2020. június 2., kedd - Anita, Kármen
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
A forint erősödött estére az euróval és a svájci frankkal szemben
Erősödött a forint estére az euróval, illetve a svájci frankkal szemben délutánhoz képest, de továbbra is gyengébb volt reggelhez viszonyítva a nemzetközi bankközi devizapiacon hétfőn. Röviddel 20 óra előtt 279,51 forinton állt az euró a délutáni 280,01 forint után, reggel hét óra körül 277,62 forinton volt. Hétfőn eddig 280,55 és 276,78 forint között mozgott az euró. Vasárnap késő este 276,72 forinton áll a közös pénz, ehhez képest hétfő estére 1,01 százalékkal erősödött az euró. Az euró árfolyama az idén eddig 3,30 százalékkal emelkedett a forinthoz viszonyítva.
2010.12.06. 20:15
 
 
Heltai Péter lemondott igazgatósági tagságáról az Advenio Zrt.-ben
Az Advenio Zrt. kezdeményezésére Heltai Péter lemondott a Class FM-et tulajdonló cég igazgatóságában betöltött tagságáról - közölte az Advenio Zrt. Közleményük szerint Heltai Péter azt mondta, hogy lemondásának oka, hogy "az elmúlt napokban szárnyra kelt sajtóhíresztelések negatívan befolyásolják a társaságnál végzett munkáját". Annak érdekében, hogy elkerüljék, hogy "jelenléte a társaság terhére váljon", az igazgatóságban betöltött pozícióját "a híresztelések tisztázódásáig" nem kívánja betölteni - írták.
2010.12.06. 20:15
 
Gyalogátkelőn gázoltak el egy férfit Kecskeméten
Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy férfit, akit egy személygépkocsi elgázolt egy gyalogátkelőhelyen, majd megállás nélkül továbbhajtott hétfőn Kecskeméten. A 20 éves kecskeméti férfi az Izsáki úton, a főiskola melletti gyalogátkelőn akart átmenni, amikor egy ezüst színű autó elütötte. A gázoló autót és vezetőjét keresik a rendőrök.
2010.12.06. 19:45
 
Átadták az alternatív Nobel-díjakat
Nigériai és brazíliai környezetvédők, egy faluközösségeket építő nepáli alapítvány és izraeli orvosok vehették át Stockholmban az alternatív Nobel-díjként is emlegetett Helyes Életmód (Right Livelihood) díjat. Az elismerést alapítója, Jakob von Uexküll német-svéd író, egykori Európai parlamenti képviselő adta át. A döntést hozó alapítvány indoklása szerint a felsoroltak azzal érdemelték ki a kitüntetést, hogy kiemelkedő, példás módon léptek fel az "alulról jövő változások" megvalósításáért. A díjazottak összesen 200 ezer euróban részesülnek.
2010.12.06. 19:45
 
Megszűnik a Költségvetési Tanács titkársága, átalakul a tanács
Megszűnik a Költségvetési Tanács titkársága, a tanács három - díjazás nélkül dolgozó - tagból áll majd - így döntött az Országgyűlés a 2011. évi költségvetést megalapozó törvényhez benyújtott, a kormány által is támogatott a módosító indítvány elfogadásával hétfőn. A számvevőszéki és költségvetési bizottság módosító indítványa kimondja: a Költségvetési Tanács (KT) titkársága 2010. december 31-ével megszűnik. A KT három tagú lesz a jövőben, azt a Magyar Nemzeti Bank elnöke, az Állami Számvevőszék elnöke, valamint egy, a köztársasági elnök által hat évre kinevezett, kiemelkedő tudású közgazdász alkotja. A tagok e feladatért illetményre, ellátásra nem jogosultak.
2010.12.06. 19:45
 
A Színházi Társaság elítéli a Nemzeti Színház vezetőjét ért támadásokat
Nyilatkozatban ítélte el a Nemzeti Színházat és Alföldi Róbert főigazgatót a közelmúltban ért támadásokat a Magyar Színházi Társaság (MSZT). Az MSZT közleménye szerint a magyar színházak és színházszakmai szervezetek többségét képviselő, hangsúlyozottan nem politikai ernyőszervezet hétfői közgyűlésén a magyar közélet tisztaságát veszélyeztető jelenségekkel foglalkozott, különös tekintettel a Nemzeti Színház körül kialakult "hisztérikus hangulatra".
2010.12.06. 19:15
 
 
Pacquiao április 16-án lép ismét kötelek közé
A jelenkor legjobb profi ökölvívójának tartott Manny Pacquiao április 16-án lép ismét kötelek közé. A profiboksz.hu értesülései szerint a Boksz Világtanács (WBC) jelenlegi nagyváltósúlyú világbajnokának következő összecsapására - amelyet Las Vegasban rendeznek majd meg - három ellenféljelölt van: Shane Mosley, Andre Berto és Juan Manuel Marquez. A Fülöp-szigeteki klasszis legutóbb a mexikói Antonio Margaritóval bokszolt, akit egyhangú pontozással győzött le.
2010.12.06. 19:15
 
 
Tízéves elidegenítési tilalom az iszapkárosultaknak adott ingatlanokra
Tízéves elidegenítési tilalmat jegyeznek be azokra a lakóépületekre, amelyek állami támogatással kerülnek a vörösiszap-katasztrófa sújtotta családok tulajdonába. A belügyminiszteri rendelet értelmében az október 4-i vörösiszapömlés következtében károsodott ingatlanok tulajdonosai csak egy lakóépületre kaphatnak támogatást, és a támogatás igénybevételének feltétele, hogy a károsult tulajdonába kerülő lakóépületre tíz évre elidegenítési tilalmat jegyezzenek be. A szerződésben a károsult hozzájárul, hogy a tulajdonába kerülő új vagy használt épület alapterületéről, komfortfokozatáról és az általa igénybe vett bármilyen térítésmentes juttatásról bárki számára hozzáférhető nyilvántartás készüljön.
2010.12.06. 19:15
 
 
Átadták a kivitelezőknek a kolontári telkeket, épülhet a mintaház
Átadták a kolontári lakópark építésére kijelölt öthektáros területet hétfőn, a mintaház építését pénteken kezdik meg a kivitelezők - közölte Tili Károly, Kolontár független polgármestere. A polgármester elmondta: a falu magasabban fekvő pontján, a Bezerédi utcában huszonegy családi házat építenek fel a károsultaknak elvesztett ingatlanjaik helyett, először egy 98 négyzetméteres mintaházat kezdenek építeni. Az ingatlan az önkormányzat tulajdona, a Magyar Kármentő Alap támogatásából vásárolták meg - mondta a polgármester.
2010.12.06. 19:15
 
 
Svájcban befagyasztották Julian Assange bankszámláját
A svájci posta banki leányvállalata, a Postfinance hétfőn befagyasztotta Julian Assange bankszámláját. A pénzintézet azzal indokolta döntését, hogy a titkos amerikai diplomáciai iratokat kiszivárogtató portál alapítója hamis adatokat közölt lakhelyéről számlája megnyitásakor. Assange azt jelezte, hogy lakhelye Genfben van. Az adatok ellenőrzésekor azonban kiderült, hogy ez nem igaz - közölte a Postfinance. Mivel Assange nem tudja bizonyítani, hogy Svájcban lakhelye van, nem felel meg annak a feltételnek, hogy számlát tartson fenn a pénzintézménynél.
2010.12.06. 19:15
 
Kevesebb etnikai incidens a vajdasági Bácstopolyán
Csökkent az etnikai incidensek száma az elmúlt három évben a többségében magyarok lakta vajdasági Bácstopolyán (Backa Topola), a kedvező irányú változásokat jelentősen elősegítették a toleranciaprogramok, valamint a helyi önkormányzat és a rendőrség jó együttműködése - jelentette ki a polgármester. Bábi Attila elmondta, hogy a rendőrség és az ügyészség jelentős lépéseket tett az incidensek megakadályozása érdekében, hiszen minden etnikailag motivált esetet ekként is jellemzett és sokat tett a felderítésük érdekében.
2010.12.06. 19:15
 
A Scotland Yard készen áll Assange letartóztatására
A Scotland Yard készen áll a WikiLeaks oknyomozó portál alapítójának, Julian Assange-nak a letartóztatására. A BBC hétfő délutáni, meg nem nevezett forrásokra hivatkozó jelentése szerint a brit rendőrség immár rendelkezik minden olyan szükséges dokumentummal, amelyek a letartóztatást lehetővé teszik. Assange őrizetbe vételére minden valószínűség szerint az elkövetkező 24 órában sor kerül, amennyiben a hatóságok pontosan tudják, hogy hol tartózkodik - közölte a BBC. A nemzetközi letartóztatási parancsot Svédország kérésére - nemi erőszak gyanújával - még az elmúlt héten adta ki Assange ellen az Interpol.
2010.12.06. 19:15
 
Kőrösi Zoltán novellái a Quorum című horvát irodalmi folyóiratban
Kőrösi Zoltán József Attila-díjas író Szerelmes évek - Gyávaság és Budapest, nőváros című kötetéből jelent meg válogatás a Quorum című tekintélyes horvát irodalmi folyóirat legújabb számában. A negyedévente megjelenő folyóirat hétvégi zágrábi bemutatóján részt vett Kőrösi Zoltán és az írásait horvátra átültető Xenia Detoni is. A fordító elmondta, hogy a 400 oldalas periodika mintegy 80 oldalát teszik ki a Kőrösi-írások. A folyóiratban olvasható a Mint a csontok a széttört deszkák között című fejezet a Szerelmes évek - Gyávaság című családregényből, amely az 1800-as évektől képet ad öt generáció megalkuvásairól, életben maradásáról, beolvadásáról, boldogságáról, gyávaságáról.
2010.12.06. 18:30
 
 
Gulyás Gergely: vélhetően egykamarás marad a parlament
Gulyás Gergely szerint az új alkotmánykoncepció végleges szövegében várhatóan már csak az egykamarás parlament marad benne. Az alkotmány-előkészítő eseti bizottság fideszes alelnöke hétfőn azt mondta: szerencsésebbnek tartaná, ha az alkotmányt nem csak két egymást követő Országgyűlés kétharmados döntésével lehetne módosítani. Gulyás Gergely úgy nyilatkozott: az egy- vagy kétkamarás parlament alternatívaként szerepel a tervezetben, erről az alkotmány-előkészítő bizottság a jövő héten dönt. Leszögezte: a bizottságban jelentős többségben vannak azok, akik az egykamarás parlament mellett teszik le a voksukat. Szerinte a koncepció végleges változatában már csak ez a marad benne.
2010.12.06. 18:30
 
 
Több mint kétezer halálos áldozata van a kolerának Haitin
Október derekán történt megjelenése óta több mint kétezer áldozatot követelt a kolerajárvány Haitin, és a hatóságok csaknem 90 ezer megbetegedést regisztráltak - derült ki az egészségügyi minisztérium legfrissebb veszteségmérlegéből. A járvány kitörése óta Haitin összesen 2013-an haltak meg kolerában, amely nem mutatja a lassulás jeleit. Eddig már 88 789 megbetegedést regisztráltak Amerika legszegényebb országában.
2010.12.06. 18:30
 
Miniszteri biztos felügyeli az agrárkamara átalakítását
Az agrárkamarai rendszer átalakítását felügyelő megbízottat nevez ki a vidékfejlesztési miniszter a parlament hétfői döntése értelmében. A kamarai biztos az agrárkamarai rendszer új szervezeti és működési feltételeit meghatározó törvény hatályba lépéséig, de legfeljebb jövő június 30-ig látja el feladatait. Jakab István, Font Sándor fideszes és Sáringer-Kenyeres Tamás kereszténydemokrata képviselő indítványát a kormánypártok mellett a Jobbik is támogatta, az MSZP ellenezte, az LMP pedig tartózkodott.
2010.12.06. 18:15
 
Elindult az Erdélyi Magyar Művészeti Kalauz internetes portál
Elindult az erdélyi magyar művészek egységes internetes megjelenését szolgáló Erdélyi Magyar Művészeti Kalauz; a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Művelődési és Egyházügyi Főosztályának kulturális projektje a www.emmk.ro címen érhető el. Szép Gyula, az RMDSZ művelődési és egyházügyi kérdésekért felelős ügyvezető alelnöke elmondta, hogy a művészeket összesítő portál létrehozásával egy régi álom vált valóra. Az RMDSZ és a Communitas Alapítvány évek óta foglalkozik tehetségápolással - fűzte hozzá, példaként említve a Médiabefutó országos tehetségkutató versenyt vagy a Communitas Alapítvány alkotói ösztöndíjait, amelyekben 2003 óta 249 erdélyi magyar művész részesült.
2010.12.06. 18:15
 
 
BL: csökkentették Mourinho és a Real Madrid büntetését
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága hétfőn enyhítette a José Mourinhóra, a Real Madrid portugál vezetőedzőjére kirótt két mérkőzésre szóló eltiltást, illetve a királyi gárda 120 ezer eurós pénzbüntetését 100 ezer eurósra csökkentette. A trénert eredetileg két összecsapásra érvényes eltiltással sújtották, amiből csak egyet kell letöltenie, a másikat három évre felfüggesztették. Utóbbit hétfőn a bizottság eltörölte, a szakember 40 ezer eurós pénzbüntetését pedig 30 ezresre mérsékelte.
2010.12.06. 18:15
 
Gyalogost gázolt halálra egy személygépkocsi Csikéria közelében
A helyszínen meghalt az a férfi, akit egy személygépkocsi ütött el Bácsalmás és Csikéria között hétfő este - közölte a rendőrség. A gyalogos a személygépkocsi sávjában, Csikéria felé haladt, amikor az autó elütötte - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: az elgázolt férfi személyazonosságát egyelőre nem tudták megállapítani.
2010.12.06. 18:00
 
 
Átalakul a rendőrségi szervezet, bevezetik a megbízhatósági vizsgálatot
A rendőrség szervezetének átalakítását, a rendvédelem egységes belső ellenőrzési rendszerének megtemetését - benne a megbízhatósági vizsgálat bevezetését - is tartalmazza az egyes rendészeti tárgyú és az azokkal összefüggő törvények módosításáról szóló javaslat, amelyet hétfőn fogadott el az Országgyűlés. A parlament a kormánypárti képviselők támogatásával fogadta el a törvényjavaslatot. A módosítás alapján átalakul a jelenlegi szerkezet: egyenrangú szervezetté válik az országos rendőrfőkapitány vezetése alatt álló, általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv, a főigazgatók irányítása alatt álló belső bűnmegelőzési és bűnfelderítési feladatokat ellátó szerv, valamint a terrorizmust elhárító szerv.
2010.12.06. 18:00
 
Megemelték a költségvetés általános tartalékát
A távközlési ágazat különadójából származó 61 milliárd forinttal emelte meg a büdzsé általános tartalékát hétfőn az Országgyűlés. A képviselők 256 támogató szavazattal fogadták el a számvevőszéki és költségvetési bizottság indítványát, módosítva az idei költségvetésről szóló törvényt. A javaslat indoklása szerint a büdzsé általános tartaléka kimerülőben van, ezért - az év hátralévő részében jelentkező feladatok finanszírozhatósága érdekében - a távközlési ágazatot terhelő különadóból származó 61 milliárd forint többletbevétellel szükséges feltölteni.
2010.12.06. 18:00
 
Észak-koreai háborús bűnök iránt vizsgálódik a Nemzetközi Büntetőbíróság
Vizsgálatot indított a Nemzetközi Büntetőbíróság annak kiderítésére, követett-e el háborús bűnöket Észak-Korea a múlt hónapban a dél-koreai Jonpjong szigetének ágyúzásakor - jelentette be a bíróság főügyésze. A súlyos nemzetközi bűnesetek - mindenekelőtt emberiesség elleni vagy háborús bűnök - kivizsgálására hágai székhellyel létrehozott büntetőbíróság a Cshonan dél-koreai hadihajó márciusi elsüllyesztésének körülményeit is elemzi - derül ki a közleményből. A két ország közül Dél-Korea aláírta a bíróságot alapító dokumentumot, és ez felhatalmazza a hágai testületet arra, hogy vizsgálatot folytasson az ország területén vagy állampolgárai után háborús bűnök gyanúja esetén - derül ki a közleményből.
2010.12.06. 18:00
 
LMP: a költségvetésnek nincs jövője
Az LMP szerint a magyar államadósság kilátásainak leminősítése egyértelműen mutatja, hogy a kormány felelőtlen gazdaságpolitikát folytat és azt is, hogy a költségvetésnek nincs jövője - mondta Scheiring Gábor. A képviselő hozzátette, hogy a büdzsé a jövőt éli fel és a kormány a magán-nyugdíjpénztári megtakarításokból tömi be "saját maga által vert költségvetési lyukakat". Kijelentette, hogy így viszont a költségvetési hiány újratermelődik. Megjegyezte, hogy a leminősítés miatt a magyar állampapírok gyakorlatilag csak egy kategóriával vannak a "szemét" minősítés felett. Hozzátette, hogy ez egyértelmű jelzés a kormánynak, hogy a felelőtlen gazdaságpolitika helyett a fenntarthatóság felé kell fordulniuk.
2010.12.06. 17:45
 
Izrael nem akarja meghosszabbítani a telepépítés moratóriumát
Izrael nem lát okot arra, hogy meghosszabbítsa a ciszjordániai zsidó telepek létesítésének moratóriumát, de kész tárgyalni a palesztinokkal - jelentette ki Ljubljanában Avigdor Lieberman izraeli külügyminiszter. A szlovén fővárosban hivatalos látogatáson tartózkodó politikus szerint a közel-keleti béketárgyalások a moratórium ellenére megfeneklettek, ezért Izrael számára nem hozott hasznot a telepépítési tilalom.
2010.12.06. 17:45
 
Újabb vesztegetési botrány körvonalazódik a FIFA-nál
Újabb vesztegetési botrány körvonalazódik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségben (FIFA), ezúttal a múlt csütörtöki szavazás körül, melynek során eldőlt, hogy a 2018-as világbajnokságot Oroszország, a 2022-est pedig Katar rendezi. A New York-i Wall Street Journal hétfői beszámolója szerint a katari pályázati bizottság egy korábbi tagja azt javasolta, hogy fizessenek 79 millió dollárt az argentin szövetségnek, melynek vezetője, Julio Grondona egyben a FIFA végrehajtó bizottságának is a tagja. Ez a testület döntött a vb-házigazdákról Zürichben. Az argentin FIFA-alelnök csak annyit fűzött az értesüléshez: "Lassan 80 éves leszek, nem foglalkozom az ilyen hírekkel."
2010.12.06. 17:45
 
Megemelték a költségvetés általános tartalékát
A távközlési ágazat különadójából származó 61 milliárd forinttal emelte meg a büdzsé általános tartalékát hétfőn az Országgyűlés. A képviselők 256 támogató szavazattal fogadták el a számvevőszéki és költségvetési bizottság indítványát, módosítva az idei költségvetésről szóló törvényt. A javaslat indoklása szerint a büdzsé általános tartaléka kimerülőben van, ezért - az év hátralévő részében jelentkező feladatok finanszírozhatósága érdekében - a távközlési ágazatot terhelő különadóból származó 61 milliárd forint többletbevétellel szükséges feltölteni.
2010.12.06. 17:45
 
29 milliárd forintból gazdálkodhat jövőre a médiahatóság
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 29,3 milliárd forintból, a médiatanács 194,4 millió forintból gazdálkodhat jövőre. Az Országgyűlés hétfőn döntött az NMHH, valamint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2011. évi költségvetéséről. A parlament számvevőszéki és költségvetési bizottságának indítványát a kormánypártok támogatásával fogadták el a képviselők. Eszerint az NMHH 29,3 milliárd forintból gazdálkodik jövőre; ebből a legnagyobb tételt, több mint 22 milliárd forintot a hírközlési terület várható bevételei képezik. A médiahatóság mintegy kétmilliárd forintos hozzájárulást kap a költségvetésből, további 5 milliárd forint bevétele pedig az általános forgalmi adóból származhat.
2010.12.06. 17:45
 
 
Dzsudzsáké a Magyar Aranylabda
Dzsudzsák Balázs nyerte a Magyar Aranylabda-szavazást, azaz a hazai sportújságírók szerint a PSV Eindhoven légiósa volt 2010 legjobb magyar labdarúgója. A voksolást szervező nb1.hu hétfőn tette közzé a végeredményt, eszerint Dzsudzsák 142 ponttal végzett az élen Gera Zoltán (Fulham, 88 pont) és Juhász Roland (Anderlecht, 74 pont) előtt. A legjobb itthon játszó futballistának Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA) bizonyult, a legjobb légiós pedig a brazil André Alves (Videoton) lett. A csapatoknál a bajnok és kupagyőztes Debrecen győzött, a legjobb edző címet pedig Herczeg András, a hajdúságiak mestere érdemelte ki.
2010.12.06. 17:30
 
BUX: -0,69 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 149,40 pontos, 0,69 százalékos csökkenéssel, 21.370,03 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 0,03 százalékkal 19.800 forintra csökkent, az OTP részvények ára nem változott, a pénteki záró árán, 5.250 forinton fejezte be a kereskedést.
2010.12.06. 17:30
 
 
A Jobbik nem támogatja Polt Péter legfőbb ügyésszé választását
A Jobbik nemmel szavaz Polt Péter legfőbb ügyésszé választására a hétfői titkos voksoláson a parlamentben. Gyüre Csaba alelnök kifejtette: a jelölt személye mellett azzal sem értenek egyet, hogy a legfőbb ügyész mandátuma kilenc évre szól. Polt Péterről azt mondta: korábban fideszes politikus volt, így megválasztásával folytatódhat az a sorozat, amellyel a kormánypártok független pozíciókba egykori vagy jelenlegi pártpolitikusokat neveznek ki.
2010.12.06. 17:30
 
 
Merkel szerint nem kell növelni az euróövezet 750 milliárdos "mentőövét"
A német kancellár hétfőn visszautasította az euróövezet tagállamai által felajánlott pénzügyi mentőcsomag kibővítését célzó követeléseket. Angela Merkel szerint a 750 milliárd eurós segélyalap elegendő a bajba jutott államok megsegítésére. A kancellár erről a lengyel kormányfővel, Donald Tuskkal folytatott berlini konzultáció után beszélt. Mint hangoztatta, a pénzügyi válság megoldását célzó vitát "célirányosan" kell folytatni, minden más megközelítés csak további nyugtalanságot eredményez a pénzpiacokon.
2010.12.06. 17:30
 
 
Golf: Woods profi karrierje alatt az első évét zárja tornagyőzelem nélkül
Hiába játszott három napon keresztül kiválóan Tiger Woods, az utolsó napon elkövetett hibái miatt csak második lett a Chevron World Challenge elnevezésű, 5 millió dollár összdíjazású golfversenyen, s így profi karrierje során először győzelem nélkül zárt egy évet.Tiger Woods számára azért is lehet nagyon fájó a vereség, mert karrierje során nem csak olyan nem történt vele, hogy nyert verseny nélkül zárjon egy esztendőt, hanem olyan sem, hogy veszítsen, amikor legalább három ütés előnyből kezdett egy torna zárónapján.
2010.12.06. 17:15
 
 
Rendkívüli belvízre kell számítani ezen a télen
A hét közepén a leginkább veszélyeztetett területeken felmelegedés és további tíz-húsz milliméter csapadék várható, ami tovább növeli a belvízzel elöntött területek nagyságát. Ezen a télen rendkívüli belvízre kell számítani - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs. Időszakosan enyhít a helyzeten a hétvégi lehűlés, így az elöntések nagy része le fog fagyni, de mivel a talajok már teljesen telítettek, az elkövetkező időszakban is minden további csapadék ott marad majd a területen.
2010.12.06. 17:15
 
 
Jövőre az idei szintre áll vissza a pártok költségvetési támogatása
Az idei, egyszeri 15 százalékos csökkentés után jövőre várhatóan visszaáll a nekik járó szintre a pártok költségvetési támogatása. Az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága konszenzussal fogadta el hétfői ülésén a javaslatot. A bizottság hétfőn, a 2011. évi költségvetéshez benyújtott módosító indítványa szerint összesen 223 millió forinttal emelkedik a pártok támogatása a büdzsé eredetileg benyújtott változatához képest. A Fidesz 92,3, az MSZP 45,6, a Jobbik 39,2, az LMP 21,8, a KDNP 20,4 millió forinttal kaphat többet. Plusz 3,7 millió forint jár még az MDF-nek is jövőre.
2010.12.06. 17:15
 
 
Cozma-ügy: egyik tanú sem látta a Patrióta lokál előtti verekedést
A Cozma-ügy hétfői tárgyalásán hét olyan védett tanút hallgatott meg a Veszprém Megyei Bíróság, akik közül egyik sem látta a Patrióta lokál előtti verekedést és Marian Cozma leszúrását. A tanúk kivétel nélkül csak a Patrióta lokál alagsori diszkójában történtekről tudtak beszámolni, ugyanis mind a heten egybehangzóan azt állították, hogy amikor fölértek az utcára, ott már csak azt látták, hogy a mentők próbálták újraéleszteni Marian Cozmát. Az NN6-os jelzésű védett tanú (egy fiatal nő) elmondta: Marian Cozma mellett táncolt a diszkóban, amikor "három kopasz roma férfi tűnt fel", s az egyik minden előzmény nélkül ököllel hátulról megütötte a békés, mit sem sejtő Cozmát.
2010.12.06. 17:15
 
Kisebbségi választás: a Macifész a Lungo Drommal lépne szövetségre
A Lungo Drommal kötne választási szövetséget a Veszprém megyei székhelyű Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége (Macifész) a január 9-i országos és területi kisebbségi választásokra - ismertette a szervezet elnöke a hétfői elektori gyűlésen hozott döntést az MTI-vel. A Macifész az október 3-i kisebbségi választásokon 4081 szavazatot kapott a cigány választói névjegyzékben szereplő állampolgároktól: nyolc megyében összesen 138 mandátumot szerzett.
2010.12.06. 17:00
 
Újabb tömegsírt találtak Boszniában, Srebrenica közelében
Újabb tömegsírt találtak Boszniában, amely az 1995-ös srebrenicai vérengzésben meggyilkolt muzulmán bosnyákok földi maradványait rejtheti - közölték hétfőn igazságügyi szakértők. Amor Masovic, az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó boszniai intézet vezetője elmondta, hogy a tömegsírt a kelet-boszniai Srebrenica közelében fekvő Kaldrmica faluban találták meg. A sír mintegy 50 ember földi maradványait rejtheti magában - tette hozzá.
2010.12.06. 17:00
 
Leváltják a Fővárosi Gázművek Zrt. vezetőjét
Leváltják a Fővárosi Gázművek Zrt. vezetőjét - közölte a főpolgármesteri iroda hétfőn az MTI-vel. Bakonyi Tibor vezérigazgatót azonban - érdemei elismerése mellett - más fontos feladattal fogják megbízni - olvasható a közleményben. A tájékoztatás szerint Budapest vezetése megkezdte a fővárosi vegyes tulajdonban lévő cégek privatizációs szerződéseinek vizsgálatát, az átvilágítás mellett Tarlós István (Fidesz) főpolgármester személyi kérdéseket is vizsgál. Így egyes vezetők a helyükön maradnak, de a Fővárosi Gázművek Zrt. jelenlegi vezetőjét leváltják - közölték.
2010.12.06. 17:00
 
 
BM: összhangban van az ENSZ Gyermekjogi Egyezményével a fiatalkorúak elzárása
Teljes összhangban van az ENSZ Gyermekjogi Egyezményével a magyar szabályozás, hogy 14 év a büntethetőség alsó korhatára - közölte a Belügyminisztérium sajtóosztálya, reagálva Szabó Máté ombudsman állásfoglalására. Szabó Máté ombudsman vasárnap közleményben tudatta, hogy vizsgálata során megállapította, több alkotmányos joggal ellentétes a szabálysértési törvénynek az a rendelkezése, amely nem tekinti gyermeknek a fiatalkorút, és megengedi, hogy a fiatalkorúra kiszabott pénzbírságot elzárásra változtassák.
2010.12.06. 16:30
 
 
Megkezdődött Kiss Ernő egyenruhaviselési pere
Megkezdődött a Fővárosi Munkaügyi Bíróságon az a per, amelyet Kiss Ernő nyugalmazott rendőr dandártábornok indított eredetileg még az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) ellen, amiért a tárca akkori vezetője, Forgács Imre idén márciusban eltiltotta őt az egyenruha viselésétől és rendfokozata használatától. Az IRM jogutódjaként a Belügyminisztérium vált alperessé, mellette Kiss Ernő az Országos Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság ellen is keresetet nyújtott be. A nyugalmazott dandártábornok vitatta a határozat jogosságát, amelyet azt követően hoztak meg, hogy állítása szerint 2010 februárjában életveszélyes fenyegetést kapott, majd le is ütötték.
2010.12.06. 16:30
 
 
Százötvenezer forintot kapnak a károsult családok a kármentő alapból
Családonként 150 ezer forintos egyszeri segélyt szavazott meg a kármentő bizottság a vörösiszap-katasztrófa devecseri és kolontári károsultjainak; a vállalkozások 200 ezer forintos támogatást kapnak. A kármentő bizottság elnöke elmondta, hogy a 150 ezer forintot valamennyi devecseri és kolontári károsult család megkapja az önkormányzatokkal megkötött támogatási szerződés alapján. Hozzátette: akik orvosi papírokkal igazolják, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek, további százezer forintot kaphatnak a gyógykezelésükre.
2010.12.06. 16:15
 
TÁRKI: kis mértékben csökkent az idegenellenesség Magyarországon
A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet novemberi felmérése szerint az idegenellenesek arányának kis mértékű csökkenése tapasztalható az utóbbi időszakban; tíz magyarból három idegenellenes, egy idegenbarát, ugyanakkor hat mérlegel abban a tekintetben, hogy Magyarországnak minden menedékkérőt be kellene-e fogadnia vagy sem. A TÁRKI rámutat: a felnőtt lakosság 29 százaléka választotta a nyíltan idegenellenesnek tekinthető állítást, hogy "az országba menedékkérő be ne tehesse a lábát". A megkérdezettek 12 százaléka tekinthető idegenbarátnak, szerintük minden menedékkérőt be kell fogadni. A megkérdezettek 59 százaléka mérlegelné a menedék nyújtásának, illetve megtagadásának kérdését.
2010.12.06. 16:15
 
Leváltják a Fővárosi Gázművek Zrt. vezetőjét
Leváltják a Fővárosi Gázművek Zrt. vezetőjét - közölte a főpolgármesteri iroda. Bakonyi Tibor vezérigazgatót azonban - érdemei elismerése mellett - más fontos feladattal fogják megbízni - olvasható közleményben.
2010.12.06. 16:15
 
Elárverezték Napóleon selyemharisnyáit
Napóleon vörös N-betűvel és koronával díszített, elefántcsontszínű selyemharisnyája 31 250 euróért (8,7 millió forintért) kelt el egy francia árverésen a hétvégén. A különleges ruhanemű értékét eredetileg 15-20 ezer euróra becsülték - közölte a Fontainebleau-ben lévő Osenat aukciósház. I. Napóleon a harisnyát száműzetése idején, az atlanti-óceáni brit Szent Ilona-szigeten viselte. Összesen 420, a császári birodalomból származó dokumentum, fegyver, bútor és portré került kalapács alá. Elárverezték hat fejezetét Napóleon emlékiratainak is. A kézirat, amelyet Napóleon száműzetésében diktált le, korrigált és jegyzeteivel látott el, 125 ezer euróért (35 millió forintért) cserélt gazdát.
2010.12.06. 16:00
 
 
Múzeumba került Magyarország legjobb idei pálinkája
Magyarország legjobb idei pálinkájának a Brill Pálinkaház 2009-es évjáratú Irsai Olivér szőlőpálinkáját tartották az ítészek, a párlatot hétfőn helyezték el Budapesten a Mezőgazdasági Múzeumban, hogy megőrizzék az utókor számára. A pálinka a XVIII. Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Versenyen lett első. Lovász Sándor az ünnepség főszervezője elmondta, a ceremónia azért hétfőn volt, mert december 6. Szent Miklós népnapja, aki a pálinkások védőszentje is. Az ünnepségen megjelent Font Sándor, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának elnöke, valamint V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára.
2010.12.06. 16:00
 
21 letartóztatás a horvátországi bundabotrány kapcsán
A horvát rendőrség 21 embert, köztük három volt élvonalbeli labdarúgót helyezett vád alá fogadási csalás és bundázás vádjaival. A rendőrség hétfői közleménye szerint a 19 horvát és 2 szlovén állampolgárságú személy van a letartóztatottak között. "Három embert vádolunk azzal, hogy játékosokat, edzőket és menedzsereket fizettek le a horvát első osztályban a mérkőzések eredményeinek alakításáért" - áll a közleményben.
2010.12.06. 16:00
 
 
Az MSZP nemmel szavaz Polt Péter legfőbb ügyésszé választására
Az MSZP nemmel szavaz Polt Péter legfőbb ügyésszé választására a hétfői titkos voksoláson - erről egyhangúan döntött a szocialista képviselőcsoport. Mesterházy Attila frakcióvezető hétfői sajtótájékoztatóján ezt azzal indokolta: markánsan nem értenek egyet azzal, ahogy a kormánytöbbség megváltoztatta a legfőbb ügyészről szóló jogszabályokat és Polt Pétert nem tartják pártpolitikától független, semleges jelöltnek, mert a Fidesz tagja, képviselőjelöltje volt. Úgy látja: Polt Péter "örökös legfőbb ügyész" lehet, hiszen amellett, hogy kilenc évre szól a mandátuma, kétharmados többség kell majd a következő legfőbb ügyész megválasztásához.
2010.12.06. 16:00
 
Az orosz elnök biztonsági és történelmi kérdésekről tárgyal Varsóban
Biztonsági kérdések és történelmi témák szerepelnek egyebek között Dmitrij Medvegyev orosz elnök hétfőn kezdődött kétnapos varsói hivatalos látogatásán, amelyen a felek számos, a gazdaság és a kereskedelem, valamint más területeken folytatandó együttműködésről szóló megállapodást írtak alá. Medvegyevet és feleségét déltájban katonai tiszteletadással fogadták a varsói elnöki palota előtt, majd az orosz elnök vendéglátójával, Bronislaw Komorowskival kétoldalú megbeszélést tartott.
2010.12.06. 16:00
 
Női bugyival alszik a Való Világ 4 egyik férfi szereplője
A Való Világ 4. villájában kezdenek furcsa dolgok történni. A szereplőket egyszer egymáshoz kötözik és úgy kell fürdeniük, máskor meg női bugyikat találnak egy fiúnál, nevezetesen Alekosznál…
2010.12.06. 15:58
 
Jövőre elkerüli Debrecent a 4-es főút
A 4-es számú főút debreceni elkerülő szakaszának második ütemét 2011 második félévében fejezik be, így a korábban átadott első szakasszal együtt a nagy forgalmú út már nem fogja terhelni a hajdúsági várost - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn az MTI-vel. A 11 milliárdos beruházás végeztével a 35-ös és a 4-es számú főút Debrecenből Nyíregyháza felé vezető szakasza között épül meg a 12 kilométeres tehermentesítő út. Az elkerülő út első szakaszát 2006-ban adták át, ez a 4-es főút Debrecenből Budapest irányába vezető szakaszát köti össze a 35-ös főúttal. Az ősz óta tartó munkálatok során már 20 százalékos készültségnél tartanak.
2010.12.06. 15:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560[1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista