2020. június 4., csütörtök - Bulcsú
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
ENSZ-különmegbízott: a médiahatóság legyen független intézmény
A médiahatóság létezése alapvető fontosságú a világ minden országában, de olyan független intézménynek kell lennie, amelynek tagjait a parlament választja meg, és amelyben minden párt és a sajtószervezetek is képviseltethetik magukat - hívta fel a figyelmet a magyar médiatörvénnyel kapcsolatban Frank La Rue, az ENSZ szólás- és véleményszabadsággal foglalkozó jelentéstevője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A világszervezet raportőre háromnapos budapesti látogatása végén azt szorgalmazta: Magyarországon legyen a médiaszabályozásról nagyon nyitott párbeszéd, amelybe mindenkit bevonnak, akár azonos, akár eltérő a véleménye.
2011.04.05. 12:30
 
 
Rekord mértékben fogyatkozott az ózonréteg az Északi-sark felett
A Nap káros ultraibolya-sugárzásától védő ózonréteg eddig nem tapasztalt mértékű fogyatkozását figyelték meg az Északi-sark felett tudósok a Meteorológiai Világszervezet (WMO) keddi tájékoztatása szerint. A tél elejéhez képest március végére 40 százalékkal vékonyodott az ózonréteg, a korábbi legmagasabb mérték 30 százalék volt - ilyen léptékű csökkenést az utóbbi 15 évben többször is mértek. Az ózon példátlan méretet öltő fogyatkozásának oka a légkörben jelenlévő ózoncsökkentő anyagok és a sztratoszférában tapasztalt rendkívül hideg tél - mutatott rá közleményében az ENSZ szakosított intézményeként működő WMO.
2011.04.05. 12:20
 
 
A romagyilkosságok elsőrendű vádlottja elismerte két támadásban való részvételét
Elismerte a galgagyörki és a piricsei támadásban való részvételét a romák sérelmére elkövetett, hat halálos áldozattal járó támadássorozat elsőrendű vádlottja a keddi büntetőtárgyaláson; Kiss Árpád Sándor az erre vonatkozó nyomozati vallomását fenntartotta, megnevezve két társát: testvérét, Kiss Istvánt, illetve Pető Zsoltot. A Pest Megyei Bíróságon az iratismertetéssel folytatódott tárgyaláson elhangzott: Kiss Árpád a folytatólagos kihallgatásán kezdetben tagadta, hogy köze lenne a bűncselekményekhez, azokról csak a híradásokból értesült, majd negyedik kihallgatásán már a galgagyörki és a piricsei támadást is elismerte, részletesen beszélt a támadás körülményeiről, okáról és társai szerepéről.
2011.04.05. 12:20
 
 
Nincs megállapodás a BM és a rendvédelmi szakszervezetek között
A keddre összehívott rendkívüli ülésen sem sikerült megállapodnia a rendvédelmi szakszervezeteknek a Belügyminisztériummal (BM) a nyugdíjról, illetve az életpályamodellről. Az áprilisi demonstráció megtartásának esélye így tovább nőtt. Pintér Sándor belügyminiszter a tanácskozáson azt mondta, azért hívta össze a Rendvédelmi Szervek Érdekvédelmi Fórumának rendkívüli ülését, hogy összegyűjtse a szakszervezetek javaslatait, amelyeket a kormány előtt képviselni tud. Napirend előtt hangsúlyozta, hogy egy korábbi ülésen ezt már kérte, de az érdekképviseletektől csak egyetlen javaslat érkezett.
2011.04.05. 12:20
 
 
Hét magyar bankot minősített le Moody's
A Moody's kedden hét magyar bankot minősített le azzal indoklással, hogy túl nagy a deviza aránya a hiteleken belül, a másik ok a pénzintézetek profitjának csökkenése. A minősítő öt bank esetében - K&H, Budapest Bank, FHB, Erste bank és MKB - az úgynevezett pénzügyi erő minősítését rontotta, míg az OTP Jelzálogbank esetében a forintadósság besorolásán, az OTP-nél a devizahitelek minősítését módosította lefelé. A lépésekhez fűzött indoklásában a hitleminősítő elsődleges tényezőként a bankok magas devizaalapú kinnlevőség-állományát emelte ki, felidézve, hogy a kint lévő teljes hitelállomány 70 százaléka devizaalapú.
2011.04.05. 11:40
 
 
Ötvenezer forintos pénzbírságot kapott Bakács Tibor Settenkedő
Ötvenezer forint pénzbírságra ítélte Bakács Tibor Settenkedőt a Budakörnyéki Bíróság kedden; az újságíró-kritikus két hónappal ezelőtt egy rúd szalámit próbált ellopni az egyik budakalászi bevásárlóközpontból, de a biztonsági kapunál lebukott. A szabálysértési eljárást lezáró tárgyaláson Bakács ügyvéd nélkül, egyedül jelent meg, az áruházláncot sem képviselte senki. "Megbántam és sajnálom a történteket" - mondta az újságíró-kritikus, aki a bírósági végzés ellen nem fellebbezett. "A mohóság bűnébe estem" - mondta a tárgyalást követően az újságíró-kritikus, akinek műsorát a lopás ismertté válása után azonnal megszüntette a Klubrádió.
2011.04.05. 11:40
 
 
Hoppegartenben futja idei első versenyét Overdose
Eldőlt, hogy a németországi Hoppegartenben futja idei első versenyét április 17-én Overdose, a magyar csodaló. Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak kedden elmondta: azért döntöttek a Berlinhez közeli helyszín mellett, hogy ezzel a gesztussal is megköszönjék azt a szeretetet és kiemelt figyelmet, amelyben Overdose tavaly, hoppegarteni rehabilitációja során részesült. A hoppegarteni pálya szezonnyitó versenynapjának első futamát 14 órakor indítják. Azt még nem tudni, hogy Overdose futama hányadik lesz az aznapi kilenc verseny közül, ám mivel ez lesz a nap legmagasabb, tízezer euró összdíjazású főfutama, vélhetően a szervezők a versenynap végére, de legalábbis a második felére teszik.
2011.04.05. 11:30
 
 
A romagyilkosságok negyedrendű vádlottja nem kíván vallomást tenni
A romák sérelmére elkövetett, hat halálos áldozattal járó támadássorozat keddi büntetőtárgyalásának kezdetén a negyedrendű vádlott, Csontos István váratlanul bejelentette: nem kíván vallomást tenni, és kérdésekre sem kíván válaszolni. Az elsőrendű vádlott, Kiss Árpád tagadta, hogy köze lenne a tiszalöki támadáshoz, ahol a vád szerint 2009 áprilisában megölt egy férfit. A Pest megyei Bírságon zajló per az elmúlt három tárgyalási naphoz hasonló szigorú biztonsági intézkedések mellett folytatódott. A négy megbilincselt vádlottat géppisztolyos kommandósok vezették be a terembe. A tárgyaláson Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és Molnár Csaba egykori kancelláriaminiszter is megjelent.
2011.04.05. 11:10
 
 
Fliegauf Benedek új filmje a mozikban
A teremtő szerelemről szól Fliegauf Benedek Womb - Méh című, angol nyelven forgatott új játékfilmje, amely csütörtöktől látható a magyarországi mozikban. A Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon díjazott alkotás egy ismeretlen világ elzárt tengerparti magányában játszódik. Rebecca és Tommy, a film főhősei gyermekkorukban ismerik meg egymást a szigeten. Bár a lány 12 évre Japánba költözik a szüleivel, amikor visszatér, olyan magától értetődően fonódik össze sorsuk, mintha egy percre sem veszítették volna el egymást. Mikor Tommyt halálos baleset éri, Rebecca képtelen elfogadni hiányát, és megszüli klónját, hogy újrateremtse szerelmét.
2011.04.05. 10:00
 
 
A Jurij Gagarin-űrhajó Föld körüli pályára állt
A Jurij Gagarin nevét viselő Szojuz TMA-21 űrhajó közép-európai idő szerint kedd hajnalban Föld körüli pályára állt, s megkezdte kétnapos útját a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). Az űrhajó közép-európai idő szerint 0.18-kor indult a kazahsztáni Bajkonur űrrepülőtérről, fedélzetén Alekszandr Szamokutyajev és Andrej Boriszenko orosz, valamint Ron Garan amerikai űrhajósokkal. Szamokutyajev és Boriszenko először repül a világűrbe, Garan 2008-ban a Discovery fedélzetén már tett űrutazást. A három űrhajós a tervek szerint 164 napot tölt az űrállomáson, és szeptember 16-án tér vissza a Földre.
2011.04.05. 09:50
 
 
Mady-baby
"Otthon... én nem vagyok otthon. Itthon sem vagyok itthon. De otthon sem vagyok otthon. Otthon nem vagyok itthon, itthon nem vagyok otthon. Én nem leszek otthon se itthon, se otthon." (Mady)
2011.04.05. 09:49
 
 
Never take a trip alone - Albert Ádám képzőművész kiállítása
Alexander von Humboldt és Johann Wolfgang Goethe kortársak voltak: a 19. század elejének meghatározó német gondolkodói. Míg Humboldt munkája során a valódi, fizikai teret járta be, a mérhetőt és a törvényszerűt kutatta, Goethe az emberi pszichében mélyedt el, az érzelmek és a tudat viszonyát vizsgálta. Humboldt utazásainak célja a földrajzi terra incognita (ismeretlen föld) azonosítása volt; Goethe utazásait a psziché ismeretlen tartományainak feltárása, kutatása vezérelte.
2011.04.05. 09:45
 
NBA: Rodman is bekerül a Hírességek Csarnokába
Dennis Rodmant, minden idők egyik legellentmondásosabb kosárlabdázóját is beválasztották a sportági Hírességek Csarnokába. A 49 éves Rodman karrierje során öt aranygyűrűt nyert az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), kétszer választották meg az Év védőjátékosának, hétszer került be az Év védő ötösébe, valamint megszakítás nélkül hét éven keresztül volt a liga legjobb lepattanózója. Kiváló eredményei ellenére a többség mégis extravagáns hajviseleteiről, számtalan tetoválásáról és piercingjéről, valamint különc viselkedéséről emlékszik a játékosra, akit Féregként becéztek.
2011.04.05. 09:20
 
 
Jégkorong divízió I-es vb: öten kikerültek a keretből
Négy csatár és egy hátvéd kikerült az április 17-én kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokság előtt álló magyar válogatott keretéből. Énekes Lajos másodedző az MTI-nek kedden reggel, a horvátok elleni hétfő esti 7-1-es felkészülési siker után elmondta: a védő Jobb Dávidot, valamint Berta Ákost, Jánosi Csabát, Somogyi Balázst és Vaszjunyin Artyomot érintette keretszűkítés. Kedden csatlakozik a káposztásmegyeri Jégpalotában edzőtáborozó alakulathoz a kapus Szuper Levente, a hátvéd Horváth András és Tokaji Viktor, valamint a csatár Ladányi Balázs, Palkovics Krisztián, Vas Márton, Holéczy Roger és Kovács Csaba.
2011.04.05. 09:20
 
 
Idén Nyíregyháza a magyar dal fővárosa
Idén Nyíregyháza lesz a magyar dal fővárosa, miután Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye megelőzte a címre szintén pályázó Egert (a tavalyi fővárost), Esztergomot, Paksot, Szarvast és Szombathelyt; a magyar dal napját idén szeptember 11-én rendezik meg országszerte. A pályázaton a főváros kivételével bármelyik magyar település indulhatott, amennyiben vállalta, hogy egyedülállóan sokszínű, izgalmas és színvonalas zenei programmal ünnepli a magyar dal napját, vállalja a rendezvény politikamentes megszervezését, és biztosítja annak pénzügyi hátterét - tájékoztatta a Magyar Dal Napja Nonprofit Kft. az MTI-t.
2011.04.05. 09:20
 
BUX: -0,14 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 31,93 pontos csökkenéssel, 23.521,21 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,14 százalékkal gyengült.
2011.04.05. 09:10
 
Primera División: ötödik a Bilbao
Az Almería otthonában hétfő este aratott 3-1-es győzelmével az Athletic Bilbao az ötödik helyre jött fel a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Primera División, 30. forduló: Almería-Athletic Bilbao 1-3 (1-1).
2011.04.05. 09:00
 
 
"Kifaxolta" férjét a börtönből egy feleség Spanyolországban
"Kifaxolta" férjét a börtönből egy feleség Spanyolországban - már másodszor szöktette meg így. A nő hamis faxüzenetet küldött felsőbb hatóság nevében, mely megparancsolta, hogy az 57 éves Jose Carlos Sernát engedjék szabadon. A rendőrök ugyan megpróbálták ellenőrizni a fax hitelességét, ám hívásaik válasz nélkül maradtak, viszont kaptak közben egy telefonhívást is, mely szintén az őrizetbe vett férfi elengedésére utasította őket. A telefonáló törvényszéki tisztségviselőnek mondta magát. Mindezek után a rendőrök engedelmeskedtek - a feleségnek.
2011.04.05. 08:20
 
 
Kadhafi majdnem két hete először mutatkozott nyilvánosan
Moammer Kadhafi líbiai vezető hétfő este nyilvánosan mutatkozott, és üdvözölte híveit rezidenciája, a tripoli Bab el-Azazíja erőd előtt - jelentette az állami televízió. Egy terepjáróban hajtatott ki az utcára, és az autó nyitott tetején át integetett az embereknek. Testőreinek meg kellett akadályozniuk, hogy a tömeg örömében megrohanja őt. Március 22-e óta most először jelent meg a nyilvánosság előtt. Az egy laktanyából és több más épületből álló Bab el-Azazíját (Tündöklő Kapu) két nappal korábban, március 20-án rakétatámadás érte a nyugati katonai koalíció részéről.
2011.04.05. 08:00
 
 
A nyár végére fejeződhet be a Margit híd felújítása
A Margit híd kivitelezője és a megrendelő főváros arról tárgyal, hogy nyár végén, szeptember elején adják át véglegesen a hidat - számolt be pontosan meg nem nevezett forrásból származó értesüléséről kedden a Napi Gazdaság. A lap emlékeztetett: az eredeti ütemterv szerint március végéig kellett volna befejezni a munkálatokat. Ha csak azt a harminc napot számoljuk, amely a szerződés eredeti és tervezett aláírása között eltelt, s amihez hozzá jön még az a 20-25 nap, amelyet a hideg idő miatti leállás következtében számolhatnak el, és ha a főváros semmilyen plusz időszakot nem ismerne el, akkor is májusban járna le a határidő.
2011.04.05. 07:50
 
Mourinho Redknappet ajánlja angol szövetségi kapitánynak
José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Harry Redknapp lenne az ideális megoldás az angol válogatott kispadján. "Bármelyik együttessel jó eredményeket érne el, nem ismer határokat" - mondta a portugál tréner, aki kedden éppen Redknappel néz majd farkasszemet, a brit szakember jelenlegi csapata, a Tottenham Hotspur ugyanis a Real Madriddal találkozik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
2011.04.05. 07:40
 
 
Kész a bedőlt hiteleseknek szánt állami mentőcsomag
Elkészült a bedőlt hiteleseknek szánt állami mentőcsomag - közölte kedden a Magyar Hírlap, amely azt állította: megszerezte annak véglegesnek tekinthető változatát. A lap közlése szerint a dokumentumból kiderül: alacsony költségű, támogatott hitellel váltanák ki az elszálló devizakölcsönöket, s erre 50-60 milliárd forintot szánnak a büdzséből. A Magyar Hírlap szerint a tervezet mérsékelné a kezesek kötelezettségeit, és a csőd közelébe került ezrekre is gondol. A fő cél, hogy a lakásuk értékét meghaladó tartozást cipelő polgárok ne kerüljenek olyan helyzetbe, hogy a szerződésbontás már negatív vagyont eredményezzen, s emiatt átmeneküljenek a feketegazdaságba. A menthetetleneknek szociális bérlakást kínálnak.
2011.04.05. 07:30
 
 
Nem lehet etnikai konfliktusról beszélni a hejőszalontai gyilkosságnál
A helybeliek beszámolóiból és az ügyről készült rendőrségi jelentésből egyértelműen kiderült, hogy H. Terézia március 22-i megölése esetében etnikai konfliktusról semmiképpen nem lehet beszélni - írta a Hejőszalontán történt gyilkossággal összefüggésben a Magyar Nemzet kedden. A lap pontosan meg nem nevezett forrásból származó értesülései szerint az egyedül élő nő a helyiek figyelmeztetése ellenére olyan zűrös életvitelű, nem cigány albérlőket fogadott a házába, akik előbb együtt ittak, majd drogoztak a tipikusan indulati bűncselekményt elkövető roma gyilkossal.
2011.04.05. 07:30
 
 
11 havi csúcsot ért el hétfőn a forint
Erősödött a forint kissé hétfő estére az euróval, illetve a svájci frankkal szemben délutánhoz és reggelhez képest egyaránt a devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 264,80 forinton állt az euró a délután fél ötkor elért 264,98 forint után, reggel hét óra körül 265,58 forinton volt. Hétfőn eddig 266,75 és 264,30 forint között mozgott az euró, ez utóbbi 11 havi csúcsa volt a forintnak. Vasárnap késő este 265,35 forinton állt a közös pénz, ehhez képest hétfő estére 0,21 százalékkal erősödött a forint az euróval szemben. Az euró árfolyama a múlt év vége óta 4,83 százalékkal csökkent a forinthoz viszonyítva.
2011.04.04. 21:10
 
 
Elefántcsontparton bevetik a francia katonaságot Gbagbo erői ellen
A francia kormány az ENSZ kérésre beveti katonáit Elefántcsontparton a volt elnök, Laurent Gbagbo erői ellen - jelentették be hétfőn Párizsban. A bevetés célja a Gbagbo erői által használt nehézfegyverzet kiiktatása a francia elnöki palota közlése szerint. A francia harci helikopterek megkezdték az ellenfél egyik katonai táborának lövetését Abidjanban - állapította meg a helyszínen egy francia tudósító. Egy másik tábort, valamint az elnöki palotát és rezidenciát az ENSZ-erők támadnak. A párizsi közlemény szerint az ENSZ főtitkára kért segítséget a francia katonaságtól, és ezt Nicolas Sarkozy elnök engedélyezte a civil lakosság védelmében. Párizs ugyanakkor követelte a lakosság elleni erőszak beszüntetését.
2011.04.04. 20:50
 
A KENÓ április 4-ei nyerőszámai
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a április 4-ei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 1, 2, 6, 11, 16, 19, 20, 23, 35, 36, 37, 49, 50, 57, 61, 66, 67, 68, 71, 77.
2011.04.04. 20:30
 
 
Lezuhant az ENSZ egyik repülőgépe Kongóban
Lezuhant az ENSZ egyik repülőgépe leszállás közben hétfőn a Kongói Demokratikus Köztársaság fővárosában, Kinshasában, és huszonhatan életüket vesztették - közölte egy kongói illetékes. A baleset körülményeiről egyelőre nem tudni részleteket. Az időjárás kedvezőtlen volt, a kongói fővárosban éppen zuhogott az eső. Az északkelet-kongói Kisanganiból felszállt gép több darabra tört a kifutópályán. A gépen utazó 32 személyből huszonhatan meghaltak, őket a roncsok között találták. A gép további hat utasa megsérült - közölte a kongói forrás.
2011.04.04. 20:20
 
 
FTC-Újpest: bocsánatkérést várnak a vendégek
Az Újpest FC labdarúgócsapata, valamint a klub vezetése bocsánatkérést vár a Ferencvárostól a két ősi rivális pénteki bajnoki mérkőzésén történtek miatt. A lila-fehérek közleményben taglalják, az újpestiek az Albert Stadionban lejátszott összecsapáson milyen sportszerűtlenségekkel, illetve rendezői hiányosságokkal találkoztak. A csapatok bevonulásakor a hazai drukkerek egyszerre dobtak be több ezer pénztárgépszalagot, ugyanakkor ennek használata tilos (ez a belépőjegyen olvasható is). Az újpestiek kifogásolják, hogy a pénztárgépszalagok eltakarítása miatt öt percet csúszott a találkozó, ráadásul a hazai drukkerek a második félidő elején pirotechnikai eszközöket is bevetettek.
2011.04.04. 20:00
 
 
Meghosszabbították Koltai Gábor producer előzetes letartóztatását
Meghosszabbította az adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsított Koltai Gábor filmproducer és társai előzetes letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság. Az adóbevételt különösen nagy mértékben csökkentő adócsalás bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő büntetőügyben a bíróság június 2-ig "meghosszabbította K. Gábor, I. Gábor és Cs. Zoltán gyanúsítottak előzetes letartóztatását" - olvasható a Fővárosi Bíróság honlapján hétfőn megjelent közleményben. A március 29-én meghozott végzés nem jogerős.
2011.04.04. 19:40
 
 
Guantánamón állítják bíróság elé a szeptember 11-i támadás kitervelőjét
Polgári bíróság helyett Guantánamón, katonai esküdtszék előtt fogják tárgyalni a 2001. szeptember 11-i terrortámadás kitervelésével kérkedő Kálid Sejk Mohamed perét - jelentették be hétfőn Washingtonban. Barack Obama amerikai elnök március 7-én törölte el az új pereknek a kubai területen találgató guantánamói haditengerészeti bázison történő beindítására vonatkozó tilalmat. Az amerikai elnök ezt azzal indokolta: a kongresszus költségvetési határozatával megakadályozta, hogy a foglyokat amerikai területen, polgári bíróság állítsák. Ugyancsak a kubai területen lévő támaszponton állítják majd Mohamed négy cinkosát, Valid bin Attast, Ramzi Binalsibhet, Ali Abdul Aziz Alit és Musztafa Ahmed al-Havszavit.
2011.04.04. 19:40
 
 
A nyugdíjkorhatárhoz kötné a Fidesz a bírói jogviszonyt
Legfeljebb az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig állhatna fenn a bírák szolgálati jogviszonya a Fidesz frakcióvezetőjének javaslata szerint. A bírák kinevezésének alsó korhatárát 30 évben határozná meg a Fidesz-KDNP, ahogyan ez már a múlt héten benyújtott módosító indítványok egyikéből kiderült. A jelenlegi szabályok szerint a bírói jogviszony felső korhatára 70 év. Most ezt szállítanák le az öregségi nyugdíjkorhatárra. Lázár János kapcsolódó módosító indítványai között szerepel az is, hogy a korábbi tervekkel ellentétben mégsem kilenc, hanem változatlanul hat évre nevezné ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökét az államfő. Az MNB-elnök helyett szintén a köztársasági elnök nevezhetné ki a jegybank alelnökeit.
2011.04.04. 19:20
 
 
Közzétették az Eichmann-per szigorúan titkos dokumentumait
Első ízben tett közzé a világhálón Izrael Adolf Eichmann náci háborús bűnös peréről szóló szigorúan titkos dokumentumokat abból az alkalomból, hogy közeleg a jeruzsálemi eljárás kezdetének 50. évfordulója. A nyilvánosságra került papírok között az Eichmann elrablásáról és a büntetőeljárásról szólók is szerepelnek. Az izraeli állami levéltár "Pillantás Adolf Eichmann elfogása és pere mögé" címmel tette elérhetővé a világhálón a tucatnyi történelmi dokumentumot, közte a náci háborús bűnös és német ügyvédje, Robert Servatius megbeszéléseinek - héber nyelvű - jegyzőkönyvét, Eichmann kézzel írt emlékiratainak kivonatát, valamint Götzen (Bálványok) című önéletrajzi beszámolóját.
2011.04.04. 19:00
 
 
Tizenegy játékfilm a 42. Magyar Filmszemle versenyében
Tizenegy játékfilm szerepel a 42. Magyar Filmszemlén május 5. és 8. között a játékfilmek versenyszekciójában. A játékfilmek versenyszekciójában Bodzsár Márk, Bollók Csaba, Hajdu Szabolcs, Török Ferenc East Side Stories című filmje, Dézsy Zoltán Az ügynökök a paradicsomba mennek, Dyga Zsombor Utolér, Hules Endre A halálba táncoltatott lány, Kocsis Ágnes Pál Adrienn, Miklauzic Bence A zöld sárkány gyermekei, Mundruczó Kornél Szelíd teremtés - A Frankenstein terv című filmje, valamint Pozsgai Zsolt A föld szeretője, Rudolf Péter Üvegtigris 3, Vécsei Márton Diamond Club és Vecsernyés János Nyár utca, nem megy tovább című munkája szerepel.
2011.04.04. 17:40
 
 
Ouattara csapatai támadást indítottak Abidjan ellen Elefántcsontparton
A megválasztott elefántcsontparti elnököt támogató erők támadást indítottak az ország legnagyobb városa ellen, hogy elűzzék onnan a hatalmához ragaszkodó, ám a tavalyi választáson alulmaradt korábbi államfőt. Hétfőn a déli órákban több tucat jármű hajtott be Abidjanba, megrakva Alassane Ouattara fegyvereseivel. Ők alkotják az előőrsét annak a jelentős kontingensnek, amely a város északi elővárosaiban gyülekezik, hogy "végső támadást" intézzen Laurent Gbagbo csapatai ellen.
2011.04.04. 17:40
 
BUX: -0,33 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 78,91 pontos, 0,33 százalékos csökkenéssel, 23.553,14 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 0,81 százalékkal 24.500 forintra csökkent, az OTP részvények ára 1,91 százalékkal 5.855 forintra erősödött.
2011.04.04. 17:20
 
 
Kerekesszékes vívó Vk: hat magyar érem Malagában
Összesen hat érmet - közte két aranyat - nyertek a magyarok a Malagában rendezett kerekesszékes vívó Világkupa-versenyen. A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tájékoztatása szerint első helyen végzett a tőrözők versenyében Krajnyák Zsuzsanna az A, illetve Dani Gyöngyi a B sérültségi kategóriában. Juhász Veronika (A) ezüstérmes lett a tőrözők között. Harmadikként zárt Juhász Tamás (A) párbajtőrben, Szekeres Pál (B) és Pálfi Judit (B) tőrben. Malagai eredményének köszönhetően Szekeres saját kategóriájában a tőrözők mezőnyében átvette a vezetést a világranglistán. A londoni paralimpiára a rangsorban elfoglalt helyezéssel lehet kvótát szerezni.
2011.04.04. 16:50
 
 
Marbellai tenisztorna: Szávayék villámgyőzelmet arattak
Szávay Ágnes - oldalán az orosz Dinara Szafinával - bejutott a negyeddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás marbellai tenisztorna párosversenyében, miután hétfőn két játszmában győzött egy lengyel kettős ellen. A viadal honlapja szerint Szávay és a volt világelső Szafina 51 perc alatt nyertek a második helyen kiemelt Klaudia Jans, Alicja Rosolska duó ellen. Eredmény, páros, 1 forduló (a nyolc közé jutásért): Szávay Ágnes, Dinara Szafina (magyar, orosz)-Klaudia Jans, Alicja Rosolska (lengyel, 2.) 6:1, 6:1. Szávay egyesben is érdekelt, első ellenfele - várhatóan kedden - a svéd Johanna Larsson lesz.
2011.04.04. 16:40
 
 
Megkezdődött a húsvét előtti fokozott élelmiszerellenőrzés
Megkezdődött a húsvét előtti fokozott élelmiszerellenőrzés Budapesten - jelentette be Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára hétfőn a Fővám téri Központi Vásárcsarnokban. Az államtitkár közölte: az ellenőrzés célja, hogy minél kevesebb olyan élelmiszer jusson a húsvéti asztalra, amely gondot okozhat a fogyasztóknak. Ezért összehangolt, átfogó vizsgálatokat tartanak országszerte nemcsak a kereskedőknél, hanem az élelmiszer-előállítóknál és a raktárakban, az úgynevezett első betárolási helyeken is. Az ellenőrzések főként a húsvéti ünnepkörrel kapcsolatos árukra - sonkákra, más füstölt termékekre, tojásra, édességekre - terjednek ki.
2011.04.04. 16:00
 
 
Az Alzheimer-kórhoz köthető öt új gént fedeztek fel
Az Alzheimer-kórhoz köthető öt új gént fedeztek fel egy nagyszabású nemzetközi kutatás keretében, amelyről a Nature Genetics című szakfolyóiratban számoltak be. "Az új gének azonosítása segít jobban megérteni, hogy milyen mechanizmusok váltják ki az Alzheimer-kórt" - nyilatkozta Gerard Schellenberg, a Pennsylvaniai Egyetem kutatója, hozzátéve: a végső cél olyan gyógyszerek kifejlesztése, amelyek segítenek megállítani a folyamatot vagy akár megelőzni a betegség kifejlődését. A jelenleg használatos készítmények ugyanis kevéssé hatékonyak, a tüneteket enyhítésére szolgálnak vagy a folyamat lelassítására alkalmasak.
2011.04.04. 15:40
 
 
Jobbik: a Fidesz a gazdagok, az MSZP a cigányok pártja
A Jobbik szerint a Fidesz a gazdagok, az MSZP pedig a cigányok pártja, mert a kormánypárt nem törődik a szegényekkel, a szocialisták pedig "állandóan kiállnak a cigányok mellett" - mondta a hejőszalontai esetre utalva Egyed Zsolt jobbikos országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A borsodi településen szombaton tartott demonstrációt és megemlékezést a Jobbik "a cigányok által elkövetett bűnök, a hozzájuk köthető terror" ellen. Hejőszalontán március 22-én megöltek egy 50 éves nőt, a Jobbik szerint a tettes cigány származású.
2011.04.04. 15:30
 
 
Obama elnök bejelentette az újraindulását
Barack Obama amerikai elnök hétfőn egy rövid, az internetre feltöltött videóban hivatalosan is bejelentette: harcba száll azért, hogy 2012-ben újraválasztassa magát. Obama a hivatalban lévő elnökök esetében megszokottnál valamivel korábban jelentette be az újraválasztással kapcsolatos szándékát. Az esélyesnek gondolt republikánus elnökjelölt-aspiránsok közül még senki sem tette hivatalossá, hogy kihívást intéz a Fehér Ház jelenlegi lakójához. A "velünk kezdődik" szlogennel az Obama-kampány felhívta a figyelmet arra, hogy megkezdődött a kampányadományok gyűjtése is.
2011.04.04. 14:50
 
Birkózó Eb: arany nélkül is kiemelkedő magyar szereplés
A nagy világversenyes 100. győzelem ugyan nem jött össze, ennek ellenére két ezüst- és három bronzérmével kiemelkedően szerepelt a magyar birkózó válogatott a vasárnap zárult dortmundi Európa-bajnokságon. "Nagyon jó volt magyarnak lenni Dortmundban - mondta az MTI-nek Gáspár Tamás, a magyar szövetség főtitkára. - Öt érem, négy ötödik hely azt hiszem, önmagáért beszél." Az 1986-ban világbajnok sportvezető szerint a jelenlegi válogatott mindhárom szakágban nagyon jó erőkből áll, s a dortmundi szereplés kis szerencsével akár jobb is lehetett volna.
2011.04.04. 14:40
 
 
Áprilistól több pénzt kaphatnak a háziorvosok
Hatályba lépett április elsején az új háziorvosi indikátorrendszer, így emelkedhet a háziorvosok bevétele, és magasabb színvonalú lehet az ellátás - közölte az egészségügyért felelős államtitkárság hétfőn az MTI-vel. Az új szabályozás értelmében módosult a háziorvosi szolgálatok munkájának mérésére, értékelésére szolgáló úgynevezett indikátorrendszer. A módosítással jelentősen nő a háziorvosok - indikátorokhoz kötött - jutalmazása, mivel az erre szánt keret havi 100 millió forintról 250 millióra emelkedik. Így egy adott praxis - teljesítményének függvényében - átlagosan havi ötvenezer forint többletbevételhez is juthat.
2011.04.04. 14:40
 
Változékony, esős idő, 14-18 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint északnyugat felől egyre nagyobb területen erősen megnövekszik a felhőzet, éjszakára keleten is beborul az ég. A kora délutáni óráktól egyre többfelé várható eső, zápor, a nap második felében néhol egy-egy zivatar is kialakulhat. Kedden a Tiszántúlt leszámítva - ahol egészen a déli órákig erősen felhős marad az ég - a változó felhőzet mellett többórás napsütés is várható. Keleten, délkeleten kezdetben még több helyen lehet eső, zápor, majd ott megszűnik a csapadék, másutt helyenként előfordulhat egy-egy zápor. Kedden az északi szél sokfelé továbbra is erős marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 10 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 14, 18 fok között várható, de a Tiszántúlon ennél néhány fokkal hűvösebb időre kell számítani.
2011.04.04. 14:30
 
 
Faye Dunawayt ünnepli a Cannes-i Filmfesztivál hivatalos plakátja
Faye Dunaway fotója szerepel a 64. Cannes-i Nemzetközi filmfesztivál hivatalos plakátján. A képet 1970-ben készítette Jerry Schatzberg filmrendező. A kifinomultság és az időtlen elegancia modellje, azt a filmes álmot testesíti meg, amelyet a fesztivál kíván képviselni - fogalmaztak a plakáton szereplő felvételt jellemezve a szervezők hétfői közleményükben. A május 11. és 22. között megrendezésre kerülő fesztivál fekete-fehér posztere a színésznőt rövid fekete, ruhában ábrázolja, úgy tűnik, mintha egy trapézon egyensúlyozva ülne a vékony fehér vonallal megrajzolt 64-es szám hatosában.
2011.04.04. 14:20
 
 
Őssejt laboratórium Debrecenben
Őssejt laboratóriumot hoztak létre európai uniós támogatással a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma (DEOEC) Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézetében - jelentette be Szatmári István egyetemi adjunktus, projektgazda hétfőn sajtótájékoztatón. Közlése szerint a kísérleti állatok embrionális őssejtjeinek részletes tanulmányozását lehetővé tevő, illetve az emberi őssejtek tenyésztésének és elkülönítésének technikai hátterét megteremtő program az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, 777 millió forintos költségvetéssel valósult meg, amiből 600 millió forint az uniós támogatás, illetve a hazai társfinanszírozás.
2011.04.04. 14:00
 
 
Indul a tavaszi Bringázz a munkába! kampány
Új Bam-nagykövettel, új nyereményekkel és Facebook-alkalmazással veszi kezdetét hétfőn a Bringázz a munkába! (Bam) tavaszi fordulója. A mindennapi kerékpározást népszerűsítő kampány résztvevőinek feladata továbbra is ugyanaz: öt héten át minél többször kell betekerni munkahelyükre. A hétfőtől május 8-ig tartó tavaszi időszak egyik újdonságaképpen Németh Lajos meteorológus csatalakozik a Bam-nagykövetek - Hajós András, Hegedűs D. Géza, Király Júlia, Németh Juci, Novák Péter, Ónodi Eszter, Péterfy Bori, Scherer Péter és Till Attila alkotta - illusztris táborához. A tavaszi kampány fő ceremóniamestere Scherer Péter színművész lesz.
2011.04.04. 14:00
 
 
Összevonták az MTV és a Duna Televízió hírműsorainak gyártását
Összevonták a Magyar Televízió és a Duna Televízió hírműsorainak gyártását, hétfőtől egy helyszínről, az MTV Kunigunda utcai gyártóbázisáról sugározzák a híradókat, amelyek megtartják eddigi arculatukat. Élő Gábor, az MTI Hírcentrum vezetője a közös gyártással kapcsolatban az MTI-nek azt mondta, minden munkatárs ugyanazt a feladatot látja el, amit eddig, de a párhuzamosságokat megszüntették. A stábautók egy helyszínről indulnak, a szerkesztőségek is egy helyen vannak, az adásokat pedig egy stúdióból sugározzák.
2011.04.04. 13:50
 
 
Emelkedik a benzin ára, új történelmi csúcs
Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel benzinár új történelmi csúcsot ér el, a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. Az emeléssel a benzin átlagára 381-382 forintra nő, a gázolajé 375 forint marad. Egy hete a 95-ös benzin árát bruttó 2 forinttal emelte a Mol, a gázolajét pedig ugyanennyivel csökkentette. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.04.04. 13:40
 
 
Századvég: továbbra is jelentős a Fidesz előnye
Növekedett a bizonytalan pártválasztók aránya, de az ellenzéki pártok nem tudtak profitálni a pártonkívüliek növekvő táborából, így továbbra is jelenős a Fidesz előnye - közölte a Századvég Alapítvány hétfőn. "A Századvég március második felében végzett közvélemény-kutatásának tanúsága szerint az előző évhez képest láthatóan nőtt a pártválasztásukban bizonytalanok aránya. A politikai térkép szerkezetében, erőviszonyaiban jelentősebb változás egyelőre nem tapasztalható" - tartalmazza a közlemény. Március végén a választókorúak 51 százaléka nyilatkozott úgy, hogy biztosan részt venne egy most vasárnap tartandó parlamenti voksoláson.
2011.04.04. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344[1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista