2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  Jabil
13 találat
 
Az Együtt-PM videosorozatot indított a hazugságok ellen
Igazságvadász címmel videosorozatot indított az Együtt-PM - jelentette be Barabás Richárd, a szövetség politikusa vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.
2013.11.24. 12:14
 
 
Csaknem 700 munkatársától válik meg a Jabil
A Jabil Circuit Magyarország Kft. a törvényi kötelezettségeinek megfelelően nagyobb létszámú leépítésről tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központját, döntését a vevői igényekben bekövetkezett változásokkal indokolta, amely alapján a vállalat összesen 673 munkatársától kénytelen megválni decemberben - közölte a társaság hétfőn az MTI megkeresésére.
2013.11.19. 19:36
 
MSZP: baj, ha a kormány stratégiai partnerei is elbocsátanak
Az MSZP szerint nagy baj, ha új munkahelyek létrehozása helyett a kormány stratégiai partnerei is százakat bocsátanak el.
2013.11.19. 16:21
 
Együtt-PM: az egykulcsos adó megöli a munkahelyeket
Az Együtt-PM szerint eddig közel 50 ezer magyarországi álláshely megszűnését okozta az egykulcsos adó.
2013.11.19. 13:10
 
Jobbik: tömeges elbocsátásokat jelentett be a kormány egyik stratégiai partnere
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy ha az amerikai Jabil Circuit elbocsátja munkavállalóit, követelje vissza a kifizetett munkahely-teremtési támogatást.
2013.11.18. 17:07
 
 
Matolcsy: nemzeti cél a GDP megkétszerezése 2025-ig
A magyar bruttó hazai termék (GDP) 2025-ig történő megkétszerezése fontos nemzeti cél - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten, amikor a kormány nevében stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Nokia Siemens Networks Kft.-vel.
2013.01.28. 15:40
 
Bővíti szombathelyi telephelyét a Jabil
Nyolcezer négyzetméter alapterületű új csarnok építésével hajt végre bővítést 2013 májusáig szombathelyi Vásártér utcai telephelyén a Jabil - jelentette be csütörtökön Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján Pajor Attila, a Jabil Magyarország Kft. After Market Service ügyvezető igazgatója.
2012.12.06. 13:43
 
Átadták a Jabil pécsi telephelyét
Átadták az amerikai érdekeltségű Jabil Circuit Magyarország Kft. telephelyét a baranyai megyeszékhelyen szombaton.
2012.06.02. 12:45
 
Pécsi Újság - Száz embernek ad munkát egy új call center Pécsen
Call centert létesít az Unisys Global Services Hungary Pécsen a tavasszal, az amerikai székhelyű cég mintegy száz embernek ad munkát - adta hírül a Pécsi Újság hírportál csütörtökön.
2012.01.12. 15:26
 
Hat újabb Kerékpárosbarát Település, tíz díjazott munkahely
Hat kerület, falu, város nyerte el a Kerékpárosbarát Település címet, tíz cég, közintézmény a Kerékpárosbarát Munkahely elismerést; előbbiek száma ezzel 24-re, utóbbiaké 30-ra nőtt - hangzott el a szerdai győri átadóünnepségen.
2012.01.11. 14:44
 
A Jabil 670 munkahelyet teremt Tiszaújvárosban állami támogatással
Az amerikai érdekeltségű Jabil Circuit Kft. közel 23 millió eurós beruházást valósít meg Tiszaújvárosban, amelynek révén rövid időn belül 670-nel növeli alkalmazottainak számát. A cég a projekthez állami támogatást kap, ami már az első gyártási évben megtérül az államháztartásnak - jelentették be a kormány és a cég képviselői pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.
2011.06.03. 20:24
 
 
Bajnai Gordon: az ország kifelé tart a válságból
Magyarország elindult kifelé a gazdasági-pénzügyi válságból, ezt egyértelműsítik az év első hónapjának gazdasági mutatói - jelentette ki Bajnai Gordon Tiszaújvárosban, ahol megtekintette a már csaknem harminc vállalkozásnak telephelyet adó Tiszaújvárosi Ipari Park két vállalkozását, az amerikai érdekeltségű Jabilt és a jelenleg is épülő, magyar tulajdonosi hátterű pelletgyárat. A miniszterelnök hangsúlyozta: szükség volt arra, hogy a válság kellős közepén olyan intézkedéseket hozzon a kormány, amelyek az országot a válság után is vonzóvá teszik a befektetők számára. Hozzátette: a válság közepén végrehajtott cselekedetek döntik el, hogy hol jönnek létre munkahelyek.
2010.03.18. 17:15
 
Az amerikai Jabil tiszaújvárosi gyára százával vesz fel munkásokat
A recesszió ellenére a nyár óta sok százzal növelte dolgozói számát az amerikai tulajdonban lévő tiszaújvárosi Jabil Circuit Kft., amely a tervek szerint tovább folytatja a munkásfelvételt - írta az Észak-Magyarország. A tiszaújvárosi cég a közelmúltban kezdte meg kanadai megrendelésre az úgynevezett okos telefonok gyártását, a hosszú távú együttműködésnek köszönhetően új gyáregységet létesített ezért. Ennek működtetéséhez kerestek és keresnek elsősorban gyártósori munkásokat, eddig több százzal növelték a létszámot - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megjelenő napilapban.
2008.12.06. 08:51
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista