2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  családbarát munkahely
127675 találat
 
 
Boris Becker kimondta a boldogító igent
Boris Becker német teniszlegenda péntek délben a svájci St. Moritzban másodjára is kimondta a boldogító igent, ezúttal a holland Sharlely Kerssenbergnek. Az esküvőt gyönyörű napsütésben zajlott, a Segantini múzeumba szervezett polgári esküvőre csak a család és a közeli barátok kísérték el a házasulandókat. Az eseményre számos fotóriporter, televíziós stáb és nézelődő volt kíváncsi. Becker a német RTL csatornának adta el második esküvőjének televíziós közvetítési jogait.
2009.06.12. 17:17
 
Az Endeavour szombaton indul a Nemzetközi Űrállomásra
Szombaton, közép-európai idő szerint kora délután indítják el a floridai Kennedy Űrközpontból az Endeavour amerikai űrrepülőgépet a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). Az amerikai űrkutatás hivatal, a NASA közlése szerint az előkészületek rendben zajlanak, az időjárási viszonyok is várhatóan kedvezőek lesznek az indításhoz. Az űrrepülőgépen hét űrhajós - hat amerikai férfi és egy kanadai nő - utazik a Föld körül 350 kilométeres magasságban keringő űrállomásra. Az űrbázison rekordszámú asztronauta fog tartózkodni, hiszen május óta háromról hatra emelték a huzamosabb ideig ott dolgozó űrhajósok számát, így most először tizenhárman lesznek majd két hétig az űrállomás lakói.
2009.06.12. 17:15
 
 
OÉT: nincs megállapodás a béren kívüli juttatások kérdésében
Közeledett egymáshoz a kormány és a szociális partnerek álláspontja a béren kívüli juttatások (cafeteria) tervezett megadóztatásáról, de megállapodás nem született az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén.Oszkó Péter pénzügyminiszter a korábbi 32 százalék helyett 25 százalékos kedvezményes kulcsot javasolt, a szociális partnerek a korábbi 10 százalékos kulcsot 17 százalékra felemelhetőnek tartották.A pénzügyminiszter úgy számol, hogy a 25 százalékos kulcs esetén, amennyiben a munkaadók az eddigi juttatások felét nyújtják, a költségvetés bevétele akkor is nagyobb lehet, mint ha a munkaadók eredeti, 10 százalékos javaslatát fogadták volna el, amelynél majdnem teljesen megmaradtak volna a juttatások.
2009.06.12. 17:00
 
Katalán Nagydíj: Tóth 18. az első szabadedzésen
Tóth Imre a 18. helyen végzett pénteken a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának 250 kcm-es első szabadedzésén. A gyakorlást a spanyol Alex Debon nyerte honfitársa, Alvaro Bautista, valamint a japán Aojama Hirosi előtt. A viadal honlapja szerint a kategória másik magyarja, Németh Balázs nem tudott az időhatáron belüli kört teljesíteni.
2009.06.12. 16:52
 
 
Újabb ügynöklistát hoztak nyilvánosságra
Az 56-os Intézet nyilvánosságra hozott egy listát azokról, akiket az állambiztonság feladattal bízott meg Nagy Imre volt miniszterelnök és társai 20 évvel ezelőtti újratemetése előtti vagy alatti akcióban; szerepel a listán több volt politikus, egy sztárügyvéd, számos író-újságíró is; néhány érintett cáfolja, hogy ügynök lett volna. Csak jelentéktelen szereplői voltak Nagy Imre és mártírtársai újratemetési ceremóniájának a Belügyminisztérium állambiztonsági hálózatának tagjai 1989. június 16-án - mondta Rainer M. János, az 1956-os Intézet főigazgatója.
2009.06.12. 16:47
 
 
Részítélet a Gyurcsány ellen indított polgári perben
Részítéletet hirdetett a Fővárosi Bíróság pénteken a Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és Veres János volt pénzügyminiszter ellen indított polgári perben; a közérdekű adatok nyilvánosságához fűződő jog megsértésének megállapítására irányuló kérelmet a bíróság elutasította. A bíróság a felperesek keresetét a közérdekű adatok nyilvánosságához fűződő jog megsértésnek megállapítására irányuló kérelme vonatkozásában az államháztartás állapotáról szóló jelentés kiadása kapcsán elutasította - mondta az ügyben eljáró bíró. A bíróság ugyancsak elutasította a választás szabadságához való jog megsértésének megállapításra irányuló kérelmet. A részítélet ellen 15 napon belül lehet fellebbezni.
2009.06.12. 15:45
 
 
Mesterházy: az MSZP-nek újra kell gondolnia a politikáját
Az MSZP-nek újra kell gondolnia politikája tartalmát és stratégiáját; az elkövetkező időszak feladata ugyanis az lesz, hogy visszaszerezzük a párttól elfordult szavazókat - mondta Mesterházy Attila, az MSZP frakciójának vezetője Veszprémben. Nem alapértékeinken és céljainkon kell változtatni, hanem a célokhoz vezető utak kiválasztásán; sokkal jobban kell koncentrálnunk az emberek mindennapi gondjaira, a "kisemberek problémáira", s nem csak a "nagy ívű politikai kérdéseket" rendeznünk - tette hozzá. A kisemberek gondja "sok esetben közbiztonsági kérdésként is felvetődött az elmúlt időszakban", s éppen ezért kezdeményezzük, hogy a kormány ezen a szakpolitikai területen is alkosson új stratégiát - mondta a politikus.
2009.06.12. 15:25
 
 
MotoGP, Katalán Nagydíj: Talmácsi utolsó lett az első szabadedzésen
Talmácsi Gábor az utolsó, 19. helyen végzett a MotoGP első szabadedzésén pénteken, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján. A magyar pilóta teljesítménye nem meglepetés, hiszen pénteken délelőtt írt alá új csapatához, a Scot Racing Teamhez, és a 800 kcm-es Hondáján is most ült először. Talmácsi tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett - ebben a géposztályban lett 2007-ben világbajnok -, a mostani szezont pedig a 250 kcm-esek között kezdte, ám május 25-én a második motor hiánya és a médiajogok átruházásával kapcsolatos vita miatt szakított a Balatonring Teammel.
2009.06.12. 15:07
 
 
Lehívható az uniós nemzetközi finanszírozási csomag harmadik részlete
Létrejött a megállapodás az Európai Unióval (EU), június 11-én aláírták a Kiegészítő Egyetértési Megállapodást, amelynek alapján Magyarország lehívhatja nemzetközi finanszírozási csomag európai uniós részének harmadik részletét. A hitelrészlet folyósítására a hónap végéig sor kerül. Magyarország még az elmúlt év végén állapodott meg az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutalappal (IMF) egy 20 milliárd euró összegű finanszírozás csomagról. A pénzügyi támogatást négy részletben fizetik ki: az első 2 milliárd euró összegű részlet folyósítása 2008. december 9-én, a második 2 milliárd euró összegű részlet folyósítása 2009. március 26-án megtörtént.
2009.06.12. 15:06
 
 
Több mint kétezer éves katasztrófa áldozatait fedezték fel
Kétezer év előtti katasztrófa áldozatait fedezték fel Nagy-Britanniában - a fiatal férfiak járvány miatt vagy ütközetben veszíthették életüket, esetleg kivégezték őket. A 45 koponyára egy sírgödörben bukkantak Dorset közelében útépítés során. A sírgödör egy másik részén a régészek megtalálták a torzókat és a végtagokat. Az előzetes vizsgálatok szerint az áldozatok többsége fiatal férfi volt, akik körülbelül kétezer éve, a késővaskorban vagy a római kor legelején vesztették életüket - olvasható a The Guardian angol napilap online kiadásában.
2009.06.12. 15:04
 
 
Kórházba került Margaret Thatcher
Kartörés miatt kórházban kezelik Margaret Thatcher volt brit kormányfőt, miután elesett otthonában. A 83 éves Thatchert, aki rekord hosszú időn át, 1979-től 11 évig volt Nagy-Britannia miniszterelnöke a Konzervatív Párt élén, pénteken vitték be a délnyugat-londoni Chelsea and Westminster kórházba. Az első értesülések arról szóltak, hogy Thatchert orvosi ellátás után hazaengedik, de orvosai végül úgy döntöttek, hogy - tekintettel korára és az esetleges sokkra - megfigyelés végett egy éjszakára bent tartják - közölte a volt kormányfő irodája a BBC-vel. Az idős politikus szóvivője hangsúlyozta ugyanakkor, hogy komolyabb baj nincs.
2009.06.12. 14:40
 
 
Fellebbez az Újpest az MLSZ határozata ellen
Fellebbezést nyújt be az Újpest FC a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának csütörtöki határozata ellen, mert a klub szerint az MLSZ nem várta meg az írásos rendőrségi jelentést, ennek hiányában pedig nem dönthetett volna az ügyben. Ezt Csehi István, az Újpest ügyvezető igazgatója jelentette be sajtótájékoztatón. Amennyiben a fellebbviteli bizottság elutasítja a klub beadványát, úgy az MLSZ elnökségéhez, és akár a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordulnak az újpestiek. "Véleményünk szerint a fegyelmi bizottság hibát követett el, amikor nem várta meg a rendőrségi jelentést, amelyben a hatóság alátámasztotta, hogy a súlyos rendzavarást a Fehérvár FC szurkolói kezdeményezték - mondta Dányi Szilárd klubjogász.
2009.06.12. 14:10
 
 
NNI: 120 bejelentés érkezett a romák elleni támadások ügyében
Eddig 120 állampolgári bejelentés érkezett a rendőrséghez a romák sérelmére elkövetett bűncselekmények ügyében, a rendőrség mintegy száz bejelentést már ellenőrzött, de egyelőre nem jutott olyan információhoz, amely a közvélemény bevonásával közelebb vinne az elkövetők személyéhez - közölte a nyomozást folytató Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken az MTI-vel. Az NNI közleményében emlékeztetett rá: a romák sérelmére elkövetett nyolc bűncselekmény ügyében a legfelkészültebb kriminalisztikai szakemberek bevonásával, intenzíven nyomoz emberölés és emberölési kísérlet bűntette miatt, a bűncselekményeknek összesen 53 sértettje van, közülük öten meghaltak, négyen megsérültek.
2009.06.12. 13:48
 
 
Aláírták a 2010-es pécsi EKF-programok támogatását
Ünnepélyes keretek között pénteken aláírták az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program 2010-es eseményeiről, valamint az ezek mintegy 1,85 milliárd forintos támogatásáról szóló dokumentumot; az okmányt Hiller István kulturális miniszter és Páva Zsolt, Pécs polgármestere látta el kézjegyével a baranyai megyeszékhelyen. A tárcavezető hangsúlyozta: a jövőben is határozott, gyors döntéseket vár Pécstől. Hiller István hozzátette: a város egyedülálló esélyt kapott, hiszen biztos, hogy 2016-ig más magyar város nem büszkélkedhet az Európa Kulturális Fővárosa címmel.
2009.06.12. 13:33
 
Nyilvánosak a májusi rekordgyorshajtások felvételei
Közzétette pénteken a rendőrség annak a három, gyorshajtás miatt lefotózott autónak a fényképét, amelyek sofőrjei a legnagyobb mértékben lépték át a sebességhatárt májusban. Mindhárom esetben 130-130 ezer forintos bírságot szabtak ki. Két autót az autópályán fotóztak le a rendőrök: az egyik 221-el haladt, a másik a 80-as korlátozás ellenére 162 kilométeres óránkénti sebességgel. A harmadik jármű Vatta belterületén 50 helyett 114 kilométeres óránkénti sebességgel közlekedett. Május 2-ától a közigazgatási bírságra vonatkozó rendelkezések megváltozása miatt a kilométer/órában megadott mértékétől függ, milyen összegű bírságra számíthat a sofőr.
2009.06.12. 13:22
 
 
Sólyom: nem szabad hozzányúlni a családtámogatási rendszerhez
Nem szabad hozzányúlni a családtámogatási rendszerhez, tekintettel Magyarország demográfiai helyzetére és arra az értékre, amelyet a család hordoz - jelentette ki Sólyom László pénteken Nápolyban. Az államfő az Arraiolos-csoport találkozójára - európai államfők kötetlen megbeszélésére - érkezett a délolasz városba, a hivatalos program kezdete előtt nyilatkozott a magyar sajtónak. Az újságírók többek között arról kérdezték, miért utalta vissza a parlament elé a gyermekvédelmi és gyámügyi igazgatásról szóló törvény módosítását.
2009.06.12. 13:13
 
 
C. Ronaldo a Real Madridhoz szerződését Paris Hiltonnal ünnepelte
Pezsgővel és Paris Hiltonnal ünnepelte Cristiano Ronaldo azt, hogy átigazol a Real Madridhoz a Manchester Unitedtől. A The Sun című londoni bulvárlap fényképes beszámolóval illusztrálta, mekkora bulit csapott a portugál futballcsillag annak örömére, hogy világrekordot jelentő összegért - 94 millió euróért - elszerződik a spanyol királyi gárdához, ahol idényenként - átlagosan és nettó - 9 és fél millió eurót fog keresni. A bajnoki szezont követő pihenőjét jelenleg Kaliforniában töltő Ronaldo az egyik hollywoodi éjszakai bárban rúgott ki a hámból. A fényképek és az újságcikk tanúsága szerint kétórás, és mintegy 17 és fél ezer eurót kóstáló pezsgőzéssel, a hírhedt-híres amerikai celeb társaságában.
2009.06.12. 12:54
 
 
OÉT: a munkaadók ragaszkodnak az iparűzési adó levonhatóságához
A munkáltatói oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a helyi iparűzési adó levonható legyen a társasági nyereségadó alapjából - közölte Rolek Ferenc, az oldal szóvivője, az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki plenáris ülésén. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) alelnöke rögzítette: amennyiben az iparűzési adó összege nem lesz levonható a társasági nyereségadó alapjából, akkor a munkáltatók nem érdekeltek a béren kívüli juttatások megkötésében.
2009.06.12. 12:52
 
 
Madonna örökbe fogadhat még egy afrikai gyereket
Engedélyezte a malawi legfelsőbb bíróság pénteken, hogy Madonna még egy malawi kisgyermeket örökbe fogadjon. Mint Lovemore Munlo, a bíróság elnöke elmondta: azért döntöttek így, mert Madonna megmutatta, hogy kész segíteni a malawi árvákon, és a négyesztendős Mercy Jamesnek jobb élete lehet az amerikai sztár mellett. Az énekesnő 2006-ban adoptált egy malawi félárvát, az akkor 13 hónapos David Bandát, s a közelmúltban kérelmezte egy újabb árva gyermek örökbefogadását. Kérvényét azonban első fokon elutasították, az indoklás szerint azért, mert nem él az afrikai országban. A bírósági határozat végleges, azon nem lehet változtatni.
2009.06.12. 12:50
 
 
Fodor Gábor: teljes megújulásra van szükség
Fodor Gábor kudarcnak értékelte a vasárnapi európai parlamenti választások eredményét, mert közelébe sem jutottak kitűzött céljuknak. Az SZDSZ elnöke a párt ügyvivői testületének pénteki ülése után, sajtótájékoztatóján azt mondta: teljes körű megújulásra van szükség, amelynek ki kell hatnia programjukra, a személyekre és az SZDSZ szervezeti működésére. Közölte: az ügyvivői testület javasolja a párt országos tanácsának, hogy szombati ülésén hívja össze a szabad demokraták küldöttgyűlését. Miután lefolytattuk azokat a vitákat, amelyek eldöntik, hogy merre kell továbbmenniük, a küldöttgyűlést a lehető legkorábbi időpontra kellene összehívni - mondta a pártelnök.
2009.06.12. 12:47
 
VDSZSZ: akár vasutassztrájk is lehet a létszámleépítés miatt
Akár újabb vasutassztrájk is elképzelhető, ha a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a munkáltató elbocsátásokat érintő munkaügyi vitája nem vezet eredményre - mondta Bárány Balázs Péter, a VDSZSZ Szolidaritás érdekvédelmi alelnöke a szakszervezet pénteki debreceni demonstrációján. Barna István, a VDSZSZ területi ügyvivője Debrecen főterén, mintegy száz demonstráló előtt kifejtette: a munkáltató megszegte a foglalkoztatási garanciát és 50 munkavállaló csoportos leépítését tervezi. Ez ellen a VDSZSZ fel fog lépni - tette hozzá.
2009.06.12. 12:25
 
 
A kormány a cafetéria megadóztatására 25%-os kulcsot javasol
A béren kívüli juttatásoknál - cafetéria - kedvezményes 25 százalékos kulcsot javasol a kormány - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki plenáris ülésén. A pénzügyminiszter szerint a 25 százalékos kulcs esetén, amennyiben a munkaadók az eddigi juttatások felét nyújtják, a költségvetés bevétele akkor is nagyobb lehet, mintha a munkaadók eredeti, 10 százalékos javaslatát fogadták volna el, amelynél majdnem teljesen megmaradtak volna a juttatások - magyarázta a pénzügyminiszter. A kedvezményes körbe tartozó tételek közül elsőként a melegétel utalványokat nevezte meg Oszkó Péter, ahol a havi 12 ezer forintos keret 18 ezerre nőhetne.
2009.06.12. 12:20
 
 
Forma-1: 13 csapat szerepel a 2010-es rajtlistán
13 csapat - közte mind a tíz idei - szerepel a jövő évi Forma-1-es rajtlistán, amelyet pénteken hozott nyilvánosságra a FIA. Öt istálló - a McLaren-Mercedes, a BMW-Sauber, a Renault, a Toyota és a Brawn GP - csak feltételes indulási jogot kapott, ezeket további egyeztetésre kéri a szervezet. Esetükben június 19-ig várható a végleges döntés. A másik öt csapat - Ferrari, Red Bull Racing, Toro Rosso, Williams és Force India - esetében nincs szükség újabb egyeztetésre. Új istálló az F1-es palettán a spanyol Campos GP, a brit Manor és az amerikai US F1. A Ferrari a lista kihirdetése után azonnal jelezte: bár rajtengedélyt kapott, ha az új szabályok érintetlenül maradnak, nem indul a jövő évi sorozatban.
2009.06.12. 12:16
 
OÉT: a munkáltatók 10%-os adókulcsot javasolnak a béren kívüli juttatásokra
A munkaadók továbbra is tíz százalékos adókulcsot javasolnak a béren kívüli juttatásokra, a munkavállalók a legelterjedtebb juttatásokat adómentesen hagynák - hangzott el az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén. Pataky Péter, a munkavállalói oldal szóvivője elmondta, az szja-rendszer és a béren kívüli juttatások adóztatásának kormányzat által tervezett átalakítása még optimista számítások szerint is 250 ezer forintos havi jövedelemig összességében rontaná a munkavállalók pozícióját. Rolek Ferenc a munkáltatók nevében a béren kívüli juttatásokról kijelentette: a kormány által tervezett többletterhek mellett a munkáltatók 99 százaléka nem fogja nyújtani azokat.
2009.06.12. 12:05
 
 
Talmácsi a MotoGP-ben folytatja
Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, a MotoGP-ben, a Scot Racing Teamben folytatja a pályafutását. Ezt a 125 kcm-es kategóriában 2007-ben világbajnok magyar versenyző menedzsmentje közölte pénteken az MTI-vel. Talmácsi már a hétvégi Katalán Nagydíjon is rajthoz áll Barcelonában. A magyar pilóta tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett, idén a 250 kcm-ben szerepelt, ám május 25-én szakított a Balatonring Teammel.
2009.06.12. 11:46
 
 
Legerősebb csapatával érkezik a Hertha BSC Budapestre
Legerősebb összeállításában érkezik Budapestre a Dárdai Pált is foglalkoztató német Hertha BSC labdarúgócsapata, amely július 14-én, az Üllői úton játszik barátságos mérkőzést az NB I-be visszajutott Ferencvárossal. Ezt Gelei Károly, a találkozót szervező cég vezetője jelentette be az esemény pénteki sajtótájékoztatóján. A belépők 2500-4900 forintos áron kaphatóak, elsősorban az Albert Stadion pénztáraiban, valamint az ismert jegyirodákban.
2009.06.12. 11:30
 
 
NBA-döntő: a Lakers egy győzelemre a végső diadaltól
A Los Angeles Lakers már 3-1-re vezet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) négy sikerig tartó döntőjében, miután hosszabbítás után legyőzte a házigazda Orlando Magicet, így már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy elhódítsa 16. bajnoki trófeáját. Eredmény: Orlando Magic-Los Angeles Lakers 91-99 (24-20, 25-17, 14-30, 24-20, 4-12). Legjobb dobók: Bryant 32, Gasol 16, Ariza 16, Fisher 12, illetve Türkoglu 25, Howard 16, Pietrus 15. A finálé magyar idő szerint hétfőn hajnalban folytatódik, ugyancsak Orlandóban.
2009.06.12. 11:14
 
 
Újabb három holttestet találtak meg a lezuhant repülő utasai közül
Újabb három holttestet emeltek ki az Atlanti-óceánból abban a körzetben, ahol az Air France utasszállító repülőgépe valószínűleg lezuhant. Ezzel 44-re emelkedett a megtalált áldozatok száma - jelentette be egy brazil katonai szóvivő. A francia légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó járata pünkösdhétfőn tűnt el az óceán felett, fedélzetén 228 emberrel, köztük négy magyar állampolgárral és egy szlovákiai magyarral. Az újabb holttestek megtalálását Ramón Cardoso, a brazil légierő tábornoka jelentette be helyi idő szerint csütörtökön. Arról nem beszélt, hogy női vagy férfi halottakat emeltek-e ki az óceánból.
2009.06.12. 11:10
 
Az MSZP felajánlásokat vár a száz leggazdagabb embertől a kríziskezelő alapba
Az MSZP egyszeri felajánlást vár Magyarország száz leggazdagabb emberétől, az országos és helyi politikusoktól, valamint a bankoktól és vállalkozásoktól a kríziskezelő alap feltöltésére - mondta Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója. Magyarország első száz leggazdagabb vállalkozója személyesen vállaljon egyszeri segítséget az alap feltöltésében, ugyancsak vállaljon szerepet minden politikus, legyen országos, vagy önkormányzati - közölte a kormánypárti képviselő. Hozzátette: ugyanezt várják minden olyan vállalattól, pénzintézettől és banktól, amely állami segítséget kapott az elmúlt években azért, hogy működni tudjon.
2009.06.12. 11:06
 
 
Oszkó: eltűnik a cafetéria 400 ezer forintos határa
A kormány, elfogadva a szociális partnerek javaslatát a 2010. évi adóváltozásoknál a cafetéria 400 ezer forintos összeghatárát megszünteti, miközben egyes elemeinek lesznek korlátai - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén. Oszkó Péter elmondta: a kormány az OÉT pénteki ülésén le kívánja zárni a béren kívüli juttatásoknál alkalmazható kedvezményes körnek és a kedvezményes juttatás adómértékének meghatározását. A kormány befogadta azt a szakszervezeti javaslatot, hogy a személyi jövedelemadóból levonható lesz a tagdíj, s a vagyonadó körébe nem kerülnek be a szakszervezeti üdülők - jelezte a pénzügyminiszter.
2009.06.12. 11:00
 
 
Megkezdődött az SZDSZ ügyvivő testületének ülése
Megkezdődött az SZDSZ ügyvivő testületének (üt) ülése péntek délelőtt a párt fővárosi székházában. A párt a legutóbb szerdán tartott ülést, amelyen négy ügyvivő - Béki Gabriella, Gulyás József, Léderer András és Csőzik László - bejelentette, hogy kilép a testületből. A politikusok elmondták, hogy döntésüket már márciusban meghozták, amikor a szabad demokraták a Bajnai-kormány támogatása mellett döntöttek, viszont nem hozták nyilvánosságra, mert nem akarták megzavarni a párt kampányát. Fodor Gábor pártelnök a vasárnapi európai parlamenti választást követően felajánlotta lemondását, miután az SZDSZ a voksolás eredménye szerint nem szerzett mandátumot.
2009.06.12. 10:39
 
 
Csaknem kétszázszor vonultak ki a tűzoltók a csütörtöki vihar miatt
Összesen 197 alkalommal kértek segítséget a tűzoltóktól a csütörtök esti vihar miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelem szóvivője péntek reggel. A tűzoltókat a legtöbbször vízszivattyúzás és fakidőlés miatt riasztották, emellett hét alkalommal épületkárhoz is kivonultak. Személyi sérülés egy helyen, a Hajdú-Bihar megyei Vámospércsen történt, ahol villám csapott egy épületbe, és hárman könnyebben megsérültek. Az ország északi részén, Komárom-Esztergom megyében kapta a tűzoltóság a legtöbb riasztást, 51 alkalommal kellett vizet szivattyúzniuk a szakembereknek.
2009.06.12. 08:01
 
 
Mégsem kell közzétenni a CIA vallatásról készült fényképeit
A New York-i szövetségi bíróság ideiglenesen felfüggesztette helyi idő szerint csütörtökön azt a rendelkezését, hogy közzé kell tenni a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) terrorgyanús személyek vallatásáról készült fényképeit. Így a bíróság időt hagyott Barack Obama elnök kormányának arra, hogy megindokolja a legfelsőbb bíróságnak: miért nem tartja helyesnek a képek nyilvánosságra hozatalát. A kormány eredetileg azt mondta, hogy közzéteszi a képeket, de Obama májusban visszakozott ettől, arra hivatkozva, hogy a közzététel az amerikai katonák elleni erőszakhullámot idézhetnek elő külföldön. A bíró csütörtökön - indoklás nélkül - visszavonta korábbi rendelkezését.
2009.06.12. 07:27
 
 
Színészi babérokra tör Justine Henin volt teniszező
A teniszpálya után a színpadon is megmutatja tehetségét Justine Henin, a női világranglista egykori éllovasa. A 27 éves, tavaly visszavonult játékos a "Hagyd abba a sírást, Penelopé!" című darabban lép majd fel, az előadást októbertől decemberig, a francia nyelvű Vallóniában láthatják majd a nézők - adta hírül az egyik belga rádió. A francia Michele Bernier komédiájában Henin - aki televíziós műsorokban már vállalt kisebb szerepeket - egy szarkasztikus írónőt alakít. Henin egyesben 43 WTA-tornagyőzelmet aratott, ezek közül hét Grand Slam-diadal volt. 2008 májusában, világelsőként jelentette be visszavonulását, azóta csak elvétve lehetett látni a teniszpályán.
2009.06.12. 07:24
 
 
Medián: a többség elfogadhatónak tartja a vagyonadót
A megkérdezettek többsége elfogadhatónak tartja a vagyonadó bevezetését, igaz csupán minden huszadik háztartásban tartanak attól, hogy nekik is fizetniük kellene - derül ki Népszabadság megbízásából készült Medián-felmérésből, amelyet a lap pénteki száma közöl. A május 22-27. között, 1200 ember személyes megkérdezésén alapuló kutatás szerint a vagyonadóról a megkérdezettek 96 százaléka hallott, és az emberek 56 százaléka alapjában véve támogatja is, hogy a 30 millió forintnál drágább ingatlanok és egyéb, nagy értékű vagyontárgyak után külön adót kelljen fizetni.
2009.06.12. 07:15
 
 
A Microsoft az Internet Explorer nélkül dobja piacra Európában a Windowst
A Microsoft amerikai szoftvergyártó cég bejelentette csütörtökön, hogy Európában az Internet Explorer webböngésző nélkül dobja piacra a Windows operációs rendszer legújabb változatát. A bejelentés nem sokkal azelőtt történt, hogy az Európai Bizottság eldönti: helytálló-e az uniós versenyügyi hivatal idén januári megállapítása, miszerint a Microsoft sérti a versenyt azzal, hogy a Windowst a keresőprogrammal együtt, utóbbit az előbbibe integrálva értékesíti. A versenyügyi biztos szerint ugyanis a Microsoft visszaél uralkodó piaci helyzetével, versenyelőnyre tesz szert a többi böngészőgyártóval szemben.
2009.06.12. 07:09
 
 
Megállapította az OVB az EP-választás jogi végeredményét
Megállapította az Országos Választási Bizottság (OVB) a június 7-ei európai parlamenti (EP) választás jogi végeredményét, miután összesítette a Magyarországon és a külképviseleteken leadott szavazatokat. A mandátumok kiosztását a külképviseleteken leadott, és csütörtökön Budapesten összesített szavazatok már nem befolyásolták, így a véglegesnek tekinthető eredmény szerint a Fidesz-KDNP 14 mandátumot, az MSZP négyet, a Jobbik hármat, míg az MDF egy mandátumot kap. A mandátumszerzéshez szükséges 5 százalékos határ 144.808 szavazat volt. A 8.023.217 választópolgárból 2.921.779-en jelentek meg az urnák előtt, ebből érvényesen 2.896.179-en szavaztak.
2009.06.12. 07:05
 
 
WHO: egy-két évig fog terjedni a világon az új influenza
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azzal számol, hogy egy-két évig fog terjedni a világon az új influenza A(H1N1) vírusa. Margaret Chan, a szervezet igazgatója közölte ezt a WHO genfi székhelyén, kevéssel azután, hogy az Egészségügyi Világszervezet világjárvánnyá nyilvánította az új influenzát, és közölte, hogy a legmagasabb, hatos szintre emeli az új influenzával kapcsolatos készültség szintjét. Chan elmondta: a szakemberek általános megítélése szerint mérsékelt a jelenlegi járvány, ezért a WHO ismét csak azt ajánlja, hogy az államok tartózkodjanak mindenféle utazási és áruszállítási korlátozás bevezetésétől. Aggasztja viszont az ENSZ szakosított szervét, hogy nem sikerült megállítani a vírus terjedését.
2009.06.11. 21:10
 
 
Talmácsi Gábor a MotoGP-ben folytathatja
Internetes sajtóértesülés szerint Talmácsi Gábor a japán Takahasi Juki helyére pályázik a gyorsasságimotoros-világbajnokságon a MotoGP-ben szereplő Scot Honda csapatánál. A motogphirek.hu portál csütörtökön olyan meg nem erősített hírek birtokába jutott, melyek szerint Talmácsi egykori kenyéradójánál - akkoriban még Humangest Honda néven futott és csak 125-ös, valamint 250-es csapata volt - köthet ki, azonban ezúttal királykategóriás csapatban. A Scot Honda versenyzője, Takahasi Juki alatt ugyanis állítólag nagyon "rezeg léc". Ebben az idényben eddig többnyire a mezőny végén kullogott, így könnyen előfordulhat, hogy a jobb eredmények reményében a magyar motoros kerül a helyére.
2009.06.11. 20:47
 
 
Nem a modellek kellenek a férfiaknak
Nem a modellalkatú és a Playboy középső oldalán szereplő nőkre vágynak a férfiak, hanem az átlagos méretekkel bírókra - állítják tudósok. A kutatók szerint a férfiak a 14-es, vagyis az európai méret szerint a 42-es ruhákat viselő hölgyeket részesítik előnyben a szupermodellek alkatával szemben. A férfiak számára a 25 és 44 év közötti nők korosztályát tekintve vonzóbbak voltak az átlagos méretek mint a szupermodell-alkatok. "A hagyomány azt mondja, hogy csak egy meghatározott derék-csípő mérettel lehetsz vonzó, nem számít, hogy a tested többi része milyen" - mondta a kutatás vezetője a New Scientist című magazinnak. "A mi tanulmányuk megmutatja, hogy ez tévhit" - tette hozzá.
2009.06.11. 20:44
 
 
Kóka: az SZDSZ támogatja a Bajnai-kormányt
A Szabad Demokraták Szövetsége továbbra is támogatja Bajnai Gordon miniszterelnököt, annak ellenére, hogy az európai parlamenti választáson elszenvedett megsemmisítő vereség zűrzavart idézett elő a liberális pártban - derült ki Kóka János nyilatkozatából, amelyet a Reutersnak adott. A vasárnapi EP-választás eredménye miatt lemondott a párt elnöke és több vezető politikusa. Elemzők azt sugalmazták, hogy ez meggyengítheti a párt azon szándékát, hogy támogassa a kormányt - jegyezte meg a hírügynökség. Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője azonban kijelentette, hogy továbbra is kiállnak a Bajnai-kormány mellett.
2009.06.11. 19:42
 
 
Czink bejutott a negyeddöntőbe a birminghami tenisztornán
Czink Melinda óriási bravúrral bejutott a negyeddöntőbe a 220 ezer euró összdíjazású, birminghami füvespályás női tenisztornán, csütörtökön, miután nagy csatában, 2 óra 22 perc alatt, három játszmában nyert a harmadik helyen kiemelt kanadai Aleksandra Wozniak ellen. Tovább növeli a világranglistán 57. magyar teniszező sikerének értékét, hogy csütörtökön két meccset kellett lejátszania, ugyanis a cseh Barbora Zahlavova Strycova elleni összecsapása szerdán eső miatt félbeszakadt. Eredmény: nyolcaddöntő: CZINK (16.)-Wozniak (kanadai, 3.) 6:7 (7-9), 7:5, 7:5.
2009.06.11. 19:28
 
 
Nők tervezték a legújabb BMW-t
Három hölgy is szerepel az újjászületett BMW Z4 roadster tervező gárdájában: Juliane Blasi az autó dinamikus külsejéért, Nadya Arnout a stílusos belső térért, Hilke Schaer pedig a színekért és anyagokért felelt. A három hölgy - bár nem vezetői a neves autógyár tervező csapatának - évek óta dolgozik a BMW alkotó műhelyében. Juliane Blasi azt nyilatkozta az autó tervezésekor, hogy dinamikusat szeretett volna alkotni, rohanó ívekkel, vonalakkal, amiket az emberi test inspirált. Az új autót kifejezetten vonzónak, szexinek, férfiasnak és sportosnak érzi.
2009.06.11. 19:22
 
 
Az internetezők segítségét kérik a 112-es rendszámú új elem elnevezéséhez
Az internetezők segítségét kéri a honlapján a BBC a 112-es rendszámú elem elnevezéséhez: az elem létezését 13 évvel felfedezése után igazolták vissza. Sigur Hofmann professzornak, a darmstadti Nehézionkutató Intézet (GSI) munkatársának, a szupernehéz elemek előállítására alakult kutatócsoportot vezetőjének és munkatársainak részecskegyorsítóban sikerült előállítania az új elemet, cink és ólom atommagok ütköztetésével, amelyek 30, illetve 82 protont tartalmaznak. Az ütköztetésből származó elem atommagjában 112 proton van.
2009.06.11. 19:09
 
 
Michael Jacksont londoni koncertsorozata miatt perlik
Egy amerikai koncertszervező cég 40 millió dollárra perli Michael Jacksont; szerintük az énekes korábbi szerződését megszegve kötötte le londoni koncertjeit. A New Jersey-i központú AllGood Entertainment Inc. szerdán fordult a szövetségi bírósághoz New Yorkban, azt állítva: az énekes menedzserével, Frank DiLeóval tavaly novemberben megállapodtak, hogy Michael Jackson és testvérei, a Jackson 5 többi tagja, valamint Janet Jackson részvételével koncertet szerveznek 2009 nyarára. Az AllGood állítása szerint a megállapodás kimondta, hogy a sztár a "családegyesítő" koncert előtt, és az azt követő három hónapban nem is léphet fel máshol.
2009.06.11. 18:43
 
 
Virágzik a Tisza Szeged alatt
Tiszavirágok lepték el a folyó felszínét Szeged és az országhatár között, rajzó kérészek ezreit látni a Tisza-partján esténként. A Tisza alsó, az országhatárhoz közeli szakaszán szerdán este volt az első nagyobb rajzás, egy százötven-kétszáz méteres partrészen négy-ötezer kérész járta násztáncát - mondta Kasza Ferenc, a Csongrád Megyei Madártani Egyesület tagja. Az idei esztendőben várhatóan sok tiszavirág bújik elő errefelé, mivel 2000-ben, 2003-ban és 2006-ban is szép számmal volt a három esztendő alatt felnövő rovarokból - közölte a szakember.
2009.06.11. 18:34
 
 
Magyarországon nincs szükség új intézkedésre a világjárvány miatt
Egyelőre nem szükséges újabb intézkedés bevezetése Magyarországon amiatt, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) világjárvánnyá nyilvánította az új influenzát - mondta Székely Tamás egészségügyi miniszter. A WHO és Európai Járványmegelőzési és Ellenőrzési Központ ajánlásai alapján elkészítették, és aktualizálták a magyarországi pandémiás tervet - közölte Székely Tamás. Mint mondta, a szükséges intézkedések végrehajtása már folyamatban vannak, tehát "semmiféle újabb intézkedésre jelen pillanatban nincsen szükség". A WHO csütörtökön közölte tagállamaival, hogy a legmagasabb, hatos szintre emeli az új influenzával kapcsolatos készültség szintjét.
2009.06.11. 18:27
 
Újabb lépések a távfűtés versenyhátrányának csökkentésére
Újabb lépések várhatók a távfűtés versenyhátrányának további csökkentésére - tudta meg az MTI közigazgatási forrásokból. Tájékoztatásuk szerint Bajnai Gordon kormányfő és Demszky Gábor főpolgármester hétfőn fogja bejelenteni az újabb intézkedéseket. Az újabb lépések között szerepel például az is, hogy kormányzati intézkedéssel átalakítják a keresztfinanszírozási rendszert. A jelenlegi elosztási díjat 20-100 köbméteres fogyasztóknál fenntartanák, csakúgy, mint a szabadpiacon vásárló fogyasztók rendszerhasználati díját. Mintegy 4 százalékos versenyhátrány csökkentést remélnek attól a lépéstől, hogy az 500 köbméter felett fogyasztók rendszerhasználati díját csökkentenék.
2009.06.11. 17:53
 
 
F1: utoljára tárgyal Mosley a szabálymódosításokról a csapatokkal
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke csütörtökön Londonban tárgyal a Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) vezetőivel annak érdekében, hogy megállapodjanak a szabálymódosítások miatt kialakult vitában. Az FIA pénteken hozza majd nyilvánosságra azoknak az istállóknak a nevét, amelyek elindulhatnak a 2010-es világbajnoki szezonban, a FOTA tagjai azonban egyelőre még azzal fenyegetőznek, hogy kivonulnak a sorozatból, ha a tervezett szabályok módosítás nélkül lépnek életbe.
2009.06.11. 17:50
 
Kétszázkilencvenhárom kilométeres dugó Brazíliában
Kétszázkilencvenhárom kilométer hosszú dugó alakult ki szerda estére Brazíliában, Sao Paulóban. A heves esőzések, az esti csúcsforgalom, valamint az ünnepek miatt korábban kezdődött hétvégi kirajzás okozta a mega gépkocsiáradatot. Az este 19.00 órakor észlelt 296 kilométeres sor szinte megfelel a Bécs-Prága közötti útvonal hosszúságának. Ez új rekord, a korábbi dugó "csak" 266 kilométeres volt, tavaly május 9-én "állították" be ugyancsak Sao Paulóban. A brazil nagyvárosban - előtelepüléseivel együtt - 20 millióan laknak és mintegy 6 millió autó, busz és egyéb járművük van, ez a gépkocsipark naponta 800 új autóval bővül.
2009.06.11. 17:16
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056[2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista