2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Az USA megvétózta az ENSZ BT izraeli telepépítéseket elítélő tervezetét
Megvétózta az Egyesült Államok pénteken az ENSZ Biztonsági Tanácsában az izraeli telepépítéseket elítélő tervezetet, amely "törvénytelennek" és a béke komoly akadályának minősítette volna a megszállt területeken létesített telepeket és ezen építkezések azonnali leállítását követelte volna. Washington magára maradt a világszervezet 15 tagú testületében, a BT maradék 14 tagországának képviselői ugyanis támogatták az izraeli telepespolitikát elítélő határozati javaslatot. Az amerikai vétó kétségtelenül felingerli a világ arab országait és a palesztinokat támogató államokat. Barack Obama elnöksége alatt először szavazott így egy BT-határozattervezetről az Egyesült Államok.
2011.02.19. 08:45
 
 
Szijjártó: nem vonják meg a nyugdíjasok utazási kedvezményeit
A nyugdíjasok utazási kedvezményének megvonása biztosan nem lesz a strukturális reformok között - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője a kormány pénteki ülése után az MTI-vel. A reformok ügyében akár már szerdán végleges döntés születhet. Az MTI részleteket firtató kérdésére közölte: hangsúlyos elemként jelenik meg a strukturális reformokban a közösségi közlekedés átszervezése. A lehetséges forgatókönyvek között szerepelt a nyugdíjasok utazási kedvezményének megvonása, ám Orbán Viktor miniszterelnök határozott tiltakozása miatt ez a felvetés végleg kikerült a javaslatból - mondta a szóvivő.
2011.02.18. 21:45
 
 
Líbiában a tüntetők elfoglaltak egy várost
Kénytelenek voltak kivonulni al-Baida líbiai városból a belbiztonsági erők a rendszerellenes tüntetők nyomása miatt - jelentette a francia hírügynökség bizalmas forrásokra hivatkozva pénteken. Ez megerősítette az interneten keringő bejelentéseket, hogy a felkelők ellenőrzésük alá vonták al-Baida központját. A forrás hozzátette viszont, hogy a kormányerők körülzárták a várost, és a központ visszafoglalására készülnek. Előzőleg azt a parancsot kapták, hogy vonuljanak ki, megelőzve így a további áldozatokat - mondta a kormánykörökhöz közelálló forrás.
2011.02.18. 21:30
 
 
Tunéziában bejelentették az összes politikai fogoly szabadlábra helyezését
A tunéziai ideiglenes kormány általános amnesztiát hirdetett pénteken a politikai foglyok számára, és szociális intézkedéseket hozott a legszegényebbek támogatására. Egy korábbi, feltételekhez kötött amnesztia mintegy 3 ezer emberre vonatkozott, s ezt terjesztik ki még 3-500-ra. A rendeletet a közeli napokban hozzák nyilvánosságra. A kormány közölte, hogy további 50 ezer családnak ítélik oda a legszegényebbeknek járó állami támogatásokat áprilistól. Az ilyen családok száma ezzel 185 ezerre nő.
2011.02.18. 21:15
 
 
Gyurcsány: új balközép pártot kell létrehozni
Az MSZP átalakításával létrejövő új balközép párt szükségességéről beszélt évértékelő beszédében Gyurcsány Ferenc pénteken Budapesten. A volt miniszterelnök szerint a szocialista pártban rendszerváltozásra van szükség, hogy megfelelő választ adhassanak az "orbáni önkényre", és részt vehessenek az 1989-es alkotmány értékeire épülő új köztársaság megteremtésében. "Nem az MSZP szétszakítására, nem a demokratikus ellenzéket tovább daraboló új párt alapítására, hanem az MSZP meglévő erényeire építő, hibáit, fogyatékosságait maga mögött hagyó pártátalakításra, és a párt átalakításával létrejövő új balközép, demokrata párt létrehozására van szükség" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc.
2011.02.18. 21:00
 
 
Janics, Berki és Jároszkievicz lett az Év sportolója
A kajakos Janics Natasa, a tornász Berki Krisztián és a kick-boxos Jároszkievicz Krisztián holtversenyben lett az Év sportolója pénteken, a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) Gáláján. A gödöllői Grassalkovich-kastély dísztermében megrendezett eseményen 2010 eredményei alapján díjazták a sportolókat, sportvezetőket, sportorvosokat és újságírókat. A világklasszis kajakozó, Janics Natasa törökországi edzőtáborozása miatt nem lehetett jelen a díjkiosztón, de a világbajnok tornász Berki Krisztián és a küzdősportok világjátékán aranyérmes Jároszkievicz Krisztián személyesen vehette át a magyar sportszakma elismerését Gémesi Györgytől, a Nemzeti Sportszövetség elnökétől.
2011.02.18. 20:45
 
 
A FIFA elhalasztotta a 2012-es olimpia jemeni selejtezőjét
A FIFA úgy döntött pénteken, hogy egy héttel később kell megrendezni a 2012-es londoni olimpiára selejtező Jemen-Szingapúr mérkőzést. A FIFA szerint az arab ország fővárosa veszélyes és jelenleg alkalmatlan hely futballmérkőzésre, mivel Szanaában tovább tartanak a kormányellenes tömegmegmozdulások. A halasztásról a FIFA és az Ázsiai Futballkonföderáció állapodott meg. Ha a helyzet nem javul, előfordulhat, hogy egy harmadik országban bonyolítják le az ázsiai kvalifikációs sorozat első mérkőzését a két ország 23 éven aluliakból álló válogatottjai között. A szingapúri visszavágó tervezett időpontja március 9-e.
2011.02.18. 20:30
 
 
Módosítaná a kormány a költségvetési és az államháztartási törvényt
Már hétfőn a parlament elé kerülhet a költségvetési és az államháztartási törvény módosítása a 250 milliárd forintos stabilitási alappal összefüggésben - az erről szóló előterjesztést pénteki ülésén tárgyalta a kormány. Nagy Anna kormányszóvivő a tanácskozás után az MTI-nek elmondta: a költségvetési törvény módosításában a kabinet arra tesz javaslatot, hogy az Országgyűléshez tartozó fejezetek is vegyenek részt a stabilizálásban, az államháztartási törvény változtatásával pedig nagyobb teret adnának idén a fejezeten belüli átcsoportosításoknak, és módosítanák a maradványelszámolást.
2011.02.18. 20:00
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk: Huszár és Heidum a legjobb magyar
Huszár Erika mindkét 500 méteres távon, Heidum Bernadett pedig 1500-on jutott negyeddöntőbe pénteken, a Drezdában zajló rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa első versenynapján. Darázs Rózsa és Heidum 1000 méteren már biztosan elődöntős. A férfiaknál Béres Bence jutott 1500-on elődöntőbe úgy, hogy a bírák továbbengedték selejtezős futamából, mert riválisai szabálytalanul tartották fel.
2011.02.18. 19:45
 
 
Elfogták a 17 éves fiú meggyilkolásával gyanúsítható férfit
Elfogtak a rendőrök egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható az egyik kőbányai lakóházban megtalált 17 éves fiú megölésével - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese pénteken az MTI-vel. Csillag Melinda azt mondta: további részleteket a rendőrség egyelőre nem közöl az ügyben. A fiú holttestére csütörtökön találtak rá egy lakóházban, a X. kerületi Ihász utcában. A BRFK emberölés miatt indított nyomozást.
2011.02.18. 19:30
 
 
Tarr Béla alkotása kapta a filmkritikusok fődíját a Berlinalén
Tarr Béla legújabb filmje, A torinói ló nyerte el a Nemzetközi Filmkritikusok Szövetsége, a FIPRESCI fődíját a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon pénteken. A Magyar Filmunió tájékoztatása szerint a Berlinalén a Diego Lerer argentin kritikus vezette 9 tagú, nemzetközi szakírókból álló zsűri döntött a magyar alkotás elismeréséről. A díjat a péntek esti ünnepségen Fred Kelemen, a film operatőre vette át. Tarr Béla, aki időközben hazatért Berlinből, az MTI megkeresésére úgy fogalmazott: "a FIPRESCI díja jóleső érzés, mert arról szól, hogy az ember a szakmáját jól végezte".
2011.02.18. 19:15
 
 
Mégis lesz melegfelvonulás
A szervezők közlése szerint június 18-án a meghosszabbított útvonalon rendezhetik meg a melegfelvonulást, mivel a Fővárosi Bíróság pénteken hatályon kívül helyezte a rendőrség tiltó határozatát. A Budapest Pride melegfesztivált szervező Szivárvány Misszió Alapítvány az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a szervezet megbízásából a Társaság a Szabadságjogokért és a Magyar Helsinki Bizottság által közösen benyújtott beadványt az FB alaposnak találta és a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tiltó határozatát hatályon kívül helyezte, így a meghosszabbított útvonalon rendezhetik meg a Meleg Méltóság Menetét.
2011.02.18. 19:15
 
 
Mongol harcos és kutyák is pályáznak a legviccesebb könyvcím díjára
Fémmegmunkálás, mongol harcosok és tarka keverékkutyák versenyeznek Nagy-Britannia legmókásabb irodalmi elismeréséért, a Diagram-díjért, amelyet az előző év legviccesebb könyvcímeiért adományoznak. A hat döntős címet pénteken tették közzé. Ezek között szerepel A lineáris dörzshegesztés VIII. nemzetközi szimpóziumának közleményei (8th International Friction Stir Welding Symposium Proceedings) című kiadvány, a kutyapszichológiai témájú Milyen színű a kutyád? című kötet és A fogorvosi praxis vezetése: a Dzsingisz kán-módszer című könyv.
2011.02.18. 19:00
 
 
Terhelő vallomás Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszterre a vesztegetési ügyben
Juhász Ferenc szocialista politikusra, egykori honvédelmi miniszterre tett terhelő vallomást egy vesztegetéssel gyanúsított tábornok az ügyészségen - közölte a HírTV pénteken. "... a HM-es vesztegetési ügy egyik kulcsfigurája, O. János dandártábornok az ügyészségen azt állította: egyik alkalommal ő is jelen volt, amikor Fapál László államtitkár whiskys dobozba csomagolva vitte át a pénzt felettesének" - olvasható a kereskedelmi televízió honlapján. A HírTV szerint a tábornok beismerő vallomásában arról is beszélt, hogy az államtitkár és a főtisztek a honvédségi beszerzések és megbízások után visszaosztott pénzeken fele-fele arányban osztoztak.
2011.02.18. 19:00
 
Reding: Az EU a hatáskörén belül vizsgálódott a médiatörvény kapcsán
Azon a területen "aktivizálta magát" az Európai Unió a magyar médiatörvénnyel kapcsolatban, ahol hatáskörrel rendelkezik - hangsúlyozta Viviane Reding pénteken Bécsben újságírók kérdéseire válaszolva. "Európa nem szuperállam" - mondta az Európai Bizottság alelnöke, alapjogi biztos. Olyan várakozások éledtek, amelyek "nem feleltek meg a valóságnak" - tette hozzá. A médiatörvény bejelentett módosítása után is fenntartott, például európai parlamenti képviselők részéről elhangzó bírálatokkal kapcsolatban azt mondta, tudja, hogy "kudarcérzet" van, például az általános sajtójoggal kapcsolatban. Ez utóbbi azonban tagállami hatáskörbe tartozik, így az EU nem vizsgálhatja.
2011.02.18. 18:45
 
 
Bahreini katonák a tüntetők közé lőttek
A bahreini katonaság péntek este a fővárosban tüntető tömegre lőtt és több embert megsebesített - számolt be egy képviselő, aki előző nap mondott le mandátumáról. Dzsalal Firúz, a síita Nemzeti Iszlám Egyetértés Szövetsége (Wefaq) tagja elmondta, hogy a több ezer ember a héten meggyilkolt egyik tüntetőre emlékezett, amikor a hadsereg könnygázt vetett be ellenük és lövéseket adott le a tömegre. A sebesültek között többek állapota válságos - mondta Firúz. Az incidens a Gyöngy-téren történt, ahol a teret előző nap megszálló rendőrséget mára katonaság váltotta fel. Rendőrségi források nem kommentálták az esetet.
2011.02.18. 18:00
 
 
Még tíz napig igényelhetnek kedvezményes áron földgázt a nagycsaládosok
A három vagy több kiskorú gyermeket nevelő családok február 28-ig adhatják le kedvezményes földgázigényléseiket - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága pénteken az MTI-vel. A tárca közleményében emlékeztet: a lakosság 2011-ben is a tavalyi áron kapja a földgázt évi 1200 köbméteres fogyasztásig, a háromgyermekes családok pedig ezen túl is gyermekenként 200 köbméter, míg a negyedik gyermektől már gyermekenként 300 köbméter többletgázt igényelhetnek a 2010-es áron.
2011.02.18. 17:30
 
 
Schmitt Pál: a magyarok egyértelmű, vállalható alkotmányt szeretnének
A magyarok tiszta, egyértelmű, vállalható, jól szerkesztett alkotmányt szeretnének, amely hosszú időre, történelmi távlatokra rendezi közös dolgaikat, rögzíti alapjogaikat - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök pénteken Budapesten Az alkotmányozás dilemmái című konferencia megnyitó beszédében. Az államfő a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának rendezvényén megjegyezte: a társadalom ezenkívül olyan alkotmányt szeretne, amely biztosítja az állam működésének kereteit, megvédi őket a rossz döntésektől, amelyre büszkék lehetnek, illetve amelyhez kötődhetnek.
2011.02.18. 17:15
 
 
A jövő hét közepéig még biztosan nem jön a tavasz
Egyre hidegebb levegő érkezik Magyarország felé, a sokévi átlagnál hidegebb időjárásra kell számítani legalább a jövő hét közepéig. A jelenlegi számítások szerint 8-10 napig még biztosan nem jön a tavasz - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese pénteken az MTI-nek. Gaál Áron tájékoztatása szerint szombatra borongós idő várható, csak a Nyugat-Dunántúlon és talán az Észak-Alföldön van némi esély napsütésre, jelentős mennyiségű csapadékra nem kell számítani. Szombaton a nappali csúcshőmérséklet még eléri a 3-8 Celsius-fokot, vasárnap viszont már csak 1 és 6 fok között alakul. Ez néhány fokkal alacsonyabb a sokévi átlagnál - tette hozzá a szakember.
2011.02.18. 17:00
 
 
Többen is megsebesültek a jordániai tüntetéseken
Nyolc ember megsebesült pénteken Ammánban, amikor kormánypárti tüntetők nekitámadtak egy politikai reformokat követelő tiltakozás több száz résztvevőjének. Ez az első alkalom, hogy Jordániában erőszakcselekmények történtek a több hete tartó társadalmi és politikai megmozdulások során. A pénteki ima utáni tüntetésen a szervezők szerint 400, a rendőrség szerint 300 fiatal vett részt. Helyszíni értesülések arról szóltak, hogy a kormány hívei üldözőbe vették, s néhányan botokkal ütlegelték a tüntetőket. Ománban is voltak megmozdulások: a közel-keleti szultanátus fővárosában, Maszkatban mintegy 300 ember követelt fizetésemelést és politikai reformokat.
2011.02.18. 17:00
 
Felhős és borult időnk lesz, 3, 6 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint erősen felhős vagy borult lesz az ég, szombaton az Észak-Alföldön, illetve a Nyugat-Dunántúlon lehet több-kevesebb napsütés. Éjszaka helyenként szitálás, ónos szitálás, napközben a középső területeken várható kisebb eső. Éjjel a nyugati országrész kivételével foltokban köd képződik. Az északi szél szombaton a Dunántúlon és északkeleten időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 3 és 8 fok között valószínű.
2011.02.18. 16:15
 
 
Gondolattal irányítható autót fejlesztettek ki Németországban
Német kutatók kifejlesztették a gondolat erejével irányítható autót. A Berlini Szabadegyetem tudósai agyhullámok mérését végző szenzorokat kapcsoltak össze egy számítógép által vezérelt járművel, amely így különbséget tud tenni az egyes parancsok között. A rendszer központi eleme az a port, amely az autó számítógépe számára olvashatóvá teszi a vezető fején lévő szenzorok jelzéseit, és a fékezés, gyorsítás, kormányzás parancsaivá alakítja őket. A berlini tudósok ugyanakkor elismerték: a sikeresnek mondható tudományos fejlesztésnek megvan a maga gyengéje is - vezetés közben egyáltalán nem kalandozhatnak el a sofőr gondolatai.
2011.02.18. 16:00
 
 
A Pick Szeged Zrt. a Pick Szeged kézilabdacsapat új tulajdonosa
A Pick Szeged Zrt. többségi tulajdonában lévő Pick Kézilabda Kft. működteti a jövőben a nehéz helyzetbe került Pick Szeged kézilabdacsapatot és annak utánpótlását. A kft. "a következő hetek során áttekinti a csapatok működését és rövid időn belül olyan középtávú tervet készít, amely a felnőtt együttes körülményeinek javítását éppúgy szolgálja, mint a magas színvonalú utánpótlás nevelést". A tájékoztatás szerint az anyagi háttér megteremtése során a Zrt. "továbbra is számít Szeged önkormányzatának, a Tisza Volán SC-nek és mindazon, a régióban működő gazdasági társaságoknak a segítségére, amelyek számára fontos a nagy múltú szegedi kézilabda-szakosztály fennmaradása és sikeres működtetése".
2011.02.18. 15:15
 
 
Megkezdődött Kubica rehabilitációja
Két nappal legutóbbi, harmadik operációja után pénteken megkezdte a rehabilitációt Robert Kubica, a Forma-1-es Renault ralibalestetet szenvedett lengyel pilótája. Az őt ápoló genovai klinika közleménye szerint a versenyzőt az intenzív osztályról átszállították a megfelelő részlegbe, ahol elkezdte a fizioterápiás kezeléseket. A kórház közölte: Kubica állapota stabil, és nincs szükség további beavatkozásokra. A pilóta február 6-án szenvedett súlyos balesetet egy olaszországi raliversenyen.
2011.02.18. 15:15
 
 
Jemenben összecsaptak a tüntetők és rendőrök, hárman meghaltak
A dél-jemeni Ádenben lelőttek pénteken három tüntetőt, sokan megsebesültek; Szanaa fővárosban rohamrendőrök a levegőbe lőttek és könnygázt vetettek be pénteken több ezer kormányellenes tüntetővel szemben, akik összecsaptak a kormány több száz hívével is; legkevesebb négyen megsebesültek. Ádenben szemtanúk szerint gépfegyvertűzben vesztette életét három kormányellenes tüntető, több tucatnyian pedig megsebesültek - közölte az al-Dzsazíra pánarab hírtelevízió.
2011.02.18. 15:15
 
VV Olivér újra boldog!
A Való Világ 4 vagánya ahhoz képest, hogy amilyen ügyesen és taktikusan játszott, megdöbbentően gyorsan omlott össze teljesen. Persze ennek oka a szerelme, Enikő volt, mert VV Oli a csődör elkövette azt a hibát, hogy közel engedte magához Anikót a Villa rossz kislányát. És attól való félelmében, hogy a valódi szerelme elhagyja, Olivér inkább kiesett, csakhogy Enikővel tisztázhassák a dolgokat.
2011.02.18. 15:15
 
 
Kövér László: az elmúlt nyolc év a jövőt is elzálogosította
Az Országgyűlés elnöke szerint az elmúlt nyolc év eladósító politikája a jövőt is elzálogosította, az országot tisztességgel dolgozva, termelő munkával lehet talpra állítani, amihez összefogásra van szükség. Jó néhány évnek el kell telnie ahhoz, hogy az ország kikászálódjon ebből a kátyúból - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírcsaholyban. A házelnök a magyar-román határhoz közeli község új közparkjának és szobrának avatása után újságírók előtt arról beszélt: Magyarország nagy bajban van, s meg kell próbálnia új utakat keresni.
2011.02.18. 15:00
 
Alekosz ellentámadást indított!
Mint arról már írtunk, a Való Világ 4 villájában VV Béci és csapata, Olivér veresége után az elárvult fantasztikus négyes tagjainak esett. Egymást érik a vádaskodások, a veszekedések és a kiborulások. De Alekosz, úgy tűnik megelégelte semmittevést, és megpróbál visszavágni a hirtelen felbátorodott ellenfeleinek!
2011.02.18. 14:32
 
 
Augusztus 20-án nyithat a CET a beruházó szerint
A beruházó tervei szerint augusztus 20-án nyitnák meg a nagyközönség előtt a Duna-parti közraktáraknál épült CET-et. Márton Imre, a Porto Investment ügyvezető igazgatója az MTI-nek azt mondta, hogy a CET (Central European Time, azaz közép-európai idő) elnevezésű komplexum átadás idejét az befolyásolhatja, hogy a hiányzó közműszerződéseket mikor tudják megkötni. Az eredeti tervek szerint a CET-et 2010 augusztus 31-én kellett volna átadni. A beruházó a csúszást vis maior-ral magyarázta; egyik miskolci beszállítójukat ugyanis árvízkár érte, emiatt nem tudták leszállítani a fémszerkezeteket. A cégvezető a fővárosi gazdasági bizottság pénteki ülését követően nyilatkozott.
2011.02.18. 14:15
 
 
A pulzusellenőrző mobiltelefon mentőt is hív, ha kell
Pulzusellenőrző szolgáltatással és mini elektrokardiogrammal is rendelkezik egy új mobiltelefon, amely akár a mentőket is riadóztatja szükség esetén. Az EPI Life elnevezésű modellt a mobilipar Barcelonában rendezett éves konferenciáján mutatták be. A készülék az érzékelőjét érintő ujjakból állapítja meg a pulzust, az eredményt pedig egy éjjel-nappal működő orvosi központba küldi. A fejlesztést Chou U-Jin, az ePhone International szingapúri orvostechnológiai cég vezetője "forradalminak" nevezte a konferencián, egyúttal klinikai jelentőségét is hangsúlyozta. A 700 dollárba (140 ezer forintba) kerülő "életmentő" telefonból tavaly óta kétezer darab került forgalomba.
2011.02.18. 14:00
 
 
Járai Zsigmondot kinevezték a Költségvetési Tanács tagjává
A bruttó hazai termék (GDP) arányában fokozatosan csökkenő és kiegyensúlyozott költségvetésre van szükség, valamint a költségvetés szerkezetében előtérbe kell helyezni a gazdaságélénkítést szolgáló kiadásokat - mondta Járai Zsigmond, miután Schmitt Pál köztársasági elnök a Költségvetési Tanács tagjává nevezte ki a Sándor palotában. Járai szerint a KT külön apparátus nélkül is működőképes lesz, mivel munkamegosztásban működik majd a többi, költségvetési kérdésben illetékes intézménnyel, vagyis az Állami Számvevőszékkel (ÁSZ-szal), a pénzügyminisztérium szerepét ellátó Nemzetgazdasági Minisztériummal és a Magyar Nemzeti Bankkal.
2011.02.18. 14:00
 
 
Líbiai ellenzékiek szerint 45 halottja van a csütörtöki összecsapásoknak
Líbiai ellenzéki körök szerint 45 ember halt meg a csütörtöki összecsapásokban, amelyek tüntetők és a rendfenntartó erők között zajlottak le az ország több városában. A kelet-líbiai Bengáziban megtartott "harag napját" követően katonákat vezényeltek az észak-afrikai ország második legnagyobb városának utcáira, ahonnan péntek reggelre eltűntek a tiltakozók. Az al-Vatan című líbiai lap jelentése szerint Moammer Kadhafi líbiai vezető 37 éves katona és üzletember fiát, Szaadit küldte Bengáziba, hogy kézbe vegye a város irányítását, és hangulatjavító intézkedésekkel helyreállítsa a nyugalmat.Szemtanúk beszámolója szerint Bengázi központjában csütörtök éjjel a katonák éles lőszerrel lőttek a tiltakozók közé.
2011.02.18. 14:00
 
 
A lengyel és a magyar kormányfő társházigazdája lesz a keleti partnerségi csúcsnak
Donald Tusk lengyel és Orbán Viktor magyar miniszterelnök társházigazdája lesz az Európai Unió keleti partnerségi politikájáról tartandó csúcstalálkozónak - közölte pénteken újságírókkal Györkös Péter nagykövet, a brüsszeli állandó magyar EU-képviselet vezetője. Elmondta, hogy az eredeti elképzelések is erről szóltak: a május végére Magyarországra tervezett találkozón a magyar kormányfő mellett a lengyel miniszterelnök is házigazda lett volna. Az időpontot és a helyszínt logisztikai okokból megváltoztatták ugyan, és így a csúcsot ősszel Lengyelországban rendezik meg, a társházigazda-koncepciót azonban megőrizték.
2011.02.18. 14:00
 
 
Deutsch: a módosított médiatörvény megfelel majd az uniós normáknak
A magyar médiatörvény nem volt kifogástalan, több ponton is módosítani kell, de utána "az első betűjétől az utolsóig" megfelel majd az uniós normáknak és értékeknek - mondta Deutsch Tamás (Fidesz) európai parlamenti képviselő. A néppárti politikus sajtótájékoztatóján kiemelte: ezzel a médiatörvény európai normákkal való összeférhetetlenségéről szóló eszmecsere végére pont kerül. Ki lehet jelenteni, hogy az Európai Bizottság "térdre kényszerítette" Orbán Viktor miniszterelnököt, vagy lehet azt mondani, hogy a médiatörvény továbbra is "borzalmas", és még mindig a média szabadságát veszélyezteti, de a két állítás egyszerre nem tartható, az MSZP-nek el kell döntenie, melyiket hangoztatja - fogalmazott.
2011.02.18. 13:30
 
 
Több évtized után új drámát írt Csurka István
Csurka István több évtizedes kihagyás után új drámával jelentkezett. A kétszeres József Attila-díjas író az MTI megkeresésére pénteken beszélt A hatodik koporsó című darabjáról, amely egy hetilap különszámában látott napvilágot. A rövid, fantasztikus elemekkel építkező kétrészes színmű témáját Csurka István Sorskérdésünk sorsa című, évek óta készülő, folytatásokban megjelenő regényében már megfogalmazta. A dráma cselekménye szerint egy magyar feltalálók által készített eszköz, a hatodik koporsó segítségével a darab főszereplője, a Hatodik Koporsó Apródja az első világháborút lezáró, Párizs környéki békekötéseket előkészítő konferenciát idézi meg.
2011.02.18. 13:15
 
 
MSZP: presztízsveszteséget szenvedett el az Orbán-kormány
Az MSZP szerint az Orbán-kormány presztízsveszteségét mutatja a kelet-európai partnerségi csúcs elhalasztása. Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében a kormány arroganciájának, más kormányokat sértegető megszólalásainak tulajdonítja ezt a presztízsveszteséget és úgy ítéli meg, teljesen feleslegessé vált "a méregdrágán kicsinosított Gödöllő". Az ellenzéki képviselő szerint az a politika, amivel a Fidesz-KDNP-kormány eddig is padlót fogott az európai fórumokon - elsősorban a médiatörvény kapcsán - oda vezetett, hogy az "Orbán-kormány európai elnökségi stratégiája összeomlott".
2011.02.18. 13:15
 
 
Jobbik: a kormány vonja vissza a gyermekek után járó extra szavazat ötletét
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy hagyjon fel a halogató taktikával, "azonnal álljon ki és nyilvánosan vonják vissza a gyermekek után járó extra szavazatról szóló javaslatot" - jelentette ki pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Lenhardt Balázs. Az ellenzéki országgyűlési képviselő hangsúlyozta: a javaslat szerintük "elképesztő, elfogadhatatlan és dilettáns." A Jobbik szerint a kormány ezzel az ötlettel csak azt bizonyítja, hogy "folytatni akarja a cigány etnobizniszt," vagyis a roma szavazatok megvásárlását, ami "a 2010-es választási győzelmük mértékét is jelentősen befolyásolta" - fogalmazott Lenhardt.
2011.02.18. 12:15
 
 
Új Széchenyi Tervben várhatóan lesz panelrehabilitációs pályázat
Az Új Széchenyi Terv energiahatékonyságot javító pályázatai között a tervek szerint lesz majd panelfelújításra is kiírás - hangsúlyozta Körtvély Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) osztályvezetője pénteken a Tető, Falak, Homlokzatok, Épületenergetika szakkiállítás keretében rendezett panel rehabilitációs konferencián. Az osztályvezető emlékeztetett arra, hogy az ország energiafelhasználásának 40%-a épületekhez köthető, és ennek kétharmada hűtésre, fűtésre jut. Magyarországon az épületállomány 70%-a energiahatékonyságot javító felújításra szorul, és ez elsősorban az iparosított technológiával épült lakásokat érinti - mondta.
2011.02.18. 12:00
 
 
Fidesz: politikai okok miatt titkosították a 2006-os zavargások jegyzőkönyveit
A Fidesz szerint egyértelműen az akkori ellenzék elleni politikai támadások lehetővé tétele miatt titkosították a 2006-os őszi eseményeket követő parlamenti bizottságok közös ülésein készült jegyzőkönyveket. A szigorúan titkos, államtitoknak minősített dokumentumok nyilvánosságra hozataláról a Népszabadság számolt be. A lap szerint a jegyzőkönyvek eredetileg csak nyolcvan év múlva lehettek volna megismerhetők. Gulyás Gergely, a 2002. és 2010. között az állam részéről elkövetett jogsértéseket vizsgáló albizottságának kormánypárti elnöke elmondta: a titkosítást, néhány személyi adat kivételével egyáltalán nem tartják indokoltnak, az ugyanis kizárólag a korábbi kormányzat érdekeit szolgálta.
2011.02.18. 12:00
 
 
Újabb feljelentést tesz Budai Gyula a filozófuspályázatok ügyében
Újabb filozófuspályázat ügyében tesz feljelentést az elszámoltatási kormánybiztos. Budai Gyula ezt pénteki budapesti sajtótájékoztatón jelentette be, közölve: befejezte a filozófuspályázatok ügyében a vizsgálatot. A pályázatok kiemelt ügyészi felügyeletet kapnak. A kormánybiztos, fideszes országgyűlési képviselő kifejtette: az elmúlt hónapokban összesen hat pályázatot vizsgáltak, ezek közül kettő esetében azt állapították meg, hogy nem történtek jogszabálysértések, három ügyében már korábban büntetőfeljelentés született, a hatodikkal kapcsolatban pedig pénteken tesz feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen jogosulatlan gazdasági tevékenység végzése és hűtlen kezelés gyanúja miatt.
2011.02.18. 11:45
 
 
Mínusz 34 Celsius-fok Moszkvában
Egy hatalmas arktiszi anticiklon az eddiginél is hidegebb időjárást hoz Moszkvába és környékére: a néhány napig tartó, mínusz 20 Celsius-fokos hideg után pénteken reggelre a város körül már mínusz 34-re süllyedt a hőmérséklet, és az elkövetkező napokban az előrejelzések szerint napközben sem emelkedik mínusz 20 fok fölé. Tekintettel az enyhe szélre és a levegő ilyen hidegben szokatlanul magas páratartalmára az emberek a ténylegesnél jóval hidegebbet érzékelnek. A jó hír az, hogy az ilyen csikorgó fagyban kitisztul a levegő, és hét ágra süt a nap, ami nagyon jó érzés a borús téli hónapok után: már néhány napja napsütésben fürdenek a havas moszkvai utcák, s napsütést jósolnak a következő néhány napra is.
2011.02.18. 11:45
 
Krónika: a határon túli magyarok biztonságérzetét növeli az állampolgárság megszerzése
A határon túli magyarok a magyar állampolgárság megszerzését a biztonságukat szavatoló tényezőnek tekintik, mivel az Európai Unió a legkevésbé sem jelent garanciát arra, hogy a kisebbségi problémák rendeződjenek - írja pénteki vezércikkében a Krónika. Az erdélyi napilap szerint az eddig benyújtott több mint harmincezer honosítási igénylés azt jelzi: a határon túli magyarok jelentős hányada számára fontos, hogy a lehető legszorosabb kötelék fűzze őket az anyaországhoz. Az okok között bizonyára előkelő helyet foglalnak el a kézzelfogható előnyök is - a vízummentes amerikai beutazástól egészen addig, hogy a koronás-címeres útlevelet azért Európa-szerte is kevésbé gyanakodva és lenézően veszik kézbe a határőrök - írja a szerző.
2011.02.18. 10:45
 
 
2010-ben 1,9%-kal nőttek a reálkeresetek
Tavaly - döntően a személyi jövedelemadó-szabályok változásának köszönhetően - 1,9%-kal nőttek a reálkeresetek a nettó átlagkeresetek 6,9%-os emelkedése és a 4,9%-os infláció eredőjeként - ez derül ki a Központi Statisztikai Hivatal jelentéséből. A decemberi reálkeresetek viszont 3,8 százalékkal elmaradtak az egy évvel korábbitól, miután a 4,7%-os inflációval szemben a nettó bérek csak 0,7%-kal haladták meg az egy évvel korábbit. A legalább öt főt foglalkoztató vállalkozásoknál és költségvetési intézményeknél a bruttó keresetek decemberben 4,6%-kal elmaradtak az egy évvel korábbitól, de az egész év átlagában 1,4 százalékkal emelkedtek.
2011.02.18. 10:45
 
 
Arnold Schwarzenegger háromméteres szobrot kapott
Személyesen vette szemügyre Arnold Schwarzenegger filmcsillagból lett politikus azt a közel háromméteres szobrot, amelyet Idaho államban készítenek róla, és amely később a színésznek szentelt ausztriai múzeumban állítanak ki. A 63 éves híresség azért repült Los Angelesből Lewiston városába, hogy megnézze a szobrot - közölte a helyi KBOI2 televíziós csatorna. Az egykori Mr. Universum életnagyságúnál is nagyobb mását egy Ralph Crawford nevű művész készíti, és testépítő pózban ábrázolja a színészt, Kalifornia állam volt kormányzóját. A szobor később Ausztriába, a Schwarzenegger nevét viselő múzeumba kerül.
2011.02.18. 10:30
 
Megegyezett a cseh kormány és a tiltakozó kórházi orvosok
Véget ért a cseh kórházi orvosok tiltakozó akciója, miután az orvosi szakszervezetek és az egészségügyi miniszter csütörtök este Prágában emlékeztetőt írtak alá tárgyalásaik eredményéről. A dokumentumban az egészségügyi tárca kötelezte magát arra, hogy emeli a kórházi orvosok fizetését, és az orvosok részt vehetnek a reformok kidolgozásában. Ennek fejében Martin Engel szakszervezeti vezető hivatalosan befejezettnek nyilvánította a tiltakozó akciót, amely társadalmi feszültséget váltott ki Csehországban. A "Köszönjük, távozunk" tiltakozó akció keretében decemberben majdnem 4000 orvos mondta fel munkaszerződését a kórházában.
2011.02.18. 10:00
 
BUX: +0,22 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 49,70 pontos emelkedéssel, 22.623,47 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,22 százalékkal erősödött.
2011.02.18. 09:15
 
 
NHL: Lundqvist 200. győzelme
A New York Rangers svéd olimpiai bajnok kapusa, Henrik Lundqvist NHL-pályafutása 200. győzelmét érte el az észak-amerikai profi jégkorongliga csütörtöki játéknapján. A világ második legjobban fizetett hálóőre - akinek ebben az idényben 7,75 millió dollár az alapbére - a Los Angeles ellen vezette sikerre együttesét. A vendég Kings ezzel együtt sorozatban 11. meccsén szerzett pontot. A Detroit 6-2-re verte a vendéglátó Tampa Bayt, Pavel Dacjuk két góllal, Daniel Cleary pedig egy találattal és két gólpasszal zárt. Eredmények: New York Islanders-Boston Bruins 3-6 New York Rangers-Los Angeles Kings 4-3, szétlövés után.
2011.02.18. 08:45
 
 
Washington 150 millió dolláros gazdasági segélyt folyósít Egyiptomnak
Az Egyesült Államok 150 millió dolláros gazdasági segélyt folyósít Egyiptomnak a demokratikus átmenet elősegítésére - közölte Hillary Clinton amerikai külügyminiszter. "Örömmel jelenthetem ma be, hogy 150 milliót különítünk el Egyiptom számára, hogy támogatni tudjuk az ottani átmenetet és segíteni a gazdasági fellendülést - mondta Clinton, aki a jövő héten Egyiptomba utazik. Washington Hoszni Mubarak egyiptomi elnök lemondása után felszólította az ország katonai vezetését, hogy tegyen lépéseket a demokratikus reform irányába, amelyek elvezethetnek a szabad és igazságos választásokig.
2011.02.18. 08:30
 
 
Európa Liga: Dzsudzsák csapata döntetlent játszott
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven 2-2-es döntetlent ért el a Lille otthonában a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharcának első, csütörtöki mérkőzésén. A magyar válogatott szélső - akit a téli átigazolási szezonban éppen a jelenlegi francia listavezető akart megszerezni - végig a pályán volt az összecsapáson, amelyet a hajrában hozott vissza a holland éllovas: Bouma a 83. percben szépített, Toivonen pedig egy perccel később alakította ki a végeredményt. Huszti Szabolcs csapata, a Zenit 2-1-es vereséget szenvedett a Young Boys vendégeként, a magyar középpályás végig a cserepadon ült. A visszavágókat a jövő héten rendezik.
2011.02.18. 08:15
 
Halott csecsemőt találtak Budapesten a XVII. kerületben
Csütörtök este Budapesten a XVII. kerületi, Domaszék utcai lakásba hívták ki a mentőszolgálat munkatársait egy életjeleket nem mutató kisbabához, a mentősök azonban már nem tudtak segíteni a csecsemőn - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyletese az MTI-nek. A BRFK vizsgálja a haláleset összes körülményét, a halál pontos okára, idejére vonatkozóan az igazságügyi orvos szakértői boncolás ad választ - közölte Sagyibó Melinda.
2011.02.18. 08:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390[1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista