2020. június 5., péntek - Fatime
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Novák Előd mentelmi jogának felfüggesztését javasolja az illetékes bizottság
Az Országgyűlés mentelmi bizottsága azt javasolja, hogy a parlament függessze fel Novák Előd mentelmi jogát - mondta el a testület kereszténydemokrata elnöke. Az ellenzéki képviselő azt mondta, egy rendőrtiszt feljelentette, mert a 2006. őszi események kapcsán ávósnak nevezte, s ő maga is kéri a Háztól mentelmi jogának felfüggesztését. Rubovszky György, a testület elnöke a bizottság ülése után elmondta: a testület 6 igen és 1 tartózkodás mellett javasolta az ellenzéki képviselő mentelmi jogának felfüggesztését. A kormánypárti politikus közlése szerint Novák Előd esetében közvádas ügyről van szó, büntetőeljárás folyik ellene.
2010.12.14. 14:00
 
 
Orbán Viktor: európai a magyar médiatörvény
Európai az új médiarendszerről szóló szabályozás - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden Bécsben újságíróknak nyilatkozva. A kormányfő kijelentette, hogy alaposan tanulmányozta a szabályozást, és mint mondta, annak nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne más európai szabályozásokban. Magyarországon jelenleg egy új alkotmány létrehozása folyik. Szükség van új és "stabil" alkotmányra, és az új médiaszabályozás ennek a részét képezi - mondta. Az új médiarendszer hatékonyabb, autonómabb és szabadabb lesz, mint az elmúlt években volt, amely két pártnak az 1990-es évek elején született alkuján alapult - fejtette ki a kormányfő.
2010.12.14. 14:00
 
 
Kopint-Tárki: a GDP idén 1,2, jövőre 3,0 százalékkal nő
A Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Intézet 2010-ben változatlanul 1,2 százalékos GDP növekedésre számít, és 3,0 százalékos gyorsulásra jövőre. Az infláció a korábban várt 5,0 százalék helyett 4,9 százalék lesz 2010-ben, jövőre 3,9 százalékra süllyed. A Kopint-Tárki szerint a kormány által várt GDP arányosan 3,8 százalékos államháztartási hiány megvalósítható az idén, és a 2,9 százalékos deficit jövőre. Egy eurót átlagosan 275 forinton jegyeznek 2010. átlagában, ami megegyezik az intézet októberi prognózisával, és 2011-ben is 275 forintos euró árfolyam várható.
2010.12.14. 13:45
 
S&P negatív kilátás Belgiumnak
Leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást adott Belgiumnak - az euróövezet egyik leggazdagabb, ám súlyosan eladósodott tagállamának - kedden a Standard & Poor's, arra a véleményére hivatkozva, hogy az elhúzódó politikai bizonytalanság ronthatja az ország adósi pozícióit. A világ legnagyobb hitelminősítője az eddigi stabil kilátás lerontásával együtt megerősítette a hosszú futamidejű belga államadósság egyébként magasan elsőrendű, "AA plusz" szintű besorolását, és a rövid lejáratú adósságok lehető legjobb, "A-1 plusz" osztályzatát. A hosszú futamidejű adósságok "AA plusz" besorolása csak egy fokozatnyira van a lehetséges legmagasabb, "AAA" hosszú távú adósosztályzattól.
2010.12.14. 13:45
 
 
Száz év és egy tényleges életfogytiglan a fekete seregnek első fokon
Tényleges életfogytiglant kapott a fekete sereg szökésben lévő vezetője, Magyar Róbert, 28 társa pedig még összesen több mint száz év fegyházat a Fővárosi Bíróságon kedden kihirdetett elsőfokú ítélet szerint. A fekete seregként ismertté vált bűnszervezet az ügyészség szerint prostitúcióval, védelmi pénzek szedésével, tartozásbehajtással foglalkozott, erőszakos küzdelmeket folytatott a mindezekből származó illegális jövedelmekért és még a fegyveres leszámolástól sem riadt vissza. A kedd délelőtti ítélethirdetés során a büntetések felolvasását követően a tárgyalóteremben nyomban megbilincseltek és előzetes letartóztatásba helyeztek nyolc, még szabadlábon lévő vádlottat.
2010.12.14. 13:45
 
Mérgezés tünetével vittek kórházba öt nyíregyházi diákot
Mérgezés tünetével vittek kórházba öt nyíregyházi diákot - közölte az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Regionális Szervezetének vezetője az MTI-vel kedden. Pápai György elmondta, hogy a 17-19 év közötti tanulókat bódult állapotban vitték kórházba a riasztott mentők az egyik nyíregyházi középiskolából. Az elsődleges információk szerint a diákok valamilyen tablettát oldottak fel energiaitalban, majd a folyadékot megitták. A fiatalok közül négyet a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház gyermekosztályán, egyet pedig a felnőtt sürgősségi osztályon látnak el az orvosok.
2010.12.14. 13:45
 
Oscar: Sandra Bullock, Halle Berry és Oprah is ad át díjat
Sandra Bullock, Halle Berry, Marisa Tomei, Jeff Bridges és Oprah Winfrey is átadnak majd egy-egy aranyszobrocskát a február végi Oscar-díjátadón. Anne Hathaway és James Franco lesznek az est házigazdái. Korábbi beszámolók szerint ez igen érdekes helyzetet teremthet, mert előfordulhat, hogy egyik vagy akár mindkét házigazda a jelöltek között szerepel majd. James Francót a legjobb férfi főszereplők mezőnyében jelölhetik a 127 Hours című hegymászódrámában nyújtott alakításáért, míg Hathawayt a Love & Other Drugs című filmért tartják esélyesnek. A Kodak Színházban február 27-én adják át a filmipar legnevesebb elismerését. Az ünnepséget a szervezők szerint több mint kétszáz országban sugározzák.
2010.12.14. 13:30
 
Megnyílt az egészségügyi szűrőközpont Devecserben
Megnyílt a Kormányzati Egészségügyi Szűrőközpont Devecserben, ahol az iszapkatasztrófa által érintett lakosság egészségi állapotát folyamatosan figyelemmel kísérik - mondta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter a központ megnyitóján Devecserben. A vizsgálatokat a környező települések közel 8000 fős lakosságának előjegyzéssel szervezik meg, naponta 50 embert látnak el - mondta Réthelyi Miklós. Hozzátette: a központ féléves működése alatt az adatokat az ÁNTSZ Országos Környezet Egészségügyi Intézetében összesítik és kiértékelik, a cél a megelőzés.
2010.12.14. 13:30
 
Horvátországi magyarok gyűjtöttek ajándékot
Zágrábi magyar szervezetek az iszapömlésben érintett települések iskolásainak gyűjtöttek adományokat, a karácsonyi ajándékokat csütörtökön adják át a devecseri és kolontári gyerekeknek - közölte a zágrábi magyar nagykövetség kulturális attaséja. Jósvai Lídia elmondta: Horvátországban is nagy sajtóvisszhangot keltett a vörösiszap-katasztrófa, mindenki döbbenettel látta a Devecserről és Kolontárról közölt képeket. A zágrábi magyarok ennek kapcsán indították el adománygyűjtő akciójukat, hogy a két település 370 általános iskolás tanulójának kedveskedjenek a karácsonyi ünnepekre.
2010.12.14. 13:30
 
 
Orbán: az EU túl pesszimista a bővítést illetően
Európa borúlátóbb a bővítést illetően, mint lennie kellene - mondta Orbán Viktor, európai uniós elnökségi körútjának bécsi állomásán külföldi újságíróknak nyilatkozva. A pesszimizmus érthető a gazdasági válság fényében, de ha az EU elveszíti akaratát és "étvágyát" a további bővítés iránt, annak a gazdaságra is hátrányos következménye lesz - vélekedett a miniszterelnök. Horvátországot a lehető leghamarabb fel kell venni az EU-ba - mondta. Felidézte, hogy a 2011. első félévében sorra kerülő magyar elnökségi programban többek között szerepel a horvát csatlakozási tárgyalások lezárása is.
2010.12.14. 13:30
 
 
A finanszírozás fejlesztésével erősíti a kormány a háziorvosi praxist
A teljesítményalapú finanszírozás fejlesztésével erősíti anyagilag és szakmailag a háziorvosi praxist a kormány - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten. Szócska Miklós közölte: erre a célra két és félszer annyi pénz lesz jövőre, mint amennyi az idén volt. A kormány még az első fél évben meg kívánja oldani a praxisjog megerősítését, valamint a praxisalap bevezetését - tette hozzá az államtitkár. Beneda Attila kabinetfőnök kifejtette: a helyzet nagyon súlyos, jelenleg mintegy százötven betöltetlen háziorvosi praxis van, ezekből százhúsznak már évek óta nincs gazdája.
2010.12.14. 13:15
 
Robbantás egy pakisztáni rendőrőrsnél, halottak
Pokolgép robbant az északnyugat-pakisztáni Pesavar egyik rendőrőrsénél, a detonáció következtében öt ember meghalt, és 11-en megsebesültek - jelentette kedden a helyi média. A házi készítésű pokolgép akkor lépett működésbe, amikor a rendőrségi épület mellett elhaladt egy rendőrautó. Az áldozatok között vannak civilek is. Egy rendőrségi illetékes szerint a pakisztáni táliboknak közük volt a merénylethez. Pakisztánban a merényletek többségét az al-Kaidával szövetséges tálibok számlájára írják. Az utóbbi három évben az északnyugat-pakisztáni törzsi területeken rejtőzködő tálibok mintegy 3800 emberrel végeztek.
2010.12.14. 13:15
 
Erősíti az EU az idegenrendészeti ellenőrzést
Erősíti az EU az idegenrendészeti ellenőrző tevékenységet annak nyomán, hogy a nyugat-balkáni országokból - Koszovó kivételével - immár vízum nélkül lehet beutazni az unióba. Az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén Cecilia Malmström belügyi EU-biztos elmondta: az ellenőrzés egyfelől kiterjed arra, hogy az érintett balkáni országok mennyire valósítják meg a szükséges reformintézkedéseket, másfelől uniós "elhárító mechanizmussal" - operatív információk gyűjtésével, összekötő tisztek alkalmazásával, európai határőrizeti, illetve rendőri intézmények bevonásával - igyekeznek gátat szabni a nem kívánatos személyek beáramlásának.
2010.12.14. 13:15
 
Tarlós: az új Duna-régióban Budapestnek fontos szerepe lehet
Az új Duna-régió alakuló rendszerében Budapestnek a növekedés, a tudás és a piaci lehetőségek közvetítőjeként fontos szerepe lehet "Nyugat és Kelet, azaz az új és a régi Európa között" - mondta a főpolgármester. Tarlós István a Tudástranszfer szerepe az új Duna-régióban című budapesti konferencián arról beszélt: a magyar fővároson múlik, kihasználja-e a földrajzi helyzetéből, történelmi, kulturális adottságaiból, hagyományaiból adódó lehetőségeket, és megtalálja-e a méltó helyét az újraformálódó európai térben. A főpolgármester szerint a magyar uniós elnökség fontos témájának ígérkezik az új európai Duna-stratégia elfogadása.
2010.12.14. 13:15
 
Bombafenyegetés miatt ürítettek ki egy lakóházat Debrecen belvárosában
Bombafenyegetés miatt ürítettek ki egy lakóházat Debrecen belvárosában; egy fővárosi telefonfülkéből érkezett hívás kedd reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, amelyben a telefonáló egy debreceni lakóház felrobbantásával fenyegetőzött; az épületet átvizsgálása jelenleg is folyik - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Kelemen Éva hadnagy ismertetése szerint a város főutcáján található épületet a rendőrség kiürítette, bombakereső járőrök jelenleg is a lakóház átkutatásán dolgoznak, így oda a lakók még nem térhettek vissza.
2010.12.14. 13:00
 
Tévedésből öltek meg 12 embert, köztük négy gyereket
Tévedésből öltek meg 12 embert, köztük négy gyermeket a kubanyi Kuscsovszkaja településen november 5-én - közölte kedden Vlagyimir Markin, az orosz legfőbb ügyészség mellett működő nyomozati bizottság szóvivője. A Kuscsovszkajában történteket Oroszországban egyhamar nem felejtik el: több mint tíz ember tört rá és mészárolta le az Ahmetov családot és vendégeiket. A nyomozás kiderítette: az indíték bosszú volt a falut sok éve rettegésben tartó Capok fivérek egyikének meggyilkolása miatt. Mostanra azonban megtalálták Capok gyilkosát, és egyértelművé vált, hogy Ahmetovéknak semmi közük nem volt a gyilkossághoz.
2010.12.14. 13:00
 
 
Tarlós: az aluljárókban élők 80 százaléka elfogadja a segítséget
A főpolgármester szerint a főváros frekventált aluljáróiban élő hajléktalanok jelentős többsége, mintegy 80 százaléka elfogadja a számukra felkínált szociális segítséget. Tarlós István november 3-án jelentette be, hogy december 15-éig rendet kíván tenni a főváros kiemelt aluljáróiban, az elért eredményekről tartott kedden sajtótájékoztatót. A városvezető azt hangoztatta: az állami és önkormányzati szociális hálóból kiesetteket meg akarják szólítani, és integrálni akarják őket a társadalomba, ugyanakkor azt nem akarják megengedni, hogy az aluljárókban és a pályaudvarokon az emberek életvitelszerűen tartózkodjanak.
2010.12.14. 12:45
 
Már három helyen van harmadfokú belvízvédelmi készültség a Tiszántúlon
Már három helyen van harmadfokú készültség a Tiszántúlon - közölte a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelemvezetője az MTI-vel kedden. Bara Sándor elmondta, hogy a Berettyó-alsó és az Alsó-Nyírvíz-Nagy-éri belvízvédelmi szakaszok után a Kállón is a legmagasabb készültséget rendelte el az igazgatóság. Hozzátette: a területükön lévő többi kilenc szakaszon másodfokú a riasztási szint. Az igazgatóság területén annak ellenére nőtt az elöntött területek nagysága, hogy az elmúlt egy napban 4,6 millió köbméter belvizet emeltek át a tározókba. Kedden mintegy 390 négyzetkilométer állt víz alatt, amelynek a fele vetés és szántó.
2010.12.14. 12:45
 
 
Elismerte bűnösségét Stohl András
Elismerte bűnösségét Stohl András kedden a Budakörnyéki Bíróságon; a színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie a bíróságon. A Budakörnyéki Ügyészség vádirata szerint a színész ez év május 8-án hajnalban szeszes italtól befolyásolt állapotban a megengedettnél gyorsabban hajtva Fót közelében nekiütközött a vele szemben szabályosan közeledő másik két autónak. Az ütközés következtében egy ember súlyos, egy másik pedig könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően Stohl a helyszínt elhagyta, a rendőrök később otthonából előállították.
2010.12.14. 12:45
 
 
Rövidpályás úszó vb: Hosszú Katinka nyitja a sort
Magyar idő szerint szerda reggel 7 órakor a 200 m férfi gyors előfutamaival elrajtol Dubajban az úszók idei záróviadala, a 10. rövidpályás világbajnokság, amelyen kilenc magyar próbál szerencsét. Közülük Hosszú Katinka csobban vízbe először: a világbajnoknő 200 m pillangón mutatkozik be, s hazai remények szerint a 16:30-tól esedékes délutáni-esti program keretében már éremért úszhat a szám döntőjében.
2010.12.14. 12:30
 
Megkezdődött Kaiser Ede móri perújítási eljárása az ítélőtáblán
Iratismertetéssel kezdődött meg a nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás miatt korábban jogerősen elítélt Kaiser Ede perújítási eljárása a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtáblán kedden. A keddi tárgyaláson perújítási nyomozati iratokat, orvos szakértői és fegyverszakértő véleményeket ismertettek, valamint részleteket olvastak fel az egyik elkövető, Nagy László naplójából. A 2002. május 9-én "kivégzésszerűen gyilkoló" Nagy László előzetes letartóztatása során öngyilkos lett. A következő, december 16-i tárgyalás tanúmeghallgatással és perbeszédekkel folytatódik.
2010.12.14. 12:15
 
Újabb visszahívás a Toyotánál
Több tízezer autót hív vissza a Toyota, mert problémák adódhatnak vadonatúj modelljének, a Siennának a fékrendszerével. A visszahívás 110 ezer autót érint az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban. A Toyota közlése szerint mindezidáig nincs tudomásuk arról, hogy bármiféle baleset, vagy személyi sérülés történt volna fékhiba miatt. A társaság azonban csak februárban tudja orvosolni a problémát, mert akkorra lesznek meg a szükséges alkatrészek. A visszahívás már a sokadik az idén, a japán autógyártó eddig 6,75 millió kocsit rendelt vissza a szervizekbe valami hiba miatt, köztük olyan csúcsmodelleket, mint a Camry, vagy a Prius.
2010.12.14. 12:00
 
 
Hvg.hu: Matolcsy már jövőre a reformok beindítását ígéri
Matolcsy György nem tart attól, hogy a különadóval sújtott szektorok visszafogják beruházásaikat, vagy hitelezési aktivitásukat a bankok. A 2013-as, és 2014-es költségvetési egyensúlyt a nemzetgazdasági miniszter szerint a 2011. február végén megjelenő, minden nagyobb költségvetési tétel felülvizsgálatával járó, strukturális reformprogram biztosítja, amelyet a kormány még abban az évben el is indít, és 2012 végéig végrehajt. A nemzetgazdasági miniszter a hvg.hu-nak kifejtette, hogy a reformok eredményeképp 600-800 milliárd forint megtakarítás érhető el a költségvetés kiadási oldalán. Ez áll szemben majd a kivezetendő és a bevételt csökkentő válságadókkal - tette hozzá.
2010.12.14. 12:00
 
A Jobbik "cigányterror" kifejezése miatt ülésezett a házbizottság
Rendkívüli ülést tartott kedd reggel a házbizottság az LMP kezdeményezésére azzal összefüggésben, hogy a hétfői plenáris ülésen a jobbikos Lenhardt Balázs a "cigánybűnözés" és a "cigányterror" kifejezéseket használta. Az érintett országgyűlési képviselő fenntartja kijelentéseit. A házbizottság ülése után Schiffer András, az LMP frakcióvezetője hangsúlyozta, pártja álláspontja szerint az említett kifejezéseknek a használata - függetlenül a beszélő képviselő szándékától - alkalmas arra, hogy magyar választópolgárok meghatározott csoportját morálisan értéktelenebbnek tüntesse fel.
2010.12.14. 12:00
 
Megalakult a Volán Szakszervezetek Együttműködési Fóruma
A Volán társaságoknál érdekvédelmi tevékenységet folytató szakszervezetek összefogással szeretnék elérni a legjobb bérmegállapodást szakszervezeti tagjaik számára, ennek érdekében létrehozták a Volán Szakszervezetek Együttműködési Fórumát - közölte az Autóbusz-közlekedési Szakszervezetek Szövetsége kedden az MTI-vel. A közlemény szerint az összefogás azért vált szükségessé, mivel a december 13-án kezdődött, 2011-re szóló bértárgyaláson a Volán társaságok munkaadóit képviselő Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetsége (KKVSZ) nem fogalmazta meg a jövő évi keresetfejlesztési ajánlatát.
2010.12.14. 12:00
 
 
Hasfájós, netán álmos lehet?
Sír a baba. Igen ám, de miért? A szülők aggodalma ilyenkor nem ismer határokat, hiszen a csöppség nem tud beszélni, úgyhogy nincs más megoldás, mint végigmenni a hosszú listán. Éhes? Melege van? Netán fázik? Tele a pelenka? Unatkozik? Álmos? Az idő múlik, a sírás nem ér véget, a szülő pedig számolja a perceket, mennyivel is alszik majd kevesebbet.
2010.12.14. 11:47
 
 
A Naprendszer határzónájában jár a Voyager-1 űrszonda
A Naprendszer határzónájában jár az emberiség eddigi legmesszebbre jutott űreszköze, a Voyager-1, amely "nemsokára", azaz négy év múlva érheti el a Naprendszer külső határát, a heliopauzát. Az 1977-ben felbocsátott Voyager-1 űrszonda 2004-ben érte el a helioszféra határvidékét, azaz a Nap bolygórendszerén túlnyúló plazmabuborék határát, ahol a Napból kiáramló töltött részecskék 1,6 millió kilométer/órás sebességet érnek el. A NASA hétfői beszámolója szerint a szonda a napszél sebességének hirtelen csökkenését mérte, és ez azt jelenti, hogy a Voyager-1 elérte a Naprendszer külső határának tekintett, a Naptól mintegy 100-150 csillagászati egységre húzódó heliopauzát.
2010.12.14. 11:45
 
 
Schlierenzauer megsérült, kihagyhatja a négysáncversenyt
Edzés közben térdszalag-szakadást szenvedett hétfőn, így elképzelhető, hogy kihagyja a december-januári négysáncversenyt Gregor Schlierenzauer, az osztrákok olimpiai és világbajnok síugrója. A 20 éves sportoló orvosai szerint műtétre nem lesz szükség, az viszont nagyon valószínű, hogy Schlierenzauernek közel négy hetet kell kihagynia. "A körülményekhez képest jól vagyok - mondta a vancouveri olimpián egyéniben két bronzérmet szerzett síugró. - Egyszerre vagyok frusztrált és megkönnyebbült, az eset ugyanis végződhetett volna rosszabbul is." Az osztrák versenyzőnek márciusban a jobb térdét meg kellett operálni. Az idei négyáncverseny december 29-én Oberstdorfban kezdődik.
2010.12.14. 11:45
 
 
Elárverezték Michael Jackson eddig ismeretlen fotóit
Összesen kétszázezer euróért (55,2 millió forintért) cseréltek gazdát a Michael Jacksonról tíz évvel ezelőtt készített, eddig ismeretlen fotók egy párizsi árverésen. Hamuszürke bőrszín, a számtalan műtét következtében eldeformálódott orr: leginkább ez a kép maradt meg a pop 2009-ben elhunyt királyáról. A hétfőn Párizsban kalapács alá került négy nagy portrén, 55 másolaton és 31 kontaktmásolaton viszont egy kecses, szép Michael Jackson látható. A négy nagy portré kikiáltási ára egyenként ezer euró (278 e forint), a másolatok és a kontaktmásolatok indulási ára pedig 500 euró volt. A Pierre Bergé & Associés aukciós ház az elegáns Salomon de Rotschild szállodában rendezte az árverést.
2010.12.14. 11:45
 
 
A Mol Energiakereskedő volt tavaly a leghatékonyabb vállalat
A Mol Energiakereskedő Kft. volt tavaly a munkahatékonyság, a teljes munkaidőben dolgozó munkavállalóra eső bevétel alapján a leghatékonyabb vállalat Magyarországon, a második helyen az MVM Trade Zrt. áll, a harmadikon az E.ON Földgáz Trade Zrt. a Profiles International Hungary kutatócsoportja listája szerint. A sorban a Hansa Kontakt Kft., a Panrusgáz Gázkereskedelmi Zrt., az E.ON Földgáz Storage Zrt., az Atel Csepeli Vállalatcsoport, a British American Tobacco Magyarország Kft., a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. és a Glencore Grain Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. követi az első hármat. A nagyobb, magyarországi cégek közül az OTP a 23. a Mol Nyrt. pedig a 24. helyen áll, az Audi a 25.
2010.12.14. 11:45
 
Jobbik: tönkrement a közszolgálati életpályamodell
A Jobbik szerint teljesen tönkrement az egykoron vonzó közszolgálati életpályamodell - jelentette ki Bertha Szilvia. Az ellenzéki képviselő úgy fogalmazott, ennek "legdurvább eleme" az a döntés, hogy indoklás nélkül fel lehet mondani a szféra dolgozóinak. Szavai szerint a cél jogos, de az eszköz alkalmatlan: a felmondási lehetőségek szélesítésével egyetértenek, de az indoklás nélküli felmondás "értelmetlen szélsőség". Kijelentette, véleményük szerint a bírósági gyakorlat alapján úgy kell módosítani a jogszabályokat, hogy a felmondás körülményeit és lehetőségeit egyértelműsítik és tágítják.
2010.12.14. 11:30
 
 
NBA: tovább menetel a Miami
Sorozatban kilencedik mérkőzését nyerte meg a Miami Heat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a floridai alakulat ezúttal a New Orleans Hornets együttese fölött diadalmaskodott. Eredmények: Miami Heat-New Orleans Hornets 96-84, Chicago Bulls-Indiana Pacers 92-73, Memphis Grizzlies-Portland Trail Blazers 86-73, Dallas Mavericks-Milwaukee Bucks 99-103, Utah Jazz-Golden State Warriors 108-95.
2010.12.14. 11:15
 
 
Az Európai Bizottság segítségét kéri a Stabilitás Pénztárszövetség
A Stabilitás Pénztárszövetség az Európai Bizottság elnökétől, José Manuel Barrosótól kért azonnali segítséget "3 millió magyar munkavállaló érdekeinek megvédésében", egyben felszólította Schmitt Pált, hogy a hétfőn elfogadott törvényt küldje előzetes normakontrollra az Alkotmánybíróságra és bejelentették azt is: kalkulátorral kívánják segíteni az átlépési döntésben a tagokat. A szövetség levélben tájékoztatta a magánnyugdíjpénztárakat érintő törvény elfogadásáról Barrosót, Viviane Reding alelnököt, aki a bizottságon belül a jogérvényesülésért, alapvető jogokért és uniós polgárságért felelős, valamint Juan Fernando López Aguilart, aki az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság elnöke.
2010.12.14. 11:00
 
 
MSZP: december 13-a a jövő nemzedékek "gyásznapja"
Az MSZP szerint a jövő nemzedékek "gyásznapja" december 13-a, mert azon a napon fogadta el az Országgyűlés kormányzati többsége a "nyugdíjeinstand-törvényt". Török Zsolt, az MSZP szóvivője keddi, a Parlament épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy értékelte, hogy a rendszerváltás után húsz évvel "sírba tették" a fiatal nemzedékek jövőjét. A tájékoztató kezdetén Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő egy fekete zászlót lógatott ki az Országház egyik erkélyéről. Török Zsolt hangsúlyozta: december 13-a szomorú nap, mert egy törvénnyel ellopták több mint hárommillió ember biztos időskorhoz való jogát.
2010.12.14. 11:00
 
 
Az ausztrál média kiáll a WikiLeaks alapítója mellett
Az ausztrál médiavállalatok kiálltak kedden a WikiLeaks alapítója mellett, s arra figyelmeztettek, hogy határozottan ellenzik az oknyomozó portál perbefogását vagy kiadványainak betiltását. Az ausztrál újságok és tévétársaságok vezetői nyílt levélben ítélték el az ausztrál vezetők "mélységesen nyugtalanító" reagálását arra, hogy az ausztrál születésű Assange honlapja az interneten titkos diplomáciai iratokat tett közzé. Szerintük a WikiLeaks "a média része", s nincs bizonyíték arra, hogy a diplomáciai levelek közzététele veszélybe sodorja az ország nemzetbiztonságát vagy egyes személyek biztonságát, s hogy Assange vagy akár a WikiLeaks megsértette volna az ausztrál törvényeket.
2010.12.14. 10:45
 
 
A Yahoo 600-700 dolgozótól válik meg
A jelenleg 14.100 dolgozót foglalkoztató Yahoo a munkatársak mintegy 5 százalékát, 600-700 fő elbocsátását tervezi, hogy a költségcsökkentés révén jobban állja a Google támasztotta óriási versenyt. Amerikai sajtójelentések szerint az elbocsátások nyilvános bejelentése keddre várható. A mostani elbocsátási hullám elsősorban a Yahoo amerikai termékgyártó csoportjait érinti, és a negyedik csoportos létszámcsökkentés lesz az elmúlt három évben. A cég bevétele az idei első kilenc hónapban - az egy évvel korábbihoz képest - kevesebb mint 2 százalékkal, 4,8 milliárd dollárra emelkedett, miközben a fő versenytárs, a Google, az időszakban 23 százalékkal, 21 milliárd dollárra növelte bevételeit.
2010.12.14. 10:45
 
 
NFL: a szezon végéig eltiltották a játékost buktató edzőt
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jets a szezon végéig eltiltotta, valamint fizetését sem utalja át Sal Alosinak, az együttes egyik segédedzőjének, aki vasárnap a Miami Dolphins elleni összecsapáson követett el súlyos sportszerűtlenséget. Az oldalvonal mellett álló szakember térdével buktatta a floridaiak egyik játékosát, aki éppen a labdával futott. Alosit emellett 25 ezer dollárra megbüntette klubja, s a tréner még jól is járt, ugyanis a Jets vezetői hosszas egyeztetés után elérték azt, hogy a liga később már nem szabjon ki rá további szankciókat.
2010.12.14. 09:45
 
 
Haitin a kolerajárványnak már több mint 2300 halottja van
Haitin a kolerajárvány halálos áldozatainak a száma már meghaladja a 2300-at, a fertőzöttek száma pedig 105 ezerre tehető - közölte az ország egészségügyi minisztériuma. A tárca hétfő esti közlése szerint az elmúlt napokban 130-an haltak bele a betegségbe. Továbbra sem tudni biztosan, hogy az október derekán megjelent kolerajárvány hogyan kezdődött az országban. Egy francia járványügyi szakember azonban a múlt héten megerősítette a helybéliek gyanúját, hogy a kór a karibi ország középső részén állomásozó nepáli ENSZ-békefenntartók táborában ütötte fel a fejét, majd onnan terjedt el.
2010.12.14. 09:45
 
 
Megkezdődött az ittasan balesetet okozó Stohl András pere
Megkezdődött Stohl András pere, a színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie kedden a Budakörnyéki Bíróságon. A Budakörnyéki Ügyészség vádirata szerint a színész ez év május 8-án hajnalban szeszes italtól befolyásolt állapotban a megengedettnél gyorsabban hajtva Fót közelében nekiütközött a vele szemben szabályosan közeledő másik két autónak. Az ütközés következtében egy ember súlyos, egy másik pedig könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően Stohl a helyszínt elhagyta, a rendőrök később otthonából előállították.
2010.12.14. 09:30
 
Új Szó: a Híd számára a nyelvtörvény sokadrendű kérdés
A szlovák államnyelvtörvény nem eurokonform módosításának elfogadása valós társadalmi párbeszéd nélkül megmutatta, hogy a Híd magyar-szlovák polgári párt számára a nyelvtörvény "egy sokadrendű, kényelmetlen kérdés" - írja az Új Szó című szlovákiai magyar napilap kedden. A Híd nyelve című jegyzetében a lap rámutat, Bugár Bélának, a Híd elnökének és a párt vezető politikusainak nyilatkozatait visszanézve sokszor meglepetések érhetik az olvasót: nincs ez másként a nyelvtörvény ügyében sem. "A kérdésben a párt négyszer változtatta meg az álláspontját, bízva abban, hogy a korábbi nyilatkozatok feledésbe merülnek" - hívja fel a figyelmet a szerző.
2010.12.14. 09:30
 
Ma kezdődik Stohl András pere
Sthol András - mint azt már írtuk - nagy bajban van az általa okozott baleset miatt. Hogy pontosan mekkora is ez a baj nemsokára kiderül, hiszen ma kezdődik a bírósági tárgyalás.
2010.12.14. 09:24
 
Kistérségi központ lesz Devecser
Az Országgyűlés kedden elfogadta az önálló devecseri kistérség létrehozásáról szóló, Veszprém megyei fideszes országgyűlési képviselők által kezdeményezett törvénymódosítást. A képviselők 270 igen szavazattal döntöttek a többcélú kistérségi társulásokról szóló jogszabály megváltoztatásáról. Az Országgyűlés döntött arról is, hogy a törvény sürgős kihirdetését kéri az államfőtől. A törvénymódosítást előterjesztő Lasztovicza Jenő és Ékes József elsősorban Devecser utóbbi évtizedben végbe ment fejlődésével indokolta a jelenlegi ajkai kistérség kettéválasztását, ami szerintük a "vörösiszap-katasztrófában összekovácsolódott települések" közös gazdasági, társadalmi fejlődését is segítené.
2010.12.14. 09:15
 
BUX: +0,35 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 73,87 pontos emelkedéssel, 21.427,12 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,35 százalékkal erősödött.
2010.12.14. 09:15
 
 
A Költségvetési Tanács három tagja levélben fordult Schmitt Pálhoz
A Költségvetési Tanács három, ellenszavazat nélkül megválasztott tagja Schmitt Pálhoz intézett levelében azt kéri az államfőtől, hogy ne írja alá a jelenlegi KT intézményét megszüntető törvényt, mert az, meggyőződésük szerint csökkentené a közpénzügyek átláthatóságát és a gazdaságpolitika hitelességét. A testület honlapján közölt levelében Kopits György, Oblath Gábor és Török Ádám azt írta: "az ország érdekében szólítjuk meg Önt. Magyarországnak egyértelműen rosszat tesz a független költségvetési intézmény szakmai hátterének felszámolása".
2010.12.14. 09:15
 
 
Simor-interjú a The Wall Street Journal Europe-ban
Simor András jegybankelnökkel közölt interjút internetes kiadásában a The Wall Street Journal Europe című amerikai üzleti napilap. Az írás azt emelte ki a Simor által mondottakból, hogy a magyar kormánypárt adó- és nyugdíjpolitikája kockázatos, és hogy szerinte a beruházók bizalmának erodálása az egyik legnagyobb lehetséges veszélyt jelenti a nemzetgazdaságra nézve. A WSJE a Magyar Nemzeti Bank elnökéről azt írta, hogy összekülönbözött a populista kormányzó párttal, amely földcsuszamlásszerű választási győzelmet aratott áprilisban, magas átmeneti adókat vetett ki a bankokra és más nagyvállalatokra, és olyan törvényt fogadott el, amely jelentős összeget irányít át a magán-nyugdíjpénztárakból az állami kasszába.
2010.12.14. 09:00
 
 
Sokkoló arcképükkel bírtak leszokásra dohányzó nőket
Hatékony módszernek bizonyult a dohányzásról való leszoktatásban az a modern arcrekonstrukciós technikára épülő próbálkozás, amelynek során cigarettázástól (is) megöregedett arcképükkel sokkoltak dohányzó nőket. A vizsgálatban részt vevő nőket annyira megrázta lehetséges jövőbeli tükörképük látványa, hogy a 18 és 34 éves kor közötti alanyok kétharmada döntött úgy, azonnal felhagy a dohányzással - olvasható a ScienceDaily tudományos hírportálon.
2010.12.14. 09:00
 
 
Mi lesz veled Szíj Melinda?
A nagy kérdés eldőlt. Szíj Melinda kieset a Megasztár 5-ből. A kérdés most az, hogy mi lesz ezzel a nagyon tehetséges, ám de nehéz sorsú emberrel azután hogy vége a Show-nak vége?
2010.12.14. 08:51
 
 
Észak-Koreának négy-öt titkos urándúsító üzeme lehet
Észak-Koreának négy-öt titkos urándúsító üzeme lehet, amelyek kapacitása a dél-koreai felderítés szerint elég lehet évente maximum nyolc-tíz atombomba legyártásához szükséges hasadóanyag előállításához - jelentette a Csoszun Ilbo konzervatív déli-koreai napilap meg nem nevezett titkosszolgálati forrásokra hivatkozva. Az északiak egy amerikai tudósnak november közepén bemutattak egy ilyen üzemet Jonbjongban, ahol centrifugák százait látta. Siegfried Heckernek, a Stanford Egyetem szakértője tapasztalatairól beszámolva elmondta: meghökkentően korszerűen felszerelt teremben látta a centrifugákat. Az észak-koreai hatóságok azt közölték vele, hogy mintegy 2 ezer centrifugát üzemeltetnek a létesítményben.
2010.12.14. 08:45
 
 
NHL: Quick 51 védése a Detroit ellen
Jonathan Quick, a Los Angeles Kings kapusa 51 védést mutatott be a Detroit Red Wings otthonában aratott 5-0-ás siker alkalmával az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A 24 éves hálóőrnek ez volt pályafutása tizedik hibátlan mérkőzése. Eredmények: Detroit Red Wings-Los Angeles Kings 0-5, Ottawa Senators-Atlanta Thrashers 3-4 - hosszabbítás után, Nashville Predators-New York Islanders 5-0, Colorado Avalanche-Chicago Blackhawks 7-5, Calgary Flames-Columbus Blue Jackets 3-2 - hosszabbítás után, San Jose Sharks-Dallas Stars 2-3 - szétlövés után.
2010.12.14. 08:30
 
Robbantás egy pakisztáni rendőrőrsnél
Pokolgép robbant az északnyugat-pakisztáni Pesavar egyik rendőrőrsénél, a detonáció következtében öt ember meghalt, és 11-en megsebesültek - jelentette kedden a helyi média. A házi készítésű pokolgép akkor lépett működésbe, amikor a rendőrségi épület mellett elhaladt egy rendőrautó. Az áldozatok között vannak civilek is. Egy rendőrségi illetékes szerint a pakisztáni táliboknak közük volt a merénylethez. Pakisztánban a merényletek többségét az al-Kaidával szövetséges tálibok számlájára írják. Az utóbbi három évben az északnyugat-pakisztáni törzsi területeken rejtőzködő tálibok mintegy 3800 emberrel végeztek.
2010.12.14. 08:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542[1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista