2020. május 29., péntek - Magdolna
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Holyfield március helyett májusban bokszol Nielsennel
Két hónappal elhalasztották a Boksz Világalapítvány (WBF) nehézsúlyú világbajnokának, az amerikai Evander Holyfieldnek a dán Brian Nielsen elleni márciusi mérkőzését. Kalle Sauerland mérkőzésszervező csütörtökön elmondta, az eredetileg március 5-re kiírt összecsapásra május 7-én kerül majd sor azért, hogy a 48 éves bokszolónak több ideje maradjon felépülni sérüléséből. Holyfield (43 győzelem, 10 vereség, 2 döntetlen) január 22-én vívott meccsén a harmadik menetben összefejelt riválisával, a szintén amerikai Sherman Williamsszel, s a bal szeme felett olyan csúnyán felszakadt a bőr, hogy véget kellett vetni a találkozónak.
2011.02.03. 12:15
 
Egyiptom melletti rokonszenvtüntetést fojtottak el fel palesztin rendőrök
Az egyiptomi felkelés melletti rokonszenvtüntetést fojtottak el szerdán rendőrök a Palesztin Hatóság székhelyén, Rámalláhban - közölte a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberjogi szervezet, amely a palesztin biztonsági erőknek nyújtott segélyek felfüggesztését követelte. Január 30-án a palesztin rendőrök már egyszer erővel feloszlattak egy hasonló, több tucatnyi ember részvételével kezdődött megmozdulást az egyiptomi nagykövetség előtt a ciszjordániai Rámalláhban. A szerdai tiltakozás szervezői elmondták, hogy a közösségi portálokon megjelent felhívásokra mintegy 200 ember gyűlt össze a város főterén, de megmozdulásukat azonnal megszakította a palesztin biztonsági szolgálat.
2011.02.03. 12:15
 
 
Londoni elemzők: Irán legalább két évre az atomfegyvertől
Londoni stratégiai elemzők szerint a műszaki nehézségek miatt még legalább két évbe telik, mire Irán képes lehet egyetlen nukleáris robbanótöltet előállítására. A londoni székhelyű Stratégiai Tanulmányok Nemzetközi Intézetének (IISS) - a világ egyik legnagyobb katonai-biztonságpolitikai kutatóműhelyének - csütörtökön kiadott átfogó elemzése szerint sok becslés került nyilvánosságra arról, hogy Iránnak mikor lehet atomfegyvere, ám ezek zöme nem tesz különbséget a puszta hasadóanyag előállításához, illetve az ennek felhasználásával készülő fegyver összeállításához szükséges időtávok között.
2011.02.03. 12:15
 
Négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték a jánoshalmi adócsalót
Négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság csütörtökön kihirdetett ítéletében azt a jánoshalmi adócsalót, aki apróhirdetésekben toborzott ügyfeleknek hamis számlákat gyártott. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész három nap gondolkodási időt kért. Fodor Endre tanácsvezető bíró a számlákat megrendelő 16 további vádlott közül a másodrendűt két év börtönbüntetésre ítélte, azonban végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette. A többi vádlott pénzbüntetést kapott.
2011.02.03. 12:00
 
Johannes Hahn: fontos a tapasztalatok megosztása a régiós együttműködésben
A régiók közötti együttműködésnek a legfontosabb európai uniós célokra koncentrálva kell folytatódnia, és a részt vevő régióknak a többiek számára is elérhetővé kell tenniük az elért eredményeket - mondta Johannes Hahn, az Európai Bizottság regionális politikáért felelős tagja csütörtökön Budapesten. Mercedes Bresso, a Régiók Bizottságának elnöke kiemelte: az 1990 óta működő Interreg az egyik legsikeresebb regionális együttműködési program.
2011.02.03. 12:00
 
Egyszerűbb és gyorsabb lehet az örökbefogadási eljárás
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium szerint ez évtől egyszerűbb és gyorsabb lehet az örökbefogadási eljárás, miután a 2010 decemberében elfogadott törvénymódosítások eredményként átláthatóbbá és kevésbé bürokratikussá vált a rendszer. Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a témában csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: az a szándékuk, hogy minél több gyermek szülessen, és amennyiben egy krízishelyzetben lévő anya nem tudja őt felnevelni, akkor a gyermek minél hamarabb örökbefogadó szülőkhöz kerülhessen.
2011.02.03. 12:00
 
 
Csökkent az euróövezeti kiskereskedelmi forgalom decemberben
Az elemzők által várt növekedés helyett csökkenést mutatott az euróövezeti kiskereskedelmi forgalom a tavalyi év utolsó hónapjában, úgy az élelmiszereknél, mint az élelmiszereken kívüli termékeknél. Az Eurostat csütörtökön közölt adatai szerint az előző hónaphoz képest 0,6 százalék volt a forgalomcsökkenés, az egy évvel korábbival összevetve pedig 0,9 százalék volt a visszaesés. Elemzők 0,5 százalékos növekedést vártak havi szinten, míg éves összevetésben 0,2 százalék emelkedést. A legnagyobb visszaesést Máltán, Szlovéniában, Írországban és Litvániában regisztrálták, míg a legnagyobb növekedést - meglepetésre - Portugália és Lengyelország mutatta.
2011.02.03. 12:00
 
 
Százmillióba kerül a nemzetközi Mecsek-rali
Nagyjából százmillió forintba kerül az International Rally Challenge (IRC) versenynaptárába bekerült, idén szeptemberben sorra kerülő Mecsek-rali megrendezése. Szűcs Zsolt, az esemény sajtófőnöke az MTI-nek szerdán elmondta, az összeg több mint felét a jogdíj teszi ki, a további költségekre a rendezéshez, illetve a televíziós közvetítéshez és a hivatalos személyek vendégül látásához van szükség. "Az idén két Mecsek-ralit is rendezünk, a 44. kiírás a július 16-17-i verseny lesz, ennek keretében kerül sor a historic Európa-bajnoki és a rali2 országos bajnoki futamra, az IRC naptárába bekerült 45. Mecsek-rali pedig a magyar ob1-es viadal lesz" - mondta Szűcs.
2011.02.03. 11:45
 
A közösségi oldalakon megjelentek az első felszólítások szíriai tüntetésekre
Az internetes közösségi oldalakon megjelentek az első felhívások a szíriai hatalom elleni tüntetésekre. Az as-Sark al-Auszat című arab lap azt írta csütörtökön, hogy a Facebookon és a Twitteren megjelent felhívások szerzői arra szólították a szíriaiakat, hogy pénteken és szombaton is tartsák meg a "harag napját" szerte az országban. Az újság szerint azonban egyesek már pénteken készek tiltakozni a parlament damaszkuszi épülete előtt.
2011.02.03. 11:45
 
 
Elefánthiányért pereltek be egy utazási irodát
Afrikai elefánthiányért perelt be egy német utazási irodát egy lengyel férfi. A felperes élete nagy vadászálma, hogy elefántot lőhessen, és a vadásztúrákat szervező német utazási iroda váltig állította, hogy találkozhat elefántokkal Zimbabwének azon a részén, amelyre elutaztatta. A férfi azonban nem találkozott a nagyvaddal, és ezen annyira felháborodott, hogy 26 millió forintnyi összeget követel az irodától. Bár az iroda szervezett egy második utat ügyfelének, aki azon már nemcsak látott elefántot, hanem lőtt is, mégsem állt el tetemes kárigényétől. Az ügyben február 15-én dönt bíróság.
2011.02.03. 11:45
 
 
Hamarosan Hold körüli utazásra a indulhatnak az űrturisták
Űrturisták hamarosan körülrepülhetik a Holdat és visszatérhetnek a Földre az orosz Szojuz űrhajókon - jelentette be Alekszej Krasznov, a Roszkoszmosz állami űrkutatási ügynökség ember irányította űrhajózással foglalkozó illetékese. Krasznov az űrturizmussal foglalkozó amerikai Space Adventures cég ilyen értelmű bejelentésére reagálva a Rosszija 1 tévéadónak megerősítette, hogy ez műszakilag lehetséges. A Space Adventures már talált is egy érdeklődőt, aki kész 150 millió dollárt fizetni a Hold megkerüléséért.
2011.02.03. 11:15
 
Baltával rendezte a parkolási vitát, jogerősen három évet kapott
Az első fokon kiszabottnál rövidebb, de teljes egészében letöltendő, három év börtönbüntetésre ítélte a Győri Ítélőtábla jogerősen csütörtökön azt a férfit, aki a vád szerint egy parkolási vita végén baltával ütötte meg egyik szomszédját, egy másikat pedig megpofozott. Az első fokon eljáró Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság halmazati büntetésül öt év - fele részben négy évre felfüggesztett - börtönre és öt év közügyektől eltiltásra ítélte. A döntés ellen az ügyész súlyosbításért, a vádlott a konkrét jogorvoslati kérelem megjelölése és indoklása nélkül fellebbezett.
2011.02.03. 11:15
 
 
Ékszerlopással gyanúsítja a rendőrség Lindsay Lohant
Egy 2500 dollár (félmillió forint) értékű nyaklánc ellopása ügyében indított nyomozást Lindsay Lohan után a Los Angeles-i rendőrség. Az ékszer egy hírességek által is látogatott üzletből tűnt el január 22-én. A bolt biztonsági kamerájának felvételén Lohan nyakában látható a nyaklánc. A rendőrség kedden készült átkutatni a sztárnak a bolt közelében fekvő lakását, ám mielőtt kiszálltak volna, az ékszert eljuttatta valaki egy helyi rendőrőrsre. A nyaklánc megkerülése ellenére a nyomozás folytatódik - szögezte le a rendőrség közleménye. A 24 éves színésznő az elmúlt három évben ötször fordult meg rehabilitációs klinikán alkohol- és kábítószerfüggősége miatt.
2011.02.03. 11:15
 
Robbanás egy ankarai gyárban, emberek a romok alatt
Robbanás történt csütörtökön a török fővárosban, egy generátorgyár emeletes épületében. Az épület két emeleti födéme beomlott, és romjaik alatt munkások rekedtek - jelentette több tévéadó. A gyárban 40-50 ember dolgozik. Sérültjei bizonyosan vannak a balesetnek, de több részlet egyelőre nem ismert. A robbanás okát sem tudják még - tették hozzá a médiumok.
2011.02.03. 11:15
 
 
OVB: törvényes volt az önkormányzati választás
Az Országos Választási Bizottság (OVB) szerint alapvetően törvényes rendben zajlottak az októberi önkormányzati és kisebbségi választások. A testület az Országgyűlésnek most benyújtott beszámolójában azonban több olyan problémára is felhívta a figyelmet, amely jogszabály-módosítást indokolna. Az egyik ilyen probléma az OVB szerint, hogy több településen jelentősen megnövekedett a választás napja előtti beköltözések, új lakcímek létesítésének száma, olyannyira, hogy sok esetben a beköltözők száma meghaladta a választás kitűzését megelőzően, életvitelszerűen a településen lakók számát.
2011.02.03. 11:00
 
 
Heves lövöldözés tört ki csütörtök hajnalban Kairóban
Heves lövöldözés tört ki csütörtök hajnalban Kairó belvárosában. Ahmed Farid egyiptomi egészségügyi miniszter közölte, hogy a hajnali erőszakos cselekményekben öten meghaltak, több tucatnyian megsebesültek. A hadsereg nagy erőkkel van jelen az utcákon, körülfogta a Tahrír teret is, de eddig nem avatkozott be a két tábor közötti véres összecsapásokba. Az egyiptomi hadsereg kormányellenes tüntetőket vett őrizetbe csütörtököna a kairói Tahrír téren - közölte az al-Arabíja hírtévé anélkül, hogy megadta volna a letartóztatottak pontos számát.
2011.02.03. 11:00
 
Ronaldinho győzelemmel mutatkozott be
Jól sikerült Ronaldinho bemutatkozása a riói Flamengo labdarúgócsapatában, amely szerda este 1-0-ra legyőzte a Nova Igacu csapatát. A 37 ezer férőhelyes Enganhao Stadionban több mint 40 ezren zsúfolódtak össze, hogy lássák a világ legjobbjának korábban kétszer is megválasztott brazil támadó debütálását. A szurkolók januári átigazolása óta kitörő lelkesedéssel várták a világbajnok, Bajnokok Ligája-győztes csatárt, s ezúttal is külön meglepetéssel készültek: az aréna lelátóján az "Isten hozott R10" óriásfeliratot rakták ki mozaikdarabokból a sztárfutballista tiszteletére.
2011.02.03. 10:45
 
Tízezrek az utcákon a jemeni "harag napján"
Több mint húszezren vonultak a jemeni főváros utcáira csütörtökön, a "harag napján" kormányváltást követelve, s nem tartva elegendőnek Ali Abdalláh Száleh elnök előző napi ajánlatát, hogy 2013-ban, mandátumának lejártával távozik hivatalából. "A nép rendszerváltást akar - kiabálták a tiltakozók a Szanaai Egyetem előtt. - Nemet mondunk a korrupcióra, a diktatúrára." Közben a kormányzó Általános Népi Kongresszus párt több száz híve a főváros Tahrír (Felszabadulás) terén gyűlt össze. Már előző nap sátrakat állítottak fel a tér körül, arra kényszerítve a kormány ellen demonstrálókat, hogy máshol gyülekezzenek.
2011.02.03. 10:45
 
A dioxin-rendelet módosításáról várják a hivatalos brüsszeli véleményt
Még nincs hivatalos tájékoztatás arról, mi az Európai Unió véleménye a magyar dioxon-rendeletről; az egyeztetéseken kifogásokat jeleztek az EU illetékes bizottságában - közölte Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-biztonságért és agrárigazgatásért felelős államtitkára csütörtökön az MTI-vel. Az államtitkár elmondta: a hétfőn életbe lépett rendeletmódosítás nyomán kockázatbecsléssel végzik a Németországból érkező húsok és húskészítmények vizsgálatát. A hétfőn hatályba lépett módosítást elküldték Brüsszelnek, és az államtitkárral folytatott egyeztetéseken jegyezték meg a partnerek, hogy kifogások merülhetnek fel a rendelettel kapcsolatban.
2011.02.03. 10:45
 
 
2010-ben nem emelkedett a banki ügyfelek száma
Tíz év óta 2010 volt az első év amikor nem emelkedett számottevően a bankok ügyfélköre Magyarországon; továbbra is a felnőtt lakosság 82 százalékának van bankkapcsolata - közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet csütörtökön az MTI-vel. A vizsgált 15-69 éves korú lakosság négyötöde áll legalább egy bankkal kapcsolatban. Kicsit kedvezőbb a helyzet a 25-65 éveseknél, akik közül több mint 88 százalék a banki ügyfél. A legnagyobb arányban a 30-39 éves korosztály veszi igénybe a pénzintézeteket, és ők azok, akik a legnagyobb arányban használják a bankok szolgáltatásait. Csak folyószámlával mindössze 39 százalékuk rendelkezik, míg a legfiatalabbak, a 15-18 évesek 68 százalékának csak folyószámlája van a bankoknál.
2011.02.03. 10:45
 
Botrány! Alekosznak menyasszonya van!
A Story újság megtudta, hogy Alekosznak menyasszonya van. Még a műsor előtt jelentették be a szüleinek, hogy összeházasodnak és gyerekeket akarnak.
2011.02.03. 10:36
 
Anikó és Olivér össze fognak jönni?
Kezd nagyon összemelegedni Olivér és Anikó. Már együtt tervelik ki csínyeiket, és állandóan bújnak egymáshoz.
2011.02.03. 10:35
 
 
Tovább erősödött a forint
Az euró árfolyama alig változott, a forint erősödött csütörtök délelőtt: az eurót tíz órakor 268,69 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 269,25 forint után. Csütörtök kora reggel 268 forint közeli euró jegyzésekre is volt példa. Az euró a szerdán 1,3850-es dollár jegyzéseken elért 12 heti árfolyam csúcs alatt ingadozik 1,3800 dolláros jegyzések környékén. A piacok az EKB kamatdöntő ülését követő gazdasági helyzetértékelésre várnak, addig lényegesebb árfolyam mozgásra nem kell számítani a vezető devizák körében.
2011.02.03. 10:30
 
 
Vonn bukott, megúszta súlyos sérülés nélkül
Hatalmasat bukott az amerikai Lindsey Vonn a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának csütörtöki edzésén Zwieselben. Az olimpiai bajnok megütötte a fejét, de a CT-vizsgálat nem mutatott ki súlyos sérülést. A 26 éves versenyző az egyik internetes közösségi oldalon "borzalmasnak" nevezte az esést, s egy videofelvételt is feltöltött, amelyen látható, hogy egy jobb kanyarban elveszíti az egyensúlyát, a hátára esik és mozdulatlan marad. Az összetettben háromszoros Vk-győztes síző úgy fogalmazott, néhány napon belül teljesen rendbe jön, de a pénteki és szombati Világkupa-futamokon csak akkor áll rajthoz, ha ezt az egészségi állapota megengedi.
2011.02.03. 10:15
 
 
Carlos Santana júliusban ismét Budapesten koncertezik
Ismét Budapesten ad koncertet Carlos Santana, a rockzene élő klasszikusa: a mexikói-amerikai gitáros július 5-én a Papp László Budapest Sportarénában játszik világkörüli turnéja keretében - tájékoztatta a koncertet szervező Live Nation csütörtökön az MTI-t. Santana egyesítette az amerikai gitárzenét a latin és a karibi zenei motívumokkal, de stílusában jelen van az afro-pop, az afro-beat, a blues, a folk, a soul, a dzsessz és sok más is. Pályafutása során több mint 90 millió lemezt adott el, tíz Grammy-díjat és három latin Grammy-t nyert; 1998-ban beválasztották a rock and roll hírességek csarnokába. A nyári lesz a tizenegyedik magyarországi fellépése.
2011.02.03. 10:15
 
 
Megszűnt a szmogriadó Miskolcon
Megszűnt a szmogriadó Miskolcon, miután javult a levegő minősége a város fölött - tájékoztatta Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője csütörtök délelőtt az MTI-t. Javult az idő, ennek köszönhetően a kisméretű szálló por (PM10) koncentrációja mérséklődött, a szennyezettségi érték a tájékoztatási küszöbérték alá csökkent, ezért megszűnt Miskolcon a szmogriadó riasztási és tájékoztatási fokozata - közölte a szóvivő. A borsodi megyeszékhelyen február elsején rendelték el a szmogriadó riasztási fokozatát, mert két egymást követő napon a szálló por koncentrációja meghaladta a riasztási küszöbértékét.
2011.02.03. 10:15
 
 
Nagyok a károk a Yasi hurrikán nyomában, de áldozatok nincsenek
Ausztrália belső területei felé, északnyugatra tart az évszázad legerősebb hurrikánja, a Yasi névre keresztelt szélvihar, amely komoly károkat okozott ugyan számos partvidéki településen, de áldozatokról egyelőre nem érkeztek hírek. A viharskála legerősebb fokozatára, vagyis ötösnek jelölt hurrikánt óránként 290 kilométeres széllökések kísérik. A vihar háztetőket tépett le, fákat csavart ki, villanyvezetékeket szaggatott le, áramkimaradást okozva Queensland partvidékén. A szövetségi állami miniszterelnöke, Anna Blight azonban közölte csütörtökön, hogy eddig sem halottakról, sem sérültekről nem érkeztek hírek, ami igazi "megkönnyebbülést" jelent az elmúlt napok vészjósló előrejelzései után.
2011.02.03. 10:15
 
 
Többen meghaltak az amerikai hóviharban
Félelmetes hóvihar söpört végig az Egyesült Államok területének csaknem felén, a Középnyugat egyes részein hatvan centiméteres hóréteget és legkevesebb 12 halottat hagyva maga mögött. A heves havazás miatt tízmilliók maradtak otthon, közülük több százezren áramszolgáltatás nélkül. Chicagoban 51 centiméter hó esett, ami a város történetében a harmadik legnagyobb mennyiség, a New York-i Central Parkban pedig korcsolyapályához hasonlóvá váltak az utak. A halálos áldozatok közül az egyik egy New York-i hajléktalan, aki megégett, amikor megpróbált főzőolaj segítségével tüzet gyújtani, hogy felmelegedjen.
2011.02.03. 10:15
 
Több mint 37 milliót sikkasztott egy örménykúti köztisztviselő
Több mint 37 millió forint elsikkasztása miatt emelt vádat a szarvasi ügyészség az örménykúti önkormányzat volt gazdasági előadója ellen - írta csütörtöki számában a Békés Megyei Hírlap. Örménykút és Hunya község körjegyzőségének ügyintézője 2008-ig csaknem hét éven keresztül kezelte az önkormányzat pénzügyeit, intézte a házipénztárból és a bankszámláról a kifizetéseket. Utóbb azért bukott le, mert Örménykút polgármestere talált egy olyan banki átutalásról szóló kivonatot, amely szerint az előadó 150 ezer forintot utalt át a saját számlájára.
2011.02.03. 10:00
 
 
Humán felhasználásra növesztettek emberi ereket laboratóriumban
Műtéti célokra felhasználható emberi ereket képesek növeszteni laboratóriumban amerikai kutatók. Az eljárásban emberi tetemből származó simaizomsejteket tenyésztettek poliglikolsavból készült, vékony cső formájú vázon. A poliglikolsav ugyanaz az anyag, mint amelyből a felszívódó fonalak is készülnek. Az így előállított csövek 8-10 héten belül lebomlanak a szervezetben és visszamarad egy tökéletesen megformált véredény - állítják a Duke, a Kelet-Carolinai és a Yale Egyetem kutatói. Az ereket kutyákban és majmokban tesztelték: a vizsgálat hat hónapja alatt a kilökődésnek semmiféle jelét nem tapasztalták a kísérleti állatoknál.
2011.02.03. 10:00
 
 
Szijjártó: nyugdíjcsökkenésről szó sem lehet
A nyugdíjak értékét megőrizzük, nyugdíjcsökkenésről szó sem lehet - jelentette ki a miniszterelnök szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján újságírói felvetésre. Arra a kérdésre, hogy ha a nyugdíjkasszában csak a nyugdíjjellegű kifizetések maradhatnak, akkor a rokkantsági kifizetések és a szociális járadékok hova kerülnek, illetve várható-e a nyugdíjak esetleges csökkenése az új rendszerben, Szijjártó Péter azt közölte: nyugdíjcsökkenésről természetesen szó sem lehet, "a nyugdíjak értékét megőrizzük". Mint mondta, éppen a nyugdíjkassza átláthatósága és egyensúlya a garancia arra, hogy minden nyugdíjas megkapja azt a nyugdíjat, amely a törvény szerint jár neki.
2011.02.03. 10:00
 
 
Dzurinda szerint új szelek fújnak a szlovák-magyar kapcsolatokban
Új szelek fújnak a szlovák-magyar kapcsolatokban, de az nem lenne jó, ha túl nagyok lennének a várakozások - véli a szlovák külügyminiszter abban az interjúban, amelyet az Új Szó című pozsonyi magyar napilap közölt csütörtökön. "Igen, úgy érzem, új szelek fújnak, elkezdtünk normálisan kommunikálni. Másrészt viszont nyitottaknak és realistáknak kell lennünk, tehát nem lenne jó, ha túl sokat várnánk el" - jelentette ki Mikulás Dzurinda. Hozzátette: "Amíg a magyar politikum szükségét érzi, hogy olyan szőnyeget vigyen Brüsszelbe, amilyet az év elején vitt, akkor lehet, hogy még sok víz lefolyik a Dunán addig, amikor már a magyar külpolitika többet fog előrenézni, mint vágyakozással tekinteni a múltba."
2011.02.03. 09:45
 
Teljes útzár baleset miatt a 8-as főúton, Vas megyében
Két ember súlyosan megsérült a 8-as számú főúton, Körmend és Horvátnádalja között, ahol kamion személygépkocsival ütközött; a helyszínelés ideje alatt teljes útzár van az érintett szakaszon - közölte a rendőrség csütörtök reggel az MTI-vel. A baleset a 168-as kilométer közelében történt, az elsődleges információk szerint két ember sérült meg súlyosan - tájékoztatott Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Horvátnádalja irányába terelik.
2011.02.03. 09:30
 
 
Grosics Gyula 85 éves
A 85. születésnapját pénteken ünneplő Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa gyerekként csatár szeretett volna lenni. "Nem szerettem védeni. Mindig azoké a dicsőség, akik gólt szereznek és azoké a szégyen, akik gólt kapnak. Persze később, befutott kapusként már megváltozott erről a véleményem" - mondta az MTI-nek az 1952-es helsinki olimpián aranyérmes labdarúgó, aki már 14 évesen bemutatkozott az élvonalban szülővárosa, a Dorog színeiben. Arra a kérdésre, hogy elcserélné-e ötkarikás győzelmét a világbajnoki címre, igennel válaszolt.
2011.02.03. 09:30
 
Király Júlia: az inflációs cél felemelése káros lenne
Kifejezetten káros lenne az inflációs célkitűzésének felemelése, mert rontaná a jegybank hitelességét - mondta Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a legfrissebb HVG-ben megjelent interjúban. Magyarázatként hozzáfűzte: az infláció a gazdaságot szétziláló, a racionális döntéseket hátráltató, a jövedelemelosztást módosító gazdasági jelenség. A jegybank alelnöke szerint a gazdaságban nem a magas kamat a fő feszültségforrás. A beruházások elhalasztása elsősorban a bizonytalan befektetői környezetre, a magas kamatfelárakban megmutatkozó, a szomszédainknál jóval nagyobb országkockázatra és a beruházókat elbizonytalanító különadókra vezethető vissza.
2011.02.03. 09:30
 
 
"Magyarország megújul" címmel tart évértékelőt hétfőn Orbán Viktor
"Magyarország megújul" címmel mondja el hagyományos országértékelő beszédét hétfő délután a fővárosi Millenárison Orbán Viktor kormányfő - közölte Szijjártó Péter. A miniszterelnök szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: Orbán Viktor beszédében sorra veszi majd az elmúlt év legfontosabb eseményeit, értékeli az ország és az emberek helyzetét, valamint "azt az eddig közösen elvégzett munkát, amelynek a célja az, hogy átszervezzük és megújítsuk Magyarországot, hiszen a terveink szerint 2011 Magyarország megújulásának éve lesz". A kormányfő ezért is választotta a "Magyarország megújul" címet országértékelőjének - tette hozzá.
2011.02.03. 09:30
 
BUX: +0,24 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 55,87 pontos emelkedéssel, 23.155,31 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,24 százalékkal erősödött.
2011.02.03. 09:15
 
 
Nemzeti konzultáció kezdődik az új alkotmányról Szájer József vezetésével
Nemzeti konzultációt indít a napokban a kormány az új alkotmány előkészítésével kapcsolatosan; a konzultációt Orbán Viktor kormányfő felkérésére Szájer József fideszes európai parlamenti (EP) képviselő vezeti majd - közölte a miniszterelnök szóvivője csütörtökön. Szijjártó Péter budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a nemzeti konzultáció keretében mindenki számára megnyílik a lehetőség arra, hogy elmondja véleményét Magyarország új és végleges alkotmányáról. Hozzátette, a konzultáció vezetője, Szájer József egy testületet fog létrehozni, amelynek az lesz a feladata, hogy közel vigye az emberekhez az alkotmányozás folyamatát.
2011.02.03. 09:15
 
NBA: Durant ismét csillogott
Az amerikai világbajnok csapat legjobbja, Kevin Durant ismét kiválóan játszott: 43 ponttal és 10 lepattanóval segítette sima győzelemhez csapatát, az Oklahoma City Thundert a vendég New Orleans Hornets ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján. A liga pontlistáját vezető bedobó legutóbbi négy meccsén háromszor jutott 40 pont fölé.
2011.02.03. 08:45
 
 
A költségvetési várakozás támogatja a forintot
Csütörtök reggel a forint 268,62/euró volt vételi oldalon, hajszállal rosszabb a szerdai késői 268,56/eurónál. A svájci frankkal szemben 206,93/franknál tartott, 0,26 százalékkal gyengébben a kedd estinél. Az egyiptomi lázongástól várt nemzetközi kockázatkerülés egyelőre késik a devizapiacon, sőt, az eurót továbbra is támogatják az EU-beli kilátások az államadósság-problémák megoldására. Ez eleve támogatja a forintot, de magyar valutának egyelőre külön segítséget is ad a tavaly április óta nem látott szintek eléréséhez, hogy a befektetők bizakodva várják a kormány rövidesen megjelenő költségvetési reformterveit.
2011.02.03. 08:30
 
 
A lajhárok furcsa és veszélyes szokása
A perui esőerdő lajhárjainak furcsa viselkedésére figyeltek fel német kutatók, az állatok ahelyett, hogy fákon lógva leveleket majszolnának, megjelentek Iquitos város melletti kutatóállomásuk mellékhelyiségeinek latrináján fekáliát keresve. Eckhard Heymann, a göttingeni Német Főemlősközpont (DPZ) kutatója és kollégái eredetileg majmokat jöttek megfigyelni. A lajhárok új viselkedésformáját illető véletlenszerű megfigyeléseiket a Mammalian Biology című szaklapban publikálták.
2011.02.03. 08:15
 
Január 1-jétől egy intézményben képzik a közszolgákat, rendőröket, katonákat
Jövő év január 1-jén megalakul a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), s ennek részeként működik tovább a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Kara. Az általános jogutódlás miatt a hallgatók jogviszonya változatlan lesz, ugyanakkor az oktatói létszám alakulását a közszolgálati egyetem "oktatási, kutatási és gazdálkodási stratégiája fogja meghatározni".
2011.02.03. 08:00
 
Tizenhárom ország ifjú pingpongosai a Molnár János emlékversenyen
Csütörtöktől 16. alkalommal rendezi meg a BVSC-Zugló asztalitenisz-szakosztálya a Molnár János utánpótlás-emlékversenyt. A szervezők szerdai tájékoztatása szerint a zuglóiak Szőnyi úti csarnokában vasárnapig zajló viadalra összesen öt korosztály képviseletében 13 országból érkeznek a 10 és 18 év közötti fiúversenyzők. A versenyre összesen 200-an neveztek. A négynapos seregszemle különlegességei közé tartozik, hogy a külföldiek számára egy esti autóbuszos, idegenvezetéssel kísért városnézést is szerveznek. Molnár János, a klub egykori játékosa 1995-ben versenyre menet, 13 évesen tragikus balesetben hunyt el.
2011.02.03. 08:00
 
 
Kerékpár: Pereiro ártatlannak tartja Contadort
Alberto Contador lesz a következő kerékpáros, akit ártatlanul ítélnek el - jelentette ki Oscar Pereiro, aki úgy nyerte meg a 2006-os Tour de France-t, hogy az előtte végzett amerikai Floyd Landist doppingolás miatt utólag kizárták. Az előző idény után visszavonult Pereiro a cyclingnews című szaklapnak elmondta: Contador ártatlan, de nem tudja ezt bebizonyítani, és ezért vár rá minden bizonnyal egyéves eltiltás. A spanyol szövetség (RFEC) múlt szerdán jelezte, hogy egy évre eltiltja, és megfosztja tavalyi Tour-diadalától Contadort. A 28 éves bringásnak tíz napja van arra, hogy fellebbezzen. Ezután az RFEC fegyelmi bizottsága február 9-én vagy 10-én hozza nyilvánosságra az ítéletet.
2011.02.03. 08:00
 
Szélesedik a védendő társadalmi csoportok köre az alkotmányozásban
Az új alkotmány a tervek szerint kiszélesíti a védendő társadalmi csoportok körét; az alaptörvény így a nők és a fiatalok mellett az időseket és fogyatékkal élőket is szerepelteti majd e körben - tudta meg kormányzati forrásból az MTI. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI kérdésére elmondta, hogy a nők, az anyák és fiatalok védelmére már korábban is tartalmazott szabályokat az alkotmány. Az elképzelések szerint ez a kör továbbra is szerepelne az alaptörvényben, és kiegészülne az idősekkel és a fogyatékossággal élőkkel.
2011.02.03. 07:45
 
Szén-monoxid-mérgezés a XVI. kerületben
Két embert szállítottak kórházba szén-monoxid-mérgezés tüneteivel csütörtök reggel egy XVI. kerületi, Vecseház utcai családi házból - mondta Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az MTI-nek. A házban veszélyes mértékű volt a szén-monoxid-koncentráció. Az épületet jelenleg átszellőztetik.
2011.02.03. 07:45
 
Tenisz: Djokovic párosozna Murrayvel az Indian Wells-i tornán
Elképzelhető, hogy az idei Australian Openen diadalmaskodó Novak Djokovic elindul párosban az Indian Wells-i tenisztornán a melbourne-i döntőben legyőzött Andy Murray oldalán. "Még Ausztráliában beszéltünk erről, és addig még emlékeztetni fogom rá Andyt" - idézte szerdán a szerb sztárt a Sportske Novosti napilap. A 23 éves Djokovic a vasárnapi fináléban 6:4, 6:2, 6:3-ra verte skót barátját, aki mindössze egy héttel fiatalabb nála. A kaliforniai Indian Wells-ben sorra kerülő szupertorna március 10-én kezdődik.
2011.02.03. 07:45
 
 
Tüntetésre készül a hat szakszervezeti konföderáció
A társadalmi párbeszéd hiánya miatt tüntetésre készül a hat szakszervezeti konföderáció április-május folyamán - írta pontosan meg nem nevezett forrásra hivatkozva a Népszava csütörtöki számában. Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke arra a kérdésre, hogy csak tüntetéssel kényszeríthető-e ki a társadalmi párbeszéd, azt mondta: ha kell, akkor azzal. "A kormány legyen bátor leülni és tárgyalni a szakszervezetekkel. Hiszen erről is szól a demokrácia" - tette hozzá. Borsik János szerint noha vannak olyan témák, melyekben kétségkívül közös erővel nyilvánítana véleményt mind a hat szakszervezeti konföderáció, ennek konkrét formájáról még nem született döntés, várhatóan február közepére alakítható ki ebben együttes álláspont.
2011.02.03. 07:45
 
 
Nincs szükség a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartására
A szerdai mérési adatok alapján nem indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása Budapesten, mivel tovább csökkent a kisméretű szálló por (PM10) koncentrációja - tájékoztatta az MTI-t csütörtök kora hajnalban a Főpolgármesteri Hivatal. Az ellenőrzött adatok alapján a kisméretű szálló por koncentrációja egyik fővárosi mérő ponton sem érte el a tájékoztatási küszöbértéket (75 µg/m3), jellemzően az egészségügyi határérték (50 µg/m3) körüliek voltak. A mérési eredmények alapján és tekintettel a meteorológiai előrejelzésre - a vonatkozó jogszabályok szerint - Tarlós István főpolgármester megszüntette a szmogriadó tájékoztatási fokozatát.
2011.02.03. 07:45
 
Éhségsztrájkot kezdett két kubai politikai fogoly
Éhségsztrájkot kezdett két kubai politikai fogoly, hogy így kényszerítse ki szabadlábra helyezését. A kubai belső ellenzék egyik csoportja, az illegálisan működő, de megtűrt Emberi Jogok és Nemzeti Megbékélés Kubai Bizottsága (CCDHRN) szerdán közölte, hogy Diosdado González és Pedro Argüelles napok óta csak vizet iszik. González felesége, Alejandrina García a múlt héten ugyancsak éhségsztrájkot kezdett, hogy rákényszerítse a hatóságokat férjének elengedésére. A két fogoly tagja a 2003 tavaszán elítélt 75 ellenzéki csoportjának, s a kubai kormány és a katolikus egyház tavalyi megállapodásának keretében tavaly novemberig szabadon kellett volna engedni őket.
2011.02.03. 07:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421[1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista