2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  családbarát munkahely
127675 találat
 
 
Bajnai Gordon elnézést kért az ingatlanadó kapcsán tett kijelentéséért
Bajnai Gordon elnézést kért az ingatlanadó kapcsán tett hétfői kijelentéséért, amelyben azt mondta: el lehet adni azt az ingatlant, amelyiket nem bírják fenntartani. "Pontatlanul fogalmaztam, olyanokat is megbántottam, akiknek nem szántam ezt a nyilatkozatot, és akiket nem akartam megbántani, sajnálom" - fogalmazott a miniszterelnök szerdán újságírók előtt. A miniszterelnök hétfőn, az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról beszélt, hogy véleménye szerint azoknál "valami probléma van", akik munkaképesek, de sokkal nagyobb ingatlanban laknak, mint amelyet fenn tudnak tartani. "Azt az ingatlant el lehet adni, lehet kisebbe menni, ha nem bírja fenntartani. Ez tudom, hogy keményen hangzik" - fogalmazott.
2009.05.13. 11:04
 
 
Az MDF lemondott a frakcióalakításról
Az MDF lemondott a frakcióalakításról, mert ahhoz a feltételek nem adottak, miután három korábbi képviselő, Hock Zoltán, Katona Kálmán és Pettkó András nem akart az országgyűlési képviselőcsoporthoz csatlakozni - mondta a három volt párttag törlése kapcsán újságírói kérdésre válaszolva szerdán Budapesten Herényi Károly. Hock Zoltán, Katona Kálmán és Pettkó András törölték magukat az MDF soraiból - írta Herényi Károly elnökhelyettes a párt országos választmánya tagjainak küldött levelében, amelyet szerdán az MTI-hez is eljuttattak. Ezáltal az MDF az egykori fideszes képviselők csatlakozásával együtt sem tudta megalakítani parlamenti frakcióját.
2009.05.13. 10:07
 
 
Bajnai Gordon: két héten belül kész az új makropálya
Két héten belül elkészíti a kormány az új makropályát, amelyet az Európai Bizottság legújabb prognózisa miatt újra kell számolnia - közölte Bajnai Gordon az Index internetes hírportálnak adott szerdai interjújában. A miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy Magyarország "rettenetesen függ külső piacainak alakulásától; mintha kötélen rángatnák". Hozzátette: eddig is konzervatívan számoltak, és most is figyelembe veszik a Európai Bizottság makroprognózisát, egyeztetnek a jegybankkal, és az idelátogató IMF- és Európai Bizottság-delegációval is konzultálnak. Az idei gazdasági visszaesés mértékéről azt mondta, hogy a "mai állás szerint a mértéke minden valószínűség szerint hatossal kezdődik majd".
2009.05.13. 10:01
 
 
Fidesz: Bajnai mondjon le az ingatlanadó kapcsán tett kijelentése miatt
Azonnali lemondásra szólította fel a Fidesz elnöksége szerdán Bajnai Gordon miniszterelnököt az ingatlanadó bevezetése kapcsán tett kijelentése miatt. A Fidesz elnökségének az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Bajnai Gordon "minden határon túlment", amikor egy hétfő esti televíziós műsorban azt tanácsolta az ingatlanadó bevezetése miatt nehéz helyzetbe kerülő magyar embereknek: "azt az ingatlant el lehet adni, lehet kisebbe menni, ha nem bírja fenntartani." A párt szerint a "milliárdos, két hatalmas - összesen 650 négyzetméternyi - házzal rendelkező miniszterelnök otthonaik eladására buzdította a miatta bajba kerülő embereket."
2009.05.13. 09:46
 
 
Lamperth Mónika: a pécsi választás nem írja át a kampánystratégiát
A pécsi vereség nem formálja át a szocialisták európai parlamenti választási kampányának stratégiáját; a mostani politikai feltételek között, az MSZP alacsony támogatottsága mellett a pécsi polgármester-választás tisztes eredményt hozott - mondta Lamperth Mónika, az MSZP EP-kampányának igazgatója szerdán a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. A Fidesz kampányára utalva azt mondta, hogy az MSZP politikai versenytársa nagyon magasra akarja emelni az EP-választás belpolitikai tétjét, "tehát fel kell venni a kesztyűt", és az MSZP-nek meg kell tudnia mutatni saját szándékait.
2009.05.13. 09:41
 
 
Az elektromos autó lekörözi az etanolost
Azok az elektromos akkumulátorral üzemelő autók, amelyek energiájukat kukoricából és energianádból nyerik, messzebbre jutnak és inkább környezetbarátok, mint azok, amelyek bioetanollal hajtanak. Amerikai kutatók azt vizsgálták, hogy mekkora távolságot tesznek meg a különböző, ugyanakkora területen megtermelt energiahordozókkal a járművek. A kísérlet kimutatta, hogy az az elektromos autó, amely energiáját kukorica és energianád elégetéséből nyeri, nyolcvan százalékkal nagyobb távot tesz meg, mint az, amelynek motorját etanol hajtja.
2009.05.13. 09:23
 
 
Orbán szerint nem sokszínű parlament, hanem erős kormány kell
Orbán Viktor szerint nem sokszínű Országgyűlésre, hanem erős kormányra van szükség a gazdaság újjáépítéséhez, az ország megújításához és a felelősök elszámoltatásához; egy kormány akkor erős, ha stabil többség és izmos felhatalmazás áll mögötte - nyilatkozta a Fidesz elnöke a Magyar Demokrata című hetilap szerdai számában megjelent interjúban. Orbán Viktor ezt arra a kérdésre válaszolva mondta a lapnak, hogy a radikálisabb politikai változást hirdető pártok erősödése következtében átrendeződhet-e a politikai paletta. Ezzel összefüggésben megjegyezte: 2002 és 2006 tanulsága alapján a baloldal akkor tud választást nyerni, ha a jobboldal szavazatait megosztják.
2009.05.13. 09:00
 
Főleg a többletkalória hizlal, nem a mozgáshiány
Lezárult egy évtizedes vita: korunk elhízásjárványának fő okozója nem a kevés fizikai munka és a mozgáshiány, sokkal inkább a túlzott kalóriabevitel. A kérdést számos oldaláról az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vizsgálta, és arra a következtetésre jutott, hogy az Egyesült Államokban a lakosság súlynövekedésért szinte teljes mértékben a többletkalória okolható. A vizsgálat eredményeit Amszterdamban az elhízásról szóló 17. európai kongresszuson ismertették. Jelenleg csaknem egymilliárd ember éhezik a Földön, és minden ötödk másodpercben meghal egy gyerek a rossz táplálkozás miatt, ugyanakkor 1,6 milliárd túlsúlyos nő és férfi él a jómódú országokban és 400 millió ember ténylegesen kövér.
2009.05.13. 08:11
 
 
Minden negyedik Németországban született baba legalább félig külföldi
Majdnem minden negyedik baba legalább egyik szülője külföldi Németországban - áll a német statisztikai hivatal Wiesbadenben bemutatott jelentésében. Azoknak az újszülötteknek a száma, akik egy nem német anyával vagy apával rendelkeznek, az elmúlt tíz évben jelentősen növekedett: míg 1997-ben a babák húsz százalékának, 2007-ben már huszonnégy százalékának csörgedezik a németen kívül más vér is az ereiben. Összesen 164.000 gyermek van, akinek legalább egyik szülője külföldi. Közülük 2007-ben 97.000-en vannak, akik vegyes - német és nem német - szüleik kapcsolatából születtek, 67.000 gyermeknek pedig egyik szülője sem rendelkezik német útlevéllel.
2009.05.13. 08:04
 
 
2,8 milliárd bevétel ingatlanértékesítésből a fővárosnál
Ingatlanok értékesítéséből áfa nélkül 2,8 milliárd forint bevételt ért el a főváros az idén május 12-ig. Ez 200 millió forinttal több a kikiáltási, illetve induló árnál - közölte Gál Csaba, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (BFVK) vezérigazgatója kedden. Mintegy 1,12 milliárd forint bevétel várható még azokból az ingatlaneladásokból, amelyek már szerződéskötés előtt állnak - tette hozzá. Gál Csaba hozzáfűzte, további több mint 11 milliárd forint értékű ingatlant készítettek elő eladásra pályázaton, illetve árverésen. Az ezekre szóló felhívás megjelent, vagy hamarosan megjelenik. Eddig 46 ingatlan talált gazdára.
2009.05.13. 07:41
 
 
GKI: javultak a fogyasztói várakozások májusban
Javultak a fogyasztói várakozások az idén májusban, a több mint féléves zuhanás és romlás után a GKI fogyasztói bizalmi indexének szezonálisan kiigazított értéke 4 ponttal, mínusz 68 pontra nőtt - áll a kutatóintézetnek az európai uniós támogatásával készült felmérésében. Áprilishoz képest az index valamennyi összetevője pozitív változást jelez. A legnagyobb javulás a korábban legpesszimistább megítélésű témáknál tapasztalható: az ország várható gazdasági helyzetéről kialakított lakossági vélemények 6 ponttal, a munkanélküliség következő 12 havi alakulására vonatkozó lakossági várakozások 5 ponttal javultak az előző hónaphoz képest.
2009.05.13. 07:35
 
 
Bombariadó miatt lezárták a Keleti és a Déli pályaudvart
A Keleti pályaudvar után nem sokkal tíz óra előtt a Déli pályaudvaron is megindult a forgalom, mindkét pályaudvart szerda reggel bombariadó miatt kellett lezárni - közölte az MTI-vel a Mávinform sajtóügyeletese. Both Ferenc közlése szerint azt követően nyitották meg a Déli pályaudvart, hogy a Keletihez hasonlóan a rendőrség átvizsgálta és itt sem találtak robbanószerkezetet. A Mávinform sajtóügyeletese elmondta: a bombariadó miatt összesen 15 vonat nem tudott elindulni, továbbá 55 vonat összesen 1199 percet késett. Közlése szerint várhatóan délutánra állhat helyre a menetrend szerinti vonatközlekedés.
2009.05.13. 07:34
 
Felmondott a Tisza Cipőgyártó dolgozóinak 83 százaléka
Rendkívüli felmondással élt Martfűn a Tisza Cipő Zrt. tulajdonában lévő Tisza Cipőgyártó Kft. 102 dolgozójából 85 - írja szerdai számában a Népszava. A felmondás indoka az volt, hogy a tulajdonos bejelentette: nem tudják részletekben kifizetni a március 27-től állásidőre küldött munkatársi gárda áprilisi bérét, s nem ígérik a további foglalkoztatást sem.
2009.05.13. 07:32
 
 
Elmaradt a Depeche Mode athéni koncertje
Elmaradt a Depeche Mode kedd esti athéni koncertje a frontember, David Gahan hirtelen rosszulléte miatt. Gahant gyomorpanaszokkal szállították kórházba röviddel a tervezett koncertkezdés előtt. Amikor a fellépés lemondását bejelentették már 30 ezer rajongó gyűlt össze a koncert helyszínén. A zenekar Tour of Universe 2009 címet viselő turnéja május 10-én Izraelből indult, következő állomása Törökországban lenne csütörtökön. A Depeche Mode-ot június 23-ra várják Budapestre, a koncertre már minden jegy elkelt.
2009.05.13. 07:27
 
Magasabb lehet a hiánycél az idén
Az egyelőre hivatalosnak számító, az idei évre vonatkozó, 2,9 százalékos államháztartási deficitcél 3,9 százalékra emelkedhet - értesült a Világgazdaság. A lap szerdai számában arról ír, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) környezetéből szerzett értesülés szerint a bruttó hazai termék (GDP) csökkenésének mértékében is változás várható: az 5,5-6 százalékos ütemet 6,7 százalékra emeli a kormány. Az IMF delegációja hétfőig tartózkodik Magyarországon, a lap úgy tudja, hogy a kormánnyal folytatott megbeszélések során a hiánycél 3,9 százalékra emelkedhet. Az is körvonalazódni látszik, hogy az államháztartás hiánya 2010-ben is ugyanekkora lesz.
2009.05.13. 07:25
 
 
Pozsonyban tárgyal a külügyminiszter
Pozsonyba látogat szerdán Balázs Péter külügyminiszter. A magyar diplomácia vezetője szerint - aki egy madridi tanácskozás színhelyén nyilatkozott az MTI-nek Pozsonyba utazása előtt egy nappal - most történelmi esély van arra, hogy Magyarország és Szlovákia kibéküljön egymással. Hivatali partnerével, Miroslav Lajcákkal - közölte Balázs Péter - most leltárt készítenek, áttekintik, hogy meddig sikerült eljutni az eddigi, különböző szintű megbeszéléseken, igyekeznek megállapítani, hogy a nyitott problémák közül melyeket tudnak megoldani külügyminiszteri szinten, és melyek azok, amelyekben magasabb szinten kell dönteni. A legkeményebb dió, a legérzékenyebb problémák köre a kisebbségek ügye - állapította meg a magyar külügyek irányítója.
2009.05.13. 07:10
 
 
Eurovíziós Dalverseny: döntős Izrael, Törökország és Bosznia-Hercegovina
Törökország, Izrael és Bosznia-Hercegovina is bejutott az Eurovíziós Dalverseny döntőjébe az első középdöntőből. A kedd esti moszkvai versenyen tizennyolc ország közül tízen jutottak tovább a szombati döntőbe. A világ második legnagyobb arénájában, a moszkvai olimpia stadionban megrendezett első középdöntő indulói közül továbbjutott még Románia, Svédország, Finnország, Izland, Portugália, Málta és Örményország is. A Törökországot képviselő Belgiumban élő énekesnő, Hadise szívdobbanásról szóló dalával jutott tovább. Izraelnek egy arab-izraeli duó békedala hozta meg a sikert. Bosznia-Hercegovina Regina nevű fiúcsapatával lett döntős.
2009.05.13. 07:03
 
 
Kiskunlacháza polgármestere kemény kézzel vetne véget az erőszaknak
Kemény kézre van szükség Kiskunlacházán - nyilatkozta Répás József polgármester. Nóri meggyilkolása tavaly, s a nemrégiben történt, szintén kiskorú lány elleni támadás, illetve az utóbbi időszak erőszakos megnyilvánulásai miatt több dolgot is terveznek a településen, egyebek mellett a Btk. módosításának kezdeményezését, illetve a többséget félelemben tartó csoportok távozásra bírása - mondta a település első embere. Répás József szerint többfrontos harcot kell indítani az erőszakos megnyilvánulások visszaszorítására. Elmondta: a kiskunlacháziak szerint a büntethetőség alsó korhatárát 14-ről 12 éves korra kellene csökkenteni, egyúttal szigorítani kellene a kiskorúakkal szemben erőszakoskodók büntetését.
2009.05.12. 21:08
 
 
Az ingatlanadó volt a fő téma az MSZP frakcióülésén
Oszkó Péter pénzügyminiszter tartott prezentációt a tervezett 2010-es adócsomagról az MSZP informális frakcióülésén kedden; a több mint ötórás tanácskozás után Mesterházy Attila frakcióvezető a csomag tartalmáról semmilyen részletet nem mondott az újságíróknak. A frakcióvezető hangsúlyozta: ez volt az első konzultáció, és a tervezetben szereplő számok még változhatnak. Az MTI úgy tudja, a pénzügyminiszter ismertette az ingatlanadó bevezetésének módját és tervezett sávhatárait. Eszerint éves szinten kétmillió forint felett 0,25 százalék, 10 és 30 millió forint között 0,35 százalék, 30 millió forint felett pedig az ingatlan értékének 0,5 százaléka lenne az adó mértéke, amelyet először jövő nyáron kellene fizetni.
2009.05.12. 19:55
 
 
Lőpornyomokat találtak a lelőtt Rózsa Flores és társai kezén
A terrorizmussal gyanúsított Rózsa Flores Eduardo és a vele együtt agyonlőtt két társa kezén lőpornyomokat mutatott ki a szakértői vizsgálat - jelentette be a nyomozást felügyelő ügyész. A lőpornyomok azt bizonyítják, hogy Rózsa Flores, valamint Magyarosi Árpád és az ír Michael Dwyer is használt lőfegyvert, de egy fegyverszakértő arra figyelmeztetett, hogy ebből sem azt nem lehet megtudni, hogy mikor lőttek, sem azt, hogy milyen irányba. A hatóságok a lőpornyomok meglétével azt akarják alátámasztani, hogy a terroristagyanús személyek lőttek, amikor a rendőrség különleges osztaga rajtuk ütött, vagyis tűzharc, s nem kivégzés áldozatai lettek.
2009.05.12. 19:24
 
László Csaba lett az év edzője Skóciában
László Csabát választották a skót labdarúgó-bajnokságban az év edzőjének. "Nagyszerű ez az elismerés - nyilatkozta a Ferencváros korábbi vezetőedzője klubjának, a Heartsnak a honlapján. - A legfontosabb dolog nálunk a csapatszellem, amely az egész szezonban megvolt. A célunk továbbra is az, hogy ott legyünk ősztől az Európa Ligában, ehhez a következő lépés holnap az Aberdeen elleni meccs lesz." A székelyudvarhelyi születésű tréner - aki dolgozott a magyar válogatott másodedzőjeként is - tavaly júliusban vette át az együttes irányítását, a gárda három fordulóval a vége előtt harmadik a pontvadászatban.
2009.05.12. 19:18
 
 
A világturizmus csaknem 8 százalékkal esett vissza
Az Idegenforgalmi Világszervezet (WTO) vezetője szerint 7,7 százalékkal csökkent a nemzetközi utazások száma az idei év első két hónapjában az egy évvel korábbihoz képest; összesen 117 millióan keltek útra. A visszaesés oka a világgazdasági válság, az új influenza terjedésével kapcsolatos félelmek azóta még inkább rontottak a turizmus nemzetközi mérlegén, nehezen lesz tartható a WTO előrejelzése, hogy ebben az évben a világ idegenforgalma csak 2 százalékkal zsugorodik. Taleb Rifai WTO-főtitkár szerint egyelőre ezt sem lehet látni, milyen hatása lehet még a gazdasági válságnak, meddig fog majd tartani.
2009.05.12. 19:04
 
 
Tenisz, Madrid: Szávay párosban is nyolcaddöntős lett
Az egyesben aratott sikere után Szávay Ágnes a világelső Dinara Szafina oldalán párosban is bejutott a nyolcaddöntőbe kedden a madridi salakpályás tenisztorna 3,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. A viadal honlapja szerint a magyar, orosz duó 54 perc alatt nyert a Dominguez Lino, Parra Santonja spanyol kettős ellen. Szávayék a következő körben az ugyancsak spanyol Llagostera Vives, Martinez Sanchez párossal mérkőznek. Eredmények: Nők (3,5 millió euró összdíjazás): páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Szávay, Szafina (magyar, orosz)-Dominguez Lino, Parra Santonja (spanyol) 6:0, 6:2.
2009.05.12. 18:00
 
 
Óvadék ellenében továbbra is szabadlábon védekezhet Charles Zentai
Szabadlábon védekezhet továbbra is Ausztráliában a háborús bűnök elkövetésével vádolt Charles Zentai (Zentai Károly), miután az ügyében eljáró perthi bíróság elfogadta a felajánlott óvadékot - közölte az ABC ausztrál közszolgálati adó. Az óvadék elfogadásának több feltétele volt, többek között az, hogy a vádlott leadja útlevelét a rendőrségen - írta az ABC. A 87 éves Zentait azzal vádolják, hogy 1944 novemberében egy budapesti laktanyában többedmagával agyonvert egy zsidó fiatalembert, mert az nem viselte a megkülönböztető sárga csillagot. A magyar állam kérte Zentai kiadatását. Az ausztrál igazságszolgáltatás helyt adott a kérelemnek, az ügy jelenleg fellebbviteli szakban van.
2009.05.12. 17:49
 
 
Az IMF lefelé módosította Magyarország külső finanszírozási igényét
A Nemzetközi Valutaalap kedden lefelé módosította több kelet-európai ország, köztük Magyarország külső finanszírozási szükségletére vonatkozó becslését. A nemzetközi pénzügyi szervezet a korábbihoz képest kedvezőbb képet festett a régió legtöbb országának gazdaságáról. Az IMF már két hete beismerte, hogy az év elején túlbecsülte a külső finanszírozási szükségletet, új becslését kedden számszerűsítette. A felülvizsgálat során az IMF azonban ismét megállapította, hogy bár sokat javult a helyzet, Csehország kivételével minden országban kritikus szinten maradt a rövid lejáratú tartozások finanszírozási igénye, meghaladván a központi devizatartalékok 100 százalékát.
2009.05.12. 17:40
 
 
A Vatikán szóvivője helyesbítette a pápa múltjáról tett kijelentését
Helyesbítette a Vatikán szóvivője azt a korábbi kijelentését, amely szerint a német származású XVI. Benedek pápa "soha, soha, soha" nem volt tagja a Hitlerjugendnek, a náci párt ifjúsági szervezetének. Federico Lombardi visszavonta korábbi nyilatkozatát, miután újságírók rámutattak: maga XVI. Benedek mondta korábban, hogy tag volt. Újabb nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy az akkor tizenéves Joseph Ratzingert "akarata ellenére léptették be a szervezetbe, és nem játszott ott aktív szerepet". Az izraeli sajtó és több izraeli közéleti személyiség ismét ráirányította a reflektorfényt a pápa életének erre a mozzanatára, miközben bírálták a jeruzsálemi holokauszt-emlékhelyen mondott hétfői beszéde kapcsán.
2009.05.12. 17:37
 
 
Jövőre kiszállhat a Ferrari, a Toyota és a Red Bull a Forma-1-ből
A Ferrari bejelentette, hogy jövőre nem indul a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokságon, ha érvénybe lép a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) költséglimitje. Az olasz istálló azt kifogásolta, hogy a FIA Világtanácsának döntése értelmében a csapatok jövőre nem költhetnek többet 40 millió fontnál. "Nem nevezzük be az autókat a vb-re, ha érvényben marad a határozat" - áll a Ferrari közleményében. A Ferrari az egyetlen konstruktőr, amely 1950 óta megszakítás nélkül részt vesz a Forma-1-ben. A Toyota és a Red Bull ugyancsak azzal fenyeget, hogy kiszáll az F1-ből, ha a nemzetközi szövetség nem változtatja meg döntését.
2009.05.12. 17:33
 
 
Élő internetes közvetítés az Atlantis űrrepülőgép munkálatairól
Az interneten élő adások és állandóan frissített információk segítségével követhetik végig a hétfőn indult Antlantis űrrepülőgép munkálatait az érdeklődők. A NASA nemcsak az előkészületeket és az űrrepülő indulását közvetítette élőben és tudósította blogján: folyamatosan frissíteni fogja az információkat, és mind az öt űrsétát figyelemmel kísérhetik az érdeklődők a www.nasa.gov/hubble weboldalon. Az újdonságokról a www.twitter.com/nasa is informálja az érdeklődőket. Az Atlantis űrrepülőgép szerdán éri el célját, a Föld körüli pályán lévő Hubble űrteleszkópot.
2009.05.12. 17:18
 
Az agresszív férfiak nem vonzzanak több nőt
Nem vonzzanak több nőt az agresszív férfiak, legalábbis az elsősorban kegyetlen emberöléseiről hírhedt dél-amerikai vaorani indián törzs esetében, amelynek agresszívabb férfi tagjai kevesebb asszonnyal és gyermekkel rendelkeznek, mint a "szelídebb" társaik - derült ki az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) megjelent friss tanulmányból. A Stephen Beckerman antropológus vezette és a Pennsylvania Állami Egyetem által végzett kutatás az Ecuadorban élő vaorani törzset vizsgálta, mely 1958-ban lépett először békés kapcsolatba kívülállókkal. A jelenlegi antropológiai ismeretek szerint az idegenekkel és a törzsön belül egymással is egyaránt agresszív vaorani indiánok között a legmagasabb az emberölések száma.
2009.05.12. 17:15
 
 
Foci, U19-es Eb-selejtező: magyar vereség az első fordulóban
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott kedden kikapott Ausztriától első Európa-bajnoki selejtező mérkőzésén a szerbiai Tavankúton. A magyarok csütörtökön a finnekkel találkoznak, a csoportból csak a győztes jut ki a július 21-én kezdődő, ukrajnai Eb-re. Eredmény, 1. forduló: Ausztria-Magyarország 3-2.
2009.05.12. 16:55
 
 
Jön a kétszázas érme, novemberben bevonják a papír címletet
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) június 15-én 200 forintos érmét bocsát ki, november 16-án pedig bevonja a papír 200 forintost - az erről szóló elnöki rendeletek a keddi Magyar Közlönyben jelentek meg. Az új 200 forintos érme átmérője 17,9 milliméter, és két részből, körgyűrűből, valamint magból áll. A gyűrű anyaga 75 százalék réz, 4 százalék nikkel és 21 százalék cink. A mag anyaga pedig 75 százalék rézből és 25 százalék nikkel ötvözetből áll. Az érme előlapján a lánchíd, hátlapján a 200 forint felirat látható. Az MNB elnöke második rendeletével bevonja a forgalomból a 200 forintos címletű bankjegyeket. A bevonás határnapja 2009. november 16., eddig marad törvényes fizetőeszköz a papír címlet.
2009.05.12. 16:50
 
 
Mennyire környezetszennyező az internet?
A jövőben bármilyen emberi fogyasztást vagy tevékenységet egy új mértékegységgel, a vele járó szén-dioxid kibocsátás grammjával mérhetnek, és ez alól a sokáig környezetkímélőnek tartott internet használat sem jelent kivételt. De mégis, mennyire szennyező a világháló? A Google saját honlapján olvasható beszámoló szerint egy keresés 1 kilojoule energiát vesz igénybe, és 0,2 grammos szén-dioxid kibocsátással jár. A mindennapi életből példákat merítve kiderül: egy újság kinyomtatása 850, egy pohár narancslé 1050 kereséssel ér fel.
2009.05.12. 16:35
 
 
Időgépet készített a választásokra az Európai Parlament
Időgépet készített a jövő hónap elején esedékes választásokra az Európai Parlament. Az európai uniós képviselőtestület honlapján található, időutazásra invitáló "készülék" segítségével a huszonhét ország szavazói gyorsan képet kaphatnak arról, honnan indult és hová jutott a parlament a 30 évvel ezelőtti első közvetlen választások óta az országai közötti együttműködési területeken, különösen az emberek mindennapjainak szempontjából. A parlament kommentálása szerint az első választás óta eltelt három évtized alatt az uniós politika teljesen megváltoztatta a lakosság mindennapi életét.
2009.05.12. 16:25
 
 
A japán robottanárnő megtartotta első tanóráját
Megtartotta első tanóráját Saja, a japán robottanárnő, aki a tudomány és technika rejtelmeibe avatta be a Kudan tokiói általános iskola tízéves kisdiákjait. Barna hajával, rózsaszín ajkaival és szoknyás öltözetével a Tokiói Tudományos Egyetem által épített robotot úgy tervezték, hogy a lehető legjobban hasonlítson emberi kollegáira - írja internetes oldalán a The Daily Telegraph. Szemöldökének felvonásától a mosolygásig a robottanárnő számos beprogramozott mozgást végre tud hajtani, arca hat érzelmet - meglepetést, félelmet, undort, dühöt, boldogságot és szomorúságot - képes tükrözni a nebulók felé.
2009.05.12. 16:19
 
 
Cristiano Ronaldo a Real Madridhoz igazolhat
Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a következő idényben már a Real Madrid labdarúgója lesz a portugál Cristiano Ronaldo. Az El País című napilap úgy tudja, hogy a spanyol elitklub 80 millió eurót fizetne a az aranylabdás támadóért a Manchester Unitednek, de a megállapodás teljes költsége elérheti akár a százmilliót is. Az újság szerint Florentino Perez, aki ismét megpályázta a Real Madrid elnöki posztját, már felvette a kapcsolatot Jorge Mendesszel, a futballsztár menedzserével.
2009.05.12. 16:03
 
 
Az MSZP jogi lépéseket fontolgat a pécsi választáson történtek miatt
Jogi lépéseket tervez az MSZP, mert véleménye szerint a Fidesz nem megengedhető eszközökkel élt a pécsi polgármester-választás napján - jelentette be Lamperth Mónika, a párt elnökhelyettese. Kérdésre válaszolva hozzátette: egyelőre a jogászok vizsgálják a helyzetet. A politikus a sajtótájékoztatón bemutatta azt a filmet, amelyet korábban az Index hírportál is közzétett. Lamperth szerint a filmen - amelyet helyi szocialista aktivisták készítettek - az látható, hogy egy férfinél listákat talált a rendőrség, amelyen a "megdolgozandó helyi polgárok" neve és címe szerepel, majd ugyanez az ember Kubatov Gábor fideszes pártigazgatóval és Hoppál Péter képviselővel beszél. Lamperth hangsúlyozta: ez a kampánytechnika gátlástalan, és az MSZP elítéli.
2009.05.12. 15:35
 
 
Sólyom László: az üdülési csekk rendszerét fenn kell tartani
Az üdülési csekk egy társadalmi intézmény, amelynek jól bejáratott funkciója van, a családoknak segít, ezért fenn kell tartani - mondta Sólyom László köztársasági elnök kedden Balatonföldváron újságíróknak. Hozzátette: a Balaton melletti falvak nagy része a turizmusból él, az itteni polgármesterek pedig kongatják a vészharangot, hogy ha az üdülési csekket megadóztatja a kormány, akkor ők tönkremennek. Szólt arról is: nincs rendben az, hogy a nemzeti parkok nem rendelkeznek vagy tulajdonjoggal, vagy pedig vagyonkezelői jogokkal a védett területek felett. Felhívta a figyelmet arra, hogy amikor létrehozták az egységes zöldhatóságot, akkor elvették a nemzeti parkoktól az összes hatósági jogkört.
2009.05.12. 14:35
 
 
Válságalapot hozna létre a kormány a lakáshitelesek megsegítésére
Válságalapot hozna létre a kormány a bajbajutott lakáshitelesek megsegítésére - közölte Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára a keddi kormányszóvivő tájékoztatón. Korózs Lajos kérdésre válaszolva elmondta: az állam átvállalná a lakáshitel-törlesztését azoknak, akik azt nem tudják fizetni. Erről polgárjogi szerződést kötnének, a korábbi tulajdonosok bérlővé válnának, és így az államtól bérelnék tovább ingatlanjaikat. Az államtitkár szerint a szakértők most azon dolgoznak, hogy a bérlők anyagi helyzetük normalizálódása után miként vásárolhatnák vissza a lakásukat.
2009.05.12. 14:35
 
 
Bajnai Gordon: meg kell erősíteni a rendőrség iránti bizalmat
Bajnai Gordon miniszterelnök szerint meg kell erősíteni a rendőrség iránti bizalmat, ebben a rendőrök mellett a politikusoknak, az állami vezetőknek és az állampolgároknak is dolguk van - erről a kormányfő parancsnoki állománygyűlésen beszélt a rendőrség székházában kedden. A miniszterelnök utalt rá, hogy a válságkezelő program pillérei közül a munkahelyek védelme, a gazdasági egyensúly helyreállítása, az ország ismét növekvő pályára állítása mellett a közbiztonságérzetet is javítani kell. Hozzátette: a válság amellett, hogy nem független a nemzetközi válságtól, nemcsak gazdasági és szociális jellegű, hanem lelki válság is, amelynek a legnyilvánvalóbb megjelenése a bizalomhiány.
2009.05.12. 14:21
 
Tenisz, Madrid: Szávay nyolcaddöntős
Szávay Ágnes szetthátrányból fordítva legyőzte a francia Aravane Rezait, és ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a madridi salakpályás tenisztorna 3,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. Rosszul kezdett a magyar játékos, 1:1 után háromszor is elveszítette adogatójátékát, így gyorsan 6:2-re elbukta a nyitószettet. A folytatásban már valamivel összeszedettebb volt Szávay, s ugyan szervagémjei közül kettőt megint elveszített, a selejtezőből főtáblára került Rezait háromszor sikerült brékelnie, utoljára a legjobbkor, 6:5-ös vezetésénél, ami egyenlítést ért számára.
2009.05.12. 13:56
 
 
A külügyminiszter szerint történelmi esély van a magyar-szlovák kibékülésre
Most történelmi esély van arra, hogy Magyarország és Szlovákia kibéküljön egymással - hangsúlyozta kedden az MTI-nek adott nyilatkozatában Balázs Péter külügyminiszter, aki szerdán Pozsonyban tárgyal Miroslav Lajcákkal, szlovák hivatali partnerével. Lajcákkal - közölte Balázs Péter - most leltárt készítenek, áttekintik, hogy meddig sikerült eljutni a különböző megbeszéléseken. Igyekeznek megállapítani, hogy a nyitott problémák közül melyeket tudnak megoldani külügyminiszteri szinten, és melyek azok, amelyekben magasabb szinten kell dönteni. A legkeményebb dió, a legérzékenyebb problémák köre a kisebbségek ügye - állapította meg a magyar külügyek irányítója.
2009.05.12. 13:50
 
Az új cseh kormány sikeres EU-elnökséget ígér
Prioritásának tekinti Csehország új kormánya, hogy eredményesen fejeződjék be az ország június végéig tartó soros elnöki tevékenysége az Európai Unió élén - hangoztatta kedden Brüsszelben Jan Fischer miniszterelnök, aki személyesen akarja levezetni a júniusi EU csúcsot. José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnökkel folytatott találkozója után az új kormányfő kijelentette: céljuk, hogy az elnökség napirendjén szereplő valamennyi témát az eredetileg tervezett ütemben dolgozzák fel az elnökség teljes ideje alatt. Fischer azt is jelezte: a szakértői kabinet azt szeretné, ha Prágában sikeresen lezárulna az Európai Unió új reformszerződésének ratifikálási folyamata, azaz Václav Klaus államfő aláírná a dokumentumot.
2009.05.12. 13:45
 
 
Orbán szerint az ország túl van a jobb- és baloldali megosztottságon
Orbán Viktor szerint a pécsi polgármester-választás megmutatta, hogy az ország túl van a bal- és jobboldali megosztottságon, a változást akarók párthovatartozásra való tekintet nélkül egy irányba szavaznak, ha van megfelelő jelölt és program. "A mostani választási eredmény arról szól, hogy az emberek nem aszerint szavaznak balra vagy jobbra, egyik vagy másik jelöltre, hogy magukat bal- vagy jobboldalinak gondolják, sőt már lassan nem is aszerint, hogy hova szavaztak korábban, egyetlen dolog érdekli őket, hogy hogyan fogunk kikeveredni abból a helyzetből, amiben most Magyarországon van" - mondta Orbán Viktor.
2009.05.12. 13:27
 
 
Az amerikai egyetemistáknak már kötelező az iPhone vagy iPod
Ősztől kezdve az egyesült államokbeli Missouri Egyetemen újságírást tanuló diákoknak kötelező lesz az iPhone vagy iPod használata, olyannyira, hogy még támogatják is azokat, akik saját erőből nem tudnak beszerezni ilyen készülékeket. Brian Brooks, az újságírókar dékánja szerint azért van szükség ezekre az amerikai piacon is drága kütyükre, mert azok segítik a tanulókat abban, hogy a felvett órákat visszahallgassák. Azok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy egy ilyen eszközt vásároljanak, támogatásban részesülhetnek. Nem minden tanuló elégedett ezzel a lehetőséggel. Az egyik tanuló pédául "tüntetést" szervezett a döntés ellen.
2009.05.12. 13:22
 
 
Az SZDSZ takarékoskodást vár az állami intézményektől
A válságkezelő program első részének elfogadása után a politikának ezután nem a polgároktól, hanem az állami intézményektől kell áldozatokat kérni - mondta keddi parlamenti sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. Az SZDSZ elnöke ezért egy tízpontos javaslatcsomagot jelentett be, amely azt célozza, hogy az állami intézmények vezetői tegyenek takarékossági intézkedéseket. Az SZDSZ elnöke az elfogadott adótörvényekre és a 13. havi nyugdíj megszüntetésére utalva úgy fogalmazott, hétfőn olyan döntések születtek a parlamentben, amelyek áldozatokat kérnek az emberektől.
2009.05.12. 13:13
 
Hullazsákba csomagolták a még élő beteget
Tévedésből halottnak nyilvánította 92 éves betegét egy ausztrál orvos Queenslandban. A nővérek akkor vették észre, hogy az állítólag halott Rita Ring még lélegzik, amikor a hullazsákba akarták helyezni. Rögtön hívták a hozzátartozókat, akiket már korábban értesítettek a halál bekövetkeztéről. A queenslandi Innisfail Kórház szóvivője bocsánatot kért a tévedésért és a fájdalomért, amelyet nekik okoztak. Az orvos azután állította ki a halotti bizonyítványt, hogy - mint elmondta - az életjelek közül több nagyon fontosat már nem tapasztalt a betegen. Az idős hölgy három nappal később valóban elhunyt.
2009.05.12. 13:00
 
 
Tudósok szerint az új vírus gyengébb, mint a spanyolnátha
Az új influenza klinikailag enyhébb hatásúnak tűnik, mint az 1918-ban tomboló spanyolnátha, de sokkal ragályosabb, mint azt korábban gondolták - állapította meg egy tudóscsoport, amely hétfőn tette közzé jelentését a Science című folyóiratban. A új típusú influenzavírus akár 23 ezer megbetegedést is okozhatott egyedül Mexikóban április 23-ig, addig a napig, amikor világossá vált, hogy járványról van szó - közölte a Neil Ferguson vezette orvoscsoport. A londoni Imperial College kutatója és kollégái jelentésükben azt a korábbi feltételezést valószínűsítették, hogy a hivatalosan A(H1N1)Kalifornia/04/2009 elnevezésű vírus okozta járvány a mexikói Veracruz állambeli La Gloria faluból indulhatott el.
2009.05.12. 13:00
 
 
A túl sok napfény is öngyilkossághoz vezethet
A túl sok napfény álmatlanságot okozva még inkább hajlamosít az öngyilkosságra, mint a tartós fényhiány - állítják svéd kutatók grönlandi statisztikák alapján. A tudósok 34 év adatait elemezték, 1968 és 2002 közötti grönlandi öngyilkosokét. Meglepetésükre nem a lehangolónak tartott, sötét téli időszakban volt több az öngyilkosság, hanem a napfénygazdag nyáriban, méghozzá jóval több. Különösen a sziget északi felén volt szembetűnő a szezonalitás - ott, ahol áprilistól augusztusig nincs éjszaka. Az öngyilkosságok 82 százaléka történt ebben a periódusban. A legtöbb elkövető fiatal volt, és döntően - 95 százalékban - erőszakos módját választotta a halálnemnek: agyonlőtte, felakasztotta vagy a mélybe vetette magát.
2009.05.12. 12:45
 
 
Szeptemberben kerülhet a parlament elé a magáncsődről szóló törvény
A parlament költségvetési bizottsága kedden elutasította azt, hogy tárgysorozatba vegye a családok csődvédelméről szóló törvény elkészítésére felszólító határozati javaslatot, amelyet három kereszténydemokrata képviselő nyújtott be, ugyanakkor a szocialista képviselők elmondták az ülésen: a magáncsődről szóló törvény szeptemberben az országgyűlés elé kerülhet, és akár gyorsított eljárással tárgyalható. Az állami vagyonról szóló törvény - szocialista képviselők által javasolt - módosítását viszont egyhangúlag vette tárgysorozatba a bizottság, és kormánypárti többséggel általános vitára bocsátotta. A javaslat - a mai gazdasági helyzetre tekintettel - elhalasztaná a kisebbségi tulajdonrészek eladását.
2009.05.12. 12:40
 
 
A Moody's leminősítette Ukrajnát
Tovább rontotta a spekulatív sávon belül Ukrajna szuverén adóskockázati besorolását kedden a Moody's Investors Service, a makrogazdasági helyzet folytatódó romlására és a nem teljesítővé váló hitelek arányának gyors növekedésére hivatkozva. A nemzetközi hitelminősítő a devizában és hazai valutában kiadott ukrán kormánykötvények osztályzatát "B1"-ről egy fokozattal "B2"-re módosította, és az új osztályzatra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást léptetett érvénybe. Egy másik nagy hitelminősítő, a Standard & Poor's még kockázatosabb kategóriában, "CCC plusz" szinten tartja nyilván az ukrán adósságot; ez a legrosszabb szuverén besorolás egész Európában.
2009.05.12. 12:27
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084[2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista