2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
Amerikai-egyiptomi tárgyalások folynak az egyiptomi átmenetről
Az Egyesült Államok tárgyalásokat folytat egyiptomi tisztségviselőkkel különböző lehetőségekről, amelyek előmozdítják a hatalomváltás békés átmeneti folyamatát az észak-afrikai országban - közölte Tommy Vietor, az amerikai nemzetbiztonsági tanács szóvivője csütörtökön. A The New York Times című napilap előzőleg arról számolt be, hogy az Obama-kormányzat egyiptomi illetékesekkel tárgyal egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Hoszni Mubarak egyiptomi elnök azonnali hatállyal lemond, és átadja a hatalmat egy Omar Szulejmán alelnök vezetésével megalakuló átmeneti kormánynak.
2011.02.04. 07:45
 
Serie A: Bariban nyert az Internazionale
A címvédő Internazionale háromgólos győzelmet aratott a sereghajtó Bari otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának csütörtöki zárómérkőzésén. A hazai együttesben pályára lépett a magyar válogatott csatára, Rudolf Gergely, akit a 69. percben lecseréltek. Serie A, 23. forduló: Bari-Internazionale 0-3.
2011.02.04. 07:30
 
 
Nem várható vasútvonalak felszámolása
Nem tervezi a kormány 1.200 kilométer vasútvonal bezárását - mondta a Magyar Nemzetnek Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, cáfolva az erről szóló sajtóértesüléseket. A lap pénteki számában azt írta az államtitkárra hivatkozva, hogy az Új Széchenyi-tervben azért szerepel a meglévő 7200 kilométer helyett csak 6000 kilométer vasútvonal, mert csak ekkora szakasz karbantartására, felújítására lesz forrás. Mindebből nem következik az, hogy a maradék 1.200 kilométernyi vasútvonal megszűnne - tette hozzá.
2011.02.04. 07:30
 
Ismét "raportra" hívják a 12 fővárosi kórházvezetőt
Ismét "raportra" hívják a 12 fővárosi kórházvezetőt, ezúttal Tarlós István rendelte magához őket a jövő hétre - írta pénteki számában a Népszava, hozzátéve: információjukat a főpolgármesteri hivatal is megerősítette. A lap közlése szerint arról nem kaptak bővebb tájékoztatást a hivataltól, hogy miről lesz szó az újabb tárgyaláson. A Népszava további, pontosan meg nem nevezett, de "az elmúlt napok történéseit elemző" forrásai arról számoltak be: "A jól megszervezett színjátékot háború és valódi leváltások követik majd."
2011.02.04. 07:30
 
 
Munkajogászok szerint indokolni kell az indokolatlan kirúgást
Munkajogászok szerint nem esélytelenek a kirúgott közszolgák a bíróság előtt - írta pénteki számában a Népszabadság. A napilap ismertetése szerint a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény január 1-jétől hatályos módosítása kimondja, hogy a közszolgálati jogviszony indokolás nélkül megszüntethető, ugyanakkor a munka törvénykönyvének egy olyan rendelkezésére is utal, amely szerint "a munkáltató írásbeli intézkedését köteles megindokolni, ha az ellen a munkavállaló jogorvoslatot kezdeményezhet". Mint írták, a felmondás pedig tipikusan ilyen, hiszen írásban kell közölni, s még pert is lehet indítani ellene.
2011.02.04. 07:30
 
Őrizetbe vettek hét ifjúsági vezetőt Egyiptomban
Őrizetbe vettek az egyiptomi hatóságok hét ifjúsági vezetőt csütörtökön, miután ez utóbbiak találkoztak Mohamed el-Baradei ellenzéki vezetővel - közölték az elfogottak családtagjai. Tájékoztatásuk szerint a hét fiatal - különböző ellenzéki csoportok tagjai - a múlt héten tüntetésekre szólítottak fel az arab országot csaknem három évtizede vezető Hoszni Mubarak elnök uralma ellen. A fiatalok Baradei kairói házában találkoztak az ellenzéki vezetővel. Ezt követően egy közeli, népszerű kávéházban vették őrizetbe, majd vitték ismeretlen helyre őket a rendőrök.
2011.02.04. 07:30
 
 
Aknába esett Luca, a barlangi mentők vizslája
Aknába esett a barlangi mentőszolgálat egyik vizslája, a kutyát a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat hozta fel a 25 méter mély aknából. Balázs László, a szolgálat elnöke az MTI-nek azt mondta, csütörtökön kora délután kaptak riasztást arról, hogy egy régi bányajáratban egy kutya 25 méter mély aknába esett a Börzsönyben. Egy fiatal vizsla a sötét járatban rohant, amikor belezuhant az aknába, de csodával határos módon csak az egyik hátsó lába törött el. A mentőszolgálat két órával a riasztás után mentőhámmal hozta ki Lucát. A kutyát állatorvoshoz vitték, jelenleg is operálják.
2011.02.03. 22:00
 
 
Demonstrált a Jobbik Lakon
A "cigánybűnözés" ellen demonstrált a Jobbik a Borsod megyei Lakon, ahol a sötét utcákon rengeteg ember fáklyákkal, árpádsávos lobogókkal, jobbikos és nemzetiszínű zászlókkal, illetve különböző transzparensekkel vonult végig. Vona Gábor, a Jobbik elnöke beszédében a kormányt bírálta, annak a véleményének hangot adva, hogy az országgyűlési választás előtti ígéretekből szinte semmi sem teljesült. Feltette a kérdést: "nőtt-e a közbiztonság?" és a tömeg nemmel válaszolt a szavaira. Úgy fogalmazott, hogy a legfontosabb intézkedés a magyar gárda feloszlatása volt, miközben létrehozták a Terrorelhárítási Központot, a tömeg pfujolással reagált az elhangzottakra.
2011.02.03. 21:45
 
 
Mubarak szeretne távozni, a hatalomból, de fél a káosztól
Hoszni Mubarak egyiptomi elnök kijelentette, hogy szeretne távozni a hatalomból, de nem tud, mert attól fél, hogy akkor az ország elsüllyed a káoszban. "Torkig vagyok, 62 év közéleti szolgálat után elegem van. Menni akarok" - mondta az amerikai ABC tévétársaságnak csütörtökön adott interjújában. Az elmúlt két napon látott erőszakról szólva azt mondta, hogy azért nem az ő kormánya a felelős, hanem a Muzulmán Testvériség nevű iszlamista szervezet. Mubarak a családjával együtt az elnöki palotában tartózkodik, amelyet fegyveres katonák, tankok és szögesdrót véd.
2011.02.03. 21:45
 
Őrizetbe vettek több újságírót, emberi jogi aktivistát Egyiptomban
Őrizetbe vettek nyolc francia újságírót Egyiptomban, ahol kormányellenes tüntetések zajlanak, a zsurnaliszták többsége csütörtök estig nem nyerte vissza szabadságát - közölték Párizsban az újságírókat foglalkoztató sajtóorgánumok; több emberi jogi aktivistát szintén előállítottak. A TF1 televíziós csatorna három újságíróját reggel vették őrizetbe fegyveres civilek Kairóban és ismeretlen helyre szállították őket - közölte Catherine Nayl, a csatorna hírigazgatója. A France-24 közszolgálati tévé három újságíróját még szerda délután az egyiptomi katonai hírszerzés emberei állították elő - tudatta a csatorna, amely csütörtök este már arról számolt be, hogy alkalmazottai kiszabadultak és egy kairói szállodában tartózkodnak.
2011.02.03. 21:30
 
 
Sztrájkbizottságok alakultak a dél-dunántúli Volán-társaságoknál
Megalakították a sztrájkbizottságokat az Autóbusz-közlekedési Szakszervezetek Szövetségének (AKSZSZ) tagszervezetei a Baranya, Somogy és Tolna megyében működő Pannon, Kapos és Gemenc Volán társaságnál. Az AKSZSZ az elmúlt napokban sikertelen bértárgyalási fordulókról számolt be a dél-dunántúli Volán-cégeknél, mivel a munkaadó alacsony keresetfejlesztési ajánlatát nem tudták elfogadni. A szakszervezetek egyetértettek abban, hogy a harmadik eredménytelen tárgyalás után el kell kezdeni a sztrájk előkészítését. Korábbi közleményükben azt jelezték, hogy a munkavállalók körében az egynapos február végi sztrájk megtartásának támogatottsága 74 százalékos.
2011.02.03. 21:15
 
Megindult a forgalom az M1-es autópályán Győrnél
Pár perccel este fél kilenc után megindulhatott a forgalom az M1-es autópálya Győrhöz közeli, egy délutáni baleset miatt lezárt szakaszán - közölte a rendőrség. Egy Ausztria felé haladó, autóalkatrészeket szállító bolgár pótkocsis teherautó átszakította a szalagkorlátot, és áthajtott az autópálya főváros felé haladó oldalára. A vele szemben érkező első kocsit vezetője a szalagkorlátnak vezette, így kerülve el az ütközést, a következő autó azonban a teherkocsiba csapódott, ebben szenvedett egy ember könnyebb sérüléseket - közölte. Mint arról az MTI korábban beszámolt, a főváros felé vezető oldalt a 119-es kilométerszelvényben zárták le, a forgalmat pedig Győr felé terelték.
2011.02.03. 21:00
 
Legalább tizenketten haltak meg erőszakos cselekményekben Irakban
Legalább tizenketten vesztették életüket erőszakos cselekményekben Irakban, közülük legalább nyolc ember életét kettős robbantásos merénylet oltotta ki - közölték rendőrségi és belügyminisztériumi források. A Bagdadtól száz kilométerre nyugatra fekvő Ramádiban - al-Anbár tartomány székhelyén - előbb egy gépkocsiba rejtett pokolgép robbant fel, majd egy öngyilkos merénylő a közelben kialakult csoportosulásban hozta működésbe a testére erősített robbanóövet. A detonációk nyolc ember, köztük öt rendőr életét oltották ki, tizenöt másikat pedig megsebesítettek.
2011.02.03. 21:00
 
 
Az olasz parlament támogatta Berlusconit a szexbotrányban
Az olasz képviselőház visszautasította a milánói ügyészség kérvényét, hogy házkutatást tarthasson az olasz kormányfő néhány ingatlanában Berlusconi szexbotrányával összefüggésben. Az ügyészség azzal vádolja Silvio Berlusconit, hogy fiatalkorúval létesítetett szexuális kapcsolatot, majd egyik irodáján keresztül fizetett a "szolgáltatásért". Az ügyészek házkutatást akartak tartani Berlusconi könyvelőjének irodáiban, mert feltételezik, hogy Giuseppe Spinelli intézte a kormányfő partijain megjelent kiskorúnak és más nőknek szóló kifizetéseket. A római parlament azonban négyórás vita után 315-298 arányban elutasította az ügyészek kérvényét.
2011.02.03. 21:00
 
 
Az FBI és a Pentagon megakadályozhatta volna a muszlim őrnagy ámokfutását
Az FBI és a hadsereg illetékesei meg tudták volna akadályozni egy muszlim amerikai tiszt ámokfutását 2009-ben, de semmibe vették a hozzájuk befutott figyelmeztetéseket - állapította meg két amerikai szenátor jelentésében. Nidal Hasan őrnagy, katonai pszichiáter 2009 novemberében a texasi Fort Hood támaszponton 13 embert megölt, 32-t pedig megsebesített. A Joseph Lieberman független és Susan Collins republikánus szenátor, a belbiztonsági házbizottság két vezetője által jegyzett jelentés leszögezi: a hatóságok tehetetlensége bürokratikus renyheségre vezethető vissza, valamint arra, hogy az illetékes szervek vonakodtak beazonosítani az Amerikán belül kialakult iszlamista szélsőséget és szembeszállni vele.
2011.02.03. 21:00
 
Megvan a Vasas új tulajdonosa
A Vasas elnöksége csütörtöki rendkívüli ülésén meghozta végső döntését a labdarúgócsapatot működtető Vasas Futball Kft. értékesítésével kapcsolatban. Markovits László klubelnök az MTI érdeklődésére nem árulta el, hogy a három befektetőjelölt közül melyikkel állapodott meg az egyesület vezető testülete, de hozzátette: a szerződést péntek délelőtt írják alá a felek, majd 15 órától sajtótájékoztatón jelentik be. Az MTI ugyanakkor úgy értesült, hogy a Híd-Consulting Zrt. lett a nyertes ajánlattevő a Financial Vagyonkezelő és Befektetési Zrt., valamint a korábban az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatói posztját betöltött Berki Krisztián által képviselt külföldi befektetői csoporttal szemben.
2011.02.03. 20:30
 
 
Szócska: szükség lenne egy sürgősségi akadémiára
Egy sürgősségi akadémia létrehozásának szükségességéről is beszélt Szócska Miklós egészségügyi államtitkár Pécsen. "A mentőszolgálat és egyetemi tanszékek együttműködésében induló sürgősségi képzés egyelőre csak ötlet, de határozott a szándék, hogy megvalósuljon, mert Magyarországon komoly hiány van sürgősségi szakemberekből" - mondta országjáró körútjának Baranya megyei állomásán. Betlehem József, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának dékánja rámutatott: az akadémia olyan szakmai fórum lenne, amely a sürgősségi területeken dolgozók és az erre a pályára készülő hallgatók képzését, továbbképzését, tudományos munkáját segítené.
2011.02.03. 20:15
 
 
Az EP médiaügyi csoportjának nem elég a médiatörvény technikai felülvizsgálata
Az Európai Parlament (EP) médiaügyekkel foglalkozó frakcióközi munkacsoportja - az úgynevezett média intergroup - több tagja elégedetlenségét hangoztatta csütörtökön amiatt, hogy Neelie Kroes EU-biztos csupán technikai szempontú aggályokat vetett fel a magyar médiatörvénnyel kapcsolatban, és nem vette számításba az unió "demokratikus értékeinek" kritériumait. Az intergroup a nap folyamán megbeszélést folytatott Kroes biztossal, aki hétfőn kapott választ a magyar kormányzattól az általa felvetett kifogásokra.
2011.02.03. 20:15
 
 
Javier Bardem lehet az új Bond-film gonosza
Javier Bardem az új Bond-produkció rendezőjével, Sam Mendesszel tárgyalt a filmbeli "gonosz" szerepéről. A Nem vénnek való vidék Oscar-díjas színésze a The Hollywood Reporter szerdai online kiadásában megerősítette, hogy ez ügyben találkozott Mendesszel. Mint mondta: még nem állapodtak meg, hiszen először el kell olvasnia a forgatókönyvet, de a beszélgetés "nagyon izgalmas" volt. "Óriási rajongója vagyok a James Bond-sagának. Gyerekkoromban apámmal néztem meg Sean Conneryt Bond szerepében. Ki gondolta volna, hogy én is benne leszek az egyik filmben?" - idézte Bardemet a THR.com.
2011.02.03. 20:00
 
 
Összehangolt vizsgálat az engedély nélküli utazási irodák kiszűrésére
Azonnali, teljes körű vizsgálatot rendelt el a nemzetgazdasági miniszter, hogy kiderüljön, hány utazási iroda végez engedély nélküli utaztatást. Ha a vizsgálat eredménye indokolja, akár a jogszabályokat is módosítják - közölte a tárca. Az utazásszervező és -közvetítő vállalkozások szigorú feltételekkel - csak engedéllyel és a jogszabályban előírt mértékű vagyoni biztosítékkal rendelkezve - végezhetik tevékenységüket - ismerteti a tárca közleménye. Amelyik cég ezeket a feltételeket nem tartja be, vagy megszegi, azzal szabálysértést követ el, így bírságra számíthat, és tevékenységének végzésétől egy évre is eltilthatják.
2011.02.03. 19:45
 
 
Fed Kupa: vereség Hollandiától
Arn Gréta két játszmában kikapott csütörtökön Arantxa Rustól Eilatban, és ezzel a holland női teniszválogatott behozhatatlan, 2-0-ás vezetést szerzett a magyarok ellen a Fed Kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjának második fordulójában. Az izraeli viadal honlapja szerint a világranglistán 59. Arn csupán hat játékot tudott nyerni a rangsorban 111. Rus ellen. A magyar válogatottnak így már csak matematikai esélye maradt arra, hogy megszerezze a csoportelsőséget és bejusson a szombati rájátszásba.
2011.02.03. 19:30
 
 
Tovább dúl az erőszak Egyiptomban
A kairói tiltakozások központjában, a Tahrír téren csütörtökön immár tizedik napja tartott a feszültség, és délután ismét összecsaptak egymással Hoszni Mubarak elnök hívei, illetve ellenfelei. Eközben Omar Szuleimán újonnan kinevezett alelnök újabb ígérettel próbálta lezárni az országot mindinkább megbénító megmozdulásokat. Késő délután, kora este egy külföldi is meghalt a tiltakozások központjának számító téren - közölték szemtanúk és a mentők. Külföldiként ő az első áldozata az erőszaknak, amely ENSZ-adatok szerint több mint háromszáz egyiptomi életét követelte. A külföldi nemzeti hovatartozása az esti órákig nem volt ismert.
2011.02.03. 19:30
 
 
IFFHS: a Premier League volt az évtized legerősebb bajnoksága
Az angol Premier League lett az elmúlt évtized legerősebb bajnoksága a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint, a csütörtökön kiadott listán a 26. helyet foglalja el a magyar pontvadászat. A második helyen a spanyol Primera División, a harmadikon pedig az olasz Serie A végzett.
2011.02.03. 19:15
 
 
Forma-1: Kubica volt a leggyorsabb a valenciai zárónapon
A Lotus-Renault-t vezető Robert Kubica érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok idei első közös gyakorlásának zárónapján. A lengyel pilóta 1:13.144 perc alatt teljesítette a kört a valenciai pályán, s ezzel a három nap eredményeit figyelembe véve is a leggyorsabbnak bizonyult. Felipe Massa először tesztelhette a Ferrari idei gépét, az F150-et, amellyel azonban meggyűlt a baja, az egyik alkatrész meghibásodása miatt ugyanis a kocsi néhány kör után kigyulladt. A brazil versenyző nem sérült meg, az autó azonban károsodott. A következő F1-es tesztelésre február 10-13-án kerül sor Jerezben.
2011.02.03. 18:45
 
Magyarország a regionális támogatások több mint felét kötötte le
Magyarország az Európai Szociális Alapból, a Kohéziós Alapból és a strukturális alapokból a 2007 és 2013 között rendelkezésére álló 25 milliárd eurónak több mint felét már lekötötte, és ennek több mint ötödét fizette ki támogatásként, ez a teljesítmény az uniós átlagnak felel meg - mondta Johannes Hahn, az Európai Bizottság regionális politikáért felelős tagja Budapesten. Johannes Hahn hangsúlyozta: a regionális politika feladata mindig az volt, hogy mérsékelje a gazdasági és társadalmi különbségeket Európában.
2011.02.03. 18:45
 
 
IMF: kockázatos a magyar kormány gazdasági stratégiája
A külső eladósodás és a magas államadósság miatt Magyarország sebezhető és ezért a Nemzetközi Valutaalap "nagyon kockázatosnak" ítéli meg a magyar kormány gazdasági stratégiáját - jelentette ki Washingtonban Christoph Rosenberg, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Magyarországért felelős misszióvezetője. Rosenberg szerint az IMF úgy ítéli meg, a program pénzügyi fenntarthatósága a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján nem biztosítható, s ezért várakozással tekint a további adatok közlése elé. Az IMF csütörtökön tette közzé a legfrissebb országjelentését Magyarországról
2011.02.03. 18:45
 
 
Több mint félmilliárd ember túlsúlyos
Mintegy kétszeresére nőtt világszerte a túlsúlyos emberek száma az elmúlt 30 évben, és számuk jelenleg már meghaladja a félmilliárdot - derült ki a The Lancet című orvosi folyóiratban megjelenő legújabb kutatásból. 2008-ben 205 millió férfi és 297 millió nő volt kövér szerte a világon. A probléma nemcsak a nyugati, iparilag fejlett országokat, hanem az alacsony illetve közepes jövedelmű államokat is sújtja - mutatott rá Mijad Ezzati, a tanulmány szerzője. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint túlsúlyos az az ember, akinek testtömegindexe (BMI) meghaladja 25-ös mutatót. A testtömegindexet a kilogrammban megadott testtömeg és a méterben megadott magasság négyzetének hányadosa adja meg.
2011.02.03. 18:45
 
 
Felrobbant egy PB-gázpalack Mezőnyárádon
A legfrissebb információk szerint egy ember életveszélyesen, három ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült abban a gázrobbanásban, amely csütörtök délután történt a Borsod megyei Mezőnyárádon, egy családi ház hátsó műhelyrészében, ahol egy vállalkozás működik. Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője azt mondta, a sérülteket két mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről. PB-gázpalack robbant fel, a robbanás következtében a tető lángra kapott, ezt két vízsugárral oltották el a mezőkövesdi tűzoltók, az eset körülményeit tűzvizsgáló vizsgálja.
2011.02.03. 18:45
 
Honosítás: csak a Demokrácia Központok rendelkeznek pontos információkkal
Az egyszerűsített honosítási eljárással kapcsolatban csak és kizárólag a külképviseletek és Erdélyben a Demokrácia Központok rendelkeznek naprakész, pontos információkkal - hívta fel ismét a figyelmet a nemzetpolitikai államtitkárság. Az államtitkárság azt követően küldte el tájékoztatóját, hogy ismét tudomásukra jutott: az egyszerűsített honosítási eljárással kapcsolatos ügyintézésre több önjelölt szervezet jött létre - most elsősorban a Székelyföldön -, akik pénzért vagy egyéb juttatásért cserébe segítséget nyújtanak a magyar állampolgárságot igénylőknek.
2011.02.03. 18:45
 
Nyomozás folyik a bödeházai polgármester-választás kapcsán
Közokirat-hamisítás gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség a január 9-i, bödeházai polgármester-választással kapcsolatban - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. Salamon Róbert szóvivő január 13-án adott tájékoztatást arról, hogy a megsemmisített eredményű voksolás után bejelentés érkezett a lenti rendőrkapitányságra, az pedig hatáskör és illetékesség hiányában a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályához tette át. A nyomozóhatóság január 11-én feljelentéskiegészítést rendelt el, ezt követően indult el a nyomozás a közokirat-hamisítás most közölt gyanújával.
2011.02.03. 18:30
 
 
A szaktárca tájékoztatást kért az iskolától, ahol leszakadt a ponyva
Azonnali tájékoztatást kért a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatásért felelős államtitkársága annak a XVIII. kerületi általános iskolának a vezetőjétől, valamint fenntartójától, ahol csütörtök délután három gyermek sérült meg, miután a tornateremben leszakadt egy elválasztó ponyva. A kerületi polgármester a kerület összes iskolájában műszaki vizsgálatot rendelt el. A kapott információk alapján döntik majd el, hogy "a konkrét esetből lehet-e, kell-e olyan általános következtetések levonni, amelyek az iskolaépületek, tantermek biztonságának ellenőrző vizsgálatához kapcsolódó szabályok szigorítását teszik szükségessé".
2011.02.03. 18:30
 
A Hamász Mubarak-ellenes tüntetést engedélyezett Gázában
Több száz palesztin tüntetett csütörtökön Gázában Mubarak egyiptomi elnök ellen. A felvonulást az iszlamista Hamász mozgalom engedélyezte. A Hamász nem bánná, ha Hoszni Mubarak hatalma megdőlne és az új kairói kormányban helyet kapna politikai szövetségese, a Muzulmán Testvériség. Eddig azonban a Hamász a kivárás stratégiáját választotta, korábban leállította a Mubarak ellenzékével szolidáris, a Facebook közösségi portálon nők által indított kampányt és a csütörtöki volt az első megmozdulás, amelyet engedélyezett. A tüntetés Gázavárosban Egyiptom elhagyott képviselete előtt zajlott. Az egyiptomi diplomaták a Hamász 2007-es gázai választási győzelmét követően hagyták el a térséget.
2011.02.03. 18:30
 
Feloldják a szükségállapotot Algériában
A "nagyon közeli jövőben" véget ér a 19 éve érvényben lévő szükségállapot Algériában - idézte az algériai állami hírügynökség Abdel-Azíz Buteflika elnököt. A hírügynökség szerint Buteflika arra kérte a kormányt, hogy találjon más módot a szélsőségesség elleni hatékony küzdelemre. A szükségállapotot 1992-ben hirdették ki, amikor Algéria a kormányerők és az iszlamisták közötti összecsapások nyomán polgárháborúba sodródott. A több évig tartó küzdelemben 200 ezer ember vesztette életét. Az erőszaknak sikerült gátat szabni, s mostanában már csak szórványosan fordulnak elő támadások.
2011.02.03. 18:30
 
 
Süveges Gergő: nem szeretnék archív televíziót
Gyermek-, ifjúsági és családi tévécsatorna lesz a Magyar Televízió kettes programja, amely oktatni, nevelni és szórakoztatni akar, de a korszellem megváltoztatását nem lehet várni tőle - mondta Süveges Gergő, az m2 intendánsa a Társadalmi Tanács a Gyermekbarát Televíziózásért beszélgetésén. A műsorvezető azt szeretné, hogy az új adót ne m2-nek hívják, és elmondta: bár lesz retrósáv, nem akar kizárólag ismétlésekre támaszkodó archív televíziós csatornát. Süveges Gergő kifejtette: az átalakuló m2 nem mese- vagy gyermekcsatorna lesz, célcsoportja a huszonévesekig és szüleikig, nagyszüleikig terjed.
2011.02.03. 18:15
 
Pornográf felvétellel való visszaéléssel gyanúsítanak egy plébánost Baranyában
Még tavaly májusban indult eljárás abban az ügyben, amellyel összefüggésben tiltott pornográf felvétellel való visszaéléssel gyanúsították meg egy baranyai kisváros plébánosát a közelmúltban. A plébános és a Pécsi Egyházmegye munkatársa nem kívánt nyilatkozni az MTI-nek. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta az MTI-t, hogy "tavaly májusban indult eljárás ismeretlen tettes ellen megszerzéssel/tartással elkövetett, tiltott pornográf felvétellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt", több részletet azonban nem közölt. Az MTI-nek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő bűnügyi forrás azt mondta: a papot a közelmúltban gyanúsítottként hallgatták ki, jelenleg szabadlábon védekezik.
2011.02.03. 18:00
 
Janukovics: Ukrajna egyik legfőbb célja az EU-tagság
Ukrajna egyik legfőbb célja továbbra is az EU-tagság - jelentette ki Varsóban Viktor Janukovics ukrán elnök, miután tárgyalt Komorowski lengyel államfővel. A két államfő együttműködési megállapodást írt alá a 2011 és 2013 közti időszakra, amelyben szerepel Kijev EU-csatlakozási törekvésének támogatása, a két ország közti energetikai kapcsolat erősítése és a felkészülés a jövő évi futball Európa-bajnokság közös megrendezésére. Az EU soros elnökségét ez év július 1-jén átvevő Lengyelország az egyik szószólója annak, hogy más országokat is vegyenek még fel az unióba az egykori keleti tömbből.
2011.02.03. 18:00
 
A versenyképességről tárgyalt Orbán az uniós munkaadókkal
Közös törekvésnek nevezte az európai versenyképesség növelését Orbán Viktor miniszterelnök és Jürgen Thumann, a 34 európai ország 40 munkaadói szervezetét tömörítő BusinessEurope elnöke csütörtöki brüsszeli találkozóján - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője. A közlemény szerint egyetértettek a gazdasági növekedés és a munkahelyteremtés fontosságában is. Orbán Viktor európai konzultációsorozata keretében folytatott megbeszélést a munkaadói szervezet vezetőivel.
2011.02.03. 18:00
 
 
Klubvilágranglista: az Inter áll az első helyen, 141. a Debrecen
A Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját. A magyar bajnok Debrecen a 141. A szervezet honlapja szerint az FC Barcelona jelenleg a második, míg a tavaly BL-döntős Bayern München a harmadik. A 400-as listán még egy magyar csapat található: a Győr a 185. A legfrissebb klubvilágranglista (zárójelben az előző helyezés): 1. (1.) Internazionale (olasz) 312 pont 2. (3.) FC Barcelona (spanyol) 292 3. (2.) Bayern München (német) 278 4. (11.) Real Madrid (spanyol) 244 5. (6.) FC Liverpool (angol) 234 6. (7.) Internacional (brazil) és (5.) Estudiantes (argentin) 231-231.
2011.02.03. 17:45
 
 
Obama az egyiptomi békéért imádkozott
Barack Obama amerikai elnök csütörtökön az egyiptomi erőszak befejeződéséért imádkozott csütörtökön Washingtonban a Nemzeti Imareggeli alkalmából. Az elnök reményét fejezte ki, hogy az egyiptomiak törekvései valóra válnak. Obama kijelentette: reméli, hogy egy "jobb nap virrad Egyiptomra" és az egész világra. Az amerikai kormányzat az elmúlt két nap folyamán többször felszólította Hoszni Mubarak egyiptomi elnököt, hogy fogadja el az azonnali "rendezett átmenet" szükségességét, és kezdődjenek tárgyalások egy demokratikusabb államberendezkedésről. Obama az erőszaktól való tartózkodásra szólította fel a szembenálló feleket.
2011.02.03. 17:45
 
 
Vége a Európai Unió és a WTO banánvitájának
Immár hivatalosan is vége van az Európai Unió és a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) közötti banánháborúnak, közel húsz évig tartó huzavona és többszöri szerződésmódosítás után. Az Európai Parlament ratifikálta azt a még 2009 decemberében létrejött megállapodást, amit az Európai Bizottság a latin-amerikai banántermelő országokkal kötött. Ezek az országok hátrányos megkülönböztetésben részesültek a banánexportjukat illetően a többnyire volt európai gyarmat afrikai, karibi, csendes-óceáni, ACP-államokkal szemben, amelyek vámmentesen hozhattak be banánt az Európai Unióba.
2011.02.03. 17:30
 
 
Alkalmatlan a Balaton jege a téli sportokra
Összességében alkalmatlan a Balaton jege a téli sportokra - közölte Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság vezetője az MTI-vel. A rendőrkapitány elmondta, hogy az elmúlt napok hideg időjárása miatt a Balatont sok helyen összefüggő, sima jégréteg borítja, az viszont nem látszik, hogy hol milyen vastag a jég. Több helyen hiába alakult ki a 10-15 centiméteres jégvastagság, mégis veszélyesen vékony lehet a közvetlen parti sáv jege 5-10 méter szélességben. Hozzátette: akadnak - főként a déli parton - olyan részek, amelyek még biztonságosak, de kétséges, hogy a pénteken kezdődő felmelegedésben meddig maradnak azok. Siófokon egyelőre nem zárt be a kijelölt jégpálya.
2011.02.03. 17:30
 
BUX: -0,67 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 154,23 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 22.945,21 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 1,78 százalékkal 22.100 forintra csökkent, az OTP részvények ára 0,09 százalékkal 5.800 forintra erősödött.
2011.02.03. 17:15
 
 
Büntetőfeljelentést tett a KEHI a sukorói kaszinóügyben
Befejezte a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal a magyarországi kaszinóberuházások koncessziós szerződéseinek vizsgálatát, és ennek alapján a sukorói projekt ügyében büntetőfeljelentést tettek hűtlen kezelés és hivatali visszaélés bűntette elkövetésének alapos gyanúja miatt - közölte Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos. Gaál Szabolcs Barna, a KEHI elnöke azt mondta: a hivatal jogi álláspontja szerint a nyomozóhatóságnak vizsgálnia kell majd korábbi miniszterek és minisztériumi dolgozók esetleges büntetőjogi felelősségét. Hozzátette, több olyan iratot tártak fel, amelyek szerintük megalapozzák a gyanút, hogy Veres János és Oszkó Péter volt pénzügyminiszterek érintettek lehetnek az ügyben.
2011.02.03. 17:15
 
MSZP: a Magyar Kármentő Alapot az eredeti célra kell felhasználni
A Magyar Kármentő Alapban összegyűlt pénzt a korábban meghatározott eredeti célnak megfelelően, azaz a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak kárenyhítésére kell használni - mondta Gőgös Zoltán MSZP-s képviselő csütörtökön egy telefonos sajtótájékoztató keretében az MTI-nek. Az MSZP-s honatya - aki az iszapömlés helyétől mintegy 20 kilométerre lakik, és figyelemmel kíséri a kárenyhítéssel összefüggő eseményeket - jelezte: a megyei napilapból értesült arról, hogy a kormány szerdán úgy döntött, a Magyar Kármentő Alap forrásait nem az eredeti, hanem más célra kívánja felhasználni.
2011.02.03. 17:15
 
 
Tanúmeghallgatással folytatódott Tomcat Novák Előd ellen indított pere
Tanúmeghallgatással és iratismertetéssel folytatódott a Tomcat néven publikáló Polgár Tamás Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselő ellen indított polgári pere a Fővárosi Bíróságon. A felperes, Polgár Tamás különféle alperesi kijelentések miatt terjesztett elő kereseti kérelmet, amelyben azt állítja, hogy Novák Előd alaptalanul terjesztette róla, hogy választási csalást követett el. Keresetében kéri, hogy a bíróság állapítsa meg a jogsértéseket, tiltsa el Novák Elődöt a további jogsértéstől, illetve kötelezze bocsánatkérő közlemény megtételére a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében is. Kéri továbbá, hogy a bíróság kötelezze az alperest több millió forint nem vagyoni kártérítés megfizetésére.
2011.02.03. 17:15
 
Megsérült három diák egy fővárosi általános iskolában
Megfigyelésre bent tartják a kórházban azt a három, negyedik osztályos gyermeket, akik akkor sérültek meg, amikor egy XVIII. kerületi általános iskolában a tornaórán leszakadt a vasfüggöny - közölte a gyermekek kezelőorvosa csütörtökön az MTI-vel. Molitorisz Dániel elmondta, hogy mindhárom gyermek repesztett koponyasérüléseket és agyrázkódást szenvedett. Két gyerek állapotára fokozottabb figyelmet fordítanak: az egyik esetben feltételezhető, hogy a tanuló koponyaalapi törést is szenvedett, míg a másik gyermeknél a nyaki csigolya nyúlványtörését mutatták ki a vizsgálatok, ez azonban nem okozott idegrendszeri károsodást - tette hozzá az országos baleseti intézet orvosa.
2011.02.03. 17:15
 
 
A jövő héttől ismét kapható lesz a kisgyerekeknek szánt oltóanyag
A jövő hét elejétől ismét kapható lesz a gyógyszertárakban kisgyermekeknek való, influenza elleni oltóanyag - közölte az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI). A hét elején a Kossuth Rádió adta hírül, hogy a patikákban hiánycikk a kifejezetten kisgyerekeknek való, influenza elleni kombinált oltóanyag. A gyártó cég, a Sanofi vezetője azt mondta: valóban elfogytak a Magyarországra behozott készletek, utánrendelni pedig nem érdemes, mert a gyártás legalább hat hónapig tart. Az OGYI a csütörtökön megkapott kérelmet - tekintettel az influenzaszezonra - soron kívül elbírálta, és engedélyezte a Vaxigrip Junior külföldről behozott injekcióinak forgalomba hozatalát.
2011.02.03. 17:15
 
 
Valamelyest csökkent a kamionok várakozási ideje Záhonynál
Két órával csökkent, de még így is 17 óra az Ukrajnába tartó kamionok várakozási ideje a záhonyi határállomásnál - közölte az adó- és vámhivatal illetékese csütörtök délután az MTI-vel. Jelenleg 17 órát kell várakozniuk a teherautók sofőrjeinek, hogy járműveikkel átléphessenek a szomszédos országba - mondta Kupecz József, az észak-alföldi regionális főigazgatóság sajtóreferense. Délelőtt 19 óra, szerda délután 23 óra volt a várakozási idő. A sajtóreferens elmondta azt is, hogy a Záhony és Csap közötti határállomás ukrán oldalán a Magyarországra belépő személyforgalomban két órát kell várni a vámvizsgálatra.
2011.02.03. 17:00
 
A szomáliai parlament meghosszabbította megbízatását
Elsöprő többséggel megszavazta a szomáliai parlamentmegbízatásának három évvel történő meghosszabbítását, jóllehet a testület az elmúlt hat évben egyetlen törvényt sem tudott elfogadni. Abdirasid Ali képviselő úgy nyilatkozott, hogy a törvényhozás legnagyobb eredménye székházának a rendbetétele volt az elmúlt években. A honatya a törvényalkotás elmaradását a biztonság hiányával indokolta, iszlamista lázadók ugyanis gyakran nyitnak tüzet gránátvetőkből a parlament épületére. Abdulkarim Dzsama tájékoztatási miniszter azt állítja ugyan, hogy a parlament elfogadott egy költségvetést, ám amikor újságírók másolatot kértek belőle, több hetes várakozás után sem kapták meg.
2011.02.03. 17:00
 
 
A papagájok zöme "balszemes" és -lábas
A papagájok "balszemesek" és -lábasak, mivel többségük jobban szereti használni teste bal oldalát - fedezték fel ausztrál kutatók. A Macquarie-i Egyetem vezette vizsgálódás során 322 papagájt figyeltek meg, 16 különböző faj képviselőit. Elsősorban azt figyelték, hogy hogyan néznek a papagájok, mármint melyik oldali szemüket vetik a táplálékra. Az eredmény: 47 százalék mutatkozott "balszemesnek", 33 "jobbszemesnek", 20 százalék pedig "kétszemesnek" .Akadt olyan kakadufajta - a sárgatarajú -, melynek minden egyes egyedül élő felnőtt példánya balkezesnek, avagy -lábasnak bizonyult.
2011.02.03. 16:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419[1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista