2020. június 6., szombat - Norbert
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Tízezren hagyták el otthonukat Észak-Mianmarban
Több mint tízezer ember vált menekültté Mianmar északi részén a kormányerők és a kacsin kisebbség milíciája közötti összecsapások következtében. A Kachin News Group - amely a száműzetésben levő kormányellenes kacsin erőkkel áll összeköttetésben - a csoport egyik vezetőjére hivatkozva arról számolt be honlapján, hogy több mint tízezer ember hagyta el a hatóságok által ellenőrzött területet. A menekültek jelenleg a kínai határ mentén felállított hat ideiglenes táborban tartózkodnak. A Kachin News Group jelentése szerint Kína lezárta határait a menekültek előtt, ám Peking tagadja ezt.
2011.06.16. 16:50
 
 
Új kategóriákba sorolják a magyar borokat
A jó bornak is kell a cégér, mivel csak így lehet igazán ismert a piacon - hangoztatta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón, amelyen bejelentette, hogy új kategóriákba sorolják a magyar borokat. A korábbi minőségi, védett eredetű, valamit táj- és asztali borok helyett a továbbiakban az uniós követelményeknek megfelelően oltalom alatt álló eredet-megjelöléssel ellátott bor, valamint oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel ellátott bor és földrajzi jelzés nélküli borkategóriákba lesznek a magyar borok besorolva.
2011.06.16. 16:30
 
 
Megkezdődött Budapesten a szakszervezetek autós demonstrációja
Az országos szakszervezeti demonstráció részeként megkezdődött Budapesten az autós tiltakozó felvonulás; a szervezők közlése szerint közel 200 gépkocsi indult a Hősök teréről az Andrássy út felé. Csütörtökön délután és este négy szakszervezeti konföderáció - az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) - tart autós figyelemfelhívó demonstrációt 15 megyeszékhelyen, négy megyeközpontban pedig tüntetéseket. A szakszervezetek azt követelik a kormánytól, hogy azonnal kezdjen tárgyalásokat az érdekképviseletekkel.
2011.06.16. 16:30
 
Hunvald-ügy: befejezte vallomását a megvádolt értékbecslő
Befejezte vallomását a sokszázmilliós ingatlanpanamák és más bűncselekmények miatt indult Hunvald-ügyben megvádolt ingatlan-értékbecslő a Fővárosi Bíróságon csütörtökön; rövidesen sor kerül annak a 13 vádlottnak a meghallgatására is, akiknek az ügyében a Fővárosi Ítélőtábla szerdán kimondta: cselekményük nem évült el. A negyedrendű vádlott értékbecslő az ügyészség szerint valótlan tartalmú szakvéleményekkel tévesztette meg az erzsébetvárosi képviselő-testületet az önkormányzati ingatlanok eladása ügyében. Kormos Lajos ugyanakkor tagadta bűnösségét, és állította, szabályosan járt el, valós tartalmú szakvéleményeket készített.
2011.06.16. 16:10
 
Megfenyegették Czerván György államtitkárt és Lázár Jánost
A közelmúltban megfenyegették Czerván Györgyöt, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárát és Lázár Jánost, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjét - közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. Czerván Györgyöt a nyomozás adatai szerint egy 50 év körüli nyugdíjas rendőr fenyegette meg telefonon. Az eset zaklatásnak minősül, az ügyészség ezzel gyanúsította meg a férfit, a bíróság pedig távoltartást rendelt el - mondta a szóvivő. Ezzel párhuzamosan egy ismeretlen levélben fenyegette meg Lázár Jánost és családját is; ebben az ügyben gyanúsítás még nem történt - tájékoztatott Fazekas Géza.
2011.06.16. 16:00
 
Hidegfront érkezik, szeles idő lesz, 25-31 fokkal
Csütörtökön túlnyomóan derült, napos idő lesz, csak kevés gomolyfelhő képződik, csapadék nem valószínű. Pénteken már több lesz felettünk a felhő, északnyugaton kevesebb, a Tiszántúlon több napsütésre számíthatunk. Szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Csütörtökön a déli szél helyenként megélénkül, pénteken a szél egyre többfelé északnyugatira fordul, és megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 25 és 31 fok között alakul.
2011.06.16. 16:00
 
 
Törékeny harmónia - Klasszikus porcelánremekek az Iparművészeti Múzeumban
Törékeny harmónia címmel mutat be válogatást a samobori Muzej Marton Európa-hírű porcelángyűjteményéből a budapesti Iparművészeti Múzeum (IMM); a péntektől látogatható tárlat csaknem négyszáz egyedi porcelán-, üveg- és ezüsttárgyat vonultat fel tematikus egységekben. Veljko Marton Európa mennyiségében és kvalitásában is egyik legjelentősebb porcelángyűjteményét hozta létre, elsősorban az 1750 és 1850 közötti, klasszikus korszakra koncentrálva - méltatta a különleges anyagot kölcsönző, részben magyar származású gyűjtőt a kiállítás csütörtöki sajtóbemutatóján az IMM főigazgatója.
2011.06.16. 16:00
 
 
Vilmoséknak nem kell komornyik
Sem komornyikra, sem öltöztetőnőre nem tart igényt Vilmos herceg és felesége. A hercegi házaspár egyelőre egy kis walesi faluban él, nem mesze attól a támaszponttól, ahol Vilmos a brit királyi légierő helikopterpilótájaként szolgál, ám hamarosan a londoni Kensington-palota lesz hivatalos rezidenciájuk. A költözésre készülve az udvar illetékesei máris álláshirdetéseket adtak fel komornyikot és - Katalin hercegnő számára - öltöztetőnőt keresve. A hirdetést azonban - egybehangzó csütörtöki brit sajtóbeszámolók szerint - vissza kellett vonni, mivel Vilmosék közölték, hogy semmilyen külön kiszolgáló személyzetre nem tartanak igényt majdani új otthonukban.
2011.06.16. 15:30
 
 
Javier Solana: a soros magyar EU-elnökség korrektül teljesített
Magyarország korrektül látta el 2011 első félévében az Európai Unió soros elnökségét - mondta Javier Solana, a NATO volt főtitkára az MTI-nek adott interjúban csütörtökön. "A magyar elnökség mérlege pozitív, nagyon nehéz helyzeteket kellett kezelni" - mondta, és utalt arra, hogy az EU belső életét alapvetően a pénzügyi-gazdasági válság kezelése töltötte ki. "Még nem teljesen fejeződött be az új pénzügyi keretekre vonatkozó szabályozás megalkotása, főleg ezzel foglalkoztak két éve Európában és máshol is a világon" - fejtette ki. Bár a félévente váltakozó soros elnökségek továbbra is fontos jelképes szerepet töltenek be, a Lisszaboni Szerződés intézményi módosításai nyomán az elnökségek tevékenysége kevésbé látható - mutatott rá Solana.
2011.06.16. 15:30
 
 
Magyarok mentek a legtöbben Ausztriába a munkaerőpiaci nyitás után
Magyarországról érkeztek a legtöbben Ausztriába az osztrák munkaerőpiac május elsejei teljes megnyitása után eltelt nagyjából egy hónapban. A szociális minisztérium csütörtökön publikált első összegzése szerint 8.700-an érkeztek Ausztriába munkavállalási céllal, ebből háromezren Magyarországról, kétezerötszázan Lengyelországból, ezerötszázan Szlovákiából, illetve néhány százan Szlovéniából és Csehországból. Az ágazati megoszlás egyelőre nem ismert, de hamarosan azt is közzéteszi a minisztérium.
2011.06.16. 15:20
 
Uniós jogszabályok érvényesítésére szólított fel az Európai Bizottság
Uniós jogszabályok érvényesítésére szólította fel, illetve ennek elmulasztása miatt figyelmeztette a tagországokat - köztük Magyarországot - az Európai Bizottság.Magyarországot egyfelől a személygépkocsik nyílt végű lízingjére vonatkozó áfa-szabályok módosítására szólította fel az Európai Bizottság. Brüsszel érvelése szerint a magyar szabályok nem teszik lehetővé a lízingbe vevők számára adólevonás érvényesítését személygépkocsik nyílt végű lízingje esetén. A hozzáadottérték-adóról szóló EU-irányelv azonban jogot biztosít az adóalanyok számára a vásárolt termékek és igénybe vett szolgáltatások után fizetendő áfa levonására. Az irányelv csak azon rendelkezések vonatkozásában engedélyezi a tagállamok számára az adólevonási jog korlátozását, amelyek az uniós csatlakozás időpontjában hatályosak voltak. Mivel a szóban forgó magyarországi rendelkezést 2008. január elsején, azaz Magyarország 2004 májusi uniós csatlakozását követően vezették be, az ellentétes az uniós szabályokkal - állapította meg az Európai Bizottság.
2011.06.16. 15:20
 
 
Nagy Imréről és mártírtársairól emlékeztek meg országszerte
Nagy Imréről és mártírtársairól emlékeztek meg 1989-es újratemetésük évfordulóján, csütörtökön országszerte; a budapesti Vértanúk terén és az Új köztemetőben koszorúzással és néma főhajtással rótták le kegyeletüket az emlékezők. A Parlament épülete melletti Vértanúk terén, a mártírhalált halt miniszterelnök szobra előtt fejet hajtott Schmitt Pál köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Jánosi Katalin a csendes megemlékezés után újságírók előtt arról beszélt, hogy nagyon nehéz feldolgozni a több mint fél évszázada történteket, elfelejteni pedig soha nem lehet.
2011.06.16. 15:20
 
 
Kósa: ne legyen érvényességi küszöb az időközi választásokon
Az érvényességi előírások alkalmazásának megszüntetését javasolja az időközi választások során a fideszes Kósa Lajos. Debrecen kormánypárti polgármestere önálló indítványa indokolásában kitér arra, hogy az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvény hatályos rendelkezései az időközi választások során is alkalmazni rendelik az érvényességi szabályokat. A gyakorlati tapasztalatok azonban ezeken alacsony részvételt mutatnak, az érvényességi küszöb alkalmazása újabb választási forduló tartását és újabb időközi választás kitűzését eredményezheti.
2011.06.16. 15:10
 
Megharapott egy gyereket a farkas a fővárosi állatkertben
Megharapott egy gyermeket egy farkas a budapesti állatkertben csütörtök délután. A kisfiú átmászott a védőkorláton és a kerítésen benyúlt a farkas ketrecébe - mondta Hanga Zoltán, az állatkert szóvivője az MTI-nek. A mentőknél közölték: egy hét év körüli kisfiút szállítottak könnyebb sérüléssel kórházba.
2011.06.16. 15:10
 
Visegrádi miniszterelnöki csúcstalálkozó kezdődött Pozsonyban
Visegrádi miniszterelnöki csúcstalálkozó kezdődött csütörtökön délután Pozsonyban. A fórumon Iveta Radicová szlovák miniszterelnök meghívására részt vesz Orbán Viktor magyar és Donald Tusk lengyel miniszterelnök. Petr Necas cseh kormányfő az egész napos országos közlekedési sztrájk miatt kimentette magát. Csehországot a találkozón Karel Schwarzenberg külügyminiszter képviseli. Pozsonyi kormányforrások szerint a megbeszélésen értékelik a szlovák elnökség programjának teljesítését, és megvitatják a visegrádi együttműködés időszerű kérdéseit.
2011.06.16. 14:30
 
Az NFM elkezdi a megújuló energiáról szóló törvény kidolgozását
Önálló, a megújuló energiaforrások elterjedését szolgáló törvényjavaslat kidolgozását kezdi meg 2011 második felében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).
2011.06.16. 14:17
 
Gázipari együttműködésről tárgyalnak a V4-ek Budapesten
A gázvezetékek összekötésének lehetőségei mellett a visegrádi országok aktív gázipari együttműködéséről és a gázellátás biztonságának kérdéseiről is tárgyalnak a magyar, szlovák, cseh és lengyel szakemberek a szerdától péntekig tartó budapesti IV. Közép-európai Gázkongresszuson, illetve a 43. Nemzetközi Gázkonferencia és Szakkiállításon.
2011.06.16. 14:16
 
 
Martonyi: jó esély van a horvát csatlakozási tárgyalások lezárására a magyar elnökség végéig
Jó esély van Martonyi János szerint a horvát EU-csatlakozási tárgyalások lezárására még az e hónap végén záruló magyar uniós elnökség alatt.
2011.06.16. 14:13
 
Magyar Örökség: idei nyári díjazottak
A hét végén ismét átadják a Magyar Örökség-díjakat. A negyedévente odaítélendő elismeréseket szombaton délelőtt 11 órakor hirdetik ki hivatalosan a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében.
2011.06.16. 14:12
 
Otthonmentő akcióterv - Július közepéig megszülethetnek a szükséges törvényi rendelkezések
Az árfolyamrögzítési kérelmeket a legkorábban késő nyártól fogadhatják a finanszírozók, köztük a pénzügyi vállalkozások, s legkésőbb október 1-jétől a Nemzeti Eszközkezelő is működni fog, az ehhez szükséges törvényi rendelkezések várhatóan július közepéig megszületnek. A hitelezés bővülése a növekedési cél elérésének is fontos feltétele, ezen a kormány folyamatosan dolgozik - nyilatkozta Nátrán Roland, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára az MTI-nek.
2011.06.16. 14:09
 
Vincze és Kiprich újra együtt Tatabányán, Grosicsról nevezik el a stadiont
A klub két korábbi válogatott játékosa, Vincze István szakmai igazgatóként, Kiprich József pedig vezetőedzőként tér vissza az NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya labdarúgócsapatához, amelynek neve Duna FC Tatabányára változik. A tervek szerint a csapat stadionját Grosics Gyuláról, az Aranycsapat legendás kapusáról szeretnék elnevezni, erre várhatóan augusztusban, egy gálamérkőzés keretein belül kerül sor.
2011.06.16. 14:08
 
Veszélyes anyagot szállító teherautó karambolozott a 86-os főúton
Gépek tisztításához, kenéséhez felhasznált olaj melléktermékét szállította az a teherautó, amelyik Vámoscsalád és Répcelak között ütközött össze egy másik teherautóval csütörtökön dél tájban - tájékoztatta Mogyorósi Balázs, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t.
2011.06.16. 14:07
 
Múzeumok éjszakája - Piroska és a farkas a Hortobágyon
A farkas esti üvöltéssel, Piroska elemózsiás kosárral várja a vendégeket a Hortobágyi Nemzeti Park (HNP) vadasparkjában a Múzeumok éjszakáján, miközben a farkasbarlangban levetítik a Piroska és a farkas című mesefilmet - ismertette az éjszakai programsorozatba most első ízben bekapcsolódó HNP programjait Danyi Zoltán csütörtökön az MTI-vel.
2011.06.16. 14:06
 
 
Sziget fesztivál: jön a Prodigy, Kate Nash és a Kaiser Chiefs is
A már korábban bejelentett fellépők mellett három további brit sztár, a Prodigy, Kate Nash és a Kaiser Chiefs is koncertet ad az idei Sziget fesztiválon augusztus 10. és 15. között. Az elmúlt húsz év egyik legsikeresebb, egyben legnépszerűbb elektronikus zenei alakulata, a Prodigy immár negyedszer játszik majd az óbudai Hajógyári-szigeten; korábban 1996-ban, 2006-ban és 2009-ben léptek fel.
2011.06.16. 14:00
 
Lezárták az M0-s autóutat Diósdnál
Leterelik a forgalmat az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a diósdi lehajtónál, mert egy teherautóról betonoszlopok zuhantak az úttestre - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2011.06.16. 14:00
 
 
ÁNTSZ: a legtöbb kiváló vízminőségű strand a Balatonnál van
Az ország természetes vizű strandjai közül a legtöbb kiváló vízminőségű strand a Balatonnál van, ahol a fürdőhelyek nagy része kiváló, míg a többi is legalább jó minősítést kapott - mondta Kovács Márta, az Országos Tisztiorvosi Hivatal közegészségügyi főosztályának vezetője. Közlése szerint Magyarországon összesen 255 szabadvízi fürdőhely van, ebből várhatóan 235 üzemelhet az idei szezonban. Közülük 172 kiváló, 34 jó, 10 pedig tűrhető minősítést kapott. Tizenkét helyen "kifogásolt" volt a vízminőség, további hét ellenőrzése még folyamatban van.
2011.06.16. 13:50
 
 
A svájci frankkal szemben új negatív rekordon az euró
Az euró több mint egy százalékkal gyengült csütörtökön a svájci frankkal szemben és új negatív rekordot állított be. Az euró legalacsonyabb árfolyama 1999-es bevezetése óta svájci frankban 1,1957. Az euró a japán jennel szemben is gyengült, több mint egy százalékkal esett a csütörtöki kereskedésben és 116,50 jen árfolyamon egy havi mélypontot érintett. Forintban a svájci frank csütörtökön 224,66-ig erősödött, megközelítve a 2011. január eleji 225,32 forintos idei rekordját, valamint a 2010. szeptember 8-án elért 226,31-es történelmi rekordját.
2011.06.16. 13:40
 
Egy 17 éves fiatal gázolt a járdán Kiskunmajsán
Terepjárójával a járdára hajtott, ahol elütött egy 31 éves férfit egy 17 éves fiatal Kiskunmajsán; a kocsi vezetője a baleset után értesítette a mentőket és a közelben tartózkodva megvárta a rendőröket - közölte a rendőrség az MTI-vel. A fiatal férfinél ittasság gyanúja merült fel, ezért vérvételre vitték, majd megkezdődött a kihallgatása - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség a reggeli baleset után még azt közölte, hogy a járművezető elfutott a helyszínről. Az elgázolt férfi mindkét lába eltört, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Nyíkos Tamás főhadnagy tájékoztatása szerint a fiatalember engedély nélkül hozta el az autót egy barátjától, emiatt is felelnie kell az eljárás során.
2011.06.16. 13:20
 
Hat gyermek súlyos állapotban a kóli bélbaktérium miatt Franciaországban
A különleges kóli bélbaktérium kiváltotta fertőzés miatt hat gyermek kórházba került az északi-franciaországi Lille-ben: állapotuk súlyos, de nem életveszélyes - közölte a helyi egészségügyi hatóság szóvivője. A 20 hónap és nyolc év közötti gyerekek súlyos hasmenéses tünetekkel kerültek szerda este kórházba, miután a Lidl diszkontáruházban forgalmazott egyik előrecsomagolt darálthús-termékből fogyasztottak. A hatóságok szerint az ételmérgezésnek nincs köze a németországi járványhoz. A Steaks Country márkájú fagyasztott termék francia gyártója a France Info hírrádiónak ugyanakkor elmondta, hogy a felhasznált húst Németországból importálták.
2011.06.16. 13:10
 
Kiraboltak egy bankot a fővárosban
Kiraboltak egy pénzintézetet csütörtökön a főváros XIV. kerületében, a Thököly úton - közölte Molnár Aliz, a BRFK sajtóügyeletese. Az ügyeletes tájékoztatása szerint a rabló egy 20-30 év körüli férfi volt; feltehetően fegyverrel megfenyegette a bank alkalmazottait, majd elmenekült a zsákmánnyal. A rabló sötét sapkát, barna inget és napszemüveget viselt - tette hozzá. A rablásban nem sérült meg senki, lövés nem dördült - mondta Molnár Aliz.
2011.06.16. 13:00
 
 
Nem tart igényt Ballackra a német szövetségi kapitány
A jövőben már nem szerepel többet a német labdarúgó-válogatottban Michael Ballack, az együttes korábbi csapatkapitánya. A német szövetség (DFB) csütörtökön jelentette be, hogy Joachim Löw szakvezető négyszemközt tájékoztatta a 34 éves középpályást döntéséről, mely szerint a továbbiakban nem tart igényt a Leverkusen futballistájának szolgálataira. A DFB ugyanakkor azt szeretné, ha az augusztus 10-én sorra kerülő Brazília elleni barátságos meccsen Ballack csapatkapitányként lépne pályára, így 99. válogatottságával búcsúzna a Nationalelftől.
2011.06.16. 13:00
 
 
Múzeumban állítják ki Lady Gaga húskösztümjét
Kiállítják a clevelandi Rock and Roll Hall of Fame múzeumban Lady Gaga hírhedtté vált, húscafatokból készült ruháját, amelyet az MTV Video Music Awards díjátadó gálán viselt 2010-ben. Az énekesnő ruháját csütörtökön leplezik le a clevelandi múzeumban. Az argentin marha húsából készült ruhát mélyhűtőben tárolták, majd vegyszerekkel teli kádba helyezték, végül a Kaliforniába szállítás előtt állatpreparátorok kiszárították. Margaret Thresher, a múzeum szóvivője elmondta, a dehidratálás hatására a hús elsötétedett, ezért festékkel frissítettek a kinézetén. Az egész eljárás hónapokat vett igénybe.
2011.06.16. 12:40
 
 
A Századvég szerint az idén 2,8, jövőre 2,7 százalékkal nő a GDP
Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) az idén 2,8, jövőre pedig 2,7 százalékkal nő, az infláció 2011-ben 4,4 százalékra gyorsul, jövőre 3,2 százalék lesz a Századvég Gazdaságkutató Zrt. szerint, amely azt várja, hogy a jegybanki alapkamat az idén 6 százalék marad, jövőre pedig 5,50 százalékra csökken. A gazdaságkutató legfrissebb negyedéves elemzése szerint az idei évre tervezett költségvetési hiány szempontjából jelentős kockázatok láthatók a bevételi oldalon, elsősorban az általános forgalmi adó várható alakulása miatt.
2011.06.16. 12:00
 
 
Jó esély van a horvát csatlakozási tárgyalások lezárására a magyar elnökség végéig
Jó esély van Martonyi János szerint a horvát EU-csatlakozási tárgyalások lezárására még az e hónap végén záruló magyar uniós elnökség alatt. A külügyminiszter csütörtökön Brüsszelben az Európai Parlament (EP) külügyi bizottsága előtt számolt be arról, milyen eredményeket ért el a magyar elnökség az EU bővítési folyamatában. Az erőfeszítések főként a Nyugat-Balkánra összpontosultak, de tagjelölt Törökország és Izland is. Martonyi hangsúlyozta, hogy az egyik balkáni állam sikere vagy kudarca hatást gyakorol a térség többi államának helyzetére is.
2011.06.16. 11:40
 
 
Gyurcsány nem nevezi meg, kik szivárogtatták ki őszödi beszédét
Gyurcsány Ferenc valószínűsíti, hogy kik szivárogtatták ki az őszödi beszédet, döntő erejű bizonyíték híján azonban nem nevezi meg őket. Ezt Facebook-oldalán közölte a volt kormányfő, tudatva: leírta és elküldte Mesterházy Attila MSZP-elnöknek mindazt, amit erről az ügyről tud, köztük azok nevét is, akik szerinte a beszédet nyilvánosságra hozták. A volt kormányfő csütörtöki bejegyzésében azt írta: biztosan csak azt tudja, nem ő szivárogtatta ki a beszédet, de "fél karját adná" azért is, hogy nem a környezetében volt a kiszivárogtató.
2011.06.16. 11:20
 
 
MSZP: Réthelyinek mennie kell
Az MSZP szerint méltatlanná vált tisztségére, ezért távoznia kell Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszternek. Korózs Lajos, a szocialisták elnökségi tagja csütörtökön sajtótájékoztatón azt mondta: Réthelyi Miklós a szociális és munkaügyeket, valamint az egészségügyet felügyelő miniszterként olyan törvényeket terjesztett elő és támogatott, amelyek ellehetetlenítik a munkavállalókat, a betegeket, a nyugdíjasokat és a fogyatékosokat.
2011.06.16. 11:20
 
 
Budai Gyula rágalmazás gyanúja miatt feljelentette Török Zsoltot
Rágalmazás gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett az elszámoltatási kormánybiztos az MSZP szóvivője, Török Zsolt ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Budai Gyula csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a feljelentést Török Zsolt Mi lesz Szijjártó Péter és Budai Gyula "pofátlan" millióival? című múlt heti közleménye miatt tette. A kormánybiztos szerint ebben az MSZP szóvivője valótlanul állította, hogy "13 hónapig vett fel etikátlan módon összesen közel 30 millió forint fizetéséből 13 milliót, hiszen a képviselői illetmény mellett államtitkári besorolású bérre is igényt tartott".
2011.06.16. 11:20
 
 
Cséfalvay: Európa felébresztésében is eredményes volt a magyar elnökség
Az Európai Unió magyar elnökségének egyik célja a versenyképességi témákban az volt, hogy "felébressze Európát", amely az elmúlt évtizedben elmulasztotta fontos reformok végrehajtását, és e téren számos eredményt el is ért - hangoztatta az uniós versenyképességi miniszteri üléseken elnöklő Cséfalvay Zoltán nemzetgazdasági államtitkár az Európai Parlamentben csütörtökön tartott meghallgatásán. Az EP belső piaci és fogyasztóvédelmi bizottsága előtt úgy fogalmazott, hogy az általa felügyelt területeken a magyar elnökség elérte, amit lehetett.
2011.06.16. 11:20
 
 
Harry herceget ismét Afganisztánba vezénylik
Ismét afganisztáni frontszolgálatra vezénylik Harrry herceget, aki ezúttal harci helikopterpilótaként tér vissza a tűzvonalba. Az idén 27 éves herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, aki édesapja és bátyja, Vilmos herceg mögött a brit trón harmadik számú várományosa -, a legtekintélyesebb brit tisztképző akadémián, Sandhurstben végzett, és jelenleg századosi rangban helikopterpilóta-kiképzésen vesz részt. Amint ez befejeződik, Harry a brit hadsereg legnagyobb tűzerejű, Apache típusú támadó helikopterein repül majd.
2011.06.16. 11:00
 
 
A Bild olvasói szerint Schumacher minden idők legjobbja
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumachert választották minden idők legnagyobb német sportolójának a Bild című napilap olvasói. Az újságban megjelent összeállításból kiderült, az olvasók 50 sportolóra adhatták le szavazatukat. A lap azután volt kíváncsi a németek véleményére, hogy Dirk Nowitzki, a Dallas Mavericks játékosa lett az első német kosárlabdázó, aki bajnokságot nyert az észak-amerikai profi ligában (NBA).
2011.06.16. 10:50
 
 
Hefner nem hazudtolta meg magát
Pillanatok alatt reagált az esküvő előtt faképnél hagyott Hugh Hefner, a Playboy alapítója: "szökött menyasszony" feliratú piros matricával ragasztatta le ex-menyasszonya képét, amely a pénteken megjelenő Playboy magazin címlapján szerepel. Hefner a 25 éves Playboy-nyuszit, Crystal Harrist készült elvenni a hét végén nagy felhajtás közepette. A 85 esztendős vőlegény Twitterén tudatta, hogy menyasszonya hirtelen meggondolta magát, és a frigy füstbe ment.
2011.06.16. 10:40
 
 
Fényes izzókarrier: 110 éve világít a "körtedoyen"
Már 110 éve világít a világ legöregebb működő villanykörtéje, ráadásul szinte egyhuzamban. Az izzót még 1901-ben csavarták foglalatába egy kaliforniai város, Livermore egyik tűzoltóállomásán. Nem mondhatni, hogy vakító fényerejű, mivel csupán 4 wattos a szénszálas égő, viszont rendkívül "kitartó". A 110 év alatt csak 1903-ban, 1937-ben és 1976-ban kapcsolták le. 1937-ben ugyan egy teljes hetet "aludhatott", 1976-ban viszont csak 22 percnyi pihenőt kapott. Attól fogva csupán alkalmi áramszünetekkor "szundíthatott" kicsit. Már több mint egymillió órát világított eddig - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
2011.06.16. 10:40
 
 
Zsúfolt utakra számítanak a hét végétől Horvátországban
A hét végétől zsúfolt utakra kell számítani Horvátországban, mert nemcsak a magyarok, a csehek és a szlovákok indulnak el a tengerpartra, hanem a belföldi turisták is, miután a horvát naptárakban egy hét alatt három munkaszüneti nap is szerepel. Szombattól valószínűleg máris a főszezonra jellemző dugókkal kell számolnia a Horvátországban közlekedőknek, mert a belföldi és külföldi turisták egyszerre nagy számban indulnak az Adriára. A Vecernji List horvát napilap összeállítása szerint a jövő héten három hivatalos ünnep is lesz, de a tanév is most ért véget, s nemcsak a horvát iskolákban, hanem Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában is, ami miatt turisták százezrei kelnek útra.
2011.06.16. 10:30
 
 
Zavahri lett az al-Kaida vezetője
Ajman az-Zavahri, az eddigi második számú vezető lett az al-Kaida terrorhálózat főparancsnoka a május elején amerikai kommandósok által megölt Oszama bin Laden után - derül ki egy közleményből, amely csütörtökön került fel a szervezethez közel álló egyik iszlamista honlapra. Az Anszár el-Mudzsáhidín (a szent harcosok követői) című honlapon található közlemény szerint az al-Kaida általános vezetése konzultációk után választotta ki a 60. évében járó, egyiptomi Zavahrit a szervezet főparancsnokának, és ő vállalta a tisztséget. Kiválasztása várható volt. A közlemény nem szólt az eljárás részleteiről.
2011.06.16. 10:30
 
 
Air France-katasztrófa: megérkezett az áldozatokat szállító hajó
Megérkezett a délnyugat-franciaországi Bayonne-ba az a hajó, amely az Air France légitársaság 2009-ben szerencsétlenül járt Rio de Janeiro-Párizs járata áldozatainak a brazil partok mentén az elmúlt hetekben megtalált maradványait szállította.A maradványokat szállító Ile-de-Sein reggel hajózott be a francia haditengerészet hajójának kíséretében a bayonne-i kikötőbe. Mindenekelőtt a hozzátartozók iránti kíméletből az újságírókat távol tartották az eseménytől. Az Ile-de-Sein kábelfektető hajó június 3-án fejezte be a 3900 méteres mélységben az Atlanti-óceánban végzett kutatást az áldozatok után.
2011.06.16. 10:10
 
 
Moggit örökre eltiltották a futballtól
Örökre eltiltotta a futballtól Luciano Moggit, a 2006-os bundabotrány főszereplőjét az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága szerdai ülésén. A Juventus akkori főigazgatója mellett ugyanilyen büntetésben részesült a torinói klub egy másik alkalmazottja, Antonio Giraudo, továbbá a szövetségben dolgozó Innocenzo Mazzini. Mindhárom érintettet 2006-ban öt évre tiltotta el a FIGC. A bundabotrány miatt a Juventust 2006 nyarán a másodosztályba száműzték, mivel bebizonyosodott, hogy Moggi több játékvezetőt is befolyásolt annak érdekében, hogy a csapat számára kedvezően fújja a sípot. Ezenkívül abba is beleszólása volt, hogy mely bírók működjenek közre a torinói klub meccsein. A botrányban az AC Milan, a Lazio és a Fiorentina is érintett volt. A 2005-ös és 2006-os bajnoki címet is elvették a Juventustól, előbbit végül nem osztották ki, míg utóbbit az Internazionale kapta meg.
2011.06.16. 09:40
 
 
Kevesebb borjú születik a klímaváltozás miatt
Kevesebb borja van a teheneknek Nagy-Britanniában, mert a klímaváltozás átalakította az állatok szaporodási rendjét - állapította meg egy állami támogatással készült tanulmány. Az egyre melegebb tavaszok korai szaporodásra ösztönzik a teheneket, ezért a borjak a tél közepén jönnek a világra, amikor sokkal kevesebb esélyük van a túlélésre. A globális felmelegedés hatására jelentkező szaporodási változásokat az északkelet-angliai Northumberland grófságban lévő Chillingham falu egyik szarvasmarha csordáján figyelték meg, amelyet Charles Darwin tanulmányozott elsőként még 1860-ban.
2011.06.16. 09:30
 
BUX: -0,95 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 216,05 pontos csökkenéssel, 22.607,54 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,95 százalékkal gyengült.
2011.06.16. 09:30
 
 
KSH: folytatódott az építőipari termelés visszaesése
Az építőipar teljesítményének hosszabb ideje tartó visszaesése az év negyedik hónapjában is folytatódott: 2011 áprilisában az építőipari termelés volumene mind kiigazítatlan adatok szerint, mind munkanaptényezővel kiigazítva 15,5 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A KSH az elmúlt egy év alatt most mérte a legnagyobb mértékű visszaesést. Az adatok szerint szezonálisan kiigazítva a termelés áprilisban az előző havinál 6,0 százalékkal volt alacsonyabb. Az év első négy hónapjában a termelés 9,6 százalékkal volt kisebb, mint a 2010. azonos időszaki.
2011.06.16. 09:30
 
 
Huszonnégy előterjesztéssel indokolja a kormány a rendkívüli ülésszakot
Huszonnégy kormányzati előterjesztés mielőbbi elfogadásának szükségességével indokolta elsősorban a közigazgatási tárca az Országgyűlés rendkívüli ülésszakának összehívására vonatkozó kezdeményezését a házelnöknek. A kormány 2011. június 16-tól 2011. július 11-ig terjedő időszakra kérte a nyári rendkívüli ülésszak összehívását. A parlament honlapján olvasható kezdeményezésben Navracsics Tibor, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium vezetője azt írta, az általa felsorolt javaslatok tárgyalásának és elfogadásának szeptemberre történő halasztása esetén az indítványok végrehajtásának előkészítése szenvedne késedelmet, ami számos problémát okozhat a jogalkalmazásban, egyben fontos kormányzati célkitűzések késedelmes megvalósítását jelentené.
2011.06.16. 09:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258[1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista