2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  Legjobb Főnök
127675 találat
 
Wauquiez: Bulgária és Románia schengeni csatlakozása biztonsági fenyegetés
Franciaország továbbra is úgy ítéli meg, hogy biztonsági fenyegetést jelentene Európa többi részére, ha Románia és Bulgária csatlakozna a személyek szabad mozgását biztosító schengeni övezethez. Laurent Wauquiez, a francia kormány uniós ügyekért felelős minisztere Helsinkiben tartott sajtóértekezletén csütörtökön megismételte a francia-német közös álláspontot, miszerint túl korai a 25 európai országot tömörítő schengeni övezet kibővítése Romániával és Bulgáriával. "Semmivé foszlik a teljes európai belső biztonság, ha a schengeni zóna adatbázisa szervezett nemzetközi bűnbandák karmai közé kerül" - jelentette ki Wauquiez.
2011.01.20. 21:45
 
 
Svéd kormányfő: Assange kiadatásáról bíróság dönt
A svéd kormánynak nem lesz szerepe annak eldöntésében, hogy a Wikileaks alapítóját, Julian Assange-t kiadják-e vagy sem az Egyesült Államoknak - jelentette ki Fredrik Reinfeldt miniszterelnök. A jelenleg Londonban tartózkodó Assange Svédország kiadatási kérelme ellen küzd. Az ausztrál újságírót nemi erőszak és zaklatás miatt akarják felelősségre vonni a skandináv országban. Hívei szerint ha a brit bíróság kiadja őt Svédországnak, mindjárt amerikai kiadatási kérelemmel kell szembesülnie, az Egyesült Államokban pedig akár halálbüntetés is várhat rá. A Wikileaks portál azzal bőszítette fel Washingtont, hogy negyedmilliónyi titkos amerikai diplomáciai táviratot hozott nyilvánosságra.
2011.01.20. 21:45
 
Férfi kézilabda-vb: izlandi siker a magyar csoportban
Izland legyőzte Norvégiát csütörtökön a svédországi férfi kézilabda-világbajnokság magyar érdekeltségű B csoportjában. Eredmény: 5. (utolsó) forduló: B csoport (Linköping): Izland-Norvégia 29-22 (12-12).
2011.01.20. 21:30
 
 
Már 24.380 pénztártag jelezte, hogy maradna magánkasszájánál
A több mint hárommillió magán-nyugdíjpénztári tagból csütörtök délutánig 24.380 nyilatkozott arról, hogy a magánnyugdíjrendszerben kíván maradni - tudta meg az MTI az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságtól. Már csak bő egy hét van a nyilatkozattételre. A magán-nyugdíjpénztári tagoknak 2011. január 31-ig kell dönteniük arról, hogy a magán- vagy az állami nyugdíjrendszer tagjai kívánnak lenni a jövőben. Aki a magánrendszert választja, annak személyesen kell nyilatkoznia erről a 36 nyugdíjbiztosítási igazgatóság valamelyikénél, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál vagy az ONYF-nél. A tartósan külföldön dolgozó, vagy külföldön tanuló magán-nyugdíjpénztári tagok a külképviseleteken is megtehetik nyilatkozatukat.
2011.01.20. 21:30
 
 
A tunéziai kormány elfogadta az amnesztiatörvény tervezetét
Az átmeneti tunéziai kormány elfogadta csütörtökön az amnesztiatörvény tervezetét, valamint döntött a bukott kormánypárt, az Alkotmányos Demokratikus Egyesülés (RCD) teljes vagyonának visszaállamosításáról. A kormányszóvivő közölte, hogy a bukott államfő, Zin el-Abidin ben Ali által vezetett párt összes ingó és ingatlanvagyonát visszaadják az államnak az átmeneti kormány azon ígéretének alapján, miszerint megkezdik az állam és a 23 évig egyeduralkodó RCD szétválasztását. Ben Ali január 14-én menekült az országból, de azóta is mindennaposak a tüntetések.
2011.01.20. 21:30
 
Laczkó Zsolt pénteken már a Sampdoriánál edz
Laczkó Zsolt Koman Vladimir csapattársa lett a Sampdoriánál, ugyanis a sikeres orvosi vizsgálatot követően 3 és fél éves szerződést kötött az olasz futballklubbal, s pénteken már részt is vesz új együttesének edzésén. "Nehéz elhinni, hogy itt vagyok, hogy az álmaim bajnokságában, a Serie A-ban folytathatom a pályafutásomat" - mondta Laczkó Zsolt. "Mindig is arról ábrándoztam, hogy egyszer Olaszországban futballozhatok, az pedig már csak hab a tortán, hogy egy ilyen neves klubhoz kerültem. Nem dőlhetek hátra, mondván: megvettek, most már célegyenesben vagyok. Nem, itt folyamatosan kockáztatni kell, mindig arra törekedni, hogy felhívjam magamra a figyelmet."
2011.01.20. 21:15
 
 
Személyeskedő vita az esztergomi képviselő-testület ülésén
Csaknem kétórás, napirend előtti, személyeskedő vitával kezdődött meg csütörtök este az esztergomi képviselő-testület ülése, ezt követően a válságköltségvetés fideszes többségű testület által készített változatát fogadták el, a polgármester javaslatával szemben. Az ülés megkezdése után az egyik fideszes képviselő arra kérte Tétényi Éva független polgármestert, hogy zárassa be a tanácsterem ablakait, mert az érdemi munkát zavarja a téren összegyűlt mintegy hatszáz ember pfújolása, a Fidesz-ellenes bekiabálások. Mivel a polgármester erre nem volt hajlandó, ő maga csukta be az ablakokat.
2011.01.20. 21:15
 
A görög élvonalba szerződött a debreceni Kiss Zoltán
A görög élvonalbeli Panszerraikosznál folytatja pályafutását a bajnoki címvédő Debrecen saját nevelésű labdarúgója, Kiss Zoltán. A klub hivatalos honlapjának csütörtöki tájékoztatása szerint a 30 éves középpályásnak, a DVSC-TEVA korábbi csapatkapitányának a szerződése decemberben járt le. Az egyesület meghosszabbította volna a kontraktust, de Kiss nem fogadta el a kínált feltételeket. Kiss Zoltán 1997-ben mutatkozott be az élvonalban. Két évvel később a belga Germinal Beershot Antwerpenhez igazolt, ahol elsősorban a kupasorozatban számítottak a játékára. 2001-ben tért vissza Debrecenbe, s később a csapat meghatározó labdarúgójává vált.
2011.01.20. 21:00
 
Férfi vízilabda ob I: győzött az Eger a Pécs ellen
A ZF-Eger simán győzött a Pécs otthonában a férfi vízilabda ob I csütörtöki mérkőzésén. Eredmény: PVSK-Fűszért - ZF-Eger, Pécs-Abay uszoda 9-13.
2011.01.20. 20:30
 
 
Devecseri polgármester: aki tud adományok eltűnéséről, tegyen feljelentést
Devecser polgármestere csütörtökön arra kérte a helyieket, hogy akinek konkrét információja van adományok és segélyszállítmányok eltűnéséről, az tegyen feljelentést a rendőrségen. Toldi Tamás (Fidesz-KDNP) a településen tartott lakossági fórumon azt mondta: a rágalmazókkal szemben fel fognak lépni, mert az országos médiában terjedő "rémhírekkel" kellemetlen helyzetbe hozzák a várost és az egész térséget. "Nem szabad engednünk, hogy a város rossz hírét terjesszék" - fogalmazott a város vezetője. A polgármesteri kérésre a fórum mintegy kétszáz részvevője közül senki nem jelezte, hogy tudna adományok eltűnéséről.
2011.01.20. 20:30
 
 
MSZP: a frász nem a szocialistákat, hanem a miniszterelnököt kerülgette
Az MSZP szerint Szijjártó Péter totális képzavarban szenved, amikor azt gondolja, hogy a szocialistákat eszi a frász, amiért Orbán az EP-ben megvédte Magyarországot, kiállt a magyarok demokratikus elkötelezettsége mellett. Szanyi Tibor képviselő közleményében azt írta, hogy "a magyar népet és annak polgárait az égvilágon senki nem támadta, csupán azt a tíz emberből álló bűnszövetséget, élén a diktatórikus hajlamokkal bíró Orbán Viktorral, aki az EU Fehéroroszországát készül faragni Magyarországból." Mint írta: "a frász pedig nem a szocialistákat, hanem szemmel láthatóan a miniszterelnököt kerülgette, aki tegnap azt is megtapasztalhatta, hogy az itthoni kétharmadával Európában semmire nem megy".
2011.01.20. 20:15
 
 
Az FBI eddigi legnagyobb New York-i maffia letartóztatását hajtotta végre
A Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) fennállásának legnagyobb New York-i maffiafogását hajtotta végre, amikor csütörtök hajnalban 110 gyanúsítottat vett őrizetbe a nagyvárosban és annak környékén - jelentette az NBC televízió. Az akció, amelyben több mint 800 szövetségi és helyi rendőr vett részt, a maffia öt New York-i és egy New Jersey-i "családja" ellen irányult. A letartóztatásokat New Yorkban, valamint New Jersey és Rhode Island államokban hajtották végre. Eric Holder igazságügyi miniszter szerint ez volt az FBI legnagyobb egy nap alatt végrehajtott akciója a maffia ellen. Gyilkosság, kábítószer-kereskedelem, zsarolás, illegális szerencsejáték, gyújtogatás, uzsora miatt már vádat is emeltek 127 ember ellen.
2011.01.20. 20:15
 
Megmozdulás Verespatak világörökségi listára való felterjesztése érdekében
Mintegy száz ember kérte csütörtökön Bukarestben a román kulturális minisztérium székhelye előtt az erdélyi Verespataknak az UNESCO világörökségi listájára való felterjesztését. A tüntetők egy fénykép-kollázst adtak át Kelemen Hunor romániai kulturális miniszternek, amely a Verespatak megőrzésének fontossága mellett érvelők fényképeit és üzeneteit tartalmazza. A tüntetők ellenzik a Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) kanadai-román vegyesvállalat által az erdélyi településen és környékén tervezett aranybánya megnyitását. Szerintük Verespatak megmentésének egyik módja, ha a kulturális minisztérium felterjeszti a települést az UNESCO világörökségi listájára.
2011.01.20. 20:00
 
Férfi kézilabda-vb: japán győzelem a magyarok csoportjában
A japán válogatott egy góllal nyert a brazil csapat ellen a magyarokkal azonos csoportban szereplő együttesek csütörtöki összecsapásán a svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon. Eredmények: 5. (utolsó) forduló: B csoport (Linköping): Japán-Brazília 33-32 (13-12).
2011.01.20. 19:45
 
 
A FIFA elnökével találkozott az MLSZ vezetése
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetői csütörtökön hivatalos bemutatkozó látogatáson vettek részt Zürichben, a nemzetközi szövetség (FIFA) székhelyén. Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a Csányi Sándor vezette magyar delegációt Joseph Blatter, a FIFA első embere fogadta, az MLSZ elnöke mellett Berzi Sándor alelnök és Vági Márton főtitkár vett részt a találkozón. A több órás, jó hangulatú megbeszélésen a magyar küldöttség tájékoztatta a FIFA elöljáróit a szövetség átalakulásáról, terveiről, és szóba kerültek a két szervezet közötti együttműködési lehetőségek is. Kiemelt szerepet kapott a tárgyalásokon a fiatal labdarúgók védelme, valamint a saját nevelésű játékosok szerepeltetésének fontossága.
2011.01.20. 19:15
 
 
Schmitt: mindent elkövetek a világ magyarjainak együvé tartozása érdekében
Mindent elkövetek annak érdekében, hogy a világ 15-16 millió magyarja a jövőben ne csak lélekben, hanem közjogilag is együvé tartozzon - jelentette ki Schmitt Pál magyar köztársasági elnök Pozsonyban, amikor a Csemadok társadalmi és kulturális szervezet székházában a szlovákiai magyar civil szervezetek képviselőivel találkozott. A találkozó az államfő által indított Magyarok XXI. beszélgetéssorozat része. Ennek keretében Schmitt külföldi útjain mindig találkozik a helyi magyarság képviselőivel. Az elnök elmondta, hogy a megbeszélésekről könyv készül, amely megbízatása végén fog megjelenni. Ilyen beszélgetésekre került sor korábban New Yorkban, Rómában, Zágrábban és néhány más helyen is.
2011.01.20. 19:00
 
Gazdát cserél több magyarországi Palace mozi
A Cinema City International felvásárolta a Palace Cinemas magyarországi, csehországi és szlovákiai érdekeltségét 28 millió euróért. A cég közlése szerint az ügylet keretében a Cinema City 15 multiplex moziban 141 termet szerzett meg, s ezzel a cég Európa harmadik legnagyobb mozihálózatává vált. A Cinema City a felvásárlás után hét országban 90 multiplex mozit üzemeltet, 866 teremmel. A társaság az érdekeltségekért 21,4 millió eurót fizet készpénzben, valamint átvállalja a Palace Cinemas 6,6 millió eurós tartozását. A CCI tervei szerint a következő két évben fejlesztéseket hajt végre a megszerzett mozikban - mondta Moshe (Mooky) Greidinger, Kelet-Európa és Izrael legnagyobb mozi-üzemeltetőjének vezérigazgatója.
2011.01.20. 18:45
 
 
Amerikai-magyar telekonferencia a médiatörvényről
A magyar médiatörvény elemei megtalálhatók az európai országok hasonló jogszabályaiban, s a vele kapcsolatos vita politikai jellegű és nem a demokrácia alapelveiről szól - hangsúlyozta Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár és Koltay András, a médiatanács tagja azon a csütörtöki telekonferencián amelyet a washingtoni Johns Hopkins Egyetem szervezésében tartottak. Kovács kérdésre válaszolva cáfolta, hogy a médiatörvény szabályozásai elasztikusak volnának, de nem zárta ki, hogy a gyakorlat fényében annak egyes részeit a jövőben módosítják majd. Rámutatott, hogy egyes olyan, elvileg a jogszabály hatáskörébe tartozó kérdéseket, mint amilyen a gyűlöletbeszéd, más magyar törvények szabályoznak.
2011.01.20. 18:45
 
Nem sikerült a vízkorlátozás a Tettye Forrásház Zrt.-nek Szalántán
Korlátozni kívánta a vízszolgáltatást a baranyai megyeszékhely vízszolgáltatója, a Tettye Forrásház Zrt. Szalántánál csütörtökön, mert francia érdekeltségű elődje, a Pécsi Vízmű Zrt. nem fizeti ki neki százmilliós nagyságrendű tartozását, a település pedig nem mondta fel szerződését a PV-vel. Sándor Zsolt, a Tettye Forrásház Zrt. vezérigazgatója megerősítette az MTI-nek, hogy csütörtökön megpróbálták korlátozni a vízszolgáltatást a szalántai átadási ponton, a helyi lakosság azonban megakadályozta ezt. Egy csoport elállta az utat és nem engedte oda a cég embereit.
2011.01.20. 18:45
 
Kisebbségi választás: megalakult a bolgár és a lengyel országos önkormányzat
Megalakult a bolgár és a lengyel országos kisebbségi önkormányzat, miután az újonnan megválasztott képviselők csütörtökön, a budapesti Duna Palotában átvették megbízólevelüket. A bolgár kisebbség 21 tagú önkormányzatát a Magyarországi Bolgárok Egyesületének képviselői alkotják, miután a szervezet egyedüliként indult a kisebbségi választásokon. Az érdekképviselet elnökévé ismét Muszev Dimitrov Dancsot választották, aki ezzel harmadik ciklusát kezdi meg a szervezet élén. A Bolgár Kultúra Házában tartott alakuló ülésen megválasztották az elnökhelyetteseket és a pénzügyi bizottság vezetőit is.
2011.01.20. 18:45
 
 
Pintér: a biztonságosabb határokról is tárgyaltak az uniós belügyminiszterek
Az uniós belügyminiszterek csütörtöki informális ülésén a résztvevők azt is megvitatták, hogyan lehetne biztonságosabbá tenni az Európai Unió határait - mondta Pintér Sándor belügyminiszter a tanácskozás utáni sajtótájékoztatón Gödöllőn. A tárcavezető elmondta: a tanácskozáson a szervezett bűnözés elleni erőfeszítések összehangolásáról, a belügyi terület 2014 utáni finanszírozásáról, valamint az integrált határigazgatásról tárgyaltak. Elmondta, az eseményen az unióhoz csatlakozni szándékozó országok delegációi is jelen voltak. Az Európai Bizottság képviseletében Stefano Manservisi belügyi főigazgató különösen jól szervezettnek és konstruktívnak nevezte az informális tanácsülést.
2011.01.20. 18:15
 
EU: a kisvállalkozások segítésére kell összpontosítania a versenypolitikában
A kis- és középvállalkozások (kkv) helyzetbe hozásának fontosságát hangsúlyozták magyar képviselők az Európai Unió versenypolitikájáról az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén csütörtökön lefolytatott vitában. Herczog Edit (MSZP) felszólalásában úgy vélte: "Európa gazdasági növekedése a GDP és a foglalkoztatás gerincét adó kkv-k helyzetbe hozásán múlik, ezért a kis- és középvállalkozások számára segítséget nyújtó, és hasznos versenyszabályokat kell megfogalmazni, különös tekintettel a közbeszerzésekre". Hozzátette: kategorikusan nem szabad megengedni, hogy a protekcionista gazdasági beavatkozások kiszorítsák az egészséges versenyből az innovatív kkv-ket.
2011.01.20. 18:15
 
A Le Monde Orbán Viktor strasbourgi fogadtatásáról
Orbán Viktor készen áll a harcra Európa érdekében, de anélkül is, mert mindenekelőtt Magyarországot akarja megvédeni - írta csütörtök délután megjelent számában a Le Monde a magyar miniszterelnök előző napi fellépéséről az Európai Parlamentben (EP). A liberális francia újság szerint, miután a kormányfő úgy ítélte meg, hogy a magyar népet megsértették, visszaütött, megkockáztatva, hogy egy kicsit még tovább kompromittálja hazája soros uniós elnökségét. Pedig azok az EP-képviselők, akik kritizálták a médiatörvényt és tartanak attól, hogy a rendszer a tekintélyelvűség irányában mozdul el, lemondtak arról, hogy határozatot fogadjanak el Budapest ellen, mivel féltek megbélyegezni a magyar lakosságot és robbanékony vezetőjét - írják.
2011.01.20. 18:00
 
Férfi kézilabda-vb: nyeretlenül búcsúztak a szlovákok
Nyeretlenül fejezte be szereplését a szlovák válogatott a svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon, miután a D csoport csütörtöki zárófordulójában 31-26-ra kikapott a dél-koreai együttestől. Eredmények: 5. (utolsó) forduló: D csoport (Göteborg): Koreai Köztársaság-Szlovákia 31-26 (14-10).
2011.01.20. 18:00
 
Németh Zsolt a médiatörvényről és az EU-bővítésről tárgyalt Berlinben
A médiatörvény, a fehéroroszországi helyzet, az EU-bővítés, valamint a schengeni rendszer bővítése állt a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára berlini tárgyalásainak középpontjában. Németh Zsolt a csütörtöki egész napos program végén az MTI-nek adott nyilatkozatában elmondta: olyan benyomásokkal tér haza, hogy a médiatörvény körüli vita kezd racionális mederbe kerülni. A magyar államtitkár üdvözölte ezt a tényt, megerősítve vendéglátói előtt: ha az Európai Bizottság egyértelmű javaslatokat fogalmazna meg a törvénnyel kapcsolatban, azokat a magyar kormány érvényesíteni fogja.
2011.01.20. 18:00
 
A hónap végig dolgozzák ki a tömegrendezvényeket érintő új jogszabályokat
A hónap végéig kell kidolgoznia a tömegrendezvények megtartására alkalmas vendéglátó-ipari egységeket érintő új jogszabályokat a négy minisztérium munkatársaiból álló munkacsoportnak - mondta Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtökön, a múlt szombati diszkótragédia kapcsán tartott sajtótájékoztatón, Budapesten. Az államtitkár az engedélyezési szabályok szigorítását kezdeményező polgármesterek és az országos önkormányzati érdekszövetségek vezetőinek részvételével tartott egyeztető fórum után elmondta: sokkal szigorúbb előzetes kontroll kell a jövőben ahhoz, hogy a nagy tömeget befogadó szórakozóhelyek működhessenek.
2011.01.20. 17:45
 
Kolompár-per: a számlák valóságtartalmát vizsgálta a bíróság
Tanúkihallgatásokkal folytatódott a Kolompár Orbán és nyolc társa ellen indított büntetőper csütörtökön a Kecskeméti Városi Bíróságon, a tárgyaláson az Európai Szociális Alap és a hazai költségvetés által kiírt pályázat elszámolásához felhasznált számlák valóságtartalmát vizsgálta a bíróság. A csütörtöki tárgyaláson a Mélykúti Cigány Érdekképviseleti szervezet vezetőjét hallgatta ki a bíróság. A Kolompár Orbán elsőrendű vádlott leányának élettársa által vezetett szervezet részt vett abban a konzorciumban, mely az Európai Bizottság és az akkori munkaügyi minisztérium illetékes hatósága által kiírt pályázaton 255 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert.
2011.01.20. 17:45
 
 
Az ENSZ szerint 2010 volt az eddigi legmelegebb év
A elmúlt év volt az eddigi mérések alapján a legmelegebb az ENSZ Meteorológiai Világszervezetének (WMO) adatai szerint. A szervezet csütörtökön Genfben jelentette be, hogy a mérések kezdete óta nem volt 2010-nél melegebb év. Michel Jarraud, a WMO főtitkára elmondta, az 1854 óta tartó vizsgálatok ideje alatt a történelem tíz legmelegebb évét mind 1998 óta mérték - ez utal a Föld fokozatos felmelegedésére. A WMO szerint 2010 decemberében a Jeges-tengerben lévő jégtakaró nagysága olyan erősen zsugorodott, mint korábban soha. A világszerte mért átlaghőmérséklet 0,53 Celsius-fokkal az 1961 és 1990 között mért középérték fölé kúszott.
2011.01.20. 17:45
 
Semjén:magyar szociálliberális körök gerjesztik a médiatörvény körüli hisztériát
Semjén Zsolt szerint bizonyos magyarországi szociálliberális körök gerjesztik a médiatörvény körüli európai hisztériát. A miniszterelnök-helyettes hangsúlyozta: a magyar uniós elnökségi programot minden frakció támogatta a szerdai strasbourgi kormányfői meghallgatáson. A hazai szociálliberális körök által gerjesztett támadások nyilvánvalóan ártanak Magyarországnak - emelte ki a miniszterelnök-helyettes az MTI-nek nyilatkozva. Szerinte a bírálók általában támadják a jogszabályt, konkrétumok megnevezése nélkül. Ha egy-egy pontra némi bizonytalankodás után rámutatnak, akkor rövid időn belül kiderül, hogy az a passzus megtalálható az egyes uniós tagállamok médiatörvényeiben - mondta Semjén.
2011.01.20. 17:30
 
BUX: -0,71 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 162,13 pontos, 0,71 százalékos csökkenéssel, 22.733,67 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 0,71 százalékkal 22.340 forintra csökkent, az OTP részvények ára 0,55 százalékkal 5.619 forintra esett.
2011.01.20. 17:30
 
 
EB: Kroes már ismertetett aggodalmait tartalmazza az újabb információkérő levél
Azokat az aggodalmakat ismerteti a médiatörvénnyel kapcsolatban a magyar hatóságoknak küldendő újabb európai bizottsági levél, amelyeket Neelie Kroes, a digitális kérdések és a média ügyeiben illetékes biztos hétfő este Strasbourgban, az Európai Parlament polgári szabadságjogokkal, valamint igazságügyi és belügyi kérdésekkel foglalkozó bizottságának rendkívüli ülésén fogalmazott meg - tudta meg az MTI csütörtökön a holland biztos szóvivőjétől Brüsszelben. José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke az EP plenáris ülésén jelentette be, hogy még ezen a héten levelet küldenek a magyar kormánynak, és abban újra kifejtik a médiatörvénnyel kapcsolatos ellenvetéseiket.
2011.01.20. 17:30
 
Valószínűleg a Porto igazolhatja le az "új Messit"
Az FC Porto várhatóan leigazolja a mindössze 17 esztendős José Manuel Iturbét, akit hazájában, Argentínában csak "új Messiként" emlegetnek. Az U20-as válogatott csatáráért, aki a Quilmes csapatában kergeti a labdát, portugál lapértesülések szerint 3,5 millió eurót fizetne a portói klub. A csupán 169 cm magas, 67 kg súlyú ifjú tehetség játéka és alkata sokban emlékeztet az FC Barcelona aranylabdás argentin csillagára. Iturbe iránt a Real Madrid, a Manchester United, az AS Roma és a Tottenham is érdeklődik.
2011.01.20. 17:15
 
Bauer Sándor mártíriumára emlékeztek Budapesten
Az 1969-ben önkéntes tűzhalált halt Bauer Sándorra emlékezett a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja a Magyar Nemzeti Múzeum lépcsőjénél csütörtökön. Bauer Sándor 1969. január 20-án gyújtotta fel magát a múzeum kertjében, így tiltakozva Magyarország szovjet megszállása ellen. Az ünnepségen Kocsis Máté frakcióvezető-helyettes, Józsefváros polgármestere a mártír búcsúleveléből idézett, mikor felolvasta a barátjának írt sorokat: "(...) eszme nélkül nem él, csak létezik az ember. Tűzhalált halok, akárcsak az a csehszlovák fiatal, aki 19-én gyújtotta fel magát".
2011.01.20. 17:15
 
 
Az államháztartás pénzforgalmi hiánya a GDP 3,2 százaléka volt 2010-ben
Az államháztartás központi - helyi önkormányzatok nélküli - alrendszerének pénzforgalmi egyenlege 2010-ben az előzetes adatoknak megfelelően 869,8 milliárd forintos deficittel zárt, ami a GDP 3,2 százaléka - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön a kormányzati portálon. Az előző, 2009. évben az államháztartás központi alrendszerének hiánya 924,8 milliárd forint volt, amely az előirányzat 142,1 százalékával volt egyenlő - áll az NGM közleményében. Az államháztartás helyi önkormányzatok nélküli 2010. évi pénzforgalmi hiányának alakulása megerősíti azt, hogy a kormányzati szektor uniós módszertan (ESA'95) szerinti hiánycélja a GDP 3,8 százaléka a várakozásoknak megfelelően teljesül.
2011.01.20. 17:15
 
 
Szijjártó: Orbán megvédte Magyarországot az Európai Parlamentben
Orbán Viktor az Európai Parlamentben megvédte Magyarországot, kiállt a magyarok demokratikus elkötelezettsége mellett - mondta Szijjártó Péter sajtótájékoztatón, hozzátéve: ez az, amiért "a szocialistákat eszi a frász". A miniszterelnök szóvivője beszélt arról is, hogy a magyar elnökségi program mögött európai egység alakult ki. Szijjártó szerint az EP szerdai plenáris ülésén lelepleződött, hogy a médiatörvény ügyében pártalapú támadásról van szó. Úgy vélte: az európai "baloldalon, szélsőbaloldalon" nem tudják megemészteni, hogy a magyar választók kétharmados felhatalmazást adtak egy jobbközépen álló polgári, kereszténydemokrata politikai erőnek.
2011.01.20. 17:00
 
Elítélte az Európai Parlament a keresztények elleni erőszakot
Elítélte az Európai Parlament csütörtökön a Közel-Keleten, Pakisztánban, Nigériában, valamint a Fülöp-szigeteken keresztények ellen elkövetett erőszakcselekményeket. A témáról a strasbourgi plenáris ülésen elfogadott állásfoglalás bírálóan nyilatkozik arról, hogy a vallást politikai konfliktusokban eszközként használják fel. A képviselők olyan uniós stratégia készítésére is felszólítottak, amely erőteljesebben kiáll a vallásszabadság jogának gyakorlása mellett, és eszközöket határoz meg azon államok ellen, amelyek tudatosan elmulasztják a felekezetek védelmét.
2011.01.20. 17:00
 
Fidesz: a lakosság érdekében korlátozták a német sertéshúsok forgalmazását
A Fidesz helyesnek tartja a német sertéshús felhasználásának és forgalmazásának szerdán, a dioxinbotrány miatt, elrendelt átmeneti korlátozását. Ez a kormánypárt szerint elsősorban lakossági igényeket szolgál és nem ellenkezik az Európai Unió szabadkereskedelmi elveivel. Font Sándor, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának fideszes elnöke csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter által február 28-ig elrendelt korlátozásra azért volt szükség, mert nem szeretnék, ha akár csak az esélye is meglenne annak, hogy dioxinnal fertőzött élelmiszer jut el a magyar lakossághoz.
2011.01.20. 16:45
 
 
Korrigált a forint, az euró árfolyama 274 forint közelében
Korrigálta hét eleji nyereségeinek egy részét a forint : az eurót délután négykor 274,28 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 272,07 forint után. A forint árfolyama napok óta alig változott, viszonylag szűk tartományban mozgott a 272 forintos eurójegyzés közelében. A múlt hét végére még a 276 forint feletti eurójegyzések voltak jellemzőek, az év eleje óta pedig a forint már közel két százalékkal erősödött. A dollárt 203,63 forinton jegyzik 1,3477 dolláros euróárfolyam mellett. Szerdán délután a jegyzések 201,67 forinton és 1,3494 dolláron álltak. A svájci frank jegyzése 211,71 forint 210,34 forint után, száz japán jen jegyzése 246,06 forint a szerda délutáni 245,72 forint után.
2011.01.20. 16:45
 
Navracsics: kérdőív készül az alkotmányozással kapcsolatosan
Kérdőív készül az alkotmányozással kapcsolatosan, a kormány ugyanis széles konzultációt szeretne, amelynek jegyében közvetlenül is felvennék a választópolgárokkal a kapcsolatot - mondta Navracsics Tibor csütörtökön. Az MTI azzal kapcsolatban kérdezte sajtótájékoztatóján a miniszterelnök-helyettest, közigazgatási és igazságügyi minisztert, hogy a Magyar Hírlap csütörtöki számában arról írt: a tervek szerint kérdőívvel is megkeresi a következő hetekben a kormány az állampolgárokat, hogy megismerje véleményüket az új alkotmány koncepciójáról.
2011.01.20. 16:30
 
Szankciókat sürget az EP Fehéroroszország ellen
Az Európai Parlament csütörtökön Strasbourgban megszavazta azt az állásfoglalást, amely támogatja, hogy az Európai Unió a vízumkiadás megtagadásával, valamint a pénzeszközök befagyasztásával szankciókat szabjon ki a választási csalással vádolt fehéroroszországi tisztviselők, bírák és biztonsági tisztek ellen. Az intézkedések végrehajtását az EU a bebörtönzött ellenzéki vezetők szabadon bocsátásától tenné függővé. Az EP-képviselők elítélik a választások napján a rendőrök és a titkosszolgálat által tanúsított brutalitást és indítványozzák az események nemzetközi és pártatlan kivizsgálását az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet segítségével.
2011.01.20. 16:30
 
Lukasenka államcsínnyel vádolta Berlint és Varsót, és szankciókkal fenyegetett
Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök szigorú megtorlással fenyegette meg az Európai Uniót, ha szankciókat vezet be Minszk ellen. Az elnök azzal vádolta meg Lengyelországot és Németországot, hogy állítása szerint a fehérorosz alkotmányos rend megdöntésére tettek erőfeszítéseket. "Ha bárki gazdasági vagy más szankciók bevezetésével próbálkozik az ország ellen, mi késlekedés nélkül ellenlépéseket teszünk, akár a legkeményebbeket is" - fenyegetett Lukasenka a sajtószolgálata szerint.
2011.01.20. 16:30
 
Magyarázatot kért Szájer az EP-től a LIBE-ülés közvetítésének elmaradása miatt
Levélben kért magyarázatot csütörtökön Szájer József, az Európai Parlament (EP) néppárti frakcióvezető-helyettese arra, hogy miért maradt el az EP állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottsága (LIBE), valamint kulturális bizottsága által a magyar médiatörvény ügyében tartott együttes rendkívüli ülésnek az online közvetítése. Az ülést hétfő este tartották Strasbourgban. Jaume Duch Guillot-hoz, az EP médiaügykért felelős igazgatójához intézett levelében Szájer azt a kérdést is feltette, hogyan fordulhatott elő, hogy a sajtó és a bizottság képviselőit még az ülés megkezdését megelőző órákban is arról tájékoztatták, lesz internetes élő közvetítés.
2011.01.20. 16:15
 
 
Nistelrooy még a héten megállapodhat a Madriddal
Jorge Valdano, a Real Madrid sportigazgatója szerint még a héten eldőlhet, hogy a csapat volt labdarúgója, Ruud van Nistelrooy visszatér-e a klubhoz. "Rajta vagyunk az ügyön" - nyilatkozta csütörtökön Valdano. "Így vagy úgy, de végleges döntés lesz még ezen a héten." A holland válogatott csatár tavaly januárban igazolt a Hamburger SV-hoz, miután három és fél szezon alatt, 68 mérkőzésen 46 gólt szerzett a madridi sztáregyüttes színeiben. A német gárdánál az idény végén jár le a szerződése. A fővárosi elitalakulat a januári átigazolási időszakban mindenképpen szeretne egy csatárt szerződtetni a sérült Gonzalo Higuaín helyére.
2011.01.20. 16:00
 
 
A magyar kultúra napján lesz a Liszt-év hivatalos megnyitója
Különleges lánchídi séta, kiállítások, tárlatvezetések, rendhagyó színházi előadás és Cseh Tamás-emlékest is várja a közönséget a magyar kultúra napja alkalmából a hétvégén Budapesten. A magyar kultúra napján, szombaton tartják a Liszt-év hivatalos megnyitóját a Művészetek Palotájában. A Liszt Ferenc születésének 200. évfordulóját ünneplő programsorozat nyitóhangversenyén a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar lép fel Kocsis Zoltán vezényletével. A műsorban három Liszt-darab, az Amit a hegyen hallani, a Magyar fantázia és a Magyar koronázási mise hangzik el Farkas Gábor zongoraművész, valamint Kolonits Klára, Németh Judit, Horváth István és Bretz Gábor énekes közreműködésével.
2011.01.20. 16:00
 
 
Hamarosan kész a nemzeti eszközkezelőről szóló jogszabály
Hamarosan elkészül a nemzeti eszközkezelő társaságról szóló jogszabály. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre elmondta: a nemzeti eszközkezelő társaságról szóló jogszabály normaszövegének már az utolsó fázisán dolgoznak, ismeretei szerint a Nemzetgazdasági Minisztérium már az utolsó finomításokat végzi. A tárcavezető emlékeztetett, a kormány április 15-ig meghosszabbította az árverési és kilakoltatási moratóriumot.
2011.01.20. 16:00
 
 
Amerikából indul tíz év múlva a nyugdíjválság
Az USA-ban 2020-ban tetőzik a nagy létszámú generáció nyugdíjba vonulása, Európát öt, ezen belül Magyarországot 10 évvel később éri el a válság, de a kontinens már használni tudja azokat az eszközöket, amelyeket az USA addig kidolgoz a probléma kezelésére - vélik az Allianz csoport kutatásának készítői. Az Allianz USA által készített "A jövő visszaszerzése" című tanulmány szerint a legtöbb amerikai állampolgár - 92 százalék - előre látja a közelgő nyugdíjválság körvonalait.
2011.01.20. 16:00
 
 
Jogerősen felmentették Debreczenit a rágalmazás vádja alól az UD Zrt.-ügyben
Jogerősen felmentette Debreczeni József közírót a rágalmazás vádja aló az UD Zrt.-üggyel összefüggésben a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön. Tóth József, az UD Zrt. vezetője magánvádlóként indított büntetőpert Debreczeni ellen A diktatúra árnyékában című, Népszabadságban 2008 szeptemberében az UD Zrt.-ügy kipattanásakor megjelent cikke miatt, mert abban a közíró többi között arról írt, hogy a biztonsági cég titkos hálózatot hozott létre törvénytelen információszerzés céljából. A II-III. Kerületi Bíróság első fokon Debreczeni bűnösségét mondta ki rágalmazás miatt és 100.000 forintos pénzbüntetéssel sújtotta, indoklása szerint a vádlott nem bizonyította vitatott állításai valóságtartalmát.
2011.01.20. 16:00
 
Magyarország egy csomagban oldaná meg problémás ügyeit Oroszországgal
Magyarország egy csomagban szeretné megoldani az összes nyitott kérdést Oroszországgal, amire az orosz fél korábban hajlandóságot mutatott - közölte Martonyi János külügyminiszter Szabó Vilmos szocialista parlamenti képviselőnek, a magyar-orosz gazdasági kapcsolatok alakulásáról írásban feltett kérdéseire. A parlament honlapján olvasható válasz szerint a nyitott kérdésekhez tartozik a Malév-tartozás, a Szurgutnyeftyegaz Mol-pakettje, a Paksi Atomerőmű rekonstrukciója és esetleges bővítése mellett a 4. metróvonal fejlesztésében való orosz részvétel és a széles nyomtávú vasútvonal magyarországi bővítésének, továbbá, a 2014-ben lejáró földgázszállítási megállapodás meghosszabbításának kérdése.
2011.01.20. 15:45
 
Főgáz: február 4-ig leolvassák az átvett Emfesz-ügyfelek mérőóráit
Február 4-ig olvassa le a budapesti és Pest megyei, 2010. január 13-tól a Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt. (Tigáz) ellátásába került Emfesz-ügyfelek gázmérőit a Főgáz Földgázelosztási Kft., illetve annak megbízott vállalkozói - közölte a Főgáz csütörtökön az MTI-vel. A Magyar Energia Hivatal január 5-én 90 napra, január 13-i hatállyal felfüggesztette az Emfesz Kft. gázkereskedői engedélyét, majd január 11-én megnevezte azokat a gázszolgáltatókat, amelyek átveszik az Emfesz ügyfeleit. A közlemény szerint a mérőleolvasás ütemterve a Főgáz internetes oldalán elérhető, egyben arra kérik az ügyfeleket, hogy a megadott időpontokban tegyék lehetővé a mérőleolvasást.
2011.01.20. 15:45
 
A médiaszabályozás felülvizsgálatára készül a brit kormány
A média- és kommunikációszabályozás "alapos" felülvizsgálatára készül a brit kormány, elsősorban a gyerekek védelmében - jelentette be a brit konzervatív-liberális kormánykoalíció kulturális minisztere. Jeremy Hunt, akinek felelősségi köre a médiafelügyeletre is kiterjed, az Oxford Media Convention címmel, a műsor- és tartalomszolgáltató ipar vezető cégeinek részvételével évente megrendezett nagyszabású konferencián kijelentette: a felülvizsgálat eredményeként a kormány 2015-ig új kommunikációs törvénytervezetet terjeszt be. Hunt egyenes utalásokat tett beszédében arra, hogy az új törvény egyik hangsúlyos eleme lesz a gyermekek védelme a nekik nem való médiatartalmaktól.
2011.01.20. 15:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455[1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista