2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  keresett szakmák
127675 találat
 
 
Marilyn Monroe "filmtörténeti" ruhájára gyűjtenek New Yorkban
Visszatérhet New Yorkba Marilyn Monroe híres fehér ruhája - az a darab, amelyet a metró huzata egyenesen a filmtörténelem lapjaira fújt -, ha a metropolisz lakóinak sikerül annyi pénzt összegyűjteniük, hogy árverésen megvegyék a ruhát.A gyűjtést a keleti parti nagyváros egyik technológiai cége kezdeményezte azzal a céllal, hogy a város megvegye egy júniusi Los Angeles-i árverésen a Hétévi várakozás című filmben emlékezetessé vált fehér ruhát. A filmben látható darab legalább annyira része Marilyn Monroe ikonikus imázsának, mint lenyűgöző szépsége - fogalmazott az inQuicity nevű cég egyik alapítója.
2011.06.03. 12:40
 
 
Forgalomlassításra készülnek a szakszervezetek
Forgalomlassítással megbéníthatják az egész országot június 16-án a szakszervezetek, tiltakozásul az érdekegyeztetés totális megszüntetése és a családokat hátrányosan érintő kormányzati döntések ellen - közölte Székely Tamás, a vegyipari ágazat elnöke abból az alkalomból, hogy a VDSZ is csatlakozott a szerveződő akcióhoz. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a hónap végén, az ország EU-s elnökségének utolsó napján pedig nagygyűlésre készülnek az érdekvédelmi ágazatok.
2011.06.03. 12:40
 
 
Kislánya született Pinknek
Kislánya született Pinknek. A Grammy-díjas énekesnő Twitter-bejegyzésben jelentette be, hogy csütörtökön világra jött gyermekével együtt jól vannak. A 31 esztendős sztár gyermekének apja a 35 esztendős Carey Hart motorversenyző - írta a People magazin online kiadása (people.com). A pár 2006-ban házasodott össze. A Los Angelesben született kislány - első gyermekük - a Willow Sage Hart nevet kapta. Pink először novemberben reagált egy twitteres gratulációra terhességével kapcsolatban. Mint később a televíziós Ellen DeGeneres show-ban elmondta, nem nagyon akart várandósságáról nyilatkozni, mivel korábban nem sikerült kihordania egy terhességét.
2011.06.03. 12:40
 
 
Cozma-ügy: a védő Sztojka Iván összes vádpont alóli felmentését kérte
Sztojka Ivánnak, a Cozma-ügy harmadrendű vádlottjának az összes vádpont alóli felmentését kérte védője a Veszprém Megyei Bíróság pénteki tárgyalásán. Kereszturi Mónika ügyvéd védőbeszédében kifejtette: védence nem volt jelen Marian Cozma kézilabdázó leszúrásánál, nem vett részt a veszprémi Patrióta lokál előtti verekedésben. Álláspontja szerint Sztojka Iván az utcáról futott vissza a bárba, s a tetőtérben szórakozó társainak azt mondta: "gyertek, mert a Csoki (Raffael Sándor elsőrendű vádlott) megvadult". Amikor azonban Sztojka visszatért az utcára, Marian Cozma már a földön feküdt, s Németh Győző másodrendű vádlott azt közölte vele: "Csoki szúrt" - érvelt az ügyvéd.
2011.06.03. 12:00
 
Lemondott az esztergomi aljegyző, a polgármester feloszlatná a testületet
Az esztergomi aljegyző írásban lemondott posztjáról, a jegyző pedig a megválasztása óta nem hajlandó levezetni a képviselő-testületi ülést - közölte a város polgármestere pénteken az MTI-vel. Tétényi Éva (független) szerint a működésképtelenné váló önkormányzat problémájára a képviselő-testület feloszlatása és előre hozott választások kiírása jelentene megoldást. A város vezetője elmondta: az aljegyző döntése visszavonhatatlan, ahhoz nem kell a testület hozzájárulása. Az aljegyző a felmondási idejének a leteltével, augusztus elsején távozik hivatalából.
2011.06.03. 11:20
 
 
Nyugdíjügy: a sztrájkbizottsági ülés után folytatódik az egyeztetés
A rendészeti szervek sztrájkbizottságának ülését követően, pénteken kora délután folytatódik a belügyminiszter és a rendvédelmi érdekképviseletek egyeztetése - közölte az MTI-vel Árok Kornél, a demonstrációs testület volt vezetője, akinek csütörtökön járt le e mandátuma. A sztrájkbizottság péntek délelőtti ülésén elnököt választanak - mondta a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke. Árok Kornél közölte, hogy a sztrájkbizottság a Belügyminisztérium épületében tartja ülését, majd 13 órakor megkezdik a tárgyalást Pintér Sándor tárcavezetővel.
2011.06.03. 11:20
 
 
Ügyészségi nyomozás indult a Tettrekész Magyar Rendőrség ellen
Hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt pénteken nyomozás indult a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete működése során elkövetett cselekmény miatt ismeretlen tettes ellen - közölte a Somogy megyei főügyész az MTI-vel. A nyomozást a Kaposvári Nyomozó Ügyészség konkrét adatokkal alátámasztott feljelentés alapján rendelte el - tudatta közleményében Horváth Szilárd. Egerváriné Lucza Gyöngyi, a főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére közölte: a nyomozás érdekeire való tekintettel a kiadott közleményben leírtaknál többről egyelőre nem adhat tájékoztatást.
2011.06.03. 10:40
 
 
A görög bankokat is leminősítette a Moody's
Nyolc görögországi bank minősítésén rontott pénteken a Moody's Investors Service azt követően, hogy csütörtök hajnalban három fokozattal minősítette vissza Görögország szuverén adósi besorolását. A hitelminősítő tájékoztatása szerint a pénteki döntés a görög államadósság átstrukturálásának egyre nagyobb valószínűsítését tükrözi. "Az államadósság átstrukturálásának kedvezőtlen forgatókönyve szerint a görög bankokat közvetlenül érintené a görög állampapír portfolióik értékének csökkenése, ami jelentősen rontana tőkemegfelelési mutatóikon" - írja magyarázatában a Moody's.
2011.06.03. 10:30
 
Labdarúgó NB I: tovább erősített a Siófok
A labdarúgó NB I-ben érdekelt BFC Siófok csapatánál folytatja pályafutását Farkas János és Lengyel Dániel. Horváth Károlynak, a klub ügyvezető igazgatójának pénteki tájékoztatása szerint előbbi játékos a másodosztályban érdekelt Tatabányától, míg utóbbi a Szombathelyi Haladástól érkezik a csapathoz. A Siófoknál még szerdán jelentették be Lattenstein Norbert, illetve Köntös Dániel érkezését.
2011.06.03. 10:00
 
 
Vádat emeltek Gáspár Győző és felesége ellen adócsalás miatt
Vádat emelt adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt egy televíziós show-műsorban szereplő házaspár - Gáspár Győző és felesége - ellen a Salgótarjáni Városi Ügyészség. A vádirat szerint G. Gy. és felesége 22,2 millió forintos kárt okozott a költségvetésnek azzal, hogy kijátszották a személyijövedelemadó-fizetési kötelezettséget. Bóna Gyula, a Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek pénteken elmondta: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói vizsgálták a két televíziós szereplő ügyét, mivel azok nem szerepeltették adóbevallásukban a közismert médiatevékenységet, illetve annak személyes jövedelmét.
2011.06.03. 09:50
 
BUX: +0,04 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 8,38 pontos emelkedéssel, 23.383,36 ponton nyitott pénteken. Az index a csütörtöki záró értékéhez képest 0,04 százalékkal erősödött.
2011.06.03. 09:20
 
 
Zsidózó fiatalok vártak Esterházy Péterre Egerben
Zsidózó és hazaárulózó, magukat nemzetinek nevező fiatalok vártak Esterházy Péter Kossuth-díjas íróra a 82. ünnepi könyvhét egri rendezvényeinek megnyitóján csütörtökön. A testőrök gyűrűjében megjelenő írót "nem kérünk a kultúrmocsokból" feliratú transzparens fogadta a város központjában, az Eszterházy Károly téren, amely otthont ad a könyvkereskedők sátrainak. Az egyik demonstráló azt mondta az irodalmárnak, hogy "huzat van, és el lehet húzni az országból". Majd röplapokat osztogatott, amely szerint az író - egy rádiójátékban az általa leírtak miatt - méltatlan arra, hogy Egerben megnyissa az ünnepi könyvhetet.
2011.06.03. 09:10
 
 
Eladta a veséjét, majd bevásárolt az Apple-nél egy kínai tinédzser
Eladta egyik veséjét egy kínai fiatalember, majd a pénzből vett magának egy iPad2 táblagépet és egy iPhone-t - terjedt el a kínai online médiában, miután az érintett a televízióban is bemutatta testén a friss heget. A Cseng családnevű 17 éves középiskolás az interneten akadt össze egy veseügynökkel, aki 20 ezer jüant, vagyis több mint 560 ezer forintot ajánlott az egyik veséjéért. Cseng április 28-án elutazott a Hunan tartománybeli Csencsouba, ahol hozzájárulásával három ember felügyelete mellett kioperálták az egyik veséjét egy kórházban. Huszonkétezer jüant kapott érte. Hazafelé megvette az Apple két slágertermékét, de az édesanyja később gyanút fogott.
2011.06.03. 09:10
 
 
Öt embert agyonlőtt, majd magával is végzett egy 73 éves arizonai férfi
Öt embert agyonlőtt, egyet pedig súlyosan megsebesített az arizonai Yuma városban és az azonos nevű megyében egy 73 éves férfi, aki ezek után maga ellen fordította fegyverét - közölte csütörtökön a helyi rendőrség. Az elkövető, Carey Hal Dyess áldozatai közül egyedül Jerrold Shelley ügyvédet nevezték meg a hatóságok. A sebesült áldozatot repülővel szállították át egy phoenixi kórházba. Az öngyilkosságot elkövetett idős lövöldöző indítékaival kapcsolatban egyelőre semmit sem közöltek.
2011.06.03. 09:10
 
 
NBA: Miamiban egyenlített a Dallas
A Dallas Mavericks óriási hajrával nyert a Miami Heat vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 65. döntőjének második mérkőzésén, ezzel 1-1-re kiegyenlített a négy sikerig tartó párharcban. Eredmény, döntő, 2. mérkőzés: Miami Heat-Dallas Mavericks 93-95 (28-28, 23-23, 24-20, 19-24), legjobb dobók: Wade 36, James 20, Bibby 14, Bosh 12, illetve Nowitzki 24, Marion 20, Terry 16, Chandler 13. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 1-1.
2011.06.03. 09:00
 
 
Enyhén erősödött a forint
Enyhén erősödött péntek reggelre a forint a legfontosabb devizákkal szemben a bankközi piacon. Péntek reggel nem sokkal hét óra után 265,38 forinton jegyezték az eurót, valamivel olcsóbban a csütörtök kora esti 265,68 forintnál és az egy nappal korábbi 266,65 forintnál. A múlt év végén 278,25 forinton történt az európai közös valuta jegyzése. Az euró/forint árfolyam január 10-én, 280,84 forinton volt idei maximumán, míg április 6-án 263,05 forinton a minimumán.
2011.06.03. 09:00
 
 
Matolcsy: a Nemzeti Eszközkezelőnek 5 milliárd forintja lesz 2012-ben
A Nemzeti Eszközkezelő valószínűleg az MFB egyik leány társaságaként működik majd, amelynek finanszírozására ötmilliárd forintot irányzott elő a kormánya a 2012-es évre - közölte Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az fn.hu-nak adott interjúban pénteken. A miniszter felvetette, amellett, hogy az eszközkezelő megvásárolja a bankoktól a bedőlt hitelesek ingatlanjait, az új közmunkaprogram keretében lehetne kertes, szociális családi házakat építeni a bedőlt a hiteleseknek. A miniszter feltárta a kormány szándékát, hogy a 16 százalékos, egykulcsos adórendszer alapelveit, az arányosságot és a gyermekvállalást, s az adórendszeren kívül segítő jellegét rögzítsék kétharmados törvényben.
2011.06.03. 09:00
 
 
A németországi járvány megzavarta a magyar uborkapiacot
Megviselte a magyar uborkakereskedelmet a német járvány, a forgalom jelentősen visszaesett. A Napi Gazdaság azt írja, hogy a nagybani piacon a magyar uborka ára is 20-30 százalékkal csökkent, annak ellenére, hogy időközben kiderült: mégsem spanyol uborka okozta a járványt. Házi Zoltán, a Nagybani Piac igazgatója elmondta, a teljes zöldségforgalomra nincs hatása a hisztériának, ám ha sokáig húzódik az ügy, az kihathat a teljes primőrpiacra.
2011.06.03. 08:50
 
 
"Hóhért felveszünk!"
Hóhért keres India, azon belül akasztáshoz értő szakembert, mert két éve elhunyt a munkakör korábbi betöltője és még mindig nincs utóda, van viszont újabb kivégzendő rab. Indiában igen ritkán szabnak ki halálbüntetést a bírák, az utóbbi másfél évtizedben mindössze két embert akasztattak fel. A legutóbbit 2004-ben, és az ország - akkor már 84 éves és régóta nyugdíjas - hóhérát kellett újra "aktiválni" a kivégzéshez. Most ismét szükség lenne rá. Egy bíróság köti az ebet a karóhoz, hogy akasztófára kerüljön egy férfi, aki megölte szakszervezeti vetélytársát, majd pedig annak levágott, véres fejével szaladgált az utcán - adta hírül a brit Metro újság.
2011.06.03. 08:50
 
 
Orbán: voltak kormánytagok, akik közölték, nem vállalják a négy évet
Voltak olyan kormánytagok, akik világossá tették, nem vállalják a négy évet - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Blikknek adott interjúban, amely a napilap pénteki számában jelent meg. A kormányfő beszélt arról is, hogy 40-80 négyzetméteres új, könnyűszerkezetes, családi házakba költözhetnek majd bérlőként a bajba került lakáshitelesek. A kormányátalakítást firtató felvetésre - azzal kapcsolatosan, hogy a kabinet egyéves munkáját értékelő beszédében a miniszterelnök azt mondta, az eddigi kormányzati teljesítmény a jövőben már nem lesz elég - Orbán Viktor kifejtette: a kormány tagjaival eltérő megállapodásokat kötött.
2011.06.03. 08:50
 
 
Kábeltévét indítana a főváros ősszel
Kábeltévét indítana a főváros ősszel, ám egyelőre csak a stúdióra van meg a százmillió forintos költségvetési pénz - írja a Népszabadság. Az önkormányzati televízió működtetését az 1989-ben a Fővárosi Tanács és a közműcégek által létrehozott, ma is létező Városi Televíziózással Budapest Fejlődéséért Alapítványra bízzák, és már javában zajlik a szervezet közhasznúvá alakítása. A lap szerint azonban csak ezután jöhet a nehezebb feladat; megállapodni a kábelszolgáltatókkal a csatorna befogadásáról úgy, hogy az minden fővárosi háztartásba eljusson.
2011.06.03. 08:50
 
 
Kikapcsolódó agysejtek
Kiderült, hogy elfáradás esetén az agy egyes sejtjei kikapcsolnak és hunynak egyet, míg az agy többi része továbbra is működik. A patkánykísérletekben minél fáradtabb volt egy állat, annál több agyi sejtje áll el rövid időre. Ez lehet a magyarázata annak, hogy minél fáradtabbak vagyunk, annál gyakrabban ejtünk valamilyen hibát. Jó esetben csak leverjük a kávécsészét, rossz esetben vezetés közben elalszunk. Egy okkal - figyelmeztetéssel - több, hogy fáradtság esetén valóban ki kell pihennünk magunkat!
2011.06.03. 08:23
 
 
Simogatás után kézmosás
Állatok megsimogatása után nem biztos, hogy elég, ha csak egyszerűen kezet mosunk.
2011.06.03. 08:16
 
 
Kórházba került a Jóban Rosszban színésze
Súlyos térdsérülést szenvedett a Jóban Rosszban rezidensét alakító Kembe Sorel, aki öltözőjéből a forgatásra tartva botlott meg a lépcsőn.
2011.06.03. 08:04
 
 
Húzd rá! - Mladen Stilinović retrospektív kiállítása
Mladen Stilinović retrospektív kiállítása az ex-jugoszláv, illetve közép-európai neoavantgárd egyik legjelentősebb alkotójának kiemelkedő életművét kívánja bemutatni. A régióban egyedülálló léptékű tárlat a művész legfontosabb installációit, kollázsait, fényképeit, művészkönyveit és műcsoportjait vonultatja fel.
2011.06.03. 07:49
 
Kinszki "életműállomásai": fotókiállítás a kisföldalatti hét megállójában
Földalatti fotókiállítás nyílt Kinszki Imre nemzetközi elismertségű fényképész képeiből a Milleniumi Földalatti Vasút megállóiban a Mexikói úttól az Oktogonig.
2011.06.03. 07:46
 
Magyar válogatott - Könnyed edzéssel készült az Egervári-csapat
Megtartotta első edzését a helyszínen Egervári Sándor, a luxemburgiak elleni pénteki barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
2011.06.03. 07:44
 
 
Megkezdődött a Mediawave fesztivál Szombathelyen
Kiállítás-megnyitóval, látványos bemutatókkal vette kezdetét Szombathelyen a 21. Mediawave Nemzetközi Film- és Zenei Fesztivál, amelynek rendezvényei június 11-ig tartanak.
2011.06.03. 07:42
 
Bemutatták L. Simon László esszékötetét
Az Ünnepi Könyvhétre jelent meg L. Simon László József Attila-díjas költő, író "Személyes történelem" című könyvét; az elmúlt három év esszéiből összeállított kötetet Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter ajánlotta az olvasók figyelmébe csütörtökön Székesfehérváron.
2011.06.03. 07:41
 
 
Az Egyesült Államok leminősítését helyezte kilátásba a Moody's
Az Egyesült Államok leminősítését helyezte kilátásba csütörtöki londoni figyelmeztetésében a Moody's Investors Service arra az esetre, ha nem sikerül hamarosan dűlőre jutni az amerikai államadósság-limit emeléséről folyó vitában.
2011.06.03. 07:40
 
Zsidózó fiatalok vártak Esterházy Péterre Egerben
Zsidózó és hazaárulózó, magukat nemzetinek nevező fiatalok vártak Esterházy Péter Kossuth-díjas íróra a 82. ünnepi könyvhét egri rendezvényeinek megnyitóján csütörtökön.
2011.06.03. 07:38
 
Úttesten átszaladó gyalogost gázoltak halálra Budapesten
Egy, az úttesten a gépkocsik között átszaladó gyalogost gázoltak el a budapesti VIII. kerületi Blaha Lujza téren csütörtök éjszaka - közölte Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.
2011.06.03. 07:37
 
"Hóhért felveszünk!"
Hóhért keres India, azon belül akasztáshoz értő szakembert, mert két éve elhunyt a munkakör korábbi betöltője és még mindig nincs utóda, van viszont újabb kivégzendő rab.
2011.06.03. 07:35
 
Fabio Coentrao lehet a Real Madrid negyedik új szerzeménye
A Marca című spanyol sportnapilap szerint a Real Madrid napokon belül leigazolhatja Fabio Coentraót, a Benfica portugál válogatott labdarúgóját.
2011.06.03. 07:34
 
Digitális táblákat kaptak a keszthelyi iskolák
Csaknem 80 millió forint pályázati forrásból korszerű informatikai eszközökkel szerelték fel a keszthelyi oktatási intézményeket - közölte a polgármesteri kabinet az MTI-vel.
2011.06.03. 07:32
 
Tömegek rohantak le több hipermarketet Skóciában téves sörárazás miatt
A Tesco - meghirdetett akciója szerint - 36 doboz sört 11 fonttal olcsóbban árult, és 20 fontért adott, ám a kasszák vonalkód-leolvasóit tévesen programozták át, és a vevők végül 20 helyett csak 11 fontot fizettek a három karton sörért. Így aztán 20 fontot - 6 ezer forintot - spóroltak, nem 11-et.
2011.06.03. 07:30
 
 
Nincs megegyezés a szakszervezetek és a kormány között
Nem született megállapodás a kormány és a rendvédelmi szakszervezetek csütörtök délutáni, a Belügyminisztériumban tartott megbeszélésén. A tanácskozás péntek délelőtt folytatódik. Nagy Linda, a Belügyminisztérium szóvivője az MTI-vel közölte: közeledtek az álláspontok a délutáni tárgyaláson. Még néhány kérdés felmerült, ezekről holnap folytatódnak az egyeztetések - tette hozzá. A megbeszélés utáni sajtótájékoztatón a Rendvédelmi Szervek Érdekegyeztető Fóruma munkavállalói oldalának megbízott elnöke, Powell Pál azt mondta: "kaptunk egy új tervezetet, amely jelen pillanatában elfogadhatatlan a munkavállalói oldal számára".
2011.06.02. 20:30
 
A KENÓ június 2-i nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a június 2-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 8, 13, 20, 22, 29, 30, 38, 42, 44, 48, 54, 58, 64, 65, 66, 68, 70, 72, 76, 77.
2011.06.02. 20:20
 
 
Megszüntették az Emfesz gázszolgáltató ügyében a nyomozást
Megszüntették az Emfesz gázszolgáltató ügyében a nyomozást - adta hírül csütörtökön a Hirado.hu. A gázszolgáltató vezérigazgatóját, Góczi Istvánt 2009 novemberében hűtlen kezelés gyanújával vették őrizetbe, miután áprilisban - tulajdonosi felhatalmazással - egy dolláros vételáron eladta a céget a Svájcban bejegyzett RosGasnak. A vezérigazgatót a bíróság két nap múlva szabadlábra helyezte, de lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el számára.
2011.06.02. 20:10
 
Lemondott Geráék edzője
Lemondott posztjáról Mark Hughes, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő, Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham vezetőedzője. A 47 éves szakember tavaly júliusban Roy Hodgsontól vette át az együttes irányítását, s a csapattal első idényében a nyolcadik helyen végzett. A tréner - aki a magyar válogatott támadót rendszeresen mellőzte - sajtóinformációk szerint az Aston Villától távozó Gerard Houllier helyét veszi át, ám ő ezt a hírt cáfolta. A Fulham a Premier League legsportszerűbb csapata lett, így a következő szezonban indulhat az Európa Ligában.
2011.06.02. 19:30
 
 
Orbán: egy roncs autóba kellett beülnöm a választások után
Csak azokat hívják vissza a munka világába, akiknek munkát tudnak adni - közölte Orbán Viktor a Blikk olvasói által feltett kérdésekre válaszolva csütörtökön a napilap honlapján. A miniszterelnök szólt arról is, hogy a kormány nem akarja csökkenteni az éves szabadságot. Egy kérdésre úgy válaszolt: "egy roncs autóba kellett beülnöm a választások után". Arra, hogy miért nem látni még a dübörgő gazdaság első jeleit, Orbán Viktor úgy reagált: "azért, mert nem dübörög. Éppen föltápászkodó félben van".
2011.06.02. 19:10
 
 
A forint erősödött az euróhoz és a svájci frankhoz képest estére
Erősödött a forint árfolyama csütörtökön 18 óra körül a svájci frankkal és az euróval szemben délutánhoz és reggelhez képest egyaránt a devizapiacon. Az euró 265,55 forint volt a reggeli 266,63 forint után. Az euró csütörtökön 16 órakor 265,74 forinton állt. Szerda este 266,62 forintot ért az euró, ehhez képest csütörtökön késő délutánra 0,40 százalékkal drágult a forint. A magyar valuta 4,56 százalékkal erősödött a múlt év vége óta az euróval szemben. A svájci frank jegyzése csütörtökön reggel 220,35 forinton, délután négykor 218,88 forinton, 18 óra körül 218,37 forinton állt.
2011.06.02. 19:10
 
 
Touloni torna: győzelemmel rajtoltak a magyarok
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte a kínaiak 1993-as születésű játékosokból álló csapatát a hagyományos touloni utánpótlás torna csoportküzdelmeinek első fordulójában, csütörtökön. Az első játékrész (a tradícióknak megfelelően 40 perces félidőket játszanak a csapatok) nem hozott komoly izgalmakat, ám a fordulást követően a magyar csapat Gosztonyi beadását követően Katona fejesével megszerezte a vezetést, majd Futács találatával el is döntötte az összecsapást. Az utolsó percben a csereként beállt Eppel egy hatalmas kapushiba után talált a kapuba, ezzel alakította ki a végeredményt.
2011.06.02. 19:00
 
 
Gettómilliomos: megütötte a főnyereményt a nyomornegyed lakója
Valóban gettómilliomossá vált egy férfi a Fülöp-szigeteken: a nyomornegyedben élő szerencsefia 356,5 millió pezót (több mint 1,5 milliárd forintnak megfelelő összeget) nyert a lottón. A 60 éves férfi esküvőjének napjából, önmaga, illetve felesége születésnapjából válogatta a számokat, amelyekkel sikerült megütnie a főnyereményt. "Valóban nagyon szerencsés" - mondta a nyomornegyed lakójáról a lottótársaság egyik munkatársa, aki átadta a csekket a férfinak. A nyertes nevét nem hozták nyilvánosságra.
2011.06.02. 18:30
 
Tóth Krisztina megnyitotta a Könyvhetet
A záporeső miatt kisebb késéssel, de hagyományosan a Központi Tűzoltózenekar felvonulásával megkezdődött az 82. Ünnepi Könyvhét és a 10. Gyermekkönyvnapok a budapesti Vörösmarty téren. Az ország mintegy ötven településére kiterjedő könyvünnepet Tóth Krisztina író, költő, műfordító nyitotta meg. Tóth Krisztina, akinek most jelent meg Pixel címmel novelláskötete, reményét fejezte ki, hogy az ország megosztottsága az irodalomra nem lesz jellemző.
2011.06.02. 18:10
 
BUX: +0,33 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 76,64 pontos, 0,33 százalékos emelkedéssel, 23.374,98 ponton zárt csütörtökön.
2011.06.02. 17:30
 
Villám csapott az 50-es villamos felsővezetékébe Budapesten
Belecsapott a villám az 50-es villamos felsővezetékébe csütörtök délután a XVIII. kerületi Üllői úton - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI-vel. Erős János elmondása szerint az eset nem sokkal négy óra előtt történt, azóta a teljes vonalhosszon pótlóbuszok szállítják az utasokat. Várhatóan fél hétre sikerül kijavítani a hibát és helyreállhat a forgalom. A BKV fődiszpécsere hozzátette: a villámcsapás következtében nem sérült meg senki. A meghibásodott felsővezetéken kívül, a villamost sem érte egyéb kár.
2011.06.02. 17:20
 
 
Klubvilágranglista: továbbra is élen a Barcelona, 180. a Debrecen
Továbbra is a friss Bajnokok Ligája-győztes, spanyol bajnok FC Barcelona vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS klubvilágranglistáját. A magyar bajnok Debrecen a 180. helyen áll az aktuális rangsorban. A szervezet honlapja szerint a második a katalánok ősi riválisa, a Real Madrid, míg a harmadik az Európa Ligában diadalmaskodott FC Porto. A 400-as listára felkerült a magyar bajnok Videoton is, amely a 376., a Győr pedig a 194. helyet foglalja el.
2011.06.02. 17:20
 
Visszavonult a száztízszeres kosarasválogatott Mészáros Zalán
Bejelentette visszavonulását Mészáros Zalán száztízszeres válogatott kosárlabdázó. A 37 éves játékos nyolcszoros magyar bajnok, ötszörös Magyar Kupa-győztes, emellett 2005-ben az év kosárlabdázójának választották. Az MTI-nek csütörtökön jelezte: a jövőben is a sport világában szeretne tevékenykedni. Utolsó klubjával, az Atomerőművel 2000 óta négyszer lett bajnok, és szintén négyszer diadalmaskodott az MK-ban.
2011.06.02. 17:10
 
 
WHO: egy új baktériumtörzs okozza a súlyos hasmenésjárványt
A kólibaktérium egy korábban nem ismert új törzse a felelős annak a súlyos hasmenésjárványnak a kirobbanásáért, amely május vége óta 18 ember halálát okozta, és százakat betegített meg Európában - közölte csütörtökön az Egészségügyi Világszervezet (WHO). Előzetes genetikai vizsgálatok eredménye alapján az új törzs két különböző kólibaktérium (Escherichia coli) mutációjából alakult ki, s olyan gyilkos géneket hordoz, amelyek jelenléte a WHO szerint magyarázatot adhat arra, miért okoz tömeges és súlyos megbetegedéseket.
2011.06.02. 16:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274[1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista