2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  keresett szakmák
127675 találat
 
 
Nem fogadta el az OVB választási beszámolóját a Ház
Nem fogadta el az újonnan megalakult Országgyűlés az Országos Választási Bizottság (OVB) választási beszámolóját pénteki ülésén. Az Országos Választási Bizottság beszámolóját a Ház 112 igen, 260 nem és 4 tartózkodás mellett utasította el. Szintén nem fogadta el a törvényhozás az országgyűlési képviselő-választás megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos állami feladatok végrehajtásáról szóló miniszteri beszámolót. A parlament Varga Zoltán önkormányzati miniszter jelentését 106 igen, 267 nem és 5 tartózkodással utasította el.
2010.05.14. 16:00
 
 
Sakk GP: Lékó újabb remije
Lékó Péter sötéttel remizett az azeri Tejmur Radzsabovval az asztraháni sakk Grand Prix-torna pénteki, ötödik fordulójában. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester a 31. lépésben egyezett meg riválisával a döntetlenben, s így továbbra is veretlenül, 3 ponttal áll. Az oroszországi, záró GP-verseny tétje, hogy a már összetett első örmény Levon Aronjan mellett a sorozatból ki jut be a következő ciklus nyolcas világbajnokjelölti mezőnyébe. Lékó összetettben a hatodik helyen áll, s asztraháni ellenfelei közül hárman is megelőzik. Szombaton szünnap lesz, Lékó a 13 fordulós torna vasárnapi játéknapján az orosz Peter Szvidlerrel mérkőzik, és ismét a sötét bábukat vezeti majd.
2010.05.14. 15:45
 
 
A vagyontanács májusban tárgyalna a Malév tulajdonosi kölcsönéről
Május végén tárgyalná a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) a Malév Zrt.-nek nyújtandó tulajdonosi kölcsön második 15 millió eurós (mintegy 4,05 milliárd forint) részét - derül ki az NVT 2010. második negyedévi aktualizált munkatervéből. A vagyontanács a legutóbbi, május 12-én tartott ülése után jelentették be, hogy a tagok testületileg lemondanak az új kormány megalakulása után. Magyarázatuk szerint lehetőséget akarnak biztosít az új kormánynak annak mérlegelésére, hogy milyen szervezeti keretek között, és kikkel kívánja megvalósítani vagyonpolitikáját.
2010.05.14. 15:30
 
 
Befejeződött Pécs főterének felújítása
A műszaki átadással pénteken befejeződött Pécs főtere, a Széchenyi tér felújítása. Merza Péter, a Pécs2010 Menedzsment Központ fejlesztési igazgatója az MTI-nek elmondta: a Széchenyi tér több közeli utcával együtt a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program beruházásai keretében, összesen mintegy kétmilliárd forintból újult meg. "A kivitelezés teljességéhez már csak az Irgalmasok utcájának műszaki átadása van hátra, amely szombaton kezdődik" - tette hozzá.
2010.05.14. 15:00
 
 
Londoni elemzők szerint késhet az euróbővítés
Késhet a kelet-európai EU-tagállamok euróövezeti felvétele, ha a görög adósságválság miatt az uniós hatóságok elkezdik szigorúbban értelmezni a maastrichti előírásokat, és ez különösen Magyarországnak jöhet rosszul - áll londoni felzárkózó piaci elemzők helyzetértékelésében. A JP Morgan bankcsoport londoni befektetési és elemző részlege által összeállított, pénteken Londonban befektetőknek kiadott tanulmány szerint az nem valószínű, hogy a maastrichti csatlakozási feltételrendszert tételesen módosítanák, ám annak egyes elemeit - főleg az adósságra vonatkozó előírásokat - "lehet értelmezni".
2010.05.14. 14:15
 
 
Megkezdődött az Országgyűlés ülése
Megnyitotta Sólyom László államfő az Országgyűlés alakuló ülését pénteken 13 óra után néhány perccel. Sólyom László azt mondta, foglalkozni kell azzal a "szembeötlő különbséggel", hogy az 1990-ben megalakult "történelmi parlamentben" nem volt radikális jobboldali párt és frakció, "most viszont a választók akaratából van". A köztársasági elnök beszédében úgy fogalmazott: "le kell szögeznünk, hogy minden országgyűlési képviselő egyenlő legitimáció birtokosa, jogállásukban nincs különbség". Sólyom László hangsúlyozta, nem engedhető meg, hogy gyűlöletre uszítás hangozzék el az Országgyűlésben, vagy az Országgyűlés tagjának szájából.
2010.05.14. 14:00
 
 
Újabb áldozatok a thai hadsereg és az ellenzékiek összecsapásaiban
Egy halálos és 12 sebesült áldozata van a thaiföldi hadsereg és az ellenzékiek újabb, pénteki bangkoki összecsapásainak - közölte a mentőszolgálat szóvivője, nem zár be a magyar nagykövetség Bangkokban - mondta Balogh András magyar nagykövet. A hadsereg állítólag már éles lőszert is bevetett a tüntetők ellen. Az első jelentések még arról szóltak, hogy könnygázt és gumilövedékeket használtak. A kezdetben csak egy szűk, több nagykövetségnek is helyet adó körzetre szorítkozó erőszak délutánra átterjedt más környékekre is.
2010.05.14. 14:00
 
 
Magyarország üzemanyagárai a középmezőnyhöz tartoznak
Az elmúlt hetek emelései után is a középmezőnyhöz tartozik Magyarország az uniós országokban az üzemanyagok kiskereskedelmi árát nézve: a magyar piacon ezer liter 95-ös benzin 1.251 euróba, ezer liter gázolaj pedig 1.178 euróba kerül. Az unióban Cipruson és Bulgáriában a legolcsóbb az üzemanyag, ebben a két országban ezer liter benzin 1.039 euró. A gázolaj azonban már Cipruson olcsóbb, ott 977 euró, míg Bulgáriában 1.003 euró. Az unióban Görögországban a legdrágább a benzin, ott 1.528 euróba kerül ezer liter üzemanyag. A gázolaj az Egyesült Királyságban a legdrágább, 1.421 euró. Az unióban a benzin átlagára 1.368 euró, a gázolajé pedig 1.199 euró.
2010.05.14. 13:45
 
 
Péntektől ügyvezető kabinetként működik a Bajnai-kormány
A Bajnai-kormány megbízatása az új Országgyűlés pénteki megalakulásával megszűnik, de ügyvezetőként hivatalban marad az új kabinet felállásáig. Az alkotmány szerint ez idő alatt a kormány gyakorolja mindazokat a jogokat, amelyek a kormányt megilletik, nemzetközi szerződést azonban nem köthet, és rendeletet csak törvény kifejezett felhatalmazása alapján, halaszthatatlan esetben alkothat. Ez vonatkozik a kormányfőre is: az alaptörvény kimondja, hogy a miniszterelnök, utóda megválasztásáig ügyvezető miniszterelnökként gyakorolja a hatáskörét, de új miniszter kinevezésére, felmentésére javaslatot nem tehet, és rendeletet csak törvény kifejezett felhatalmazása alapján, halaszthatatlan esetben alkothat.
2010.05.14. 13:45
 
 
Megérkeztek a pártok az Országgyűlés alakuló ülésére
Egy-egy szál fehér rózsát helyeztek el a Fidesz és a KDNP frakció képviselői a Batthyány örökmécsesnél a parlament pénteki alakuló ülése előtt. Semjén Zsolt leendő miniszterelnök-helyettes az ünnepségen kiemelte: a nemzeti gondolat jegyében jöttek össze, a magyar emberek iránti elkötelezettségből. A Jobbik képviselői esküt tettek a Szent Koronára. Vona Gábor fehér inget, öltönyzakót, alatta fekete mellényt viselt, amikor belépett az épületbe. Az MSZP frakció a Bibó-szobortól gyalagolt át a parlamentbe. A szobornál Mesterházy Attila frakcióvezető és Lendvai Ildikó leköszönő pártelnök is Bibó Istvánt idézte. A frakció ezután átsétált az Országházba.
2010.05.14. 13:30
 
 
Az MSZP nem szavazza meg, hogy a Jobbik vezesse a nemzetbiztonsági bizottságot
Az MSZP nem szavaz meg olyan előterjesztést, amely alapján a Jobbik elnökölheti az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát, egyben felszólítja a jobbikos képviselőket, hogy ne tegyenek a Szent Korona előtt esküt, mert az sokakban Magyarország legsötétebb vészkorszakát idézheti fel. A Jobbik továbbra azonban is igény tart az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának vezetésére - közölte Vona Gábor, a párt elnöke, miután véget ért a parlament alakuló üléséről szóló frakcióközi egyeztetés pénteken. Vona Gábor közölte: arra kéri Schmitt Pált, aki várhatóan házelnök lesz, hogy ne engedjen az MSZP zsarolásának, és hozzon felelős döntést.
2010.05.14. 13:15
 
 
Kábítószert is találtak Stohl András vérében
Kábítószert is talált a toxikológiai szakértő a május 8-án Fót közelében balesetet okozó Stohl András vérében - közölte a rendőrség. Így a korábban tanúként kihallgatott színész-műsorvezetőt súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés és kábítószerrel való visszaélés miatt vonják felelősségre. Stohl egyébként péntek délelőtt fél tizenegy körül kislányát az ölében tartva, élettársa kíséretében bement a dunakeszi rendőrkapitányságra, ahol mintegy fél órát tartózkodott. A színész ügyvédje, Somos Zoltán a helyszínen várakozó újságíróknak azt mondta: csak a nyomozati szak végén nyilatkozik a baleset körülményeiről.
2010.05.14. 13:15
 
 
Az euró 18 havi mélyponton a dollárral szemben
Folytatódott az euró napok óta tartó gyengülése pénteken, dél körül már tizennyolc havi mélyponton, 1,25 dollár alatt állt. Eközben az aranyár először kerül 1.000 euró fölé. A spekulánsok arra játszottak, hogy nagy tételű devizaeladásaikkal 1,2450 dollárra nyomják le az eurót, amelynek az árfolyama dél körül már e szint alatt volt, 1,2445 dollár, 18 hónapja a legalacsonyabb - mondták elemzők. Az eurót 1,2522 dolláron jegyezték csütörtökön késő este New Yorkban. Egy londoni kereskedő szerint kedvezőtlen a hangulat az euró szempontjából.
2010.05.14. 13:00
 
 
Századvég Gazdaságkutató: idén már nő a magyar gazdaság
Az idén már pozitív tartományban lesz a magyar gazdaság, a GDP-arányos államháztartási hiány pedig alapesetben 4,7-5,0 százalék lehet, amit kiegészíthet az állami vállalatok konszolidációja - mondta Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. igazgatóságának elnöke a pénteki tájékoztatón. A konszolidáció elsősorban nem gazdasági vagy gazdaságpolitikai kérdés, hanem a nemzetközi politikával való megegyezés kérdése, beleértve a nemzetközi pénzügyi szervezeteket - tette hozzá Heim Péter.
2010.05.14. 13:00
 
 
Jégkorong-vb: Crosby nem vállalja a szereplést
Nem játszik Kanada nemzeti válogatottjában a most zajló világbajnokságon a vancouveri olimpia legnagyobb sztárja, Sidney Crosby, aki az ötkarikás aranyérmet jelentő gólt lőtte a februári játékokon. A fiatal hokis klubcsapatával, az észak-amerikai profi ligában (NHL) szereplő Pittsburgh Penguinsszel nem jutott be az NHL bajnoki rájátszásának főcsoportdöntőjébe, és a csütörtöki kiesés után a válogatott szakvezetői azonnal meghívták őt a németországi vb-re, Crosby azonban nemet mondott. A hivatalos indok nem ismert.
2010.05.14. 12:45
 
 
Bélyeg Katharine Hepburnről
Saját bélyeget kap az Egyesült Államokban a hollywoodi legenda, a négyszeres Oscar-díjas Katharine Hepburn. A 44 centet (100 forintot) érő postai bélyeghez a színésznő 1942-es Az év asszonya című filmjéből származó fekete-fehér portréját használták fel. "Katharine Hepburnre mindig emlékezni fogunk független személyisége miatt, amellyel amerikaiak több generációját is inspirálta" - méltatta a színésznőt John E. Potter, az amerikai postahivatalok legfőbb vezetője Old Saybrookban (Connecticut).
2010.05.14. 12:45
 
 
Luxusvillát vásárolt Bécsben Roman Abramovics
Luxusvillát vásárolt Bécs egyik előkelő negyedében Roman Abramovics orosz multimilliárdos - adta hírül pénteken egy osztrák üzleti hetilap. A Format értesülése szerint a dúsgazdag üzletember kilencmillió eurót (mintegy 2,45 milliárd forint) fizetett a négyszintes döblingi épületért és a hozzá tartozó kertért. A szomszédságban lakók elmondása szerint Abramovics havonta egyszer, két-három napig tartózkodik bécsi házában. A lap úgy tudja, Abramovics legutóbb a Bécsbe látogató Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnököt is vendégül látta néhány órára.
2010.05.14. 12:45
 
 
Ha autót vezetsz, ne írj, ne olvass, ne beszélj
Másfél milliónál több baleset történik az Egyesült Államokban azért, mert az autó vezetőjének figyelmét leköti, hogy telefonál, SMS-üzenetet olvas vagy ír. Az amerikai ortopéd sebészek most megelégelték az ebből eredő túlmunkát, és országos mozgalmat szerveztek az értelmetlen baleseti kockázat csökkentésére. Az Amerikai Ortopéd Sebészek Akadémiája több hasonló egészségügyi szervezettel összefogva a média útján figyelmezteti az autósokat, hogy "SMS soha, ha vezetsz!". Felhívásuk azért vált égetővé, mert az amerikaiak, különösen a fiatalok, a volánnál ülve nem csak telefonálnak, de rendszeresen írnak és olvasnak SMS-üzeneteket.
2010.05.14. 12:30
 
 
Szlovák kormány: elfogadhatatlan a magyar lépés
Szlovákia számára elfogadhatatlan, hogy Magyarország intézményesíteni akarja kapcsolatait a Szlovákiában élő nemzeti kisebbségekkel, s meggyőződése, hogy ez a lépés nincs összhangban a nemzetközi joggal - állapította meg a szlovák kormány rendkívüli ülésén. A pozsonyi kabinet megerősítette, hogy az ügyben nemzetközi szervezetekhez fordul. A kormány szerint a magyar állampolgársági törvény megváltoztatása Szlovákia számára súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért összehívják a nemzetbiztonsági tanácsot is.
2010.05.14. 12:30
 
 
Hajnal Tamást műteni kell, nem játszik a válogatottban
Nagy valószínűség szerint műtét vár a Borussia Dortmund légiósára, Hajnal Tamásra, aki így nem szerepelhet a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két mérkőzésén, május 29-én Németország, és június 5-én Hollandia ellen. A Dorstener Zeitung internetes kiadásának pénteki híre szerint a 29 éves középpályás hétfőn Antwerpenbe utazik, ahol megvizsgálja, majd várhatóan meg is operálja őt dr. Geert Leclerc. A lap úgy tudja: Hajnal a szezon utolsó mérkőzéseit fájdalomcsillapítókkal játszotta végig, mert a bal lábában becsípődött egy ideg.
2010.05.14. 12:15
 
 
Szombaton dől el a Barca-Real harc
A Barcelona és a Real Madrid az eddigi győzelmeket és szerzett pontokat tekintve már eddig is minden spanyol rekordot megdöntő versenyfutása a hét végén lezárul: a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati zárófordulójában eldől, hogy a katalánok elitalakulata megvédi-e címét, vagy a fővárosi királyi gárda elorozza Lionel Messiéktől a titulust. A Primera División befejező, 38. körének a Barca listavezetőként, egy pont előnnyel vág neki, úgyhogy mindenképpen nyernie kell. Szombati ellenfelének, a Valladolidnak is égető szüksége van a sikerre, hiszen a bennmaradás tét.
2010.05.14. 12:00
 
 
A frakciók aláírták a politikai megállapodást
A parlamenti pártok képviselői aláírták az Országgyűlés alakuló ülésével összefüggő politikai megállapodást pénteken, a bizottságokat érintően azonban nem született megegyezés. A képviselők a házelnöknek a frakcióvezetők indítványát összegző javaslata alapján szavaznak majd a bizottsági tisztségviselőkről. A Ház alakuló üléséről szóló frakcióközi egyeztetésen két bizottság - a nemzetbiztonsági és a költségvetési - tekintetében volt vita; a végül aláírt szövegben az szerepel, hogy a "bizottsági rendszerről nem született megállapodás".
2010.05.14. 11:45
 
 
Vb-2010: Beckham az angol utazók között
Sajtóértesülések szerint bekerül a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra utazó angol delegációba a csapatból sérülés miatt kimaradt David Beckham. A márciusban Achilles-ín-sérülést szenvedett 35 éves, 115-szörös válogatott középpályásnak Fabio Capello szövetségi kapitány összekötő szerepet szán az edzők és a játékosok között, s ezt hamarosan közli is vele. A június 11-én kezdődő tornán az angolok az amerikaiakkal, az algériaiakkal és a szlovénokkal csapnak össze.
2010.05.14. 11:45
 
 
Férfi kosárlabda NB I: újabb légiós köszönt el a Szolnoki Olajtól
Már három meghatározó légiósát kényszerül nélkülözni a rájátszás bronzcsatájában a Szolnoki Olaj KK kosárlabdacsapata, miután a csapat NBA-t is megjárt amerikai bedobója sérülései miatt hazautazik. A klub vezetősége szerint Darius Rice csütörtökön megállapodást írt alá, mely szerint térd- és talpsérüléseinek gyógykezelésére hazarepül az Egyesült Államokba. A játékos pénteken már távozik is Szolnokról. Az idény elején még bombaerős kerettel rendelkező Szolnok így mindössze két légióssal kénytelen nekivágni a két nyert mérkőzésig tartó bronzcsatának, melyben az Atomerőmű SE - MJUS-Fortress Körmend párharc győztesével találkozik majd.
2010.05.14. 11:15
 
 
Befolyásolhatja döntéseinket egy női érintés
A váll, a kar vagy a hát gyengéd érintése is megváltoztatja az emberek kockázatvállalási hajlandóságát, különösen a női érintés hatásos a befolyásolás szempontjából - állapították meg kis létszámú kísérleteik alapján amerikai és kanadai pszichológusok. "Ez egy kommunikációs mód, amelyet orvosként vagy kereskedőként érdemes észben tartani" - közölte Jonathan Levav kutatásvezető, a New York-i Columbia Egyetem marketingprofesszora. Mint hozzátette, az érintés az emberi viselkedés hirtelen, ám észrevétlen befolyásolásának igen hatékony módja.
2010.05.14. 11:00
 
 
Szibériai bányarobbanás: leállították a mentési munkálatokat
Leállították a mentési munkálatokat péntekre virradó éjjel a szibériai Raszpadszkaja bányában, amelyet a múlt hét végén több robbanás döntött romba, s az eltűntek keresését az orosz hatóságok szerint csak egy hét múlva újíthatják fel. Csütörtökön a bányamentők egy része a tüzek oltására összpontosított, késő este azonban ki kellett vonni őket a bányából. A rendkívüli helyzetek minisztériumának katonai szakértője elmondta: a bányamentők életének védelmében kellett így dönteni, s most előbb kiszellőztetik a bányát és eloltják a tüzeket.
2010.05.14. 10:30
 
 
Génjeik miatt képesek alkalmazkodni a nagy magasságokhoz a tibetiek
Két gént azonosítottak amerikai és kínai kutatók, amelyek magyarázatot adhatnak arra, miként tudtak a tibetiek alkalmazkodni az igen nagy magasságokhoz, az oxigénben ritka levegőhöz. A magassághoz való alkalmazkodással összefüggésbe hozható génváltozatokat találtak ugyanis tibeti emberek örökítőanyagában. A világ tetejének is nevezett Tibet a Föld legmagasabban fekvő területe átlagosan 4900 méteres tengerszint fölötti magasságával. A kutatók 31, egymással rokoni kapcsolatban nem álló tibeti ember genetikai állományát elemezték, majd kilencven, alacsonyabb területen élő kínai és japán egyén DNS-ével vetették össze az eredményt.
2010.05.14. 09:45
 
 
"Biofűnyírógyár": törpekenguru-tenyészet
Fűnyírókat tenyészt egy brit nő az ikerfivérével: törpekengurukat. Az 50 éves Mary Daviesnek 17 wallabyja van, és olyan élénk a kereslet utánuk, hogy várólistát kellett bevezetnie. Davies szerint a törpekenguruk sokkal jobbak fűnyírónak, mint a gépek: napi 24 órán át dolgoznak akár esik, akár fúj, a gépek számára hozzáférhetetlen helyeken is megkurtítják a gyepet, önjáróak és sokkal csendesebbek. Bár különleges mintákat nem nyírnak a pázsitba, nem kell nekik se benzin, se villany, helyette fűvel működnek, mondhatni: kenyérkeresetük a kenyerük.
2010.05.14. 08:30
 
 
Ma alakul meg az új Országgyűlés
Ma alakul meg az új összetételű Országgyűlés, amelynek ülését Sólyom László köztársasági elnök nyitja meg. Az MTI úgy tudja, hogy az államfő az Országgyűlés tekintélye és az alkotmányos értékrend védelme érdekében "szigorú" beszédet tervez elmondani a plenáris ülés előtt. Kumin Ferenc azt mondta: a köztársasági elnök elvárja, hogy az Országgyűlés alakuló ülésén ne történjen semmilyen jogsértés. A Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője arra reagált, hogy a parlamenti pártok alakuló ülést előkészítő keddi megbeszélésén téma volt, milyen öltözékben jelenik majd meg Vona Gábor Jobbik-elnök az Országgyűlésben.
2010.05.14. 08:15
 
 
Napi Gazdaság: évenként drágul majd a cigaretta
Idén még nem szükséges hozzányúlni a cigaretta jövedéki adójához, mert ebben az évben teljesül az uniós direktíva, de a következő évtől - hogy ne kelljen egyszerre sokat emelni - évenkénti 6 százalékos köztehernövelésre van szükség, hogy 2018-ra Magyarország is elérje az ezerszálankénti 90 eurós jövedékiadó-szintet - olvasható a Napi Gazdaságban. Ez évente 20 forinttal dobja majd meg a cigaretta dobozonkénti fogyasztói árát. Ez azt jelenti, hogy a derogációs időszak (2018) végére a mai alsó középkategóriás termékek ára 800 forint lesz, míg a prémium termékek ára alulról közelíti az ezer forintot.
2010.05.14. 08:00
 
 
Népszabadság: nem gazdagodtak meg a Bajnai-kabinet miniszterei
Oszkó Péter pénzügyminiszter nem tartozik a kormányzás nyertesei közé: vagyonnyilatkozatai alapján a kormányzati szerepe alatt jócskán zsugorodott a vagyona - olvasható a Népszabadságban. A pénzügyi tárca vezetője 2009-es vagyonnyilatkozata szerint felerészben tulajdonosa egy 97 négyzetméteres budakeszi lakásnak, ez az ingatlan azonban már nem szerepel az idén leadott vagyonnyilatkozatában. Ahogy a 83 milliósra rúgó deviza-megtakarítása sem, ráadásul forintban félretett pénze is kevesebb: 56,5 millió helyett már csak 29,6 millió.
2010.05.14. 07:45
 
 
Kétszázöt milliót kért Obama az izraeli rakétavédelmi rendszerre
Barack Obama amerikai elnök 205 millió dollárt kért a kongresszustól, amelyből egy izraeli rakétavédelmi rendszer előállítását és telepítését gyorsítanák - közölte a Fehér Ház. A rakétavédelmi rendszer a libanoni síita Hezbollah, illetve a Hamász iszlamista palesztin szervezet esetleges rakétatámadásaitól védi Izraelt. Az izraeli állami tulajdonban lévő Rafael fegyverzet-kutatási és fejlesztési cég által gyártott Vaskupola- (Iron Dome) rendszert kisméretű radarvezérlésű rakéták alkotják. A rakéták képesek még a légtérben megsemmisíteni az öt és hetven kilométer közötti hatótávolságú ellenséges rakétákat és az aknavetőgránátokat is.
2010.05.14. 07:30
 
 
Tizennégy havi mélyponton az euró árfolyama
Tizennégy havi mélypontra esett vissza az euró árfolyama csütörtök este a New York-i valutapiacon az euróövezeti országok gazdasági nehézségeivel kapcsolatos aggodalmak hatására. Közép-európai idő szerint este negyed tizenegy tájban 1 euró 1,2520 dollárt ért az előző esti 1,2615 dollárral szemben. 2009. március 5. óta - amikor a közös európai valuta 1,25 dollárt ért - ez volt a legalacsonyabb árfolyam. A gyengülésben szerepe van annak a bejelentésnek is, hogy csütörtök este pokolgép robbant egy athéni börtönnél.
2010.05.14. 07:30
 
 
Jégkorong-vb: a csehek legyőzték a svédeket
A cseh válogatott 2-1-re legyőzte az így is csoportelső svéd csapatot a németországi jégkorong-világbajnokság csütörtöki játéknapján. Mindkét együttes bejutott a középdöntőbe a délután győztes norvégokkal együtt. A három gárda egyaránt hat pontot gyűjtött, s 3-3 pontot visz a középdöntőbe. A kiesés elkerüléséért Franciaország csatázik majd. Az A csoportban Szlovákia könnyedén nyert Kazahsztán ellen, így előbbi Oroszországgal és Fehéroroszországgal együtt a legjobb 12 közé került, míg most felülmúlt riválisa a bennmaradásért harcolhat a továbbiakban.
2010.05.14. 07:15
 
 
Európa Liga: hazaérkeztek az Atlético hősei
Több ezer szurkoló ünnepelte az Atlético Madrid labdarúgócsapatát, amely szerdán a Gera Zoltánnal felálló Fulham legyőzésével megnyerte az Európa Ligát. Az együttes a döntőnek otthont adó Hamburgból csütörtökön érkezett vissza a spanyol fővárosba, ahol egy nyitott tetejű autóbusszal mentek végig a városon, hogy megünnepeljék a klub első nagy trófeáját, amelyet az elmúlt 14 évben szerzett. A "menet" a Neptuno téren állt meg, itt hosszasan ünnepelték a drukkerek a csapatot.
2010.05.13. 21:30
 
 
Szétválasztja a Fidesz a titkosszolgálatokat
Szétválasztja és különböző tárcákhoz rendeli a leendő kormány a titkosszolgálatokat. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön közölte: az Információs Hivatal a Külügyminisztériumhoz, a Nemzetbiztonsági Hivatal és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat a Belügyminisztériumhoz kerül, a Honvédelmi Minisztérium pedig a katonai titkosszolgálatokat felügyeli majd. Lázár János azt mondta: a Fidesz-KDNP csütörtöki frakcióülésén egyértelmű tájékoztatást kaptak azzal összefüggésben, hogy az új kormányzati struktúrában "minden egyes téma a helyére került".
2010.05.13. 20:15
 
 
New York-i merényletkísérlet: több személyt letartóztattak Bostonban
Több személyt letartóztattak Bostonban a május 1-jei New York-i pokolgépes merényletkísérlettel kapcsolatban - közölte az amerikai igazságügy-miniszter csütörtökön. Eric Holder egy kongresszusi meghallgatáson számolt be arról, hogy a nyomozás szálai Massachusetts állam fővárosának északkeleti részébe vezettek, ahol házkutatásokat tartottak és néhány embert őrizetbe vettek. Holder elmondta: a legutolsó letartóztatás - amelyet a korábban összegyűjtött bizonyítékok alapján hajtottak végre - csütörtök reggel volt. A CNN híradása szerint New Jersey, New York és Maine államban is nyomoz a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).
2010.05.13. 20:00
 
 
A Külügyminisztérium eltúlzottnak tartja a szlovák nagykövet hazarendelését
Eltúlzott döntésnek tartja a Külügyminisztérium, hogy Szlovákia konzultációra hazarendelte budapesti nagykövetét. A tárca közleménye szerint a két ország kapcsolatában nem történt semmi, ami indokolttá tenné a lépést. A Külügyminisztérium csütörtöki közleménye hangsúlyozza, hogy "nincs olyan fejlemény, amely bármelyik ország számára biztonsági kockázatot jelentene", és a Szlovákia által kifogásolt törvénymódosítás tervezett részletei nem ismertek. Balázs Péter külügyminiszter ezért utasította Magyarország pozsonyi nagykövetét, kérjen hivatalos magyarázatot, mi volt az oka a budapesti szlovák nagykövet konzultációs célú, azonnali hazarendelésének - olvasható a közleményben.
2010.05.13. 19:45
 
 
A Pénzügyminisztérium szerint 0,3 százalékkal nőhet a GDP
Gyorsabban bővülhet a magyar gazdaság a Pénzügyminisztérium korábbi előrejelzésénél, így a tárca a csütörtökön közzétett átadás-átvételi dokumentumában úgy véli akár 0,5 százalékponttal is magasabb lehet prognózisánál az idei GDP-növekedési ütem: a 0,2 százalékos visszaesés helyett 0,3 százalékos növekedés is elképzelhető, az államháztartás pénzforgalmi hiánya is magasabb lehet azonban, ha a kormány felhasználja a maradványt, a GDP 3,9 százaléka lehet. Az eredményszemléletű hiány azonban így is maradhat a GDP 3,8 százaléka, amennyiben az év során folytatódik a szigorú fiskális politika és a kormány kezeli a kockázatokat.
2010.05.13. 19:45
 
 
A NIF felbontja a Tisza M-43 konzorciummal kötött szerződést
Az M43 autópálya beruházója, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) felbontja a második szakasz kivitelezőjével, a Tisza M-43 konzorciummal kötött szerződést - közölte Fazakas Orsolya, cég kommunikációs vezetője csütörtökön. A NIF Zrt. közleménye szerint azért döntöttek így, mert a konzorcium, illetve annak tagjai megsértették a hatályos szerződéses feltételek több pontját. A szerződött alvállalkozók a teljesítések egy részét további alvállalkozókra bízták. Így a konzorciummal nem közvetlenül szerződött cégek egy része a konzorciumi tag Szeviép Zrt. - és egyben a konzorciumvezető Sedesa S. A. alvállalkozója - csődje miatt nem jut hozzá az igazolt teljesítései ellenértékéhez.
2010.05.13. 19:15
 
 
Líbiát beválasztották az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába
Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának tagországává választotta Líbiát csütörtökön a világszervezet közgyűlése, jóllehet számos emberi jogi szervezet az utolsó pillanatban is erőfeszítéseket tett ennek megakadályozására. Harminchét emberi jogi szervezet csütörtök reggel felszólította az ENSZ 192 tagállamát, hogy ne válasszák be Líbiát a világszervezet legfontosabb emberi jogi szervébe, mert az arab ország szerintük méltatlan erre. A felhívás süket fülekre talált. Líbia 155 támogató voksot kapott a közgyűlésben megrendezett titkos szavazáson, jóval többet a tanácsba bekerüléshez szükséges 97-nél. Az ENSZ-közgyűlés a tanács 47 tagállama közül 14-et választott meg csütörtökön.
2010.05.13. 19:00
 
 
Fico: nemzetbiztonsági kockázat a magyarok kettős állampolgársága
Robert Fico szerint Szlovákia számára súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ha a magyar parlament Pozsonnyal való egyeztetés nélkül a ma ismert formájában elfogadja a szomszédos országokban élő magyarok kettős állampolgárságát lehetővé tevő törvényt. Egyben jelezte: akár el is veszíthetik szlovák állampolgárságukat azok, akik a tervezett törvény alapján kérelmezik majd a magyar állampolgárságot. Csütörtöki pozsonyi sajtóértekezletén a szlovák miniszterelnök leszögezte: a magyar lépés a magyar-szlovák alapszerződés megsértése és ellentétes a nemzetközi joggal; ha a törvény elfogadásra kerül, Szlovákia nagyon kemény választ fog adni és a nemzetközi intézményekhez fordul az ügyben.
2010.05.13. 18:45
 
 
Lendvai Ildikó négypárti egyeztetést javasol a Jobbik miatt
Az MSZP négypárti egyeztetést javasol annak érdekében, hogy megakadályozza a Jobbik az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságában való jelenlétét és "a nyitó ülésén történő jogsértés megalázó elviselését". Lendvai Ildikó, az MSZP leköszönő elnöke csütörtökön Egerben sajtótájékoztatón azt mondta: az MSZP most nem öt-, hanem négypárti tárgyalást kezdeményez a Jobbikkal kapcsolatos új veszélyek miatt. Erre a Jobbikot nem hívja, mert ezekben az ügyekben a Jobbik nem a megoldás, hanem a probléma része - tette hozzá.
2010.05.13. 18:15
 
 
Több mint nyolcvanszor riasztották a tűzoltókat a viharkárok miatt
Országszerte több mint nyolcvanszor riasztották a tűzoltókat viharkárokhoz csütörtök délutánig, a legtöbb segélyhívás a Dunántúlon volt. Szentes György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője azt mondta, Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém, Somogy, Tolna és Pest megyében volt a legtöbb káreset. Tájékoztatása szerint Pest megyében eddig 12 bejelentés volt, Dunakeszinél egy vasúti aluljáróban másfél méteres víz gyűlt össze, és egy személyautó beszorult az aluljáró alá. Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök délután narancs riasztás adott ki a közép-dunántúli régióra a heves esőzések miatt.
2010.05.13. 18:00
 
 
Sakk GP: Lékó remizett a negyedik fordulóban
Lékó Péter világossal remizett az ukrán Ruszlan Ponomarjovval az asztraháni sakk Grand Prix-torna csütörtöki, negyedik fordulójában. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester a 44. lépésben egyezett meg riválisával a döntetlenben, s így jelenleg veretlenül, 2,5 ponttal áll. Az oroszországi, záró GP-verseny tétje, hogy a már összetett első örmény Levon Aronjan mellett a sorozatból ki jut be a következő ciklus nyolcas világbajnokjelölti mezőnyébe. Lékó összetettben a hatodik helyen áll, s asztraháni ellenfelei közül hárman is megelőzik. Lékó a 13 fordulós torna pénteki játéknapján az azeri Tejmur Radzsabovval mérkőzik, és a sötét bábukat vezeti majd.
2010.05.13. 17:45
 
 
Martonyi: nem kívánom minősíteni Fico kijelentéseit
Martonyi János nem kívánja minősíteni Robert Fico csütörtöki kijelentéseit. A leendő magyar külügyminiszter az MTI-nek adott nyilatkozatában a szlovák kormányfő pozsonyi tájékoztatójával kapcsolatban közölte: "mi nem kívánunk ebben a hangnemben tovább vitatkozni". Robert Fico csütörtöki sajtóértekezletén úgy vélekedett: Szlovákia számára súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ha a magyar parlament Pozsonnyal való egyeztetés nélkül a ma ismert formájában elfogadja a szomszédos országokban élő magyarok kettős állampolgárságát lehetővé tevő törvényt. Martonyi János a kijelentéssel összefüggésben úgy fogalmazott: "meggyőződésünk, hogy ez a szlovákiai választási kampánynak a része".
2010.05.13. 17:45
 
 
Privát videók is megoszthatók a YouTube-on
A privát videók korlátlan megosztására is lehetőséget kínál a YouTube, a nem publikus formában feltöltött tartalmakat ezután csak azok láthatják, akik ismerik a tartalom pontos hivatkozási címét. A népszerű videomegosztón korábban is létezett ehhez hasonló funkció, a nem publikus felvételeket azonban legfeljebb 25 regisztrált felhasználó nézhette meg. Az új "nem jegyzet videók" funkcióval a feltöltött tartalmakat mindenki láthatja, aki ismeri a hivatkozási címet, a felvétel viszont egyetlen keresési listában sem fog megjelenni. Az oldal üzemeltetői ezt az új lehetőséget elsősorban azoknak ajánlják, akik például a családi összejöveteleken készült felvételeiket szeretnék megosztani egymással az interneten.
2010.05.13. 17:45
 
 
Gasparovic: a kettős állampolgárság nem egyetlen állam belügye
A szlovák államfő szerint a kettős állampolgárság nem egyetlen állam belügye. A szlovák fél eddigi lépései - a külügyminiszter nyilatkozata, a budapesti szlovák nagykövet hazarendelése konzultációkra és a miniszterelnök nyilatkozatai - az első jelzések a magyar fél számára azzal kapcsolatban, hogy az állampolgársági törvény módosítása nemcsak Magyarország problémája, hanem a miénk is - állapította meg Ivan Gasparovic a pozsonyi TASR hírügynökségnek nyilatkozva. Gasparovic meggyőződése, hogy a kettős állampolgárság megadásának alapfeltétele: a két érintett állam megegyezése.
2010.05.13. 17:30
 
 
Erdei Zsolt még az idén újra szeretne bokszolni
A profik között veretlen Erdei Zsolt, korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú bokszvilágbajnok cáfolta azokat a csütörtöki sajtóértesüléseket, miszerint befejezné pályafutását. "Ez így, ebben a formában nem igaz" - reagált a Bors című napilap hírére az MTI érdeklődésére a sportoló. "Maximum annyi, hogy az Universum égisze alatt már biztosan nem fogok bokszolni. A szerződésem lejártakor keresgélni fogok, és ha találok egy másik istállót, akkor biztosan folytatom." A 35 éves, olimpiai bronzérmes öklöző hozzátette: kizárólag olyan ajánlat esetén marad a ringben, amely méltó egy olyan eredményeket elért sportolóhoz, mint ő. Erdei szerint 90% az esélye annak, hogy folytatja profi karrierjét.
2010.05.13. 17:15
 
 
BKV-bértárgyalás: mégsem született megállapodás a bérekről
Nem született megállapodás a 2010-es bérfejlesztésről a BKV és a szakszervezetek között a csütörtöki tárgyaláson, mert az érdekképviseletek nem tudtak közös álláspontot kialakítani. A bérmegállapodáshoz viszont mind a 26 szakszervezet aláírása szükséges. Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnöke a múlt héten az MTI-nek azt mondta, az e heti bértárgyalásokon alá is írhatják a megállapodást, mivel a számszaki ügyekben már megegyeztek a BKV-val, csak a szövegezés van hátra. A csütörtöki tárgyalások után az elnök azonban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy mégsem sikerült megállapodni.
2010.05.13. 16:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761[1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista