferihegyi repülőtér 1-es terminálja előtt - közölte az érdekvédelmi szervezet. A szakszervezet szerint a sztrájk időpontjának tudatos megválasztása miatt csak kisebb késések várhatóak a Ferihegyről induló Malév járatoknál. A Hunalpa a közleményben azzal indokolja a sztrájkot, hogy nem vezettek eredményre a munkáltatóval a kollektív szerződésről folytatott tárgyalások.
2010.09.12. 19:45
 
 
Dagesztánban megöltek egy rendőri vezetőt és több szélsőségest
Mahacskalában, Dagesztán székhelyén megölték vasárnap Gapal Gadzsijevet, a belügyminisztérium szélsőségesség ellen küzdő regionális részlegének vezetőjét - közölte a dagesztáni belügyminisztérium sajtóosztálya. Az ismeretlen tettesek kocsijukból nyitottak tüzet Gadzsijev autójára, s a rendőr a helyszínen belehalt sérüléseibe. Ugyancsak Mahacskalában egy különleges hadművelet során ártalmatlanná tették egy a köztársaság területén tevékenykedő terrorista csoport 9 tagját, köztük egy nőt - jelentették a hatóságok.
2010.09.12. 19:30
 
 
Ma van a magyar dal napja
Ma van a magyar dal napja; az eseményt már harmadszor tartják meg, Budapest mellett tíz vidéki településen összesen 33 színpadon. A Presser Gábor által megálmodott rendezvény fő célja, hogy az ismert fellépők mellett helyi előadók, tehetségek számára bemutatkozási lehetőséget biztosítson. A legtöbb program ingyenes. A fővárosban többek között a Zöld Pardonban, a Millenáris Fogadóban, a Budapest Jazz Clubban, a Klubrádió parkolójában, az óbudai Kobuci-kertben, a Hungexpón, a Budavári Művelődési Házban, a Gödör Klubban és a Vígszínházban lesznek programok. Egerben, a magyar dal fővárosában hét helyszínen több mint harminc előadó lép fel, köztük Presser Gábor és barátai.
2010.09.12. 19:15
 
 
Egy MSZP-s EP-képviselő szerint 2011-ben nem lehet alkotmányt módosítani
Aki az ország soros EU-elnöksége alatt alkotmányoz, szembe megy az európai uniós normákkal - állította Herczog Edit MSZP-s európai parlamenti képviselő vasárnap, arra szólítva Orbán Viktor miniszterelnököt, "felejtse el, hogy 2011 első felében alkotmányt módosít". Az MSZP elnökségi tagja azért szólította a miniszterelnököt arra, hogy halassza el alkotmányozásra vonatkozó terveit "legkorábban 2011 második felére", mert "az unióban íratlan szabály, hogy a soros elnökséget betöltő tagállam kormánya az elnökségi feladatokra koncentrál, és nem vág bele a nemzetet megosztó, belpolitikai konfliktusokkal járó, a jogrendszert alapjaiban átformáló törvényhozási munkába".
2010.09.12. 19:15
 
 
Birkózó-vb: Hatos bronzérmes
A szabadfogásúak 74 kg-os súlycsoportjában szereplő Hatos Gábor bronzérmet szerzett a moszkvai birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján. A szombathelyi versenyző a harmadik helyért rendezett mérkőzésen a lengyel Krystian Brzozowski ellen lépett szőnyegre, s győzött két menetben, 1-0, 2-2-re. Hatos Gábor a nap során négy mérkőzést nyert, s csupán az elődöntőben szenvedett vereséget a címvédő orosz Gyenyisz Cargustól. Mostani győzelmével a magyar csapat első érmét szerezte meg a moszkvai vb-n.
2010.09.12. 18:45
 
 
Törökországban többséget kapott az alkotmánymódosítás
A török alkotmánymódosításról szóló népszavazáson a szavazatok 80 százalékának feldolgozása után hatvan százalékot, azaz többséget kapott az alkotmányreform - jelentette az NTV helyi tv-állomás. A Recep Tayyip Erdogan miniszterelnök vezette Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) által kezdeményezett módosítások főként az igazságszolgáltatást és az alapvető állampolgári jogokat érintenék. Az ellenzék szerint a változtatások az uralkodó AKP befolyását fokoznák az állami intézményekben.
2010.09.12. 18:30
 
 
Magyar szumós sikerek Lengyelországban
Két-két arany- és ezüstérmet szerzett az októberi világbajnokságra készülő magyar szumó-válogatott a lengyelországi Krotoszynban rendezett hétvégi versenyen. A hazai szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a két elsőség Makai Erika (+80 kg) és Líbor Dezső (open) nevéhez fűződött, míg előbbi az open kategóriában, utóbbi pedig a +115 kg-ban második lett. Donkó Lóránd (70 kg) ötödikként zárt.
2010.09.12. 17:15
 
 
Forma-1, Olasz Nagydíj: Alonso győzött
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjat. A második helyen a vb-címvédő brit Jenson Button (McLaren), a harmadikon pedig a brazil Felipe Massa (Ferrari) végzett. A vb-pontversenyben eddig éllovas brit Lewis Hamilton (McLaren) már az első körben kiesett, így az olasz GP-t a hatodik helyen befejező ausztrál Mark Webber (Red Bull) került a pontvadászat élére. Hamilton jelenleg a második, Alonso pedig feljött a harmadik helyre. A kétszeres világbajnok spanyol versenyző idei harmadik futamgyőzelmét szerezte meg a monzai pályán.
2010.09.12. 16:45
 
 
Triatlon vb-döntő: dupla ausztrál siker a nőknél
A nőknél a címvédő ausztrál Emma Moffatt lett a világbajnok, miután honfitársa, Emma Snowsill mögött másodikként végzett a triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjén, s ezzel megtartotta vezető helyét a pontversenyben. A 1,5 km úszásból, 40 km kerékpározásból és 10 km futásból álló verseny két magyar indulója közül Vanek Margit a 46. helyen ért célba, míg Szalay Szandra a futás során feladta a viadalt. A finálé előtt Moffatt mindössze 52 ponttal vezetett az új-zélandi Andrea Hewitt előtt, aki azonban elrontott úszása miatt csak a 21. helyen ért célba. Hewittot ráadásul összetettben megelőzte az ezúttal harmadikként befutó svájci Nicola Spirig és a negyedik svéd Lisa Norden is.
2010.09.12. 16:45
 
 
Kosárlabda-vb: hatodik lett a címvédő
A címvédőként indult spanyol válogatott csak a hatodik helyen végzett a törökországi férfi kosárlabda-világbajnokságon, miután a vasárnapi helyosztón öt ponttal kikapott az argentinoktól. Eredmény: Argentína-Spanyolország 86-81 (az ötödik helyért).
2010.09.12. 16:30
 
 
Magyarország a legnagyobb adós, amelyik elvesztheti befektetői osztályzatát
Magyarország a "bukott angyallá" válástól - vagyis a befektetésre ajánlott osztályzat elvesztésétől - fenyegetett legnagyobb egyéni adós az érintett adósságállomány alapján a Standard & Poor's által kockázati besorolással ellátott kereskedelmi és szuverén adósok között - áll a világ legnagyobb nemzetközi hitelminősítőjének Londonban hétvégén kiadott havi összesítésében. A "bukott angyal" (fallen angel) a befektetőiből spekulatív kategóriába visszasorolt kereskedelmi és államadósok megjelölése a hitelminősítői zsargonban.
2010.09.12. 16:30
 
 
Afganisztánban lelőttek két koránégetés ellen tiltakozót
Afganisztánban a biztonsági erők vasárnap agyonlőttek két tüntetőt, aki egy koránégetés elleni megmozduláson vett részt. A Logar tartománybeli Baraki Barak körzetben tartott tiltakozást a biztonságiak megpróbálták feloszlatni, és ennek során hét tüntetőt megsebesítettek. Mint Mohammad Rahim Amin, a körzet elöljárója elmondta, két ember a kórházban belehalt a sérüléseibe, ezzel háromra emelkedett a péntek óta tartó zavargások halálos áldozatainak száma.
2010.09.12. 16:30
 
 
A legtöbb együtt irányított ló rekordját állították föl Ópusztaszeren
A legtöbb együtt irányított és így lefektetett ló rekordját állították föl Ópusztaszeren; a Találkozások terén összesen huszonegy négylábú heveredett le egy percen belül gazdája parancsára. Sebestyén István, a magyarországi rekordok regisztrátora elmondta, korábban ilyen csúcsot még senki sem állítottak fel hazánkban, így a vasárnap Ópusztaszeren rendezett csikósverseny résztvevői az alaprekordot állították be. Buza Krisztián, a verseny és a rekordkísérlet egyik ötletgazdája elmondta, a lovak lefektetése az egész napjukat a pusztán töltő csikósok gyakori mutatványa volt. Az ügyességi feladatnak azonban gyakorlati haszna is akadt: erős szélvihar idején akár be is feküdhettek a ló mögé.
2010.09.12. 16:15
 
 
Az olajár emelkedett, a forint gyengült egy héten belül
A nyersolaj ára több mint másfél dollárral nőtt egy hét alatt péntek estig, miközben gyengült a forint a dollárhoz képest. Részben az olajár, és a forint/dollár árfolyam alakítja a magyarországi benzinárakat. Pénteken az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 78,16 dolláron fejezte be a napot, míg egy héttel korában 76,67 dolláron zárt. A nyugati féltekén irányadó WTI amerikai könnyűolajfajta hordónkénti ára 74,60 dollárról 76,45 dollárra emelkedett. Pénteken késő este a dollár 223,78 dolláron állt, egy héttel korábban 219,73 forinton.
2010.09.12. 16:00
 
 
Évek óta készülődött a lövöldöző svájci nyugdíjas
Évek óta készülődött a fegyveres ellenállásra a hatóságok ellen az a svájci nyugdíjas matematikus, aki csütörtökön lelőtt egy rendőrt, és azóta is szökésben van. A rendőrség közölte, hogy dokumentumokat gyűjtöttek össze a 67 éves férfi elárverezésre ítélt házában, melyekből kiderül, hogy az illető visszaszámolta a napokat várható haláláig. A nyugdíjas szerdán, a bíróság által kitűzött időpontban nem engedte be otthonába az árverési szemlére érkezőket, s miután a hatóságok sikertelenül próbáltak vele beszélni, és a rendőrség is beavatkozott, elbarikádozta magát. Az első lövéseket csütörtökre virradó éjjel adta le, s az egyik rendőrt a fején találta el. A lövöldözés után sikerült elmenekülnie.
2010.09.12. 16:00
 
 
Szerbek és albánok csaptak össze a koszovói Mitrovicában
Szerbek és albánok csaptak össze egymással Koszovó etnikailag megosztott Mitrovica városában, megsebesítve több nemzetközi békefenntartót. Az incidens azután tört ki, hogy Törökország kosárlabda-válogatottja szombat este Isztambulban 83-82-re legyőzte a szerb válogatottat, és így a szerbek nem jutottak be a világbajnokság döntőjébe. Az eset rávilágít a Mitrovicában tovább tartó feszültségre, csupán néhány nappal azután, hogy Szerbia támogatott egy kompromisszumos ENSZ-határozatot Koszovó ügyében, elfogadva az Európai Unió szorgalmazta párbeszédet Koszovóval a két közösség közti együttműködés előmozdítása érdekében.
2010.09.12. 15:45
 
 
Görögország megkapja a következő részletet az IMF-hitelből
Görögország a jövő héten megkapja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) készenléti hitelkeretének második, 2,57 milliárd dolláros részletét, ugyanis június végéig teljesítette az összes feltételt - jelentette be a Valutaalap, amelynek az igazgatótanácsa már rábólintott az összeg megadására. Az IMF májusban 30 milliárd dollár összegű, három évre szóló keretösszeget hagyott jóvá a pénzügyi válságba került Görögországnak, amiből eddig 8,28 milliárd dollárt utalt át.
2010.09.12. 15:00
 
 
Vilmos és Kate: esküvő a londoni olimpia előtt?
A londoni olimpia előtt néhány héttel, 2012 tavaszán kel egybe Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton - legalábbis a legfrissebb vasárnapi sajtóértesülések szerint. A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap udvari bennfenteseket idézve azt írta: a pár kifejezetten szeretné, ha "a nagy nap" akkor lenne, amikor a világ szeme egyébként is Londonra szegeződik. Abban az évben az olimpia mellett egy másik nagy rendezvénysorozat is leköti majd a közfigyelmet: II. Erzsébet királynő 2012-ben ünnepli trónra lépésének gyémántjubileumát, vagyis 60. évfordulóját.
2010.09.12. 14:45
 
 
Az MSZP kiterjesztené a kétmillió forintos bérplafont
Az MSZP kiterjesztené a kétmillió forintos bérplafont és a végkielégítések 98 százalékos különadóját az állami és önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságoknál dolgozókra is. Orbán Viktor miniszterelnök júniusban ismertette a közszférában alkalmazandó bruttó kétmillió forintos vezetői bérplafon kiterjesztését az állami költségvetési szférára, beleértve ebbe a jegybankot is. Az MSZP kezdeményezi, hogy a kétmillió forintos bérplafon vonatkozzon az állami és az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokra is, és terjesszék ki rájuk a végkielégítések kétmillió forint feletti részére vonatkozó 98 százalékos extra adót is.
2010.09.12. 14:00
 
 
Özönvíz zúdult Kondorosra
Hatvan, egyes területeken nyolcvanöt milliméter csapadék hullott a Békés megyei Kondoros nagyközségre vasárnapra virradó éjszaka; három ingatlanba a víz be is tört - közölte a település polgármestere. Dankó Béla (Fidesz) elmondta: a hatalmas esőzés miatt hajnal óta felvonultak a térség és Kondoros önkéntes tűzoltói, a katasztrófavédelem és a helyi települési szolgáltató intézmény munkatársai, akik azóta folyamatosan küzdenek az elöntések ellen. Kondoroson a mélyebben fekvő településrészeken a vízelvezető csatornák nem bírtak a megnövekedett vízmennyiséggel, ezért kellett több helyen is szivattyúkkal segíteni a víz elvezetését.
2010.09.12. 13:30
 
 
Irán szabadon engedi az egy éve fogva tartott amerikai nőt
Irán bejelentette, hogy óvadék ellenében mégis szabadon engedi az amerikai Sarah Shourdot, akinek a szabadulása körüli huzavona jól mutatja azt a megosztottságot, amely a hatalomban uralkodik a közép-keleti országban többek közt az Egyesült Államokkal fenntartandó viszony ügyében. A teheráni hatóságok a nőt egy éve tartják fogva két társával, Shane Bauerrel és Josh Fattallal együtt. A három turista 2009 júliusában vízum nélkül lépett be Irán területére, az Egyesült Államok álláspontja szerint véletlenül. Az iráni kormány csütörtökön jelentette be, hogy az "iszlám könyörület" jegyében elengedi a nőt.
2010.09.12. 13:00
 
 
Az LMP a frakció kabinetstruktúrájának megszilárdítására készül
Az LMP képviselőcsoportjának munkájában a fő cél, hogy a költségvetési vitára a frakció megszilárdítsa saját kabinetstruktúráját, és ezáltal "üzemszerűbbé" tudja tenni a működését - ismertette a parlamenti szezonkezdettel összefüggő feladataikat Schiffer András az MTI-nek. A frakcióvezető közlése szerint, ebben eddig az is hátráltatta őket, hogy maga a parlament sem működött üzemszerűen. Amikor a kormánypártok "reggel beterjesztettek egy javaslatot, amelyről este már vitatkozni kell", akkor azokról nemcsak, hogy szakértőikkel vagy civil szervezetekkel nem tudtak egyeztetni, de gyakran frakción belül sem - említett példát.
2010.09.12. 12:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648[1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista