2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  keresett szakmák
127675 találat
 
 
Kóka marad az SZDSZ frakcióvezetője
Senki nem indítványozta a jelenlegi frakcióvezető mandátumának megszüntetését az SZDSZ szerdai budapesti frakcióülésen. Erről Kóka János számolt be az esemény után az újságíróknak. Elmondta, hogy a frakcióülésen nem hangzott el ilyen indítvány, ezért ezt a kérdést levették a napirendről, és személyi kérdésekről nem kívánnak beszélni a jövőben. A szabad demokraták frakcióvezető-helyettesének személye sem változik, továbbra is Gusztos Péter tölti be ezt a tisztséget. Kóka János közölte: Fodor Gábor pártelnök kedden azt javasolta, hogy egyikőjük se kezdeményezzen bizalmi, illetve bizalmatlansági szavazást az ügyvivő testületben, illetve a frakcióban.
2008.06.25. 13:15
 
 
Ismét Dobogókőn egyeztet a miniszterelnök az MSZP vezetőivel
Pénteken ismét Dobogókőn tanácskozik Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MSZP elnökségével, a szocialista parlamenti frakcióvezetéssel, a kormánytagokkal és az államtitkárokkal - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő szerdán az MTI-nek. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, szocialista pártelnök a június 10-én és 11-én tartott első dobogókői konzultáción azt mondta, június végére átfogó szakmai támogatást akar szerezni azokhoz a javaslatokhoz, amelyek a megbeszélések eredményeként ősszel az Országgyűlés elé kerülhetnek.
2008.06.25. 13:06
 
 
Az ÁNTSZ szerint meleg lesz, de a hőség még várat magára
Egyelőre nem indokolt a másodfokú hőségriasztás elrendelése az ország egész területére; a következő napokban hazánk déli részein, a fővárosban valamint a nagy városokban 25 Celsius fokot meghaladó napi átlaghőmérsékletre lehet számítani - közölte az ÁNTSZ. Mint írták, a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás, a szellős ruházat, a fej naptól való védelme, a déli órákban árnyékban való tartózkodás segít a meleg jobb elviselésében. A központilag kiadott hőség-előrejelzésnek három fokozata van: a figyelmeztető jelzés, a készültségi jelzés és a riadójelzés.
2008.06.25. 12:55
 
 
A kormány és a fuvarozók aláírták a megállapodást
A kormány és a fuvarozói érdekképviseletek aláírták azt a megállapodást, amely a közlekedési szolgáltatók megromlott versenyhelyzetének javítását, illetve az ágazat működőképességének fenntarthatóságát célozza - jelentette be Gyurcsány Ferenc kormányfő. A miniszterelnök közölte: a kormány egy 7-8 milliárd forintos tehercsökkentési programban partner. Hozzátette, hogy a fuvarozók terhei abban az esetben is csökkennek, ha az Európai Unió visszautasítja Magyarország derogációs kérelmét az üzemanyag jövedéki adójának csökkentésére. Ebben az esetben a kormány más módon mérsékli a fuvarozók terheit.
2008.06.25. 12:51
 
 
A GKI szerint többlépcsős adóreformra van szükség
A GKI Gazdaságkutató Zrt. azt javasolja a kormánynak, hogy a hitelességet és bizalmat erősítő néhány területre koncentráló intézkedéssorozatot vezessen be, ezek között az egyik legfontosabbnak a többlépcsős adóreform megvalósítását, egy hiteles eurocsatlakozási menetrend meghirdetését tartják. Nagy a veszélye annak, hogy a gazdasági növekedés évi három százalék körüli szinten beragadhat Magyarországon, ami a térség országaihoz képest további leszakadáshoz vezethet - mondta Vértes András, a GKI elnöke.
2008.06.25. 12:44
 
 
A magánszférában folytatja a BKV gazdasági vezérigazgató-helyettese
A magánszférában dolgozik tovább Tóth Norbert, a BKV gazdasági vezérigazgató-helyettese, miután július 18-tól közös megegyezéssel távozik a közlekedési cégtől. A BKV közleménye szerint a cég elégedett volt a vezérigazgató-helyettes munkájával, azonban a "vezető kapott egy jobb ajánlatot", ezért vált munkahelyet július közepétől. Somodi László közlekedési vezérigazgató-helyettest és Bosnyák Gyula stratégiai vezérigazgató-helyettest áprilisban menesztették. Negyedik társuk, Balogh Zsolt üzleti vezérigazgató-helyettes megbízott vezérigazgatóként dolgozik. A helyettesek közül már csak Regőczi Miklós maradt hivatalában, mint értékesítési vezető, valamint a metróépítésért felelős Olti Ferenc.
2008.06.25. 12:35
 
Nem lehet köztartozása az 1 százalékban részesülő szervezetnek
Azoknak a társadalmi és civil szervezeteknek és közalapítványoknak, akik az szja 1 százalékos felajánlásában részesülnek, nem lehet lejárt esedékességű köztartozásuk - mondta az APEH elnök-helyettese a hivatal szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Varga Lászlóné elmondta: a már meglévő kötelezettségeket július 31-ig kell a kedvezményezetteknek rendezniük, ha augusztusra vagy szeptemberre van kötelezettségük, azokat határidőre ki kell egyenlíteni. Összességében tehát, szeptember 30-ig nem lehet lejárt esedékességű köztartozása az érintett szervezetnek - jegyezte meg Varga Lászlóné.
2008.06.25. 12:01
 
 
Tavaly 3.375 pozitív doppingmintát találtak
Az olimpiai sportágak versenyzőinek körében 2007-ben összesen 174.483 mintát analizáltak az akkreditált doppinglaboratóriumokban, ezek közül 3.375 A minta bizonyult pozitívnak, ami az esetek 1,93 százaléka. Ezt a megállapítást az a most közzétett összegzés tartalmazza, amelyet a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) készített és a Magyar Antidopping Csoport (MACS) juttatott el az MTI-hez. Az utóbbi öt esztendőt érintő summázat szerint 2003-ban, amikor 113.559 volt az elvégzett vizsgálatok mennyisége, 1,50 százalékos volt a "lebukási ráta", azaz 1.707 sportolónak lett pozitív a tesztje.
2008.06.25. 12:00
 
 
Jóri Andrást jelöli adatvédelmi biztosnak az államfő
Jóri András ügyvédet jelöli Sólyom László köztársasági elnök adatvédelmi biztosnak - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) szerdán. A közlemény szerint, tekintettel arra, hogy a parlament nyári szabadságát tölti, Sólyom László ősszel fogja személyesen is bemutatni jelöltjét a pártok frakcióvezetőinek. A jelölést megelőzően az elnöki hivatal konzultált adatvédelemmel és információszabadsággal foglalkozó civil szervezetekkel - írja a KEH. Az ombudsmani pozícióra korábban javasolt jelölteket az Országgyűlés már négy alkalommal leszavazta. A törvény szerint a köztársasági elnöknek a sikertelen választást követő 30 napon belül új jelöltet kell állítania.
2008.06.25. 12:00
 
 
Megkezdődött a Magyar Rektori Konferencia ülése Pécsett
Új elnököt választ a Magyar Rektori Konferencia (MRK), melynek tagjai megkezdték plenáris ülésüket szerdán Pécsett. Az MTI tudósítója a helyszínen úgy értesült, hogy a posztra Rudas Imre, a testület jelenlegi társelnöke, a Budapesti Műszaki Főiskola rektora az egyedüli jelölt. Rudas Imre korábban azt mondta, megtiszteltetésnek venné, és örömmel vállalná a felkérést. Az elnökválasztásra azért van szükség, mert Molnár Károly, a Műegyetem rektorának mandátuma lejár, s a tudománypolitikáért és kutatás-fejlesztésért felelős tárca nélküli miniszter lett. A Magyar Rektori Konferencia szabályai szerint a grémium elnöki posztjára felváltva jelöl az egyetemi és a főiskolai tagozat. Az elnököt egyszerű többséggel választják meg.
2008.06.25. 11:48
 
 
A BKV ex-vezérigazgatóját jelölik ismét a közlekedési szövetségbe
Továbbra is az eddigi tagokat, köztük Antal Attila ex-BKV vezérigazgatót jelölte a fővárosi önkormányzat nevében Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes a Budapesti Közlekedési Szövetség Kht. felügyelőbizottságába - tudta meg az MTI szerdán fővárosi képviselőktől.Tájékoztatásuk szerint az önkormányzat csütörtök-pénteki közgyűlésének napirendjére pótkézbesítéssel vetetné fel a főpolgármester-helyettes ezt a javaslatát. A döntés azért sürgető, mivel a kht. főváros által delegált három tagjának a megbízatása szombaton lejár. Abban az esetben, ha a közgyűlés nem venné napirendjére a javaslatot, illetve ha nem hozna döntést, akkor csak a nyári szünet után, augusztus végén határozhatnának ez ügyben.
2008.06.25. 11:15
 
 
EURO 2008: Lippi már hétfőn visszatér az olasz kispadra
A csapatot 2006-ban világbajnoki címig vezető Marcello Lippit már hétfőn kinevezik az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává, az Eb-negyeddöntőben elvérzett gárdát eddig irányító Roberto Donadoni távozik. A helyi média szerdai beszámolói szerint Donadoni telefonon egyezetett Gianfranco Abetével, a szövetség elnökével, és azt mondta: amennyiben menesztik, nem tart igényt az 550 ezer eurós végkielégítésre. A lapok úgy tudják, hogy Abete már pénteken bejelenti Donadoni távozását, Lippi pedig augusztus 20-án, az osztrákok elleni nizzai barátságos találkozón mutatkozik be másodszor a nemzeti együttes kispadján.
2008.06.25. 11:11
 
 
Az éjszakát is gyermekeivel töltheti Britney Spears
Egy Los Angeles-i bíróság ismét bővítette Britney Spears láthatási jogát: a popsztár ezentúl az éjszakákat is együtt töltheti gyermekeivel. Egy bírósági szóvivő is megerősítette az értesülést, ám további részleteket nem árult el. A botrányhős Britney Spears egy éve vált el Kevin Federline-tól, akivel azóta folyamatos vitában áll a két és fél éves Sean Preston és a másfél éves Jayden James feletti felügyeleti jogot illetően. Az utóbbi hónapokban inkább hisztérikus viselkedéséről ismert énekesnő több alkalommal pszichiátriai kezelést is kapott, és januárban a bíróság botrányai miatt megfosztotta fiai láthatási jogától, és a gyerekek teljes körű felügyeletét az apára bízta.
2008.06.25. 11:07
 
 
Sztárok és tévésorozat népszerűsíti az egész életen át tartó tanulást
„Ne feledjük, hogy a tudás az egyedüli, amit senki nem vehet el tőlünk” – hangsúlyozta Dr. Zachár László, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet főigazgató-helyettese. Az intézet által életre hívott MindenTanulás televíziós sorozat kapcsán a műsor alkotói és elismert hazai sztárok hangsúlyozták az egész életen át tartó tanulás fontosságát. Az NSZFI célja, hogy a folyamatos szakmai fejlődés - akár autodidakta, akár szervezett formában történjen is, de - életformává váljon.
2008.06.25. 10:22
 
Két héttel tovább lesz nyitva az Aba-Novák-kiállítás
Jó hír azoknak, akik még nem jutottak el a Modem nagysikerű kiállítására, hogy a felfokozott érdeklődésre való tekintettel két héttel sikerült meghosszabbítani a tárlat időtartamát.
2008.06.25. 10:19
 
 
Rekordot döntött a Múzeumok Éjszakája a Modemben
Több mint kilencezer látogató fordult meg a Modem kiállításain és rendezvényein a hétvégén tartott Múzeumok Éjszakáján. Ilyen rövid idő alatt ennyire sok ember korábban még soha nem váltott belépőt a debreceni művészeti központba. A legnagyobb sikere a rendhagyó tárlatvezetéseknek volt, de a közel félszáz kísérőprogram túlnyomó többsége szintén jelentős közönséget vonzott. A tömeges érdeklődés miatt módosult a nyitva tartás is: az előre meghirdetett 3 óra helyett végül hajnali 5 órakor zárta be kapuit a Modem.
2008.06.25. 10:14
 
Szimpátia-tüntetés a LABORért
Az V. kerületi Önkormányzat döntése értelmében 2008. június 30-án véglegesen ki kell költöznie a Képíró utca 6. szám alóli helyiségből az ott 1994 óta működő egykori Stúdió Galériának, amit 2007 szeptembere óta Labor néven közösen működtet a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány, a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület és a Magyar Képzőművészeti Egyetem.
2008.06.25. 10:11
 
 
A rendőrség fokozott ellenőrzéssel készül a nyárra
Nagyszabású rendőri akció kezdődött szerdán Budapesten, melynek során a rendőrség a felkért társszervekkel együttműködve, fokozottan ellenőrzi a főváros közrendjét és közbiztonságát. Tóth Béla alezredes sajtótájékoztatón közölte: az átfogó akció célja, hogy az idegenforgalmi szezon kezdetén javuljon a közbiztonság. Ennek során hat napon keresztül a főváros összes kerületét ellenőrzik, csaknem 300 ember részvételével. A rendőrség többek közt az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelettel, a Vám- és Pénzügyőrséggel, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósággal, az APEH-hel és az ÁNTSZ-szel együttműködve hajtja végre az ellenőrzést.
2008.06.25. 10:00
 
 
Szombathelyre jön az Arsenal
Az Arsenal július 22-én Szombathelyen játszik felkészülési labdarúgó-mérkőzést a Haladással, amely idén jutott vissza a magyar élvonalba. A nyáron hagyományosan Ausztriában edzőtáborozó Ágyúsok honlapja szerint a találkozó 18:30-kor kezdődik, a jegyárakról egyelőre nincs információ.
2008.06.25. 09:52
 
 
Az EU-szankciókra válaszul Irán kivonja pénzét Európából
Az EU-szankciókra válaszul Irán kivonja pénzét Európából, és máshol fogja azt befektetni - közölte Mahdi Szafari iráni külügyminiszter-helyettes a Die Presse osztrák lap szerdai számában. A politikus úgy vélekedett, hogy az unió által bejelentett intézkedések túllépnek az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatain, és elsősorban maguknak az európaiaknak fognak ártani, nem pedig Iránnak. Arra célzott, hogy az európai országok helyét az ázsiaiak vehetik át Irán fő üzleti partnereinek sorában. Érvelése alátámasztásul elmondta, hogy az utóbbiakkal folytatott kereskedelem három év alatt 85 milliárd dollárra nőtt, miközben a nyugati államok viszonylatában a forgalom csupán 50-60 milliárdot tesz ki.
2008.06.25. 09:51
 
 
2,6%-kal csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi termékforgalom volumene áprilisban - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 1,5 százalékkal, az első négy hónapban 2,6 százalékkal maradt el az egy évvel korábbi szinttől - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az előző hónaphoz képest a kiskereskedelmi eladások volumene 0,4 százalékkal növekedett a szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint. Márciusban a kiskereskedelmi forgalom 3,7 százalékkal, az első negyedévben 3,1 százalékkal maradt el az egy évvel korábbi szinttől a naptárhatástól megtisztított adatok alapján, az előző hónaphoz képest pedig 0,6 százalékkal mérséklődött az eladások volumene.
2008.06.25. 09:09
 
 
Újra működőképesek Don Quijote szélmalmai
Újra működőképesek "Don Quijote" szélmalmai, amelyekkel óriásoknak nézve szembeszállt a búsképű lovag. A Madridtól mintegy 200 kilométerre délre fennmaradt tíz középkori szélmalom azok közül való, amelyek állítólag megihlették Miguel Cervantest (1547-1616) regénye a szélmalomharcról szóló jelenetére. A szélmalmok közül három ismét működőképes - a kőből épült, fehérre festett szélmalmok rendbetétele 840 ezer euróba, azaz valamivel több mint 200 millió forintba került. A XVII. század elején, amikor Cervantes halhatatlan regénye íródott, nem kevesebb, mint 30 szélmalom működött a környéken. A napjainkig fennmaradt tíz szélmalmot 1979-ben műemlékké nyilvánították.
2008.06.25. 08:29
 
 
10 év után visszarepülő Bumeráng
10 év után repült vissza egy brit férfi Bumerángja, mármint Bumeráng nevű postagalambja. Az immár 13 esztendős galamb éppen tíz éve lett először világhírű, amikor gazdája elajándékozta a madarat Spanyolországba, Bumeráng viszont azonnal visszatért a csaknem 2 ezer kilométeres távolból. Gazdája továbbra sem volt hű hű galambjához: ezúttal egy másik galambtenyésztőnek adta, de már belföldinek. Bumeráng onnan is hazarepült. Végül egy harmadik helyre került, megint brit földön és levegőben maradva, ahonnan viszont csak tíz év után tért vissza - adta hírül a Daily Mail című brit lap.
2008.06.25. 08:22
 
 
Arbeloa örülne Ronaldo távozásának
Álvaro Arbeloa, az FC Liverpool labdarúgócsapatának védője azt mondta: nagyon örülne annak, ha Cristiano Ronaldo távozna a Manchester Unitedből és a Real Madridhoz igazolna. "Ha elmegy, a United elveszíti a világ legjobb futballistáját. Én azonban boldog lennék, hiszen egy ellenféllel kevesebb lenne" - fogalmazott a spanyol válogatott játékos, aki maga is megfordult a királyi gárdában. A Real nagyon szeretné megszerezni a portugál klasszist, a Bajnokok Ligája- és Premier League-címvédő szigetországiak azonban nem akarják őt elengedni.
2008.06.25. 08:19
 
 
Brit Nagydíj: 240 ezer nézőre számítanak a szervezők
Minden jegyet eladtak a jövő hétvégi Forma-1-es Brit Nagydíjra, a szervezők tájékoztatása szerint ez 240 ezer nézőt jelent a három nap alatt. A silverstone-i létesítmény üzemeltetője közölte: a mostani az első eset, hogy a Grand Prix-hétvége minden napjára elővételben elfogytak a belépők. Pénteken 65, szombaton 85, vasárnap, a futam idején pedig 90 ezren élvezhetik majd a motorok dübörgését a lelátókon. A briteket három pilóta képviseli majd a viadalon: a vb-címért is versenyben lévő Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), valamint David Coulthard (Red Bull) és Jenson Button (Honda).
2008.06.25. 08:11
 
 
Parókás kokaincsempész
Egy kiló kokaint találtak egy brit nő fején egy norvég repülőtér vámellenőrei. A hölgy nem nyílt színen, hanem parókája alatt próbálta átcsempészni a kábítószert, ám az ellenőröknek feltűnt, hogy mennyire dús a hajzata. Hamarosan kiderült, hogy a csoda oka a paróka, közelebbi tapogatózással pedig megmutatkozott, hogy lapul alatta egy zsákocska. Utóbbit annyira odaragasztották a nő valódi hajához, hogy a rendőröknek kórházba kellett vinniük az eltávolításhoz. A csempésznő ügyének tárgyalása július közepén lesz - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2008.06.25. 08:02
 
 
EURO-2008: német higgadtság és török fanatizmus a döntőért
A negyedik elsőségükre hajtó németek higgadtsága vagy az első fináléjukért küzdő törökök fanatizmusa vezet győzelemre a labdarúgó Európa-bajnokság első, bázeli elődöntőjében? Leginkább ez a kérdés foglalkoztatja a szakembereket és a szurkolókat a mai találkozóval kapcsolatban, amelynek egyértelmű favoritja a vb-bronzérmes Németország, ugyanis a riválisnak sérülések és eltiltások miatt mindössze 15 bevethető játékosa van. A törökök esélye az a hit lehet, amellyel legutóbbi három mérkőzésükön hátrányból fordítottak vagy vívták ki a továbbjutást. Az összecsapás győztese a csütörtöki orosz-spanyol párharc nyertesével találkozik a vasárnapi, bécsi döntőben.
2008.06.25. 07:49
 
 
Izrael ismét lezárta a Gázai övezeti átkelőket
Ismét lezárta a Gázai övezeti átkelőket szerdán Izrael, miután előző nap rakétát lőttek ki az övezetből Dél-Izraelre - közölte egy izraeli védelmi illetékes. Az átkelők, amelyeket közép-európai idő szerint hét órakor kellett volna megnyitni az áruforgalom előtt, határozatlan időre zárva maradnak - mondta Peter Lerner. Az Izrael és az övezetet ellenőrzése alatt tartó Hamász közötti, június 19-én életbe lépett tűzszüneti megállapodás részeként Izrael vállalta, hogy könnyít a területet sújtó kereskedelmi embargón. Nevük elhallgatását kérő izraeli védelmi illetékesek már kedd este azt mondták, döntés született arról, hogy a zsidó állam a rakétatámadásra válaszul lezárja a gázai átkelőket.
2008.06.25. 07:23
 
 
Mégsem támogatja az izraeli Munkapárt a parlament feloszlatását
Ehud Olmert izraeli miniszterelnök meggyőzte pártja legnagyobb koalíciós partnerét, az Ehud Barak védelmi miniszter vezette Munkapártot, hogy vonja vissza támogatását a parlament (kneszet) feloszlatására irányuló ellenzéki indítvány mögül - jelentette szerdán az izraeli közrádió. Az indítványról a tervek szerint szerdán szavaznak, de megállapodás elejét vette a koalíció felbomlásának, ami előre hozott választások kiírásához vezetett volna. A lépéssel az ellenzék a korrupcióval gyanúsított Ehud Olmert miniszterelnökre próbált nyomást gyakorolni rendkívüli választások kiírása érdekében.
2008.06.25. 07:20
 
 
Lemondott az ENSZ biztonsági vezetője
Lemondott tisztségéről David Veness, az ENSZ biztonságért felelős főtitkár-helyettese, mert a világszervezet algériai kirendeltsége ellen tavaly elkövetett robbantásos merénylet ügyében indított vizsgálat hiányosságokat tárt fel az ENSZ biztonsági intézkedéseiben. A lemondást a világszervezet New York-i székhelyén helyi idő szerint kedden jelentették be. Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár a lemondást elfogadta. Veness utódjának megtalálásáig tovább vezeti az ENSZ biztonsági részlegét. A brit állampolgárságú Venesst 2005-ben, az említett részleg létrehozásakor nevezték ki főtitkár-helyettesnek, korábban harminc évig a brit rendőrségnél szolgált.
2008.06.25. 07:05
 
 
Clinton nem gondol az alelnökjelöltségre
Hillary Clinton amerikai szenátor cáfolta azokat a találgatásokat, amelyek szerint alelnökjelölt szeretne lenni korábbi vetélytársa, a következő demokrata párti amerikai elnök címére pályázó Barack Obama oldalán. Clinton három hete tett pontot az elnökjelöltségért folytatott előválasztási kampánya végére és jelentette be, hogy korábbi vetélytársát, az illinois-i szenátort támogatja, miután az megszerezte az elnökjelöltséghez szükséges delegátusszámot a Demokrata Párt jelöltállító konvenciójára. Clinton kedden, a kampány lezárása óta először újra megjelent a törvényhozásban.
2008.06.25. 07:00
 
 
Közel százötven esetben riasztották viharkárok miatt a tűzoltókat
Összesen mintegy százötven esetben riasztották viharkárok miatt a tűzoltókat országszerte kedden - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. Dobson Tibor ismertetése szerint a vihar elsősorban az ország észak-keleti, valamint középső részén okozott károkat, legtöbbször fakidőlések és tetőkárok miatt kérték a tűzoltók segítségét. Személyi sérülés sehol sem történt. A legtöbb kár a Hajdú-Bihar megyei Újszentmargitán keletkezett, itt 98 épület sérült meg, elsősorban lakóházak, de nyolc közintézmény is. Derecskén pedig három embert kellett egy lakóházból kitelepíteni, mert kidőlt egy tűzfal. Miskolcon egy melléképület tetőszerkezete gyulladt ki, miután villám csapott bele.
2008.06.25. 06:57
 
 
Zimbabwéban megtartják az elnökválasztás második fordulóját
Zimbabwéban megtartják az elnökválasztás ezen a héten esedékes második fordulóját - derült ki Robert Mugabe elnök keddi nyilatkozatából. "Meg fogjuk tartani a választást. Ez a mi döntésünk. Mások mondhatnak, amit akarnak, de Zimbabwe szuverén állam és ez a mi elnökválasztásunk" - jelentette ki a dél-afrikai ország elnöke a fővárostól, Hararétól északra egy gyűlésen a hívei előtt.
2008.06.24. 21:12
 
 
MOZI: X-akták - Hinni akarok
Az igazság odaát volt - de most eljött hozzánk, és mindenki számára nyilvánvalóvá válik. Azok, akikre Mulder és Scully olyan rég vadászott, akiknek a nyomait mindig felfedezte, de akikkel igazán sohasem nézhetett szembe, kilépnek a homályból. Először a kutatók csak különös rádiójeleket fognak. Hamarosan a teleszkópokon is feltűnnek. Nemsokára már szabad szemmel is láthatók. És az is kiderül, hogy az érkezők nem barátságosak. A paranormális, metafizikus és földönkívüli ügyek elszánt szakértői azonban mégsem válnak feleslegessé. Sőt: talán az ő tapasztalatuk és bátorságuk lehet az, ami megfordítja az emberiség elkerülhetetlennek látszó pusztulását.
2008.06.24. 20:22
 
 
Bill Clinton mindent megtesz Obama elnöksége érdekében
Bill Clinton mindent megtesz azért, hogy Barack Obama szenátor legyen az Egyesült Államok következő elnöke - közölte a máig nagy befolyású egykori demokrata elnök szóvivője útján. Ha közvetítőn, szóvivőjén keresztül is, de ez az első alkalom, hogy Bill Clinton, - aki az utóbbi hónapokban szenvedélyesen támadta az afro-amerikai politikust - kinyilvánította Obama támogatását. A volt elnök felesége, Hillary Clinton szenátor két hete tett pontot elnökválasztási kampánya végére és jelentette be, hogy korábbi vetélytársát, az illinois-i szenátort támogatja, miután az megszerezte a jelöltséghez szükséges delegátusszámot a jelöltállító konvencióra.
2008.06.24. 19:53
 
 
A lakosság négyötöde büszke arra, hogy magyar
A lakosság négyötöde nagyon büszke vagy büszke, míg egyötödük egyáltalán nem vagy nem túl büszke arra, hogy magyar - derül ki a TÁRKI és az Image Factory nemzeti büszkeséget vizsgáló közvélemény-kutatásából. A felmérés azt vizsgálta, hogy a lakosság, a politika, az üzleti élet és a média hogyan viszonyul a nemzeti büszkeséghez. Míg 2005-ben tízből négyen voltak nagyon büszkék arra, hogy magyarok, idén már csak tízből hárman gondolták így. A válaszadók legtöbbjét a magyar sportolók jó nemzetközi szereplése tölti el büszkeséggel. Kiderült emellett az is, hogy tíz felnőttből kilenc szerint a magyar tudósok felfedezései nagyban hozzájárultak a világ technológiai fejlődéséhez, és ugyanennyien büszkék a magyar konyhára is.
2008.06.24. 19:34
 
 
Még mindig többet keres egy férfi, mint egy női munkavállaló
Magyarországon átlagosan 12-46 százalékkal keres többet egy férfi, mint egy női munkavállaló - ez derül ki a merces.hu legutóbbi felméréséből. Az úttörőnek számító fizetés-összehasonlító portál 85.000 munkavállaló jövedelem-adatait tartalmazza, a felmérésükben való részvétel önkéntes és anonim. A hölgyek hátránya a végzettség szintjének emelkedésével egyre nő: az érettségizettek körében 27 százalék, a főiskolát végzettek között 35 százalék, az egyetemi diplomával rendelkezők között pedig már 41 százalék. A munkavállalók jövedelme továbbra is Budapesten a legmagasabb.
2008.06.24. 18:37
 
 
A pénzintézetek 175 ezer ember építhetnek le a fejlett világban
A fejlett országokban eddig 83 ezer ember kényszerült távozni a pénzügyi cégektől a hitelválság kapcsán, de amerikai vélemények szerint a neheze még csak eztán jön. Jövő ilyenkorra már 175 ezer körül lesz az állásukat vesztett pénzügyesek száma, a Bloomberg amerikai hírszolgálat által összegyűjtött adatok szerint. A szolgálat az amerikai Citigroup újabb, ez alkalommal már 13 ezres leépítési terve kapcsán megállapítja, hogy a nagy létszámú távozásokat a pénzintézetek bevételeinek csökkenése, a jelentős veszteségleírások kényszerítik ki. Ez utóbbiak már összességükben 400 milliárd dollár körül járnak.
2008.06.24. 17:41
 
 
Jövőre 56 ezer államilag finanszírozott hallgató a felsőoktatásban
A munkaerőpiaci igényekkel összhangban határozták meg a jövő évi felsőoktatási hallgatói keretszámokat; a 2009/10-es tanévben várhatóan 56 ezer államilag finanszírozott hallgató léphet be a felsőoktatási intézményekbe - közölte Hiller István oktatási miniszter a Felsőoktatási Kerekasztal ülése után. A kormány elé kerülő javaslat értelmében emelkedik a természettudományos és a műszaki képzésre felvehető hallgatók száma és csökken a társadalomtudományi képzésben tanulóké - tette hozzá. Kis Papp László, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének elnöke elmondta: azt kérték, hogy a felsőfokú szakképzésben betöltetlenül maradó helyeket a vidéki főiskolák keretszámainak növelésére fordítsák.
2008.06.24. 17:35
 
 
Madridban lesz a Fed Kupa fináléja
Madridban, a Club de Campo Villában rendezik a női tenisz Fed Kupa idei fináléját, amelyben a házigazda spanyolok és a címvédő oroszok csapnak össze egymással. A szeptember 13-14-én sorra kerülő párharc helyszínét most jelentette be a nemzetközi szövetség (ITF). A meccs esélyesei egyértelműen a vendégek, akiknek játékosai egytől-egyig a világ élvonalához tartoznak és akik az elmúlt öt évet tekintve negyedik trófeájukra hajtanak. A spanyolok legutóbb 1998-ban győztek. A két válogatott eddig ötször találkozott, az oroszok vezetnek 4-1-re.
2008.06.24. 17:32
 
 
Tízmillió dollármilliomos világszerte
Világszerte egyre több a dollármilliomos, és számuk folyamatosan növekszik. A Capgemini és a Merrill Lynch kedden ismertetett tanulmánya szerint tavaly 10,1 millió volt a milliomosok száma, 6 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Ennél nagyobb mértékben, 8,8 százalékkal nőtt azok száma, akiknek több mint 30 millió dollárjuk van - ők 103 ezren vannak -, míg a többiek átlagos vagyona tavaly először lépte át a négymillió dolláros határt. Együttes vagyonuk 40,7 milliárd dollár volt tavaly, 9,4 százalékkal több, mint 2006-ban. A legtöbb milliomos - 3,3 millió - továbbra is Észak-Amerikában van, majd Európa következik 3,1 millióval és az ázsiai-csendes-óceáni térség 2,8 millióval.
2008.06.24. 17:31
 
 
Öngyilkosságot követett el egy izraeli rendőr Sarkozy búcsúztatásán
Feltehetőleg öngyilkosságot követett el az az izraeli rendőr, aki meglőtte magát az izraeli útját befejező Nicolas Sarkozy francia elnök tel-avivi búcsúztatásán - jelentette az izraeli közszolgálati rádió. Az incidens riadalmat keltett a Ben Gurion repülőtéren, de nem veszélyeztetett egyetlen más személyt sem. A rádió szerint a feltehetőleg öngyilkos rendőr mintegy 100 méterre posztolt a politikusoktól. Tettének közeli szemtanúja volt két női bajtársa, akiket ennek hatására sokk ért. A Zaka izraeli mentőszolgálat szerint a rendőr nyilvánvalóan öngyilkosságot követett el, más források szerint elképzelhető, hogy rosszul lett a melegtől, és véletlenül lőtte meg magát. A források szerint életét nem tudták megmenteni.
2008.06.24. 17:24
 
 
Megfontolja az NHH a negyedik mobilfrekvencia újbóli kiírását
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (MHH) az érdekeltek és az érintettek július 16-i meghallgatását követően a verseny élénkítése miatt megfontolja a negyedik mobilfrekvencia újbóli pályáztatását, illetve dönt arról is, hogy mi legyen a 450 Megahertzes frekvencia sorsa - mondta Márton György, az NHH szóvivője. A háttérben részben az is állhat, hogy az elmúlt hetekben több olyan hír is napvilágot látott, amelyek szerint egyes cégek megfontolnák a mobilpiacra lépést akkor, ha erre lehetőségük lenne. Legutóbb az Econet.hu tulajdonában lévő Externet nyilatkozott úgy a Portfolio.hu gazdasági hírportálnak, hogy esetleg vezeték nélküli telefonszolgáltatói licencért folyamodik, ha az erre vonatkozó mobil pályázatot újra kiírja az NHH.
2008.06.24. 17:08
 
 
Wimbledon: Szávay nyugodt, ellenfele reménykedik
A 15. helyen kiemelt Szávay Ágnes nyugodtan, a román Monica Niculescu viszont annál feszültebben várja kettejük mérkőzését a wimbledoni tenisztorna második fordulójában. "Nem tartok Monicától, hiszen eddigi két találkozónkon különösebb gond nélkül legyőztem őt, az Eb-döntőben valamint tavaly a barcelonai versenyen is elég volt két szett. Kicsit furcsa, hogy tenyeres oldalról is gyakran nyesi a labdát, de remélhetőleg az én stílusom dominál majd. A mai szünnapomon délután még edzek egyet, aztán a folytatásban a szervezőktől függ, hogy mikorra teszik a mérkőzést" - nyilatkozta a 19 éves magyar kiválóság, aki hétfőn az olasz Tathiana Garbin 6:1, 6:3-as legyőzésével került be a 64 közé.
2008.06.24. 16:54
 
 
Tenisz, Wimbledon: a címvédő Venus Williams továbbjutott
A címvédő Venus Williams egy szoros és egy nagyon sima játszmában nyert a wimbledoni teniszbajnokság első fordulójában. Az amerikai klasszis, aki négy alkalommal (2000, 2001, 2005, 2007) diadalmaskodott a "szentélyben", a hazai közönség előtt szereplő Naomi Cavaday-t verte két szettben. Eredmények, 1. forduló (a 64 közé jutásért): nők: V. Williams-Cavaday 7:6 (7-5), 6:1 Pennetta -Vakulenko6:3, 6:4 Bammer-Arvidsson 4:6, 4:1-nél Arvidsson feladta Wozniacki-Hrdinova 6:2, 7:5 Mirza-Castano 7:6 (7-3), 3:6, 6:4 Martinez Sanchez-Müller 6:1, 6:1 Szugijama-Wickmayer 6:4, 6:2 Wozniak-Koriceva 7:5, 6:4.
2008.06.24. 16:47
 
 
Szerdától ismét megnyitják Tibetet a külföldi turisták előtt
Szerdától ismét megnyitják Tibetet a külföldi turisták előtt - közölte a lhászai turisztikai hivatal helyettes vezetője. Az olimpiai fáklyás váltófutás lhászai útjának sikere bebizonyította, hogy Tibetben a helyzet stabil, és megérett az idő arra hogy a térséget újra megnyissák a turisták előtt - jelentette be Tanor igazgatóhelyettes. Lhászába június 25-én, szerdán érkezik az első két külföldi turista, két svéd állampolgár, további négy szingapúri pedig vasárnap látogat el az autonóm terület közigazgatási központjába.
2008.06.24. 16:43
 
 
Szlovén EU-elnökség: a lisszaboni szerződés ügye kommunikációs probléma
Az ír népszavazás nyomán a lisszaboni szerződéssel kapcsolatban előállt helyzet lényegében kommunikációs problémát jelent az Európai Unió számára - vélekedett kedden az Európai Parlament ülésén Janez Jansa, az EU soros elnökségét eddig ellátó Szlovénia miniszterelnöke. Úgy vélte, hogy amikor az embereknek jól megy a soruk, akkor nehéz meggyőzni őket a változtatások szükségességéről. Jansa kiemelte, hogy a múlt héten tartott EU-csúcstalálkozón három elvben egyetértettek: olyan megoldást kell találni, amely nem ássa alá a lisszaboni szerződés lényegét, a ratifikációs folyamatot tovább kell vinni, az Írországból érkezett üzenetet pedig komolyan kell venni.
2008.06.24. 15:57
 
 
Madonna válásáról írnak a brit lapok
Olyan válságosra fordult Madonna és Guy Ritchie házasságának állapota, hogy a sztárpár keddi londoni sajtóértesülés szerint már a különválásról tárgyal. A Daily Mirror úgy tudja: az amerikai énekesnő és brit filmrendező férje máris gyakorlatilag külön életet él a 6 millió fontos (1,8 milliárd forintos) londoni ház falai között. A lap forrása - egy "közeli barát" - szerint mindketten elismerik, hogy a viharos románcnak vége, ugyanakkor nem vádolják egymást, nincs keserűség bennük, és nem is szerelmi háromszög a frigy megromlásának oka. A barát szerint a 39 éves Ritchie és a 49 éves Madonna továbbra is "mélységesen tiszteli egymást ... a dolog egyszerűen kifutotta magát".
2008.06.24. 15:42
 
 
Wizz Air: 12,5 millió utas négy év alatt
Az idén a tavalyit 120 ezerrel meghaladó, több mint 820 ezer ferihegyi utasra számít a Wizz Air diszkont légitársaság, amely négy éve indította első budapesti járatát - áll a légitársaság közleményében. Az elmúlt négy évben a légitársaság utasszáma megközelítette a 12,5 milliót. A 17 Airbus A320-as repülőgépet üzemeltető Wizz Air Budapestről 20, a világon több mint 50 úti célra közlekedik. A már meglévő 8 bázis (Budapest, Katowice, Varsó, Gdansk, Poznan, Szófia, Bukarest és Kolozsvár) mellett, júliusban a cég megnyitja a kilencediket is az ukrajnai Kijevben. Idén a légitársaság több mint 6 millió utasra számít járatain.
2008.06.24. 15:22
 
 
Századvég-Forsense: csökkent a Fidesz támogatottsága
A Fidesz támogatottsága csökkent, az MSZP-é nem növekedett jelentősen júniusban - derül ki a Századvég és a Forsense által készített közvélemény-kutatásból. A felmérés szerint tovább folytatódott az MSZP és a Fidesz támogatottsága közti különbség csökkenése, hiszen míg májusban 17 százalékponttal vezetett a Fidesz a teljes sokaságon belül, addig júniusra 11 százalékra csökkent ez a különbség. Az elemzés szerint ez elsődlegesen arra vezethető vissza, hogy a legnagyobb ellenzéki párt tábora jelentősen, 5 százalékponttal csökkent, a szocialistáké pedig 13-ról 14 százalékra emelkedett. Ugyanakkor az MSZP még mindig nagyon távol van a 2006 nyarán mért 20 százalékos támogatottságtól.
2008.06.24. 15:22
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361[2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista