2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Németország átmenetileg lekapcsolja hét atomreaktorát
Angela Merkel német kancellár kedden bejelentette, hogy Németország három hónapra lekapcsolja az energetikai hálózatról az 1980 vége előtt üzembe helyezett hét atomreaktorát. "Kötelezettséget vállalunk minden atomerőmű biztonsági felülvizsgálatára" - mondta a kancellár a sajtónak, miután találkozott az atomerőművekkel rendelkező tartományok miniszterelnökeivel. A felülvizsgálat egyik következménye, hogy "az 1980 vége előtt üzembe állított reaktorokat leállítják a moratórium idejére" - tette hozzá.
2011.03.15. 13:10
 
Szumó: két aranyérmet szerzett a Világjátékok-résztvevő Makai a magyar bajnokságon
Makai Erika nehézsúlyban (+95 kg) és az open kategóriában is aranyérmes lett a Dorogon megrendezett szumóbajnokságon, ezzel megvédte címét. A Nemzeti Sportszövetség sajtószolgálatának keddi tájékoztatása szerint a világbajnoki ezüstérmes, Világjátékokon szerepelt versenyző mindkétszer Kálló Gyöngyit győzte le a döntőben. A férfiaknál az abszolút kategóriában (+115 kg) a világbajnok Líbor Dezső csak ezüstérmet szerzett - itt Földesi István szerezte meg a magyar bajnoki címet -, a nyílt kategóriában viszont nem talált legyőzőre, így egy arannyal és egy ezüsttel zárt.
2011.03.15. 13:00
 
 
Átadták a Szabad Sajtó-díjakat
Martin Schulz, az Európai Parlament szocialista frakciójának német vezetője, Markó Béla, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség leköszönő elnöke, Vörös T. Károly, a Népszabadság főszerkesztője, Porcsin Zsolt debreceni újságíró, a Basahalom boulevard blog szerzője és Hazafi Zsolt, az ATV reggeli műsorának szerkesztője kapta idén a Szabad Sajtó-díjat. Az MSZP által létrehozott Szabad Sajtó Alapítvány díjátadó ünnepségén kedden a Pilvax kávéházban Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke arról beszélt, hogy a médiatörvény elfogadásával a sajtószabadság is áldozatául esett a kormány politikai rendszerváltásának, és ismét a jogszabály visszavonására szólította fel a kabinetet.
2011.03.15. 12:50
 
Megállapodtak az EU-pénzügyminiszterek a gazdasági koordinációt növelő szabályokról
Politikai megállapodásra jutottak az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei kedden Brüsszelben az euróövezet pénzügyi stabilitását tovább segítő hat jogszabályról. A gazdasági koordináció fokozásának témakörébe tartozó jogszabályok olyan további előírásokat vezetnek majd be, amelyek révén az EU-ban csökkenhet a pénzügyi válságok előfordulási valószínűsége és súlyossága. A keddi találkozón - amelynek elnöke Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter volt - a miniszterek közös tárgyalási mandátumra jutottak, amelyek alapján a tagállamok Tanácsa megállapodhat az ügyben az Európai Parlamenttel. A magyar elnökség reményei szerint a félév végére az EP-vel is létrejöhet a megegyezés.
2011.03.15. 12:30
 
Az UMDSZ elnöke tisztázni szeretné a vitás kérdéseket az ukrán államhatalommal
Gajdos István, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) elnöke, Beregszász polgármestere szerint széles körű egyeztetésre lenne szükség a kárpátaljai magyarságszervezetek és az államhatalom között a vitás kérdések tisztázására, miután Kárpátalja megye önkormányzati vezetője - Kárpát-Ukrajna kikiáltása évfordulójának ünneplése miatt - felvetette március 15. beregszászi megünneplésének elhalasztását. Gajdos az ungvári Kárpáti Igaz Szó kedden megjelent számának nyilatkozva elmondta: a megyei tanács (közgyűlés) elnökének javaslata ellenére ragaszkodik március 15-éhez, hozzátéve, hogy minden az eredeti forgatókönyv szerint fog történni kedden.
2011.03.15. 12:10
 
 
A szokásosnál magasabb a sugárzás szintje Tokióban
A szokásosnál magasabb sugárzási szintet mértek kedden helyi idő szerint kora délután a japán fővárosban, de az eltérés mértéke rendkívül alacsony - közölte a tokiói önkormányzat. A jelenlegi sugárzás nem káros az emberi egészségre - hangsúlyozta a hivatal. A radioaktív sugárzást azután kezdték el sűrűbben mérni Tokióban, hogy a japán fővárostól 250 kilométernyire északra, a Fukusima atomerőműben robbanás történt, és tűz ütött ki, amelynek következtében radioaktív szivárgás lépett föl. Emiatt megnőtt a sugárzó anyagok koncentrációja, és a szél déli irányba sodorta a radioaktív részecskéket. Hivatalos közlés szerint időközben eloltották a négyes reaktorban keletkezett tüzet.
2011.03.15. 12:00
 
Kárpátaljai magyar szervezet válasza az ukrán nacionalisták vádaskodásaira
A Magyar Értelmiségiek Kárpátaljai Közössége (MÉKK) kedden nyílt levelet tett közzé, amelyben visszautasítja a szélsőjobboldali Szvoboda párt Kárpátalja megyei szervezetének magyarellenes vádaskodásait az 1939-es kárpátaljai eseményekkel és a vereckei magyar honfoglalási emlékművel kapcsolatban. Az ungvári zakarpattya.net.ua hírportálon publikált, Dupka György MÉKK-elnök által jegyzett írásban a magyar szervezet a Szvoboda egy nappal korábban ugyanitt megjelent nyilatkozatára válaszol, amelyben az ukrán párt kárpátaljai szervezete "a magyar állam felelősségének tisztázását" követelte a "Kárpát-Ukrajna 1939-es megszállása idején elkövetett bűntettek", "az ukrán nép ellen 1939-1944-ben végrehajtott népirtás" ügyében.
2011.03.15. 12:00
 
 
Moziba kerül Kocsis Ágnes Pál Adrienn című filmje
Csütörtöktől kerül a fővárosi mozik műsorára Kocsis Ágnes fesztiváldíjas alkotása, a rendező által belső road movie-nak titulált Pál Adrienn című film. A rendező második nagyjátékfilmjének főhőse, Piroska csaknem húsz éve egy elfekvő osztály ápolónője, ahol napi rutinnal tolja az alagsorba az elhunyt betegeket. Érzelmektől mentes, fásult apátiába süllyedt életét a kihalt folyosókon kórházi fapapucsának ütemes klaffogása, pedáns rend szerint élő vőlegényének kiszolgálása és - látszólag egyetlen örömforrásként - a napi krémesadag elfogyasztása fogja keretbe. Moccanatlan világából egy váratlanul felbukkanó gyerekkori emlék tépi ki: nekivág, hogy megkeresse Pál Adriennt, egykori osztálytársát.
2011.03.15. 11:40
 
 
272 forint körüli árfolyamon van az euró
Az összességében feszültnek mondható pénz- és tőkepiaci környezetben a forint viszonylag jól tartja magát az euróval szemben: röviddel tíz óra előtt egy euró 272,80 forintot ért, hétfőn későn 271,60 forintot adtak egy euróért a londoni bankközi piacon. Az euró jegyzése jellemzően a 272-273 körüli tartományban van napok óta, egy-két kisebb kilengéstől eltekintve nem volt tapasztalható nagyobb mozgás a munkaszüneti napokon. Az euróval szembeni forintjegyzések továbbra is a 273-as szint közvetlen közelében vannak. A svájci frankkal szemben viszont már jelentősebb volt az elmozdulás: kedden délelőtt 212,98 forint volt az árfolyam, hétfőn későn 210,49 forint.
2011.03.15. 11:40
 
 
Profi boksz: Erdei Zsolt vezeti a WBO-ranglistát
A félnehézsúly ranglistavezetője lett, ez által első számú kihívói pozícióba került Erdei Zsolt a Boksz Világszervezetnél (WBO) - adta hírül kedden a monokli.com. Az eddigi mind a 32 profi fellépését megnyerő korábbi WBO-világbajnok élre kerülése nem jelent automatikusan vb-címmérkőzést, mivel a világelső német Jürgen Brahmernek (36-2) a pillanatnyilag interim bajnok walesi Nathan Cleverly (21-0) a hivatalos kihívója, akivel május 21-én, Londonban küzd meg. A meccs győztese ezt követően legalább egyszer szabadon választhat kihívót a világszövetség 15-ös ranglistájáról, mielőtt "Madár" megkaphatja a lehetőséget régi öve visszaszerzésére.
2011.03.15. 11:10
 
 
A G8-ak közt nincs megegyezés repüléstilalmi övezetről Líbiában
A nagyhatalmak G8-as országcsoportjának párizsi találkozóján nem született megállapodás egy líbiai katonai beavatkozásról - mondta el kedden Alain Juppé, a házigazda Franciaország külügyminisztere, elismerve, hogy nem sikerült meggyőznie a partnereit ebben a kérdésben. "Egyelőre nem győztem meg őket" - jelentette ki Juppé a Europe 1 rádiónak az amerikai, orosz, német, brit, olasz, kanadai és japán kollégájával előző este elköltött munkavacsora után. Juppé elmondta, hogy a kérdésben országa és Nagy-Britannia lépett fel kezdeményezőként, javasolva, hogy létesítsenek repüléstilalmi övezetet Líbia felett, vagy célzott légicsapásokkal gyengítsék meg Kadhafi líbiai vezető katonai erejét.
2011.03.15. 11:10
 
 
Minden Japánban tartózkodó magyarral sikerült felvenni a kapcsolatot
A katasztrófa idején Japánban tartózkodó összes magyarral sikerült felvenni a kapcsolatot, mindannyian jól vannak - közölte Pataki Eszter, a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője kedden az MTI-vel. Vasárnap még hét magyart kerestek, egy öttagú családot és további két embert. Pataki Eszter keddi tájékoztatása szerint utóbbiakkal, két egyetemistával még hétfőn sikerült felvenni a kapcsolatot, azóta pedig az öttagú családdal is érintkezésbe tudott lépni a magyar követség. Japánban a március 11-i földrengés és az általa kiváltott szökőár pusztítása nyomán hiány van élelmiszerből, üzemanyagból és korlátozták az áramellátást. Hétfőn a legerősebb utórengés 6,2-es erősségű volt.
2011.03.15. 10:40
 
NHL: megszakítás nélkül hatodszor nyert a Vancouver
Sorozatban a hatodik győzelmét aratta a Vancouver Canucks az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). Az éllovas kanadai csapat a legutóbbi, hétfői játéknapon 4-2-re verte a Minnesota Wild együttesét Raffi Torres, Daniel Sedin egy-egy, illetve Ryan Kesler két góljával. Eredmények: Vancouver Canucks-Minnesota Wild 4-2, Toronto Maple Leafs-Tampa Bay Lightning 2-6, Chicago Blackhawks-San Jose Sharks 6-3.
2011.03.15. 10:20
 
 
Katonai tiszteletadás mellett felvonták a nemzeti lobogót a Kossuth téren
Katonai tiszteletadás mellett, a közjogi méltóságok jelenlétében felvonták a Magyar Köztársaság lobogóját az 1848-49-es szabadságharc és forradalom 163. évfordulójának alkalmából a Parlament előtti Kossuth Lajos téren kedd délelőtt. A zászlófelvonáson részt vett Schmitt Pál köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László házelnök. Az ünnepi eseményen a közjogi méltóságokon kívül jelen voltak a kormány tagjai, több parlamenti párt képviselője és a diplomáciai testület tagjai. Az idei március 15-ének a közös ünneplés a jelszava. A zászlófelvonást mintegy kétezren kísérték figyelemmel a Kossuth téren.
2011.03.15. 10:00
 
 
NBA: visszavágott a Miami
Visszavágott a március 4-i harmincpontos vereségért a Miami Heat a San Antonio Spursnek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A floridai alakulat bő másfél hete 125-95-re kapott ki texasi ellenfelétől, melyet hétfőn 110-80-ra vert meg, sorozatban harmadik győzelmét aratva egy ötös rossz szériát követően. Eredmények: Miami Heat-San Antonio Spurs 110-80, New Jersey Nets-Boston Celtics 88-79 Washington Wizards-Oklahoma City Thunder 89-116 Memphis Grizzlies-Los Angeles Clippers 105-82 New Orleans-Denver 103-114, Houston-Phoenix 95-93, Utah-Philadelphia 112-107, Sacramento-Golden State 129-119, Los Angeles Lakers-Orlando 97-84.
2011.03.15. 09:30
 
 
Genetikai sajátosságok befolyásolják a zenehallgatásra való hajlamot
A zenehallgatásra való hajlam hátterében bizonyos genetikai sajátosságok állnak, amelyek a szociális kötelékek és a kommunikáció kialakításában fontos szerepet játszó idegrendszeri területekkel vannak összefüggésben - derült ki egy új tanulmányból. A finnországi Helsinki Egyetem és a Sibelius Akadémia szakemberei 31 finn család, összesen 437 tagját vonták be a kutatásukba. A 8 és 93 éves kor közötti résztvevők között hivatásos, illetve amatőr zenészek, valamint semmilyen zenei képzettséggel nem rendelkező emberek is voltak.
2011.03.15. 09:30
 
 
Egy fővárosi pincetűzből hét embert mentettek ki
Egy pincetűzből hét embert - négy felnőttet és három gyermeket -, továbbá két kutyát mentettek ki a tűzoltók kedd hajnalban Budapest XI. kerületében, a Galvani utcában - tájékoztatta a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az MTI-t. Kisdi Márk Máté hozzátette: senki sem sérült meg a történtek során. A lángok a mintegy 20 négyzetméteres pincehelyiségben csaptak fel, ahol elektromos berendezések égtek. A tüzet megfékezték, majd átszellőztették az épületet. Hárman könnyebben megsérültek keddre virradó éjjel egy lakástűzben Budapesten a XVIII. kerületben. Egy négyemeletes ház harmadik emeleti lakásának konyhájában csaptak föl a lángok. A három sérült vélhetően füstmérgezést szenvedett.
2011.03.15. 09:20
 
 
Schmitt: március 15-e a magyar emberek szívét megérintette
Március 15-e volt régen is az az ünnep, ami a magyar emberek szívét megérintette - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök kedden, a Duna Televízió Reggel a Dunán című ünnepi műsorában. Az államfő arra a kérdésre, hogy mit jelent neki március 15-e, úgy válaszolt: már kiskorában megtanulta, hogy az ünnepnek meg kell adni a méltóságot. Hozzátette: március 15-e volt régen is az az ünnep, ami a magyar emberek szívét megérintette. Közölte: a mai március 15-e annyiban más az elmúlt évek megemlékezéseitől, hogy eltűnnek a kordonok a Kossuth térről. A kordon mindent szimbolizál csak az összetartozást, a szabadságot és az ünnepet nem, kordont az húz, akinek félnivalója van, vagy el akarja magát határolni valamitől - jelentette ki.
2011.03.15. 09:00
 
 
Felújították a részecskenyalábok ütköztetését a CERN-ben
Felújították a hét végén a részecskenyalábok ütköztetését a nagy hadronütköztetőben, az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) szakemberei idén először valósították meg a fénysebességére felgyorsított részecskék ütköztetését a nagyhadronütköztető téli leállítása után. "Jól kezdődött, stabil nyalábokkal. Egy kicsit még előbbre is vagyunk a programmal a téli szünet után" - nyilatkozta hétfőn a Reuters hírügynökségnek James Gilles szóvivő.
2011.03.14. 21:20
 
 
Navracsics: március 15-e a szabadság összesűrűsödött pillanata volt
1848. március 15-e a szabadság összesűrűsödött pillanata volt, egy olyan pillanat, amikor a nemzet egyszerre élte át a szabadság élményét - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a nemzeti ünnep alkalmából rendezett hétfői díszelőadáson, a budapesti Nemzeti Színházban. A fideszes politikus hangsúlyozta: a szabadság közösségi élmény, amelyet egyedül nem lehet átélni, "csak együtt érezhetjük" azt. Navracsics Tibor kiemelte azt is, hogy 1848. március 15-én és az azt követő időszakban a nemzet fogalma - a korábbi hagyományos értelmezéstől eltérően - Magyarország minden polgárára kiterjedt. Azok a törvények, amelyeket 1848-ban fogadtak el, polgárivá tették Magyarországot.
2011.03.14. 20:50
 
A KENÓ március 14-ei nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 14-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 8, 11, 16, 19, 20, 32, 34, 35, 37, 45, 46, 50, 54, 56, 58, 64, 75, 76, 77, 78.
2011.03.14. 20:40
 
 
Kiadatási őrizetben van Jozef Rohác
Kiadatásira változtatta Jozef Rohác előzetes fogva tartását hétfőn a Nyitrai Megyei Bíróság. Rohácot egy Magyarországon kiadott európai elfogatóparancs alapján vették őrizetbe február közepén Szlovákiában. A hétfői döntés nem jelenti automatikusan azt, hogy Rohácot ki is adják Magyarországnak. A nyitrai államügyészség szerint Rohác kiadásához újabb ügyészi indítványra és újabb bírósági döntésre lesz szükség.A magyar hatóságok hivatalosan nem közölték, miért körözik Rohácot. A sajtóban megjelent értesülések szerint a szlovák férfinek köze lehet Fenyő János vállalkozó meggyilkolásához.
2011.03.14. 20:40
 
 
Férfi kosárlabda MK-döntő:a Szolnok harmadik aranyérme
A Szolnok fennállása során harmadszor hódította el a férfi kosárlabda Magyar Kupát, miután a hétfői döntőben házigazdaként 79-71-re legyőzte az Albacompot. Eredmény, döntő: Szolnoki Olaj KK-Albacomp 79-71 (21-17, 17-17, 19-21, 22-16), legjobb dobók: Trotter 17, Clark 16, Báder 15, Horváth 15, illetve Hanga 25, Simon 16, Crocker 13. A Tisza-parti együttes mindhárom diadalát hazai környezetben aratta, előzőleg 2002-ben és 2007-ben.
2011.03.14. 20:30
 
 
Még mindig folytatódnak a harcok Líbiában
Líbia keleti és nyugati részén is folytak a harcok hétfőn a hadsereg Moammer Kadhafihoz hű erői és a felkelők között. A keleti országrészben a felkelőknek hétfőn sikerült visszafoglalniuk a Tripolitól mintegy 750 kilométerre lévő Marsza el-Brega kikötőváros egy részét. Egy nappal korábban a hadihajóktól, páncélosoktól és repülőgépektől támogatott kormányerők ugyan elűzték őket, de az éjszaka leple alatt visszaszivárogtak, s nap közben is tartani tudták magukat. A líbiai kormányzat erői támadták a Tripolitól nyugatra lévő Zuvarát is, amely vasárnap az utolsó, a felkelők kezén lévő település volt Tripolitól nyugatra. Az olajkikötőbe páncélosok nyomultak be.
2011.03.14. 20:00
 
 
Serie A:Ibrahimovicot három meccsre eltiltották
Három mérkőzésre szóló eltiltással büntette hétfőn a listavezető AC Milan svéd csatárát, Zlatan Ibrahimovicot az olasz labdarúgóliga. A támadónak azért kell bűnhődnie, mert a vasárnapi, Bari elleni bajnokin (1-1) megütötte Marco Rossit, ezért egyből piros lapot kapott. Ibrahimovic az eltiltás miatt kihagyni kényszerül az április 3-i városi rangadót a címvédő Internazionaléval szemben, valamint a Palermo és a Fiorentina elleni Serie A-meccset is.
2011.03.14. 19:20
 
Semjén Zsolt állami kitüntetéseket adott át Kolozsváron
Állami kitüntetéseket adott át hétfőn Kolozsváron Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A kolozsvári Szentmihály Római Katolikus Nőszövetség dísztermében több olyan neves erdélyi személyiségnek adott át állami kitüntetést, aki a magyar tudományosság, a magyar kultúra területén jelentős teljesítményt nyújtott. Így a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét vehette át dr. Kovács András művészettörténész, a Babes-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) tanára, az MTA külső tagja, Maros Dezső gépészmérnök, a Műszaki Egyetem tanára, a Román Akadémia főkutatója, Tőkés István nyugalmazott teológiaprofesszor, az Erdélyi Református Egyházkerület volt püspök-helyettese.
2011.03.14. 19:10
 
 
A Jobbik feljelentéseket tesz Szanyi Tibor kijelentései miatt
Feljelenti a Jobbik a gyöngyöspatai ügyben "hazugságokat állító" Szanyi Tibort, de azokat a sajtóorgánumokat is, amelyek csak a szocialista politikus szavait ismertették, a Jobbik cáfolatát azonban nem közölték - mondta Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője az MTI-nek. Az MSZP-s országgyűlési képviselő szombaton közleményben, vasárnap pedig sajtótájékoztatón szólította fel a kormányt, hogy haladéktalanul tegyen rendet Gyöngyöspatán, és zavarja el azt a "fekete sereget", amelyet a Jobbik odaküldött. A szocialista politikus közlése szerint "a Jobbikhoz köthető paramilitáris alakulatok" egy kettős fakeresztet állítottak fel Gyöngyöspatán, és azt meggyújtva "tombolva kiáltoztak" az ottaniaknak.
2011.03.14. 18:00
 
 
Átadták a Kossuth- és Széchenyi-díjakat
Minden létrehozott érték sok tízezres értéktelenség ellen vív győzedelmes csatát és a szelíd szó, a kritikai szemlélet, az alázat a munkában, a kérlelhetetlenség a minőségben csak látszólag folytat egyenlőtlen küzdelmet az igénytelenséggel, a viszonylagossággal, a kevesebbel való beéréssel - mondta az államfő hétfőn a Parlamentben a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Köztársasági Érdemrend kitüntetéseinek átadásán. A díjazottakhoz szólva kiemelte: Önök az alkotásban és cselekvésben megosztott tehetségükkel azt bizonyítják, hogy - Ottlik Géza szavaival - a világ mégis különb hely, az emberi élet mégis nagyszabásúbb dolog, mint amilyennek emberi ésszel látszik.
2011.03.14. 17:30
 
 
Betörtek Madonna londoni otthonába
Vádat emeltek az ellen a 29 éves férfi ellen, aki a hét végén betört Madonna londoni otthonába. A The Sun című, legnagyobb példányszámú brit bulvárlap hétfőn arról írt, hogy az énekesnő londoni lakását a hét végén törték fel, amikor Madonna gyermekeivel az Egyesült Államokban tartózkodott nagymamája halála miatt. Elsie Mae Fortin, Madonna anyai nagyanyja múlt szerdán hunyt el 99 éves korában Michigan államban. A rendőrség megerősítette, hogy a 29 éves Gregorz Matlokot őrizetbe vették szombat hajnalban London Marylebone kerületének egyik házában, ahol az énekesnő otthona is van. A férfinak még hétfőn meg kell jelennie egy londoni bíróság előtt.
2011.03.14. 16:30
 
 
Két holttestet találtak egy budapesti lakásban
Holtan találtak egy 41 éves nőt és egy 40 éves férfit hétfőn egy budapesti, III. kerületi lakásban - közölte a BRFK a rendőrség honlapján. Az elsődleges adatok szerint a férfi feltehetően megölte a nőt, majd önmagával is végzett. Az ügy körülményeinek tisztázására a rendőrség eljárást indított.
2011.03.14. 16:30
 
EU-jogsértési eljárás Magyarország ellen
Az Európai Bizottság hétfőn úgy határozott, hogy - az úgynevezett jogsértési eljárás első lépéseként - hivatalos felszólító levél formájában tájékoztatást kér Magyarországtól a távközlésre tavaly októberben kivetett különadóról. Az uniós végrehajtó testület - közölték Brüsszelben - attól tart, hogy ez az adó összeegyeztethetetlen az uniós távközlésiszabályozással. Az ugyanis előírja, hogy a távközlési szolgáltatókra csak olyan különdíj vethető ki, amely közvetlenül hozzájárul az ágazat szabályozási költségeinek fedezéséhez.
2011.03.14. 16:30
 
 
Női labdarúgó Eb-selejtező: a norvégokkal egy csoportban a magyarok
A női labdarúgásban igen erős Norvégiával is azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportba került a magyar válogatott a Nyonban tartott hétfői sorsoláson. A skandináv gárdán kívül még Izland, Belgium, Észak-Írország és Bulgária szerepel a magyarok hatosában, melyből az első helyezett jut ki a kontinensviadalra. A legjobb csoportmásodik szintén Eb-résztvevő lesz, míg a másik hat pótselejtezőt játszik. A 2013-as, 12 csapatos Eb-t Svédországban rendezik, a házigazda automatikus résztvevője a tornának.
2011.03.14. 16:10
 
Marad a tavaszias idő, záporokkal
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a változóan felhős égből még zápor előfordulhat. Kedden a fátyol- és gomolyfelhők mellett több órás napsütés valószínű, bárhol előfordulhat zápor. Hétfőn az Észak-Dunántúlon még többfelé megerősödik a délnyugati szél, kedden már csak élénk széllökésekre kell számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3, 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 13, 19 fok között várható.
2011.03.14. 15:50
 
 
A japán GDP 3 százalékába kerülhet a földrengés
Az éves japán hazai össztermék (GDP) 3 százalékának megfelelő kárt okozhatott a japán földrengés- és szökőár-katasztrófa, londoni pénzügyi elemzők hétfőn közzétett első számszerű becslései szerint. Citybeli szakértők azonban azt is jósolják, hogy az újjáépítési kiadások támasztotta keresletnövekmény a későbbiekben többet ad hozzá a japán gazdaság teljesítményéhez, mint amennyivel a természeti csapás az idén csökkentheti a növekedést. A Barclays Capital, a City egyik legnagyobb befektetési háza hétfőn összeállított helyzetértékelésében 15 ezer milliárd jenre (több mint 180 milliárd dollárra) taksálta a várható teljes kárösszeget. A ház számításai szerint ez a japán gazdaság évi összteljesítményének hozzávetőleg a 3 százaléka.
2011.03.14. 15:50
 
 
Facebook oldalt kap II. János Pál pápa
A héten mutatja be a Vatikán azt a Facebook közösségi oldalt, amelyet II. János Pál pápa közelgő szentté avatásának szentelnek. Az oldalon a május elsején tartandó szentté avatás eseményeit kívánják a lehető legszélesebb körben bemutatni, azonban lesznek videolinkek II. János Pál 27 éves pápaságának eseményeiről is. XVI. Benedek pápa szeptemberi nagy-britanniai látogatása volt a Vatikán első próbálkozása arra, hogy egy egyházi eseménynek Facebook-oldalt szenteljenek. Ez az oldal még most is aktív, naponta 10-15 ezren látogatják rendszeresen.
2011.03.14. 15:00
 
 
Erdei április 16-án bokszol sajtóértesülések szerint
Sajtóértesülések szerint Erdei Zsolt profi ökölvívó április 16-án lép legközelebb kötelek közé. A monokli.com internetes szaklap az ESPN honlapjának cikkére hivatkozva azt írta, hogy a korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok nem címmérkőzést vív, hanem egy nyolc- vagy tízmenetes küzdelem vár rá az egyesült államokbeli Mashantucketben, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki lesz Erdei ellenfele. A gála főmérkőzésén amúgy Andre Berto és Victor Ortiz küzd meg a Boksz Világtanács (WBC) váltósúlyú vb-címéért.
2011.03.14. 14:50
 
 
A kormánypárti frakcióvezetők átadták az államfőnek az alaptörvény-tervezetet
A Fidesz frakcióvezetője, Lázár János Harrach Péterrel, a KDNP frakcióvezetőjével a Sándor-palotában átadta Schmitt Pál köztársasági elnöknek a frakciószövetség alaptörvény-tervezetét. Lázár arra kérte az államfőt: forduljon felhívással a parlamenti képviselőkhöz, hogy vegyenek részt az alkotmányozás folyamatában. A Fidesz képviselőcsoportjának vezetője azt kérte az államfőtől, hogy forduljon felhívással a civil szervezetekhez is, mondják el véleményüket a törvényjavaslatról. Mint emlékeztetett, nemzeti konzultáció keretében szeretnék az új alkotmányt elfogadni. Hozzátette: az új alkotmánnyal kapcsolatban 8,5 millió választópolgárt kerestek meg, s már több mint 800 ezren visszajeleztek.
2011.03.14. 14:30
 
 
Robbanás történt a sérült fukusimai atomerőműben
Robbanás történt hétfőn annak az észak-japáni atomerőműnek a hármas blokkjában, amelyben a három nappal ezelőtti földrengés és szökőár következtében leállt a hűtési rendszer; a detonációban kilencen megsérültek. Az erőművet üzemeltető cég közlése szerint a reaktort borító acélburok a robbanás ellenére ép maradt, vagyis nem fenyegeti sugárzásveszély sem a körzetben lakó embereket, sem a környezetet. A detonációban kilenc ember megsérült, egyelőre nem lehet tudni, súlyos-e az állapotuk. Szombaton ugyanennek a Fukusima-1 erőműnek egy másik - az egyes számú - blokkjában következett be robbanás.
2011.03.14. 13:50
 
 
Földönkívüli invázió hódította meg az amerikai mozipénztárakat
A földönkívüliek sikeresen ostromolták a hétvégén az észak-amerikai mozik jegypénztárait: A Föld inváziója - Csata: Los Angeles című film 36 millió dolláros (több mint 7 milliárd forintos) bevétellel hódította meg a kasszasikerlista csúcsát. A nyugati parti metropoliszt védelmező amerikai tengerészgyalogosok története két új filmet is maga mögé utasított: A lány és a farkas című thrillert és a Disney nem túl fényesen szereplő új animációját, az Anyát a Marsra című alkotást. A Föld inváziója magyar premierjére csütörtökig kell várni.
2011.03.14. 13:40
 
 
Serie A: négy perc alatt fordított a Napoli
Bár a szünetben még hátrányban volt, a második félidőben négy perc alatt fordított és végül két góllal nyert a Napoli a mérkőzést tíz emberrel befejező Parma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi zárómeccsén. Eredmények: Serie A, 29. forduló: Parma-Napoli 1-3.
2011.03.14. 13:10
 
 
Elhalasztották Japánban a műkorcsolya-világbajnokságot
A Japánt pénteken sújtó, és sok ezer ember halálát okozó földrengés és szökőár miatt a nemzetközi szövetség (ISU) hétfőn elhalasztotta a Tokióban március 21. és 27. között tervezett műkorcsolya-világbajnokságot. Az ISU közlése szerint csak később döntenek a vb új időpontjáról, vagy esetleges törléséről. Pénteken a szigetország északkeleti partvidékét a Japánban valaha mért legnagyobb erejű, a Richter-skála szerint 8,9-es földrengés rázta meg, amelynek epicentruma 240 km-re volt a fővárostól. A természeti katasztrófa miatt elhalasztották a japán labdarúgó-bajnokság valamennyi márciusi mérkőzését, egyszersmind kétségessé vált a futballválogatott szereplése a nyári Copa Americán.
2011.03.14. 13:10
 
 
Átadták a Babérkoszorú díjakat, a kiváló és érdemes művészi címeket
A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter hétfőn átadta a Kiváló Művész, az Érdemes Művész és a Babérkoszorú díjakat Budapesten, a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A kultúráért is felelős tárca tájékoztatása szerint a Magyar Köztársaság Kiváló Művésze címet Andor Tamás Balázs Béla-díjas operatőr, érdemes művész; Bács Ferenc Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész; Bede Fazekas Csaba magánénekes, érdemes művész; Morell Mihály festő- és szobrászművész, vágó, érdemes művész; Páll Lajos festő- és grafikusművész, költő, érdemes művész; valamint Szász János Balázs Béla-díjas film- és színházi rendező, érdemes művész kapta meg.
2011.03.14. 13:00
 
 
Állami kitüntetéseket adnak át a nemzeti ünnep előtt
A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából magas művészeti és tudományos elismeréseket adnak ma át: a parlamentben a Kossuth- és Széchenyi-díjakat, a Petőfi Irodalmi Múzeumban pedig a kiváló és érdemes művészi címeket, valamint a Babérkoszorú díjakat vehetik át a művészeti és tudományos élet kiemelkedő szereplői. Az Országházban az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából állami kitüntetéseket, a Kossuth- és Széchenyi-díjak mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend legmagasabb fokozatait adja át Schmitt Pál köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök.
2011.03.14. 10:50
 
 
Indian Wells-i tenisztorna: Clijsters maradt, Zvonarjova búcsúzott
A volt világelső, jelenleg második belga Kim Clijsters nagy nehézségek árán továbbjutott, ugyanakkor a rangsorban harmadik orosz Vera Zvonarjova kikapott és kiesett az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. Clijstersnek az olasz Sara Erranival gyűlt meg a baja, s csak a döntő játszmában tudott felülkerekedni riválisán, míg Zvonarjovának a szlovák Dominika Cibulkova parancsolt megálljt több mint háromórás küzdelem után. A férfiaknál, ahol 3,645 millió dollárt osztanak fel, a 2. fordulóban pályára lépett favoritok közül a svájci Roger Federer, a szerb Novak Djokovic és az amerikai Andy Roddick is nyert, s a legjobb 32 között folytathatja.
2011.03.14. 10:40
 
Fazekas: nincs közvetlen hatása Európára a japán földrengésnek
Nincs közvetlen hatása a Japánban történt földrengésnek az Európai Unióra, az Európai Bizottság tájékoztatása szerint egyetlen tagállamban sem mértek megemelkedett sugárzást - jelentette ki hétfőn Brüsszelben, az EU-tagországok környezetvédelmi minisztereinek találkozója előtt az azt elnökként vezető Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. Elmondta: a magyar elnökség felkérte a bizottságot, hogy a találkozón adjon tájékoztatást az eddigi eseményekről, különös tekintettel az atomerőművek biztonságára. Günther Oettinger energiaügyi biztos kedden találkozik a 27 tagállam nukleáris biztonságért felelős hatóságainak és az erőműveknek a képviselőivel, és tájékozódik az eddigi intézkedésekről.
2011.03.14. 10:20
 
 
Gyászjelentés első kézből: mindenki a saját nekrológját írja
Arra kérték egy angol falu lakóit, hogy saját maguk írják meg a helyi lapba szánt gyászjelentésüket. A Wiltshire grófságbeli falu, Lydiard Millicent életéről havilap ír Lydiards Magazine címen. A folyóiratot - amely gyászjelentéseket is közöl - egy 87 éves szerkesztő, bizonyos Constance Reed gondozza, de már nehezen bírja a munkát. "Hasznos lenne, ha az itt maradók megírnák saját gyászjelentésüket, mielőtt meghalnak" - idézte a BBC brit közszolgálati adó internetes oldala az idős szerkesztőasszonyt. "Amikor a család és a barátok gyászolnak, nem igazán akarnak asztalhoz ülni, hogy megírják az elhunyt életútját" - jegyezte meg Reed.
2011.03.14. 08:40
 
 
Szerdán módosítják az idei költségvetést
Az Országgyűlés szerdai ülésén módosítja a 2011. évi költségvetést és az államháztartási törvényt a 250 milliárd forintot stabilitási tartalékkal összefüggésben. Az Országgyűlés arról dönt, hogy több mint 15 milliárd forintot zárol a kormány alá nem tartozó szervezeteknél. E szerint Országgyűlés fejezetén belül 384,2 millió, a Közbeszerzések Tanácsánál 7,2 millió, Köztársasági Elnökségnél 53,1 millió, az Alkotmánybíróságnál 66,8 millió, Országgyűlési Biztosok Hivatalánál 80,7 millió, az Állami Számvevőszéknél 361 millió, a bíróságoknál 3,7 milliárd, az ügyészségnél 1,6 milliárd, a Gazdasági Versenyhivatalnál 63,8 millió, a Magyar Tudományos Akadémiánál pedig 1,4 milliárd forintot zárolnak.
2011.03.14. 08:30
 
 
Vettel két évet hosszabbít a Red Bullnál
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel - német lapértesülés szerint - további két évvel meghosszabbítja 2012-ben lejáró szerződését a Forma-1-es Red Bull-istállónál. A Bild am Sonntag című magazin úgy tudja, hogy Vettelnek évi 12 millió euró honoráriumot folyósítanak majd, s ezzel ő lesz a harmadik legjobban fizetett német sportember, kollégája, Michael Schumacher és a kosaras Dirk Novitzki mögött. A Bild idézi Dietrich Mateschitz tulajdonost, aki szerint Vettel akár tíz évig is maradhat a csapatnál, "ha tartja a formáját.'"
2011.03.14. 08:20
 
 
Változások a közösségi közlekedésben a nemzeti ünnepen
Változik a március 15-i ünnep miatt a közösségi közlekedés rendje, Budapesten ingyenes lesz a parkolás, a BKV több járata kedden módosított útvonalon közlekedik. Március 14-e munkanap helyett ünnepnap, 19-én szombaton pedig munkanap lesz. Emiatt a MÁV és a volántársaságok is rendkívüli menetrendet léptetnek érvénybe. A MÁV március 15-én a vasárnapi, 18-án az ünnepnapi, 19-én a pénteki menetrend szerint közlekedteti személyszállító vonatait. A szerelvények március 20-án, vasárnap már a megszokott menetrend szerint közlekednek.
2011.03.14. 08:20
 
 
Pokorni: a kormány nem tervezi tandíj bevezetését
Nem tervezi a kormány tandíj bevezetését, ilyen elképzelés "nincs az asztalon" - jelentette ki Pokorni Zoltán a HírTV Kontraszt című műsorában vasárnap este. Az Országgyűlés oktatási bizottságának fideszes elnöke annak a véleményének is hangot adott, hogy ha nem tartják fenn a költségtérítéses rendszert, akkor az egyetemek nem lesznek finanszírozhatóak. Pokorni Zoltán azt mondta, maga sem tudja, hogyan került bele a Széll Kálmán Tervbe egy táblázat alá az az apróbetűs passzus, amely többi között a költségtérítéses képzésnek a felsőoktatási rendszerből történő kivezetéséről szól. Amikor a szöveget megvitatták, ezek a mondatok nem szerepeltek benne - jegyezte meg.
2011.03.13. 22:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366[1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista