2018. január 19., péntek - Sára
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Állás-munka ››  diákmunka
12 találat
 
Már csak bő két nap maradt az szja-bevallások elkészítésére
Már csak bő két napjuk maradt az adózóknak arra, hogy a május 20-i határidőig elkészítsék személyijövedelemadó-bevallásukat, ezt sokan a tavalyi évhez hasonlóan az utolsó pillanatokra hagyták.
2014.05.18. 12:47
 
Ombudsman: visszaélésre adtak alkalmat az állami diákmunka-pályázatok
Az ombudsman és egyik helyettese szerint az állami diákmunka-pályázatok feltételeinek kidolgozatlansága és a pályázattal kapcsolatos tájékoztatás hiányosságai visszaélésre is alkalmat adó körülményeket teremtettek - közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala kedden az MTI-vel.
2014.03.25. 15:41
 
Önkéntes diákmunka a marcali bíróságon
A bíróságon is teljesíthetik az önkéntes munkára fordítandó 50 órát a marcali Berzsenyi gimnázium diákjai - mondta el a Kaposvári Törvényszék elnöke az MTI-nek.
2013.11.08. 05:06
 
DiákÉSZ: idén is nagy volt az igény a nyári diákmunkák iránt
Ezen nyáron is nagy volt az igény a diákmunka iránt, ugyanakkor egyre népszerűbbek a gyakornoki programok is a fiatalok körében, akik a pénzkereseti lehetőségen túl a tapasztalatszerzés lehetőségét is meglátják a munkavállalásban - olvasható a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ) közleményében.
2013.09.14. 03:33
 
Pénteken véget ér az iskola, kezdődik a vakáció
Pénteken az iskolákban megkezdődik a 11 hetes nyári szünet. A diákok és szüleik az idén is táborok sokasága közül választhatnak. A tanulók nyári munkavállalását a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tájékoztató anyaggal segíti, amelyet minden iskolába eljuttattak.
2013.06.11. 05:15
 
HÖOK-közgyűlés: folytatják a tárgyalásokat a hallgatói szerződésről
Folytatja a korábban a hallgatói szerződés ügyében megkezdett tárgyalásokat a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) - döntött a hallgatói szervezet pénteki közgyűlésén a Pest megyei Gödöllőn.
2013.03.22. 17:04
 
 
Az IKSZ jogsegélyszolgálatot indít a nyári diákmunka segítésére
Jogsegélyszolgálatot indít a diák munkavállalók segítésére az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség az idén is - közölte a szervezet közleményben az MTI-vel.
2012.05.31. 05:24
 
Work Force: a munkaerő-kölcsönzés bővítésére készülnek a cégek
A magyarországi cégek jelentős hányada készül növelni kölcsönzött munkavállalóinak arányát, mert szerintük így jobban biztosítható a rugalmasság a válság idején - derül ki a Work Force Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. legfrissebb felméréséből, amelyet saját ügyfelei - főként a gyártás és termelés területén működő kis-, közép- és multinacionális vállalatok - körében végzett.
2011.12.21. 04:02
 
IKSZ-Munkástanácsok: jogsegélyszolgálat a nyári diákmunka segítésére
A fiatalok megfelelő munkajogi tájékoztatása, valamint a nyári munkavégzésének segítése érdekében az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és a Munkástanácsok ifjúsági tagozata közös jogsegélyszolgálatot indít - mondta el Stágel Bence, az IKSZ elnöke az MTI-nek.
2011.07.13. 08:00
 
 
A ciklus utolsó ülését tartja ma az Országgyűlés
Várhatóan a ciklus utolsó ülését tartja ma az Országgyűlés, amely csaknem harminc előterjesztés elfogadásáról dönthet. Az MTI úgy tudja, Bajnai Gordon a plenáris ülésen összegzi az általa vezetett válságkezelő kormány tevékenységét. A parlament a házszabály szerint még tarthat rendkívüli ülést a képviselők egyötödének írásbeli kérelmére; a rendkívüli ülést a kormány vagy az államfő kezdeményezésére is össze kell hívni. A bizottságok elvileg tarthatnak üléseket a rendes ülésszak alatt. Az eddigi gyakorlat szerint az új kormányok minden egyes esetben visszavonták elődjeik előterjesztéseit.
2010.02.22. 07:15
 
 
Negyven százalékkal csökkent a diákmunka-kínálat
Bár az adatok szerint a korábbi évekkel összevetve 15-18 százalékkal több diák szeretne nyáron dolgozni, a munkahely-kínálat 35-40 százalékkal csökken - írja a Napi Gazdaság hétfői számában a legnagyobb magyarországi diákmunka-szervező cégek adatai alapján. A lap szerint az ország különböző részei között e tekintetben is jelentősek a különbségek: míg a fővárosban és környékén 15-20 százalékos csökkenést regisztráltak a szakemberek, az ország keleti felének egyes térségeiben egyáltalán nincs nyári munka. Vannak olyan cégek is, amelyek az idényjellegű feladatokkal diákok helyett korábban elküldött dolgozóikat bízzák meg.
2009.06.15. 07:02
 
 
Nagy a forgalom a diákmunka-közvetítőknél
Nagy a forgalom a vakáció első napján a fővárosi diákmunka-közvetítőknél - derült ki az MTI hétfői körkérdéséből; az egyik irodában például egyetlen nap alatt kétszáz érdeklődő járt. A nehezebb fizikai munkákkal átlagosan 600-700 forintot tudnak keresni óránként a diákok - mondta Sőrés Zoltán, a Diákmunka Iskolai Szövetkezet irodavezetője. Az irodai és szórólapos feladatokért 450-500 forintot adnak, míg a nyelvi tudást megkövetelő vagy egyéb speciális képességet igénylő munkák - mint amilyen például a hoszteszkedés - órabére 1.000-1.300 forint is lehet. Mint mondta náluk a legnépszerűbbek az eladói és az irodai munkalehetőségek.
2008.06.16. 17:20
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML