2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  Legjobb Főnök
127675 találat
 
 
Ligakupa: Kecskemét - Honvéd 2-0
A Kecskemét Alempijevic, illetve Dosso góljaival 2-0-ra győzött a Budapest Honvéd otthonában szombat délután, ezzel veretlenül végzett az A csoport élén a labdarúgó Ligakupában. A Kecskemét a Debrecennel találkozik a sorozat tavaszi folytatásában. Ligakupa, 6. (utolsó) forduló: A csoport: Kecskeméti TE-ERECO - Budapest Honvéd 2-0. A csoport végeredménye: 1. (és továbbjutott) Kecskeméti TE-ERECO 10 pont, 2. Szolnoki MÁV FC 4, 3. Budapest Honvéd 3.
2010.12.04. 15:30
 
Késnek a vonatok a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon
A biztosító berendezés meghibásodása miatt 20-30 percet késnek a vonatok a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon - közölte a Máv szombaton az MTI-vel. Ebes és Debrecen között romlott el a berendezés, így ezen a szakaszon fokozott biztonsági előírások szerint közlekednek a szerelvények, ez a késés oka - tájékoztatott a MÁV.
2010.12.04. 15:15
 
Tízezer hektárt borít belvíz Észak-Magyarországon
Tízezer hektárnál is nagyobb területet borít a belvíz Észak-Magyarországon, ahol folyamatosan dolgoznak a szivattyúk. Csont Csaba, a területileg illetékes Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) árvízvédelmi osztályvezetője az MTI-vel azt közölte: működési területük mind a hét belvízvédelmi szakaszán - a Bodrogközben, a Taktaközben, a dél-borsodi és hevesi területeken - érvényben van a belvízvédelmi készültség. A Bodrogköz felső részén másodfokú, míg a többi területen elsőfokú a készültségi fokozat. A belvízzel elöntött területek nagysága meghaladta a 10 ezer hektárt.
2010.12.04. 14:30
 
Ismét lehet közlekedni Kesznyéten és Sajóörös között
Ismét járható a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kesznyéten és Sajóörös közötti út, amelyet korábban a Sajó áradása miatt zártak le, és amelyet szombaton nyitottak meg a forgalom előtt - tájékoztatta a közútkezelő társaság megyei ügyelete az MTI-t. A tájékoztatás szerint a Sajó magas vízállása miatt Muhi és Köröm községek között a kompközlekedés továbbra is szünetel.
2010.12.04. 14:30
 
 
A MOB megvásárolja Berki Krisztiánnak a különleges lovat
A MOB elnökségének álláspontja szerint egyértelmű cél, hogy a sportolók a lehető legjobb körülmények között készüljenek fel a londoni ötkarikás játékokra, azaz a szövetségek és a műhelyek támogatása megfelelő mértékű legyen. Ezt a vezető testület 2012-es olimpiára történő felkészüléssel foglalkozó ülésén szögezték le. A tagok döntöttek arról, hogy a Suzuki-támogatás keretében megüresedett egyik autót az Eb-bronzérmes gátfutó, Kiss Dániel kapja, végül pedig egyhangúlag megszavazták, hogy a Berki Krisztián zavartalan felkészüléséhez szükséges, a londoni olimpián használatos, 5500 euróba kerülő különleges lovat a MOB saját bevételeiből megvásárolja a tornásznak.
2010.12.04. 14:15
 
 
Kósa Lajos: a kormányt segítik a megyei jogú városok
A 2,3 millió embernek otthont adó megyei jogú városok alkotó módon szeretnének részt venni Magyarország megújításában, s a kormány segítségére kívánnak lenni a közszolgáltatások átalakításában - mondta Kósa Lajos (Fidesz), a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) újraválasztott elnöke szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben. A főváros után a megyei jogú városok "Magyarország motorjai", amelyeknek létszámuknál is nagyobb a gazdasági szerepvállalásuk mind a GDP-ben, mind saját térségükben - jegyezte meg Debrecen polgármestere.
2010.12.04. 14:00
 
 
Zebrán gázolt el három gyereket egy autó Vásárosnaményban
Súlyos sérüléseket szenvedett az a három, 14 év körüli gyerek, akiket az általános iskola előtti gyalogátkelőhelyen gázolt el egy autó pénteken Vásárosnaményban - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel. Az elsődleges adatok szerint a két lány és a fiú éppen az út túloldalán lévő buszmegállóba igyekezett, amikor a jármű fékezés nélkül elütötte őket - mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. Az autót vezető 22 éves olcsvai férfinél nem állapítottak meg ittasságot, a balesetet valószínűleg a sofőr figyelmetlensége okozta - tette hozzá a főhadnagy.A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.
2010.12.04. 13:30
 
Babakocsinak ütközött egy autó Szentesen
Egy megcsúszó autó által eltalált parkoló autó a helyéről kimozdulva elsodort egy járdán tolt babakocsit szombaton délelőtt Szentesen. Egy Suzuki haladt a városban a Mátyás király utcán, amikor az egyik kocsibejáróban parkoló másik Suzukinak ütközött. A gépkocsit ennek során a járdára lökte, ahol épp egy házaspár tolta a babakocsiját. A feltolt jármű érintőlegesen nekiütközött a babakocsinak. Az alig négy hónapos kisbaba szerencsére nem esett ki belőle, de azért mentők a biztonság kedvéért kórházba szállították. A vizsgálatok azután megállapították, hogy nem sérült meg.
2010.12.04. 13:30
 
 
EU-elnökség: kiemelt terület lesz a távközlés
A 2011-es magyar EU-elnökség kiemelt célja az Európai Hálózat- és Információbiztonsági Ügynökség mandátumának meghosszabbítása és a szervezet modernizálása - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM). Még pénteken Brüsszelben ült össze az Európai Unió Közlekedési, Távközlési és Energia Tanácsának távközlési szekciója, amelyen Nyitrai Zsolt, infokommunikációért felelős államtitkár azt mondta: a magyar elnökség távközlési prioritásai a stratégia, biztonság és frekvencia fogalmai köré csoportosulnak. Hozzátette:az elnökség alatt Magyarország kiemelt célja lesz az Európai Unió az Európai Hálózat- és Információbiztonsági Ügynökség mandátumának meghosszabbítása és a szervezet modernizálása.
2010.12.04. 13:30
 
 
Vasárnap nyit az Angyalok erdeje
Az ötszáz feldíszített karácsonyfából álló Angyalok Erdeje vasárnaptól látogatható a fővárosi Felvonulási téren - Európa első és legnagyobb karácsonyfaerdejével alapítványok, jótékonysági szervezetek, közösségek, intézmények számára gyűjtenek adományokat a szervezők. A tízezer négyzetméternyi területen felállított fákat valamint a hozzájuk tartozó prezentációs helyet Magyarországon működő vállalkozások és magánszemélyek vásárolhatták meg 115 ezer forintért és díszíthetik fel azzal a feltétellel, hogy pártfogásukba vesznek egy rászoruló ügyet. A december 5. és január 6. között a térre látogató érdeklődők normál díjas sms-en keresztül szavazhatnak az általuk leginkább támogatott ügyre.
2010.12.04. 13:15
 
Átfogó rendőri akció a Pest megyei bevásárlóközpontok környékén
Összehangolt akciót indított a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a térségben lévő nagyobb bevásárlóközpontok környékén, hogy kiszűrje az ünnep előtt szaporodó gépkocsi feltöréseket és zsebtolvajlásokat. Az immár megszokott karácsony előtti akció keretén belül a "nagy ünnepi rohamban" általában figyelmetlenebbé váló vásárlókat szórólapokon tájékoztatják a rájuk leselkedő veszélyekre. A sietségben nyitva felejtett vagy lehúzott ablakkal otthagyott autókból a tolvajok előszeretettel emelik el az értékeket, de a gépkocsifeltörések száma is legalább 10-15 százalékkal emelkedik a téli ünnepek előtt.
2010.12.04. 13:00
 
Meggyújtott petárdákkal dobálták az autókat egy felüljáróról az M7-esen
Az egyik siófoki felüljáróról meggyújtott petárdákkal dobálta meg az M7-es autópályán közlekedő autókat négy fiatalkorú, akik ellen közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás. Az eset pénteken este történt sötétedés után. A helybeli fiatalokat a rendőrök lakossági bejelentés után érték tetten, majd lefoglalták a náluk lévő petárdákat. A dobálózás szerencsére nem okozott közlekedési balesetet.
2010.12.04. 12:30
 
 
MSZP: a kormány "kiírja a társadalomból" a pénztártagokat
Az MSZP ismételten felszólította a kormányt arra, hogy tegye lehetővé a magán-nyugdíjpénztári tagoknak a korrekt nyilatkozattétel lehetőségét. Kormos Kata, az MSZP szóvivője sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: mivel az országban csak nyolc helyen lehet nyilatkozni a magán-nyugdíjpénztári tagság fenntartásáról, a határidőig hátralévő 35 munkanapon - háromablakos ügyintézéssel és fejenként kétperces ügyintézési idővel számolva is - a hárommillióból mindössze 201.600 ember tud élni ezzel a lehetőséggel. Kifogásolta, hogy sokaknak több száz kilométert kell utazniuk a nyilatkozattételhez. Példaként a sátoraljaújhelyieket említette, akiknek több mint ötszáz kilométert kellene ezért megtenniük.
2010.12.04. 12:15
 
 
Vb 2018: az angol ügyvezető tiltakozik a FIFA-döntés ellen
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) ügyvezetője, Roger Burden immár nem óhajt az FA elnöke lenni, s visszalép a jelöltségtől tiltakozásul a nemzetközi szövetség (FIFA) döntése ellen, amellyel a FIFA csütörtökön Oroszországnak ítélte a 2018-as világbajnokság rendezési jogát, míg Anglia már az első szavazási körben kiesett a versenyből. Burden bizalomvesztéssel magyarázta péntek este nyilvánosságra hozott elhatározását, amelyről levélben a FIFA-t is értesítette. Anglia, amelyet korábban az egyik fő favoritnak ítéltek a 2018-as vb házigazdaságáért folyó versengésben, a FIFA-voksoláson alig két szavazatot kapva elsőként búcsúzott.
2010.12.04. 12:00
 
 
Hosszú Katinka mindkét vegyesszámban rövidpályás amerikai bajnok
Remekelt Hosszú Katinka, az Amerikában tanuló magyar világbajnoknő az Egyesült Államok rövidpályás úszóbajnokságán, amelyen mindkét vegyesszámot megnyerte. A bajaiak kiválósága előbb a nyitónapon 200 yardon (1:53.47 p) végzett az élen, majd - magyar idő szerint szombat hajnalban - 400-on is a leggyorsabbnak bizonyult 4:00.03 perces idővel. Teljesítménye feltétlenül biztató a 25 méteres medencében, 15-e és 19-e között rendezendő dubaji vb előtt.
2010.12.04. 11:15
 
 
WikiLeaks: ismét működik a svájci cím
Szombat reggel óta ismét működik a WikiLeaks kiszivárogtató portál svájci címe, miután kis időre megszakadt vele a kapcsolat - közölte a Svájci Kalózok Pártja, amely az internetszabadság nevében támogatja a portált. Az EveryDNS amerikai doménnév-szolgáltató péntekre virradóra megvonta a WikiLeakstől az addig alkalmazott címének (wikileaks.org) használati jogát, majd a portál néhány órával később a wikileaks.ch svájci címen vált elérhetővé. Ez lett használhatatlanná néhány órára péntek este. A WikiLeaks, illetve a vele partneri kapcsolatban álló újságok vasárnap óta tesznek közzé különböző titkosítási fokozatú amerikai külügyminisztériumi táviratokat.
2010.12.04. 11:15
 
 
Egészséges a zöldség és a gyümölcs, de a rák ellen nem véd
A legtöbb, amit tehetünk a rák ellen, ha nem dohányzunk. A sok gyümölcs és zöldség fogyasztása alapvetően egészséges, a rák kialakulása ellen azonban keveset tehet. Ez derül ki a témában elvégzett eddigi legátfogóbb metatanulmányból. Az Oxfordi Egyetem kutatói összesen több mint egymillió ember bevonásával készült más tanulmányok adatait elemezték, majd megállapították, hogy csak viszonylag csekély összefüggés áll fenn a bőséges gyümölcs- és zöldségfogyasztás és a rák kialakulásának kockázata közt. Ezzel szemben a dohányzás mellőzését követően fontos tényezőnek számít a kismértékű alkoholfogyasztás és az egészséges testsúly.
2010.12.04. 10:45
 
 
Még mindig tart a Haifa környékén pusztító bozóttűz
Három kis település számos épületét elpusztította szombat reggel az a bozóttűz, amely már harmadik napja tombol Izrael északi részén - közölte a rendőrség. Ein Hod, Nir Hecion és Jemin Hod településeken sok ház vált a tűz martalékává, a lakosokat kimenekítették - derült ki a rendőrségi tájékoztatóból. Izrael történetének legnagyobb tűzvésze csütörtökön tört ki Haifa környékén, eddig 41 halálos áldozata van, közöttük egy börtön 36 foglára, akik éppen raboknak a börtönből való kimentésére igyekeztek egy buszon. A jármű kiégett.
2010.12.04. 10:30
 
 
NBA: a Lakers 33 ponttal dobott többet vendégénél
A bajnoki címvédő Los Angeles Lakers hazai pályán fölényes biztonsággal intézte el a Sacramento Kings együttesét az NBA legutóbbi játéknapján. Eredmények: Los Angeles Lakers-Sacramento Kings 113-80, San Antonio Spurs-Minnesota Timberwolves 107-101, Charlotte Bobcats-New Jersey Nets 91-84 - hosszabbítás után Toronto Raptors-Oklahoma City Thunder 111-99, Washington Wizards-Portland TrailBlazers 83-79, Atlanta Hawks-Philadelphia 76ers 93-88, Detroit Pistons-Orlando Magic 91-104 Memphis Grizzlies-Houston Rockets 111-127, New Orleans Hornets-New York Knicks 92-100, Boston Celtics-Chicago Bulls 104-92, Denver Nuggets-Los Angeles Clippers 109-104.
2010.12.04. 10:15
 
 
NHL: kikapott a címvédő Chicago
Hazai jégen kapott ki, ráadásul lőtt gól nélkül a címvédő Chicago Blackhawks a Vancouver Canuckstól az észak-amerikai profi hokibajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján. A 3-0-s sikerrel távozó vendégek megszakítás nélkül negyedik győzelmüket aratták. Eredmények: Chicago Blackhawks-Vancouver Canucks 0-3 Minnesota Wild-Calgary Flames 2-3 - szétlövés után New York Rangers-New York Islanders 2-0 Carolina Hurricanes-Colorado Avalanche 2-1 - hosszabbítás után Buffalo Sabres-Columbus Blue Jackets 5-0 Anaheim Ducks-Detroit Red Wings 0-4.
2010.12.04. 10:15
 
 
Radicová szerint a határon túli magyarok választójoga probléma
A szlovák miniszterelnök szerint problémát okozhat a szlovák-magyar kapcsolatokban, ha Magyarország választójogot ad a határon túli magyaroknak. "Nem tudom mennyire gondolja komolyan Orbán úr a választójog kiterjesztését. Ez probléma. De minden attól függ majd, hogy milyen lesz a konkrét törvény, ez téma a vegyes bizottságokban, és ha szükség lesz rá, akkor a megbeszélésekbe kölcsönösen beavatkozunk. Radicová elmondta, budapesti látogatása során megegyeztek Orbán Viktor miniszterelnökkel, hogy beindítják a vegyes bizottságok munkáját és azok foglalkoznak majd a magyar állampolgársági törvénnyel.
2010.12.04. 10:15
 
Vasárnaptól a forgalmazóknak 6 százaléknyi bioüzemanyagot is árulni kell
Vasárnaptól kötelező az üzemanyag-forgalmazóknak a forgalmazott mennyiség hat százalékában bioüzemanyagot árulni a novemberben elfogadott törvény szerint. A megújuló energia közlekedési célú felhasználásának előmozdításáról és a közlekedésben felhasznált energia üvegházhatású gázkibocsátásának csökkentéséről szóló törvény szerint 2020-ig a megújuló energiaforrásból előállított energia-részaránynak el kell érnie a közlekedésben felhasznált teljes energiafogyasztás 10 százalékát, ezért 2020. december 31-ig az üzemanyag-forgalmazók kötelesek 6 százalékkal csökkenteni az általuk forgalomba hozott üzemanyagból és más közlekedési célú energiatermékből származó szén-dioxid kibocsátást.
2010.12.04. 09:15
 
Hillary Clinton részt vehet az EU budapesti csúcstalálkozóján
Jó reményünk van arra, hogy Hillary Clinton amerikai külügyminiszter asszony részt tud venni a magyar EU-elnökség alatt Budapesten megrendezendő keleti partnerségi csúcstalálkozón - jelentette ki helyi idő szerint pénteken Washingtonban magyar tudósítóknak Németh Zsolt, a külügyminisztérium parlamenti államtitkára. Az államtitkár elmondta, hogy a csúcstalálkozó egybeesik a nemzetközi Tom Lantos Intézet megnyitásával, amelynek célja az emberi és a kisebbségi jogok előmozdítása. A budapesti tanácskozást a tervek szerint jövő májusban rendezik meg.
2010.12.04. 09:15
 
 
Kutyájával kelt egybe egy ausztrál férfi
A saját kutyáját vette el egy ausztrál fiatalember, aki mindössze a közeli hozzátartozóit akarta összehozni és megnevettetni a szokatlan ceremóniával. A húszéves Joe Guiso a Honey névre keresztelt, ötesztendős golden labradorjával kelt egybe. A ceremóniát egyik barátja vezényletével tartották az észak-kelet ausztráliai Queensland államban lévő Toowoomba városában. "Ez egy jó alkalom volt arra, hogy összejöjjünk a barátaimmal. Tényleg csak egy jó mulatság volt az egész. Mindannyian öltönybe bújtunk, meg persze az ilyenkor szokásos többi dolog is meg volt" - mondta el pénteken az AFP hírügynökségnek. "Valójában persze nem lehet összeházasodni egy kutyával" - tette hozzá felelősségteljesen.
2010.12.04. 09:15
 
 
Jövőre kibővítik a lakásfenntartási támogatásban részesíthetők körét
A kormány 2011. szeptember 30-tól jelentősen kibővíti a lakásfenntartási támogatásban részesíthetők körét és az elérhető támogatás összegét - mondta Nyitra Imre, a szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkárság helyettes államtitkára az MTI-nek adott interjújában. Beszélt arról is, a kormány hadat kíván üzenni a szociális területen kizárólag üzleti céllal működő, úgynevezett egyházi fenntartók jelenségének. A kormány első körben ez év végéig meghosszabbította a támogatás rendszerét, majd a már benyújtott, az egyes szociális, gyermekvédelmi, családtámogatási, fogyatékosságügyi és foglalkoztatási tárgyú törvények módosításában 2011. április 30-ig hosszabbítja meg - mondta.
2010.12.04. 09:00
 
 
Év végén indul a Google könyváruháza
Év végén indul a Google könyváruháza, amelynek online felületén több millió könyvet olvashatnak ingyen az érdeklődők, és az elektronikuskönny-olvasókra tölthető tartalmakért a legolcsóbb nyomtatott kiadás 80 százalékát kell majd fizetni. A The Wall Street Journal jelentése szerint a Google más beszállítók mellett egy saját fejlesztésű elektronikuskönyv-olvasó kiadását is tervezi, hogy az oldalain található tartalmakhoz bárhonnan hozzá lehessen férni. A felhasználóknak mindössze regisztrálniuk kell a Google szolgáltatására, és az olvasnivalók szinte minden internetkapcsolattal és böngészőprogrammal rendelkező eszközről elérhetők lesznek.
2010.12.04. 09:00
 
 
Serie A: a Lazio legyőzte a címvédőt
A címvédő Internazionale kikapott a második helyen álló Lazio otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A hazaiak ezzel pontszámban beérték a szombat este pályára lépő AC Milant. Serie A, 15. forduló: Lazio-Internazionale 3-1. Az állás: 1. AC Milan 14 23-12 30 pont 2. Lazio 15 20-12 30 3. Juventus 14 26-14 24, 4. SSC Napoli 14 23-17 24, 5. Internazionale 15 20-14, 23.
2010.12.04. 08:45
 
Összeverekedtek a Boca-játékosok, lefújták az edzést
Edzésen összeverekedtek a Boca Juniors futballistái, ezért a tréner lefújta a gyakorlást. Roberto Pompei azért vetett véget az argentin csapat tréningjének, mert a kezdőcsapat és a tartalékok meccsén Juan Insaurralde leterítette Jesús Mendezt, majd ökölcsatába kezdtek a felek. A többiek megpróbálták szétválasztani a küzdőket, de kevés eredménnyel. Pompei mester ekkor lefújta az edzést, már csak azért is, mert néhány perccel korábban Fabián Monzón és Pablo Mouche szintén ököllel próbált érvényt szerezni vélt igazának.
2010.12.04. 08:45
 
 
Magyar Nemzet: állami monopólium lehetne az online póker
Első lépcsőben állami monopóliummá lehetne tenni az online pókert, a magáncégeket pedig esetleg később lehetne erre a piacra engedni - nyilatkozta Németh Gábor, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi és játékszervezési igazgatója a Magyar Nemzet szombati számában. Nem az internetes szerencsejátékkal van a baj, hanem azzal, hogy jelenleg hiányzik a hatósági ellenőrzés - tette hozzá. Az igazgató elmondta azt is - olvasható a lapban -, hogy a következő években növelni szeretnék a nyereményeket, bevezetnék a gyorsabb nyerési lehetőségeket és nemzetközi együttműködéseket is terveznek. Ez utóbbi elképzelések közül a Magyar Nemzetben az igazgató a páneurópai totót emelte ki.
2010.12.04. 08:45
 
 
Egyre több a végrehajtás az országban
Több mint százezer ingatlant érintenek a végrehajtások, ami azt jelenti, hogy két-három megyeszékhely lakosságának megfelelő tömeg kerülhet bajba a kilakoltatási moratórium áprilisi lejárta után - nyilatkozta Kovács László, a Banki és Végrehajtási Károsultak Információs Irodájának ügyvezetője a Magyar Nemzetnek. A bankok az opciós vételi jogukat gyakorolják, illetve bedőlt tartozásaikat próbálják meg értékesíteni. Ezért ezres tételben állítják össze a listájukat, és küldik ki a befektetői csoportoknak. A szakértő szerint az elmúlt egy évben a tartozások 30-40 százalékkal nőttek. Mint mondta, körülbelül minden második ügyfél tartozása meghaladja a jelzálogként felajánlott ingatlan értékét.
2010.12.04. 08:45
 
 
Derűlátó az amerikai külügyminiszter a START-szerződés ratifikálását illetően
Az amerikai külügyminiszter meggyőződését fejezte ki, hogy a washingtoni szenátus még ebben az évben szavaz az új START-szerződésről. Hillary Clinton a külpolitikára szakosodott The Cable internetes blog által helyi idő szerint pénteken nyilvánosságra hozott interjúban úgy értékelte, hogy az ellenzéki republikánusokkal folytatott tárgyalásokon jelentős haladást sikerült elérni. Reményét fejezte ki, hogy a szükséges kétharmados többséghez sikerül megszerezni a 67 szavazatot. Barack Obama elnök arra törekszik, hogy az általa és orosz partnere, Dmitrij Medvegyev által áprilisban aláírt új hadászati fegyverzetkorlátozási szerződést a szenátus még ebben az évben ratifikálja.
2010.12.04. 08:45
 
 
Bundesliga: öngóllal nyert a St. Pauli
A játéknap előtt 14. helyen álló St. Pauli egy öngóllal fontos három ponthoz jutott a vendég Kaiserslautern legyőzésével a német labdarúgó Bundesliga 15. fordulójának nyitómérkőzésén. A hazaiak közel két hónap után nyertek ismét bajnoki találkozót. Bundesliga, 15. forduló: FC St. Pauli-1. FC Kaiserslautern 1-0.
2010.12.04. 08:30
 
 
Nem árverezik, hanem biztonsági zár alá vették Bakonyi ingatlanjait
Egyelőre mégsem árverezik el Bakonyi Zoltán, a Mal Zrt. vezérigazgatója tulajdonában lévő ingatlanokat - írja a Magyar Nemzet online pénteken. Kahler Frigyes, a Veszprémi Városi Bíróság szóvivője pénteken arról tájékoztatta az MNO-t, hogy csupán biztonsági zár alá vették azokat. A Magyar Nemzet korábban úgy értesült, hogy elkezdik az ingatlanok értékesítését is, amit a lap pénteken megjelent számában közölt. Bakonyi vagyonának zár alá vételéről október végén döntött a bíróság - olvasható az újság internetes honlapján -, majd a fellebbezési határidő lejártával a bírósági végrehajtó megkezdte az ingatlanok zár alá vételét.
2010.12.04. 08:30
 
Egy pakisztáni imám fejpénzt tűzött ki Asia Bibire
Fejpénzt tűzött ki egy pakisztáni imám az országában istenkáromlásért halálra ítélt keresztény Asia Bibire. Egy pesavari tüntetésen elmondott beszédében hangoztatta, hogy mecsetje kész 500 ezer rupiát - átszámítva mintegy 4400 eurót - fizetni annak, aki meggyilkolja Asia Bibit. Bibi ellen 2009-ben azért indult eljárás, mert muszlim munkatársnői azzal vádolták meg, hogy tiszteletlenül beszélt Mohamed prófétáról. November 8-án egy Pandzsáb tartománybeli bíróság a pakisztáni büntetőtörvénykönyv alapján, istenkáromlás miatt halálbüntetést szabott ki a keresztény nőre. A már másfél éve börtönben lévő ötgyermekes édesanya fellebbezést nyújtott be az ítélet ellen.
2010.12.04. 08:30
 
 
Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete elítéli a szivárogtatást
Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete pénteken elítélte a WikiLeaks titkos diplomáciai iratokat kiszivárogtató tevékenységét, amellyel szerinte Washington és Magyarország, illetve más szövetségesek és partnerek közötti kapcsolatot próbálták aláásni. Eleni Tsakopoulos Kounalakis az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmaz, hogy bár nem áll módjában a nyilvánosságra került dokumentumok hitelességét kommentálni, nagyon sajnálja, ha olyan információk is napvilágra kerültek, amelyek bizalmas természetűek voltak.
2010.12.04. 08:15
 
 
Átadták a Prima Primissima Díjakat
Átadták a tíz kategóriában meghirdetett Prima Primissima Díjakat pénteken este Budapesten, a Művészetek Palotájában. Kiemelkedő teljesítményükért a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport képviselői nyolcadik alkalommal részesültek elismerésben a vállalkozók napján. Az irodalom kategóriában Moldova György író; a sport kategóriában Buzánszky Jenő olimpiai bajnok labdarúgó, az Aranycsapat tagja; a népművészet és közművelődés kategóriában a Csík Zenekar részesült az elismerésben. A képzőművészet kategória nyertese Kubinyi Anna textilművész, a zeneművészet kategóriáé Érdi Tamás zongoraművész, az építészet és építőművészet kategóriáé Balázs Mihály építész lett.
2010.12.03. 22:00
 
Osztrák liga: legyőzte a címvédőt a Fehérvár
Mihály Árpádnak a hosszabbításban lőtt góljával 4-3-ra nyert a Fehérvár a címvédő Salzburg ellen a jégkorong osztrák liga pénteki fordulójában. Eredmény: Sapa Fehérvár AV19 - Red Bull Salzburg (osztrák) 4-3 (2-1, 0-1, 1-1, 1-0), hosszabbítás után.
2010.12.03. 21:45
 
 
BL: Mourinho szerint kitüntetés és nem büntetés az eltiltása
Kitüntetésnek és nem büntetésnek értékeli Jose Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője az UEFA fegyelmi bizottsága által sportszerűtlen viselkedés miatt rá kirótt két mérkőzésre szóló eltiltást. "Nem fogok megváltozni. Emlékszem, mit mondott még gyermekkoromban nekem a rég elhunyt nagymamám: "ha irigyek rád, akkor boldog leszel." És most ez történt velem" - mondta a portugál szakember, akit azért tiltottak el, és kapott 40 ezer eurós bírságot, mert az Ajax Amsterdam elleni, november 23-i BL-mérkőzésen a vád szerint rávette két játékosát, Xabi Alonsót és Sergio Ramost, hogy szándékosan állíttassák ki magukat, így ugyanis csak a tét nélküli záró meccset kell kihagyniuk, viszont a kieséses szakaszra letöltik eltiltásukat.
2010.12.03. 21:45
 
Tükörjég miatt torlódás alakult ki a 81-es főúton Mórnál
Tükörjég borítja a 81-es főutat Mór külterületén, emiatt több kamion nem tudott felkapaszkodni az enyhe emelkedőn, kénytelen volt leállni az út szélén - közölte a rendőrség péntek este az MTI-vel. Baleset nem történt, de az érintett útszakaszon torlódik a forgalom - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A kamionok csak az út síkosságának a megszüntetése után haladhatnak tovább - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.
2010.12.03. 21:15
 
Férfi kosárlabda NB I: Salgótarjánban nyert a Pécs
A férfi kosárlabda NB I pénteki második mérkőzésén: KONECRANES-Salgótarján - Pécsi VSK-PANNONPOWER 71-97 (20-34, 16-18, 16-15, 19-30).
2010.12.03. 21:00
 
 
Lipótmezőn forog a Tanár úr kérem
Tíz nap alatt, mindössze 30 millió forintból forog Mátyássy Áron új filmje, a Tanár úr kérem az egykori elmegyógyintézet, az OPNI falai között. A mozgókép sajátos módon ötvözi Karinthy Frigyes két remekművét, az Utazás a koponyám körül és a Tanár úr kérem című regényeket. Mint azt Csortos Szabó Sándor producer, a MEC Entertaintment vezetője a pénteki forgatáson az MTI-nek elmondta, terveik szerint a filmből két változat is készülhet, egy tévéfilm és egy hosszabb, mozis változat.
2010.12.03. 21:00
 
Egyelőre nem töröltek madridi járatot Ferihegyen a reptérbezárások miatt
Egyelőre nem törölte madridi járatait a Malév, a Wizzair viszont Valenciába irányította pénteki, a spanyol fővárosba induló gépét, miután Spanyolországban bezártak több repülőteret (köztük a madridit és a Palma de Mallorcában lévőt), mert a légiirányítók nagy része nem vette fel a munkát. A Malév pénteki tájékoztatása szerint egyelőre nem született döntés arról, hogy törölnék a szombat délelőtt 10 órakor Madrid-Barajasra induló, illetve az onnan 16.55-kor visszainduló járatukat. Varró Balázs, a Wizzair munkatársa az MTI-nek azt mondta, a Ferihegy 1-ről péntek este induló járatukat Valenciába irányították, onnan buszokkal szállítják tovább az utasokat Madridba.
2010.12.03. 20:15
 
Férfi vízilabda ob I: fölényesen nyert az FTC
Az erőviszonyoknak megfelelően könnyedén, 8 góllal győzött a Ferencváros az OSC ellen a férfi vízilabda ob I péntek esti, még az 5. fordulóban elmaradt és most pótolt meccsén a Hajós Alfréd Sportuszodában. Eredmény: OSC - FTC-Fisher Klíma 5-13 (1-4, 3-3, 0-4, 1-2).
2010.12.03. 20:15
 
 
Barack Obama Afganisztánba látogatott
Barack Obama amerikai elnök pénteken váratlanul Afganisztánba érkezett. Obama az eredeti tervektől eltérően nem találkozik Hamid Karzai afgán elnökkel - aki a hivatalos indoklás szerint a kedvezőtlenre fordult időjárási körülmények miatt Kabulban maradt -, és videotelefonon sem beszél vele. A hivatalos indoklás szerint a kedvezőtlenre fordult időjárási körülmények, az erős szél miatt nem tudta Obamát Kabulba, az elnöki palotába vinni a haditengerészet egyes számú helikoptere, ezért Bagramban, a fővárostól ötven kilométerre fekvő amerikai támaszponton maradt. Azt tervezték ezután, hogy videomegbeszélést folytat Karzaival a légi bázisról, de "technikai akadályok" ezt sem tették lehetővé. Abban maradtak végül, hogy telefonon fognak beszélni egymással.
2010.12.03. 20:15
 
 
Az Európai Néppárt támogatásáról biztosította a magyar kormányt
Az Európai Parlament legnagyobb frakcióját adó Európai Néppárt (EPP) érdekelt a januárban kezdődő magyar EU-elnökség sikerében és számos eszközzel támogatja azt - közölte a Külügyminisztérium a magyar kormány és a párt pénteki találkozója után az MTI-vel. Az EPP tájékoztatása szerint Joseph Daul, a néppárti frakció elnöke támogatásáról biztosította Orbán Viktor miniszterelnök európai politikáját. Az Európai Néppárt frakciójának küldöttsége találkozott Schmitt Pál köztársasági elnökkel is.
2010.12.03. 20:00
 
 
Külföldiek is bekapcsolódtak a tűzoltásba Izraelben
A segítségül érkezett első európai repülőgépek bekapcsolódtak péntek délután a tűzoltásba Izraelben, a Karmel-hegyi nemzeti parkban, ahol a helyi tűzoltók, katonák és rendőrök ezrei harcolnak a Haifa irányába terjedő lángokkal. A tűzoltóság szóvivője közölte, hogy öt különböző helyen már húsz repülőgép segítségével próbálják megfékezni az ország történetének legsúlyosabb erdőtüzét. Bár a remények szerint szombat éjszakára ellenőrzés alá tudják vonni a helyzetet, a legsúlyosabb feladat, a tűzfészkek megsemmisítése, még hátra van. Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő köszönetet mondott a segítséget ajánló tucatnyi országnak, köztük Törökországnak, amelynek miniszterelnökét telefonon is felhívta.
2010.12.03. 20:00
 
Tenisz, Davis Kupa: Djokovic sikerével egyenlítettek a szerbek
Novak Djokovic három játszmában nyert Gilles Simon ellen a Davis Kupa belgrádi döntőjének pénteki, második mérkőzésén, ezzel a házigazda szerb férfi teniszválogatott egyenlített a franciákkal szemben. Az összecsapás 2 óra 18 percig tartott. A világranglistán harmadik Djokovic az első és a második szettet nagyon simán nyerte, a harmadik hajrájában ugyan akadt némi nehézsége, de gyorsan túljutott rajta. Eredmény: Davis Kupa Világcsoport, döntő: Belgrád: Szerbia-Franciaország 1-1.
2010.12.03. 19:45
 
Elkészült a Magyar Kármentő Alap önálló honlapja
Elkészült a Magyar Kármentő Alap önálló honlapja, amelyen folyamatosan tájékoztatnak a kármentő bizottság döntéseiről és az alapból történő kifizetésekről - közölte a katasztrófavédelmi kormánybiztos hivatalos honlapja pénteken. Az alapban péntekig 1 milliárd 544 millió 324 ezer 627 forint gyűlt össze. Ebből az összegből 53 millió 400 ezer forint kifizetéséről döntött a kármentő bizottság. A honlap ahttp://karmentobizottsag.vpmegye.hu/ címen érhető el. A honlap elkészítésének költségét - 80 ezer forintot - a kármentő bizottság határozata szerint a megyei önkormányzat megelőlegezte. A Magyar Kármentő Alap portálja elkészítésének eredeti határideje december 5-e volt.
2010.12.03. 19:45
 
 
A jövő évi költségvetés kormány által támogatott módosításai
Jövő kedden szavaz a parlament a 2011. évi költségvetéshez benyújtott módosító indítványokról, a parlament honlapján megjelent a lista a kormány által támogatott módosításokról, de a keddi tárgyalási menetrendben szerepel, hogy a számvevőszéki és költségvetési bizottság még aznap is készít újabb módosító indítványokat.
2010.12.03. 19:45
 
 
Félmilliónál is több lehet a kolerás Haitin
A következő hat hónapban 650 ezerre nőhet a kolera miatt megbetegedettek száma Haitin az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Pánamerikai Egészségügyi Szervezet (PAH) becslése szerint - közölte pénteken az ENSZ Közgyűlésével Ban Ki Mun, a világszervezet főtitkára. A politikus szerint a helyszínen dolgozó ENSZ-szakértők úgy gondolják, hogy a számbavétel nehézségei miatt a jelenlegi, 1800 halottról és 81 000 fertőzöttről szóló hivatalos adatokkal szemben a valós szám ennek duplája. Haitin sürgősen szükség van újabb, a kolerát kezelni tudó egészségügyi központokra, s a központokba további 350 orvosra, 2000 ápolónőre, illetve 2200 kisegítőre - mondta Ban Ki Mun, további adakozásra szólítva fel a világ országait.
2010.12.03. 19:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565[1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista