2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
13 megye 234 településén védekeznek az árvíz és belvíz ellen
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) összesítése szerint pénteken 13 megye 234 településén védekeznek az árvíz illetve a belvíz ellen; eddig 52 embert kellett kitelepíteni. A főigazgatóság közleménye szerint a védekezésben 1758 ember 339 szivattyúval és 74 munkagéppel vesz részt. A polgári védelmi szakértők koordinálásával tűzoltók, közmunkások, önkormányzati dolgozók, helyi önkéntesek, polgárőrök folyamatosan tisztítják az átereszeket, árkokat, továbbá szivattyúznak. A belvízzel elöntött területek nagysága nem változott, jelenleg 3161 négyzetkilométer, ebből 1700 négyzetkilométer a vetés-szántó.
2010.12.17. 13:30
 
 
Lengyelország nem fogadja el a szmolenszki katasztrófáról szóló orosz jelentést
A lengyel kormányfő elfogadhatatlannak nevezte az orosz Államközi Repülésügyi Bizottság (MAK) jelentésének tervezetét az április 10-i szmolenszki légi katasztrófáról, amelyben életét vesztette Lech Kaczynski lengyel államfő és további 95 ember, köztük számos magas rangú lengyel politikai, katonai, egyházi személyiség. Donald Tusk Brüsszelben pénteken lengyel újságíróknak leszögezte: kétség nem fér hozzá, hogy a jelentéstervezet elfogadhatatlan - jelentette a PAP lengyel hírügynökség. A lengyel belügyminisztérium csütörtök este közölte, hogy eljuttatta Moszkvának a tervezethez fűzött megjegyzéseit, de ezek tartalmáról nem adott tájékoztatást.
2010.12.17. 13:30
 
EU-csúcs: eredményes magyar EU-elnöki munkára számítanak az uniós vezetők
Bizonyosságát fejezte ki pénteken Herman Van Rompuy, az európai uniós tagországok állam- és kormányfői tanácsának állandó elnöke, hogy Magyarország jól fogja végezni soros EU-elnöki teendőit a következő félévben. Az uniós politikus a kétnapos brüsszeli EU-csúcstalálkozót lezáró sajtótájékoztatón beszélt erről. Yves Leterme, a soros elnökséget jelenleg betöltő Belgium ügyvezető kormányfője szintén meggyőződésének adott hangot, hogy a magyar elnökség megfelelőképpen továbbviszi a legfontosabb ügyeket.
2010.12.17. 13:30
 
MSZP: újabb majdnem másfél milliárd forint a Terrorelhárítási Központnak
Az MSZP szerint Orbán Viktor és a Fidesz ismételten bebizonyította, hogy a közbiztonság megerősítésének jelszavával leginkább saját barátaikat és udvari gárdájukat kívánják támogatni, mivel a kormány e heti döntése értelmében a Terrorelhárítási Központ újabb 1,4 milliárd forintot kap a költségvetés általános tartalékából. Harangozó Tamás szocialista országgyűlési képviselő pénteki közleményében úgy fogalmazott: ez az igazi pofátlanság. A Magyar Közlöny csütörtökön megjelent számában olvasható az a kormányhatározat, amely szerint a kabinet 19,2 milliárd forintot csoportosít át a Belügyminisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium számára az idei költségvetés általános tartalékából.
2010.12.17. 13:15
 
 
Egyértelműsítené a Jobbik, mi a bűnügyi hír
Módosító indítványt nyújt be a Jobbik a médiatörvény zárószavazása előtt ahhoz a javaslathoz, amellyel egyértelműsítené, mit ért bűnügyi tematikájú hír alatt. Ezt Novák Előd, a párt képviselője mondta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen bírálta a TV2 reggeli műsorát is. A politikus emlékeztetett: az Országgyűlés elfogadta azt a médiatörvény-javaslathoz érkezett módosító indítványukat, amely húsz százalékban maximálná a bűnügyi hírek arányát a két nagy kereskedelmi televízió esti hírműsoraiban. Aggályosnak tartják ugyanakkor, hogy egy másik módosító javaslat kiskaput nyitott az érintett médiumok számára.
2010.12.17. 13:15
 
 
MSZP: a kormány halogatja, hogy valódi segítséget nyújtson a devecserieknek
Az MSZP szerint a kormány halogatja, hogy valódi segítséget nyújtson az iszapkatasztrófa sújtotta területeken élőknek, a szocialista párt viszont a helybéliek megkérdezése alapján összeállított adományokat visz Devecserbe pénteken. Kormos Kata, az MSZP szóvivője azt mondta: egy embert nem a szavai, hanem a tettei minősítenek. Emlékeztetett arra: Orbán Viktor kormányfő a katasztrófa után úgy fogalmazott, "ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy eddig ez szokás volt". Felidézte: a kormány nem sokkal ezután létrehozta a Magyar Kármentő Alapot, amelyben 1,6 milliárd forint gyűlt össze, és amit most befagyasztottak.
2010.12.17. 13:15
 
 
Tanulmányozzák a félelmet nem ismerő nő agyát
Amerikai kutatók egy 44 éves nő agyát tanulmányozzák, akiről kiderült, hogy szó szerint nem ismeri a félelmet. Eredményeikről csütörtökön számoltak be egy nemzetközi tudományos folyóiratban. A csak neve kezdőbetűivel illetett SM nem félt a kígyótól, sőt akkor sem, amikor gyerekei mellett látta azt, nem félt korábban a torkának szorított késtől, sem a horrorfilmektől, de még a szellemházban is csupán egy szörny ijedt meg tőle. SM azonban nem a filmekből ismert hidegvérű pszichopata, vagy éppen akcióhős, aki képes szoros ellenőrzés alatt tartani érzéseit. SM átlagos, háromgyerekes anya, azzal a különbséggel, hogy egy igen ritka genetikai hiba következtében - mely miatt sérült agyában az amygdala nevű terület - nem képes félelmet érezni.
2010.12.17. 13:00
 
Blatter támogatja a katari téli világbajnokság ötletét
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke támogatja azt az ötletet, amely szerint a 2022-es katari világbajnokságot télen kellene megrendezni a tradicionális nyári hónapok helyett. "Mindenképpen jobb lenne olyan időpontban játszani, amikor a klíma is megfelelő, legfőképp a futballisták számára" - fogalmazott a sportvezető pénteken, az Abu-Dzabiban zajló klubvilágbajnokságon megtartott sajtótájékoztatóján. A FIFA végrehajtó bizottsága december 2-án Oroszországnak adta a 2018-as, Katarnak pedig a 2022-es vb rendezési jogát. A végeredmény kihirdetése után többen jelezték, a közel-keleti országban nyáron sokszor közel 50 Celsius fok is lehet a hőmérséklet, így komoly veszélybe kerülhet a játékosok egészsége.
2010.12.17. 12:45
 
 
Elárverezték John F. Kennedy merénylőjének koporsóját
"Történelmi" aukciót rendeztek az Egyesült Államokban: elárverezték Lee Harvey Oswaldnak, John F. Kennedy egykori elnök feltételezett merénylőjének a koporsóját. A több napon át tartó online árverés végén 87 469 dollárért (hozzávetőleg 17,9 millió forintért) szerezte meg a koporsót az egyik licitáló - jelentette be a D. Sanders aukciós ház. A feltételezések szerint Lee Harvey Oswald lőtte le 1963-ban az akkori amerikai elnököt a texasi Dallasban. Oswaldot gyanúsítottként letartóztatták gyilkosság ügyében, rá két napra azonban egy Jack Ruby nevű éjszakaimulató-tulajdonos lelőtte.
2010.12.17. 12:45
 
 
Grosics Gyuláról nevezik el a tatabányai stadiont
Az Aranycsapat legendás játékosáról, Grosics Gyuláról nevezik el a tatabányai futballstadiont. A helyi klub pénteki tájékoztatása szerint erről Tatabánya megyei jogú város közgyűlése döntött csütörtökön. A névadó ünnepséget 2011 tavaszára, az FC Tatabánya első hazai bajnoki mérkőzésének idejére tervezik. Az olimpiai bajnok kapuslegenda nevét általános iskola és futballakadémia is viseli. A 84 éves Grosics, akit Fekete Párducként ismer a sportvilág, 1957 és 1963 között szerepelt a Tatabányai Bányászban, majd visszavonulása után az NB I-ben játszó csapat edzője volt.
2010.12.17. 12:30
 
 
Lesz filmszemle, de külföldi szakemberek nélkül
A variety.com amerikai filmes portál értesüléseivel szemben nem marad el a 2011-es Magyar Filmszemle, amelyre módosult időpontban, külföldi vendégek meghívása nélkül kerül sor - mondta Vezér Éva, a Magyar Filmunió ügyvezető igazgatója pénteken az MTI-nek. A Variety című amerikai filmes szaklap online kiadása csütörtökön arról számolt be, hogy Vezér Éva e-mailben tájékoztatta a nemzetközi filmszakmát: 2011-ben nem rendezik meg a hagyományosan februárban sorra kerülő Magyar Filmszemlét. Kőrösi Zoltán, az MMKA kuratóriumának elnöke múlt héten azt nyilatkozta, hogy a hagyományos februári időpont helyett április végén rendezik meg a 2011-es Magyar Filmszemlét.
2010.12.17. 12:30
 
Bóka István a Balatoni Fejlesztési Tanács új elnöke
A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) pénteki ülésén Bóka István (Fidesz) országgyűlési képviselőt, Balatonfüred polgármesterét választották meg egyhangúlag a szervezet új elnökének. Először a fejlesztési tanácsba delegált kormányzati képviselők, majd a szavazásra jogosult 17 főből jelen lévő 16 fős tagság is egyhangúlag Bóka Istvánt választotta a BFT élére. Bóka a jelenleg kórházban ápolt Suchman Tamást váltja a poszton.
2010.12.17. 12:30
 
 
Beiktatták Polt Péter legfőbb ügyészt hivatalába
Kövér László, az Országgyűlés elnöke iktatta be Polt Pétert, a napokban megválasztott új legfőbb ügyészt hivatalába ünnepélyes országos vezetői értekezleten Budapesten pénteken. Polt Péter beszédében elmondta: az ügyészség feladata a törvények tisztelete, az alkotmányosság védelme, a jogállam további felépítése és megtartása. Szavai szerint a feladat nem könnyű, ráadásul a jövő év elején kezdődő uniós elnökség, amelyet Magyarország tölt be, további felelősséget ró az ügyészségre is.
2010.12.17. 12:30
 
Vujovic: figyelemmel kíséri a médiatörvényt az IPI és a SEEMO
Szoros figyelemmel kíséri a Magyarországi média helyzetének alakulását a médiatörvény elfogadása után a Nemzetközi Sajtóintézet (IPI) és a Dél- és Kelet-európai Médiaszervezet (SEEMO) - mondta az MTI-nek Oliver Vujovic, a SEEMO főtitkára pénteken Bécsben. Szerdán és csütörtökön a két nemzetközi újságíró-szervezet közös küldöttsége vizsgálódott Magyarországon. "A következő hat-tizenkét hónapban figyelemmel kísérjük, hogy a hétfőn a parlament elé kerülő törvény hogyan működik a gyakorlatban, hogy okoz-e problémákat" - mondta Vujovic, aki maga is tagja volt a küldöttségnek. "A törvény még nem lépett életbe, ezért úgy látjuk, egyelőre nincs ok reagálni rá" - mondta.
2010.12.17. 12:15
 
Tagjelölti státust adott Montenegrónak az EU
Európai uniós tagjelöltté nyilvánították Montenegrót pénteken az EU tagországainak állam- és kormányfői. Diplomáciai források közlése szerint az évzáró brüsszeli csúcsértekezleten jóváhagyták a zárónyilatkozat idevágó megállapításait. A döntés nem számít meglepetésnek, miután a tagországok külügyminiszterei a hét elején már megállapodásra jutottak Montenegró új státusáról. Horvátországgal jövőre tervezik az EU-csatlakozási tárgyalások eredményes lezárását, Macedóniával azonban ezek a tárgyalások még meg sem kezdődhettek az ország elnevezése körüli görög-macedón vita miatt. Szintén EU-tagjelölt Törökország és Izland.
2010.12.17. 12:15
 
 
A BA 1-1,5 százalékos bővülést vár és a Malév talpra állásában bízik
Miközben Kelet-Ázsia és a Távol-Kelet légi piaca már több mint egy éve dinamikusan fejlődik, Nyugat-és Kelet-Európában lassabban indult meg a növekedés; a Budapest Airport Magyarországon az idén nagyjából 1-1,5, jövőre 2-3 százalékos növekedésre számít, a teljesítmény azonban nagymértékben függ a Malév sorsától is - mondta Hardy Mihály, a BA kommunikációs igazgatója az MTI kérdésére. Az év elején a ferihegyi repteret üzemeltető BA 8,22 millió utast remélt az egy évvel korábbi 8,02 millió után és bár még nincs vége az évnek, Hardy Mihály szerint eddig nagyjából a terveknek megfelelően alakultak a mutatók. Egy jó karácsonyi forgalom mellett nagyobb is lehet a szám - tette hozzá.
2010.12.17. 12:00
 
 
Ferihegyen landolt a Wizz Air első Budapest-Isztambul járata
Pénteken délelőtt landolt Ferihegyen a Wizz Air diszkont légitársaság első Budapest-Isztambul között közlekedő járata, a légitársaság kezdetben heti 4 járatot közlekedtet ezen a vonalon, a nyári menetrendben azonban naponta indítja a gépeket - mondta el Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az MTI-nek. A repülőgépet Kam Jandu, a Budapest Airport légközlekedési igazgatója köszöntötte. A légitársaság A320-as gépei a török város új, diszkont társaságokat kiszolgáló repterére közlekedik.
2010.12.17. 12:00
 
 
Rövidpályás úszó-vb: a fordulókban le vagyunk maradva
Cseh László, aki 200 m vegyesen meglepetésre nem jutott döntőbe a dubaji rövidpályás úszó-világbajnokságon, úgy véli, a vb rávilágított arra, hogy a fordulóknál lemaradásban vannak a világ élmezőnyéhez képest. "A vb-n egyértelműen kiderült, hogy miközben úszás tekintetében nincsenek gondok, azaz technikában, úszósebességben ugyanúgy állunk, addig a fordulóknál még nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a lábizom-erősítésre - mondta az olimpiai ezüstérmes, világbajnok úszó.
2010.12.17. 11:45
 
 
Simor: a jegybank kiszámítható, stabil gazdasági pályát támogat
A jegybank minden eszközével egy kiszámítható, stabil gazdasági pálya magvalósulását támogatja - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a jegybank Horgony 2011 című konferenciáján. Magyarországnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy a magyar gazdaságpolitika fenntarthatóságát ne lehessen megkérdőjelezni - jelentette ki az MNB elnöke. Elmondta: a még csak elindult gazdasági növekedés közepette a monetáris tanács számára nehéz döntés volt a novemberi kamatemelés.
2010.12.17. 11:45
 
Orbán Viktor a holland miniszterelnökkel tárgyalt Brüsszelben
Orbán Viktor miniszterelnök hazánk EU-elnökségre való felkészülése jegyében egyeztetett Mark Rutte holland miniszterelnökkel pénteken, az Európai Tanács ülését megelőzően - tudatta a magyar kormányfő szóvivője. A tárgyaláson szó volt az unió jövőbeni bővítésének üteméről és az uniós költségvetés előkészítéséről - közölte Szijjártó Péter. Az uniós állam-, illetve kormányfők brüsszeli kétnapos tanácskozása - amelyen Magyarországot Orbán Viktor miniszterelnök képviseli - péntek délután zárul.
2010.12.17. 11:45
 
 
Filmes karriert tervez Christina Aguilera
Filmes karrierre vágyik Christina Aguilera, a zeneiparban már szinte mindent elért amerikai énekesnő. "Szeretnék minél több filmet csinálni. Most is forgatókönyveket olvasok" - közölte Berlinben első filmje, a Díva bemutatóján. Az énekesnő a zenés drámában Cher oldalán egy fiatal lányt alakít, aki táncos-énekes előadóként szeretne nagy sikereket aratni. Cher a maga részéről úgy véli, a Díva tökéletes film volt ahhoz, hogy visszatérjen a mozivászonra. A színész-énekesnő Aguilerával ellentétben hosszú évekre visszanyúló filmes tapasztalattal rendelkezik.
2010.12.17. 11:45
 
Amerikai rakéták megöltek több tucatnyi lázadót Északnyugat-Pakisztánban
Pilóta nélküli amerikai repülőgépek rakétái megöltek húsz iszlamista lázadót pénteken Északnyugat-Pakisztán Hajbár körzetében - közölték pakisztáni hírszerzési források. Az Egyesült Államok az idén növelte a dróntámadások számát a törzsek uralta országrészben, de ezeknek szinte mindegyikét Észak-Vazirisztán tartományban hajtotta végre, ahol tudomása szerint a legtöbben vannak az al-Kaida terroristái és a tálib lázadók. Pénteken először két házba csapódott be egy-egy rakéta különböző falvakban, majd néhány óra múlva egy újabb rakétacsapás történt egy másik faluban, és ott 15 ember halt meg. Csütörtökön szintén pilóta nélküli repülőgépekről elindított rakéták kioltották hét feltételezett iszlamista fegyveres életét.
2010.12.17. 11:45
 
Muszbek szerint elértéktelenedett a Fradi, McCabe-et átverték
Semmit sem ér a Ferencváros labdarúgócsapatának játékosállománya, az angol tulajdonosnak, Kevin McCabe-nek pedig hamis képet festettek a klub valódi állapotáról és kilátásairól - nyilatkozta Muszbek Mihály, a Magyar Labdarúgó Liga korábbi ügyvezetője pénteken. A sportvállalkozó a Digi Sport Reggeli Start című műsorában úgy fogalmazott, a "komoly futballegyesületeknél jelentős tartalék az eladható játékosállomány, ez az FTC esetében silány és piaci értéke a nulla körül jár."
2010.12.17. 11:30
 
 
Elmarad a Magyar Filmszemle?
Vezér Éva, a Magyar Filmunió vezetője e-mailben tájékoztatta a nemzetközi filmszakmát arról, hogy 2011-ben nem rendezik meg a hagyományosan februárban sorra kerülő Magyar Filmszemlét; erről a Variety című amerikai filmes szaklap online kiadása számolt be. Mint írták, a Filmunió ügyvezető igazgatója levelében közölte: a 42. Magyar Filmszemle elhalasztásáról szóló határozatot a múlt héten hozta meg a Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMKA), miután az alapítvány költségvetését radikálisan csökkentette a kormány. Kőrösi Zoltán, az MMKA kuratóriumának elnöke múlt héten azt nyilatkozta, hogy a hagyományos februári időpont helyett április végén rendezik meg a 2011-es Magyar Filmszemlét.
2010.12.17. 11:30
 
 
A kormány elfogadta a közfoglalkoztatás új szabályait
A kormány elfogadta a közfoglalkoztatás átalakításának részletszabályait tartalmazó kormányrendeletet - közölte Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. Az államtitkár emlékeztetett arra, hogy 2010. december 31-én megszűnik a 270 ezer embert érintő eddigi program, és 2011 januártól új közfoglalkoztatási rendszer lép helyébe. Czomba Sándor elmondta: megszűnik a rendelkezésre állási támogatás (RÁT) és helyette bérpótló juttatás (BPJ) lesz. Ennek mértéke megegyezik a jelenlegi RÁT összegével, azaz a mindenkori öregségi nyugdíj minimuma, 28.500 forint.
2010.12.17. 11:30
 
 
Szmog és köd Miskolcon: változatlan gépkocsiforgalom
Köd és szmog telepedett Miskolc fölé, a városban ugyanakkor nem igazán lehet érzékelni azt, hogy csökkent volna a gépkocsiforgalom, hogy kevesebben lennének az utcákon, hogy a kéményekből ne dőlne kevésbé a füst, pedig a borsodi megyeszékhelyen második napja szmogriadó van - jelentette az MTI tudósítója. Bár Kriza Ákos (Fidesz) polgármester csütörtökön megegyezett a városi közlekedési társasággal, hogy pénteken üzemkezdettől, vasárnap éjfélig ingyen utazhatnak villamosokon, autóbuszokon mindazon autósok, akiknek érvényes forgalmi engedélyükben miskolci lakcím szerepel, csakhogy kevesebb autó legyen az utakon, ám a forgalom pénteken nem nagyon mérséklődött.
2010.12.17. 11:30
 
A vietnami hajószerencsétlenség túlélőire bukkantak kínai mentők
Két vietnami tengerészt sikerült kimenteni pénteken a Dél-kínai-tengerből, miután hajójuk 27 fős legénységével több mint 20 órája elsüllyedt - jelentette a Hszinhua hírügynökség. A legénység többi 25 tagját továbbra is keresik. A Phu Tan elnevezésű teherhajó erős szélviharba került mintegy 110 tengeri mérföldre (204 kilométer) nyugatra a dél-kínai Hajnan (Hainan) sziget legdélibb kikötővárosától, Szanjától (Sanya). A kínai mentők még csütörtökön, vietnami kérésére hajókat indítottak útnak a térségbe, ahol 76-100 kilométeres óránkénti sebességű széllökéseket mértek és hat méter magas hullámokkal találkoztak. A kutatást kénytelenek voltak nagyobb területre kiterjeszteni, s így bukkantak - a baleset helyszínétől 50 kilométerre péntek reggel a két túlélőre.
2010.12.17. 11:15
 
Káosz a német utakon és repülőtereken
A havazás miatt járatkimaradások, illetve jelentős késések voltak az éjszaka és pénteken reggel a frankfurti, a stuttgarti, a müncheni, a düsseldorfi és a berlini repülőtéren. Egyedül Frankfurtban 150 légi járatot töröltek, míg a kaotikus útviszonyok miatti balesetekben három ember életét vesztette Németországban. A nyugat felől az ország szinte valamennyi tartományán átvonuló, kiadós csapadékkal járó hidegfront 15-20 centiméter vastag friss hóréteggel vonta be a tájat. Az országutakon és autópályákon több kilométeres torlódások alakultak ki a reggeli órákban.
2010.12.17. 11:15
 
Távozik Kunos Péter a sakkszövetség éléről
Nem tölti ki 2013-ig szóló mandátumát, s a jövő év elején távozik a Magyar Sakkszövetség elnöke, Kunos Péter. Kunos, aki megszakítással 16 éve a sakkszövetség első embere, távozásának okáról így fogalmaz: "...úgy érzem, nincs már rám szükség, pontosabban, nem rám van szükség. Azért nincs, mert nem tudok úgy segíteni, elsősorban támogatókat szerezni, mint az elmúlt időszakban." Ehhez hozzáteszi: "Új elnökre és (esetleg) egy általa választott csapatra (elnökségre) van szükség. Erre tekintettel szeretném, ha lehetőleg még február végén, március elején rendkívüli (elnököt választó) közgyűlést tarthatnánk. Ennek ma egyetlen akadálya van még: hónapok óta keresek, keresünk új elnököt, eddig sikertelenül."
2010.12.17. 11:00
 
 
Forma-1: Webber bízik az egyenlő bánásmódban
Mark Webber bízik abban, hogy a következő szezonban nem fogja őt hátrány érni a Red Bull csapaton belül azért, mert pilótatársa, Sebastian Vettel címvédőként indul majd a 2011-es Forma-1-es sorozatban. Az úgynevezett csapatutasítás tiltásának feloldása és a fiatal német világbajnoki státusza kapcsán több szakértő azon a véleményen van, hogy az ausztrál versenyzőnek csak "támogató szerep" jut majd jövőre. Ő ezzel szemben azt várja, hogy egyenlő bánásmódban részesítik és ismét esélye lesz harcolni a végső győzelemért.
2010.12.17. 11:00
 
 
Rövidpályás úszó-vb: Jakabos mellett Gyurta is döntős
A 200 m háton érdekelt Jakabos Zsuzsanna után a 200 m mellen indult Gyurta Dániel is bejutott a délutáni döntőbe a Dubajban zajló rövidpályás úszó-világbajnokság péntek délelőtti selejtezőiből. Jakabos épphogy, a nyolcadik idővel (2:06.50 p) csusszant be a fináléba, míg a szám világcsúcstartója, Gyurta magabiztosan, a legjobb eredménnyel (2:04.76) kvalifikálta magát a döntőbe. A 400 vegyesen negyedik Verrasztó Dávid és hatodik Cseh László viszont nem zárta sikerrel a 200 m vegyes előfutamait: előbbi a 16. helyen zárt 1:56.29 perces idejével, míg utóbbi 6 századdal elmaradva a döntőt érő nyolcadik helytől 1:55.47 perccel tizedik lett.
2010.12.17. 10:45
 
 
Emelkedik a postai küldemények díja
Január elsejétől 4-12 százalék között drágulnak egyes postai díjak a nemzeti fejlesztési miniszter legújabb rendeletmódosítása szerint - derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából. A szabvány levél küldemény díja 80 forintról 90 forint nő. Ez 12,5 százalékos áremelést jelent. Elsőbbségi küldeményként az ár 105 forintról 115 forintra emelkedik, ami 9,52 százalékos drágulást jelent. A levelezőlap és képes levelezőlap díja nem változik: elsőbbségi küldeményként 105 forintért, egyébként pedig 80 forintért továbbítja a posta.
2010.12.17. 10:45
 
 
Pintér: 40 százalékkal csökkent a bolti lopások száma
A szabálysértési törvény augusztusi módosítása óta 40 százalékkal csökkent a bolti lopások száma a nagyvárosokban dolgozó kereskedők visszajelzései alapján - mondta Pintér Sándor belügyminiszter az Országos Polgárőr Szövetség pénteki évértékelő elnökségi ülésén Budapesten. A belügyminiszter emlékeztetett rá: kormányra kerülésük után nem sokkal lehetővé tették, hogy a tulajdon elleni szabálysértések akár elzárással is sújthatók legyenek, függetlenül attól, fiatalkorú-e az elkövető vagy sem.
2010.12.17. 10:45
 
 
Koszovóban néhány körzetben újraszámolják a szavazatokat
Öt koszovói választókörzetben újraszámlálják a szavazatokat, mert ezekben a vasárnap megtartott parlamenti választáson szabálytalanságok történtek. A választási bizottság által elrendelt intézkedés nyomán akár meg is foszthatják győzelmétől a Hashim Thaci kormányfő vezette pártot. A vasárnapi voksoláson a Koszovói Demokrata Párt (PDK) a szavazatok 33,5 százalékát szerezte meg, míg legfőbb riválisának, a Fatmir Sejdiu vezette Koszovói Demokratikus Ligának (LDK) a szavazatok 23,6 százaléka jutott.
2010.12.17. 10:45
 
 
Kihirdette díjának jelöltjeit a hollywoodi színészek céhe
Négy-négy jelölést kapott a hollywoodi színészek céhének díjára a The King's Speech (A király beszéde) és a The Fighter (A harcos) című film. A filmes és televíziós színészeket tömörítő Screen Actors Guild csütörtökön hozta nyilvánosságra jelöléseit, amelyek sok átfedést mutatnak a Golden Globe-jelölésekkel. A legjobb színészi alakítás díjára Colin Firth (A király beszéde), Jeff Bridges (A félszemű), Robert Duvall (Get Low), Jesse Eisenberg (A közösségi háló) és James Franco (127 Hours) kapott jelölést. A színésznőknél Annette Benning (The Kids Are All Right), Nicole Kidman (Rabbit Hole), Jennifer Lawrence (Winter's Bone), Natalie Portman (Black Swan) és Hilary Swank (Conviction) van versenyben.
2010.12.17. 10:00
 
 
Nyolcezer éves naptemplomot tártak fel Bulgáriában
Ősi naptemplomot tártak fel Bulgária észak-nyugati részén, Vraca városa közelében - az építmény korát nyolcezer évesre becsülik a szakértők. A "bolgár Stonehenge-nek" is nevezett struktúra három évezreddel idősebb, mint híres angliai "rokona". Ám míg az utóbbit kőből emelték, a balkánit földmunkával hozták létre, több tonnányi talajt megmozgatva, míg kialakították a patkó alakú építményt. A régészek szerint az őskori emberek a naptemplom segítségével állapították meg, hogy mikor kell vetni és aratni, de a helyszín különböző szertartásoknak, termékenységi rítusoknak is helyt adott.
2010.12.17. 09:45
 
 
A reálkereset 2,8 százalékkal nőtt január-októberben
A reálkereset - a fogyasztóiár-index 5 százalékos növekedése mellett - 2,8 százalékkal emelkedett január-októberben, döntően a személyi jövedelemadó-szabályok változásának köszönhetően - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Októberben a reálkereset, 4,2 százalékos inflációval számolva 1 százalékkal nőtt a 2009. októberhez képest. Az év első tíz hónapjában a bruttó átlagkeresetek 2,3, a nettó átlagkeresetek 7,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Októberben a teljes munkaidőben foglalkoztatottak havi bruttó átlagkeresete 1,2 százalékkal nőtt, a versenyszférában dolgozóké 3 százalékkal emelkedett, a költségvetésiben pedig 3 százalékkal csökkent.
2010.12.17. 09:30
 
BUX: -0,06 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 13,08 pontos csökkenéssel, 21.202,70 ponton nyitott pénteken. A legutóbbi, csütörtöki záró értékéhez képest 0,06 százalékkal gyengült.
2010.12.17. 09:15
 
A Moody's is leminősítette Írországot
A Moody's hitelminősítő pénteken öt fokozattal "Baa1"-re rontotta az ír államadósság hitelbesorolását az eddigi "Aa2"-ről, negatív kilátással, figyelmeztetve további leértékelés lehetőségére. Ez két héten belül a második csapás: a múlt héten a Fitch Ratings rontotta Írország osztályzatát három fokozattal "BBB plusz"-ra.
2010.12.17. 09:15
 
Eddig 155 millió forintot fizettek ki az iszapkárosultaknak
A Magyar Kármentő Alapba beérkezett több mint 1,6 milliárdból 155 millió forintot fizettek ki a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak, a lekötött pénzhez bármikor hozzáférhetnek - mondta Lasztovicza Jenő, a Kármentő Bizottság elnöke. Lasztovicza Jenő elmondta, hogy a pénzek felhasználását a vonatkozó kormányrendelet részletesen meghatározza, a források legnagyobb részére az újjáépítést követően, jövő tavasszal lesz szükség. Hozzátette: jó gazda gondosságával kezelik a pénzt, amely így tovább kamatozik. "Nem igaz, hogy ülünk a pénzen, a lekötött részhez bármikor hozzáférhetünk" - mondta az elnök.
2010.12.17. 09:00
 
EU-bővítési és külkapcsolati témákkal folytatódik az értekezlet
Az euróövezet stabilitását célzó döntések csütörtöki meghozatala után pénteken EU-bővítési és külkapcsolati témákkal folytatódik az uniós állam-, illetve kormányfők brüsszeli tanácskozása. Várhatóan megadják Montenegrónak a hivatalos EU-tagjelölti jogállást. Ezzel a 2006-ban függetlenné vált egykori jugoszláv tagköztársaság a nyugat-balkáni államok közül harmadikként válik tagjelöltté. Horvátországgal jövőre tervezik az EU-csatlakozási tárgyalások eredményes lezárását, Macedóniával azonban ezek a tárgyalások még meg sem kezdődhettek az ország elnevezése körüli görög-macedón vita miatt. Szintén EU-tagjelölt Törökország és Izland.
2010.12.17. 09:00
 
 
Nem látogathatják családtagjai a bebörtönzött kínai Nobel-békedíjast
Börtönhatósági tilalom miatt családtagjai nem látogathatják a Nobel-békedíjas kínai ellenzékit, Liu Hsziao-pót, s egy héttel a rangos kitüntetés átadása után a díjazott felesége még mindig házi őrizetben van - közölte egy emberjogi csoport. Liu fivére, Liu Hsziao-kuang közölte a demokrácia és emberi jogok kínai helyzetét vizsgáló, hongkongi székhelyű csoporttal, hogy a Csincsou börtön a minap értesítette a családtagokat a látogatási tilalomról. Liu Hszia-po felesége még mindig házi őrizetben van, apja és sógora pedig azt állítja, hogy az asszony telefonja - amelyet a díjátadás napján kikapcsoltak - csak péntektől működött újra.
2010.12.17. 08:45
 
 
Domenicali szerint nem lesz római Forma-1-es futam
Stefano Domenicali, a Forma-1-es Ferrari istálló csapatfőnöke szerint kizárt annak a lehetősége, hogy Monza mellett Rómában is rendezzenek Olasz Nagydíjat. Jelenleg csak Spanyolországban rendeznek egy évben két F1-es versenyt, Barcelonában a Spanyol, míg Valenciában az Európa Nagydíjat. A 2011-es évben India debütál a versenynaptárban, míg a Koreai Köztársaságban az idén rendeztek először futamot. Az egyesült államokbeli Austinban várhatóan 2012-től, Oroszországban pedig 2014-től kerül majd sor Forma-1-es versenyre.
2010.12.17. 08:45
 
NBA: menetel a Boston
A Boston Celtics sorozatban 12. győzelmét aratta az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA); a csütörtöki játéknapon a vendég Atlanta Hawks volt az áldozat. Eredmények: New Jersey Nets-Washington Wizards 97-89, Boston Celtics-Atlanta Hawks 102-90, Denver Nuggets-San Antonio Spurs 112-113.
2010.12.17. 08:30
 
NHL: nyert a sereghajtó
A sereghajtó New York Islanders 3-2-re nyert a vendég Anaheim Ducks ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján. A Szigetlakóknak ez volt a második sikerük 22 mérkőzés alatt. Eredmények: New York Rangers-Phoenix Coyotes 4-3, szétlövés után, Atlanta Thrashers-Carolina Hurricanes 2-3, szétlövés után, New York Islanders-Anaheim Ducks 3-2, Montreal Canadiens-Boston Bruins 4-3, St. Louis Blues-Los Angeles Kings 6-4, Minnesota Wild-Ottawa Senators 1-3, Dallas Stars-San Jose Sharks 3-4, hosszabbítás után, Calgary Flames-Toronto Maple Leafs 5-2, Edmonton Oilers-Columbus Blue Jackets 6-3.
2010.12.17. 08:30
 
 
Rétvári: a megfigyeltek hozzájuthatnak a róluk készült iratokhoz
Az előző rendszerben megfigyeltek hozzájuthatnak a róluk készült iratok eredeti példányaihoz, megszűnik a Kenedi-bizottság tagjainak megbízatása, és az állam ügynökeinek adatai a jövőben kutathatók lesznek. Ezt tartalmazza az állambiztonsági szolgálatok mágnesszalagra rögzített adatbázisaiban található adatok felülvizsgálatáról szóló, most megjelent kormányrendelet. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára azt mondta: a nem jogállami eszközökkel az állampolgárokról gyűjtött személyes adatokat jogállam nem őrizheti, ezentúl a megfigyeltek nem betekintést nyernek ezekbe a dokumentumokba, hanem haza is vihetik a jelentéseket.
2010.12.17. 08:30
 
 
Sikerült visszaállítani a belső óránkat
Amerikai kutatók olyan anyagot fedeztek fel, amely lehetővé teszi a biológiai óra átállítását. Az anyaggal akár tíz órával is vissza lehet állítani belső óránkat. A Longdaysin névre keresztelt anyagot nagyszabású kutatás útján sikerült megtalálni, amelynek során összesen 120 000 vegyi anyag belső órára gyakorolt hatását vizsgálták. A Longdaysin három fehérjét támad meg, amelyek a biológiai óra szabályozásában vesznek részt. Az anyaggal például meg lehetne oldani a sokat repülők állandó időeltolódásból eredő problémáját - fejtették ki a San Diegó-i Kaliforniai Egyetem kutatói.
2010.12.17. 08:15
 
 
WikiLeaks: Magyarország aggódott, hogy lesz-e elég gáz a Nabuccóhoz
Magyarországot aggasztotta, hogy Azerbajdzsán nem tud elég földgázt biztosítani a tervezett Nabucco gázvezetékhez, és az Egyesült Államok szerette volna megismerni és pontosan ismertetni a magyarokkal az ezzel kapcsolatos azeri álláspontot - ez tűnik ki a WikiLeaks által kiszivárogtatott bizalmas amerikai diplomáciai sürgönyök újabb adagjából. A portál brit médiapartnere, a The Guardian című vezető baloldali napilap honlapján közzétett, 2007. áprilisi keltezésű diplomáciai irat szerint az Egyesült Államok azerbajdzsáni nagykövete, Anne E. Derse abban a hónapban találkozott Natik Alijev azeri energia- és iparügyi miniszterrel, hogy megvitassa vele a jövőbeni azerbajdzsáni földgázkitermelés ügyét.
2010.12.17. 08:15
 
 
Több mint tucatnyi embert késelt meg egy ámokfutó japán férfi
Több mint tucatnyi embert - többségében gyermekeket - késelt meg egy ámokfutó japán férfi, aki egy iskolabusz utasaira támadt pénteken, az Ibaraki prefekturában fekvő Toride településen, a helyi vasútállomásnál. A japán tűoltóság közlése szerint a helyi idő szerint a reggeli órákban a Tokiótól csaknem 40 kilométerre északkeletre fekvő Toridében történt támadás nyomán legalább 14 sebesültet szállítottak kórházba, főként diákokat. A lefogott ámokfutót letartóztatták. A rendőrség szerint a támadó egy 27 éves, állandó lakhellyel nem rendelkező munkanélküli.
2010.12.17. 08:15
 
 
Románok ütköztek össze az M70-es autóúton
Egy ember meghalt és többen megsérültek, amikor hajnalban összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó az M70-es autóúton. Az MTI helyszíni információi szerint két olasz rendszámú, de román állampolgárokat szállító gépjármű karambolozott az autóúton Letenye közelében. A baleset halálos áldozata a kisteherautóban utazott, amelyben öten foglaltak helyet. A másik gépkocsiban ült egy kétéves kisgyermek és az édesanyja is, akik a szerencsés véletlennek köszönhetően nem sérültek meg. Az M70-es autóúton a baleset miatt hosszú torlódás alakult ki, mert a Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások miatt a szokásosnál nagyobb a járműforgalom.
2010.12.17. 08:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533[1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista