2020. június 7., vasárnap - Róbert
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  Hankook
25 találat
 
Választás 2014 - Schiffer: Az LMP új irányt akar szabni a munkahelyteremtésnek
Az LMP új irányt akar szabni Magyarországnak a múlt héten bemutatott munkahely-teremtési programmal - amennyiben felhatalmazást kapnánk a választóktól - négy év alatt négyszázezer új munkahelyet lehetne teremteni - mondta Schiffer András, az LMP társelnöke keddi, dunaújvárosi sajtótájékoztatóján.
2014.03.25. 17:41
 
Erős harmadik negyedéves eredmény ért el a Hankook Tire
Erős harmadik negyedéves eredmény ért el a Hankook Tire. A vállalat globális árbevétele 1,22 milliárd euró volt, üzemi eredménye pedig 165,9 millió eurót ért el. A közelmúltban aláírt globális prémium autómárkákkal kötött első gyári beszállítói megállapodások hozzájárultak a cég növekedéséhez - olvasható a vállalatnak az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.
2013.10.28. 18:24
 
Dunaferr - Szakszervezetek: a leépítés ellehetetleníti a kohászatot
A szakszervezetek álláspontja szerint az ISD Dunaferr Zrt.-nél nincsen ezerötszáz fölösleges állás, a leépítés a kohászati technológia ellehetetlenüléséhez vezet - jelentette ki a Liga Szakszervezetek elnöke hétfőn Dunaújvárosban.
2013.08.19. 12:59
 
Dunaferr - Háromoldalú egyeztetéseket követel az MSZP az elbocsátások miatt
A Magyar Szocialista Párt dunaújvárosi szervezete háromoldalú egyeztetéseket követel a kormány, az önkormányzat és a tulajdonosok részvételével az ISD Dunaferr Zrt.-nél bejelentett 1500 fős elbocsátás miatt.
2013.08.16. 12:44
 
Túlzott deficit - Orbán: európai elismerést kaphat a magyar gazdaságpolitika
Orbán Viktor miniszterelnök szerint szerda délután európai elismerést kaphat a magyar gazdaságpolitika.
2013.05.29. 11:13
 
Bővíti magyarországi gyárát a Hankook
Bővíti magyarországi üzemét a dél-koreai Hankook gumiabroncsgyártó cég - jelentette be Szu Szung Hva, a vállalat globális vezérigazgatója szerdán Budapesten, miután az Országházban megbeszélést folytatott Orbán Viktorral. A miniszterelnök arra hívta fel a figyelmet, hogy Dél-Korea magyarországi gazdasági jelenléte egyre növekszik.
2013.05.29. 11:07
 
VDSZ: egyelőre nem oszlik fel a sztrájkbizottság a Hankooknál
Egyelőre nem született döntés a vegyipari szakszervezet (VDSZ) által létrehozott sztrájkbizottság jövőjéről a Hankook Tire Magyarország Kft. rácalmási gyárában, és várhatóan a tagok nem fogják megszüntetni, csak felfüggeszteni a testület működését - tájékoztatta a sztrájkbizottság elnöke csütörtökön az MTI-t.
2013.03.07. 14:57
 
 
Matolcsy: nemzeti cél a GDP megkétszerezése 2025-ig
A magyar bruttó hazai termék (GDP) 2025-ig történő megkétszerezése fontos nemzeti cél - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten, amikor a kormány nevében stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Nokia Siemens Networks Kft.-vel.
2013.01.28. 15:40
 
Új elnök a Magyar Gumiabroncs Szövetség élén
Rábai Dániel váltotta a hazai gumiabroncs-gyártók szakmai szövetségének (HTA) elnöki székében Urbán Pétert, az új elnök egyik legfőbb feladatának a szakmai érdekvédelmi szövetség tudásmegosztó szerepének és ismertségének növelését tartja - közölte a szervezet az MTI-vel szerdán.
2012.11.14. 11:38
 
Stratégiai megállapodást köt a kormány több magyarországi nagybefektetővel
Stratégiai megállapodást köt a kormány a Magyar Suzuki Zrt.-vel, az Alcoa-Köfém Kft.-vel, a Hankook Tire Magyarország Kft.-vel és a Richter Gedeon Nyrt.-vel.
2012.10.02. 08:19
 
Figyelő: továbbra is a Mol és az Audi a legnagyobb árbevételű magyarországi cég
Tavaly is a Mol Nyrt. és az Audi volt a legnagyobb árbevételű magyarországi cég; az olajtársaság 5.343 milliárd forintos 2011-es nettó árbevétellel vezeti a Figyelő csütörtökön publikált TOP 200-as listáját, amelyen az Audi Hungaria Motor Kft. a második 1.736 milliárd forintos árbevétellel.
2012.09.27. 10:39
 
Varázsrajz a jövőről - Kiállítás az 5. Gyerek ARC Pályázat legjobb alkotásaiból
Varázsrajz a jövőről címmel szeptember 30-ig tekinthetők meg a budapesti Millenáris Parkban az 5. Gyerek ARC Pályázatra érkezett legjobb alkotásokból rendezett tárlat - közölték a szervezők vasárnap az MTI-vel.
2012.09.09. 15:54
 
Megalakult a Magyar Gumiabroncs Szövetség
Megalakult a Magyar Gumiabroncs Gyártók és Gyártói Nagykereskedők Szövetsége, a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) - jelentette be Morenth Péter, a szervezet ügyvezető elnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
2011.11.10. 15:55
 
Teljes kapacitással termel a Hankook Rácalmáson
A Hankook 230 millió euró beruházási költséggel felépült rácalmási gyárának második üzemegysége szombatra elérte a teljes gyártókapacitását - közölte a Hankook Tire az MTI-vel.
2011.11.05. 10:29
 
A Hankooknál megbetegedettek közül kettőnél kimutatták a szalmonellafertőzést
A Hankook rácalmási gyárában a múlt héten megbetegedettek közül a laboratóriumi vizsgálatok két betegnél kimutatták a szalmonellafertőzést; mindketten ápolásra szorultak - közölte a megyei tiszti főorvos csütörtökön az MTI-vel.
2011.08.11. 18:30
 
A Hankooknál megbetegedettek egyikénél kórokozógyanús baktériumot találtak
A laboratóriumi vizsgálatok előzetes eredménye szerint kórokozógyanús "telepeket", baktériumokat találtak a Hankook Tire Magyarország Kft. rácalmási üzemében megbetegedettek egyikénél; a baktériumok azonosítására további vizsgálatokra van szükség - közölte a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének vezetője kedden az MTI-vel.
2011.08.09. 14:35
 
Csoportos megbetegedés a Hankook rácalmási gyárában
Harminckét dolgozó jelentkezett hasmenésessel járó rosszulléttel pénteken a Hankook rácalmási gyárának üzemorvosánál, közülük ketten kórházi ápolásra szorultak - mondta el az MTI-nek a cég kommunikációs menedzsere.
2011.08.08. 13:06
 
Megkezdődött a termelés a Hankook rácalmási gyárának új üzemcsarnokában
A Hankook rácalmási gyárának bővítéseként felépített, 56 ezer négyzetméter alapterületű új üzemcsarnokban megkezdődött a termelés; a teljes kapacitást a nyár végére éri el az üzem - mondta az MTI-nek a cég kommunikációs menedzsere. Roy Katalin tájékoztatása szerint a 2007-ben átadott gyár első ütemének építésére, valamint a 2009-ben megkezdett, s mostanra befejezett kapacitásnövelő bővítésre összesen 550 millió eurót költött a Hankook, s a világ egyik legkorszerűbb gumiabroncs gyártó üzemét építette fel Rácalmáson.
2011.06.08. 13:10
 
Hankook Tire Magyarország Kft. 70 millió eurós szindikált hitelt vett fel
A Hankook Tire Magyarország Kft. (Hankook Tire) megbízást adott a K&H Bank Zrt.-nek, a Raiffeisen Bank Zrt.-nek, a Raiffeisen Bank International AG-nek ("RBI Csoport") és az UniCredit Bank Austria AG-nek, mint főszervezőknek egy 70.000.000 euró összegű, eseti szindikált hitel megszervezésére a társaság számára - közölte a Raiffeisen Bank az MTI-vel hétfőn.
2011.06.06. 16:22
 
Két év alatt 700 új munkahely rácalmáson
A rácalmási Hankook-gyár építkezésének első üteme befejeződött, a második fázis várhatóan 2011-re készül el, ahol 700 új munkahely létesítése a kitűzött cél.
2010.01.27. 11:11
 
 
Feloldották a második kategóriájú gázkorlátozást
Feloldotta a második kategóriájú gázkorlátozást 9.30 órakor az FGSZ Zrt., amit Molnár Csaba energiaügyi miniszter a csütörtökön várhatóan javuló gázhelyzettel indokolt. A miniszter sajtótájékoztatón elmondta azt is: a helyzet bármikor változhat, s újra életbe léphet a korlátozás. Az FGSZ Földgázszállító Zrt. kedden este 20.30 órakor rendelte el az I. kategóriás (óránként 2.500 köbméternyi gáznál többet igénylők, főként erőművek), majd a szerdán reggel 8.00 órakor a II. kategóriás (500-2.500 köbméter/óra mennyiséget fogyasztók) fogyasztáskorlátozást. Ezt követően több vállalat is visszafogta, vagy leállította termelését, közöttük a Suzuki, a Tondach tetőcserépgyár és a Hankook.
2009.01.08. 09:50
 
 
A Gazprom leállította a tranzitot Ukrajnán át
Az orosz-ukrán gázvita eszkalálódásának nyomán a Gazprom szerdán, közép-európai idő szerint 16.30-kor leállította az Európának szánt földgáz ukrajnai vezetékekbe szivattyúzását, mivel az Ukrajnába érkező gáz nem jutott el az európai megrendelőkhöz, Magyarországon a II. kategóriába sorolt ipari üzemek sorra állnak le. Dmitrij Medvegyev orosz elnök szerda este közölte Viktor Juscsenko ukrán államfővel, hogy az után indul újra a gázszállítás Ukrajnába, ha új megállapodást kötnek, méghozzá európai piaci árakon. Az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója szerint a magyarországi fogyasztás egyelőre egyensúlyban van a rendelkezésre álló forrásokkal.
2009.01.07. 17:24
 
 
Nem pályázott az idén képzési támogatásra a Hankook
Nem pályázott az idén képzési támogatásra a Hankook rácalmási gyára; ezért meglepetésként érte a Magyar Nemzet csütörtöki információja, amely szerint nem kapta meg "az egymillió eurós képzésre fordítható támogatást" - mondta el az MTI érdeklődésére a cég PR menedzsere. A napilap írása szerint a támogatás megvonásáról szóló döntést szerdai, rendkívüli ülésén hozta meg a Munkaerő-piaci Alap Irányító Testülete. Roy Katalin tájékoztatása szerint a Hankook Tire Magyarország Kft. nem nyújtott be újabb kérelmet a képzési támogatás elnyeréséért, a Munkaerő-piaci Alap üléséről, illetve döntéséről pedig csütörtök délig nem kapott értesítést.
2008.05.29. 12:49
 
 
Magyar Nemzet: Újra megvonták a támogatást a Hankooktól
Nem kapja meg az egymillió eurós, képzésre fordítandó támogatást a dunaújvárosi Hankook gumigyár - értesült a csütörtöki Magyar Nemzet. Az erről szóló szerdai döntést azzal indokolta a Munkaerő-piaci Alap irányító testülete, hogy a dél-koreai cég nem felelt meg a rendezett munkaügyi kapcsolatokat rögzítő jogszabályoknak. A testület az év végén újra tárgyal a kérdésről - írta a napilap. A Hankook összesen mintegy 16 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kap a magyar államtól, az átképzési támogatással és a társaságiadó-kedvezménnyel az összeg elérheti a húszmilliárd forintot a következő öt-tíz évben - emlékeztetett a Magyar Nemzet.
2008.05.29. 07:19
 
Japán Gumigyár terjeszkedik Magyarországon
A tegnapi napon hivatalosan is megnyitották Tatabányán az első japán gumigyárat. A Bridgestone közel 200 embert foglalkoztat a 190 millió eurós beruházást követően.
2008.04.04. 11:50
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista