2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
BL: elmaradt a csoda, nem lesz címvédés
A papírformának megfelelően szerdán a Real Madrid és a Schalke 04 jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában: a negyeddöntő visszavágóin előbbi a Tottenham Hotpsur otthonában is győzni tudott, míg utóbbi hazai környezetben 2-1-re nyert a címvédő Internazionale ellen. A madridiak a portugál Cristiano Ronaldo találatával diadalmaskodtak Londonban, így kettős győzelemmel, 5-0-ás összesítéssel mentek tovább.
2011.04.14. 09:30
 
BUX: -0,05 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 12,40 pontos csökkenéssel, 23.873,10 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,05 százalékkal gyengült.
2011.04.14. 09:30
 
 
IMF: európai bankok fenyegetik a világ pénzügyi stabilitását
Az európai bankok ingatag helyzete jelenti a fő fenyegetést a világ pénzügyi rendszerére. Ezek a pénzintézetek arra kényszerülnek, hogy friss tőkét szerezzenek - állítja a Nemzetközi Valutaalap (IMF). A világ pénzügyi stabilitásáról készített, szerdán ismertetett jelentésében a valutaalap rámutatott, hogy többet kell tenni az átfogó pénzügyi rendszer megerősítésére. Különösen igaz ez Európára, ahol feszültség uralkodik a költségvetések kiegyensúlyozásán fáradozó államok és a pénzügyi világválság által megtépázott banki szektor között.
2011.04.14. 09:20
 
 
Sarkozy és Cameron egyetért a katonai nyomás fokozásában
A francia elnök és a brit kormányfő egyetért abban, hogy növelni kell a "katonai nyomást" Moammer Kadhafi líbiai vezetőre - közölte a francia köztársasági elnöki hivatal a két politikus találkozója után. Nicolas Sarkozy és David Cameron szerda este folytatott megbeszélést Párizsban, egy nappal a NATO-tagállamok külügyminiszteri értekezlete előtt. A külügyminiszterek csütörtökön és pénteken Berlinben tanácskoznak a líbiai válság rendezésének lehetőségeiről, amelyek még mindig nehezen körvonalazhatóak, noha már csaknem egy hónapja, március 19. óta mérnek csapásokat Kadhafi erőire a nemzetközi katonai koalíció vadászgépeiről, illetve tengeralattjáróiról.
2011.04.14. 09:20
 
Sportlövő Vk, Csangvon: Sidi negyedik összetettben
Sidi Péter a negyedik helyen végzett a férfi kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a csangvoni olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny csütörtöki zárónapján. A szombaton légpuskában győztes komáromi versenyző a viadal honlapja alapján az alapversenyt 1169 körrel zárta, s ugyan ötödik helyen került döntőbe, az szinte biztosnak tűnt, hogy nem fog tudni dobogóra állni, mivel az első helyezett nyolc, a második hét, de még a harmadik is három körrel előzte meg a finálé előtt. A döntőben a szám magyar világ- és Európa-bajnoka pontosan 100 kört ért el, amivel egy helyet előrelépett, s lett negyedik.
2011.04.14. 09:10
 
 
Április 20-án kerül kormány elé a közoktatási törvény koncepciója
A tervek szerint április 20-án tárgyalja a kormány az új közoktatási törvény koncepcióját, az MTI birtokába került anyag szerint a tankötelezettség 16 éves korig tartana, az érettségi vizsgatárgyak száma öt lenne, és a matúra feltételéül ötven óra közösségi munka végzését írnák elő. A 110 oldalas dokumentum szerint több kérdésben a kormány fog dönteni: a Nemzetgazdasági Minisztérium(NGM) és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) ugyanis eltérő állásponton van, így a gazdasági tárca a pedagógusok óraszámát heti 28-ra növelné, ezt az arányú növelést a Nefmi elveti.
2011.04.14. 09:10
 
 
Csoportos magyar állampolgársági eskütételt tartottak New Yorkban
Tizenöten tették le szerdán a magyar állampolgársági esküt New Yorkban, az egyesült államokbeli első csoportos honosítás legifjabb alanya 11, a legidősebb pedig 104 éves volt. A kettős állampolgárságról szóló törvény elfogadása után az amerikai kontinensen az első ilyen eskütételt április 10-én Torontóban tartották. Mind a kanadai, mind pedig a New York-i esemény zárt ajtók mögött történt. "Reméljük, hogy még nagyon sok eskütétel fog következni, hiszen egyre többen kérik az állampolgárságot" - jelentette ki az MTI-nek New Yorkban Répás Zsuzsanna, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára, aki jelen volt a ceremónián.
2011.04.14. 09:00
 
VV Béci megfutamodott!
A ValóVilág játékosa VV Béci a könnyebb utat választotta. Tudni ilik, nem a Villa legerősebbnek tartott játékosát Alekoszt választotta párbajellenfeléül hanem húgának a barátját Jerzyt.
2011.04.14. 08:42
 
Megrongálták Wass Albert síremlékét Marosvécsen
Megrongálták Wass Albert író síremlékét az erdélyi Marosvécsen (Brincovenesti), az ottani Kemény-kastély kertjében - közölte az MTI-vel szerda este Nagy Kemény Géza, a kastély egyik tulajdonosa. Elmondása szerint a kő síremlékről ismeretlenek lecsavarozták és elvitték az író portréját ábrázoló, Hunyadi László szobrász által öntött bronz emlékplakettet. A bűncselekményről a helyi rendőrség értesítette Nagy Kemény Gézát. A rendőrök azt mondták neki: lopás vagy garázdaság történt, esetleg sírgyalázásról van szó.
2011.04.13. 22:00
 
 
Ouattara a biztonság gyors helyreállítását ígéri Elefántcsontparton
A biztonság és a gazdaság gyors helyreállítását ígérte Alassane Ouattara elefántcsontparti elnök szerdán polgárháború tépázta nemzetének, s megerősítette, hogy letartóztatott elődjét elszállították a fővárosból. Nem árulta el, hogy pontosan hová vitték Laurent Gbagbót, aki négy hónapon át nem volt hajlandó elismerni elnökválasztási vereségét, de azt mondta, az exelnök jól őrzött helyen van. Előzőleg az ENSZ helyi missziójának (ONUCI) szóvivője is csak arról számolt be, hogy a Gbagbót szállító helikopter déltájban emelkedett a magasba, s az ország északi része felé vette az irányt.
2011.04.13. 22:00
 
 
Női kosárlabda NB I, döntő: egy győzelemre a címvédéstől a Pécs
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán 78-68-as vereséget szenvedett a címvédő Pécs együttesétől szerdán a női kosárlabda NB I döntőjének második mérkőzésén, így a baranyaiakat már csak egy siker választja el a bajnoki aranyéremtől. A találkozó legjobbja a pécsi Kelsey Griffin lett 24 ponttal. A finálé harmadik felvonását - amelyen a Pécs megvédheti címét - vasárnap 20 órakor rendezik Pécsett.
2011.04.13. 21:10
 
 
Tovább járőrözik a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület Hajdúhadházon
Folytatja a járőrözést Hajdúhadházon a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület - tájékoztatta Boda Lajos, a szervezet helyi elnöke az MTI-t szerdán este, nem sokkal azt követően, hogy Pintér Sándor belügyminiszter a járőrözés befejezését jelentette be Budapesten. Boda Lajos és Rubi Gergely (Jobbik) országgyűlési képviselő egybehangzóan azt mondta az MTI-nek, hogy járőreik jelenleg is kint vannak az utcákon, az esti járőrszolgálatot mintegy hatvanan kezdték meg. Pintér Sándor belügyminiszter kora este azt közölte: befejezte a járőrözést Hajdúhadházon az egyesület, s hangsúlyozta, nem lesz Magyarországon "mondvacsinált törvényesség mögé bújva" járőrözés.
2011.04.13. 21:10
 
 
Tóásó-ügy: a szerdai meghallgatást is elnapolták
Nem történt érdemi előrelépés a bolíviai bíróságon az úgynevezett terrorista csoport magyar vonatkozású ügyében szerdán sem, mert az ügyészség képviselői aznap nem vitték magukkal az éppen szükséges periratokat. Az eljárásban több tucat személyt, köztük a magyar állampolgársággal is rendelkező Tóásó Elődöt államellenes összeesküvéssel és terrorizmussal vádolják.
2011.04.13. 21:10
 
 
Labdarúgó Ligakupa: a Paks diadalmaskodott
Története legnagyobb sikerét érte el a Paks azzal, hogy a labdarúgó Ligakupa döntőjének szerdai visszavágóján hazai környezetben 3-0-ra nyert a címvédő Debrecen ellen, így 4-2-es összesítéssel megnyerte a sorozat 2010/11-es szezonját. A Paks 25 millió forintot kap a végső sikerért. Ligakupa, döntő, visszavágó: Paksi FC - DVSC-TEVA 3-0 (1-0), gólszerzők: Magasföldi (34., 72.), Bartha (64.). Paks, 2500 néző. A döntő győztese: a Paks 4-2-es összesítéssel
2011.04.13. 20:00
 
 
Átszivattyúztak 200 tonna erősen radioaktív vizet Fukusimában
Mintegy 200 tonna erősen radioaktív vizet szivattyúztak át a fukusimai atomerőmű földalatti építményeiből egy tartályba a katasztrofális földrengés erős utórezgései dacára - közölte a létesítmény tulajdonosa. Ennek a víznek az eltávolítása az egyik előfeltétele annak, hogy helyreállíthassák a megsérült reaktorok hűtőrendszerét. Csütörtökig összesen 700 tonna ilyen vizet akarnak eltávolítani az erőmű alatt húzódó alagutakból, csatornákból és géptermekből, de ez csak a kezdet, mert a becslések szerint 60 ezer tonnányi víz öntötte el ezeket a részeket.
2011.04.13. 20:00
 
Ungvári lap: alaptalanok a kettős állampolgársággal kapcsolatos aggodalmak
Egy címeres papírban testet öltő illúzió marad csak a magyar állampolgárság azon kárpátaljai lakosok számára, akik Európán belüli szabad utazást, vízummentességet, magyarországi szociális és egészségügyi kedvezményeket reméltek az egyszerűsített eljárással történő honosítástól - írta az ungvári Zakarpatszka Pravda című hetilap legfrissebb száma. Teljesen logikus, amit a hivatalos Budapest állít, azaz hogy az állampolgársággal járó juttatások igénybevételéhez magyarországi lakóhellyel kell rendelkezni, és a magyar költségvetésbe kell az adót befizetni - mutat rá a magyar kettős állampolgársággal foglalkozó írásában Natalija Petervari, a lap főszerkesztője, a Prágából sugárzó Szabadság Rádió ungvári tudósítója.
2011.04.13. 19:00
 
 
Berlusconi számára kompromittáló tanúvallomások váltak nyilvánossá
Megerősítette két olasz nő a milánói ügyészség előtt a Silivo Berlusconi olasz kormányfő ellen felhozott vádakat a villáiban rendezett partikról. A két piemonti fiatal nő, Chiara és Ambra tavaly augusztus 22-áról másnapra virradóra voltak meghívva a Cavaliere Milánóhoz közeli rezidenciájára. Az Értékek Olaszországa ellenzéki párt egy szenátorának tanácsára, maguktól tettek tanúvallomást hétfőn. Az olasz sajtó által szerdán ismertetett beszámolók szerint válaszaik megerősítették a villában rendezett estélyek csapongó jellegére vonatkozó vádakat. Mint egyikük mondta, azért akart vallomást tenni, mert a miniszterelnök "elegáns vacsorákról" beszélt, neki pedig "merőben más természetű" emlékei vannak.
2011.04.13. 19:00
 
 
Négydimenziós testszkennert fejlesztettek ki magyar kutatók
Négydimenziós - időben is változó térhatású képet adó - testszkennert fejlesztettek ki magyar kutatók; a világszabadalommal védett találmánnyal készült felvételek iránt a legnagyobb amerikai egyetemek érdeklődnek, és hamarosan Magyarországon is beépülhet az egyetemi anatómiaoktatásba. Mint Balogh Attila idegsebész, a fejlesztő 4D Anatomy LLC egyik tulajdonosa, a fejlesztés vezetője az új készülék és a hozzá tartozó szoftver - egy interaktív anatómiai atlasz - bemutatóján elmondta, eddig a fej-nyak régió anatómiai térképét készítették el, de a következő két évben az egész emberi testet feltérképezését tervezik közel kétmillió dollár beruházásból.
2011.04.13. 18:30
 
 
Matolcsy: a munkanélküli juttatás 2012-től 90 napra jár
Magyarországon minden munkanélküliséggel kapcsolatos juttatás 90 napra jár majd 2012-től, mivel a jelenleg érvényben lévő munkakereséssel és állástalansággal összekapcsolódó járandóságok nem ösztönzik a visszatérést a munkaerő-piacra - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a kormányülés után. A miniszter beszélt arról is, hogy a nyugdíjreform korrekciója keretében a fegyveres testületek "kiváltsággal élő" csoportjainál megszüntetik a korkedvezményes nyugdíj jogintézményét. Az MSZP elnöke szerint a nemzetgazdasági miniszter szerdán újabb, a legnehezebben élőket sújtó megszorításokat jelentett be.
2011.04.13. 18:00
 
 
A közmédiumok szakszervezetei visszautasítják a megalapozatlan létszámleépítést
A közszolgálati médiumoknál működő szakszervezetek visszautasítják és megengedhetetlennek tartják a szakmailag megalapozatlan létszámleépítéseket - tájékoztatta a Közmédiumok Szakszervezeteinek Fóruma (KSZF) szerdán az MTI-t. A KSZF közleményében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatójának szerdai kijelentéseire reagált, mely szerint az év végéig "érdemi, lényeges létszámleépítésre kell számítani". Hozzátette: ez ügyben még egyeztetniük kell a szakszervezetekkel. Kérdésre válaszolva azt mondta, hogy egészen pontosan tudja, mely területeken hány munkavállalót érint a leépítés.
2011.04.13. 18:00
 
 
Médiakonferencia: jövőre érzékelhető lesz a közmédiareform a piacon
Várhatóan már jövőre érzékelhető lesz a közmédia reformja a piacon - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója az Üzlet-e a média 2011-ben? című szerdai konferencián, Budapesten. Böröcz István arról is beszélt, hogy a szerkezeti átalakítás elkerülhetetlenül létszámleépítéssel jár majd. Az integrációval, az intézmények egy helyre költöztetésével, a párhuzamosságok megszüntetésével és a létszámleépítéssel felszabaduló forrásokat tartalomkészítésre, tartalmi szolgáltatásokra, minőségi produkciók készítésére fordítja majd a közmédia - mondta Böröcz István.
2011.04.13. 17:50
 
BUX: +0,58 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 138,31 pontos, 0,58 százalékos emelkedéssel, 23.885,50 ponton zárt szerdán. A Mol árfolyama 0,39 százalékkal 24.505 forintra csökkent, az OTP részvények ára 1,14 százalékkal 6.230 forintra erősödött.
2011.04.13. 17:40
 
 
Honvédszakszervezet: a korkedvezményes nyugdíj nem törölhető el
Nem törölhető el a korkedvezményes nyugdíj - hangoztatta Czövek János, a Honvédszakszervezet (Hosz) elnöke szerdán a Parlament előtti Kossuth téren tartott figyelemfelkeltő demonstráción, amelyen mintegy ötvenen vettek részt. A rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek hét elején kezdődött akciósorozatával az érdekvédők egyebek mellett egy valódi életpályamodell kialakítását, valamint illetményemelést, a már nyugállományúak juttatásainak megőrzését szeretnék elérni. Czövek János a katonák hivatásának, jogainak védelmében tartott tüntetésen elmondta: a katonák az elmúlt években nem kaptak illetményemelést, miközben a reálbérek 35-40 százalékkal csökkentek.
2011.04.13. 17:10
 
 
Kissé gyengült a forint, 267 közelében az euró
Csak csekély mértékben változott a forint árfolyama szerdán, az euró tartotta a 266 forint feletti szintet: délután fél ötkor az euró 266,67 forint volt a bankközi kereskedelemben, kissé erősebb a kedd délutáni 266,12 forintnál. Péntek délután még 263,68 forint volt a jegyzés, hétfőn nap közben a forint 263-as szintekről 265,50-ig gyengült az euróval szemben, kedden pedig 266 közeli környezetében ingadozott. Szerdán a leggyengébb forint árfolyam 267,10-es euró jegyzésen volt.
2011.04.13. 17:10
 
 
Kövér reméli, hogy a Nyugat-Balkán is hamarosan élhet a lehetőségekkel
Remélhetőleg nem áll meg az unió bővítési folyamata, és a nyugat-balkáni országok is hamarosan élhetnek az EU adta lehetőségekkel - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke Brüsszelben, az Európai Parlament (EP) és a magyar Országgyűlés kétnapos együttes ülésének megnyitóján. A tanácskozást a soros magyar EU-elnökség egyik fontos célkitűzésének, a Nyugat-Balkán európai integrációjának a témájában tartják. Az Országgyűlés delegációját Kövér László házelnök vezeti, aki Jerzy Buzek EP-elnök mellett az ülés társelnöke.
2011.04.13. 17:00
 
 
Túl nagy Diana jegygyűrűje Vilmos herceg menyasszonyának
Túlságosan bőnek bizonyult Diana hercegnő jegygyűrűje Vilmos brit trónörökös menyasszonyának, ezért az eljegyzési ékszert kissé át kellett alakítani. Vilmos herceg tavaly novemberben jegyezte el kedvesét, a polgári származású Kate Middletont, mégpedig 1997-ben elhunyt édesanyja, Diana jegygyűrűjével. Vilmos édesapja, Károly walesi herceg is ezzel az akkor 28 ezer fontba kerülő gyűrűvel jegyezte el 1981-ben a 20 esztendős Dianát. Az apró gyémántokkal kirakott, zafírkővel díszített 18 karátos aranygyűrű mai piaci értéke meghaladja a 200 ezer fontot (60 millió forint), ám eszmei értékét - tekintettel előtörténetére - szakértők 32 millió fontra - csaknem tízmilliárd forintra - taksálják.
2011.04.13. 16:20
 
 
A NATO megkezdte líbiai szárazföldi hadműveletek előkészítését
Egy tábornok közlése szerint a NATO megkezdte Líbiában végrehajtandó szárazföldi hadműveleteinek az előkészítését. - Szárazföldi csapatok bevetése a humanitárius segítségnyújtás biztosítása céljából válhat szükségessé - jelentette ki a Deutsche Welle TV-nek nyilatkozó Manfred Lange, a NATO-központ stábjának főnöke. Manfred Lange tábornok egy szerdán sugárzott interjúban elmondta, hogy az ENSZ még nem fordult sem a NATO-hoz, sem az Európai Unióhoz ilyen kéréssel. De fel kell készülni arra az esetre, ha ez bekövetkezik, és a NATO addigra fel is fog készülni egy esetleges ilyen műveletre.
2011.04.13. 16:10
 
 
Erdei szinte biztosan júniusban bokszol
Szinte biztos, hogy június 4-én a lengyel David Kostecki ellen lép ringbe Erdei Zsolt, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, aki sikere esetén legközelebb már vb-címért mérkőzhet. "Kilencvennyolc százalék, hogy lesz összecsapás júniusban, de a profi bokszban sok minden előfordulhat" - fogalmazott óvatosan a jövő hónapban 37. életévét betöltő veretlen bokszoló. Erdei hangsúlyozta, akkor tekinti majd biztosnak a meccset, ha aláírják a szerződést, ugyanakkor mostantól úgy készül, hogy június elején Atlantic Cityben mérkőzik.
2011.04.13. 15:30
 
 
Esztergomi Fidesz-KDNP: a polgármester működésképtelenné tenné a várost
Az esztergomi Fidesz-KDNP szerint működésképtelenné akarja tenni a várost Tétényi Éva független polgármester. Steindl Balázs, a képviselőcsoport vezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az elmúlt hetekben öt olyan képviselő-testületi ülés maradt el, ami a munkatervben egyébként szerepel. Az előző napi testületi ülést ugyan összehívta Tétényi Éva, ám azon nem jelent meg, mert, mint indokolta, konferenciára Győrbe kellett utaznia - közölte.
2011.04.13. 15:30
 
 
Ricco cáfolja a vértranszfúziót, és versenyezni akar
Cáfolja, hogy vértranszfúziótól lett volna rosszul Riccardo Ricco olasz kerékpáros. A bringás február 6-án lett rosszul, kórházba szállították, ahol a kezelőorvosa szerint saját, a hűtőszekrényben helytelenül tárolt vérének visszafecskendezésétől ájult el, és került közvetlen életveszélybe. Ricco most az Olasz Olimpiai Bizottság doppingellenes ügyekben illetékes ügyészével találkozott, aki előtt kategorikusan cáfolta a vérátömlesztést, és kijelentette: vírusos megbetegedése miatt lett rosszul közel két hónapja.
2011.04.13. 15:10
 
 
Szijjártó: a kormány komplex megállapodásra törekszik a bankszektorral
A kormány komplex egyezségre törekszik a bankszektorral, a várhatóan június végére elkészülő megállapodás nemcsak a devizahitelesek megsegítését, hanem többek között a kis- és közepes vállalkozások hitelhez jutásának könnyítését is célozza - mondta a miniszterelnök szóvivője. A komplex megállapodásnak központi eleme lesz a jelzáloghitelesek problémájának megoldása - mondta Szijjártó Péter. Itt az a cél, hogy kiszámítható törlesztő részleteket állapítsanak meg, valamint hogy egyetlen család se kerülhessen az utcára. A megállapodásból fakadó terheket a bankszektor, az állam és az ügyfelek közösen viseljék - fűzte hozzá.
2011.04.13. 15:10
 
 
Őrizetbe vették a minszki metrórobbantás elkövetőjét
Őrizetbe vették a hétfői, 12 halálos áldozatot követelő minszki metrórobbantás fő gyanúsítottját - jelentette be a fehérorosz főügyészség szerdán. Andrej Sved, a főügyészség vezetőjének a helyettese, a nyomozás irányítója újságíróknak elmondta, hogy rendőrkézre került egy másik személyt, az elkövető bűntársát is a terrorcselekménnyel kapcsolatban. Mindketten fehérorosz állampolgárok, 1986-os születésűek, büntetlen előéletűek, és minden kétséget kizáróan régóta ismerik egymást. Vallomásaik alapján közük volt egy korábbi, 2005-ben Vityebszkben történt robbantáshoz és a 2008 júliusában Minszkben elkövetett függetlenség napi pokolgépes merénylethez.
2011.04.13. 14:40
 
 
Romagyilkosságok: Csontos szerint politikusok ellen is terveztek merényleteket
Csontos István negyedrendű vádlott a romák elleni, hat halálos áldozattal járó támadássorozat ügyében indult büntetőper szerdai tárgyalásán fenntartotta nyomozati vallomását: azt állította, hogy társai politikusok elleni robbantásos merényleteket is terveztek, a kislétai támadást a roma holokauszt emléknapjára időzítve tervezték meg, hogy a gyilkosság miatti felháborodás zavargásokhoz vezessen. A vádlott, aki korábban szerződéses katonaként külföldi kiküldetésben is szolgált, és szoros kapcsolatban állt a katonai titkosszolgálattal, a Pest Megyei Bíróságon ismertetett nyomozati vallomásában azt mondta: nem volt tudomása arról, hogy bűntársai gyilkosságra készültek, és ezért kérték meg, hogy szállítsa el őket Tiszalökre és Kislétára.
2011.04.13. 14:30
 
 
Megállapodtak az EU-tagországok a Duna-stratégiáról
Egyhangú megállapodással elfogadták az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei szerdán az EU Duna-stratégiáját, és ezzel lényegében teljesült a magyar elnökség újabb kiemelt célkitűzése - jelentette be az elnöklő Martonyi János a luxembourgi találkozót követően. Leszögezte, hogy a stratégiával valamennyi tagállam egyetértett, nemcsak az abban közvetlenül érintettek. "A tagállamok felismerték, hogy a stratégia megvalósítása összeurópai érdek" - fogalmazott a magyar miniszter. A stratégiát a tagországok állam- és kormányfői hagyják majd jóvá véglegesen júniusi találkozójukon.
2011.04.13. 14:00
 
Tíz év elteltével újra túraautó-viadalt rendeznek a Hungaroringen
Tíz év szünet után visszatér a túraautó-világbajnokság (WTCC) a Hungaroringre, s a mezőny tagja lesz Michelisz Norbert is. A 26 éves magyar pilóta BMW 320 TC típusú autójával áll rajthoz az évad negyedik viadalán, június 3. és 5. között."Hatalmas lehetőség hazai közönség előtt versenyezni - mondta Michelisz. A magyarországi futam tudata abszolút motiváló hatással van rám. Most először kerülök olyan helyzetbe, hogy a pályaismeret szempontjából előnyben leszek az ellenfelekkel szemben."
2011.04.13. 14:00
 
Könyvfesztivál: 60 ezer kötet, 300 rendezvény 4 napon át
Csaknem 60 ezer kötettel, 200-300 könyvújdonsággal és összesen 300 koncerttel, beszélgetéssel, gyermekprogrammal, egyéb rendezvénnyel várja a látogatókat csütörtöktől vasárnapig a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenáris parkban. Az elmúlt években az összes jelentősebb európai nemzet irodalma bemutatkozott a könyvfesztiválon, amely idén a soros magyar uniós elnökség apropóján Per Olov Enquist svéd író mellett az Európai Uniót hívta meg díszvendégnek. A 100 négyzetméteres EU-standon így mind a 26 uniós tagország, valamint idegen nyelvű kötetekkel Magyarország közösen mutatkozik be - mondta el Zentai Péter László, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének igazgatója a rendezvény szerdai sajtótájékoztatóján.
2011.04.13. 13:50
 
Erős szél, zápor, 9-13 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint szerdán gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, zápor bárhol kialakulhat, egy-egy hevesebb záport villám, illetve jégdara kísérhet. Éjszaka és csütörtökön a Dunántúlon erősen felhős vagy borult lesz az ég, keleten némi napsütés mellett többször erősen megnövekszik a felhőzet. Eső, zápor továbbra is várható, északkeleten zivatar is kialakulhat. A keleti területek kivételével erős, gyakran viharos lesz az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul, de keleten, északkeleten a kevésbé felhős, szélvédett területeken gyenge fagyra is számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 9 és 13 fok között valószínű.
2011.04.13. 13:50
 
 
Mal: a tározót kilencven perccel a gátszakadás előtt ellenőrizték
A tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa perceken belül és minden előjel nélkül következett be, a tározót kilencven perccel a gátszakadás előtt ellenőrizték - mondta a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. vezérigazgatója az ajkai képviselő-testület rendkívüli ülésén szerdán. Bakonyi Zoltán közlése szerint a zagytározó kazettákat a hatósági előírásoknak megfelelően működtették, a X-es kazettát nem töltötték túl, és gátmagasítás sem történt. Hangsúlyozta: az ezeket igazoló iratokat a Nemzeti Nyomozó Iroda már a tragédia napján, tavaly október 4-én lefoglalta, ezért a cég működésére vonatkozó hiteles adatokkal a nyomozóhatóság rendelkezik.
2011.04.13. 13:50
 
 
F1: Vettel beállíthatja Schumacher és Mansell rekordját
Amennyiben az idény harmadik Forma-1-es futamán, a vasárnapi Kínai Nagydíjon is győz Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája, beállítja Michael Schumacher és Nigel Mansell rekordját. A hétszeres világbajnok német pilóta 2004-ben kezdett úgy, hogy a szezon első három állomásán elsőként haladt át a célvonalon, őt megelőzően pedig az angol versenyző nyert sorozatban háromszor az évad elején, még 1992-ben. A vb-címvédő, 24 esztendős Vettel - aki idén első lett az Ausztrál és Malajziai Nagydíjon - pályafutása 13. futamgyőzelmét gyűjtheti be vasárnap.
2011.04.13. 13:30
 
Testmagasság és élethossz: "felnőttek" a norvégok a második helyre
A norvégok kétszáz éve Európa legalacsonyabb nemzetei közé tartoztak, mostanra viszont "felnőttek" a második helyre, csupán a hollandok magasodnak föléjük a földrészen - olvasható a The Changing Body (Testváltozás) című könyvben, amely brit tudósok munkája. A kutatók szoros kapcsolatot leltek a testmagasság és a várható élettartam, illetve a társadalmi helyzet között az utóbbi 300 év lakossági adatait vizsgálva, elsősorban a brit szigetekre összepontosítva. Ezek szerint 25 centiméteres különbség adódott Angliában a munkásság és a felső réteg 14 éves gyerekei között. 1780 táján egy szegénysorban született gyerek 14. életévére átlagosan 1 méter 30 centi volt, míg a felsőbb körökben 1 méter 55 centi volt az átlag.
2011.04.13. 13:10
 
Jégkorong divízió I-es vb: Szirányi beteg, kikerült a keretből
Szirányi Bence kikerült a vasárnap kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokságra készülő magyar válogatott keretéből. Énekes Lajos másodedző az MTI-nek elmondta: a Vasas hátvédje megbetegedett, és mivel neki még a szerda esti, ukránok elleni mérkőzésen bizonyítania kellett volna, Ted Sator szövetségi kapitány inkább megköszönte Szirányi eddigi munkáját. A védő Horváth András és a csatár Sikorcin Ladislav kisebb sérülésekkel bajlódik, ezért nem lesz csütörtökön csapathirdetés, majd csak a vb-rajt előtti napon. Az ukránok elleni második meccset követően várhatóan egy kapustól, egy hátvédtől és két csatártól köszönnek el.
2011.04.13. 13:00
 
Műkorcsolya-vb, Hoffmann: nem lenne célszerű jégre lépni
Bár százszázalékos biztossággal csak a jövő héten döntenek a világbajnoki indulásról, a vesemedence-gyulladásból felépült Hoffmann Nóra szerint nem lenne célszerű jégre lépniük az április 25-én kezdődő moszkvai vb-n. A 26 éves magyar jégtáncos jelenleg még Magyarországon tartózkodik, de jövő hétfőn már visszautazik az orosz fővárosba, s betegsége után először tud majd ismét jégen gyakorolni párjával, Zavozin Makszimmal.
2011.04.13. 12:50
 
 
Seriff vagy börtöntervező lehet Schwarzenegger
Két új filmterv iránt is érdeklődik Arnold Schwarzenegger. A volt kaliforniai kormányzó seriffként vagy börtöntervezőként térhet vissza a filmvászonra. A Variety.com értesülése szerint a Lionsgate stúdió Last Stand című produkciója Liam Neeson kiugrása után Schwarzeneggert szeretné megnyerni. A történet a mexikói határon játszódik, ahol a seriff a helyi kartelek főnökeivel veszi fel a harcot.
2011.04.13. 12:50
 
 
Kadhafi kész önként távozni, ha teljesítik 3 feltételét
Kész önként távozni a hatalomból Moammer Kadhafi líbiai vezető, ha ellenzéke teljesíti három feltételét - írta szerdán az as-Sark al-Auszat című arab napilap saját, a felkelők kezén lévő líbiai Bengáziban lévő forrásaira hivatkozva. Kadhafi egyik feltétele, hogy második legidősebb fia, Szaif al-Iszlám vegye át a hatalmat, amíg nem választanak új vezetőt az ország élére. Semmilyen körülmények között sem száműzhetik őt "ősei földjéről". Harmadik feltételként pedig azt szabta, hogy a hatalomátadás tisztelettel, az ő és családja biztonságának szavatolásával történjen meg.
2011.04.13. 12:40
 
 
Felszólították a járőrözőket, hogy hagyják el Hajdúhadházat
Hajdúhadház elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületnek a városban járőröző tagjait szerdán Tasó László (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője. A politikus a városházán tartott sajtótájékoztatón szándékos provokációnak nevezte a gárdaegyenruhások járőrözését, ami szerinte nem szolgálja a település érdekeit. Rubi Gergely (Jobbik) országgyűlési képviselő korábban közölte: a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület két héten át, összesen kétszáz taggal járőrözik Hajdúhadházon demonstratív jelleggel, a közbiztonság javítása érdekében.
2011.04.13. 12:30
 
 
Romagyilkosságok: továbbra is tagadnak a Kiss testvérek
A Kiss testvérek továbbra is tagadják a romák elleni támadássorozatban, valamint a besenyszögi fegyverrablásban való részvételüket. A hat halálos áldozatot követelő támadások elsőrendű vádlottja eddig csak galgagyörki, a tarnabodi és piricsei - sérüléssel nem járó - támadásokat ismerte el, és társaira, köztük testvérére is terhelő vallomást tett. Kiss Árpád, az elsőrendű vádlott, akit többek között azzal vádolnak, hogy Tiszalökön 2009. április 22-én este egyetlen célzott lövéssel megölte a munkába induló Kóka Jenőt, fenntartott nyomozati vallomásában - amelyet szerdán a Pest Megyei Bíróságon ismertetett a tanácsvezető bíró - azt mondta: nem követte el a cselekményt.
2011.04.13. 12:30
 
Mourinho: a Real Madrid a jelen, de Anglia a jövő
Kitölti 2014-ig szóló szerződését a Real Madridnál, de utána Angliába kíván visszatérni José Mourinho, a spanyol futballcsapat portugál vezetőedzője. "A jövőm egyértelműen Anglia, de csak a Real után következik. Még három évem van Madridban, ahol elégedettek a munkámmal" - jelentette ki a tréner szerdán a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágója előtt. Az első mérkőzést odahaza 4-0-ra nyerte a királyi gárda. Mourinho 2005-ben és 2006-ban bajnoki címre vezette a Chelsea-t, és a szóbeszéd szerint ő válthatja majd Sir Alex Fergusont a Manchester United kispadján.
2011.04.13. 12:10
 
 
Márciustól nem ad távhőkedvezményt a lakosságnak a Főtáv
A Főtáv Zrt. márciustól már nem ad gigajoule-onként átlagosan 200 forint kedvezményt a lakossági fogyasztóinak, mert a Budapesti Erőmű Zrt. január 1-től a hődíj-kedvezmény fedezetét már nem folyósítja a távhőszolgáltatónak - közölte a Főtáv szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a Budapesti Erőmű Zrt. a villamosenergiát hőenergiával kapcsoltan termelőket érintő támogatás változásaira hivatkozva január 1-től szüntette meg a Főtáv-nak 2009. január 1-től nyújtott hődíj-kedvezményt. A Főtáv az elmúlt bő két évben az erőműtől kapott árengedményből összességében több mint 4 milliárd forint hődíj-kedvezményben részesítette a budapesti lakossági fogyasztókat.
2011.04.13. 12:00
 
BL: Ancelotti: a Chelsea jövőre javíthat
Az FC Barcelona nyolcadszor, a Manchester United pedig hetedszer jutott be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe kedd esti sikerével, amikor is mind a spanyol, mind az angol csapat a visszavágót is megnyerve biztosította helyét a legjobb négy között az európai klubfutball csúcssorozatában. Az MU - amely folytatta a hagyományőrzést, hogy tudniillik a BL-ben hazai pályán még egyszer sem kapott ki angol riválistól - a "belföldi csatában" a londoni 1-0-s győzelem után, hatalmas küzdelemben 2-1-re verte a Chelsea gárdáját az Old Traffordon rendezett visszavágón.
2011.04.13. 11:50
 
 
LMP: az alaptörvényből hiányzik a szociális biztonsághoz való jog
Az LMP véleménye szerint az új alkotmány tervezetéből hiányzik a szociális biztonsághoz, valamint a lakhatáshoz való jog, emellett a szövegből eltűntek a társadalombiztosítás garanciái is. Vágó Gábor választmányi szóvivő szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján beszélt erről, ahol úgy fogalmazott: eközben az új alaptörvény "bebetonozza a szegényeket rosszul érintő adórendszert", államadósság-szabálya pedig húsz évre előírja a kormányoknak a megszorítások kötelezettségét. Felhívta a figyelmet arra, hogy a szociális biztonsághoz való jog hiánya már önmagában is a szociális háló meggyengülését hozhatja magával. Megjegyezte, hogy ezzel együtt a preambulumból kikerül az a kitétel is, hogy Magyarország szociális piacgazdaság.
2011.04.13. 11:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335[1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista