2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  családbarát munkahely
127675 találat
 
 
Alacsony felvásárlási árak esetén blokádot terveznek a gyümölcstermelők
Blokád alá vonják a gyümölcstermelők a nagyfelvásárlókat és feldolgozókat, ha a még betakarítás előtt álló gyümölcsök felvásárlási árai is - a meggyhez hasonlóan - elfogadhatatlanul alacsonyak lesznek. Budai Gyula a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatójaelmondta: a termelők több gyümölcsöt nem borítanak ki a Kossuth téren, de ha szükséges a blokád mellett döntenek, és addig maradnak a nagyfelvásárlók és feldolgozók telephelyei körül, amíg azok megfelelő árat nem kínálnak árujukért. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) épülete előtt bejelentette azt is, hogy a versenyhivatal szerdán megindította a vizsgálatot a kartellgyanús meggyfelvásárlás ügyében.
2008.07.10. 13:25
 
 
Sztrájkra készülnek a kelet-magyarországi vasúti jegy- és kocsivizsgálók
Spontán munkabeszüntetésre készülnek az MÁV Start Zrt. kelet-magyarországi jegy- és kocsivizsgálói - mondta Barna István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) ügyvivője. A sztrájkban való szándékukat Záhony, Mátészalka, Nyíregyháza, Debrecen és Püspökladány vasutasai jelezték. Tarthatatlannak tartják ugyanis, hogy a médiában rendszeresen 6,9 százalékos béremelésről beszélnek, holott a jegyvizsgálók 2,9 százalékos béremelést kaptak, míg a MÁV Start többi dolgozója 3,4 százalékot. Elfogadhatatlannak tartják azt is, hogy a Kelet-Magyarországon dolgozó jegy- és kocsivizsgálók 10-30 százalékkal kevesebbet keresnek, mint a hasonló munkakörben dolgozó fővárosi és dunántúli kollégáik.
2008.07.10. 13:17
 
 
A tacskók harciasabbak, mint a pitbullok
A kisebb kutyák, különösen a tacskók támadóbbak idegenekre és más ebekre, mint a "macsó" tenyésztésű pitbullok, rottweilerek vagy egyebek - állapították meg amerikai kutatók. Felmérésük vagy 30 kutyafajtára terjedt ki, gazdáiknak küldtek kérdőíveket ebük viselkedését firtatón más-más helyzetekben. A végeredmény: a tacskók és a chihuhahuák a legagresszívebbek, míg a leghiggadtabbak a bretagne-i spánielek és az agarak.
2008.07.10. 13:12
 
 
Úszó ob: Takács A szintje, négy országos csúcs
Takács Krisztián 21.97 mp-es új országos csúccsal olimpiai A szintet teljesített 50 m gyorson a Komjádi uszodában zajló úszó országos bajnokság délelőtti döntői során. A szakemberek szerint a 22 mp-en belüli idő nagy, de egyben kellemes meglepetés. Takács egyébként a szerdai selejtezőben faragta le az általa tartott nemzeti csúcsot 22.39-re. Cseh László ugyancsak A szintet jelentő, 52.62-es országos rekorddal csapott célba 100 m pillangón, ez azonban ötkarikás szempontból úgymond nem oszt, nem szoroz, ugyanis Pekingben nem lép majd rajtkőre ebben a számban.
2008.07.10. 13:09
 
A Real Madrid van der Vaartot akarja
Lapértesülések szerint a spanyol bajnok Real Madrid le szeretné igazolni Rafael van der Vaartot, a Hamburger SV labdarúgócsapatának játékmesterét. A Marca csütörtökön arról számolt be, hogy a klub már meg is egyezett a holland játékossal egy ötéves szerződésről és jelenleg a két egyesület között folyik a tárgyalás. Az újság úgy tudja: a madridiak 20 millió eurót kínálnak a németeknek. "Mostanáig nem is hallottunk a Real Madrid ajánlatáról" - mondta ugyanakkor a HSV szóvivője, Jörn Wolf.
2008.07.10. 12:29
 
 
Rice arra kérte Moszkvát, segítse a grúziai feszültséggócok felszámolását
Condoleezza Rice arra kérte Moszkvát, hogy segítse a grúziai szakadár területeken kialakult feszültség felszámolását. Az amerikai külügyminiszter csütörtökön Tbilisziben tartott sajtóértekezletén úgy vélte: nagyon fontos, hogy mindegyik fél vesse el az erőszak alkalmazását, és hogy a tárgyalások magas szinten folytatódjanak. Békés megoldásra van szükség - szögezte le az amerikai diplomácia vezetője, miután tárgyalt Mihail Szaakasvili grúz elnökkel. Rice emlékeztetett arra, hogy George Bush amerikai elnök "a demokrácia világítótornyának" nevezte Grúziát.
2008.07.10. 12:08
 
 
Kékszalag negyvenedszer, több mint félezer hajóval
Jövő csütörtöktől vasárnapig kerül sor a T-Mobile Nagydíj 40. Kékszalag MOL Fesztiválra: a Balaton legismertebb és legnagyobb vitorlás versenye pénteken 9 órakor rajtol el Balatonfüredről. Wossala György, a magyar szövetség ügyvezetője és az európai szövetség elnöke az esemény sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Európa leghosszabb távú viadalán megdőlhet a tavalyi részvételi rekord, ami 511 hajót jelent. Megfelelő szélviszonyok esetén az esélyes Liberák vetélkedése során átíródhat a verseny csúcsa is, ezt 1955 óta a Nemere II cirkáló tartja 10 óra 40 perccel.
2008.07.10. 11:57
 
 
Irán újabb rakétakísérletet hajtott végre
Az erőteljes nyugati tiltakozás ellenére Irán a Perzsa-öböl térségében csütörtökön újabb rakétakísérleteket hajtott végre. A Press TV iráni műholdas televízió csak annyit közölt, hogy a forradalmi gárdisták az öböl vizein zajló haditengerészeti gyakorlatuk harmadik napján újabb föld-víz, föld-föld és víz-föld osztályú rakétákat lőttek ki. A tesztekről beszámolt a az állami rádió is. A manőverek során kilőttek egy Hoot (perzsául bálna) típusú torpedót is, amellyel 2006 áprilisában már gyakorlatoztak. Szakértők szerint ez a rendkívüli gyors fegyver ellenséges tengeralattjárók leküzdésére alkalmas.
2008.07.10. 11:34
 
 
Balzsay első a WBO ranglistáján
Balzsay Károly az első helyre lépett előre a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világranglistáján. A WBO interkontinentális bajnoka egy hónappal ezelőtt még a negyedik helyen állt, de azóta - múlt szombaton - megvédte címét, s így megelőzte Jean Pascalt és Carl Frochot, míg a Boksz Világszövetség (WBA) vb-övét megszerző Mikkel Kessler lekerült a listáról. Balzsay, aki Halléban az argentin José Alberto Claverót ütötte ki az ötödik menetben, a profiboksz.hu szaklap információi szerint nemcsak javított, de a hónap bokszolója is lett a rangos szervezetnél.
2008.07.10. 11:33
 
 
Adományozó konferenciát rendeznek pénteken Koszovó javára
Adományozó konferenciát rendeznek Koszovó javára pénteken Brüsszelben. A rendezvényre, amelynek házigazdája Olli Rehn, az EU bővítési biztosa lesz, meghívták az EU tagországait, a kulcsfontosságú nemzetközi adományozókat, a nemzetközi pénzügyi intézményeket, valamint különböző nemzetközi és ENSZ-ügynökségeket. A konferencia célja, hogy felajánlásokat gyűjtsenek össze Koszovó társadalmi-gazdasági fejlődése, a növekedési feltételek megteremtése - vagyis a beruházások és a munkahelyteremtés előmozdítása - érdekében.
2008.07.10. 11:26
 
Kulcsár-ügy: Bende és Vasadi felmentését kérték a védőik
A különösen nagy értékre elkövetett orgazdaság bűntettével vádolt Bende Péter és a sikkasztással vádolt Vasadi Julianna felmentését kérték ügyvédjeik a Kulcsár-ügyben a Fővárosi Bíróságon csütörtökön. Felmentést kért az intellektuális közokirat-hamisítással vádolt Szekér Gyula jogi képviselője is. A huszadrendű vádlott, Bende Péter védelmében ügyvédje elmondta: Kulcsár Attila kihallgatásakor közölte, hogy ügyfelei második csoportjába sorolt Bende Péter nem értett a tőkepiaci műveletekhez, ezért nem tudta megítélni a magas hozamnak a tényleges hátterét.
2008.07.10. 11:13
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték a Híoszon elfogott magyarokat
Előzetes letartóztatásba helyezték a Híosz szigetén heroincsempészés gyanúja miatt elfogott három magyar turistát - tájékoztatta csütörtökön Kaizinger Tibor athéni konzul telefonon az MTI-t. A görög vizsgálóbíró a szerdai meghallgatáson döntött az előzetes letartóztatásba helyezésről. A két férfi továbbra is Híoszon marad, a csoport női tagját Athénba szállítják, mert a szigeten nem áll rendelkezésre megfelelő hely a fogva tartására. A konzul nem cáfolta, de nem is erősítette meg azt az értesülést, hogy az egyik elfogott férfi több évtizede az igazságszolgáltatásban dolgozik.
2008.07.10. 10:57
 
 
Topolánek radarszerződést kér a lisszaboni szerződésért cserébe
Ha a parlament nem szavazza meg a cseh-amerikai radarszerződést, akkor a kormányzó Polgári Demokratikus Párt (ODS) valószínűleg elutasítja a lisszaboni szerződést - jelentette ki Mirek Topolánek, cseh miniszterelnök a Rádio Cesko rádióállomás politikai vitaműsorában. A kormányfő megjegyezte: bár személyesen nem tartja a legmegfelelőbbnek ennek a két témának az összekapcsolását, számítani kell arra, hogy ez is megtörténhet. Jirí Paroubek, az ellenzéki Cseh Szociáldemokrata Párt elnöke nyilatkozatában "botrányosnak és amatőrnek" minősítette Topolánek kijelentését.
2008.07.10. 10:24
 
 
Korlátoznák az üzletek nyitva tartását Horvátországban
Törvénymódosítással korlátoznák az üzletek nyitva tartását Horvátországban, de sem a munkaadók, sem a szakszervezetek nem értenek egyet a szigorítással. A horvát Gazdasági-Szociális Tanács - amelynek munkájában részt vesz a kormány, a szakszervezetek és a munkaadók - tárgyalta a kormány által készített előterjesztést, amely korlátozná a hétköznapi és a hétvégi nyitva tartást is. A törvénymódosítás szerint a hét hat napján 6 és 21 óra között tarthatnának nyitva az üzletek. Vasárnap csak június 1-je és október 1-je között, illetve a decemberi hétvégéken nyithatnának ki a boltok, akkor is csak a 6 és 14 óra közötti időszakban.
2008.07.10. 08:33
 
 
Kalapácsvetés: Pars a világ idei legjobbjával nyert Lahtiban
Pars Krisztián a világ idei legjobb eredményével, 81,96 méterrel nyerte a férfi kalapácsvetést a Lahtiban rendezett atlétikai versenyen. A világbajnoki ötödik magyar nehézatléta a nemzetközi szövetség honlapja szerint az első három sorozatban még szenvedett a csúszós kör miatt, ám a folytatásban előbb 80,27, majd 80,91 méterig repítette a szert. Utolsóra aztán még ezt is túlszárnyalta, s a szlovén Primoz Kozmus eddigi idénycsúcsán (81,46 m) fél métert javított.
2008.07.10. 08:30
 
 
Jesse Jackson tiszteletes durva megjegyzést tett Obamára
Jesse Jackson tiszteletes, afro-amerikai polgárjogi harcos bocsánatot kért Barack Obamától, a Demokrata Párt várható elnökjelöltjétől, akit "durva és becsmérlő" megjegyzéssel illetett egy tévéműsorban, amikor azt hitte, hogy a mikrofonja már nincs bekapcsolva. Jackson kínos elszólását a Fox News hírcsatorna rögzítette egy vasárnapi műsora után, amelyben a tiszteletes meghívott vendégként szerepelt. Jackson az interjúja után nem vette észre, hogy a mikrofonja még mindig be van kapcsolva, és gyanútlanul azt mondta a mellette ülő másik vendégnek, hogy Obama beszédeiben "lenézően szól a feketékhez", majd hozzátette: "legszívesebben levágnám a mogyoróit".
2008.07.10. 07:37
 
 
Jobb- vagy balkarosak a polipok?
Rubik-kockákat dobáltak be polipoknak egy brit tengerbiológiai központban kutatók, ám nem azt remélik, hogy az oktopuszok kirakják helyesen az oldalakat, hanem hogy megmutatkozik: jobb vagy balkarosak-e. A tudósok úgy vélik, hogy az intelligens tengeri élőlények preferálják valamelyik karjukat a nyolc közül, akár az emberek egyik kezüket, lábukat. Összesen 25 polipot tanulmányoznak a kutatók egy hónapon át. A megfigyelésbe bevonják a központ látogatóit is, akik lejegyezhetik, hogy egy-egy tárgy beejtésekor az akváriumba, a polipok melyik karjához hullott az a legközelebb, illetve, hogy a polipok melyik nyúlványukkal ragadták meg.
2008.07.10. 07:26
 
 
Továbbra sincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete és a MÁV-társaságok között a sztrájkkövetelésekről, és a még elégséges szolgáltatásról. Az egyeztetést július 11-én, pénteken folytatják. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke az egyeztetés után megerősítette: a szakszervezet szeretné elkerülni a sztrájkot, de ha a tárgyalásokon nem lesz előrelépés, a sztrájkbizottság július elsejei döntésének megfelelően két héten belül - ami július 14-én jár le - folytatják a munkabeszüntetést. Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője az egyeztetés után úgy nyilatkozott, hogy most sem közeledtek az álláspontok. A munkáltató szerint a szakszervezet követelései irreálisak, nem teljesíthetők.
2008.07.10. 07:22
 
 
Népszava: Csúszhat a nyugdíjak kifizetése
A bűnözők miatt fokozza a biztonságot a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, de így később kaphatják meg a juttatást a nyugdíjasok - írta a Népszava. A napilap a nyugdíjfolyósítótól azt a tájékoztatást kapta, hogy egy visszaélési kísérlet miatt egy-két napos csúszással számolhat az, aki bankszámlára kapja nyugdíját. Akiknek ez postán érkezik, a szokásosnál két-három nappal később vehetik át a pénzüket. A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság a nevükben kiküldött hamis levelek miatt feljelentést tett a rendőrségen és belső vizsgálatot indított, hogy kiderüljön, kell-e szigorítani a jelenlegi ügyviteli renden. A kormányszóvivő határozottan cáfolta, hogy késne a nyugdíjak kifizetése; mind a 3,1 millió nyugdíjas a megszokott időben kapja meg járandóságát.
2008.07.10. 07:20
 
 
Döglött szúnyog eladó!
Döglött szúnyogot árul egy férfi Kínában távvásárlásos honlapján. És van vevője. Méghozzá bőven. Két nap alatt mintegy tízezer megrendelést kapott, miközben negyedmillióan kattintottak honlapjára. Hogy a vevők közül hány a komoly, nem tudni, de bizonyára akad köztük. Pedig nem olcsó a vérszívó, 90 forint körüli összegért méri az árus a szúnyogok darabját. Persze a hirdetés elég csábító. "Valódi, puszta kézzel ölt szúnyogok. Felhasználhatók tudományos célra, dekorációnak, gyűjteménybe" - áll a honlapon. A férfi amúgy ékszerekkel kereskedik és a szúnyogot inkább csak figyelemfelkeltő reklámfogásnak szánta, de ez annyira jól sikerült, hogy már két állásajánlatot is kapott.
2008.07.10. 07:18
 
 
Ősszel kormányátalakítás lesz Izraelben
Szeptember 17-én választ új vezetőt a legnagyobb izraeli kormánypárt, és a győztes novemberig új kormányt alakít - jelentette az izraeli közszolgálati televízió. Erről a korrupció gyanúja miatt eljárás alatt álló Ehud Olmert miniszterelnök és legnagyobb riválisa, Cipi Livni külügyminiszter kötött egyezséget, és a Kadima vezetősége csütörtökön véglegesíti a megállapodás eredményét. Általános várakozás szerint Olmert ismét indulni fog a pártelnökségért, bár hivatalosan még nem nyilatkozott szándékáról. Egyes értékelések szerint az Olmert-Livni egyezség azt jelenti, hogy ha az előbbi nem vesz részt a pártelnök-választáson, akkor gyakorlatilag beleegyezik abba, hogy véget érjen miniszterelnöksége.
2008.07.10. 07:09
 
 
Gyurcsány: szükség lehet törvénymódosításra
Az alkotmány biztosítja a békés gyülekezés jogát, de a hétvégi melegfelvonuláson történtek után át kell tekinteni, hogy szükség van-e egyes jogszabályok módosítására - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, miután a közjogi méltóságokkal tárgyalt csütörtökön a Parlamentben. "Mindegyikünknek más a szerepe (...), de van egy közös felelősség, az a közös felelősség, amelyben egyetértettünk mind az öten, (...), hogy kötelességünk fellépni az erőszakos cselekmények és a kirekesztő nézetekkel szemben" - közölte a kormányfő újságírókkal.
2008.07.10. 06:53
 
 
Vízilabda Eb, férfiak: elődöntős a magyar csapat
A magyar férfi vízilabda-válogatott 14-8-ra nyert a német csapat ellen, ezzel bejutott az elődöntőbe a málagai Európa-bajnokságon. Kemény Dénes alakulata végig irányította az összecsapást, és papírforma győzelmet aratott. Az elődöntőben a magyarok pénteken 21 órától a hovatovább örökös vetélytárs szerbekkel találkoznak, a párharc győztese az Eb-aranyért, a vesztes a bronzért mérkőzhet vasárnap este. Magyarország-Németország 14-8 (5-2, 2-1, 4-3, 3-2), a góldobók: Kásás, Varga Dénes, Kiss G. 3-3, Molnár, Hosnyánszky 2-2, Biros 1, illetve Nossek, Kreuzmann, Schwertwitis 2-2, Öler, Politze 1-1.
2008.07.09. 20:37
 
 
Jelentősen romlott az ország gazdasági helyzetének lakossági megítélése
A múlt év decemberéhez képest jelentősen romlott az ország gazdasági helyzetének lakossági megítélése, az ezzel kapcsolatos lakossági várakozás - tartalmazza a KOPINT-TÁRKI Zrt. idei második negyed éves konjuktúrajelentése. A lakosság körében a saját anyagi helyzetük megítélése változatlan. Továbbra is jellemző, hogy az ország gazdasági kilátásait lényegesen rosszabbnak ítéli a lakosság, mint saját helyzetét - derül ki a konjuktúrajelentéséből. Saját anyagi helyzetüket az emberek egy árnyalattal jobbnak látják, mint tavaly év végén, de jövőbeli kilátásaik tekintetében lényegesen pesszimistábbak.
2008.07.09. 19:45
 
Koronglövő Eb: Igaly ötödik lett
Igaly Diána az ötödik helyen végzett női skeetben a nicosiai koronglövő Európa-bajnokságon. Az olimpiai bajnok az alapverseny 75 korongjából mindössze négyet hibázott el, így 71 korongos eredménnyel verekedte be magát a hatos fináléba, ahol a lehetséges 25-ből 22-t talált el. Hozzá hasonlóan 93 korongos eredménnyel zárt az orosz Albina Sakirova, de a szétlövésben a magyar volt a jobb. Győzött - mégpedig 99 (74+25) korongos világcsúccsal - a szlovák Danka Bartekova. A rekordot mostanáig az amerikai Kimberly Rhode tartotta, aki tavaly március 22-én 98 (73+25) korongos eredményt ért el. A második és harmadik hely szétlövésben dőlt el.
2008.07.09. 19:05
 
 
Tenisz, Budapest GP: Szávay Ágnes kiesett
Az első helyen kiemelt Szávay Ágnes nagy meglepetésre két szettben kikapott a szlovén Andreja Klepactól a Római Teniszakadémián zajló, 175 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán, így nem jutott be a legjobb nyolc közé. Az első szett nem a világranglistán 14. helyezett magyar játékos és a közönség várakozásai szerint alakult, a rangsorban 135. rivális ugyanis meglepően magabiztosan játszott, kihasználta Szávay bizonytalankodásait és 33 perc alatt előnyhöz jutott. A hazai kedvencnek a folytatásban sem sikerült semmi, pontatlanul játszott, Klepac pedig nem hibázott. A szépítés még sikerült a 19 éves magyarnak, 5:3-nál azonban elvesztette az adogatását, így máris búcsúzott. Eredmények: nyolcaddöntő: Klepac (szlovén)-Szávay (1.) 6:2, 6:3.
2008.07.09. 17:52
 
Melegfelvonulás: tucatnyi feljelentést tettek a rendőrök
Tizenkét emberrel szemben tett feljelentést az ügyészségen hivatalos személy elleni erőszak miatt a rendőrség a szombati melegfelvonuláson történtek miatt - közölte a BRFK szerdán. A tizenkét feljelentés ügyében a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytatja le az eljárást - tartalmazza a rendőrség honlapján közzétett közlemény. Mint írják, további három emberrel szemben indult eljárás a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, hat ellen jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt. Utóbbiak közül két esetben 30 ezer forintos pénzbírságot szabtak ki.
2008.07.09. 17:34
 
Gyorshajtási rekord az M3-as autópálya nyíregyházi szakaszán
Gyorshajtási rekordot mért a traffipax az M3-as autópálya új nyíregyházi szakaszán szerdán, ahol 214 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott egy autós - közölte Páll Sándor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság alezredese az MTI-vel. A csúcstartó Audi vezetője természetesen a legnagyobb összegű bírságra számíthat, 150.000 forintot kell majd fizetnie büntetésként - mondta a nyírségi főkapitányság autópálya forgalomellenőrző és balesethelyszínelő alosztályának vezetője. Az alezredes tájékoztatása szerint az alosztály járőrei szerdán mindössze néhány órán át tartottak traffipaxos ellenőrzést a sztrádán, s 30 felvételt készítettek a megengedett 130 kilométeres óránkénti sebességet jelentősen túllépőkről.
2008.07.09. 17:30
 
 
Hazatérhet a Görögországban fogva tartott magyar turista unokája
A görög hatóságok átadták a Híoszon heroincsempészés gyanújával fogva tartott egyik magyar turista unokáját, aki ettől fogva szabadon elhagyhatja az országot - erről Tóth József athéni magyar nagykövet tájékoztatta az MTI-t. A görögországi szigeten múlt szombaton őrizetbe vettek három felnőtt magyar állampolgárt, mert autójukban 40 kilogramm heroint találtak. A három felnőttel együtt utazott egy tízéves kislány is, az egyik magyar turista unokája, akit egy időre egy ifjúsági táborban helyeztek el a görög hatóságok. Tóth elmondta, hogy az athéni bíróságon szerdán meghallgatták a kislányt, akit ezt követően a magyar külképviseleten a görög hatóságok átadtak az időközben Athénba érkezett édesapjának. Apa és lánya ezt követően szabadon távozhat.
2008.07.09. 17:20
 
 
Csütörtökön találkozik a közjogi méltóságokkal a miniszterelnök
Csütörtökön délután a Parlamentben találkoznak a közjogi méltóságok - közölte a kormányszóvivő. A találkozót a miniszterelnök a melegfelvonulás eseményeit követően kezdeményezte. Budai Bernadett ismertetése szerint a találkozón részt vesz Sólyom László köztársasági elnök, Szili Katalin házelnök, Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság elnöke, valamint Kaposvári Bertalan, a Legfelsőbb Bíróság elnöki jogkörben eljáró elnökhelyettese. A kormányszóvivő ismertetése szerint a miniszterelnök azért kezdeményezte a találkozót, hogy közösen értékeljék az elmúlt időszak eseményeit, illetve közösen találjanak válaszokat azokra a kérdésekre, hogy miért nem képes megvédeni önmagát egy demokratikus többség.
2008.07.09. 16:15
 
 
Crouch megegyezett a Portsmouth-szal
Megegyezett a Portsmouth-szal Peter Crouch, az FC Liverpool válogatott labdarúgója, s ha az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton mindent rendben találnak, alá is írja szerződését. A hórihorgas, 27 éves csatárért a helyi média értesülései szerint 13,8 millió eurót fizetnek a friss FA Kupa győztes kikötővárosiak, akik a következő szezonban - történetük során először - indulhatnak az UEFA Kupában. A 27-szeres válogatott Crouch 135 mérkőzésen 40 gólt szerzett a Liverpoolban, az utóbbi idényben azonban többnyire csak csereként jutott szóhoz a spanyol Fernando Torres mögött.
2008.07.09. 15:54
 
 
Nem lesz rendkívüli parlamenti ülés
Nem lesz rendkívüli parlamenti ülés - jelentette be a rendkívüli házbizottsági ülés után Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke szerdán a Parlamentben. A házelnök elmondta, a közigazgatási hivatalokról szóló kormányrendelet ügyében az alkotmányügyi bizottságtól kér állásfoglalást, mivel a házbizottság nem tárgyal döntések tartalmáról. A Fidesz azért kérte, hogy üljön össze a házbizottság rendkívüli ülése, mert a törvényalkotói hatáskör elvonását vélelmezték annak kapcsán, hogy a kormány olyan ügyben hozott rendeletet, amelyben korábban az Országgyűlés nem tudott dönteni.
2008.07.09. 15:15
 
 
Kész a jelentés a Kormányzati Negyedről
Elkészült a jelentés a Kormányzati Negyed beruházásáról, a jelentést a Pénzügyminisztérium hamarosan a kormány elé terjeszti. A Pénzügyminisztérium sajtóosztálya az MTI-vel közölte: a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. határidőre, június 30-ra elkészítette beszámolóját a Kormányzati Negyed projekt előkészítő feladatainak lezárásáról és ráfordításainak elszámolásáról. A beszámoló pontosan részletezi azokat a költségeket, amelyek az átmenetileg felfüggesztett beruházás előkészítése során felmerültek. Az eddigi munkálatok eredményeként számos olyan tervdokumentáció, elemzés, hatástanulmány készült el, amely a későbbiekben hasznosítható, így az eddigi kiadások - a projekt folytatásáról szóló döntés esetén - megtérülnek - fogalmaz a PM.
2008.07.09. 15:00
 
 
Hamis a New York-i és londoni kristálykoponya
Viszonylag modern hamisítvány a londoni British Museumban, illetve a washingtoni Smithsonian Institute-ban kiállított "azték vagy maja" kristálykoponya - ezt tartalmazza egy tanulmány, amely szerdán jelent meg a Journal of Archaeological Science című szakfolyóiratban. A párizsi Branly-múzeumban már három hónapja kimutatták, hogy az ott őrzött, korábban "prekolumbiánusnak" minősített kristálykoponyát a 19. században csiszolták ipari eszközökkel. A hegyi kristályból készült, aztéknak vagy majának mondott koponyák a 19. század végén tűntek fel a régiségpiacon, jelenleg 12-ről tudnak. Kilenc magánszemély birtokában van, a többi az említett három múzeum "kincse".
2008.07.09. 13:56
 
 
Az Európai Parlament fellépett a félrevezető repülőjegyárak ellen
A repülőjegy-vásárlóknak joguk van tudni, pontosan mennyibe is kerül a jegyük, ezért a meghirdetett viteldíjaknak a jövőben tartalmazniuk kell az összes adót és díjat. Ezt tartalmazza az az uniós rendelet, amelyet szerdán második olvasatban is megszavazott Strasbourgban az Európai Parlament (EP). A jövőben eszerint az utazóközönséget közvetlenül célzó információban feltüntetett repülőjegyáraknak az alapviteldíjon túl tartalmazniuk kell minden adót, el nem kerülhető díjat, pótdíjat, költséget, amely ismert a megjelenés idején. A szöveg külön kiemeli, hogy az információk átláthatóságának követelménye az internetre is vonatkozik.
2008.07.09. 13:52
 
 
Balatonátúszás szombaton
A Magyar Hosszútávúszó Szövetség és a Balaton Masters Team szervezésében szombaton kerül sor a Balatonfüred és Tihany közötti hagyományos öbölátúszásra., amelyre 4500 indulót várnak. Az országos úszóbajnoksággal párhuzamosan zajló szabadidősport-eseményen a hagyományoknak megfelelően vízbe szállnak a legjobb magyar hosszútávúszók is, így az olimpiai induló Gercsák Csaba, aki edzésként teljesíti a távot. Németh Zsolt főszervező hangsúlyozta, hogy 1992-ben rendezték meg először az eseményt, s bár azóta sokszor fenyegette őket szél, szélcsend vagy rossz idő, egyetlenegyszer maradt el csak a viadal, illetve fedett térben úszták le a 3,5 km-es távot.
2008.07.09. 13:22
 
Áttörte a 230 forintos határt az euró/forint árfolyam
Áttörte a 230 forintos küszöböt is az euró/forint árfolyam Budapesten a bankközi devizapiacon. Szerda délben 229,85,95 forintot ért egy euró, de valamivel korábban 229,55 forintos történelmi csúcson is kötöttek üzletet. A forint a dollárral szemben is tovább erősödött, az amerikai devizát 146,45/55 forinton jegyezték, ami több, mint 10 éves rekordárfolyam. Legutóbb 1996 márciusában lehetett ennyi forintért dollárt venni.
2008.07.09. 12:32
 
 
MDF: a távhő áfájának csökkentése nem ösztönöz takarékosságra
A távhő áfájának csökkentése nem ösztönöz takarékosságra, csak konzerválná a most rosszul működő rendszert - mondta Katona Kálmán, az MDF szakpolitikusa szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Az újpesti hőerőműnél tartott tájékoztatón a politikus kifejtette: az MDF nem ért egyet a Fidesz távhőre vonatkozó áfacsökkentési javaslatával, mert véleményük szerint inkább a korszerűsítésre kell helyezni a hangsúlyt. Először csökkenteni kell a távhőszállítás veszteségét, másodsorban meg kell oldani a lakásokban az egyéni szabályozhatóságot és mérhetőséget, végül pedig támogatni kell a külső szigetelési munkálatokat - ismertette Katona Kálmán.
2008.07.09. 12:12
 
 
Továbbra sincs megállapodás a vasutassztrájkról
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok között a szakszervezet sztrájkköveteléseiről és a még elégséges szolgáltatásról a szerdai tárgyaláson. Az egyeztetést július 10-én, csütörtökön 9 órakor folytatják. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke megismételte a július 1-én hozott sztrájkbizottsági döntést: ha nincs haladás az egyeztetéseken, akkor két hétben belül - ami július 14-én lejár - folytatják a sztrájkot.
2008.07.09. 12:04
 
 
A Fidesz parlamenti vizsgálóbizottságot szeretne a kormányzati negyed miatt
A Fidesz parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi, hogy kiderüljön: a meg nem valósuló kormányzati negyedre eddig elköltött milliárdokat hogyan, milyen körülmények között és mire költötte el a kormány - mondta a párt szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten. Szijjártó Péter ismertette, hogy a kormánynak június 30-ig kellett volna elszámolnia a kormányzati negyedre eddig elköltött tíz milliárd forinttal, ám a kabinet ezt eddig nem tette meg. Ezért a Fidesz elnökségének keddi döntése alapján indítványozzák az Országgyűlésnek a bizottság felállítását.
2008.07.09. 11:28
 
Hat halott az isztambuli amerikai konzulátusnál kitört lövöldözésben
Fegyveres támadás érte szerda délelőtt Isztambulban az amerikai konzulátust; három fegyveres és három rendőr meghalt - közölték a török hatóságok. Az Európai Bizottság határozottan elítélte a támadást. Az Egyesült Államok ankarai nagykövete közölte, hogy szigorították a biztonsági intézkedéseket a törökországi amerikai külképviseletek körül. "A rendőrség hatékonyan és gyorsan reagált az Egyesült Államok egyik diplomáciai képviseletét ért terrortámadásra" - jelentette ki Ross Wilson nagykövet, egyúttal kiemelte Washington és Ankara összefogását a terrorizmus elleni harcban.
2008.07.09. 11:17
 
Nadal, Federer és Djokovic már a Mesterek Kupáján
A friss wimbledoni bajnok spanyol Rafael Nadal, a világelső svájci Roger Federer, valamint a rangsorban harmadik, Australian Open-győztes szerb Novak Djokovic biztos résztvevője a férfi teniszezők november 9. és 16. között rendezendő, sanghaji Mesterek Kupájának. A férfi versenysorozatot irányító ATP bejelentése szerint a három ász már kvalifikálta magát a szezonzáró viadalra. "Még sosem nyertem meg a Masterst, úgyhogy idén különösen várom a kínai fellépést" - jelentette ki Nadal, aki újabb Federer-sorozatot szakíthat meg a Távol-Keleten.
2008.07.09. 11:03
 
 
Aláírták az albán és a horvát NATO-csatlakozási jegyzőkönyvet
Lulzim Basha albán és Gordan Jandrokovic horvát külügyminiszter jelenlétében aláírták szerdán Brüsszelben az albán és a horvát NATO-csatlakozásról szóló jegyzőkönyvet. Az ünnepi eseményen Jaap de Hoop Scheffer NATO-főtitkár kiemelte: mindkét új tagállam a Balkánon található, amely a második világháború óta a legsúlyosabb konfliktus színtere volt Európában. Ez - jegyezte meg - nem csupán Albánia és Horvátország szempontjából, hanem a NATO szempontjából is történelmi jelentőségű fejleménnyé emeli a két ország csatlakozását.
2008.07.09. 11:00
 
 
Tévét nézve többet eszünk
Tévét nézve többet eszünk, mert nem az evésen jár az eszünk - állapították meg kanadai kutatók. A Torontói Egyetem táplálkozástani szakemberei a gyermekkori elhízást tanulmányozva észlelték, hogy azok a csemeték, akik evés közben tévét néznek, átlagosan 228 kalóriával több étket kebeleznek magukba, mint azok, akik tévé nélkül falatoznak. A jelenség magyarázataként azt hozzák fel a kutatók, hogy a tévé eltereli a figyelmet és ezért kevésbé észleli az étkező, hogy már jóllakott, ideje abbahagyni a falatozást.
2008.07.09. 10:45
 
 
Az EKB elnöke az inflációs és a gazdasági kockázatokat hangsúlyozza
Az Európai Központi Bank (EKB) elnöke, Jean-Claude Trichet a gazdasági növekedést lassító és az inflációt növelő kockázatokat hangsúlyozta szerdán, európai parlamenti beszámolójában, de azt is értésre adta, hogy az EKB belátható időn belül nem tervez további kamatemelést. Változatlanul megvannak a gazdasági növekedés kockázatai, ezek főleg: további váratlan olajár-emelkedések, a pénzügyi piacok folytatódó feszültségéből származható hatások és a növekvő protekcionista hajlandóság. Az infláció aggasztóan magas, (évi) 4 százalékos szintre emelkedett (az euróövezetben), és várhatóan jóval az árstabilitási szint fölött marad továbbra is, várhatóan jövőre lassul fokozatosan - mondta az EKB elnöke.
2008.07.09. 10:02
 
 
Újabb rekordon a forint
Áttörte a 230 forintos küszöböt is az euró/forint árfolyam Budapesten a bankközi devizapiacon. Szerda délben 229,85,95 forintot ért egy euró, de valamivel korábban 229,55 forintos történelmi csúcson is kötöttek üzletet. A forint a dollárral szemben is tovább erősödött, az amerikai devizát 146,45/55 forinton jegyezték, ami több, mint 10 éves rekordárfolyam. Legutóbb 1996 márciusában lehetett ennyi forintért dollárt venni. A kereskedők a piac lendületét látva nem zárták ki annak az esélyét, hogy a most érzékelhető kisebb korrekció után folytatódik a forint erősödése.
2008.07.09. 09:55
 
 
A német kormány ellenzi, hogy Obama a Brandenburgi kapunál mondjon beszédet
Ellenzi a német kormány, hogy Barack Obama közelgő berlini látogatásán a történelmi és egyben szimbolikus helyszínnek számító Brandenburgi kapunál mondjon beszédet. Ezzel szemben Klaus Wowereit a német főváros kormányzó polgármestere szerdai nyilatkozatában közölte: az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje - kívánságának megfelelően - a német történelem számos viharát átélt kapunál tarthatja beszédét. Obama július 24-én tesz látogatást a német fővárosban, s korábbi értesülések szerint maga kérte, hogy - néhány korábbi amerikai elnökhöz hasonlóan - e jelképes helyszínen szólhasson a főváros lakosságához.
2008.07.09. 09:16
 
 
Külkereskedelem: január-májusban 388 millió euró aktívum
Az idén január-májusban a külkereskedelmi mérleg 388 millió euró (98 milliárd forint) aktívumot mutatott, ami az egyenleg 675 millió eurós (170 milliárd forintos) javulását jelenti a 2007 január-májusi 287 millió euró (72 milliárd forint) passzívumhoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az előzetes adatok alapján. Az első becslés szerint májusban 47,1 millió euró (9,5 milliárd forint) volt az aktívum, míg egy évvel korábban 20,4 millió euró (6,1 milliárd forint). A külkereskedelmi mérleg az idén január-áprilisban 341 millió euró (88 milliárd forint) aktívumot mutatott, ez 648 millió euró (166 milliárd forint) javulás a 2007 január-áprilisi 307 millió euró (78 milliárd forint) passzívumhoz képest.
2008.07.09. 09:13
 
Az államfő részt vesz a miniszterelnök által kezdeményezett megbeszélésen
Sólyom László köztársasági elnök kollegiális kötelességének tartja, hogy a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által vasárnap kezdeményezett, rögtönzött megbeszélésen részt vegyen - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője szerdán. "Az államfő szükségesnek látja azonban, hogy előzetesen tisztázzák a résztvevők a találkozó célját és kimenetelét. Erről a Köztársasági Elnöki Hivatal ma egyeztetéseket folytat" - fogalmaz Kumin Ferenc. A szokásos évi melegfelvonulást szombaton tartották Budapesten. A parádén szélsőséges tüntetők támadtak a résztvevőkre és a rendőrökre. A miniszterelnök ezt követően vasárnap kezdeményezte, hogy a legfőbb közjogi méltóságok értékeljék a történteket.
2008.07.09. 08:30
 
Ma tárgyalja a kormány az egészségbiztosítási koncepciót
Ma tárgyalja a kormány a következő két évre vonatkozó egészségbiztosítási koncepciót, amely szerint a regionális egészségbiztosítási szervezetek nagyobb önállóságot kapnak a finanszírozási szerződések megkötésére, az egészségbiztosítás egésze pedig nem alakul át társasággá. Kökény Mihály az MSZP szakpolitikusa korábban azt mondta, miután a kormány elfogadja a fő irányt, azt követően szakmai, politikai egyeztetések lesznek a koncepcióról. Székely Tamás egészségügyi miniszter egy interjúban úgy fogalmazott: az ágazati terv nem számol kórházkarcsúsítással, de bővítené a szakrendelőket, változtatná az orvosképzést.
2008.07.09. 08:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348[2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista