2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Nemi vágyat csökkentő gyógyszeres kezelésnek vetné alá a Jobbik a pedofilokat
Nemi vágyukat csökkentő gyógyszeres kezelésnek vetné alá a Jobbik a tizennégy éven aluli fiatalokat megrontó pedofilokat. Bana Tibor és Mirkóczki Ádám, a párt országgyűlési képviselői úgy módosítanák a büntető törvénykönyvet, hogy az intézkedési nemek közé felvennék a szexuális bűnelkövetők gyógykezelését is. Ezt akkor rendelnék el, ha az elkövetőt megrontás miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélik, a bűncselekmény "normálistól eltérő szexuális szokásainak" következménye, és tartani kell attól, hogy - szexuális vágyának csökkentése nélkül - hasonló cselekményt fog elkövetni.
2010.12.11. 14:00
 
 
Olimpiai bajnokai köszöntötték Kiss László mesteredzőt, aki hétfőn lesz 70 éves
Olimpiai bajnok tanítványai, a három olimpián ötszörös egyéni aranyérmes Egerszegi Krisztina és a 2000-ben, Sydneyben győztes Kovács Ágnes személyesen, Schmitt Pál köztársasági elnök pedig levélben köszöntötte Kiss László mesteredzőt, az úszóválogatott szövetségi kapitányát, aki hétfőn lesz 70 éves. A jeles nap alkalmából a Testnevelési Egyetem dísztermében az úszás tanszék vezetői ünnepi konferenciát hívtak össze, amelyet a tanszékvezető Sós Csaba nyitott meg, majd a hazai szövetség elnöke, Gyárfás Tamás és a szintén külföldön tartózkodó Tihanyi József, a TF dékánja üdvözölte videoüzenetben Kiss Lászlót, aki vasárnap Dubajba, a rövidpályás világbajnokságra indul.
2010.12.11. 13:45
 
 
Alkotmányban rögzítenék az NMHH-elnök rendeletalkotási jogát
Újabb fideszes alkotmánymódosítási javaslatot nyújtottak be szombaton: Rogán Antal önálló képviselői indítványa azt kezdeményezi, hogy rögzítsék az alaptörvényben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletalkotási jogát. Ha az Országgyűlés elfogadja a módosítási javaslatot, az alkotmány 2011. január 2-tól hatályos szövege szerint "jogszabály a törvény, a kormányrendelet, a Magyar Nemzeti Bank elnökének rendelete, a miniszterelnöki rendelet, a miniszteri rendelet, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének rendelete, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének rendelete és az önkormányzati rendelet."
2010.12.11. 13:30
 
Téglásy: stratégiai partnerség az ifjúsággal foglalkozó szervezeteknek
A szociális-, család és ifjúságügyi államtitkárság stratégiai partnerséget ajánl az ifjúsággal foglalkozó szervezeteknek - mondta Téglásy Kristóf, az államtitkárság főosztályvezetője a Magyar Ifjúsági Konferencia (MIK) szombati budapesti ülésén a Parlamentben. Mint mondta, amíg nem sikerül "tető alá hozni" a Nemzeti Ifjúsági Tanácsot, szeretnének stratégiai partnerséget ajánlani az ifjúsággal foglalkozó szervezeteknek; felvették a kapcsolatot egyebek közt a történelmi egyházakkal, a hallgatói önkormányzatokkal és a cserkészszövetséggel. Az államtitkárság kiemelt célja az esélyegyenlőség elősegítése, az ifjúsági csoportok és az egyének kirekesztettségének megakadályozása - hangoztatta.
2010.12.11. 13:15
 
Tovább áradnak a tiszántúli folyók
Továbbra is áradnak a folyók a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén, a Tisza vízállása Tokajnál szombat reggel elérte a 7 métert - közölte Bara Sándor védelemvezető az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a Tisza vízállása itt egy nap alatt 36 centiméterrel emelkedett. Rakamaz és Tiszafüred között két védelmi szakaszon is elsőfokú készültséget tartanak fenn, de a folyó további félméteres áradása után már növelni kellene a riasztási szintet. Tiszagyulaházánál - mivel a 2002-es nagy árvíz, majd a nyári aszály után megrepedt a gát - megkezdték a töltések fóliázását.
2010.12.11. 13:15
 
Curling Eb: negyedik lett a magyar női válogatott
A negyedik helyen végzett a magyar női curlingválogatott a svájci Champéryben zajló Európa-bajnokságon, miután a szombati bronzmérkőzésen 5-4-es vereséget szenvedett az osztrákoktól. Az már pénteken eldőlt, hogy a csapat nem jut fel a legjobbak közé, miután a rájátszásban mindkét összecsapását elveszítette. A torna hivatalos honlapja szerint a B csoport küzdelmeit a hibátlan teljesítménnyel záró csehek nyerték, akik a döntőben az olaszokat győzték le 14-7-re. A magyar férfiak már szerdán befejezték szereplésüket az Eb-n, miután nyolccsapatos csoportjuk hetedik helyén zártak.
2010.12.11. 13:15
 
Pinceomlás miatt meghalt egy férfi Szekszárdon
Meghalt egy férfi, akit maga alá temetett a leomló föld pincefalazás közben szombat délelőtt Szekszárdon - közölte Sarkadi Ferenc tűzoltóparancsnok az MTI-vel. Szekszárdon a kilátó közelében lévő tanyasoron pincefalazás közben leomlott a boltozat és maga alá temetett egy ott dolgozó, 40 év körüli férfit. Munkatársai a tűzoltók, a mentők és a rendőrök kiérkezéséig megkezdték a kiszabadítását. Sarkadi Ferenc az MTI-nek elmondta, hogy a helyszínre érve körülbelül két perc alatt kiásták a férfit és átadták a mentőknek, akik azonban a férfi életét már nem tudták megmenteni. A pincében hárman dolgoztak, a másik két ember nem sérült meg - tette hozzá a tűzoltóparancsnok.
2010.12.11. 13:00
 
Biztos koordinálja a határon túli magyarok hazai egészségügyi ellátását
December elsejétől fél év időtartamra miniszteri biztossá nevezte ki Roykó Ádámot a nemzeti erőforrás miniszter az Európai Unión kívül, a szomszédos országokban élő magyarok magyarországi egészségügyi ellátásának koordinálása. A Magyar Közlönyben megjelent utasítás értelmében a miniszteri biztos tevékenységét a nemzeti erőforrás miniszter az egészségügyért felelős államtitkár útján irányítja; a biztos illetményre és juttatásokra jogosult.
2010.12.11. 13:00
 
 
Szendrőnél védekeznek, Edelényben készenlétben vannak az árvíz miatt
Szivattyúznak és további ezer homokzsákot készítenek elő a Borsod megyei Szendrőben, ahol a Bódva magas vízállása miatt három ingatlan került veszélybe. Edelényben készenlétben vannak a folyó árhulláma miatt. Szaniszló János, Szendrő független polgármestere az MTI-nek azt mondta, a Bódva még mindig lassan árad, folytatják a szivattyúzást a Szuhogy felé vezető útnál, és a már lerakott homokzsákok mellé újabb ezret készítenek el szükség esetére. Edelényben a Bódva vízszintje szombatra elérte azon homokzsákok alját, amelyeket még a tavaszi, kora nyári rekordárvíz idején raktak le. A vízállás reggelre mintegy 20 centimétert emelkedett.
2010.12.11. 13:00
 
Késnek a vonatok a Budapest-Miskolc-Nyíregyháza vasútvonalon
Műszaki hiba miatt 35-40 perces késésekre kell számítaniuk a Budapest-Miskolc-Nyíregyháza vasútvonalon közlekedőknek - közölte a Mávinform. A közlemény szerint a miskolci Tiszai pályaudvar és Felsőzsolca között 10 óra 50 perckor tartós felsővezetéki zárlat keletkezett. A Hidasnémeti felől érkező, Miskolcig közlekedő személyvonat áramszedője eltörött és leszakította mindkét vágány felett a felső vezetéket. A szakemberek a helyreállítást azonnal megkezdték és 11 óra 30 percre az egyik vágányt megszabadították a vezetékektől. Ezen a szakaszon áttértek a dízelmozdonyos vontatásra. A mozdonycserék és az egyvágányú közlekedés miatt az erre közlekedő vonatok utasainak 35-40 perces késéssel kell számolniuk.
2010.12.11. 12:45
 
 
Megállapodás született Cancúnban
A cancúni klímacsúcson tárgyaló államok miniszterei is rábólintottak azokra a megállapodás-tervezetekre, amelyek egyrészt a Kiotói Jegyzőkönyv folytatásáról, másrészt egy új klímaegyezményről szólnak. Munkacsoportok szintjén ezeket a dokumentumokat péntek éjjel már elfogadták az államok. Beszámolók szerint a döntés az éjszakai tárgyalásokon folyamatos ellenvetésekkel előálló Bolívia álláspontjának figyelmen kívül hagyásával született meg. A dél-amerikai ország szerint a fejlett országok Kiotói Jegyzőkönyvben tett károsanyag-kibocsátás csökkentési vállalásai nem elegendőek a globális felmelegedés megfékezéséhez.
2010.12.11. 12:45
 
 
Forma-1: Vettel átvette a világbajnoki trófeát
Szűk négy héttel az utolsó, sorsdöntő futam után átvette a trófeát a német Sebastian Vettel, a Forma-1 újdonsült világbajnoka. "Amióta autóversenyzésre adtam a fejem, erről álmodtam" - jelentette ki minden idők legfiatalabb, 23 éves vb-győztese péntek este Monte-Carlóban. A Red Bull istálló ugyancsak a monacói gálán kapta meg a konstruktőri diadalért járó serleget. Az F1 népszerűsítéséért különdíjban részesültek a Dél-koreai Nagydíj szervezői, mivel a jeongami pálya csak közvetlenül a rajt előtt készült el, ráadásul a szakadó eső miatt csaknem sötétben fejeződött be a futam. "Nagyszerű munkát végeztek, pedig több szempontból sem volt könnyű dolguk" - dicsérte az ázsiaiakat Bernie Ecclestone is.
2010.12.11. 12:45
 
A miniszterelnök videoüzenetben válaszol az emberek kérdéseire a Facebookon
A miniszterelnök válaszol címmel sorozat indul Orbán Viktor Facebook-oldalán, amelynek keretében az emberek kérdéseire a kormányfő videoüzenetben felel majd. "Mostantól az OVTV forgatócsoportja rendszeresen járja az országot, és lehetőséget ad az embereknek, hogy föltegyék az őket leginkább érdeklő aktuális kérdést az országban zajló változásokkal, a jövővel, a kormány munkájával kapcsolatban" - olvasható Orbán Viktor szombati bejegyzésében. E szerint a leggyakrabban felmerülő témában rögzített kérdések megjelennek az internetes felületen, Orbán Viktor pedig videoüzenetben ugyanott válaszol rájuk.
2010.12.11. 12:30
 
 
Levelet ír a nyugdíjasoknak a miniszterelnök
Levélben tájékoztatja Orbán Viktor a nyugdíjasokat arról, hogy a kormány biztonságba helyezte a nyugdíjakat, valamint arról, hogy a kisfogyasztású háztartások számára nem emelkedik a gáz ára. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szombaton sajtótájékoztatón elmondta: a levelet az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság küldi ki, a nyugdíjasok azt legkésőbb a jövő héten kézhez kapják. A levélben a kormányfő a többi között azt írja: elfogadhatatlan az a szemfényvesztés, amellyel a mai nyugdíjasok ellátásának fedezetét - tudtuk nélkül - magánbefektetők kezére játszották át, és ezzel a nyugdíjrendszert a szakadék szélére sodorták.
2010.12.11. 12:15
 
 
Astianival készült interjút mutatott be az iráni tévé
A megkövezés általi halálra ítélt iráni nővel készült interjút mutatott be péntek este az iráni állami Press TV, nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy Teherán ezáltal elhárítsa az ügy miatti nyugati bírálatokat. Az iráni igazságszolgáltatás engedélyével a börtönből otthonához elvitt 43 éves Szakine Mohammadi Astiani elbeszélte a filmen, hogyan segített egy férfinak, akivel viszonya volt, megölni a férjét. Az interjú már a negyedik filmfelvétel volt az asszonyról, amelyet iráni televízióban bemutattak. Az események eljátszásában egy színész is részt vett, aki a férjet alakította.
2010.12.11. 12:00
 
Kövér: fontos, hogy a magyar fiatalok találkozzanak egymással
Fontos, hogy a magyar fiatalok találkozzanak egymással, részt vegyenek egymás életében, legyenek közös céljaik és álmaik - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki megnyitotta a Magyar Ifjúsági Konferencia szombati budapesti ülését a Parlamentben. A konferencián megjelentekhez szólva kiemelte: nemsokára részei lesznek a magyar nemzet elitjének, rajtuk múlik a jövő. "Önöknek kell kijavítaniuk a hibáinkat, pótolniuk a mi mulasztásainkat" - fogalmazott. A tizenegy éve dolgozó Magyar Ifjúsági Konferencia olyan közösség, amely munkára szerveződött - emelte ki a házelnök.
2010.12.11. 11:45
 
Jövő februárban döntenek az MSZP-ben a platformok, tagozatok minősítéséről
Jövő februárban születhet meg a döntés a platformok, köztük a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció országos minősítéséről - mondta Simon Gábor választmányi elnök újságíróknak szombaton. Tájékoztatása szerint a szocialista párt országos választmányának szombati ülésén a testület elfogadja a tagozatok és platformok minősítő bizottságának azon szempontrendszerét, amely alapján a következő időszakban minden párton belüli szerveződést megvizsgálnak, és egyeztetnek velük a tevékenységükről, illetve a működésükről. Hozzátette: a bizottság ezek alapján dönt a megerősítésükről vagy megszüntetésükről.
2010.12.11. 11:45
 
A Vatikán állítólag nem működött együtt egy ír pedofilvizsgálattal
A Vatikán nem volt hajlandó együttműködni egy ír vizsgálattal a dublini klérus több tagjának gyerekekkel szemben elkövetett nemi visszaélései ügyében, mert az ír kérelmek nem tartották tiszteletben a hivatalos eljárásokat - derül ki egy amerikai diplomáciai jegyzékből, amelyet a WikiLeaks kiszivárogtató portál adott közre. A Murphy-bizottság információkérése "sok embert megsértett a Vatikánban (...) mert abban a Vatikán szuverenitásának a sérelmét látták" - olvasható az Egyesült Államok római nagykövetségének ez év február 26-i sürgönyében, amelyet szombati számában közölt a The Guardian című brit újság.
2010.12.11. 11:45
 
Berlin bírálja az afgán kormányt
A német kormány elégedetlen az afganisztáni vezetéssel, a "jó kormányzás" terén elvárt erőfeszítések eddig vajmi kevés eredménnyel jártak - tűnik ki abból a helyzetjelentésből, amelyet a Bundestag felkérésére készítettek több német minisztérium munkatársai. A 27 témakört felölelő és mintegy 100 oldal terjedelmű dokumentum, amelyből a Süddeutsche Zeitung idézett szombaton részleteket, kiemeli a változatlanul széles körben elterjedt korrupciót. Egyúttal felszólítja a kabuli kormányt, hogy váltsa valóra ezzel kapcsolatos ígéreteit.
2010.12.11. 11:45
 
 
Véget ér A főnök című filmsorozat
Az utolsó bűntényt készül megoldani Brenda Leigh Johnson nyomozó szerepében Kyra Sedgwick Emmy-díjas színésznő A főnök című amerikai filmsorozatban. A TNT csatorna pénteken jelentette be, hogy hét év után 2011-ben véget ér a nagy sikerű sorozat. A döntést Sedgwick hozta. "El sem tudom mondani, milyen érzés búcsút mondani annak a hihetetlen családnak, akikkel együtt készítettük A főnököt" - mondta el Sedgwick, aki köszönetet mondott James Duff forgatókönyvírónak, amiért "ilyen összetett és gazdag karaktert teremtett" Johnson nyomozó szerepében. Sedgwick alakításáért augusztusban Emmy-díjat kapott.
2010.12.11. 11:45
 
Késések a Budapest-Debrecen vasútvonalon
Leszakadt felsővezeték és meghibásodott biztosítóberendezés miatt késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Debrecen vonalon - közölte a Mávinform szombat délelőtt az MTI-vel. Karcag és Püspökladány között leszakadt a felsővezeték az egyik vágányon, mielőtt a Bereg InterCity odaért volna. A másik vágányon csak váltakozó irányban tudnak közlekedni a szerelvények - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. Ebesen pedig elromlott a biztosítóberendezés, ezért a vonatok csak fokozott biztonsági előírások betartásával közlekedhetnek.
2010.12.11. 11:30
 
 
A Tisza teljes észak-magyarországi szakaszán elrendelték a készültséget
Az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság kezelésébe tartozó teljes Tisza-szakaszon elrendelték szombat reggeltől az árvízvédelmi készültséget - tájékoztatta az igazgatóság árvízvédelmi osztályának vezetője az MTI-t. Csont Csaba kifejtette: a folyón elsőfokú a riasztás, ez azt jelenti, hogy Sarud és Zemplénagárd között mindenhol készültség van. A Taktaközi Tiszán pedig - Tokaj alatt a Bodrog harmadfokú vízállása miatt - másodfokú készültség van érvényben. Hozzátette: szintén másodfokú a készültség a Sajón és a Taktán. A Heves megyei Tarna mentén pedig az apadó vízállásra tekintettel megszűnt a készültség.
2010.12.11. 11:30
 
 
A rendőri biztosításra használt autók rendszáma MEU-val kezdődik majd
Külön, MEU-val kezdődő rendszámot kapnak azok a gépjárművek, amelyeket a rendőrség használ majd a 2011. első félévi magyar EU-elnökségi feladatok végrehajtása során szükséges speciális szállítási és biztosítási tevékenység során. A magyar EU-elnökségi feladatok végrehajtásának rendőri biztosítására használt speciális gépjárművek forgalomba helyezéséről a Magyar Közlönyben megjelent, hétfőn hatályba lépő - 2011. augusztus 15-én hatályát vesztő - rendelet értelmében a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat a rendőrség erre a feladatra kijelölt szervével közösen gondoskodik.
2010.12.11. 11:15
 
Folyamatos a védekezés az árhullám miatt a Marcalon
Folyamatos a védekezés a Marcalon, a vízügyi szakemberek Nemeskocsnál naponta 24 tonna gipszet adagolnak a folyóvízhez, a folyó pH-értéke nem emelkedett a megengedett határérték fölé - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szombaton az MTI-vel. A Marcalon átvonuló árhullám a folyómeder partján összegyűlt vörösiszapot visszamossa az élővizekbe, Kispirit és Nagypirit területén a vas-oxidtól újra vöröslenek az elöntött területek. Az árhullám a Torna-patakon 24 óra alatt elvonult, a Marcalon sem számítanak hosszabb áradásra - mondták a védekezésben részt vevő vízügyi szakemberek az MTI-nek.
2010.12.11. 10:45
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk: Heidum negyedik 1500 méteren
Remek versenyzéssel a negyedik helyen végzett szombaton az 1500-as távon Heidum Bernadett a rövidpályás gyorskorcsolyázók Világkupa-sorozatának sanghaji állomásán. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a váltóval Európa-bajnok, olimpiai ötödik helyezett magyart csak három dél-koreai riválisa tudta megelőzni a döntőben, két kínai ellenfelét maga mögé utasította. Ugyanezen a távon az egyéniben olimpiai 4. és 6. helyezett Huszár Erika a reményfutamokból beverekedte magát az elődöntőbe, ott azonban futamában ötödikként zárt, így nem folytathatta a versenyzést.
2010.12.11. 10:30
 
Cselgáncs Vk: Csernoviczki ötödik Tokióban
A 48 kg-os Csernoviczki Éva ötödik lett szombaton az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat tokiói állomásán. A 154 ezer dollár összdíjazású Grand Slam-verseny honlapja szerint a tatabányaiak Eb-másodikja egy kínai és egy belga riválist győzött le, mígnem megállította őt a később bronzérmes japán Soko Ibe. A nyitónap másik magyarja, Burján László (60 kg) helyezetlenül zárt. Vasárnap Taraba Sándor (73), Csoknyai László (73) és Ungvári Attila (73) lép tatamira a sportágalapító után Kano Kupának is nevezett viadalon, amelyen 53 ország 363 dzsúdósa verseng.
2010.12.11. 10:00
 
 
Miniszoknyás papírrendőrnők lassítják az autókat Csehországban
Életnagyságú, miniszoknyás kartonpapír rendőrnők lassítják az autóforgalmat Csehország több városában. Dugókat persze nem okoznak, csupán a gyorshajtást fékezik látványukkal. Mrákotín polgármestere, Miroslav Pozar szerint a vezetők ösztönösen lassítanak, ha rendőrt látnak, és elutasította azt a "meglátást", amely szerint inkább a miniszoknyás lábak csodálása végett fogják vissza tempójukat az autósok. Egy helyi rádió viccből anorákot és kalapot adott az egyik kétdimenziós rendőrnőre, hogy az ne fázzon. Az eredmény: másnapra ellopták a pluszruhákat. Nem kell azonban okvetlenül extraruha a rendőrnőlopáshoz: loptak már el belőlük anélkül is.
2010.12.11. 09:45
 
 
174 közúti baleset, köztük egy halálos történt pénteken
Pénteken 174 közúti közlekedési baleset történt; ebből egy követelt halálos áldozatot, 23 súlyos, 35 pedig könnyű sérüléssel járt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton az MTI-vel. A rendőrség a honlapján figyelmeztetett: a meteorológiai előrejelzés szerint tovább növekszik a felhőzet, többfelé havazásokra is számítani lehet, amelyet a későbbiekben havas eső, eső, ónos eső válthatja fel. Tanácsolják, hogy a csúszásveszély miatt "csak téli gumival" induljanak útra az autósok és lassabban vezessenek. Közölték: minden autópályán a sózás szükség esetén folyamatos lesz.
2010.12.11. 09:30
 
 
A zene éjjele először Budapesten
Először tartják meg Budapesten A zene éjjele elnevezésű klubfesztivált, amelyet már több éve rendeznek meg Európa-szerte; december 21-én négy fővárosi helyszínen összesen tíz fellépő koncertezik. Az ingyenes klubfesztivál - amely A zene európai ünnepe mintájára jött létre - a zene ideáját ünnepli az év leghosszabb éjszakáján. A teljesen önerőből, lelkesedésből szerveződő este fő támogatói a fellépő zenészek, akik az ügy érdekében lemondtak fellépti díjukról - közölték a szervezők az MTI-vel.
2010.12.11. 09:30
 
 
Az amerikai haditengerészet sikeres kísérletet végzett egy elektromágneses ágyúval
Az amerikai haditengerészet sikeres kísérletet hajtott végre pénteken egy elektromágneses ágyúval, amely 200 kilométeres távolságra képes lövedéket kilőni, s ez a lövedék a hangsebesség ötszörösével halad. Az ágyú lényegében két sínből áll: ezek közé helyezik be a lövedéket, s azt úgy lövik ki, hogy a sínekbe áramot vezetnek. A lövés ereje 33 megajoule volt: ez hatalmas szint, hiszen egy megajoule annak az energiamennyiségnek felel meg, amely akkor szabadul fel, amikor egy egytonnás autó több mint 160 kilométeres sebességgel a falnak csapódik.
2010.12.11. 08:30
 
Úton elhelyezett pokolgép tucatnyi polgári személyt ölt meg Afganisztánban
Úton elhelyezett pokolgép megölt 15 polgári személyt a dél-afganisztáni Hilmend tartományban - közölte szombaton a kormányzói hivatal szóvivője, a tálib lázadóknak tulajdonítva a támadást. A civilek egy teherautón utaztak, amely ráhajtott a házi készítésű robbanószerkezetre. Az eset péntek este történt. A halálos áldozatokon túl négy sebesültje is van a robbanásnak. A halottak között gyerekek is vannak - mondta a szóvivő.
2010.12.11. 08:15
 
 
Középiskolai rangsor: idén is az élen a fővárosi Fazekas Mihály Gimnázium
A középiskolai középszintű érettségi átlagpontszámok és az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen szerzett pontok alapján a tavalyi évhez hasonlóan a fővárosi Fazekas Mihály Gimnázium a legeredményesebb iskola - ez derül ki a Köznevelés című oktatási szaklapban közzétett összegzésből. Az oktatási szaklap a 2005-2009 közötti évek középszintű érettségi vizsgáinak átlagpontszámait, a nyelvvizsgaarányokat és az országos középiskolai tanulmányi versenyeken elért eredményeket vetette össze. A táblázatban csak a legkiválóbb eredményeket elért iskolákat szerepeltetik, összesen 157 intézményt, ez a magyar középiskolák 15 százaléka.
2010.12.11. 08:00
 
 
Platini nem ellenzi a 2022-es foci vb téli rendezését
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke nem ellenzi, hogy télen rendezzék meg Katarban a 2022-es világbajnokságot. A francia sportvezető erről Prágában beszélt, szerinte egy januári tornát könnyebben meg lehetne szervezni, mint egy júniusit. "Igaz, hogy beszéltünk egy januári tornáról" - erősítette meg Platini. Sokan azért szeretnék, hogy ha a katari vb-t télen tartanák, mert a térségben nyáron elviselhetetlen, 40 fok körüli a hőség.
2010.12.11. 07:45
 
 
Három díjat nyert a Futureal
Egy magyar, egy közép-európai és egy román díjat is nyert ingatlanfejlesztéseivel a Futureal csoport. A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata idén tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázatot. A FIABCI szakmai zsűrijének döntése alapján idén a Corvin Sétány bizonyult a legjobbnak a hazai mezőnyben. A Corvin Sétány nemrég elnyerte Európa legjobb vegyes-funkciós ingatlanprojektje címét is, az International Property Awards szakmai értékelése alapján.
2010.12.11. 07:45
 
 
Vasárnap lép életbe a jövő évi vasúti és autóbuszközlekedési menetrend
A MÁV vasúti, és a Volán-társaságok jövő évi autóbusz közlekedési menetrendje december 12-én, vasárnap üzemkezdettől lép életbe. A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint az új vasúti menetrendben bővül a belföldi és nemzetközi kínálat. A nyáron személyszállításra is megnyitott öt mellékvonalon kívül további hat - Esztergom-Almásfüzitő, Sárbogárd-Székesfehérvár, Sásd-Komló, Szerencs-Abaújszántó-Hidasnémeti, Nyíregyháza-Mátészalka-Fehérgyarmat-Zajta, Mátészalka-Csenger - helyen indul újra a személyforgalom. A vasúti menetrendben jelentős változás az Alföldön, hogy Szeged és Budapest között óránként közlekednek majd az InterCity vonatok.
2010.12.11. 07:45
 
A mexikói kormány megerősítette az egyik leghíresebb drogbáró megölését
A mexikói rendőrség komoly csapást mért a La Familia drogkartellre: mint a kormány bejelentette, egy tűzharcban valóban sikerült megölni a szervezet egyik vezetőjét, Nazario Morenót. Az országos rendőrkapitány egy nappal korábban már beszámolt az összecsapásról, de akkor még nem tudta biztosra mondani, hogy Moreno a halottak között van. Alejandro Poiré, az egyik mexikói kormányszóvivő viszont pénteken már azt közölte, hogy a 40 éves Moreno és legalább három társa az előző nap életét vesztette a kartell fegyveresei és a rendőrök tűzharcában Michoacan szövetségi államban.
2010.12.11. 07:30
 
Bill Clinton támogatja Obamát az adóügyi kompromisszum ügyében
Bill Clinton volt amerikai elnök pénteken a washingtoni Fehér Házban támogatásáról biztosította azt az adóügyi kompromisszumot, amelyet Barack Obama elnök kötött a republikánus szenátorokkal, s erre szólította fel a kompromisszum ellen fellázadt demokrata képviselőket is. Clinton, aki a bejelentés előtt hosszasan tanácskozott Obamával, hangsúlyozta: rendkívül fontos lenne, ha a szenátus még az év vége előtt ratifikálná az Oroszországgal a nukleáris hadászati támadófegyverek csökkentésérő megkötött új START-szerződést.
2010.12.11. 07:30
 
Bundesliga: hannoveri siker
A Hannover hazai pályán 2-1-re legyőzte a VfB Stuttgartot a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Bundesliga, 16. forduló: Hannover 96-VfB Stuttgart 2-1 (1-0).
2010.12.11. 07:15
 
Közlekedési káoszt okozott a leesett hó Európában
Beállt az A1-es autópálya forgalma Párizsban, amikor a leesett hó miatt, közlekedhetetlenné váltak az utak.
2010.12.11. 00:00
 
 
Kézilabda Eb: történelmi vereség a norvégoktól
A magyar női kézilabda-válogatott 34-13-ra kikapott a társrendező norvégok olimpiai bajnok, egyben címvédő csapatától az Európa-bajnokság lillehammeri csoportjának zárómérkőzésén. A vereség történelmi: az eddigi negatív rekord a tavalyi Világkupán ugyancsak a norvégokkal szembeni 33-13-as kudarc volt térmérkőzésen. Az összecsapás már negyedóra után eldőlt, ekkorra 2-2-ről 10-2-re ellépett az elmúlt három kontinenstornán aranyérmes skandináv alakulat, amely a folytatásban is erőtől duzzadó, rendkívül hatékony kézilabdázást mutatott be. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese már korábban kikarcolta a középdöntőbe jutást, ahová a maximális négyből két pontot visz magával.
2010.12.10. 22:00
 
Magyar-román jégkorongliga: miskolci győzelem a Csíkszereda ellen
A már alapszakaszgyőztes Csíkszereda 6-1-re kikapott Miskolcon a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga pénteki játéknapján. Eredmények: Miskolci Jegesmedvék-HSC Csíkszereda (román) 6-1 (1-0, 2-0, 3-1), Újpest-Dab.Docler Dunaújváros 1-12 (1-5, 0-3, 0-4), Fenestela Brasov (román)-Steaua Rangers Bucuresti (román) 12-1 (3-0, 3-0, 6-1), Vasas - FTC-Orangeways 4-1 (0-0, 2-0, 2-1).
2010.12.10. 21:45
 
Nyolc önkormányzati cég vezetőjét váltotta le a szegedi közgyűlés
Nyolc önkormányzati tulajdonú cég vezetőjét váltotta le pénteki ülésén a szegedi közgyűlés. A személyi kérdésekről zárt ülésen döntöttek a képviselők, a szavazásról az MSZP és a Szabad Város Egyesület képviselői kivonultak. Vezetőváltás történt a Szegedi Vásár és Piac Kft., a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., a Szeged Pólus Nonprofit Kft., a Szegedi Közlekedési Kft., a Szegedi Városkép Kft., a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft.-t, az IKV Zrt. és a Városi Televízió Szeged Nonprofit Kft.élén. A cégek többségénél az év végéig kettős ügyvezetés lesz, egyedüli kivétel az IKV Zrt., ahol szombattól már csak az új vezérigazgató dolgozhat.
2010.12.10. 21:30
 
Női kézilabda Eb: német búcsú
A német válogatott tíz góllal kikapott pénteken az ukrán csapattól a dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságon, így a C csoportban csak a negyedik helyen végzett, azaz nem jutott be a középdöntőbe. Eredmények, 3. forduló: C csoport (Larvik): Ukrajna-Németország 33-23 (15-10). A végeredmény: 1. Svédország 6 pont, 2. Hollandia 2, 3. Ukrajna 2, 4. Németország 2.
2010.12.10. 21:30
 
 
Karlsruhéban lelőttek két bankrablót
Lelőttek két bankrablót a németországi Karlsruhéban. A gengszterfilmbe illő támadás a belvárosban történt. A hatóságok közlése szerint kora délután riasztották a rendőröket, akik azonnal a helyszínre siettek. A két férfi - aki egy bankot próbált kirabolni - menekülni igyekezett, és menekülés közben, a járdán több lövést adott le, egy kivezényelt rendőrnőt a lábán megsebesítve. A rendőrök viszonozták a tüzet, és a két bankrablót leterítették. A hatóságok állapotukról egyelőre semmit nem közöltek, mint ahogy személyazonosságukról sem hoztak semmit nyilvánosságra. Meglehet, hogy az a két, úgynevezett "gentleman rabló" akadt horogra, akik az elmúlt 15 évben Karlsruhéban és környékén több mint 20 bankot raboltak ki.
2010.12.10. 21:00
 
 
Átadta az irodalmi és a tudományos Nobel-díjakat a svéd király
XVI. Károly Gusztáv svéd király pénteken Stockholmban átadta az irodalmi Nobel-díjat Mario Vargas Llosa perui írónak és az őket illető díjakat a tudományos kategóriák kitüntettjeinek. A ceremóniára néhány órával a Nobel-békedíj kitüntettje, a bebörtönzött kínai ellenzéki, Liu Hsziao-po tiszteletére rendezett ünnepély után került sor, amelyen maga Liu nem tudott részt venni. A többi kategóriában sem minden díjazott tudta személyesen átvenni az érmet, az oklevelet és a kitüntetéssel járó 10 millió svéd koronás (1 millió eurós) csekket. Az orvosi kategóriában díjazott 85 éves brit Robert G. Edwards, a lombikbébi eljárás feltalálója egészségügyi okok miatt maradt távol, így a díjat felesége, Ruth vette át helyette.
2010.12.10. 21:00
 
Lendvai: az EP konszenzuskeresésre figyelmeztette a Fideszt
Lendvai Ildikó szerint az Európai Parlament alkotmányügyi bizottsága pénteken arra figyelmeztette a Fideszt, hogy nem magának ír alkotmányt. Az Országgyűlés emberi jogi bizottságának szocialista tagja közleményében emlékeztet: a brüsszeli testület tagjai kétnapos budapesti tárgyalásaik végén egyetértettek abban, hogy az új magyar alkotmánynak a lehető legnagyobb konszenzust, az egész nép támogatását kell tükröznie. Lendvai Ildikó szerint a Fidesz azért fél az általa készített alkotmánykoncepció valódi vitára bocsátásától, mert az nem bővíti, hanem szűkíti az emberi jogokat.
2010.12.10. 20:15
 
Női kézilabda Eb: továbbléptek a franciák
A világbajnoki ezüstérmes francia válogatott tíz góllal verte a szlovén csapatot a dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság pénteki játéknapján, ezzel a norvégok és a magyarok mellett továbbjutott a középdöntőbe a D csoportból. Eredmények, 3. forduló: C csoport (Larvik): Svédország-Hollandia 25-18 (14-6), D csoport (Lillehammer): Franciaország-Szlovénia 29-19 (15-9).
2010.12.10. 20:00
 
Férfi kézilabda NB I: Kecskeméten győzött a Csurgó
A Csurgó együttese biztosan nyert Kecskeméten a Budapest Bank férfi kézilabdaliga pénteki mérkőzésén. Eredmény: Pajor Pálinka Kecskemét - Csurgó 28-40 (13-20).
2010.12.10. 20:00
 
Férfi vízilabda ob I: simán nyert az Eger
Az Eger saját közönsége előtt könnyedén nyert a Vodafone férfi vízilabda ob I pénteki mérkőzésén. Eredmény, 10. forduló: ZF-Eger - BVSC-Zugló 19-9 (4-1, 4-3, 7-3, 4-2).
2010.12.10. 20:00
 
 
Jövő tavasszal érkezik az Apple táblagépének második generációja
Az Apple táblagépének alkatrész-beszállítói szerint jövő tavasszal mutatják be az iPad kamerákkal szerelt második generációját. Az internetes pletykák és különböző alkatrész-beszállítók tudni vélik, hogy az új iPad az iPhone-hoz hasonlóan videokonferenciához szükséges előlapi kamerát, fényképezésre alkalmas hátlapi kamerát és nagyobb felbontású kijelzőt kap, miközben könnyebb és vékonyabb kivitelben jelenik meg. A fejlesztésekről szóló beszámolókat hivatalos források nem erősítették meg, de szakemberek szerint az Apple termékfejlesztési stratégiáját tekintve nem lenne meglepő, ha január végén Steve Jobs az iPad továbbfejlesztett változatával rukkolna elő.
2010.12.10. 19:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549[1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista