2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Élet is lehet a Kepler űrteleszkóppal felfedezett bolygók némelyikén
Akár élet is lehet a NASA bolygóvadászával, a Kepler űrteleszkóppal felfedezett égitestek némelyikén - közölte az amerikai űrkutatási hivatal. A Kepler 1235 lehetséges bolygót fedezett fel, azaz olyan égitestet, amely valamilyen csillag körül kering. A Naprendszeren kívüli "népszámlálás" elsődleges adatai arról tanúskodnak, hogy a világegyetemben sokkal több a viszonylag kis bolygók és a stabil multiplanetáris rendszerek száma, mint korábban feltételezték. William Borucki, a NASA tudósa szerint eddig 54 bolygót találtak, amelyeken reményeik szerint az élet kialakulása sem elképzelhetetlen.
2011.02.03. 16:45
 
 
Nem változott az euróövezeti alapkamat
Az Európai Központi Bank Kormányzótanácsa 1 százalékon hagyta irányadó kamatát csütörtöki kamatdöntő ülésén. A döntés megfelel az elemzői várakozásoknak. A kamat 21 hónapja áll a történelmi mélypontot jelentő 1 százalékon. Az EKB elnöke, Jean-Claude Trichet csütörtöki, a kamatdöntést követő sajtótájékoztatón elmondta: az egy százalékos alapkamat továbbra is "megfelelő" annak ellenére, hogy az energia- és nyersanyagárak az elmúlt időben emelkedtek. Az árak alakulásának "szemmel tartása" indokolt - ismételte meg a jegybankelnök korábbi szavait. Trichet szerint az infláció valószínűleg 2011 nagyobb részében EKB céljának számító 2,0 százalék felett lesz és az év vége felé kezd majd csak enyhülni.
2011.02.03. 16:30
 
 
Hatósági engedélyhez kötik a szórakozóhelyek alkalmasságát
A jövőben hatósági engedélyt kell kérnie a háromszáz résztvevőnél nagyobb beltéri, illetve az ezer látogatónál többet fogadó kültéri rendezvények szervezőinek - ismertette Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön újságírókkal a West Balkán szórakozóhelyen történt, három fiatal lány halálát követelő tragédia nyomán hozott jogszabályváltozásokat. Pintér Sándor hangsúlyozta: a legkésőbb 90 napon belül hatályba lépő kormányrendelet- és törvényváltozások alapján nem kell majd engedélyt kérni a gyülekezési jog hatálya alá eső rendezvények esetén, illetve a választási, egyházi, vagy családi eseményekhez.
2011.02.03. 16:30
 
 
Brit filmdíjat kap a Harry Potter-filmsorozat
A filmművészethez való kiemelkedő brit hozzájárulást elismerő díjával jutalmazza a Harry Potter-filmsorozatot a Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA). Az Outstanding British Contribution to Cinema elnevezésű díjat 1978-ban alapította a brit szakmai testület Michael Balcon, a néhai legendás brit producer, Alfred Hitchcock pályafutásának elindítója tiszteletére. A 2001-ben moziba került első Harry Potter-film óta a sorozat jelentős hatással volt a brit filmiparra. Az eddig elkészült epizódokra világszerte összesen 5,4 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők. A film kereskedelmi hasznán túl a nagyszabású produkciók lehetőséget nyújtottak tehetséges brit színészek és a brit filmes szakembergárda bemutatkozására.
2011.02.03. 16:30
 
 
MSZP: a kormány padlóra küldi az önkormányzatokat
A kormány önkormányzatokat érintő döntéseit bírálták szocialista politikusok sajtótájékoztatón. "A kormány padlóra küldi az önkormányzatokat és közben kifosztják az embereket" - fogalmazott Török Zsolt a párt szóvivője. Hozzátette: az elmúlt hetek, hónapok kormányzati döntéseinek eredményeképpen egyre súlyosabb és súlyosabb veszteségek érik az önkormányzatokat és az embereket. A szocialista politikus - aki szerint létszámleépítéseket, iskolabezárásokat, beruházások elmaradását lehet tapasztalni - azt firtatta, hol marad a jobboldali önkormányzatok és közgyűlések számára a kormányzati segítség. Ezt nem nagyon lehet látni, azt látni, hogy visszalépés van mindenütt - hangoztatta.
2011.02.03. 16:15
 
 
Martonyi-portré egy brüsszeli hetilapban
Lágy nehézsúlyú címmel közölt egész oldalas portrét Martonyi János külügyminiszterről csütörtökön megjelent legfrissebb számában a European Voice című brüsszeli hetilap. A kizárólag európai uniós ügyekkel foglalkozó, de az EU-tól független újság cikkének szerzője, Magyari Péter egyebek között emlékezetett arra, hogy ez már a negyedik kormány, amelyben Martonyi fontos poszton szolgál.
2011.02.03. 16:15
 
Magyar részvétel a holdújév pekingi kulturális programjain
Táncosokkal, megasztáros sztárokkal, énekesekkel képviselteti magát a kínai főváros tavaszünnepi fesztiválján Magyarország, mint az Európai Unió soros elnökségét adó országa. A kínai holdújév első napján nagy érdeklődéssel kísért előadásokkal mutatkozott be a Csaojang kerület tavaszünnepi fesztiválján a nyíregyházi táncosokból álló neves 4 for Dance együttes, valamint öt magyar énekes, köztük a Megasztár első sorozatának győztese, Tóth Vera és a 2009. évi nyertes Király Viktor.
2011.02.03. 16:15
 
Martonyi: a Duna-stratégia "befogadó szemlélete" az egész elnökségre jellemző
A Duna-stratégia kifejezi azt a "befogadó, integráló szemléletet", amely az egész magyar uniós elnökséget jellemzi - mondta Martonyi János külügyminiszter csütörtökön Budapesten; a tárcavezető kérdésre válaszolva kijelentette, a kormány nem tervezi vízi erőművek építését. A tárcavezető Johannes Hahn regionális politikáért felelős EU-biztossal tartott közös sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a stratégia azért is különösen fontos Magyarországnak, mert azt a Közép-Európát jelképezi, amelyről hosszú ideig "csak álmodtunk", de most már "kezdjük elhinni", hogy a történelem által lebontott szerkezetek újjáépíthetők.
2011.02.03. 16:00
 
Evrára egyelőre nincs szüksége a francia válogatottnak
Ugyan a nyári világbajnokságon okozott botránya miatt kapott ötmeccses eltiltása lejárt, Patrice Evra nem kapott meghívót a francia labdarúgó-válogatott soron következő összecsapására, amely a jövő heti, brazilok elleni felkészülési mérkőzés lesz. Az ügyben megszólalt Chantal Jouanno sportminiszter is, miszerint szerinte nincs is szükség többé a Manchester United bal oldali védőjére, ugyanakkor Laurent Blanc szövetségi kapitány sportszakmai okokkal indokolta meg a játékos mellőzését. "Az ő posztján nagy a verseny, ráadásul Eric Abidal az elmúlt mérkőzéseken nagyszerűen teljesített" - nyilatkozta Blanc.
2011.02.03. 15:45
 
 
Alföldi: nőtt a nézőszám a Nemzeti Színházban
Az év közbeni költségvetés-csökkentés ellenére a Nemzeti Színháznak sikerült elkerülnie, hogy hiányt halmozzon fel 2010-ben, méghozzá úgy, hogy közben nem maradt el program és tízezerrel még nőtt is a nézőszám - mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Alföldi Róbert főigazgató, aki beszámolt arról is, hogy a 2011-12-es évadban kilenc bemutató várható. A főigazgató beszámolója szerint tavaly márciusban a kulturális tárca 1,7-ről 1,45 milliárd forintra csökkentette a Nemzeti Színház költségvetését, majd kormányzati zárolások is sújtották az intézményt, ennek ellenére minden meghirdetett programot sikerült megtartani. Új bemutatókra 2008-ban 170 millió forintot tudtak költeni, tavaly ennek csak 60 százalékát - tette hozzá
2011.02.03. 15:45
 
Filozófuspályázatok: újabb két ügyben rendelt el nyomozást a rendőrség
Újabb két filozófuspályázat ügyében rendelt el nyomozást a rendőrség január végén - derül ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából. Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos január 21-én közölte az MTI-vel, hogy a Magyar Nemzet tényfeltáró írásai alapján döntött úgy, hogy bekéri annak az öt pályázatnak a dokumentációját, amely a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal által kiírt felhívásokon nyert. Ezek közül kettő ügyében tett a BRFK-n ismertetlen tettes ellen büntetőfeljelentést jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és hűtlen kezelés gyanúja miatt. A két pályázat közül az egyik projektvezetője Vajda Mihály, a másiké pedig Heller Ágnes volt.
2011.02.03. 15:45
 
 
1960 új rendőr teszi le az esküt idén
Még az idén összesen 1960 új rendőr tesz esküt, akik remélhetően tovább csökkentik a bűncselekmények számát - jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón kérdésre válaszolva. A szakminiszter a vidéki idősek védelmére hozott intézkedések kapcsán kiemelte az úgynevezett gördülő akciót Északkelet-Magyarországon. Ennek keretein belül mindennapos lett a rendőri jelenlét a településeken, illetve a rendőrök a helyi önkormányzati vezetőkkel, iskolaigazgatókkal, illetve a polgárőrséggel közösen felmérték a helyi igényeket és felderítették a "helyi renitens" személyeket is.
2011.02.03. 15:45
 
 
MSZP: a kormány padlóra küldi az önkormányzatokat
A kormány önkormányzatokat érintő döntéseit bírálták szocialista politikuso. "A kormány padlóra küldi az önkormányzatokat és kifosztja az embereket" - fogalmazott Török Zsolt a párt szóvivője. Hozzátette: az elmúlt hetek, hónapok kormányzati döntéseinek eredményeképpen egyre súlyosabb és súlyosabb veszteségek érik az önkormányzatokat és az embereket. A szocialista politikus - aki szerint létszámleépítéseket, iskolabezárásokat, beruházások elmaradását lehet tapasztalni - azt firtatta, hol marad a jobboldali önkormányzatok és közgyűlések számára a kormányzati segítség.
2011.02.03. 15:30
 
 
A következő hónapokban dől el a kilakoltatási moratórium sorsa
Még nem született döntés a kilakoltatási moratórium meghosszabbításának módjáról, de a kormánynak továbbra is határozott szándéka, hogy senkit se lehessen kiköltöztetni a házából csak azért, mert nem tudja fizetni a törlesztő részleteket - jelentette ki Nagy Anna a kormányszóvivői tájékoztatón. A kormányszóvivő hangsúlyozta: még nem dőlt el, hogy pontosan milyen formában próbálja majd megakadályozni a kormány a kilakoltatásokat a moratórium április 15-i lejárta után. Ez a következő hónapokban fog pontosan kiderülni - tette hozzá Nagy Anna. Kérdésre válaszolva azt nem tudta megmondani a kormányszóvivő, hogy mikorra állhat fel a nemzeti eszközkelező alap.
2011.02.03. 15:15
 
 
Közösségi célokra fordítják a kármentő alapban összegyűlt 1,7 milliárd forintot
Közösségi célokra fordítják a kármentő alapban összegyűlt 1,7 milliárd forintot - tájékoztatta Lasztovicza Jenő, a kármentő bizottság elnöke az MTI-t. Erről a kármentő bizottság döntött az Orbán Viktor miniszterelnök részvételével tartott legutóbbi ülésén. Az elnök tájékoztatása szerint az ajkai térségben történt vörösiszap-katasztrófa után létrehozott Magyar Kármentő Alapba eddig 1,769 milliárd forint pénzadomány érkezett. Lasztovicza Jenő, aki a megyei védelmi bizottság elnöke is, elmondta: terveik szerint az összegyűlt pénzből a vörösiszap sújtotta településeken olyan közösségi intézményeket szeretnének létrehozni, amelyek a térség jövőjét a következő 15-20 évben meghatározzák.
2011.02.03. 15:15
 
Deutsch Tamás mentelmi jogának felfüggesztését elutasította az EP
Az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülése csütörtökön elutasította azt kérelmet, hogy rágalmazás miatt indított büntetőeljárás miatt függesszék fel Deutsch Tamás magyar néppárti EP-képviselő mentelmi jogát. A magyar igazságügyi hatóságok tavaly nyáron kérték Deutsch mentelmi jogának felfüggesztését, miután Budapesten rágalmazás miatt büntetőeljárás indult az EP-képviselő ellen. Azzal vádolta egy magánszemély, hogy 2010. március 25-én megrágalmazta őt a Klubrádiónak adott interjúban, valótlanságokat állítva múltjáról.
2011.02.03. 15:15
 
Autóbusz és kisteherautó ütközött a XVII. kerületben
Összeütközött egy kisteherautó és a BKV egyik busza csütörtök délután a főváros XVII. kerületében, a balesetben az elsődleges adatok szerint a teherautó sofőrje sérült meg. Fehérvári Tibor, a BKV fődiszpécsere az MTI-nek elmondta, egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött össze a 162A jelzésű busz és a kisteherautó a Pesti úton, a buszon nem sérült meg senki. A baleset miatt a Pesti úton nincs forgalmi akadály, de a 161A buszok nem tudnak a lakótelepre bekanyarodni, ezért csak Rákoskeresztúr, városközpontig közlekednek.
2011.02.03. 15:00
 
 
Új csúcson a FAO élelmiszerár-indexe
Januárban újabb csúcsra emelkedett az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Szervezete (FAO) havi élelmiszerár-indexe: a hét hónapja folyamatosan növekvő mutató az 1990. évi bevezetése óta most a legmagasabb. Az index az idei év első hónapjában 3,4 százalékkal nőtt az előző hónaphoz képest, 231 pontra emelkedett. Ezzel a 2007/2008-as élelmiszerválság idején, 2008 júniusában mért 224,1 pontot is jóval meghaladja. A FAO szakértői szerint az adat világosan jelzi, hogy az árfelhajtó hatások nem enyhülnek, és a magas árak a következő hónapokban is kitartanak.
2011.02.03. 15:00
 
 
Jobbik: csak egy valódi radikális párt tudja elérni a demográfiai változást
A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint Orbán Viktor szerdai nyugdíjjal kapcsolatos kijelentéseivel "nyíltan beismerte, hogy a közelgő demográfiai katasztrófát" nem tudja megállítani, erre csak egy "valódi radikális párt képes." Volner János erről csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján beszélt. Az ellenzéki politikus közölte: előrejelzések alapján 2050-re csak 8,9 millió lesz Magyarország népessége, ráadásul a társadalom elöregedik és "elcigányosodik." Éppen ezért Volner szerint az a kormányzati becslés szinte teljesíthetetlen, hogy 2050-re 4 millió foglalkoztatott lesz Magyarországon.
2011.02.03. 15:00
 
 
LMP: a demokrácia megújításra szorul, de új alkotmányra nincs szükség
Az LMP szerint a magyar demokrácia sürgős megújításra szorul, de nincs szükség új alkotmányra, nincs alkotmányozási kényszer. Ezt Schiffer András és Jávor Benedek mondta azon a csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták az LMP saját alkotmánykoncepcióját. Schiffer az "Alkotmány a jövőnek" című irat ismertetésekor hangsúlyozta, hogy meg kell őrizni az 1989-es alaptörvény alapjait, de számot kell vetni az elmúlt húsz év tehertételeivel; ezért ők olyan módosításokat szeretnének, amelyek az ebben a két évtizedben keletkezett bizalomvesztésre adnak válaszokat.
2011.02.03. 15:00
 
Szócska: az érintettekkel egyeztetve kell átalakítani az egészségügyi rendszert
Szócska Miklós szerint nem távvezérléssel, hanem a helyi problémákat megismerve, a fenntartó önkormányzatokkal és az intézményvezetőkkel, az egészségügyi dolgozókkal egyeztetve lehet és kell átalakítani az egészségügyi rendszert. Az egészségügyi államtitkár csütörtökön Kaposváron, az egészségügy átalakítását célzó, most formálódó Semmelweis-tervről tartott egyeztetés utáni sajtótájékoztatón kiemelte: fontos, hogy legyenek átláthatóak a betegutak, legyen világos szakmai hierarchia és a feladatokhoz megfelelő finanszírozás társuljon. "Ez az, ami hiányzott eddig" - jegyezte meg Szócska Miklós.
2011.02.03. 14:30
 
 
A főváros és 12 megye csaknem 50 kórházában van látogatási tilalom
Az influenzás megbetegedések miatt mostanáig Budapest és tizenkét megye csaknem ötven kórházában rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat a honlapján. A fővároson és Pest megyén kívül látogatási tilalom van érvényben Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas és Veszprém megye több egészségügyi intézményében. Egyes kórházakban csak bizonyos osztályok nem látogathatók, de több helyen az egész intézményben tilos a látogatás. A legtöbb esetben a szülészeti-nőgyógyászati, illetve a gyermekosztályokon léptették életbe a korlátozást.
2011.02.03. 14:30
 
Szász összefogásra ösztönzi az "erdélyi magyar jobboldalt" az RMDSZ-szel szemben
Összefogásra, egységes alternatíva kidolgozására ösztönzi az "erdélyi magyar jobboldalt" a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) politikájával szemben Szász Jenő, a Magyar Polgári Párt (MPP) elnöke. Szász Jenő az elmúlt két napon Marosvásárhelyen és Kolozsváron tartott sajtóértekezlet keretében fejtette ki javaslatát. Az MTI érdeklődésére csütörtökön elmondta: pártja kész együttműködni az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanáccsal (EMNT) függetlenül attól, hogy a Tőkés László által vezetett szervezetnek sikerül-e vagy sem bejegyeztetnie a megalakításra váró Erdélyi Magyar Néppártot (EMNP).
2011.02.03. 14:30
 
Bencsik János: a kormány továbbra is számít a Mátrai Erőmű működésére
A kormányzat és a magyar energiapolitika a következő másfél-két évtizedben is számít az elsősorban lignit alapon villamos energiát termelő Mátrai Erőmű működésére - jelentette ki Bencsik János csütörtökön Visontán. Azzal számolnak, hogy a Mátrai Erőmű a következő két évtizedben is a magyar villamos energia termelés 10-15 százalékát biztosítja - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkára, amikor látogatást tett a német többségi tulajdonú társaság központjában.
2011.02.03. 14:15
 
Megvertek egy gázoló sofőrt Baktalórántházán
Megvertek egy gázoló sofőrt Baktalórántházán, a gépkocsivezető könnyebben megsérült közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. A bántalmazott sofőr szerdán gázolt el egy a járműve élé lépő 17 éves lányt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A főhadnagy tájékoztatása szerint a lány 18 éves testvére a baleset helyszínére sietett, ott szidalmazta a gépkocsivezetőt, majd egy még ismeretlen társával közösen bántalmazta is. A sofőr a balesetben megsérült lánynak segítséget nyújtott, megvárta a riasztott mentőket és a rendőröket is, de a helyszínen nem tett említést a bántalmazásáról, csak később tett feljelentést az ügyben.
2011.02.03. 14:15
 
Véget ért az Arsenal kapusának idénye
Súlyos vállsérülése miatt véget ért az idény Lukasz Fabianski, az Arsenal labdarúgócsapatának lengyel kapusa számára. A 25 éves hálóőr januárban, a Manchester City elleni bajnoki előtt, a bemelegítés során vált harcképtelenné, és a napokban eldőlt, hogy műtétre szorul. "Lukasz több specialistát is felkeresett, és végül úgy döntött, hogy Németországban fekszik kés alá" - jelentette be csütörtökön Arsene Wenger vezetőedző. "Ezzel sajnos befejeződött a szezonja, az 1-es mezért mostantól Manuel Almunia és Wojciech Szczesny verseng, szombaton a Newcastle ellen Wojciech áll a kapuban."
2011.02.03. 14:00
 
Gyenge légmozgás, 1 - 6 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint délután főként nyugaton lehetnek kevésbé felhős területek, majd estétől ott is beborul az ég. Éjszaka, reggel elsősorban északon, északkeleten fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás, majd csapadék nem valószínű. Pénteken nyugaton, délen van nagyobb esély a felhőzet felszakadozására, csökkenésére. Általában gyenge vagy mérsékelt lesz légmozgás, éjszaka a Dunántúlon, pénteken délutántól a Tiszántúlon élénkülhet meg a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3, -8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 1, 6 fok között, északkeleten fagypont alatt várható.
2011.02.03. 14:00
 
A biztonságos szórakoztatásért egyesületet hoztak létre civilek
A biztonságos szórakoztatás elősegítése érdekében egyesületet hoztak létre szórakozóhelyek és rendezvényszervezők; fő céljuk, hogy ne történhessen a január 15-i fővárosi diszkótragédiához hasonló esemény - jelentette be a szervezet elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. Az Egyesület a Kulturált és Biztonságos Szórakoztatásért (EKBSZ) hétfőn alakult meg - közölte Pálosi Boglárka, aki egy kultúrmenedzser cég tulajdonosa. Mint mondta, céljuk, hogy egy élhető, fenntartható, a zenés-táncos eseményeket érintő szabályrendszer jöjjön létre, amely biztonságosabbá teszi az ilyen jellegű rendezvényeket.
2011.02.03. 14:00
 
 
U21-es Eb-selejtező: nehéz csoportban a magyarok
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott erős riválisok, Olaszország, Törökország, Írország, valamint Liechtenstein ellen harcolhatja ki a 2013-as, izraeli Európa-bajnokságon való részvételt. A selejtezős összecsapásokat 2011 márciusa és 2012 szeptembere között játsszák le, s a 10 csoportelső, valamint a négy legjobb csoportmásodik jut tovább a következő körbe. Ez a 14 csapat jövő októberben oda-visszavágós párharcokon dönti el, hogy melyik lesz az a hét gárda, amely csatlakozhat a házigazda jogán automatikus résztvevő Izraelhez. A magyar együttes a legutóbbi, tavaly szeptemberben zárult selejtezősorozatban az olaszok és a walesiek mögött, csoportjában harmadikként zárt, s nem jutott tovább.
2011.02.03. 14:00
 
 
Törvénysértések miatt perli az ügyészség az MVSZ-t
A Magyarok Világszövetsége törvényes működésének helyreállítását és egy alkotmányellenes elnökségi határozat megsemmisítését kéri a Fővárosi Főügyészség abban a polgári perben, amely csütörtökön kezdődött meg a Fővárosi Bíróságon. Az MVSZ két évvel ezelőtti, vitatott döntése kimondta: ha az Alkotmánybíróság megakadályozza a kettős állampolgársággal kapcsolatos népszavazási kezdeményezésük hitelesítését, Magyarországon megszűntnek tekinthető a jogállam, a Magyar Köztársaság fogalma kiürült. Ezen túlmenően az ügyészség átfogó vizsgálata során számos törvénysértő hibát, hiányosságot talált az MVSZ alapszabályában, működésében, ezek kiküszöbölésére kéri kötelezni a szervezetet.
2011.02.03. 14:00
 
 
Több gyanúsítottat őrizetbe vettek a moszkvai repülőtéri merénylet ügyében
A moszkvai Domogyedovo repülőtéren elkövetett öngyilkos merénylet ügyében több gyanúsítottat őrizetbe vettek, és vannak feltételezések arról is, hogy kik szervezték a 36 ember és a merénylő életét kioltó akciót - jelentette Medvegyev elnöknek a Szövetségi Biztonsági Szolgálat igazgatója. Medvegyev határozottan bírálta a tisztségviselőket, amiért olyan nyilatkozatokat tettek, hogy a merényletet felderítették. "Teljesen megengedhetetlennek tartom, hogy bárki egy bűncselekmény, különösen egy ilyen súlyos ügy felderítéséről nyilatkozzon, amikor még nem zárult le a nyomozás, nem készült el, és nem került a bírósághoz a vádirat, nincs ítélet, és így jogerőre sem emelkedhetett" - mondta az államfő.
2011.02.03. 14:00
 
 
Spanyol Király Kupa: Barcelona-Real Madrid álomdöntő hatodszor
Egyformán kettős győzelmet aratva az FC Barcelona könnyedén, a Real Madrid nehezebben, de továbbjutott az elődöntőből a spanyol Király Kupában, így létrejön a sokak által vágyott álomdöntő a sorozat április 20-i fináléjában. Szerda este először a Barca nyert Almeríában (0-3), s ütötte ki összesítésben 8-0-val a kiscsapatot, majd az éjszakába hajló összecsapáson a fővárosi királyi gárda - az idegenbeli 1-0-ás siker után - hazai pályán hosszas gyötrődést követő eredményes véghajrával gyűrte le a Sevillát 2-0-ra.
2011.02.03. 13:45
 
Hende: Magyarország hangsúlyt fektet a közös védelmi képességek fejlesztésére
Magyarországnak kedvező tapasztalatai vannak a tagállamok védelmi együttműködésében, soros EU-elnöksége idején hangsúlyt fektet a közös védelmi képességek fejlesztésére, a feladatok megosztására - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter Budapesten. A tárcavezető a védelmi képességek megosztásának és csoportosításának témájában rendezett elnökségi szemináriumon arról beszélt, hogy a feladatmegosztás szakmailag és gazdaságilag is előnyös a tagállamoknak. Magyarország soros elnöksége idejére a közös biztonság- és védelempolitikában az egyik fő célként a közös katonai képességek fejlesztését jelölte meg, ehhez a tagállamok szorosabb együttműködésére van szükség.
2011.02.03. 13:30
 
 
Schmitt Pál fogadta a svájci elnököt
Schmitt Pál köztársasági elnök csütörtökön hivatalában fogadta a Svájci Államszövetség elnökét; a felek közös sajtótájékoztatójukon megállapították, hogy a kétoldalú kapcsolatok kiválóak, kiegyensúlyozottak. Micheline Calmy-Rey svájci elnök az MTI kérdésére válaszolva elmondta: megbeszéléseiken szó esett a svájci cégeket is érintő magyar gazdasági válságintézkedésekről is; Schmitt Pál megnyugtatta, hogy a válságadó nem a termelőszektorra, hanem kizárólag a szolgáltatási szektorra vonatkozik. Schmitt Pál köszönetet mondott azért, hogy Svájc, bár nem az Európai Unió tagja, jelentős erkölcsi és anyagi támogatást nyújtott az EU-hoz újonnan csatlakozott tíz országnak, köztük Magyarországnak.
2011.02.03. 13:30
 
Húszmillió forint értékű védőoltást kaptak az iszapömlés károsultjai
Összesen húszmillió forint értékű védőoltást adományozott Devecsernek két cég; az oltóanyag a kullancsok által terjesztett agyvelő- és agyhártyagyulladás vírusa ellen biztosít védettséget. Göndöcs Zsigmond, a térség egészségügyi ellátásáért felelős kormánymegbízott elmondta, hogy a vörösiszap-katasztrófa nem okozott tartós egészségügyi problémát az eddigi adatok szerint, de a lakosság szűrését nyárig biztosan folytatják. Hozzátette: most már a megelőzésen van a hangsúly, ami egyrészt az influenza, másrészt a kullancsok elleni védekezést jelenti. Kormánydöntés értelmében az influenza elleni védőoltást a térség minden lakosa térítésmentesen megkapja.
2011.02.03. 13:30
 
Egynapos konferencia a magyar labdarúgásról február végén
Megalakulásának 110. évfordulója alkalmából "A Magyar Labdarúgás Fóruma" címmel egész napos konferenciát rendez február 28-án a honi futballszövetség (MLSZ). A szervezet csütörtöki közleménye szerint az eseményre több mint ezer vendéget várnak, az előadásokat pedig a labdarúgás, a gazdaság, a tudomány és a művészet világából érkező, neves szakemberek tartják majd. Az MLSZ külön honlapot indított - ez a www.labdarugasforuma.hu címen érhető el -, amelyen már megtekinthető a részletes program, valamint a résztvevők névsora. A weboldalon keresztül bárki eljuttathatja kérdéseit az előadókhoz.
2011.02.03. 13:30
 
Engedélyezte az EU a magyar gazdáknak nyújtható állami támogatási lehetőségét
Az Európai Bizottság engedélyezte, hogy Magyarország ez év végéig meghosszabbítsa a gazdáknak a válság miatt átmenetileg nyújtható állami támogatás lehetőségét - jelentették be csütörtökön Brüsszelben. Annak a támogatási formának a meghosszabbításáról van szó, amelynek alapján a válság miatt nehéz helyzetbe került gazdák kedvezményezettenként legfeljebb 15 ezer eurónak megfelelő pénzügyi segítséget kaphatnak. A támogatási kérelmeket így ez év március 31-ig lehet beadni, a pénzt pedig december 31-ig kell kifizetni.
2011.02.03. 13:30
 
 
Több Hezbollah-tag megszökött egy egyiptomi börtönből
A libanoni radikális síita szervezet több tagja megszökött egy egyiptomi fegyházból - közölték az egyiptomi biztonsági források csütörtökön. Az AFP franci hírügynökség információi szerint egy 26 fős, tavaly áprilisban merényletek tervezéséért elítélt csoport 22 tagja szökött meg vasárnap a Kairó közelében található Vadi Natrun börtönből, amelyet magára hagytak őrei. A veszélyes Hezbollah tagokon kívül a palesztin szélsőséges szervezet, a Hamasz, illetve ez egyiptomi ellenzéki párt, a Muzulmán Testvériség tagjai és még több ezer elítélt tört ki a börtönökből a kairói zavargások kezdete óta.
2011.02.03. 13:30
 
Milliós kártérítés indokolatlan előzetes letartóztatás miatt
Indokolatlanul tartottak előzetes letartóztatásban egy 27 éves fiatalembert a hatóságok, ezért a magyar államnak 8500 eurót (megközelítőleg 2,2 millió forintot) kell fizetnie neki a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága ítélete szerint - közölte Kádár András Kristóf, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke csütörtökön az MTI-vel. A bíróság január 11-ei ítélete szerint a nyomozás lezárása és a vádirat benyújtása után nem lett volna helye a panaszos fogva tartásának, így a magyar állam megsértette az Emberi Jogok Európai Egyezményét. Emiatt az állam 5000 euró nem vagyoni kártérítést és 3500 euró perköltséget köteles fizetni a kérelmezőnek.
2011.02.03. 13:15
 
Martonyi János svájci partnerével tárgyalt
Magyarország nagyra értékeli az EU új tagállamainak nyújtott svájci támogatást, és érdekelt a svájci cégek további működőtőke-befektetéseiben - mondta Martonyi János külügyminiszter Micheline Calmy-Rey államszövetségi elnökkel folytatott csütörtöki budapesti megbeszélésén. A svájci szövetségi elnök, külügyminiszter és magyar kollégája fontosnak ítélték, hogy Svájc különös figyelmet szenteljen a közép-európai régiónak, amelynek súlyát a 2011-ben egymást követő magyar és lengyel EU-elnökségi félév tovább növeli - tájékoztatta a tárgyalásról Pataki Eszter, a Külügyminisztérium Sajtó Főosztályának vezetője az MTI-t.
2011.02.03. 13:15
 
Divízió III-as női jégkorong-vb: vereség az ausztráloktól
A magyar női jégkorong-válogatott 1-0-ra kikapott a házigazda ausztrál csapattól a Newcastle-ben zajló divízió III-as világbajnokság csütörtöki játéknapján. A meccs egyetlen gólja 1 másodperccel a második harmad vége előtt esett emberelőnyben. Gyömbér Mónika 41 védéssel a magyarok legjobbja volt. A Gömöri Csaba szövetségi kapitány vezette együttes kedden 12-1-re verte a horvátokat, szerdán pedig 9-1-re a belgákat. A torna győztese jut fel a divízió II-be. Az állás: 1. Hollandia 9 pont (25-0), 2. Ausztrália 9 (15-5), 3. Magyarország 6, 4. Szlovénia 3, 4. Horvátország 0 (2-24), 6. Belgium 0 (2-29).
2011.02.03. 13:15
 
 
Az úszószövetség szerint a szervezet elnökének járt a napidíj
A LEN, az Európai Úszó Liga a mindenkori kontinensbajnokságok szervezőivel kötött szerződésekben alapfeltételként szabja meg, hogy az Eb lebonyolításában közreműködő LEN-tisztségviselők napidíját fedezzék. E juttatást a LEN biztosítja az érintetteknek - ezt a megállapítást a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) sajtóközleménye tartalmazza, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek, válaszul a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) szerdai sajtóközleményére. A KEHI ebben a 2010-es budapesti úszó Európa-bajnokság elszámolásával kapcsolatosan megállapította, hogy a MÚSZ elnöke, LEN alelnökként, annak ellenére, hogy a MÚSZ által rendezett viadalon hivatalból részt kellett vennie, napidíjat vett fel.
2011.02.03. 13:15
 
Londoni elemzők: jó lenne az adóssághatár rögzítése, újabb CDS-mélypont
Kedvező lenne a magyar államadósság-ráta 60 százalékos felső határának rögzítése az alkotmányban londoni piaci elemzők szerint. Csütörtökön újabb több havi mélypontra, 300 bázispont - tízmillió euró adósságonként 300 ezer euró - alá csökkent a londoni kereskedésben a magyar államadósság-törlesztési kockázat határidős biztosítási ügyleteinek (CDS) árazása, tükrözve a magyar költségvetési reformcsomaggal kapcsolatos derűlátó piaci várakozást. A JP Morgan bankcsoport londoni befektetési részlege közölte: a Magyarországgal kapcsolatos befektetői hangulat javulására tekintettel 260 forintos euróárfolyamot célzó - vagyis az euró szempontjából rövid - pozíciókat vett fel az euró-forint párosra.
2011.02.03. 13:00
 
Magosz: az összefogás a kiút a sertéstenyésztés válságából
A sertéstenyésztés válságán csak összefogással lehet úrrá lenni - hangoztatta Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) elnöke Budapesten, egy szakmai fórumon. Jakab szerint integrációra, szövetkezésre, összefogásra van szükség az ágazat valamennyi szereplője részéről, hogy Magyarországon ne csökkenjen tovább a sertések száma, és a magyar sertés versenyképes legyen a piacon. A sertések száma most nem éri el a négymilliót, ha az ezzel foglalkozók összefognak, ez akár 6-7 millióra is növelhető. A Magosz elnöke szerint javítani kell a növénytermesztés és az állattenyésztés most 70-30 százalékos arányán.
2011.02.03. 13:00
 
Börtönbüntetésre ítélték a lovas fogattal gyerekek közé hajtó férfit
Az elsőfokú ítéletet helybenhagyva egy év letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság csütörtöki, jogerős ítéletében azt a vasmegyeri férfit, aki 2009-ben ittas állapotban az út szélén játszó gyermekek közé hajtott lovas fogatával Vasmegyeren. Az 55 éves férfit ittas járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása bűntettében találta bűnösnek a másodfokon eljáró bírói tanács, amely a vádlottat a börtönbüntetés kiszabása mellett mellékbüntetésként egy évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától és bevonta a hajtási engedélyét.
2011.02.03. 13:00
 
Feloldották az útzárat a 8-as főúton
Feloldották az útzárat Körmend és Horvátnádalja között a 8-as főúton, ahol csütörtök délelőtt egy közlekedési baleset helyszínelése zajlott - tájékoztatta Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a balesetben, a személygépkocsiban utazó nő súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították - mondta. Hozzátette, hogy a baleseti helyszínelés idejére a forgalmat mindkét irányból Horvátnádalja felé terelték el.
2011.02.03. 13:00
 
Iraki miniszterelnök 2009-ben: Irán és Szíria fegyvert szállít iraki lázadóknak
Núri al-Máliki iraki miniszterelnök 2009 szeptemberében közölte amerikai diplomatákkal, hogy Irán és Szíria fegyvert szállít az iraki lázadóknak - derül ki egy titkos amerikai diplomáciai táviratból, amelyet szerdán hozott nyilvánosságra a WikiLeaks portál. Az akkor még az előző kormányát vezető Máliki mások között Christopher Hill amerikai nagykövet előtt vádolta a két szomszédos országot. Bagdad és Damaszkusz diplomáciai kapcsolatait akkorra éppen felfüggesztették, mert az iraki vezetés Szíriát vádolta több olyan merénylettel kapcsolatban, amelyeket iraki miniszterek ellen követtek el körülbelül egy hónappal korábban Bagdadban. Irak azt állította, hogy e merényletek végrehajtását kitervelőik Damaszkuszból irányították.
2011.02.03. 13:00
 
 
Csak iPad-en olvasható újságot adtak ki az Egyesült Államokban
A Rupert Murdoch vezette médiabirodalom, a News Corporation kiadta az első, csak iPad-en olvasható újságot szerdán az Egyesült Államokban. A The Daily névre keresztelt napilap tulajdonosai abban bíznak, hogy a hagyományos újságírás értékei és a a technikai újítások elég előfizetőt és hirdetőt csábítanak majd a laphoz. Az újságra a tervek szerint 99 centbe kerül majd előfizetni egy hétre, és 40 dollárba egy egész évre. Ez jóval kevesebb, mint amennyit egy papír alapú újságért kell fizetni, de a The Daily esetében nem is kell számolni a nyomtatás és a kiszállítás költségeivel. A friss szám minden reggel a megrendelők iPadjére érkezik, napközben pedig a kiadó frissíti az információkat.
2011.02.03. 12:45
 
Új névadó szponzor az FTC női kézilabdacsapatánál
A Rail Cargo Hungaria lett a Ferencváros női kézilabdacsapatának új névadó szponzora. A szerződést szerdán írta alá Kökény Beatrix, az együttes ügyvezetője, valamint Kovács Imre, az árufuvarozó cég elnök-vezérigazgatója. A megállapodás egyelőre a szezon végéig szól, de meghosszabbítható. A női csapat a folytatásban FTC-Rail Cargo Hungaria néven szerepel. Az együttes nemrég veszítette el támogatóként a Jógazdabankot, amely ellen a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) felszámolást kezdeményezett. A takarékpénztár az együttes éves költségvetésének közel negyedét adta.
2011.02.03. 12:30
 
 
Kilencedik évad is készülhet az NCIS-sorozatból
Ősszel elindulhat a nagy sikerű NCIS bűnügyi tévéfilmsorozat kilencedik évada - jelentette be a CBS tévécsatorna. A tengerészeti helyszínelőkről szóló sorozat 2003-as debütálása óta megőrizte népszerűségét, ám a héten Amerikában vetített epizódja a széria minden eddigi rekordját megdöntve csaknem 23 millió nézőt ültetett a képernyők elé. A Mark Harmon, Michale Weatherby, Rocky Carroll és Pauley Perrette főszereplésével készülő epizódok sikerének kulcsát a csatorna az érdekfeszítő történetben látja, amely az izgalmakat a humorral ötvözi. A J.A.G. - Becsületbeli ügyek című sorozatból "elágazott" szériának a világ minden táján komoly rajongótábora alakult ki az évek során.
2011.02.03. 12:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420[1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista