2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Fehér Ház: a kongresszus karácsony előtt ratifikálja a START-szerződést
A washingtoni Fehér Ház meggyőződése, hogy a kongresszus még a karácsonyi szünet előtt ratifikálja az Oroszországgal megkötött START-szerződést. Robert Gibbs elnöki szóvivő pénteken kijelentette, hogy szerinte a kongresszus nem oszlatja fel magát az atomleszerelési szerződés ratifikálása előtt, és a START-ot szilárd többséggel jóvá fogja hagyni a két párt. A szóvivő közölte, hogy Barack Obama elnök "a rövid távú kudarcok" ellenére tovább foglalkozik a közel-keleti békefolyamattal. Gibbs azt is elmondta, hogy Obama Washingtonban marad a szenátus ülésszakának a végéig, azaz nem utazik el a szokásos év végi vakációjára Hawaiira.
2010.12.10. 19:45
 
Klubvilágbajnokság: Afrika bajnoka legyőzte a mexikói Pachucát
A kongói Mazembe egygólos győzelmet aratott a mexikói Pachuca felett az Abu-Dzabiban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság csütörtöki, elődöntőbe jutásért rendezett mérkőzésén. Az afrikai gárda a fináléba kerülésért a Libertadores Kupa-győztes brazil Internacional együttesével találkozik jövő hét kedden. Eredmény, az elődöntőbe jutásért: Mazembe (kongói)-Pachuca (mexikói) 1-0.
2010.12.10. 19:30
 
 
Horvátország nem engedné, hogy a Mol legyen az INA többségi tulajdonosa
Horvátország igyekszik megakadályozni, hogy a Mol Nyrt. (Mol) többségi részesedést szerezzen az INA horvát nemzeti olajtársaságban - jelentette az APA osztrák hírügynökség. A Vecernji list című zágrábi lap pénteki írására hivatkozó jelentés szerint a horvát állami nyugdíjalap a Mol ajánlatánál többet akar ígérni az INA közkézen lévő törzsrészvényeiért, és az Adris dohányipari konszern is hajlandó volna ráígérni a magyar ajánlatra. A Mol december 2-án közölte, hogy ajánlatot tesz a közkézen lévő INA törzsrészvények megvásárlására 2.800 horvát kuna részvényenkénti áron.
2010.12.10. 19:30
 
 
Sir Roger Moore angol filmsztár, az UNICEF nagykövete Budapesten
Sir Roger Moore angol filmsztár, az UNICEF, az ENSZ Gyermekalapjának jószolgálati nagykövete pénteken Budapestre érkezett a Gentleman Magazine meghívására. A világsztár feleségével, Kristina Tholstruppal együtt a magazin zártkörű gálaestjén vesz részt a KOGART Házban. A magazin azért választotta sztárvendégeként az angol színészt, mert - mint írták - Roger Moore sikeres pályafutásával és kiemelkedő jótékonysági tevékenységével egyaránt példaként állítható "a magyar gentlemanek" elé.
2010.12.10. 19:00
 
A kormányhivatalok 124 milliárd forintból működnek jövőre
A 2011. január elsején megalakuló kormányhivatalok működési költsége 124 milliárd forint lesz jövőre - közölte az MTI kérdésére a területi közigazgatásért felelős államtitkárság. A fővárosi és a 19 megyei kormányhivatal tizennégy területi államigazgatási szerv integrációjával jön létre. Ügyfélszolgálati irodáik, az úgynevezett kormányablakok az ország 29 pontján működnek majd. Az újonnan megalakuló kormányhivatalok költségvetése a fővárosi és megyei közigazgatási hivatalok tervezett büdzséjéből és a tizennégy területi szakigazgatási szerv költségvetéséhez tartozó előirányzatok átcsoportosításából jött létre, többletforrást nem tartalmaz.
2010.12.10. 18:45
 
 
Orbán: 2011 elején már látható lesz gazdaságpolitikánk sikere
Orbán Viktor szerint 2011 első negyedévében már láthatóak lesznek a siker jelei annak a nem szokványos gazdaságpolitikának a nyomán, amelyet a kormány folytat. Mint fogalmazott, a leminősítéseket felminősítések fogják követni. A magyar miniszterelnök ezt pénteken Rigában mondta, sajtótájékoztatón, miután tárgyalt Valdis Dombrovskis lett és Andrus Ansip észt kormányfővel. Orbán újságírói kérdésre kifejtette: a magyar gazdaságnak nagyon sok problémája volt az elmúlt években. Mint mondta, kormánya minden erejével arra koncentrál, hogy Magyarországnak sikerüljön kikerülnie az államadósság csapdájából. A gazdaságpolitika középpontjában a munkahelyteremtés és a gazdasági növekedés beindítása áll - tette hozzá.
2010.12.10. 18:45
 
Az EP jövő szerdán szavaz az uniós költségvetésről
Az Európai Parlament jövő szerdán szavazást tart az Európai Unió jövő évi költségvetéséről az EP vezetőinek csütörtöki döntése alapján. A strasbourgi plenáris ülésre kitűzött voksolás a brüsszeli várakozások szerint pozitív kimenetelű, jóváhagyó lesz, és ezzel elhárul a veszélye annak, hogy az EU büdzsé nélkül marad a magyar és a lengyel soros elnökség évére. Az EP és a tagországok kormányai az előírt határidőre nem tudtak megállapodni a költségvetésről, ezért az a veszély fenyegetett, hogy az évet új büdzsé nélkül, különleges szabályok alapján kezdi az unió.
2010.12.10. 18:30
 
 
Zöld lámpát kapott a csapatutasítás a Forma-1-ben
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsának pénteki döntése szerint a jövőben engedélyezik a Forma-1-es istállóknak, hogy utasításokat adjanak a pilótáknak. A tanács ezzel a 39.1-es paragrafust változtatta meg, hozzátéve, hogy ha ezek a csapatutasítások ütköznek a sportszerűséggel, úgy komoly büntetésekkel járhatnak. Az idei világbajnokságon a Ferrarit a hockenheimi GP versenybírói 100 ezer dollárra bírságolták, mert a futamon a brazil Felipe Massa a rádióüzenetben kapott utasításnak megfelelően maga elé engedte csapattársát, a kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonsót, aki végül megnyerte a viadalt.
2010.12.10. 18:30
 
Zebrán gázolt el gyalogosokat egy autós Veszprémben
Két, zebrán átkelő gyalogost gázolt el egy autós péntek délután Veszprémben a Jutasi úton; a sérülteket a veszprémi kórházba szállították - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. A személygépkocsi vezetője későn vette észre a gyalogosokat, és nem tudta elkerülni az ütközést. A középkorú nő és férfi súlyos sérülést szenvedett. A szóvivő hozzátette: a baleset oka lehetett az is, hogy a gépkocsi szélvédője párás volt. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az esetet.
2010.12.10. 18:30
 
Az év végéig lesz útzár a 8-as főúton Devecser és Bakonygyepes között
Az év végéig, december 31-ig meghosszabbítják a 8-as főút Devecser és Bakonygyepes közötti 10 kilométeres szakaszán érvényben lévő útzárat a folyamatban lévő védekezési munkálatok miatt - közölte a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság. Az útlezárás december 10-ig tartott volna az eredeti tervek szerint, de a Somlóvásárhely, Devecser és Kolontár térségében folyamatban lévő védekezési munkálatok, illetve a vörösiszap elszállítása és biztonságos elhelyezése miatt az év végéig nem közlekedhetnek az autósok a 8-as főúton Devecser és Ajka-Bakonygyepes között.
2010.12.10. 18:30
 
Répás Zsuzsanna: továbbra is fenyegetést jelentenek a nyelvtörvény szankciói
A nemzetpolitikai helyettes államtitkár szerint a szlovák nyelvtörvényben végrehajtott változtatások ellenére a megmaradt szankciók fenyegetést jelentenek a kisebbségi nyelveket használókra, és fenntartják a megfélemlítés légkörét. Répás Zsuzsanna ezt a nyelvtörvény módosításával kapcsolatban közölte, hozzátéve: hétfőn a magyar-szlovák kisebbségi vegyes bizottság társelnöki ülésén napirendre kívánja venni a változtatással összefüggő kérdéseket. A helyettes államtitkár közölte: eddigi információik szerint az államnyelvtörvény 2009. június 30-án elfogadott módosításához képest a most elfogadott szöveg néhány ponton jelent változtatást.
2010.12.10. 18:30
 
 
Őrizetbe vették a volt horvát miniszterelnököt Ausztriában
Ausztriában őrizetbe vették Ivo Sanader volt horvát miniszterelnököt, aki ellen hazája rendőrsége az Interpolon keresztül nemzetközi elfogatóparancsot adott ki - jelentette rendőrségi forrásokra hivatkozva a horvát televízió. Sanadert Horvátországban korrupcióval gyanúsítják, s a zágrábi parlament csütörtökön egyhangúlag felfüggesztette mentelmi jogát, ami után egy zágrábi vizsgálóbíró elrendelte őrizetbe vételét. A miniszterelnöki tisztéről tavaly lemondott, azóta üzletemberként tevékenykedő volt politikus még a parlamenti döntés előtt külföldre távozott.
2010.12.10. 18:30
 
 
Madonna fitneszszalont nyit Moszkvában
Madonna, a pop királynője márciusban fitneszszalont nyit a Vörös tér közelében a moszkvai elit számára, amely hatalmas összegeket költ általában az öltözködésre és a testápolásra, az utóbbi időben pedig különösen a divatba jött fitneszre. A szalon - illetve a lánc, amelyhez a moszkvai egység tartozik - neve Hard Candy az énekes 11. stúdióalbuma után. Az első ilyen szalon novemberben nyilt meg Mexikóvárosban. Emellett továbbiak megnyitására készül Braziliában, Argentínában, Európában és Ázsiában.
2010.12.10. 18:30
 
 
A Híd nem teljesen elégedett az államnyelvtörvény módosításával
Nem teljesen elégedett a szlovák államnyelvtörvény csütörtökön elfogadott módosításával a Híd magyar-szlovák polgári párt. "Bár a Híd célja a nyelvtörvény, illetve a szankciók eltörlése volt, tudomásul kellett vennünk azt, hogy erre jelenleg nincs lehetőségünk. A jelenlegi szlovák kormányt négy párt alkotja, így egyértelmű, hogy az esetek többségében a kompromisszumos megoldások érvényesülnek" - mutatott rá Bugár Béla, a Híd elnöke. A közlemény szerint a Híd, bekerülve a törvényhozásba és ezzel együtt a kormányba is, "elsősorban azt akarta elérni, hogy az állampolgárok ne lehessenek büntethetők anyanyelvük használatáért".
2010.12.10. 18:30
 
 
Házi őrizetben marad Wieszt János
A Budai Központi Kerületi Bíróság jövő év március 9-ig meghosszabbította Wieszt János volt szocialista politikus házi őrizetét. A folyamatban lévő nyomozás során kiderült, hogy a politikus egy tanút megpróbált befolyásolni, egy másik személyt pedig megfenyegetett. Szabadlábra helyezése során ezért tartani kell attól, hogy tanúként még kihallgatandó személyek befolyásolásával, illetve az ingatlanértékesítésekkel kapcsolatos egyes önkormányzati iratok megsemmisítésével megnehezítené a nyomozást, ezért döntöttek a kényszerintézkedés fenntartása mellett.
2010.12.10. 18:15
 
Lakásában lőtt egy vadász, majdnem a szomszédot találta el
Lakásában adott le véletlenül lövést sörétes fegyveréből egy vadász Szombathelyen, a lövedék a szomszédos lakás fürdőszobájának ajtajában állt meg. A vadász elmondása szerint eladáshoz készítette elő a fegyvereit, egy golyós és három sörétes puskát, és eközben sült el az egyik sörétes fegyver. A lövedék keresztülhaladt a vadász lakásának bejárati ajtaján, a lépcsőházon, majd a szemközti szomszéd lakásának bejárati ajtaján, s végül a sörétek a fürdőszoba kitárt ajtajában álltak meg. A Nyugat.hu portál értesülése szerint az említett lakásban egy huszonéves szombathelyi fiatalember a számítógépe előtt ült. Ha a fürdőszoba ajtaja nincs nyitva, őt találják fejmagasságban a lövedékek.
2010.12.10. 18:00
 
 
December 15-étől a mozikban az Üvegtigris 3
"Lalinak végre olyan története kerekedett, amit az unokáinak is elmesélhet" - mondta Rudolf Péter az Üvegtigris 3 rendezője és főszereplője a film sajtóbemutatóján. A 100 perces játékfilmet a tervezett időpontnál egy nappal korábban, szerdán vetítik először a magyar mozikban. Az Üvegtigris 3-ban a régi gárda mellett (Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre) új színészek is feltűnnek, Kamarás Iván játssza például a budapesti sztárügyvédet. A női szerepeket Szabó Erika, Pikali Gerda és Ruttkay Laura alakítja. A forgatókönyvet Búss Gábor Olivér írta Hársing Hilda dramaturggal és Rudolf Péterrel. Az operatőr Kapitány Iván volt.
2010.12.10. 18:00
 
Liga: megnehezíti a szakszervezetek működését egy bizottsági módosító
A költségvetési "salátatörvényben" kerülhet az országgyűlés elé a sztrájktörvény és a Munka törvénykönyve egyes szakszervezeti jogokról szóló passzusának módosítása, amelyek megszavazása esetén a közszolgáltatások esetében megszűnhet a sztrájk, valamint hátrányosan változhatnak a szakszervezeti tagdíjfizetés feltételei, és több szakszervezeti tisztségviselő munkája ellehetetlenülhet - hívta fel a figyelmet a Liga Szakszervezetek közleményében, reagálva a készülő bizottsági módosító indítványra.
2010.12.10. 18:00
 
 
Cséfalvay: soros elnökként az EU versenyképessége lesz fókuszban
Európai uniós soros elnökként Magyarországnak a gazdasági válságból való kilábalás feltételeinek megteremtése lesz az egyik legfontosabb célja a versenyképességi ügyekkel foglalkozó miniszteri tanácsban - jelentette ki Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára pénteken Brüsszelben tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján. Hozzátette, hogy az átfogó keretet a jövő év első felében zajló elnökségi tevékenységhez ezen a téren az Európa 2020 stratégia, azaz a következő tíz évre szóló gazdasági növekedési és foglalkoztatási program adja. A versenyképesség javítása nélkül aligha érhető el kellő mértékű gazdasági növekedés - fejtette ki.
2010.12.10. 18:00
 
Megcsonkították a glastonburyi Szent Tövist Nagy-Britanniában
Ismeretlen tettesek durván megcsonkították a keresztények szentként tisztelt fáját Nagy-Britanniában, amelyről minden évben karácsony előtt II. Erzsébet királynőnek is küldtek egy ágat. A délnyugat-angliai Glastonbury határában található akáciát szentként tisztelik, mert Angliában a kereszténység első emlékei között tartják számon. A legenda szerint Arimateai József, aki Krisztus tanítványa volt 63-ban érkezett Britanniába, és a zarándokútján használt botból nőtt ki az a tövis, amelynek leszármazottja a Glastonbury határában zöldellő fa volt. A Szent Tövisről minden évben karácsony előtt levágtak egy ágat, amelyet a Buckingham-palotába az uralkodó karácsonyi asztalának dekorálására küldtek.
2010.12.10. 17:45
 
Osztrák segítség Magyarországnak a vörösiszap-katasztrófa után
A huszonegy évvel ezelőtti határnyitáshoz hasonlíthatóan mélyen érintette az osztrák társadalmat, és hasonló együttérzést váltott ki körében az október 4-i ajkai vörösiszap-katasztrófa - mondta Michael Zimmermann budapesti osztrák nagykövet az Osztrák Kulturális Fórum Szalonjában tartott pénteki sajtóbeszélgetésen. A "Szomszédtól szomszédnak - Ausztria és a vörösiszap-katasztrófa" címmel tartott sajtótájékoztatóval az osztrák társadalom azt akarja üzenni a bajba jutott embereknek, hogy "nem felejtette el, és nem hagyja magára őket" - mondta a nagykövet.
2010.12.10. 17:30
 
 
MSZP: az új alkotmány ne tegye lehetővé az abortuszok korlátozását
Az MSZP tiltakozik az ellen, hogy olyan megfogalmazás szerepeljen az új alkotmányban, amely lehetővé teszi a művi terhesség-megszakítások korlátozását. Kormos Kata, az MSZP szóvivője pénteki - Török Zsolttal közösen tartott - sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: nem vitatva a magzati jogokat, azt kérik, hogy a kormányzat tegye egyértelművé álláspontját az új alkotmány erre vonatkozó megfogalmazásával kapcsolatban. Hozzátette: a tervezet szerint "alapvető emberi jogként minden emberi életet a fogantatástól kezdve védelem illeti", de a Fidesz és a KDNP eltérően nyilatkozik ennek értelmezéséről.
2010.12.10. 17:30
 
 
Az EP szakbizottsága támogatja Járóka előterjesztését a romastratégiáról
Az Európai Parlament (EP) jogi bizottsága megtárgyalta Járóka Lívia néppárti EP-képviselő előterjesztését a romák társadalmi befogadását célzó európai uniós stratégiáról, és az EP valamennyi frakciója támogatásáról biztosította a tervezetet. Járóka az ülésen hangsúlyozta, hogy a stratégiának mind a huszonhét EU-tagállamra ki kell terjednie, a célkitűzések végrehajtásába pedig be kell vonni a tagjelölt országokat és lehetséges tagjelölteket is. Szerinte a felügyelet, a koordináció és az ellenőrzés feladatát az Európai Bizottságnak, az EU legfőbb végrehajtó intézményének kell magára vállalnia, és évente jelentést kell tennie a tagállami kormányokat képviselő Tanácsnak az elért eredményekről.
2010.12.10. 17:30
 
 
Gyanúsítottként hallgatták ki Keller Lászlót
Gyanúsítottként hallgatta ki Keller László korábbi szocialista közpénzügyi államtitkárt a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) - közölte értesülését a Magyar Nemzet. A lap internetes oldalának érdeklődésére Fazekas Géza, a nyomozó ügyészség szóvivője - név említése nélkül - arról számolt be, hogy november 30-án hivatali visszaélés bűntettének alapos gyanúja miatt hallgattak ki egy korábbi közpénzügyi államtitkárt. A szóvivő azt mondta, hogy az ügy 2004 végére nyúlik vissza, amikor is a vádhatóság megállapítása szerint a volt államtitkár - kihasználva pozícióját - vizsgálatot indított egy Somogy megyei vadászat ügyében.
2010.12.10. 17:15
 
Feltehetően egy magyar hajléktalant találtak holtan Bécsben
Feltehetően egy magyar hajléktalant találtak holtan pénteken Bécsben, és nem kizárt, hogy gyilkosság áldozata lett a férfi - közölte az osztrák rendőrség. A holttestre egy hulladéktelepen álló fabódéban találtak rá a délelőtti órákban. A férfi halálát vélhetően súlyos fejsérülés okozta - jelentette az APA az osztrák hírügynökség. Az áldozatról a nála talált igazolvány alapján úgy vélik, hogy magyar állampolgár, de a dokumentum nehezen olvasható, ezért még nem tudták teljes bizonyossággal megállapítani a kilétét. A rendőrség nem zárja ki az idegenkezűséget, bár gyilkos fegyvert nem találtak. A vélhetően hajléktalan férfi már legkevesebb egy napja halott lehetett, amikor ráakadtak.
2010.12.10. 17:15
 
BUX: -0,95 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 206,57 pontos, 0,95 százalékos csökkenéssel, 21.465,16 ponton zárt pénteken. A Mol árfolyama 0,76 százalékkal 19.650 forintra csökkent, az OTP részvények ára 1,41 százalékkal 5.252 forintra esett.
2010.12.10. 17:15
 
 
EKF: megnyílt a Nyolcak kiállítása Pécsett
Megnyílt a Nyolcak festőcsoport centenáriumi kiállítása pénteken Pécsett. A város Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programjának kiemelt eseményére már az első napon több százan voltak kíváncsiak a Janus Pannonius Múzeum Modern Magyar Képtárában. "Három hét és lezárul a pécsi EKF-program, amelyről ma már elmondható: a kezdeti nehézségek ellenére eredményes és sokszínű volt" - fogalmazott Szőcs Géza, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) kultúráért felelős államtitkára a tárlat ünnepélyes megnyitóján. A Cézanne és Matisse bűvöletében - A Nyolcak című kiállítás átfogóan mutatja be a centenáriumát ünneplő Nyolcak festőcsoport tagjainak munkásságát.
2010.12.10. 17:15
 
 
Répássy: gyorsabb és hatékonyabb igazságszolgáltatás jön létre
A kormány a törvényalkotás és a költségvetés területén is mindent megtesz a bírósági eljárások gyorsítása, illetve az ügyészség korrupcióval szembeni hatékonyabb fellépése érdekében - mondta az igazságügyért felelős államtitkár. Répássy Róbert hangsúlyozta, hogy a kabinet az elmúlt félévben a közbiztonság és a rend megteremtésére törekedett. A bíróságok hatékony működéséről szóló, az Országgyűlés előtt álló törvénymódosítási javaslat az eljárások gyorsítása érdekében lehetővé teszi például, hogy jövőben a vádlott beleegyezésével akár távollétében is befejeződhessen a per. Az előterjesztés emellett perek, illetve bírók "mozgatását" is megengedné a leterhelt bíróságok segítésére.
2010.12.10. 17:00
 
 
Jelképesen adták át a Nobel-békedíjat a kínai Liu Hsziao-pónak Oslóban
Oslóban pénteken jelképesen átadták a Nobel-békedíjat Liu Hsziao-po bebörtönzött kínai ellenzékinek. Mivel a pekingi hatóságok még azt is megakadályozták, hogy legalább Liu hozzátartozói elmehessenek az átadásra, az ünnepségen egy üres székre helyezték a Nobel-emlékérmet. A kínai hatóságok tavaly tizenegy év börtönre ítélték "államellenes felforgatás" vádjával az 54 esztendős irodalomkritikus Liut, aki az ország egyik legismertebb ellenzéki személyisége. A Nobel Bizottság közleményében arra hívta fel a figyelmet, hogy ha Kína nem szerez érvényt a teljes körű emberi jogoknak, akkor gazdasági és társadalmi válsággal kell szembesülnie, aminek következményei lesznek az egész világra nézve.
2010.12.10. 17:00
 
Basescu: léletképes koalícióját alkot a PD-L és az RMDSZ
Az elmúlt hat év legéletképesebb koalícióját alkotja a Demokrata Liberális Párt (PD-L) és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) - jelentette ki Kovásznán Traian Basescu. A román államfő ezen a napon részt vett az RMDSZ Kereszténydemokrata Platformjának a székelyföldi településen tartott kongresszusán, amelyen a résztvevők egyebek között kijelölik, kik képviselik majd a platformot az RMDSZ február végén sorra kerülő nagyváradi kongresszusán.
2010.12.10. 16:45
 
 
Londoni elemzők: magyar euró legkorábban 2019-ben lehet
Magyarország legkorábban 2019-ben csatlakozhat az euróövezethez, valószínűleg Lengyelországgal együtt, a cseh euró pedig akár 2020-as évekig is késhet - jósolták pénteken londoni felzárkózó piaci elemzők, akik szerint az euróövezeti adósságválság miatt már nem tűnik olyan vonzónak a valutauniós tagság e három ország számára, mint korábban. A JP Morgan bankcsoport londoni befektetési és elemző részlegének szakértői nemrégiben már jelezték, hogy a 2010-es évtized végéig, illetve a 2020-as évekig kitolták a közép-európai Hármak eurócsatlakozásának időpontjára adott előrejelzésüket, pénteken azonban részletes elemzéssel indokolták ezt a prognózist.
2010.12.10. 16:45
 
 
Boross: az emberi méltóságot nevelő munkával és szankciókkal lehet védeni
Boross Péter volt miniszterelnök szerint az emberi méltóság védelmének feltételei csak nevelő munkával és szankciórendszerrel teremthetők meg, az egyén kiteljesedése pedig csak méltóság közepette lehetséges. A Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnöke erről pénteken Budapesten, az emberi méltóság nemzeti emléknapján tartott megemlékezésen beszélt, amelyen megjelent Kövér László, az Országgyűlés elnöke is. Boross a kegyeleti bizottság és az Emberi Méltóság Tanácsa által szervezett megemlékezésen úgy fogalmazott: "egyáltalán nem orvosság a demokrácia vagy annak különböző szabadságjogokkal telített formája" az ellen, hogy az emberi méltóságot sérelem érje.
2010.12.10. 16:30
 
 
Merkel és Sarkozy továbbra is ellenzi az eurókötvény bevezetését
A számos tagállam által szorgalmazott eurókötvények ellen, ugyanakkor a közös európai valuta megszilárdítása mellett foglalt állást a német kancellár és a francia elnök pénteken a Freiburgban tartott kormányközi konzultáción. Angela Merkel és Nicolas Sarkozy egyaránt úgy vélte, hogy az eurókötvényről folytatott vita megosztja Európát. Mind a ketten hangoztatták, hogy a felhalmozott adósságaiért minden egy tagállam maga köteles garanciát vállalni, az nem hárítható át másokra. Egyúttal szorgalmazták az uniós tagállamok gazdaságpolitikájának jobb összehangolását.
2010.12.10. 16:15
 
 
Már 3179 négyzetkilométernyi területet árasztott el a belvíz
Országszerte már 3179 négyzetkilométernyi területű földet árasztott el a belvíz; Magyarország folyóinak fővédvonalain 1613 kilométer hosszon van árvízvédelmi készültség - közölte a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság csütörtökön az MTI-vel. Az Alföld keleti részét 5-10 milliméter csapadék érte, így a belvízzel borított területek nagysága Magyarországon már meghaladta az öt Balatonnyi területet. A belvízzel borított területekből 1720 négyzetkilométer a vetés-szántó. A teljesen átitatott, mezőgazdasági művelésre alkalmatlan terület nagysága meghaladja a 4000 négyzetkilométert - olvasható az igazgatósághoz tartozó Országos Műszaki Irányító Törzs által az MTI-hez eljuttatott közleményben.
2010.12.10. 16:15
 
 
Egy tanú felismerte a vádlottakban Cozma támadóit
Az egyik tanú, aki a Patrióta lokál diszkójának bárpultja mögül szolgálta ki a vendégeket, felismerte a vádlottak padján ülőkben a kézilabdázó támadóit a Cozma-ügy pénteki tárgyalásán a Veszprém Megyei Bíróságon. Samu Zsolt rámutatott Raffael Sándor elsőrendű vádlottra, hogy ő volt a fekete csillagos, pólós férfi, a fehér pólós pedig, aki szerinte a legagresszívebben támadott, és székkel is ütötte a sportolót, a negyedrendű vádlott Pál Gábor volt, míg az "idősebb és testes cigányban", aki a diszkóbeli verekedés után "csitítani próbálta a kedélyeket", az ötödrendű vádlott Bihari Csabát ismerte fel.
2010.12.10. 16:15
 
Fidelitas: a kormány egyetlen magyarról sem mond le
Ágh Péter, a Fidelitas elnöke szerint a kormányváltással új fejezet kezdődött a nemzetpolitikában: az elmúlt fél év intézkedései azt üzenik, hogy a kormány egyetlen magyarról sem mond le. A Fidesz ifjúsági szervezetének vezetője ezek közül kiemelte a szomszédos országokban élő magyarok egyszerűsített honosítási eljárásának megteremtését, a Magyar Állandó Értekezlet újbóli összehívását, a határon túli osztálykirándulások támogatását, a Bethlen Gábor Alap tervezett létrehozását, valamint azt, hogy június negyedikét a nemzeti összetartozás napjává nyilvánította az Országgyűlés.
2010.12.10. 16:00
 
 
Becsey: erősíteni kell a határokon átnyúló gazdasági kapcsolatokat
Közép-Európa jövedelemmegtartó erejét a határokon átnyúló együttműködések révén is erősíteni lehetne - mondta Becsey Zsolt, a Nemzetgazdasági Minisztérium külgazdaságért felelős államtitkára Nagykanizsán. Az államtitkár azon a szlovén-magyar gazdasági fórumon beszélt, amelynek megtartását a két ország miniszterelnökei kezdeményezték októberi ljubljanai találkozójukon. Az eseményen mintegy száz szlovén és magyar üzletember vett részt. Az államtitkár kifejtette, az államnak és az önkormányzatoknak kapcsolataik révén a határ mindkét oldalán segítenie kell felmérni, hogy a kis és közepes vállalkozásoknak milyen lehetőségeik és tartalékaik vannak, milyen beruházásokat vagy közbeszerzéseket terveznek.
2010.12.10. 16:00
 
 
Megkezdte működését a tudositok.hu videoportál
Vidéki, határon túli tudósítók és televíziós műhelyek által készített riportok, kisfilmek érhetők el a tudositok.hu videómegosztó portálon - mondta Bolyáki Attila, a hivatalosan pénteken elindult honlap alapítója Budapesten sajtótájékoztatón. A vidéki és Kárpát-medencei televíziós szerkesztőségek ingyen szolgáltatnak anyagokat a portálnak, amelyről a filmek ingyenesen vehetők át. Az internetes oldal a magyar tudósítók határok nélküli közösségi videómegosztó portáljaként határozza meg magát; alapításában részt vettek erdélyi, felvidéki, vajdasági, kárpátaljai forgatócsoportok képviselői is.
2010.12.10. 16:00
 
Havazás, havas eső várható -3, +3 fok lesz
Reggelig elsősorban északnyugaton, szombaton napközben többfelé várható havazás, a Dunántúlon havas eső, eső, néhol ónos eső is. Szombaton helyenként megélénkül a délnyugati szél, majd estefelé a Dunántúlon a szél északnyugatira fordul, megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton -3 és +3 fok között alakul.
2010.12.10. 15:45
 
Az Európai Parlament alkotmányügyi bizottsága az új magyar alkotmányról tárgyalt
Az Európai Parlament alkotmányügyi bizottsága szerint az új magyar alkotmánynak a lehető legnagyobb konszenzust, az egész nép támogatását kell tükröznie. A bizottság delegációjának tagjai kétnapos budapesti tárgyalásaik végén pénteken beszéltek erről a sajtónak. Carlo Casini, a bizottság olasz elnöke azt mondta, nem lehet semmilyen jogszabályt teljes konszenzussal elfogadni, de egy alkotmánynak "a lehető legnagyobb egyetértést kell tükröznie". Gerald Hafner, a bizottság német tagja arra hívta fel a figyelmet: az alkotmányozási folyamatban minden politikai erőnek részt kell vennie, és fontos, hogy az új magyar alaptörvény ne csak a parlamenti többség támogatását élvezze.
2010.12.10. 15:45
 
 
Novemberben 4,2%-kal nőttek a fogyasztói árak
A fogyasztói árak novemberben 0,3%-kal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 4,2%-kal haladták meg az egy évvel azelőtti szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Piaci elemzők is 4,2 százalékos éves inflációt vártak. Az idén az első 11 hónapban átlagosan 4,9 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában. A maginfláció novemberben 0,2 százalék, 12 havi összehasonlításban 1,9 százalék volt. A nyugdíjas fogyasztó kosárra számított 12 havi áremelkedés 4,7 százalék, az egyhavi 0,4 százalék volt.
2010.12.10. 15:30
 
 
MTV-ostrom: hét férfiről mondta ki jogerősen a bíróság, hogy bűnös
Hét férfi ügyében mondta ki jogerősen a Fővárosi Bíróság pénteken, hogy bűnös a Magyar Televízió székházának 2006. szeptember 18-áról 19-re virradó ostromában közérdekű üzem megzavarása miatt; egy visszaeső férfi kivételével mindannyiukat felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. A perben korábban 40 vádlott volt, másodfokra 21 vádlott ügye került. Ezeket a bíróság azért tárgyalja külön, mert - ahogy az eljáró tanácselnök fogalmazott - nem látták biztosítottnak, hogy valamennyi vádlott ügyvédje egyszerre jelen legyen a tárgyalásokon. Hasonló okok miatt már az elsőfokú eljárásban is különböző időpontokban születtek részítéletek.
2010.12.10. 15:30
 
A Jobb velünk a világ koncerten 16 millió forint gyűlt össze
Több mint 16 millió forint gyűlt össze a Jobb velünk a világ című jótékonysági koncerten Budapesten. A november 21-i rendezvényen több mint 9 ezer ember vett részt, a jegyeladásból és az adományokból összegyűlt összeg meghaladta az előző két évi koncert bevételét - mondta el Papp Szabolcs, az esemény szóvivője pénteken Budapesten. A jótékonysági eseményen mások között fellépett a Nemadomfel, a Csík zenekar, a Quimby és a Kiscsillag, a műsorban közreműködött Presser Gábor, Ferenczy György és a Rackajam, valamint egy 8 esztendős szendrőládi kislány, Rácz Etelka.
2010.12.10. 15:15
 
A csütörtöki viharban öt-hatezer épületben keletkezett kár
A biztosítók becslése szerint a csütörtökön kezdődött viharban 5-6 ezer épület sérült meg. A kiöntött Balaton által okozott károkat is megtérítik ügyfeleiknek a biztosítók. Az Allianzhoz eddig 70 kárbejelentés érkezett, mintegy 5,2 millió forint értékben. Annak ellenére, hogy a hírekben a Balaton-felvidék szerepelt leggyakrabban a károk helyszíneként, ennél a biztosítónál több kárt jelentettek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből. A legtipikusabbak az 50 ezer forint körüli tetőkárok.
2010.12.10. 15:15
 
 
Az utolsó, Zentai elleni eljárás is lezárulhat Ausztráliában
Az ausztrál szövetségi bíróság pénteki döntése alapján hamarosan teljesen visszanyerheti szabadságát a Magyarországon háborús bűnökkel gyanúsított Zentai Károly (Charles Zentai) - jelentette az ABC ausztrál médiakonszern és a Háárec című izraeli napilap. Reagálásában a jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ kijelentette, folytatni fogja erőfeszítéseit Zentai Magyarországnak való kiadatása érdekében. A bíróság pénteki határozata szerint az ausztrál hatóságok nem hosszabbíthatják meg a Perthben élő 89 éves férfit óvadékfizetésre kötelező, jövő január 24-én lejáró intézkedésüket, a szövetségi kormány pedig csak eddig támadhatja meg a döntést.
2010.12.10. 15:00
 
A Duna TV szolgálja ki műsorokkal a külföldi televíziókat az EU-elnökség alatt
A magyar kormány a Duna Televíziót jelölte ki arra, hogy folyamatosan élő és szerkesztett anyagokat biztosítson az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU), valamint az európai közszolgálati és kereskedelmi televíziók számára. A Duna TV látja el az akkreditált televíziós újságírókat és a nemzetközi hírügynökségeket képpel és hanggal - közölte a Duna Televízió pénteken az MTI-vel. A külföldi újságírók az átvett képet és hangot élő sugárzásra használhatják, vagy saját anyagokat készíthetnek belőle - olvasható a közleményben.
2010.12.10. 15:00
 
Kövér: Európa jövője nagy mértékben függ a regionalizmustól
Európa jövője nagy mértékben függ a regionális együttműködés elmélyítésétől - hangoztatta az Országgyűlés elnöke pénteken a témában rendezett nemzetközi konferencián, Budapesten. Kövér László szerint eljött az ideje annak, hogy a térségek közötti együttműködést egy új, magasabb szintre helyezzék. Kövér László A régiófejlesztés a többszintű, határon átnyúló együttműködések innovációjával című rendezvényen mondott köszöntőt, ezen az eseményen aláírták az úgynevezett Budapesti Nyilatkozatot. A dokumentumot aláíró európai szervezetek egy a regionalizmust segítő szakmai hálózat létrehozása mellett kötelezték el magukat.
2010.12.10. 14:45
 
Az UEFA a 2012-es Eb-n is alkalmazná az ötbírós rendszert
Az európai kupasorozatokban tesztelt ötbírós rendszernek a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensviadalon is szerepet kell kapnia az európai szövetség (UEFA) szerint. A szervezet végrehajtó bizottsága pénteken Prágában úgy döntött, hogy a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában szerzett pozitív tapasztalatokat ki kell bővíteni, így engedélyeztetni szeretné az öt játékvezetős rendszer Eb-n történő alkalmazását a nemzetközi szövetségnél (FIFA) és a labdarúgás szabályalkotó szervezeténél (IFAB) is.
2010.12.10. 14:45
 
Öt ember lett rosszul egy gödi gyárban
Nem a Samsung, hanem a gödi gyár területén lévő egyik beszállítója, a Dongjin nevű cég üzemcsarnokában lettek rosszul dolgozók pénteken - közölte Jaloveczki Csaba, a Samsung egyik vezetője. A katasztrófavédelem korábban azt közölte, hogy egy gödi gyárban öt ember lett rosszul. A dolgozók fejfájásra és hányingerre panaszkodtak, közülük négy alkalmazottat orvosi vizsgálatra szállítottak. Töttős Györgyi, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta: a kiérkező váci tűzoltók mérései szerint semmilyen anyag koncentrációja nem haladta meg a megengedett értéket a mintegy hatvanfős csarnokban. A gázszolgáltató szakemberei saját műszereikkel vizsgálják át a területet.
2010.12.10. 14:30
 
 
McCabe orosz lapban árulja a Fradit
Egy orosz üzleti lapban hirdetve keres befektetőt a Ferencváros labdarúgócsapata számára Kevin McCabe tulajdonos. A Vedomosztyi című újság csütörtöki számában "Vezető magyar futballklub finanszírozó partnert keres" címmel jelent meg a hirdetés, amelyben McCabe befektetőtársat keres a zöld-fehér klub működtetéséhez. A hirdetés megfogalmazása szerint a potenciális befektetőre - akitől minimum 1 milliárd rubelnyi (25 millió eurónyi) összeget vár az angol üzletember - "a klub megkezdett átalakításának folytatása érdekében van szükség".
2010.12.10. 14:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550[1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista