2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
Hét autó ütközött Borsodban
Hét autó ütközött össze hétfőn kora este a 3-as számú főúton az ongaújfalui elágazásnál, a balesetben nyolcan sérültek meg, köztük két gyermek - közölte a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Egyedné Novodonszki Éva elmondta: nagy a köd a környéken, sötét van és az útburkolat csúszós. A helyszínelés még tart, a balesetben nyolcan sérültek meg, köztük két gyermek. A helyszínről két súlyos és hat könnyebb sérültet jelentettek. A helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el az érintett szakaszon - jegyezte meg a szóvivő.
2011.02.07. 21:15
 
 
"Szex" nélkül szaporodik a vízibolha
Egy parányi, átlátszó, "szex" nélkül szaporodó vízibolhának több génje van, mint az embernek - derítették ki amerikai genetikusok.
2011.02.07. 20:59
 
Két embert gázoltak halálra Nagykálló és Balkány között
Egy anyát és lányát gázolta halálra egy autó Nagykállón hétfő este, a gépkocsi vezetője elmenekült a helyszínről - közölte a rendőrség az MTI-vel. Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy a gyalogosan közlekedő 51 éves helybeli asszony és 25 éves lánya a gázolást követően a helyszínen életét vesztette. A szóvivő tájékoztatása szerint a gázoló sofőr az autóját hátrahagyva, gyalogosan elmenekült a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi. A baleset a rendőrség korábbi közlésével ellentétben nem Nagykálló közelében, hanem a város belterületén történt.
2011.02.07. 20:45
 
Préval elnök ellen tüntettek Haiti fővárosában
René Préval köztársasági elnök haladéktalan távozásáért kezdődött tüntetés hétfőn Haiti fővárosában pár száz résztvevővel, akik égő barikádokat emeltek Port-au-Prince főterén, és esküdöztek, hogy akár az egész országot megbénítják, ha nem teljesül a követelésük. Haitin az elnökválasztás első fordulójában tapasztalt szabálytalanságok miatt kialakult kaotikus helyzetben csak nagy sokára dőlt el, hogy mely jelöltek juthatnak a második fordulóba, s e közben február 7-én lejárt Préval megbízatása. Az újabb fordulót a tervek szerint március 20-án tartják meg, s a parlament felhatalmazta a politikust, hogy a hatalom átadásáig terjedő átmeneti időben, legkésőbb május 14-ig a hivatalában maradjon.
2011.02.07. 20:45
 
A csokoládé több antioxidánst tartalmaz, mint sok gyümölcs
A csokoládé valójában jobb, mint a híre - állítják tudósok, akiknek vizsgálatai kimutatták, hogy az édesség sok gyümölcsnél több antioxidánst tartalmaz. A Pennsylvania állambeli Hersheyben működő egészségügyi és táplálkozási kutatóközpont szakembereinek összehasonlító elemzéséből azt derült ki, hogy mindenekelőtt az étcsokoládé tartalmaz több antioxidánst, mint sok gyümölcs vagy gyümölcslé. A kakaómagok valójában szupergyümölcsök - derült ki a Chemistry Central Journal című tudományos folyóiratban közölt tanulmányból.
2011.02.07. 20:30
 
A KENÓ február 7-ei nyerőszámai
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a február 7-ei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 2, 4, 5, 16, 18, 28, 32, 34, 35, 36, 38, 42, 43, 56, 57, 58, 59, 63, 72, 77.
2011.02.07. 20:30
 
Egy másfél éves devecseri kisfiú halála miatt nyomoz a rendőrség
Halált okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség egy másfél éves devecseri kisfiú halálával kapcsolatban - hangzott el hétfő este a Magyar Televízió Híradójában. A tudósítás szerint múlt szerdán vitték el a szülei a már eszméletlen állapotba került gyereket a devecseri egészségházba, ahol kiderült, hogy a kisfiúnak súlyos agysérülése van; az orvos három különböző sérülést is talált a fején. A kisfiút Devecserből mentőhelikopter vitte a győri kórházba, ahol a gyerek csak pénteken került olyan állapotba, hogy megoperálhassák, de már nem tudták megmenteni az életét.
2011.02.07. 20:30
 
USA: az új kormánynak tartania kell magát Egyiptom nemzetközi kötelezettségeihez
Egy olyan új kormányt tudnánk támogatni, amely egy demokratikus folyamat eredményeként jön létre, és amely betartja Egyiptom nemzetközi kötelezettségeit és az érvényben lévő szerződéseket - jelentette ki hétfői washingtoni sajtóértekezletén Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője. Gibbs ezzel félreérthetetlenül az Izraellel megkötött békeszerződésre utalt. "A szó nem elég" - hangsúlyozta a hivatalos Kairó magatartásával kapcsolatban Gibbs, megismételve Washingtonnak azt a követelését, hogy az egyiptomi kormány az ellenzék széles spektrumával kezdjen párbeszédet.
2011.02.07. 20:30
 
 
Az államfő jelenlétében bemutatták a Grosicsról szóló filmet
Schmitt Pál államfő jelenlétében került sor a Grosics Gyula életét bemutató, Keresztlécen című dokumentumfilm díszvetítésére hétfőn a Millenáris Fogadóban. Kálomista Gábor producernek az Aranycsapat kiváló labdarúgójáról szóló, 55 perces alkotását 200 fős közönség tekintette meg. Grosics Gyula múlt pénteken ünnepelte 85. születésnapját. A Fekete Párducnak becézett kapus az Aranycsapattal olimpiai bajnok lett az 1952-es helsinki játékokon, míg az 1954-es világbajnokságon ezüstérmet nyert. Ő volt a válogatott hálóőre az Évszázad mérkőzéseként emlegetett találkozón, melyen 1953-ban 6-3-ra győztek a magyarok Anglia ellen a Wembley Stadionban.
2011.02.07. 20:30
 
 
A forint erősödött estére az euróval és a svájci frankkal szemben
Erősödött a forint hétfő estére az euróval, illetve a svájci frankkal szemben délutánhoz és reggelhez képest egyaránt a devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 268,54 forinton állt az euró a délután négykor elért 269,38 forint után, reggel hét óra körül 269,60 forinton volt. Hétfőn eddig 270,06 és 267,42 forint között mozgott az euró. Vasárnap késő este 269,05 forinton állt a közös pénz, ehhez képest hétfő estére 0,19 százalékkal erősödött a forint az euróval szemben. Az euró árfolyama a múlt év vége óta 3,49 százalékkal gyengült a forinthoz viszonyítva.
2011.02.07. 20:15
 
A tunéziai ideiglenes elnök törvényerejű rendeletekkel kormányozhat
Nagy többséggel elfogadott törvényben felhatalmazta a tunéziai parlament alsóháza hétfőn az ország ideiglenes elnökét, Fued M'Bazaát, hogy törvényerejű rendeletekkel kormányozzon, s ezáltal megkerülje az elűzött előző elnök hívei által uralt törvényhozást. Az alsóházban 195 képviselő volt jelen a szavazáskor, közülük 177-en voksoltak igennel, 16-an nemmel, Zin el-Abidin ben Ali elűzött elnök két híve pedig tartózkodott. A felsőház szerdán foglal állást a törvényről, amelyet ezt követően az ideiglenes elnöknek alá kell írnia és ki kell hirdetnie a hivatalos közlönyben.
2011.02.07. 20:00
 
Hamarosan tárgyalja az Ab a nyugdíjtörvényt és a médiatörvényt
Heteken belül megkezdi az Alkotmánybíróság a nyugdíjtörvénnyel, illetve a médiatörvénnyel kapcsolatos beadványok tárgyalását - mondta az MTI kérdésére Paczolay Péter, a testület elnöke hétfőn Egerben. Mindkét ügycsoporttal kapcsolatban százas nagyságrendű beadvány érkezett. Mivel különösen a médiát érintő törvények szövege nagyon hosszú, várhatóan hónapokig kell várni az alkotmánybírósági döntésre - tette hozzá az elnök az Agria Universitas Egyesület közéleti akadémiájának megnyitóján.
2011.02.07. 19:30
 
A játékfilmes szakmával tárgyaltak a kormány képviselői
A párbeszéd kezdeteként értékelte a kulturális kormányzat és a játékfilmes szakma képviselői között lezajlott hétfői találkozót az MTI-nek adott nyilatkozatában Mészáros Márta rendező, hozzátéve: konkrét ígéret, megállapodás nem született, de felvetődött egy szeptemberi filmszemle ötlete. Mint a Kossuth-díjas filmrendező elmondta, a kormányzat által kezdeményezett megbeszélésen Elekes Botond, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kulturális államtitkárságának kabinetfőnöke és Bokor Attila, a filmművészeti főosztály vezetője fogadta a filmesek képviselőit. A találkozón Mészáros Márta mellett többek között Kamondi Zoltán és Janisch Attila rendezők, illetve Pataki Ági producer vett részt.
2011.02.07. 19:30
 
 
Elrendelték a nyomozást Sukoró-ügyben
Elrendelte a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség a sukorói kaszinóberuházás koncessziós szerződése miatt tett feljelentés ügyében; hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen - mondta Fazekas Géza, az ügyészség szóvivője az MTI-nek. Gaál Szabolcs Barna, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) elnöke múlt csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be: a Kehi befejezte a magyarországi kaszinóberuházások koncessziós szerződéseinek vizsgálatát, és ennek alapján a sukorói projekt ügyében büntetőfeljelentést tettek.
2011.02.07. 19:30
 
Zágrábban tárgyal kedden Orbán Viktor miniszterelnök
Zágrábba utazik kedden Orbán Viktor miniszterelnök, aki a tavaly júliusi, budapesti találkozójuk után tárgyal újra Jadranka Kosorral, Horvátország miniszterelnökével. A magyar kormányfő a tavaly nyári megbeszéléseket követően azt hangsúlyozta: egybeesnek Magyarország és Horvátország stratégiai, legfontosabb nemzeti céljai. Horvátország mielőbbi csatlakozását az Európai Unióhoz Magyarország mindig is támogatta és a jövőben is ezt teszi, az mostani magyar elnökség egyik kiemelt témája a csatlakozási tárgyalások lezárása.
2011.02.07. 19:15
 
 
Goya, Velazquez és El Greco az Ermitázsba megy
A madridi Prado múzeum több tucat festménye, többek közt Francisco Goya, Diego Velázquez és El Greco alkotásai kelnek útra Szentpétervárra, ahol az Ermitázs falai között mutatják be őket a két világhírű képtár együttműködése keretében. A spanyol intézmény 66 művét adja kölcsön az Ermitázsnak, a páratlan alkotások február 25. és május 29. között tekinthetők meg az észak-orosz városban a Prado az Ermitázsban című kiállításon, amelyet a spanyol-orosz év keretében rendeznek meg. Az Ermitázs kincsei közül ősszel 170-et állítanak ki Madridban, ahol november 8-tól 2012. március 26-ig láthatják az Oroszországból érkező műveket az érdeklődők.
2011.02.07. 19:15
 
Politológusok szerint Orbán jövő héten beszél konkrétumokról
Elsősorban szimbolikus, illetve motivációs értékűnek tartják Orbán Viktor miniszterelnök hétfői országértékelő beszédét az MTI által megkérdezett politológusok, akik egyhangúlag arra számítanak, hogy a kormányfő jövő héten, parlamenti felszólalásában fejti ki konkrét elképzeléseit. Szánthó Miklós, a Nézőpont Intézet elemzője szerint Orbán Viktor beszédében a közelmúlt és a jelen folyamataihoz adott értelmezési keretet, továbbá az egész kormányzati ciklusra is egyértelmű menetrendet vázolt fel.
2011.02.07. 19:00
 
 
Jóváhagyta a miniszterelnök a Stabilitási Alap létrehozását
A nemzetgazdasági miniszter a költségvetésen belül mintegy 250 milliárd forintos stabilitási tartalék létrehozását javasolta a kormánynak, amit a miniszterelnök jóváhagyott - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel. A stabilitási alap megvédi Magyarországot az előre nem látható külső gazdasági eseményektől úgy, hogy az idei költségvetést semmilyen körülmények között ne kelljen módosítani - áll a közleményben. A stabilitási alapot csak akkor használja fel a kormány, ha a lehetséges kockázatok valódi gondot okoznak. Ha mégsem kell az elkülönített keretet igénybe venni, az az év végén visszakerül a költségvetésbe.
2011.02.07. 19:00
 
Ab-elnök: az értelmes alkotmányozáshoz ismerni kell a társadalmi értékeket
Az alkotmányozás nem folytatható le addig értelmesen és eredményesen, amíg nem tudjuk, melyek azok az értékek, amelyek iránt a társadalom elkötelezett - jelentette ki Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság elnöke hétfőn Egerben. A bejelentett alkotmányozási ütemezés ismeretében, a rövid idő miatt a lényegre kell koncentrálni; másra amúgy sem volna idő, sőt, félő, hogy az alapfeladatra sem - közölte az Alkotmánybíróság elnöke, amikor megnyitotta az Agria Universitas Egyesület közéleti akadémiáját.
2011.02.07. 18:45
 
Wilders újabb iszlámellenes kijelentéseket tett
Újabb iszlámellenes kijelentéseket tett hétfőn egy amszterdami bíróságon Geert Wilders, a holland szélsőjobboldali Szabadságpárt vezetője. A populista politikusnak azért kellett megjelennie a bírák előtt, hogy azok dönteni tudjanak: le kell-e folytatni ellene a gyűlöletbeszéd címén indított pert. Wilders korábban a fasizmushoz hasonlította az iszlámot, most pedig azt hangoztatta, hogy az egy vad ideológia, amely "a gyilkosságokkal és merényletekkel tűnik ki". A politikus - akinek pártja külső támogatóként a kisebbségi kormánykoalíciót is segít talpon tartani Hollandiában - óvott a muszlimok tömeges bevándorlásától is, "egy iszlám Európa, Eurábia" kialakulásától.
2011.02.07. 18:45
 
 
Türelmetlenül várja a CBS Charlie Sheen visszatérését az elvonóról
A két pasi meg egy kicsi című sorozat gyártója, a CBS televízió és a forgalmazó Warner Brothers türelmetlenül várja Charlie Seen visszatérését a kábítószerelvonó-kúráról, mert a nyolcadik évfolyamába lépett vígjátékfolyam megakadása tetemes kárt okoz - írta hétfőn a USA Today című lap. A Warner Brothers több mint 1 milliárd dolláros bevételt várt a mostani szériának a helyi tévéadók közötti terítésétől, miközben egy epizód leforgatása "alig" 4 millió dollárba kerül, beleértve Sheen heti csaknem 2 millió dolláros gázsiját is.
2011.02.07. 18:45
 
Navracsics: húsz nap szabadság elég egy miniszternek
Navracsics Tibor szerint azért tervezik felére csökkenteni a politikai vezetők szabadságát, mert évi negyven napot úgysem tudnak kivenni. Törvénymódosítással megszüntetnék azt a gyakorlatot, hogy a miniszterek és államtitkárok szabadságmegváltás címén nagy összegeket vesznek fel. "Húsz munkanapnyi szabadság éppen elég egy miniszternek, ha pihenni akar, szabadságmegváltással ne vegyen fel pénzt" - mondta a közigazgatási és igazságügyi miniszter újságírói kérdésre hétfőn Pécsen, a baranyai kormányhivatalban tett látogatásakor. A tárcavezető elmondta, természetesen egyeztettek a miniszterekkel velük, a javaslat "átment a kormányülésen és nem zúgolódott senki".
2011.02.07. 18:30
 
A felzárkózók pénzügyminiszteri csúcsot szerveznek a G20-csúcs elé
Pénzügyminiszteri csúcsot szervez február 18-ra, a párizsi G20-csúcsértekezlet elé a felzárkózó országok csoportja. A francia G20 elnökség szóvivője hétfőn az EFE hírügynökségnek elmondta, hogy az úgynevezett BRIC-országcsoport - Brazília, Oroszország, India és Kína -, valamint más felzárkózók azt kérték, hogy a G20-csúcsot megelőzően biztosítsanak helyet számukra egy pénzügyminiszteri találkozó megrendezésére.
2011.02.07. 18:30
 
 
Orbán: mindenkinek dolgoznia kell, aki munkaképes
Az idei évet a megújulás, 2012-t az elrugaszkodás, 2013-at az emelkedés, 2014-et pedig a gyarapodás évének nevezte Orbán Viktor hétfőn Budapesten, a Millenárison elmondott, hagyományos országértékelő beszédében. A kormányfő szólt az új alkotmányról is, amely szerinte lezárja majd a múltat; továbbá kijelentette: mindenkinek, aki munkaképes, dolgoznia kell. Az MSZP szerint a miniszterelnök üres, halogató beszédet tartott. A konkrétumokat hiányolta a Jobbik és az LMP is.
2011.02.07. 18:15
 
Navracsics: húsz nap szabadság elég egy miniszternek
Navracsics Tibor szerint azért tervezik felére csökkenteni a politikai vezetők szabadságát, mert évi negyven napot úgysem tudnak kivenni. Törvénymódosítással megszüntetnék azt a gyakorlatot, hogy a miniszterek és államtitkárok szabadságmegváltás címén nagy összegeket vesznek fel. "Húsz munkanapnyi szabadság éppen elég egy miniszternek ha pihenni akar, szabadságmegváltással ne vegyen fel pénzt" - mondta a közigazgatási és igazságügyi miniszter Pécsen. Navracsics még múlt pénteken nyújtott be törvénymódosító javaslatot az Országgyűlésnek, amely nagyrészt a közigazgatási alapvizsga visszaállításáról szól, de tartalmazza a politikai vezetők szabadságának negyvenről húsz napra csökkentését is.
2011.02.07. 18:15
 
 
Már több mint hatvan kórházban van látogatási tilalom influenza miatt
Már több mint hatvan egészségügyi intézményben rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat az influenzás megbetegedések miatt az országban - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) hétfőn a honlapján. Múlt csütörtökön a fővároson kívül tizenkét megyében volt szükség ilyen jellegű korlátozásra, mostanra viszont Békés és Heves megye kivételével már mindenhol van olyan kórház, ahol látogatási tilalmat kellett bevezetni. Számos kórházban teljes körű a látogatási tilalom, más helyeken viszont csak bizonyos osztályok nem látogathatók; a legtöbb esetben az intenzív osztály, a szülészeti-nőgyógyászati, illetve a gyermekrészlegek.
2011.02.07. 18:15
 
Bundesliga: menesztették a Wolfsburg edzőjét
A csapat gyenge szereplése miatt hétfőn azonnali hatállyal menesztette Steve McClaren vezetőedzőt a német labdarúgó-bajnokságban szereplő VfL Wolfsburg vezetősége. A korábbi angol szövetségi kapitány helyét az eddigi másodedző, Pierre Littbarski veszi át az együttesnél. A 2009-ben bajnokságot nyert Farkasok a Bundesliga jelenlegi idényében csak a 12. helyen szerénykednek, a vezetőknél a szombati, Hannover otthonában elszenvedett vereség volt az utolsó csepp a pohárban. McClaren tavaly május óta irányította a gárdát.
2011.02.07. 18:00
 
F1: orosz licenccel áll rajthoz a Virgin istálló
Orosz licenccel vág neki a 2011-es Forma-1-es világbajnoki sorozatnak a Marussia Virgin-istálló, amely hétfőn mutatta be idei versenyautóját. Az orosz sportautógyár november elején vásárolta meg a brit csapat részvényeinek többségét, de John Booth csapatfőnök akkor még úgy nyilatkozott, hogy a továbbiakban is Nagy-Britanniát képviselik majd. Az MVR-02 kódjelzésű modell londoni prezentációján Graeme Lowdon, az istálló elnöke úgy fogalmazott, a befektetők számára nagyon fontos volt, hogy a gárda orosz színekben álljon rajthoz. A két versenyző az újonc belga Jerome D'Ambrosio és a rutinos német Timo Glock lesz.
2011.02.07. 18:00
 
 
EU-szóvivő: tervezetet készít a magyar fél az esetleges törvénymódosításra
Még a héten tervezetet készítenek és juttatnak el Brüsszelbe a magyar hatóságok a médiatörvény esetleges módosítási lehetőségeiről - ebben állapodtak meg a kormányt képviselő szakértők az Európai Bizottság szakértőivel hétfőn Brüsszelben Jonathan Todd bizottsági szóvivő közlése szerint. Az uniós testület ezt tanulmányozni fogja, és szükség esetén további egyeztetéseket fog kérni - tette hozzá Neelie Kroes, bizottsági alelnök, digitális politikáért felelős biztos szóvivője az MTI-nek nyilatkozva. A tervezet a hétfőn megtárgyalt elemekre koncentrál majd, a tárgyaláson elsősorban a holland biztos korábbi levelében szereplő témákról volt szó - mondta el Todd.
2011.02.07. 18:00
 
Mesterházy: Orbán üres, halogató beszédet tartott
Orbán Viktor miniszterelnök üres, halogató évértékelő beszédet tartott - reagált Mesterházy Attila, az MSZP elnöke hétfőn Budapesten tartott sajtótájékoztatóján a kormányfő évértékelő beszédére. Az MSZP elnöke annak a véleményének adott hangot, hogy ez a beszéd sokkal inkább hangulati előkészítése volt azoknak a megszorításoknak, amelyeket a kormány februárban-márciusban be akar vezetni, mintsem egy ország évértékelő beszéde. A miniszterelnök csak problémákat vetett fel, és csak célokat sorolt, de nem mondta meg azokat a konkrét javaslatokat, hogy miként oldja meg a problémákat, és hogyan éri el azokat a célokat, amelyeket kijelölt az ország számára - jegyezte meg.
2011.02.07. 17:45
 
KDNP: bátor kormányzati lépések történtek a veszélyhelyzet elkerülésére
Az elmúlt kilenc hónap bátor kormányzati lépéseit - a nyugdíjrendszer megmentését és az adórendszer átalakítását - emelte ki a miniszterelnök hétfői országértékelő beszédére reagálva a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője hétfőn az MTI-nek. Harrach Péter úgy fogalmazott: a kormányfő kettős szerepben mutatkozott be, a romeltakarító és veszélyre figyelmeztető, illetve a távlatokat és irányt mutató szerepben. A legfőbb veszélyt - szavai szerint - az államadósság mértéke, illetve az a véget nem érő válság jelenti, ami különösen az eurozónán kívülieket fenyegeti - tette hozzá a frakcióvezető.
2011.02.07. 17:45
 
Húsz-harminc perces késések a Budapest-Esztergom vasútvonalon
Húsz-harminc perces késésekre kell számítani a Budapest-Nyugati pályaudvar-Esztergom vasútvonalon, mert Leányvár állomáson elromlott a biztosító berendezés - közölte Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese hétfő kora este az MTI-vel. A menetrend szerinti közlekedés a szerelvényfordulók miatt csak a késő esti órákra áll helyre.
2011.02.07. 17:45
 
Katonai ügyészi vizsgálat a volt belügyminiszter felelősségéről Egyiptomban
Katonai ügyészi vizsgálat indult Egyiptomban annak megállapítására, hogy milyen felelősség terheli a volt belügyminisztert a közrend felbomlásáért - került nyilvánosságra hétfőn Kairóban. Biztonsági források szerint Habíb el-Adli vasárnap került az ügyészek elé, akik vádat emelhetnek ellene amiatt, hogy a január 28-i nagy tüntetés és összecsapások után napokra eltűntek az utcákról a rendfenntartó erők, hogy tűzparancsot adott ki a tüntetők ellen, és hogy elítéltek megszökését hagyta a börtönökből. A 28-a pénteki nagy tüntetés miatt megbukott a kormány, Kairó utcáin pedig törvénytelen időszak következett be.
2011.02.07. 17:45
 
 
Laureus-díj: Nadal és Vonn lett az egyéni legjobb
A férfi tenisz-világranglistát vezető spanyol Rafael Nadal, valamint az alpesi síben olimpiai bajnok amerikai Lindsey Vonn nyerte idén a sportolói Oscar-díjnak tartott Laureus-díjat. A kitüntetéseket hétfőn adták át ünnepélyes keretek között, Abu-Dzabiban. A csapatok között a világbajnokságot nyert spanyol labdarúgó-válogatott lett a legjobb, míg az év visszatérője címet az olaszok motorversenyzője, Valentino Rossi érdemelte ki. A franciák legendás futballistája, Zinedine Zidane életműdíjat kapott, az év extrém sportolója kategóriában pedig az amerikai szörfös, Kelly Slater diadalmaskodott.
2011.02.07. 17:30
 
BUX: +1,20 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 278,80 pontos, 1,20 százalékos emelkedéssel, 23.541,92 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 1,77 százalékkal 23.000 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,85 százalékkal 5.990 forintra nőtt.
2011.02.07. 17:30
 
 
Parlament előtt a pénztárak ellenőrzéséről szóló törvényjavaslat
Selmeczi Gabriella (Fidesz) képviselői önálló indítvány formájában hétfőn benyújtotta a parlamentnek azt a törvényjavaslatot, amely lehetőséget teremt arra, hogy a kormányzati ellenőrzési szerv ellenőrizhesse az állami nyugdíjrendszerbe visszalépő pénztártagok portfólióját képező eszközöket, és azok átadását az államnak. A Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alappal, valamint a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő törvények módosításáról című törvényjavaslat célja a nyugdíjasok vagyonának, eddigi magán-nyugdíjpénztári befizetéseinek védelme - tartalmazza az indoklás.
2011.02.07. 17:30
 
Navracsics: jók a tapasztalatok a kormányablakokról
Pozitívak az első tapasztalatok a kormányablakok működéséről - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfőn Pécsen. "Ahol eddig jártam, ott mindenki azt emelte ki, hogy mennyire udvarias az ügyintézés. Ez fontos, mert a magyar közigazgatás megújítása csak részben szervezeti, személyzeti kérdés, részben kultúraváltás kérdése is. A közigazgatási dolgozóknak udvariasaknak, tisztelettudóknak, szolgálatkészeknek kell lenniük az ügyintézés minden momentumában" - mutatott rá a miniszterelnök-helyettes, tárcavezető a Baranya megyei kormányhivatalban tartott sajtótájékoztatón.
2011.02.07. 17:30
 
 
Rendőrszakszervezetek felháborítónak tartják a "semmisségi törvényt"
Rendőrszakszervezetek elfogadhatatlannak, felháborítónak tartják a Balsai István által benyújtott "semmisségi" törvényjavaslatot "a 2006. őszi tömegoszlatásokkal összefüggő elítélések orvoslásáról". A szakszervezeti vezetők az MTI-nek hétfőn azt mondták, a javaslat az igazságszolgáltatás elleni támadás, mert amellett, hogy az egész rendőrséget mondja ki bűnösnek, megkérdőjelezi az ügyészség szakmaiságát és a bíróság függetlenségét is.A törvényjavaslatot nemcsak a rendőrök elleni támadásnak veszik, hanem az igazságszolgáltatás elleni támadásnak is, hiszen ügyészi döntéseket, bírói ítéleteket kérdőjelez meg, és tesz semmissé.
2011.02.07. 17:30
 
LMP: Orbán beszéde nem tartalmazott konkrétumokat
Orbán Viktor évértékelő beszéde gyakorlatilag semmilyen konkrétumot nem tartalmazott arról, hogy a kormány miként akar fellépni azon súlyos problémák ellen, amelyekkel az országnak szembe kell néznie - reagált a miniszterelnök hétfői országértékelésén elhangzottakra az LMP-s Jávor Benedek. A képviselő úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktor "vagy nem tudja, vagy nem akarja elárulni", hogy miként kívánnak szembenézni ezekkel a feladatokkal. Jávor Benedek szerint vagy nincsenek megoldási javaslatok és "tovább folytatódik az a kormányzati politika, amit az elmúlt hónapokban tapasztaltunk, az alkalmi rögtönzések, ötletelések, a káosz politikája", vagy nem merik az emberek elé tárni az elképzeléseket.
2011.02.07. 17:15
 
Jobbik: értékelhetetlen Orbán Viktor országértékelő beszéde
Orbán Viktor hétfői országértékelő beszédét "a konkrétumok teljes hiánya miatt képtelenség értékelni" - mondta Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke. Hangsúlyozta: pártja világos válaszokat várt volna Magyarország legégetőbb társadalmi problémáival kapcsolatban. Balczó Zoltán szerint Orbán Viktornak arról kellett volna beszélnie, hogy mi lesz az áprilisban lejáró kilakoltatási moratórium után, mikor és milyen módon áll fel a Nemzeti Eszközkezelő, lesznek-e és ha igen milyen változások az egészségügy, az oktatás és a kultúra területén, hogyan akarja a kormány hazacsábítani a külföldön élő magyar fiatalokat, vagy milyen módon akarja rábírni a kabinet a segélyekből élőket a munkavállalásra.
2011.02.07. 17:00
 
EB: rendeletet a sertéshús magántárolási támogatásáról
A sertéságazatban kialakult nehéz piaci helyzet enyhítésére az Európai Bizottság (EB) rendeletben hirdette meg a sertéshús magántárolási támogatását - tájékoztatott hétfőn a kormány.hu. Az intézkedés célja, hogy a piacról ideiglenesen sertéshúst vonjanak ki. A kínálatszűkítéssel a sertésárak további csökkenését szeretnék megállítani. A magántárolási időszak lejárta után a feldolgozók a sertéshúst várhatóan kedvezőbb piaci helyzetben értékesíthetik a belső piacon vagy harmadik országokban. A magántárolás alkalmazása közvetve a termelőket is segíti, hiszen a vágósertések felvásárlási ára a kínálat szűkülése miatt várhatóan emelkedni fog.
2011.02.07. 17:00
 
A forint a 270-es euró jegyzés alatt stagnál
Tartja árfolyamát a 270-es euró jegyzés alatt a forint: az eurót délután négy órakor 269,38 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben, szemben a péntek délutáni 269,10 forinttal. Hétfőre virradóra a jegyzés 269 forint közvetlen közelében ingadozott, a legerősebb forint árfolyam a délelőtt 267,50-es euró jegyzésnél volt, amire utoljára tavaly májusban volt példa. Hétfőn a devizapiacokat alapvetően bizakodó hangulat jellemezte az euróövezeti adósságszolgálati válsággal kapcsolatban kialakult aggodalmak enyhülésének köszönhetően.
2011.02.07. 16:45
 
Szakértők katonai hatalomátvételt sem zárnak ki Egyiptomban
A feszültség viszonylagos enyhülésének jeleit és a hadsereg semleges magatartását emelik ki Egyiptommal foglalkozó legújabb helyzetértékeléseikben londoni stratégiai elemzők, ám a nagy citybeli cégek szakértői szerint továbbra is valószínű, hogy a kormányváltás folyamata "zűrös" lesz, sőt még mindig nem zárható ki, hogy végül a hadsereg veszi át a hatalmat. A szakértők egyöntetűen hangsúlyozzák annak lehetőségét is, hogy a betiltott, de létében megtűrt radikális iszlám szervezet, a Muzulmán Testvériség akár jelentős szerephez is juthat a jövőbeni fejlemények alakításában.
2011.02.07. 16:45
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Nadal vezet, nincs változás az élen
Nincs változás a férfi teniszezők legfrissebb világranglistájának élén, továbbra is toronymagasan vezet a spanyol Rafael Nadal, mögötte a svájci Roger Federer, majd az idei első Grand Slam-tornán győztes szerb Novak Djokovic következik. A versenyeket szervező ATP hétfői közlése szerint a legjobb magyar, Balázs Attila három helyet javítva, jelenleg a 194. a rangsorban. Hagyományos világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Rafael Nadal (spanyol) 12.390 pont, 2. ( 2.) Roger Federer (svájci) 7965, 3. ( 3.) Novak Djokovic (szerb) 7880, 4. ( 4.) Robin Söderling (svéd) 5955, 5. ( 5.) Andy Murray (brit) 5760
2011.02.07. 16:30
 
Varsói csúcs: újra működik a "weimari háromszög"
Varsóban a lengyel-német-francia csúcstalálkozón ismét szorosabbra fűzték a három uniós tagállam közötti együttműködést. A lengyel államfő a következő találkozóra meghívná Oroszország elnökét is - közölte a csúcs után Bronislaw Komorowski. Négy év után ültek össze ismét a "weimari háromszög" vezetői, miután a lengyel államfő szakított elődjének távolságtartó politikájával Berlinnel szemben. Angela Merkel német kancellár kijelentette, hogy szívesen látná, ha a reformok mellett kötelezett Lengyelország is csatlakozna Párizs és Berlin kezdeményezéséhez, amellyel erősítenék az EU versenyhelyzetét.
2011.02.07. 16:30
 
 
Felébresztették Kubicát, a navigátoráról érdeklődött
Felébresztették a mesterséges kómából Robert Kubicát, a Forma-1-es Renault pilótáját, aki vasárnap szenvedett súlyos ralibalesetet. A lengyel autóversenyző, aki majdnem elveszítette a karját, ébredésekor azonnal navigátora állapotáról kérdezte az orvosokat. Giorgio Barabino, a Kubicát ellátó orvoscsoport egyik tagja elmondta, hogy a versenyző az ébresztéskor tudatában volt annak, hogy mi történt: "Tudja, hogy mi történt" - fogalmazott Barabino, majd hozzátette, hogy a pilótának már nincs szüksége gépi lélegeztetésre, ugyanakkor egy-két napig fokozott megfigyelés alatt lesz, erős nyugtatókat kap, és aludni fog.
2011.02.07. 16:15
 
Két teherautó karambolja miatt félpályán halad a forgalom M0-áson
Nagy mennyiségű sör folyt az M0-ás autóútra egy tartálykocsiból, miután hátulról beleszaladt egy másik teherautó. Az úttestet már letakarították és fél pályán elindult a forgalom is - közölte a rendőrség. Személyi sérülés nem történt. Az elsődleges információk szerint az úgynevezett "utoléréses baleset" során az M0-ás autóút 9. kilométerszelvényénél két magyar rendszámú tehergépkocsi ütközött ; az elöl haladó tartálykocsis autó megsérült, belőle nagy mennyiségű sör folyt az úttestre - mondta Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A tűzoltók - teljes zárás mellett - letakarították ugyan az utat, de a műszaki mentés még tart, így egyelőre csak a külső sávban haladhat a forgalom.
2011.02.07. 16:15
 
 
Martonyi: Magyarország mindent megtesz az EU-orosz kapcsolatok fejlesztéséért
Magyarországon úgy értékelik, hogy Oroszország a globális gazdasági-politikai rendszer meghatározó szereplője, valamint hogy az Európai Unió és Oroszország jövője a stratégiai kapcsolatok jó rendszerének kialakításától függ. Magyarország mind az unió tagállamaként, mind soros elnökeként mindent megtesz e kapcsolatok megfelelő alakítása érdekében - mondta Martonyi János hétfőn Moszkvában, Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tartott találkozója után. A miniszter kifejtette: nem egyszerűen gazdasági-politikai pragmatizmusról van szó, hanem a közös jövőről.
2011.02.07. 16:15
 
Öngyilkos merénylet Afganisztánban, halottak
Egy afgán tolmács és több amerikai katona vesztette életét hétfőn egy öngyilkos merényletben, amelyet egy vámhivatalnál követtek el Kandahárban - közölte a tartományi rendőrség parancsnoka. Az Afganisztánban állomásozó NATO vezette nemzetközi erők (ISAF) egyik szóvivője az AFP hírügynökségnek megerősítette, hogy a halottak között amerikai katonák is vannak, de azt nem közölte, hogy hányan vesztették életüket. Szemtanúk elmondták, hogy a detonáció épp akkor történt, amikor néhány amerikai katona belépett a vámhivatal épületébe.
2011.02.07. 16:15
 
Egyiptomban 15 százalékos béremelés a közalkalmazottaknak
Az egyiptomi kormányzat hétfőn 15 százalékos béremelést, és ugyanilyen mértékű nyugdíjemelést jelentett be áprilistól.
2011.02.07. 16:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410[1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista