2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkahelyi stressz
9 találat
 
MGYOSZ konferencia - A munkahelyi stressz Magyarországon ezermilliárd forint többletkiadást okoz
A munkahelyi stressz kezelése Magyarországon ezermilliárd forint többletkiadást okoz évente, az Európai Unióban a stressz okozta veszteség a GDP négy százalékát emészti fel - hangzott el a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) által rendezett Munkahelyi biztonság és egészség - A megtérülő befektetés címmel rendezett keddi konferencián.
2012.10.16. 13:20
 
Tanulmány: jelentősen emeli a nőknél a szívroham kockázatát a munkahelyi stressz
Jelentősen emeli a nőknél a szívroham kockázatát a munkahelyi stressz - derül ki egy tudományos tanulmányból, amelyet a PLoS ONE című folyóirat publikált.
2012.07.20. 16:58
 
A kutyák csökkentik a munkahelyi stresszt?
Csökkentheti az alkalmazott stressz-szintjét, növelheti a munkahelyi morált, ha a dolgozó beviszi a kutyáját a munkahelyre - derült ki egy amerikai tanulmányból.
2012.04.02. 04:47
 
A legtöbben rákban halnak meg Pekingben
A rákbetegség jelenti a legnagyobb veszélyt a pekingiekre - derül ki abból a legfrissebb egészségügyi Fehér Könyvből, amely a kínai fővárosban élők egészségügyi helyzetét térképezte fel.
2011.07.06. 18:37
 
 
A franciák pihennek a legtöbbet, a japánok a legkevesebbet
Az üdülés jó alkalom arra, hogy megszabaduljunk a munkahelyi stressztől, mégis világszerte csak a munkavállalók kétharmada veszi ki az összes szabadságát. A magyaroknak nem kell szégyenkezniük: az előkelő harmadik helyen végeztek - derült ki a Reuters brit hírügynökség és az Ipsos közös felméréséből. A 24 országban mintegy 12 500 ember megkérdezésével készült közvélemény-kutatás szerint leginkább a franciák élnek a szabadság adta előnyökkel: 89 százalékuk használja el összes pihenőnapját. A második helyen az argentinok állnak 80 százalékkal, a magyarok 78 százalékkal bronzérmesek, a negyedik helyen a britek és a spanyolok osztoznak 77 százalékkal. A sereghajtók a japánok: mindössze 33 százalékuk veszi igénybe teljes szabadságát.
2010.08.06. 20:30
 
 
Masszázzsal és zenével harcol az öngyilkosság ellen a France Telecom
Munkahelyi masszázst és pihentető zenét vet be az öngyilkosságok megelőzése érdekében a France Telecom. A cégvezetés megegyezett a szakszervezetekkel, hogy mindent megtesznek a munkahelyi stressz csökkentése érdekében. A Párizsban aláírt megállapodás értelmében a vezetőség javítani fog a munkakörülményeken, a menedzsment módszerein és a munkaszervezésen. A France Telecomnál 2008-ban és 2009-ben összesen harmincöt dolgozó követett el öngyilkosságot. Idén eddig tizenhárman vetettek véget önkezükkel életüknek.
2010.05.07. 17:30
 
 
Félnek az öregedéstől, ezért kozmetikumokat vesznek a brit férfiak
Félnek az öregedéstől a brit férfiak: ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy kétszer gyorsabban bővül a férfi kozmetikumok piaca, mint a női. A szigetországban élő férfiak közül minden ötödik festeti a haját, hogy elrejtsék az őszülés jeleit - derült ki a L'Oreal brit ágának 1013 férfi megkérdezésével elvégzett felméréséből. A megjelenésre való ügyelés a férfiasság részévé vált - állapította meg a kutatás, amely felfedte: a férfiak több mint fele (56 százaléka) napi rendszerességgel használ valamilyen kozmetikumot. A válaszadók 82 százaléka szerint nincs olyan kozmetikai termék, amit zavarba ejtő lenne megvásárolni.
2010.03.08. 19:15
 
Cukorbetegek lehetünk a munkahelyi stressztől
Növelheti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát a nőknél a munkahelyi stressz. Brit kutatók 12 éven át vizsgáltak csaknem hatezer köztisztviselőt, és kiderült, hogy a diabétesz kialakulása a férfiaknál nem volt összefüggésben a munkahelyi stresszel.
2010.01.27. 17:17
 
 
A boldog párkapcsolat csökkenti a munkahelyi stressz hatását
A boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat csökkenti a munkahelyi stressznek az egészségre gyakorolt kedvezőtlen hatását egy svéd tanulmány szerint, amelynek eredményeit a héten ismertették. "A páros élet csökkenti az effajta stressz következményeit. Ha azonban a kapcsolat rosszul működik, a negatív hatások növekszenek" - fejtette ki a tanulmány vezetője, Ann-Christine Andersson Arnten, a göteborgi egyetem doktoránsa. A nehéz, bonyolult kapcsolatban élő nők sokkal inkább ki vannak téve a szorongásnak, a stressz fizikai következményeinek és az álmatlanságnak, mint azok a nők, akik boldognak találják házaséletüket - áll a 900 férfi és nő megkérdezésével készült tanulmányban.
2009.06.06. 16:35
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista