2020. június 5., péntek - Fatime
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
BUX: +1,49 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 329,19 pontos, 1,49 százalékos emelkedéssel, 22.446,78 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 1,55 százalékkal 21.650 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,66 százalékkal 5.375 forintra nőtt.
2011.01.06. 17:15
 
 
Bakondi: tavasszal megtörténhet a technológiaváltás a Mal Zrt.-nél
Még tavasszal átállhat az ajkai vörösiszap-tározót működtető gyár az úgynevezett száraztechnológiára, hogy a jogszabályoknak megfelelően tovább működhessen, megőrizve és biztosítva a térség hatezer munkahelyét, valamint a tíz halálos áldozatot követelő katasztrófa összes károsultjának kártérítési forrásalapját - mondta Bakondi György katasztrófavédelmi kormánybiztos. A Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek 2011. február 11-én jár le a további működés alapfeltételeként meghatározott egységes környezethasználati engedélye; az állami felügyelet alá vont cég az engedély meghosszabbítását még tavaly december elején kérelmezte.
2011.01.06. 17:15
 
 
Új médiatörvényt akar az MSZP
Az MSZP kezdeményezi, hogy a parlament rendkívüli ülésszakon döntsön a médiatörvény visszavonásáról. Mesterházy Attila azt is elmondta: a szocialisták azt szeretnék, hogy június végén többpárti egyetértéssel új médiatörvény kerüljön az Országgyűlés elé. A szocialista párt elnöke hozzátette: ezzel Magyarország visszaszerezhetné nemzetközi tekintélyét, amit a kormány néhány hónap alatt lerombolt. A parlament rendkívüli ülésének összehívásához a képviselők egyötödének támogatása szükséges, ezt a kezdeményezést támogató MSZP és LMP egyedül nem tudja biztosítani.
2011.01.06. 17:15
 
Marihuánaültetvényt találtak a rendőrök egy siófoki lakásban
Nyolc kilogramm marihuánát és nagy összegű készpénzt találtak egy siófoki férfi enyingi lakásán, két enyingi személyt pedig egy marihuánatermesztésre átalakított siófoki lakásban értek tetten - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t. A Somogy megyei főkapitányság a Siófoki Rendőrkapitányság bevonásával szerdán indított nyomozást ellenük. A siófoki férfit Budapesten fogták el; 900 gramm marihuána volt nála. A nyomozás során a férfi enyingi lakásán nyolc kilogramm marihuánát, valamint nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le. A lefoglalt kábítószer és a növények értéke több tízmillió forintra tehető.
2011.01.06. 17:15
 
 
A MÚOSZ a médiatörvények felfüggesztését kéri az uniós vizsgálat lezárásáig
Elkerülhetetlennek tartja a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ), hogy az Európai Unió vizsgálatának lezárultáig függesszék fel a médiatörvényeket - írja a szervezet elnöksége közleményében. Ebben úgy fogalmaznak, hogy a MÚOSZ messzemenő helyesléssel nyugtázza Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatát, hogy "amennyiben az Európai Unió szükségesnek tartja", megtörténik a "széles körben éles kritikával, elutasítással" fogadott médiatörvények felülvizsgálata.
2011.01.06. 17:15
 
Az IMF 3,6 milliárd eurós elővigyázatossági megállapodást köt Romániával
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) 3,6 milliárd eurós elővigyázatossági megállapodást köt Romániával az után, hogy áprilisban kifut a jelenleg érvényes készenléti hitelszerződés - mondta el az ügylethez közel álló egyik forrás csütörtökön a Mediafax hírügynökségnek. A név nélkül nyilatkozó azt mondta, hogy Románia csak rendkívüli esetben nyúlna a pénzhez. Hozzátette, a 3,6 milliárd euró még nem végleges szám, az összeg nagysága a következő hónapokban nyilvánosságra kerülő legújabb makrogazdasági adatoktól és Románia finanszírozási szükségleteitől függ majd.
2011.01.06. 17:00
 
Hopman Kupa: vereséggel is döntőben a szerbek
Bár a zárókörben kikapott, a szerb válogatott bejutott a szombati döntőbe az ausztráliai Perth-ben zajló hagyományos tenisz Hopman Kupán, a sportág nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán. Az eddigi két mérkőzésükön győztes szerbeknek a csütörtöki, belgák elleni összecsapáson mindössze egy sikerre volt szükségük a csoportelsőség kiharcolásához, s ezt Novak Djokovic szállította is. Az A csoport másik zárótalálkozóján a házigazdák diadalmaskodtak a kazahok felett.
2011.01.06. 16:45
 
 
Ashton Rámalláhban palesztin vezetőkkel tárgyalt
Mahmúd Abbász palesztin elnökkel és Szalám Fajjád palesztin kormányfővel tárgyalt csütörtökön Ciszjordániában Catherine Ashton, az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője. Az uniós politikus Abbásszal a zsákutcába jutott békefolyamatról cserélt eszmét Rámalláhban, azt megelőzően pedig Fajjád miniszterelnökkel tárgyalt az izraeli ellenőrzés alatt álló Ciszjordániában, Jeruzsálem és Rámalláh közelében - közölték uniós és palesztin hivatalos források.
2011.01.06. 16:45
 
ESZSZ: a cenzúra méltatlan ahhoz az országhoz, amely az EU vezetését veszi át
Az Európai Szakszervezeti Szövetség (ESZSZ) szerint a "cenzúratörvény méltatlan a demokráciához és ahhoz az országhoz, amely jelenleg veszi át az EU politikai vezetését"; a nemzetközi szervezet álláspontját csütörtökön saját honlapján ismertette a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége. Az ESZSZ közleménye szerint a szervezet "legmélyebb aggodalmának ad hangot a magyar parlament által elfogadott új törvénnyel kapcsolatban", mert az szorosabbá teszi a kormányzati ellenőrzést a média felett.
2011.01.06. 16:45
 
 
Idén elmarad az Operabál
Nem lesz idén Operabál, mivel a Magyar Állami Operaház Budapest vezetése lemondta a rendezvényt, és inkább a rászorulók megsegítését célzó jótékonysági gálahangversenyt szerveznek a bál tervezett időpontjára. Horváth Ádám, az operaház miniszteri biztosa és a dalszínház vezetése Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszterrel és Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkárral egyetértésben döntött úgy, hogy az idei Operabált lemondja. A bál tervezett időpontjára, március 5-ére nagyszabású és reprezentatív jótékonysági gálahangversenyt rendeznek az operaházban, amelyre az Operabál közönsége mellett várják mindazokat, akik részt kívánnak venni egy nemes cél támogatásában.
2011.01.06. 16:45
 
 
A Barcelona kapta a legtöbb kompenzációt a FIFA-tól
A spanyol bajnok FC Barcelona jutott a legnagyobb összeghez a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA), amiért elengedte játékosait a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra. A szervezet 55 ország 400 klubját kompenzálta, amiért futballistáik részt vehettek a tornán. A FIFA összesen 40 millió dollár osztott szét ezek között az egyesületek között. A katalánok klub 866 ezer dollárral végzett a lista élén, a második helyen a Bayern München végzett 778 ezerrel, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Chelsea léphetett fel 762 ezerrel.
2011.01.06. 16:30
 
Átalakul a lakásfenntartási támogatás rendszere
A szociális törvény módosításával 2011-ben átalakul a lakásfenntartási támogatás rendszere, emellett a kormány korábban már döntött arról, hogy 2011. április 30-ig a jelenlegi támogatási mértékekkel és feltételekkel hosszabbítják meg a szociális alapú gáz- és távhőtámogatást - tájékoztatta a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sajtó- és kommunikációs titkársága csütörtökön az MTI-t. A közleményben kiemelik: a szociális alapú gáz- és távhőtámogatás meghosszabbítása biztosítja azt, hogy az arra rászorulók a leghidegebb téli hónapokban is ki tudják fizetni a fűtésszámlájukat. A meghosszabbítás automatikus, az érintetteknek nem kell külön kérelmet benyújtaniuk - teszik hozzá.
2011.01.06. 16:30
 
 
Médiatörvény: nem valószínű, hogy lesz rendkívüli ülésnap
Nem valószínű, hogy lesz rendkívüli parlamenti ülésnap január 17-én a médiatörvény ügyében, mivel az ellenzéki pártok közül csak az 58 fős MSZP-frakció támogatja a 15 frakciótagot számláló LMP ebbéli kezdeményezését, a házszabály pedig a képviselők egyötödének támogatásához köti az ülés összehívását. A Jobbik közölte: nem támogatják a rendkívüli ülést. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője a kezdeményezés kapcsán azt mondta: semmilyen körülményről nem tud, amely rendkívüli parlamenti ülésezést tenne szükségessé.
2011.01.06. 16:30
 
 
Problémákat tárt fel az ombudsman a parkolási társaságok tevékenységében
Az ombudsman szerint nincs olyan szervezet, amely kivizsgálná a parkolási társaságok fizetési felszólításaival kapcsolatos panaszokat, emellett arra is felhívja a figyelmet, hogy aki a parkolásért pénzt szed, az gondoskodjon az automaták megfelelő működéséről is. Az Országgyűlési Biztos Hivatalának közleményében az áll: jogszabály sem létezik, amely a fizetési felszólításokkal kapcsolatos panaszok kivizsgálásának rendjét meghatározná. Van viszont megemelt pótdíj, mert a levélben benyújtott panasz feldolgozásának idejét is beleszámítják a fizetés késedelmébe.
2011.01.06. 16:30
 
 
NMHH: a sajtótermékekre vonatkozó szabályok csak júliusban lépnek hatályba
A médiatörvénynek a sajtótermékekre és internetes lapokra vonatkozó hatósági szabályai csak júliusban lépnek hatályba, így a médiatanácsnak és a szerkesztőségeknek is fél évük van felkészülni a jogszabály alkalmazására - hangsúlyozta Koltay András, a médiatanács tagja egy csütörtöki háttérbeszélgetésen. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által szervezett beszélgetésen Koltay elmondta: pozitívumnak tartja, hogy a jogszabály egyes rendelkezései csak fél év elteltével lépnek hatályba. Így fél év van annak a vitának a lefolytatására is, hogy a regisztrációs kötelezettség blogokra is vonatkozzon-e, és ha igen, melyekre - tette hozzá.
2011.01.06. 16:15
 
 
Andor: Magyarországnak nemcsak házigazdának, vezetőnek is kell lennie
A magyar EU-elnökség idején az országnak nem csupán jó házigazdának kell lennie, hanem bizonyos kérdésekben vezető szerepet kell vállalnia - mondta Andor László, az unió foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosa budapesti előadásában. A Magyar Politikatudományi Társaság nemzetközi és európai politika szakosztálya által szervezett eseményen a biztos azt mondta: a magyar elnökségnek legalább két-három fontos uniós kérdésben kell az élre állnia, ezek gazdasági, társadalompolitikai vagy külpolitikai jellegűek lehetnek.
2011.01.06. 16:15
 
Médiatörvény: Párizs nem akarja leckéztetni Budapestet
Franciaország nem akarja leckéztetni Magyarországot - hangsúlyozta Laurent Wauquiez francia Európa-ügyi miniszter, miután Budapest éles kritikával illette a magyar médiatörvény módosítására tett francia kérést. "Nem arról van szó, hogy bárkit is leckéztetni akarnánk" - mondta a miniszter a France Inter rádiónak, értésre adva, hogy Párizs csak "komoly, objektív munkát" remél Magyarország és az Európai Bizottság között, amely lehetővé teszi adott esetben "a problémák" megoldását. Francois Baroin francia kormányszóvivő kedden kijelentette, hogy Franciaország a magyar médiatörvény "módosítását" szeretné, a törvényt "a sajtószabadság mélyreható megváltoztatásának" minősítve.
2011.01.06. 16:15
 
 
UNAMID-szóvivő: közönséges bűnözők rabolták el Papp Istvánt
Feltehetőleg közönséges bűnözők rabolták el októberben az ENSZ és az Afrikai Unió közös szudáni missziójának magyar alkalmazottját, aki szerdán nyerte vissza szabadságát - közölte az MTI-vel csütörtökön telefonon a misszió kommunikációs igazgatója. A misszió, az UNAMID szerda délután kapott értesítést a szudáni hatóságoktól arra vonatkozóan, hogy Papp Istvánt, akit a Dárfúr tartománybeli el-Fáser városból hurcoltak el, fogva tartói szabadon engedték, és már a szudáni hatóságok viselik gondját. A misszióban egyéni munkavállalóként dolgozó, nyugalmazott magyar alezredest egy Kutum nevű kis falutól 15 kilométerrel délre engedték szabadon.
2011.01.06. 16:15
 
ARD-riport Budapestről: diplomáciai romhalmaz
Szilveszter napján éjfélkor Budapest utcáin tömegek ünnepelték a magyar EU-elnökség kezdetét, amelytől hazájuk imázsának javulását remélték. Ám néhány nap elteltével a tájkép inkább diplomáciai romhalmazra hasonlít - hangzott el a német közszolgálati televízió (ARD) magazinműsorában. A tv-csatorna Budapestre kiküldött tudósítója, Hilde Stadler emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor kormányfő pártja kétharmados többséggel rendelkezik az Országgyűlésben. Ennek alapján a miniszterelnök hónapok óta megmutatja erejét a hazájában. Elfogadtatott egy új médiatörvényt, valamint egy különadóról szóló törvényt, amely érzékenyen érinti a külföldi vállalatokat. A bel- és külföldi tiltakozások hidegen hagyták Orbánt - így a német riporter.
2011.01.06. 16:15
 
 
A Wizz Air utasforgalma 23 százalékkal nőtt tavaly
A Wizz Air utasainak száma 23 százalékkal 9,6 millióra nőtt 2010-ben, magyarországi utasforgalma pedig 21 százalékkal 1,2 millióra emelkedett - közölte a légitársaság. A járatok átlagos telítettsége 84 százalék volt, hasonlóan a 2009-es évhez. A Wizz Air 34 darab Airbus A320-as repülőgépet üzemeltet 12 bázisáról, melyek Magyarországon, Lengyelországban, Bulgáriában, Romániában, Ukrajnában és Csehországban működnek. A légitársaság nemrégiben jelentette be két újabb bázis megnyitását 2011 áprilisától a szerbiai Belgrádban és a litván Vilniusban.
2011.01.06. 16:00
 
Médiatörvény: osztrák EP-képviselő azonnali intézkedést javasol Magyarország ellen
Az osztrák szociáldemokrata európai parlamenti képviselők delegációvezetője szerint az Európai Bizottság gyors és félreérthetetlen fellépésére van szükség a médiatörvény miatt Magyarország ellen. Az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) politikusa, Jörg Leichtfried csütörtökön Bécsben kiadott közleményében úgy fogalmazott, a médiatörvény a demokráciát veszélyezteti, ezért "meg kell akadályozni, hogy egy szerződésszegési eljárással elhúzódjon az ügy". Az uniós szerződések megszegéséért indított eljárások akár két és fél évig is eltarthatnak a politikus szerint. Ehelyett úgynevezett "azonnali jogvédelmi intézkedést" javasolt, amit az Európai Bíróságtól kérhet a bizottság.
2011.01.06. 16:00
 
 
A háztartások többsége nem bízik anyagi körülményeinek rövid távú javulásában
A komplex Fogyasztói Bizalom Index (FBI) értéke a korábbi növekedéssel szemben 2010 utolsó negyedévében visszaesett, a Fogyasztói Várakozások Indexéhez (FVI) hasonlóan, amely 34 ponttal zuhant az előző negyedévihez képest - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet és a Corvinus Egyetem közös felméréséből. A visszaesés oka, hogy romlott mind a háztartások várt pénzügyi helyzetének, mind az ország gazdasági helyzetének megítélése a lakosság körében. A Vásárlási Hajlandóság Indexe (VHI) továbbra is stagnál, ami valószínűleg a karácsonyi szezonnak tudható be.
2011.01.06. 15:30
 
 
Jobbik: a kormány mondja fel a sukorói koncessziós szerződést
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy azonnali hatállyal mondja fel a sukorói koncessziós szerződést, ha az még életben van. Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt tartott sajtótájékoztatóján felidézte: a King's City csoporthoz tartozó KC Bidding Kft. a héten azt közölte, hogy az életben lévő koncessziós szerződés alapján szeretné visszakérni a kormánytól a kiemelt beruházási státusz visszaállítását és a beruházásösztönző megállapodásban rögzített 2,6 milliárd forintos állami támogatást. A politikus azt mondta: megkereste a Nemzetgazdasági Minisztériumot azzal a kérdéssel, hogy van-e még ilyen életben lévő szerződés, de erre nem kapott választ.
2011.01.06. 15:30
 
Jogerősen is 25 millió jár a pécsi vagyonkezelő menesztett vezetőjének
Jogellenesen szüntették meg azonnali hatállyal a pécsi vagyonkezelő, a Pécs Holding Zrt. korábbi vezetőjének munkaviszonyát; kártérítésként jogerősen több mint bruttó 25 millió forint jár Varga Péternek - döntött a Baranya Megyei Bíróság, helybenhagyva az elsőfokú ítéletet. Hajdu István, a Pécsi Városi Bíróság elnöke elmondta: a bíróság szerint a korábbi vezérigazgató nem követett el olyan súlyos hibákat, amelyeket azonnali felmondással kellett volna szankcionálni, így a Pécs Holding Zrt. jogellenesen szüntette meg Varga Péter munkaviszonyát. A bíróság ezért, helybenhagyva a Pécsi Munkaügyi Bíróság tavaly júliusi első fokú ítéletét, a vezérigazgató egy évi bérét - azaz bruttó 25 millió 400 ezer forintot - ítélt meg kártérítésként.
2011.01.06. 15:15
 
Enyhül a hideg, 0-11 fok várható
Az ország nagy részén felhős vagy borult lesz az ég, de lesznek helyek - elsősorban nyugaton, délnyugaton -, ahol rövid napos időszakok is előfordulhatnak. Északon lehet néhol hószállingózás, kisebb havazás, majd a középső országrészben és a Dél-Alföldön valószínű helyenként ónos eső, a Dunántúlon eső. Az éjszaka folyamán az ónos eső és a havazás fokozatosan visszaszorul északkeletre és az Alföld északi részére, majd pénteken napközben már mindenütt eső lesz a jellemző. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon erős széllökések is lesznek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +3 és -4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken a Dunántúlon 6, 11, a keleti megyékben 0, +6 fok között valószínű.
2011.01.06. 15:15
 
Zavargások Elefántcsontparton, 14 halott
Legalább 14 ember meghalt a hét eleje óta az elefántcsontparti etnikai zavargásokban - jelentette be csütörtökön az ENSZ egyik abidjani tisztségviselője. "Három napja dúl az etnikai erőszak Duékoué-ban. A zavargásokat az váltotta ki, hogy egy fegyveres rablótámadás során megöltek egy nőt" - közölte Simon Munzu, az ENSZ elefántcsontparti missziójának emberi jogi szakértője. "A Duékouéban történtek tükrözik az egyre inkább elharapódzó etnikai feszültségeket" - tette hozzá. Munzu nem kötötte a történteket a november 28-i elnökválasztás után kialakult súlyos belpolitikai válsághoz, amelynek eddig körülbelül 180 ember esett áldozatul.
2011.01.06. 15:15
 
Serie A: vereséggel kezdte az évet a Juventus
A szinte az egész meccset emberhátrányban végigjátszó Juventus hazai pályán három góllal kikapott a Parmától az olasz labdarúgó-bajnokság idei első fordulójának nyitómeccsén. A torinói mérkőzésen a hazaiak sérülés miatt már az ötödik percben elveszítették legjobb csatárukat, Fabio Quagliarrellát, majd a 17. percben emberhátrányba kerültek, miután a bíró kiállította a durván szabálytalankodó Felipe Melót. A létszámfölényt a Parma elsősorban a nyáron éppen a Juventustól megszerzett Sebastian Giovinco kiváló játékával és két góljával kihasználta. Eredmény: Juventus-Parma 1-4 (0-1). Gól: Legrotaglie (60.), illetve Giovinco (41., 48.), Crespo (62.), Palladino (92.) kiállítva: Felipe Melo (17., Juventus).
2011.01.06. 15:15
 
A magyar elnökség egyik prioritása Románia és Bulgária schengeni csatlakozása
A magyar elnökség egyik legfontosabb prioritása Románia és Bulgária schengeni övezethez való gyors csatlakozása, amelyhez minden energiánkat mozgósítjuk az ügy sikere érdekében - közölte az MTI-vel a Belügyminisztérium (BM). A tárca ezzel cáfolta azt a román sajtóértesülést, hogy a miniszter egy újságírói kérdésre válaszolva azt mondta volna, hogy állítólag elhalasztották Románia és Bulgária csatlakozását a Schengen-övezethez. A tárca közleményében leszögezte: Magyarország - ahogy eddig is - megad minden segítséget mind Bulgáriának, mind Romániának a mihamarabbi csatlakozásuk érdekében.
2011.01.06. 15:00
 
 
Tenisz: vereséggel tért vissza Venus Williams
Négy hónap kihagyás után vereséggel tért vissza egy hongkongi bemutató tornán Venus Williams, az amerikaiak teniszsztárja. A US Open óta térdsérülését kúráló játékos 6:4, 6:2-re kikapott az orosz Vera Zvonarjovától. A Hong Kong Classic elnevezésű verseny másik csütörtöki mérkőzésén az orosz Marija Kirilenko 3:6, 7:6 (7-2), 6:0-ra verte az amerikai Melanie Oudint.
2011.01.06. 14:45
 
 
Páratlan réti fülesbagoly-invázió Túrkevén
Magyarországon példa nélkül álló, de minden valószínűség szerint Európa-szerte kuriózumszámba menő természeti jelenség tapasztalható a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Túrkevén. A kunsági kisváros központját ugyanis soha nem látott számban "szállták meg" a hazánkban ritka vendégnek számító, fokozottan védett réti fülesbaglyok - tudatta a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságának illetékes tájegység-vezetője az MTI-vel.
2011.01.06. 14:45
 
 
IFFHS: Vicente del Bosque 2010 legjobb szövetségi kapitánya
A nyári dél-afrikai világbajnokságon győztes spanyol válogatottat irányító Vicente del Bosque a 2010-es év legjobb szövetségi kapitánya a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. A 60 éves szakember egy évvel korábban is a legjobb volt. A második helyen a világbajnokságon bronzérmes német nemzeti csapatot irányító Joachim Löw végzett, míg a harmadik az ezüstérmes hollandok szakvezetője, Bert van Marwijk lett. A legjobb szövetségi kapitányok 2010-ben: 1. Vicente del Bosque (Spanyolország) 298 pont, 2. Joachim Löw (Németország) 168, 3. Bert van Marwijk (Hollandia) 125, 4. Óscar Wáshington Tabárez (Uruguay) 98, 5. Milovan Rajevac (Ghéna) 41.
2011.01.06. 14:45
 
Zentai kiadvány lett 2010 legszebb vajdasági magyar könyve
A zentai zEtna kiadónak ítélték oda a Szép Magyar Könyv díjat: a Vajdaságban tavaly megjelent kiadványok közül Verebes Ernő Előbb még örök című kötetével nyerte el az elismerést a könyves műhely. A Magyar Szó című vajdasági napilap internetes oldalán olvasható beszámoló szerint a vajdasági Szép Magyar Könyv 2010-es díjainak átadását január 14-én tartják Zentán a magyar kultúra napja délvidéki központi ünnepsége keretében. A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség pályázatára 10 vajdasági kiadó összesen 36 tavaly megjelent művel nevezett. A beérkezett könyveket Árokszállási Károly tipográfus, Szilágyi Gábor reklámgrafikus és Kanyó Ervin festőművész zsűrizte.
2011.01.06. 14:30
 
Spanyol Király Kupa: idegenben jutott tovább a Real Betis
A másodosztályú Real Betis 3-1-re győzött a Getafe otthonában a labdarúgó Spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének csütörtöki visszavágóján, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A sevillai alakulat a negyeddöntőben az FC Barcelonával találkozik majd. Spanyol Király Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó: Getafe-Real Betis (II. osztályú) 1-3 Továbbjutott: a Real Betis, 4-3-as összesítéssel.
2011.01.06. 14:30
 
 
Médiatörvény: EP-vizsgálatot kezdeményezett a szocialista frakció
Hivatalosan kezdeményezte csütörtökön az Európai Parlament szocialista frakciójának vezetője, Martin Schulz, hogy az EP polgári szabadságjogokkal foglalkozó bizottsága indítson vizsgálatot a magyar médiatörvény ügyében. Brüsszelben kiadott közleményében Schulz kiemelte, hogy egy ilyen vizsgálat akár szankciókat is eredményezhet, tekintettel az EP szerződéses jogosítványaira. A frakcióvezető azt is jelezte, hogy a hónap közepén, amikor Orbán Viktor miniszterelnök bemutatja a magyar EU-elnökség prioritásait az EP strasbourgi plenáris ülésén, kérdésekre kell számítania ebben a témában.
2011.01.06. 14:30
 
Tarlós: a 4-es metró első szakaszához még 100 milliárd forint hiányzik
A 4-es metró első szakasza számláinak kifizetéséhez "nagyságrendileg" még mintegy 100 milliárd forint hiányzik - közölte a főpolgármester egy más témában tartott sajtótájékoztatón, újságírói kérdésekre. Tarlós Istvánt az újságírók a Magyar Nemzetben megjelent, Atkári János pénzügyi tanácsadó költségvetési hiánnyal kapcsolatos nyilatkozatáról kérdezték, valamint arról, várhatók-e emiatt megszorítások a fővárosban. Atkári János a lapnak azt mondta: a fővárosi uniós beruházások önrészére lehívandó, év elején felvett, negyvenmilliárd forintos hitellel az önkormányzati adósságállomány eléri a kritikus, 200 milliárd forint feletti szintet, emiatt megszorítások várhatók.
2011.01.06. 14:15
 
 
Tarlós: alig érinti a főváros közlekedését az EU-s rendezvénysorozat
A főpolgármester szerint alig érinti az európai uniós rendezvénysorozat Budapest közlekedését. Tarlós István csütörtökön, miután a Városházán tárgyalt Győri Enikővel, a Külügyminisztérium európai uniós ügyekért felelős államtitkárával, azt hangoztatta: nem lesznek útlezárások a fővárosban, de néhány helyen parkolási tilalomra kell számítani. A városvezető sajtótájékoztatóján azt mondta: a főváros minden erejével arra koncentrál, hogy a magyar európai uniós elnökség sikeres legyen, és ehhez már az induláskor biztosítani kívánják a feltételeket. Tarlós közölte, a kormány és a főváros példásan együttműködik egymással a program idején.
2011.01.06. 14:00
 
 
Győri Enikő: bízunk az Európai Bizottság véleményében
A magyar kormány bízik az Európai Bizottság magyar médiatörvénnyel kapcsolatos véleményében, és minden konzultációra készen áll - erről a Külügyminisztérium európai uniós ügyekért felelős államtitkára beszélt csütörtökön Budapesten egy más témában tartott sajtótájékoztatón. Győri Enikő a médiatörvény esetleges megváltoztatására utaló újságírói kérdésre azt felelte, korai még arról beszélni, mint mondta, előbb "legyen (arról) egy hiteles vélemény". "Rendelkezésükre áll a szöveg (...) mi tökéletesen elfogadjuk, és mi bízunk az Európai Bizottságnak a megalapozott véleményében" - fogalmazott az államtitkár, és arra mutatott rá: "nem véletlen", hogy a bizottság még nem minősítette a magyar médiatörvényt.
2011.01.06. 14:00
 
EB: a közös prioritások azonosítása a cél a pénteki EB-kormány találkozón
A pénteken Budapesten tartandó kormány-Európai Bizottság találkozó fő célja közös prioritások azonosítása az ebben a félévben soros uniós elnök Magyarország és az EU végrehajtó testülete között - jelentette ki csütörtökön Brüsszelben Olivier Bailly, José Manuel Durao Barroso bizottsági elnök egyik szóvivője. A testület szokásos napi sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a közös értekezlet fő témája az uniós gazdaság kérdésköre, valamint a február 4-i csúcstalálkozó előkészítése lesz. Utóbbi energiaügyekkel és az innováció kérdéseivel foglalkozik.
2011.01.06. 14:00
 
Domokos: az ÁSZ küldetése, hogy előmozdítsa a közpénzügyek átláthatóságát
A számvevőszék középtávú, 2011-2015-re szóló stratégiájában azt a küldetését érvényesíti, hogy ellenőrzéseivel előmozdítsa a közpénzügyek átláthatóságát, és hozzájáruljon a "jó kormányzáshoz" - mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján. Elmondta, hogy az ÁSZ 2011-re szóló ellenőrzési tervében 55 téma szerepel. A Magyar Nemzeti Bank gazdálkodásának ellenőrzését felfüggesztették, azzal ugyanis megvárják, hogy a jegybank új felügyelőbizottsága ténylegesen elkezdje munkáját - tette hozzá.
2011.01.06. 13:45
 
Orbán: Magyarország viszonya szomszédaival soha nem volt ilyen jó
Magyarország szomszédos országokhoz fűződő kapcsolatai még soha nem voltak olyan jók mint a jelenlegi kormány idején; Szlovákia viszonyában a magyar fél teremtette meg annak a lehetőségét, hogy a kapcsolatok a racionalitás talajára kerüljenek - emelte ki a TASR szlovák hírügynökség Orbán Viktor sajtótájékoztatójából, amelyet a soros magyar EU-elnökség nyitánya alkalmából tartott külföldi tudósítóknak. A miniszterelnök egy kérdésre felelve kijelentette, hogy bár vannak konfliktusok, de több kedvező fejlemény is van.
2011.01.06. 13:45
 
 
Reggeli stressz a kisgyermekes családokban
A kisgyermekes családok körében gyakran komoly feszültségek között zajlik a reggeli készülődés - derül ki egy felmérésből. A TNS online piackutató szeptemberi kutatásában résztvevő anyukák közel háromnegyede állítja, hogy nagyon is jellemző a reggeli stressz a családjukban. A feszültség különösen jellemző azoknál a családoknál, ahol egynél több gyereket kell elvinni az óvodába, iskolába. A reggeli készülődéssel járó gondok közül az anyák elsősorban a felkeléssel és az öltözködéssel kapcsolatban soroltak fel problémákat.
2011.01.06. 13:45
 
Szlovák agrárminiszter: közös érdek a gazdasági együttműködés Magyarországgal
Szlovákia és Magyarország egésze, illetve a határ menti térségek gazdasági fejlődése szempontjából is mindkét állam politikai vezetésének kötelezettsége a nyugodt jószomszédi viszony megteremtése - jelentette ki a szlovák agrárminiszter csütörtökön Egerszalókon. Ennek érdekében fel kell számolni az indulati, illetve a látszatpolitizálást és javítani kell a határ menti infrastruktúrát, ezzel párhuzamosan a vállalkozások gazdasági együttműködését - közölte Simon Zsolt a Heves Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara évadnyitó ülésén, ahol a szlovák-magyar együttműködés volt a fő téma.
2011.01.06. 13:30
 
Médiatörvény: a Handelsblatt bírálja az EP néppárti frakcióját
Az Európai Parlament hiteltelenné teszi az EU külpolitikáját címmel közölt a magyar médiatörvényhez kapcsolódó cikket csütörtöki számában a Handelsblatt. A német üzleti és pénzügyi körök lapjának külpolitikai tudósítója, Mathias Brüggmann azt veti az Európai Parlament képviselőinek a szemére, hogy a magyar médiatörvény körüli vitában az európai értékek képviselete fölé helyezik a saját pártcsaládjuk iránti hamisan értelmezett szolidaritást.
2011.01.06. 13:30
 
A Financial Times Deutschland vezércikke a magyar médiatörvényről
Jobb az óvatosság címmel vezércikkben foglalkozott csütörtökön a Financial Times Deutschland a magyar médiatörvénnyel és az Európai Bizottság ennek kapcsán tanúsított magatartásával. A névaláírás nélkül közölt, így a gazdasági-pénzügyi lap szerkesztőségének álláspontját tükröző írás emlékeztet a tíz évvel ezelőtt az osztrák FPÖ kormányra kerülése nyomán elrendelt uniós szankciókra, amelyek sikertelennek bizonyultak. Jörg Haider pártja benn maradt a bécsi kormányban, az EU pedig egy idő után csendben visszakozott.
2011.01.06. 13:30
 
Lassan, de apadnak a folyók a Közép-Tisza vidékén
A Közép-Tiszán lassú apadás tapasztalható, Szolnok felett 8-10, alatta 3-4 centimétert csökkent a folyó vízszintje egy nap alatt, de még mindig a harmadfokú készültségi szint közelében van; az elkövetkező napokban az apadás napi 5-12 centiméteres ütemével számolnak - közölte a területi vízügyi igazgatóság védelemvezetője csütörtökön az MTI-vel. Folyamatos az apadás a Zagyva-Tarna rendszerben, a Hármas-Körösön és a Hortobágy-Berettyón is - tette hozzá Lovas Attila vízügyi igazgató.
2011.01.06. 13:15
 
Csökkent a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben novemberben
Az euróövezetben az elemzői előrejelzésekkel szemben csökkent a kiskereskedelmi forgalom novemberben az előző hónaphoz képest az Eurostat csütörtökön megjelent adatai szerint, az ágazat teljesítményét főként az rontotta, hogy az adósságválsággal küszködő országokban gyenge a fogyasztói kereslet. Az uniós statisztikai hivatal jelentése szerint a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben 0,8 százalékkal maradt el novemberben az egy hónappal korábbihoz képest, és csupán 0,1 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. Elemzők havi szinten 0,1 százalékos, éves összevetésben 1,9 százalékos növekedésre számítottak.
2011.01.06. 13:15
 
 
Az MSZP a médiatörvény megsemmisítését kéri az Alkotmánybíróságtól
Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul a tavaly év végén elfogadott médiatörvény miatt - jelentették be csütörtökön. A szocialisták a jogszabály teljes megsemmisítését kérik a testülettől, mivel azt részleteiben javíthatatlannak tartják. Lendvai Ildikó szocialista országgyűlési képviselő Mandur László frakciótársával közösen tartott sajtótájékoztatón öt fő kifogást emelt a médiatörvénnyel szemmel. Az ellenzéki képviselő a kritikák közé sorolta, hogy a jogszabály nem csak paragrafusaiban, de általánosságában is szükségtelenül és aránytalanul korlátozza a sajtó- és szólásszabadságot. Kifogásolta továbbá, hogy a médiahatóság egyoldalú politikai összetételben áll fel, aminek hatása a "közszolgálat gyarmatosításában" már meg is mutatkozott.
2011.01.06. 13:15
 
Ungvári magyar lap: Kárpátalján zökkenőmentes a magyar állampolgárság igénylése
Kárpátalján zökkenőmentes az egyszerűsített honosítási kérelmek befogadása, a magyar külképviseletek felkészülten teszik a dolgukat, és vesznek részt az állampolgársági törvény végrehajtásában - írta csütörtökön megjelent számában az ungvári Kárpáti Igaz Szó című lap. Az újság beszámolója szerint a beregszászi konzulátuson rendkívüli esemény nélkül zajlott az első három nap, nem voltak fennakadások a magyar állampolgárságot igénylő ügyfelek fogadását illetően. A konzulátus lapnak nyilatkozó felelős munkatársa szerint már hónapokkal ezelőtt felkészültek a honosítási dokumentumok fogadására.
2011.01.06. 13:15
 
Folytatódik az apadás a Körösökön
Folytatódik az apadás a Körösökön, a térségben változatlanul 189 kilométeren védekeznek; a belvízvédelmi készültség két szakaszon még mindig a legmagasabb szintű - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság csütörtökön az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az árvízvédelmi készültség a vízügyi szervezet 340 kilométer hosszúságú védvonalából 22 kilométeren másodfokú, 167 kilométeren pedig elsőfokú. Másodfokon a Hármas-Körös alsó szakaszán, első fokon pedig e folyó felső szakaszán, a Berettyón és a Hortobágy-Berettyón Árvízkapunál védekeznek. A belvízzel elöntött területek nagysága sem változott, továbbra is csaknem 623 négyzetkilométer terület áll víz alatt.
2011.01.06. 13:00
 
Médiatörvény: Lambsdorff (FDP) egyértelmű állásfoglalást kér Barrosótól
A német liberális párt (FDP) európai parlamenti képviselője csütörtökön felszólította az Európai Bizottság elnökét, hogy foglaljon egyértelműen állást a magyar médiatörvénnyel kapcsolatban. A Frankfurter Rundschaunak nyilatkozó Alexander Lambsdorff kijelentette: a brüsszeli bizottság nem vonulhat vissza egy hosszadalmas jogi vizsgálat mögé. Világos szavakkal fel kell szólítania a magyar kormányt, hogy változtassa meg a törvényt. A szociáldemokrata párthoz közel álló német újság emlékeztet arra, hogy pénteken kerül sor az EU soros elnökségének hivatalos átadására Budapesten. Ebből az alkalomból mind a 27 EU-biztos ott lesz a magyar fővárosban.
2011.01.06. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494[1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista