2020. június 4., csütörtök - Bulcsú
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
Tizenöt év fegyházra ítélték az élettársa halálát okozó bökönyi férfit
Tizenöt év fegyházbüntetésre ítélte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság pénteken, nem jogerősen azt a bökönyi férfit, aki hosszú időn át bántalmazta élettársát; a nő a bántalmazások következtében meghalt. A 40 éves ifjabb F. Györgyöt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kétrendbeli testi sértés bűntettében találta bűnösnek a bíróság. Az italozó életmódot folytató férfi rendszeresen bántalmazta a húsz éve vele együtt élő, 68 éves élettársát, s a járókerettel közlekedő, betegsége miatt az utóbbi időben ágyhoz kötött asszonyt "mértéktelenül" ütlegelte. A nő a súlyos és kitartó bántalmazások következtében 2009. november 19-én otthonában meghalt.
2011.02.11. 15:15
 
 
Mubarak és családja Kairóból Sarm es-Sejkbe távozott
Hoszni Mubarak egyiptomi elnök és családja Kairóból Sarm es-Sejkbe távozott - jelentette pénteken az al-Arabíja arab hírtévé forrás megjelölése nélkül. A televízió - híradása szerint - ellenőrizte, hogy az államfő valóban megérkezett a népszerű vörös-tengeri üdülőhelyre. Mubarak gyakran tartózkodik Sarm-es-Sejkben, ahol rezidenciája van, s ott rendszeresen fogad vendégeket is. Az al-Arabíjának az elnök távozásáról szóló első jelentése még úgy szólt, hogy a Mubarak-család elhagyta Egyiptomot.
2011.02.11. 15:15
 
 
Leépítésekre készül a Nokia
"Jelentős létszámcsökkentést" jelentett be Stephen Elop, a Nokia Corp. új vezérigazgatója telekommunikációs szakemberek előtt pénteken Londonban. A leépítések pontos részleteit egy későbbi időpontban teszi közzé a Nokia. A vállalat alkalmazásában 2010 végén 132.500 dolgozó állt. A vezérigazgató szerint a Nokia túl magas költségekkel dolgozik és ezért megtakarításokat tart szükségesnek. A finn mobiltelefon készülék gyártó vállalat pénteken gyakorlatilag elismerte okostelefon modellstratégiájának kudarcát, és bejelentette, hogy a jövőben a Microsoft mobil operációs rendszerének alkalmazására áll át.
2011.02.11. 15:00
 
 
Kövér: örömmel átadjuk tapasztalatainkat a következő elnökségi triónak
Magyarország kész a félév alatt szerzett tapasztalatait átadni a következő elnökségi triónak, mivel nemcsak a spanyol-belga-magyar hármas tagjai, hanem az egymást követő csoportok közötti együttműködésre is szükség van - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Parlamentben. Az uniós tagállamok nemzeti parlamentjei európai ügyekkel foglalkozó bizottságainak találkozóján, a COSAC-on a házelnök köszöntőjében kiemelte: a parlament élni kíván a Lisszaboni Szerződés által biztosított jogkörökkel. A nemzeti parlamenteknek intenzívebben kell együttműködniük a jövőben - tette hozzá.
2011.02.11. 15:00
 
Göncz Kinga: kinevezése előtt született az érdemi döntés a moszkvai ingatlanról
A moszkvai magyar kereskedelmi képviselet épületének eladásáról már külügyminiszteri kinevezésem előtt megszületett az érdemi döntés - közölte Göncz Kinga pénteken az MTI-nek adott nyilatkozatában. A volt külügyminiszter, aki jelenleg az MSZP európai parlamenti képviselője, az MTI megkeresésére az üggyel kapcsolatban Brüsszelben elmondta: az eladás egy hosszú és bonyolult folyamat vége volt. Az ingatlan az orosz állam tulajdonában lévő telken állt, az ingatlan tulajdonosi jogait a vagyonkezelő gyakorolta, a külügyminisztérium használója volt az épületnek. Az ingatlan eladását mindkét kormánynak jóvá kellett hagynia, az adásvétel részleteit az akkori vagyonkezelő intézte - mondta.
2011.02.11. 15:00
 
 
Fidesz-KDNP-frakció: április 18-án fogadja el az Országgyűlés az új alkotmányt
A kormánypártok azt javasolják, hogy az Országgyűlés ne húsvéthétfőn, hanem április 18-án fogadja el az új alkotmányt - mondta Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz és a KDNP háromnapos közös tanácskozásának zárónapján. Lázár kiemelte: legkésőbb március 15-ig a képviselőcsoportok és a független képviselők saját normaszöveget nyújthatnak be. Hozzátette, a tervek szerint nem alkotmányozó nemzetgyűlés alakul március 15-én, hanem a parlament alakítja úgy át a munkáját, hogy lehetőség szerint több mint hat hét álljon majd rendelkezésre az alkotmány szövegének megvitatására. Arra tesznek majd javaslatot, hogy április 18-án döntsön az Országgyűlés az új alkotmányról - mondta.
2011.02.11. 14:45
 
 
A Jobbik részt vesz az alkotmányozásban
A Jobbik részt vesz az alkotmányozási folyamatban, de a végszavazás során valószínűleg nemmel fog szavazni - mondta újságíróknak a párt frakcióvezető-helyettese, miután Schmitt Pál meghívására a parlamentben megbeszélést folytatott a köztársasági elnökkel. Balczó Zoltán leszögezte, parlamenti képviselőként az a munkájuk, hogy ebben a feladatban részt vállaljanak, de alapvető kifogásaik vannak a vélhetően elfogadandó alkotmány elvével, "az egész kaotikussá váló alkotmányozási folyamattal kapcsolatban". Közölte, hogy éppen ezért módosító indítványokkal is készülnek, de a végszavazás során valószínűleg nemmel fognak voksolni.
2011.02.11. 14:45
 
EU: holland lett az uniós mikrohitelprogram első kedvezményezettje
Megszületett az első program az Európai Unió újonnan létrejött mikrohitelalapjának igénybevételével - jelentette be az Európai Bizottság. A tavaly létrehozott új eszköz révén az unió négy éven át összesen 100 millió eurót biztosít a hátrányosabb helyzetű emberek vállalkozásainak, illetve foglalkoztatásának támogatását célzó hitelkeretre. A hollandiai program szervezői - a brüsszeli bizottság közleménye szerint - azt remélik, hogy az új eszköznek köszönhetően több mint ezer kisvállalkozást támogathatnak kisebb (legfeljebb 25 ezer eurós) hitelekkel.
2011.02.11. 14:45
 
 
Fidesz: meg kell védeni a polgárokat az áram- és gázdíjak emelkedésétől
Az emberek érdekeit akarja védeni a közszolgáltató cégekkel és a bankokkal szemben a Fidesz-KDNP. A kormánypárti képviselők a védelem időszakának fogják tekinteni a következő hat hónapot - jelentette ki Lázár János Siófokon, a Fidesz-KDNP kihelyezett tanácskozása után, pénteken. A Fidesz frakcióvezetője közölte: képviselőtársai számára az jelenti majd a fő kihívást a következő fél évben, hogyan tudnak a közszolgáltatókkal, a bankokkal szemben védelmet biztosítani az emberek számára. Meg kell védeni az állampolgárokat az áram- és gázdíjak emelkedésétől, valamint a banki szolgáltatási díjak áthárításától és a sok családnak gondot okozó hitelezési politikától - tette hozzá.
2011.02.11. 14:30
 
 
Kevesebb mozijegyet váltottak tavaly az EU-országokban
Két százalékkal kevesebb mozijegyet váltottak tavaly az EU-országokban, mint 2009-ben - közölte az Európa Tanács égisze alatt működő European Audiovisual Observatory nevű intézet, amely 1992 óta készít felméréseket a kontinensen az audiovizuális termékek piacának alakulásáról. A csaknem 500 millió lakosú Európai Unió országaiban összesen 961 millió mozijegyet adtak el tavaly, tehát a csecsemőket is beleszámítva átlagosan majdnem kétszer ment el moziba az év folyamán az uniós polgár. Általános tapasztalat, hogy a három dimenziós filmek fellendítették a forgalmat, de már nem olyan mértékben, mint 2009-ben.
2011.02.11. 14:30
 
 
Az UEFA-hoz fordulnak a bolgárok és az észtek a magyar bírók miatt
A bolgár és az észt szövetség azt kéri az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA), hogy vizsgálja ki a két válogatott szerdai, törökországi, egymás elleni felkészülési mérkőzését, amelyet magyar bírói hármas vezetett, s a végeredmény furcsán alakult ki. Az antalyai észt-bolgár meccs 2-2-re végződött úgy, hogy mind a négy gól 11-esből született. Az előző Lettország-Bolívia meccs 2-1-re végződött, és mindhárom gól büntetőből esett - közölte a bolgár szövetség elnöke. A négy tizenegyest hozó észt-bolgár összecsapást Lengyel Kolos vezette, két segítője pedig Selmeczi Krisztián és Csák János volt. Mindhárom játékvezető engedélyét azonnali hatállyal felfüggesztették.
2011.02.11. 14:15
 
 
Ernst&Young: a felsővezetők 30 százaléka élne korrupciós ajánlattal
Egy feltételezett korrupciós helyzetben a magyarországi cégek felsővezetőinek 30 százaléka nem utasítaná vissza a korrupciós ajánlatot - ismertették az Ernst&Young szakértői pénteken annak a 300 céget átfogó felmérésnek az eredményét, amelyet az MKIK Gazdaság és Vállalkozáskutató Intézettel közösen végeztek tavaly novemberben. A vizsgálatból kiderült, hogy a megkérdezett felsővezetők szóbeli tájékoztatása szerint az úgynevezett korrupciós együttható 10 százalék, azaz a megszerzett üzlet értékének tíz százaléka kerül valakinek a zsebébe - mondta Bíró Ferenc, az Ernst&Young visszaélés-kockázatkezelés üzletág vezetője.
2011.02.11. 14:15
 
 
Az LMP szombaton dönt az alkotmányozásban való részvételről
Az LMP országos politikai tanácsa szombaton vitatja meg, hogy a párt frakciója részt vegyen-e az alkotmányozási folyamatban - mondta el újságíróknak Schiffer András frakcióvezető és Meszerics Tamás, a párt országos politikai tanácsának elnökségi tagja, miután Schmitt Pál államfővel találkoztak a parlamentben. Az ellenzéki frakcióvezető kijelentette, hogy ezért a köztársasági elnöknek sem tudtak végleges választ adni, de az országos politikai tanács döntését a képviselőcsoport tiszteletben fogja tartani.
2011.02.11. 14:15
 
Kispuskalőszereket küldtek egy borítékban az ORFK-ra
Két kispuskalőszert találtak egy postán feladott borítékban pénteken az Országos Rendőr-főkapitányságon - közölte az ORFK sajtóirodájának vezetője az MTI-vel. Timár Zoltán azt mondta: "minden fenyegetést komolyan veszünk, még a komolytalannak tűnőket is, így ezt is". A lőszereket egy levél kíséretében küldték a "BM országos rendőrparancsnokának", Hatala József országos rendőrfőkapitányt nem nevezték meg név szerint. Timár Zoltán a levél tartalmáról nem nyilatkozott. A rendőrség az ügyben nyomozást indított.
2011.02.11. 14:15
 
 
Nem lesz háromdimenziós tévéközvetítés Vilmos herceg esküvőjéről
Nem lesz háromdimenziós tévéközvetítés Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjéről - erősítették meg a Buckingham Palota illetékesei. A háromdimenziós sugárzás ötletét néhány brit tévétársaság vetette fel arra hivatkozva, hogy az április 29-re kitűzött királyi esküvő hatalmas nemzetközi érdeklődésre tart számot. Károly herceg sajtótitkára korábban azzal indokolta az elutasítást, hogy szakértők véleménye szerint az esküvő helyszínéül szolgáló Westminster Abbeyben nincs mód a 3D-s technikához szükséges további kamerák elhelyezésére, és viszonylag kis számú az a közönség, amely háromdimenziós készülékkel rendelkezik.
2011.02.11. 14:15
 
Lázár: ha nincs megoldás, fenn kell tartani a kilakoltatási moratóriumot
A Fidesz frakcióvezetője szerint ha április 15-ig nem találnak más megoldást, fenn kell tartani a kilakoltatási moratóriumot. Lázár János pénteki siófoki sajtótájékoztatóján ugyanakkor hangsúlyozta: személyes véleménye szerint egy globális kilakoltatási moratóriumnak az lehet a következménye, hogy az sem fizet, aki megtehetné. Bedőlt hiteleseket viszont nem szabad kilakoltatni - tette hozzá. A politikus arról is szólt, nem tartja valószínűnek a gazdasági csomag csúszását.
2011.02.11. 14:00
 
Lemondásra szólította fel Mubarakot a dán kormányfő
Lemondásra szólította fel Hoszni Mubarak egyiptomi államfőt pénteken Lars Lokke Rasmussen dán miniszterelnök. "Mubarak történelem, Mubaraknak le kell mondania" fogalmazott Rasmussen, aki szerint az egyiptomi elnök "nagy baklövést követett el csütörtökön", amikor nagy érdeklődéssel várt beszédében nem jelentette be a lemondását, csupán a hatalom egy részének átruházását Omar Szuleiman alelnökre. A dán kormányfő az első az EU-tagállamok vezetői közül, aki nyíltan lemondásra szólította fel Mubarakot. Egyelőre nem tudni, hogy megnyilatkozása az Unió magatartásának változását jelenti-e.
2011.02.11. 14:00
 
 
Uniós biztos: sokszor késedelmes a közösségi jog átültetése
Sokszor késedelmes az uniós jog átültetése a tagállamok jogrendjébe, ezért határidőket kell kijelölni, az európai energiapiac létrehozásának határideje például 2014 - mondta Maros Sefcovic, az Európai Bizottság alelnöke pénteken Budapesten a COSAC találkozón. Nemcsak az uniós jogalkotás előkészítésére, hanem az alkalmazásra, a nemzeti szintre történő átültetésre is energiát kell fordítani - mondta az intézményközi kapcsolatokért felelős EU-biztos a 2011. első félévi soros magyar EU-elnökség első budapesti parlamenti rendezvényén, a tagállami parlamentek európai ügyi bizottságainak képviselői előtt a Parlament felsőházi termében.
2011.02.11. 13:45
 
Sztrájkolnak a közlekedési dolgozók Görögországban
Pénteken több órára leállt a tömegközlekedés Athénban, mert az ágazat dolgozói demonstrációt tartottak a közlekedési minisztérium előtt tiltakozásul a tervezett megszorítások és reformok ellen. Görögországban azóta vannak napirenden a sztrájkok, hogy a kormány a Nemzetközi Valutaalaptól és az Európai Uniótól kapott 110 milliárd eurós támogatásért cserébe olyan intézkedéseket hozott, amellyel leszorítja az államháztartási hiányt, csökkenti az államadósságot, és fontos szerkezeti reformokat visz végbe a következő években. Legutóbb orvosok és fogorvosok tartottak 24 órás munkabeszüntetést január végén, azt megelőzően a gyógyszerészek és az ügyvédek sztrájkoltak.
2011.02.11. 13:45
 
 
Ha CD-n tárolnánk, a Holdig érne az emberiség által felhalmozott információ
Amerikai kutatóknak a Science tudományos magazinban közzétett becslése szerint 2007-ig 295 exabyte digitális információt halmozott fel az emberiség. A digitális korszak nyitányaként a 2002-es évet jelölték meg. Az exabyte-ot (exabájt) nagyságrendileg úgy képzelhetjük el, hogy az 1-es után tizennyolc darab nullát írunk. Martin Hilbert kutatásvezető, a Dél-Kaliforniai Egyetem munkatársa szerint ha ezt a digitális adatmennyiséget CD-n tárolnák, akkor a lemezekből rakott oszlop elérne a Holdig - már ha le nem dőlne előbb.
2011.02.11. 13:45
 
 
Leadja szolgálati gépkocsiját Lázár János
Két héten belül leadja szolgálati gépkocsiját Lázár János. A Fidesz frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestere ezt pénteki siófoki sajtótájékoztatóján közölte. Hozzátette, a jövőben nem kívánja senkinek a szolgálati gépjárművét igénybe venni.
2011.02.11. 13:45
 
Tombol az influenza-járvány Hevesben
Heves megyében az év ötödik hetében ötszörösen haladta meg a járványküszöböt az influenza-szerű megbetegedések száma - tájékoztatta a megyei népegészségügyi szakszolgálat járványügyért felelős megbízott főorvosa pénteken az MTI-t. Ez azt jelenti, hogy 100 ezer lakosra 732 új megbetegedés jutott, miközben a járványküszöböt a 100 ezer lakosra jutó 150 fertőzött jelenti - közölte Huszti Györgyike. Az év ötödik hetében, mintegy 2200 új megbetegedést regisztráltak a háziorvosok és nyolc beteget ápolnak kórházban. Közülük egynek szükségessé vált a gépi lélegeztetése - tette hozzá a főorvos.
2011.02.11. 13:30
 
MSZP: a diákok helyett az intézményekre fókuszál a közoktatási koncepció
Az MSZP szerint a kormány a diákok helyett az intézményeket helyezi közoktatási politikájának középpontjába. Hiller István pénteki sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kabinetet, hogy vonja vissza és dolgozza át a közoktatási törvény tervezetét. Az MSZP humánpolitikai kabinetvezetője azt mondta: a Hoffmann Rózsa vezette oktatási államtitkárság szakított azzal az 1994 óta minden kormányra jellemző megközelítéssel, amely a gyermekeket helyezte a közoktatás-politika középpontjába. Hozzátette: a közoktatási törvény koncepciója átgondolatlan, szakmailag és pénzügyileg bizonytalan, a róla folyó egyeztetés pedig elégtelen, ezért a kormánynak azt vissza kellene vonnia és át kellene dolgoznia.
2011.02.11. 13:30
 
 
Vezet a T-Mobile a mobil szélessávban
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) adatai szerint a T-Mobile részesedése a legnagyobb a mobilinternet piacon, egyúttal a Magyar Telekom szerint az övé a leggyorsabb szélessávú adathálózat is a hivatal számára kötelező éves adatszolgáltatás keretében végzett új mérések alapján. Az NMHH adatai szerint tavaly decemberben 87 ezerrel, 1 millió 307 ezerre nőtt a mobilinternet-előfizetések száma Magyarországon. A teljes előfizetői táboron belül a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő aktív ügyfelek száma átlépte az egymilliót, a november havi 947 ezerről decemberben 1 millió 3 ezerre emelkedett.
2011.02.11. 13:30
 
Leépítésekre készül a Nokia
"Jelentős létszámcsökkentést" jelentette be a Nokia Corp. új vezérigazgatója Stephen Elop telekommunikációs szakemberek előtt Londonban. A leépítések pontos részleteit egy későbbi időpontban teszi közzé a Nokia. A vállalat alkalmazásában 2010 végén 132.500 dolgozó állt. A vezérigazgató szerint a Nokia túl magas költségekkel dolgozik és ezért megtakarításokat tart szükségesnek. A finn mobiltelefon készülék gyártó vállalat pénteken gyakorlatilag elismerte okostelefon modellstratégiájának kudarcát, és bejelentette, hogy a jövőben a Microsoft mobil operációs rendszerének alkalmazására áll át.
2011.02.11. 13:15
 
 
Az alkotmányozásról egyeztet Schmitt Pál a pártok képviselőivel
Az alkotmányozás folyamatáról szeretné megismerni a képviselőcsoportok véleményét Schmitt Pál köztársasági elnök, aki egymás után fogadja a frakciók képviselőit pénteken a parlamenti irodájában. A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az államfő pénteken délelőtt fél tizenegykor először Mesterházy Attila MSZP-frakcióvezetőt fogadja. Őt fél tizenkettőkor Balczó Zoltán, a Jobbik frakcióvezető-helyettese követi, majd délben Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője egyeztet az államfővel. Az LMP részéről Schiffer András frakcióvezető érkezik fél egykor, majd őt Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője követi, aki Siófokról, a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésről érkezik a Parlamentbe - közölték.
2011.02.11. 13:15
 
Vízügyi igazgatóság: százmilliárdos beruházásra lenne szükség a belvíz ellen
A belvíztől fokozottan veszélyeztetett 817 magyarországi település megóvásához 104 milliárd forintos beruházásra lenne szükség, míg az elkészülő védművek éves fenntartási költsége további 4,2 milliárd forintba kerülne - közölte Molnár Béla, a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság vezetője Szegeden. Az összes hazai településen szükséges belvízvédelmi fejlesztések teljes becsült költsége eléri a 224 milliárd forintot - mondta a főigazgató egy, a mérnöki kamara által rendezett szakmai konferencián. A szakember kevés esélyt lát arra, hogy a beruházások tisztán hazai forrásból valósuljanak meg, ám - mint mondta - a fejlesztésekhez uniós támogatás is igénybe vehető lenne.
2011.02.11. 13:15
 
Feltehetően halálra vertek egy férfit Kispesten
Holtan találtak egy férfit a XIX. kerületben; a helyszíni szemle adatai szerint a férfit több nappal korábban bántalmazták a Kosárfonó utcai lakásban - közölte a rendőrség pénteken a honlapján. Az 57 éves áldozatra a fia talált rá csütörtökön. A BRFK halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, ismeretlen tettes ellen.
2011.02.11. 13:15
 
Újratárgyalja a kormány a kát-rendszer felülvizsgálatát
Újra megkezdi a kormány a kát-rendszer (kötelező átvételi rendszer) felülvizsgálatát - közölte Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője pénteken Siófokon, a Fidesz-KDNP frakcióülése után. Hozzátette, Orbán Viktor miniszterelnök három héten belül tájékoztatja majd a kormánypárti képviselőcsoportot arról, mire jutott a kabinet. A cél a kát-rendszer minél hamarabbi megszüntetése és az, hogy a távhődíjak ne emelkedhessenek tovább - mondta.
2011.02.11. 13:15
 
Láng Zsolt lesz az önkormányzati, Kovács József az egészségügyi bizottság elnöke
Változások lesznek a parlamenti bizottságok vezetésében: az önkormányzatit ezentúl Láng Zsolt (Fidesz), az egészségügyit pedig Kovács József (Fidesz) vezeti majd. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője siófoki sajtótájékoztatóján közölte: a nemzetbiztonsági bizottság alelnöki tisztségére a fideszes Gulyás Gergelyt jelölik.
2011.02.11. 13:15
 
Előre mutató orosz-japán megbeszélések a feszültségek ellenére
A területi kérdésekben nem közeledtek az álláspontok Szergej Lavrov orosz és Maehara Szeidzsi japán külügyminiszter pénteki moszkvai tárgyalásain, de a Kuril-szigetek miatt fellángolt feszültségek ellenére több kérdésben előrelépés született. Japán kollégájával folytatott megbeszélését követően Szergej Lavrov kijelentette: Oroszország továbbra is kész tárgyalni Japánnal a békeszerződésről, de kilátástalannak tartja ezt, ha a japán kormányban a radikális megközelítés uralkodik. Hangsúlyozta egyben, hogy a Kuril-szigetekkel kapcsolatos japán megnyilvánulások elfogadhatatlanok.
2011.02.11. 13:15
 
 
Botrány Moszkvában is a magyar kereskedelmi kirendeltség épülete körül
Moszkvában is botrány tört ki a magyar kereskedelmi kirendeltség épülete körül: a Vedomosztyi című üzleti lap értesülése szerint a regionális fejlesztési minisztérium hétszer annyiért vette meg az épületet, mint amennyiért azt a magyar fél eladta, de az továbbra sem világos, hogy kitől. Dmitrij Kozak miniszterelnök-helyettes a lap szerint utasította is - más források szerint idén februárban - a minisztériumot a szerződés semmissé nyilvánítására, végül azonban olyan döntés született, hogy majd takarékoskodnak a renoválásnál. Az épületet a magyar fél 2008-ban adta el 21,3 millió dollárért, vagyis akkori árfolyamon mintegy 511 millió rubelért, a minisztérium pedig 3,5 milliárd rubelért vette meg.
2011.02.11. 13:15
 
 
Arnold Schwarzenegger visszatér a filmszakmába
Arnold Schwarzenegger visszatér a filmszakmába: a kaliforniai kormányzói posztról nemrég távozott egykori Terminátor-sztár Twitterén jelentette be, hogy újabb szerepekre vágyik. "Barátaim a Creative Artists Agency színészügynökségtől hét éve kérdezik, mikor vehetik végre komolyan az ajánlatokat. Ma zöld utat adtam nekik" - fogalmazott üzenetében. A 63 esztendős színész két hivatali terminus után januárban adta át a helyét Kalifornia új kormányzójának. Azóta vége-hossza nem volt a találgatásoknak, vajon politikai karrierjét folytatja, vagy ismét a filmvásznat választja.
2011.02.11. 13:00
 
MSZP: a diákok helyett az intézményekre fókuszál a közoktatási koncepció
Az MSZP szerint a kormány a diákok helyett az intézményeket helyezi közoktatási politikájának középpontjába. A szocialista Hiller István arra szólította fel a kabinetet pénteki sajtótájékoztatóján, hogy vonja vissza és dolgozza át a közoktatási törvény tervezetét. Az MSZP humánpolitikai kabinetvezetője azt mondta: a kereszténydemokrata Hoffmann Rózsa vezette oktatási államtitkárság szakított azzal az 1994 óta minden kormányra jellemző megközelítéssel, amely a gyermekeket helyezte a közoktatás-politika középpontjába.
2011.02.11. 13:00
 
EU-elnökség: gödöllői túrák a tanácskozások kulisszatitkai iránt érdeklődőknek
Bárki "bekukkanthat" az EU elnökség számos kiemelt tanácskozásának helyet adó gödöllői kastély azon helyiségeibe, melyeket eddig a napi híradásokból sem ismerhettek meg. A különleges "sétákra" a tanácskozási szünetekkel egybeeső hétvégéken várják az érdeklődőket - tudatta az MTI-vel Péterfi Csaba, Gödöllő önkormányzatának kommunikációs igazgatója. Az óránként indított kastélybejárásokon szakavatott kísérő mutatja meg, illetve meséli el: hol születnek az EU felelős politikusainak, szakembereinek döntései, hol és hogyan zajlanak az egyeztetések, miként fest egy kávészünet, de egyéb kulisszatitkokról is fellebbentik a fátylat.
2011.02.11. 13:00
 
OVB: törvényesen zajlott a területi és országos kisebbségi választás
Rendkívüli események nem zavarták meg és nem befolyásolták a területi és országos kisebbségi önkormányzatok választását - olvasható az Országos Választási Bizottság (OVB)Országgyűléshez benyújtott beszámolójában, amely pénteken került fel a parlament honlapjára. A testület szerint a magas részvételi arány a kisebbségek nagyfokú aktivitását jelzi. Az OVB november 15-én tűzte ki a területi és az országos kisebbségi önkormányzati képviselők választását 2011. január 9-ére, egyidejűleg meghatározta az országos kisebbségi önkormányzatok közgyűléseinek létszámát, valamint a kisebbségi jelölőszervezetek körét.
2011.02.11. 13:00
 
Sztrájkolnak a dél-dunántúli volánosok,ha február végéig nem tudnak megállapodni
Egy napos sztrájkot tart március 10-én a dél-dunántúli régióban működő Gemenc, Kapos, Pannon Volán társaságoknál az Autóbusz-közlekedési Szakszervezetek Szövetsége, ha február végéig nem tudnak megegyezni a munkáltatókkal a béremelés mértékéről - közölte a szakszervezet. Az AKSZSZ pénteki elnökségi ülésén elfogadhatatlannak nevezték a munkáltatók 2,5-2,7% közötti javaslatát. Felháborítónak tartják, hogy a munkáltató még az OÉT bérajánlásának az alsó mértékét (4%) sem ajánlotta a szakszervezeteknek a tárgyalások során. A szakszervezetek az elégséges szolgáltatást 5-8-óráig, 13-18-óráig és 21-órától üzemzárásig biztosítják, ha a sztrájk megtartása mellett döntenek.
2011.02.11. 12:45
 
 
Mesterházy: a szocialisták szerint nincs alkotmányozási kényszer
A szocialisták nem legitimálják az alkotmányozás folyamatát, mert károsnak tartják, ezért nem támogatják a "miniszterelnök politikai rendszerváltását" - mondta Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője pénteken a Parlamentben az államfővel való egyeztetése után, megerősítve: továbbra is azt gondolják, nincs alkotmányozási kényszer Magyarországon. A találkozót Schmitt Pál kezdeményezte, annak érdekében, hogy az alkotmányozás folyamatáról megismerje a képviselőcsoportok véleményét. Az alkotmányozási folyamatot nem most, nem ilyen formában kellene Magyarországon elvégezni - értékelte Mesterházy.
2011.02.11. 12:45
 
Pálinkás visszautasította a külföldi bírálatokat a filozófuspályázatok ügyében
Nyílt levélben utasította vissza a Magyar Tudományos Akadémia elnöke a filozófuspályázatok vizsgálata miatti bírálatokat. Pálinkás József az MTA honlapján tette közzé Steven Harnard, az MTA külső tagjának és Robert Evans, az intézmény tiszteleti tagjának, valamint a január 28-ai tiltakozó levél aláíróinak címzett levelét. A Magyar Tudományos Akadémia elnöke válaszlevelében úgy fogalmazott, hogy súlyosan félrevezették a tiltakozó levél külföldi aláíróit a magyarországi viszonyokat és különösen a tudományos élet helyzetét illetően. Véleménye szerint az akadémiával kapcsolatos "álhíreket" két elismert magyar filozófus terjesztette.
2011.02.11. 12:45
 
 
F1: Kubica nem emlékszik vasárnapi ralibalesetére, idén már versenyezne
Robert Kubica nem emlékszik vasárnapi ralibalesetére - ez derül ki abból az interjúból, amelyet a La Gazzetta dello Sport című olasz lap pénteki száma közöl a Renault Forma-1-es csapat lengyel pilótájával, aki kijelentette: mindent elkövet azért, hogy már idén visszatérhessen. "Nagyon sajnálom, ami történt. Nem szabadott volna megtörténnie, bár nem tudom, hogy hogyan is volt. - fogalmazott a 26 éves versenyző, hozzátéve: - Még ebben a szezonban vissza akarok térni az F1-be. Csak a rehabilitációra tudok gondolni, hogy amikor újra versenyzek, erősebb legyek, mint korábban." Azt is elmondta, a rali nemcsak egy hobbi, hanem véleménye szerint remek gyakorlás, edzés a Forma-1-re.
2011.02.11. 12:30
 
Újabb három embert gyanúsítanak orgazdasággal a MÁV Informatika Zrt.-nél
A héten újabb három ember ellen indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a MÁV Informatika Zrt.-nél feltárt, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, valamint orgazdaság miatt indított nyomozásban - közölte a rendőrség pénteken a honlapján. A MÁV Informatika Zrt. fiktív szerződéseinek ügyében 2009 novembere óta nyomoz a rendőrség. A közlemény szerint az ügy kapcsán kihallgatott három embert szintén orgazdasággal gyanúsítják, így összesen már nyolc emberrel szemben folyik az eljárás. "A budapesti nyomozók adatgyűjtése szerint az okozott vagyoni hátrány az ügyben ez idáig több tízmillió forintra tehető" - írta a BRFK.
2011.02.11. 12:30
 
Őrizetbe vették a bántalmazás miatt meghalt devecseri kisfiú apját
Őrizetbe vette a rendőrség péntekre virradó éjszaka azt a 18 éves devecseri fiatalembert, akit másfél éves fia halálát okozó testi sértéssel gyanúsítanak - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A hatóság kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását. Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az esetről korábban elmondta: február 2-án segítségnyújtás elmulasztása miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás, és mivel a kisfiú négy nappal később meghalt, a rendőrség halált okozó testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást. A szülők azt mondták a rendőröknek, hogy a gyermek játék közben esett el és verte be a fejét az ágy sarkába.
2011.02.11. 12:30
 
Záhonynál ismét akadozik a határátkelés
Záhonynál akadozik a határátkelés: a belépő személy- és buszforgalomban kétórás, a kilépő kamionforgalomban egyórás várakozás alakult ki - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékese. A 120, illetve 60 perces várakozást a megnövekedett forgalom okozza a Záhony-csapi magyar-ukrán határállomáson - mondta Kupecz József, az észak-alföldi regionális vám- és pénzügyőrségi főigazgatóság sajtóreferense. A várakozási idő növekedése nincs összefüggésben a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozására korábban bevezetett magyar intézkedéssel, amely során számítógépes nyilvántartás készül a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a jármű külföldön megtett távolságáról.
2011.02.11. 12:15
 
 
Nagy havazásra nem, viszont viharos szélre kell készülni a hétvégén
Nagy havazásra nem, viszont viharos szélre kell készülni a hétvégén. Darányi Mariann, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa elmondta, hogy a következő napokban számottevő csapadék nem várható, csak kisebb záporokra és hószállingózásra van esély; szombaton viszont országszerte viharossá fokozódhat a szél. Az éjszakai órákban lehűl a levegő, így szombaton a maximum hőmérséklet már csak plusz 1-6 fok között várható. Emellett a szél viszont fokozatosan erősödni fog. Vasárnap, illetve a jövő hét első napjaiban változékony időre van kilátás.
2011.02.11. 12:15
 
HM: várhatóan áprilisban érkeznek meg a finn helikopterek Magyarországra
Várhatóan áprilisra fejeződik be a Finnország által felajánlott két Mi-8 típusú helikopter és a tartalék alkatrészek átadás-átvétele - közölte a Honvédelmi Minisztérium pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint a felajánlott 2 helikopter jelenlegi állapotában még hosszú ideig használható, így a hazaszállítás és műszaki karbantartás elvégzése után sikeresen alkalmazhatóak lesznek a hazai feladatok végrehajtására. A nagy mennyiségű tartalék alkatrész pedig lehetővé teszi nemcsak a két Mi-8 helikopter, hanem a jelenleg hadrendben lévő, azonos típusú helikopterek kiszolgálását is.
2011.02.11. 12:00
 
 
A hadsereg szavatolja a békés átmenetet Egyiptomban
Szavatolja a hatalom békés átmenetét az országban az egyiptomi hadsereg - derült ki pénteken kiadott közleményéből. A hadvezetés kettes számú közleményében a kormányellenes tüntetőknek azt ígérte, hogy az országban felfüggesztik a (30 éve érvényben lévő) rendkívüli állapot hatályát, amint megszűnnek a mostani körülmények. Egyben jelezte, azt akarja, hogy a tiltakozók vonuljanak vissza az utcákról. Azt ígérte továbbá, hogy szabad és tisztességes elnökválasztást tartanak az országban, módosítják az alkotmányt, megvédik a nemzetet.
2011.02.11. 12:00
 
Irán zavarja a BBC perzsa nyelvű adását
Teherán zavarja a BBC perzsa nyelvű műsorszolgáltatását, amikor a brit közszolgálati televíziós csatorna Iránba irányuló adása az egyiptomi tömegmegmozdulásokról számol be - közölte a BBC pénteken. A zavarást először csütörtök délután észlelték, amikor a BBC perzsa nyelvű adása részletes tudósítást sugárzott az egyiptomi eseményekről. A mérnökök kiderítették, hogy a beavatkozás Iránból származik. A BBC feltételezése szerint az adás zavarását a teheráni hatóságok azt követően rendelték el, hogy a BBC interaktív műsort szervezett iráni és egyiptomi nézőknek, akik ezen keresztül közvetlenül kicserélhették nézeteiket az észak-afrikai országban zajló eseményekről.
2011.02.11. 12:00
 
Kettős állampolgárság: az Új Szó a koalíciós indítvány elbukásának üzenetéről
Komoly üzeneteket hordoz magában az a tény, hogy a szlovák parlamentben csütörtökön elbukott az állampolgársági törvényt módosító indítvány - állapította meg pénteki kommentárjában az új Szó című szlovákiai magyar napilap. A "legrosszabb forgatókönyv" szerint alakultak a dolgok a parlamentben, az állampolgársági törvény módosítása néhány egyszerű ember miatt elbukott. Ez, azon felül, hogy megvan a maga praktikus vonzata - azok többsége, akik magyar állampolgárságért akartak folyamodni, valószínűleg továbbra sem teszik ezt meg -, komoly üzeneteket is hordoz magában - írja Mózes Szabolcs, a szerző.
2011.02.11. 11:45
 
 
Uniós biztos: a magyarok sikeresen pályáztak a brüsszeli állásokra
A magyarok nagyon sikeresen pályáztak a brüsszeli uniós állásokra az utóbbi években, pedig a verseny rendkívül erős volt, a meghirdetett állásokra több mint százszoros volt a túljelentkezés - mondta Maros Sefcovic, az Európai Bizottság alelnöke pénteken Budapesten az MTI-nek. Az intézményközi kapcsolatokért felelős biztos tájékoztatása szerint a 2004-es EU-csatlakozás óta Magyarországról 661 ember lett a brüsszeli tisztviselői gárda tagja, ez 133 százalékkal több az ország eredeti 499-es keretszámánál. "Magyarország e tekintetben a legsikeresebben teljesítők egyike volt" - mondta.
2011.02.11. 11:45
 
Asztalitenisz Pro Tour, Doha: negyeddöntős a Tóth, Póta duó
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó bejutott a párosverseny negyeddöntőjébe az asztaliteniszezők dohai Pro Tour-versenyén. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a selejtezőből főtáblára került magyar kettős a pénteki első fordulóban négy szettben vert egy tajvani párost, és így szombaton folytathatja szereplését a legjobb nyolc között. Riválisa egy koreai duó lesz. Lovas Petra - oldalán a cseh Iveta Vacenovskával - kiesett a 16 között. Eredmények: női páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért): Tóth, Póta-Cseng, Huang (tajvani) 3-1, Kuo, Li (kínai)-Lovas, Vacenovska 3-0.
2011.02.11. 11:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400[1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista