2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  családbarát munkahely
127675 találat
 
 
Helikoptereket küld Afganisztánba a magyar honvédség
Két Mi-17-es típusú helikoptert küld Afganisztánba a magyar honvédség 2011-ben; a gépekkel 30 főnyi kezelőszemélyzet is érkezik a közép-ázsiai országba - jelentette be Szekeres Imre honvédelmi miniszter kedden az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarok bizottsága előtt tartott beszámolójában. A tárcavezető elmondta, hogy több más NATO-tagállammal összefogva, a megfelelő logisztikát közösen biztosítva küldhet helikoptereket Afganisztánba a magyar honvédség.
2009.10.27. 14:30
 
 
Balázs Péter: Magyarország nem enged a Benes-dekrétumok ügyében
Magyarország elutasítja, hogy a Lisszaboni Szerződés cseh ratifikálása érdekében az Európai Unió bármilyen módon említést tegyen a Benes-dekrétumokról - mondta Balázs Péter magyar külügyminiszter Luxembourgban, az EU-országok kétnapos külügyminiszteri értekezlete után. "Magyarország számára ez olyan vörös vonal, amelyet nem szabad átlépni" - fogalmazott, és ezt az álláspontot azzal indokolta, hogy az EU reformszerződése a jövőről, és nem a múltról szól. Magyarország - tette hozzá - azt is elutasítja, hogy módosítsák a Lisszaboni Szerződést, illetve hogy bármi olyan megoldást illesszenek hozzá, amely újabb ratifikációt igényel.
2009.10.27. 14:15
 
 
Az EU-ban a többség azonnali lépéseket sürget a szegénység ellen
Az európai uniós lakosság 73 százaléka a hazájában jelen lévő széles körű problémaként tekint a szegénységre, 89 százalékuk pedig azonnali lépéseket vár kormányától a probléma kezelése érdekében - derül ki egy kedden közzétett, átfogó uniós közvélemény-kutatásból. Magyarországon kiemelkedően magas, 96 százalékos azoknak az aránya, akik széles körű jelenségként ítélik meg a szegénységet. A brüsszeli bizottság adatai szerint az Európai Unió lakosságának 16 százaléka (Magyarországon 12), összesen közel 80 milliónyi lakos él a szegénységi küszöb alatt, és olyan súlyos problémákkal küzd, mint a foglalkoztatáshoz, oktatáshoz, fedélhez, szociális és pénzügyi szolgáltatásokhoz jutás akadályai.
2009.10.27. 13:45
 
 
Befejeződött a vasutassztrájk
Befejeződött a kétórás országos figyelmeztető vasutassztrájk, az öt reprezentatív szakszervezet kedd délelőtt 10 és 12 óra között a mellékvonalak tervezett bezárása ellen tiltakozott. A MÁV megkezdte a menetrend szerinti közlekedés helyreállítását. A budapesti elővárosi forgalomban a délutáni órákra a vonatforgalom már kiszámíthatóvá válik, míg a távolsági és InterCity vonatok előreláthatóan az esti, későesti órákban menetrend szerint közlekednek. Az érkező nemzetközi vonatokat a határállomások befogadták, délben elindultak, az induló nemzetközi vonatok pedig az eredeti menetrendjükhöz képest késve közlekednek.
2009.10.27. 13:30
 
 
Beoltatta magát az új vírus ellen az egészségügyi miniszter
Beoltatta magát az egészségügyi miniszter az új influenzavírus elleni oltóanyaggal kedden. A védőoltást az Egészségügyi Minisztérium foglalkozás-egészségügyi orvosa adta be a tárcavezetőnek a minisztériumban, miután Székely Tamás egy budapesti patikában megvásárolta az oltóanyagot. A miniszter kérdés kapcsán elmondta: azt szeretné, ha a magyar lakosság hatvan százaléka be lenne oltva, mert így azok is védetté válnak, akik nem oltatják be magukat. Székely Tamás közölte: egyelőre nem gondolkodnak azon, hogy mindenki számára ingyenessé tegyék az oltóanyagot, mert még nincs arról szó, hogy felesleges mennyiségek maradnának.
2009.10.27. 13:30
 
 
Hónig Péter ellenzi a vasúti sztrájkot, mert szerinte káoszt okoz
Ellenzem a sztrájkot, és nagyon nehezményezem, amikor a szakszervezetek vasút által fizetett vezetői azt nyilatkozzák, hogy sikeres a sztrájk, mert káoszt tudtak okozni a vasúti közlekedésben - mondta kedden Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter. A tárca vezetője azt követően válaszolt újságírók kérdéseire, hogy részt vett a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd közötti vasútvonal korszerűsítésének projektindító ünnepségén. Kifejtette: a szaktárca szívesen folytat tárgyalásokat olyan alternatív javaslatokról, amelyek a szükséges megtakarításokat eredményezik, de ilyenekkel eddig a szakszervezetek nem rukkoltak elő.
2009.10.27. 13:15
 
 
A luxemburgi miniszterelnök elvállalná az EU elnökségét
Jean-Claude Juncker elvállalná az Európai Tanács állandó elnöki tisztjét. A luxemburgi miniszterelnök ezt a Le Monde című francia napilap internetes oldalán kedden közzétett interjúban mondta. Az euróövezeti pénzügyminiszterek csoportját, az Eurogroupot vezető politikus ezzel csatlakozott Tony Blair volt brit és Jan Peter Balkenende holland kormányfőhöz, akik már korábban jelezték, hogy nem utasítanák vissza a felkérést. Juncker nevét már hosszú ideje emlegették lehetséges jelöltként a Lisszaboni Szerződéssel létrehozandó posztra, de a politikus most először fejezte ki egyértelműen, hogy érdekelné az ajánlat.
2009.10.27. 13:15
 
 
Pislogásra késztető szemüveg a száraz monitorbámulóknak
Pislogásra késztető szemüveget fejlesztett ki egy japán cég, amely elsősorban megszállott videojátékosoknak és könyvmolyoknak ajánlja a száraz szem elleni eszközét. A 40 ezer jenbe (78 ezer forintba) kerülő szemüveg érzékelői a szemhéj mozgását figyelik. Ha az eszköz viselője a számítógép előtt ülve a természetesnél kevesebbszer, legalább öt másodpercig nem pislog, a szemüveg "bepárásodik". A folyadékkristályos kijelző addig átláthatatlan marad, míg nem érzékel egy újabb pislantást. A Maszunaga optikai vállalat szemüvegei azóta fogynak jobban, hogy Sarah Palin volt amerikai alelnökjelölt a japán cég tervezte szemüvegben jelent meg tavaly a nyilvánosság előtt.
2009.10.27. 12:15
 
 
Egy tanú szerint Zuschlag megkapta a telefonlehallgatásairól készített anyagokat
Egy tanú szerint Zuschlag János részben szóban, részben írásban megkapta a telefonlehallgatásairól készített anyagokat. Zuschlag János értesített arról, hogy telefonbeszélgetéseit lehallgatják, sőt megkapta a lehallgatott beszélgetések írott anyagát is - közölte a Zuschlag-per keddi tárgyalási napján kihallgatott tanú a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. "Nem mondta, hogy kitől származik az információ, de azt közölte, hogy attól a csoporttól kapta az információt a lehallgatásról, akik szervezik ezt a tevékenységet" - mondta a tanú.
2009.10.27. 11:45
 
 
Fegyverembargót vezet be az Európai Unió Guinea ellen
Fegyverembargót vezet be az Európai Unió az afrikai Guinea ellen a kormányellenes tüntetőkkel szembeni szeptemberi véres fellépés miatt, feloldják ugyanakkor a fegyverszállítási tilalmat a közép-ázsiai Üzbegisztán ellen. Az EU-tagországainak luxembourgi külügyminiszteri találkozóján született döntés értelmében az unió a szeptember 28-i guineai vérontás miatt a katonai junta tagjaira vonatkozó beutazási tilalmat is elrendel, illetve a felelősök nem juthatnak hozzá külföldön tartott vagyonukhoz sem.
2009.10.27. 11:45
 
 
Forma-1: Glock Abu-Dzabiban sem állhat rajthoz
Nem állhat rajthoz a vasárnapi Abu-Dzabi Nagydíjon Timo Glock, a Forma-1-es Toyota istálló pilótája. A német versenyző az október 3-i Japán Nagydíj időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet. A 27 esztendős versenyző Szuzukában a célegyenes előtt, mintegy 200 km/órás sebességgel a gumifalba csapódott, és helikopterrel szállították kórházba. Glock azóta térd- és hátsérülésekkel bajlódik, s az orvosok szerint a teljes felépüléséig még legalább két hetet kell várni. Az Egyesült Arab Emírségekben sorra kerülő, idei utolsó versenyen - ahogyan legutóbb, a Brazil Nagydíjon is - a japán Kobajasi Kamui ül majd Glock Toyotájában.
2009.10.27. 11:15
 
 
Megkezdődött a vasutassztrájk
Megkezdődött az országos figyelmeztető vasutassztrájk, az öt reprezentatív szakszervezet a mellékvonalak tervezett bezárása ellen tiltakozik délelőtt 10-től 12-ig. Simon Dezső, a Vasutasok Szakszervezetének elnöke elmondta, hogy a szolgálatban lévő vasutasok többsége támogatja a sztrájkot. A vasutas szakszervezetek változatlanul azt követelik, hogy a kormány vonja vissza a mellékvonalak bezárásával kapcsolatos tervezett intézkedéseit és haladéktalanul kezdődjenek meg a tárgyalások egy hosszú távú közlekedéspolitikai koncepcióról. Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője közölte: a munkabeszüntetés néhány száz vonatot érint, ezek az állomásokon várakoznak.
2009.10.27. 11:15
 
 
Kevesebben születtek az év első 8 hónapjában, mint tavaly
Az előzetes adatok szerint ez év első nyolc hónapjában 64.417 gyermek született, 2,3 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban; a halálozások száma 86.942 volt, a 2008. január-augusztusihoz képest 0,5 százalékkal magasabb - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az MTI-vel. A KSH népmozgalmi gyorstájékoztatója szerint az előző év azonos időszakihoz viszonyítva 1484-gyel (2,3 százalékkal) kevesebb gyermek jött világra. Az idén 448-cal (0,5 százalékkal) több lakos hunyt el 2008. január-augusztushoz képest.
2009.10.27. 11:00
 
 
Hatmillió dollárt és hétmillió eurót loptak el egy moszkvai lakásból
Egy moszkvai lakótelepi lakásból hatmillió dollárt és hétmillió eurót vittek el betörők - az esetet máris bűnügyi rekordnak és az évszázad betörésének minősítette a sajtó, mivel eddig hasonlóra sem volt példa nem csak a fővárosban, hanem az egész országban sem. A betörést Moszkva Kuzminki kerületének egyik lakótelepi lakásában követték el. A lakást egy novoszibirszki jogász bérelte, s ő jelentette be hétfőn a rendőrségen a történteket. Mint mondta, hétvégére elutazott és a lakás üresen maradt, benne a két bőröndben lévő pénzzel. Ezt használták ki a betörők, hogy elvigyék a hatalmas összeget.
2009.10.27. 10:45
 
 
Megkezdődött a helyszíni tárgyalás Olaszliszkán
Különleges rendőri és biztonsági intézkedések közepette megkezdődött Olaszliszkán kedd délelőtt annak a büntetőpernek a helyszíni tárgyalása, amely egy ember megölése miatt indult. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, a Kossuth utcában a nyolc vádlottat kommandósok, kutyás rendőrök kíséretében vezették a helyszínre, hogy rekonstruálják (harmadik alkalommal) a három évvel ezelőtt történteket. A helyszínen tapasztalt elsődleges információk szerint öt vádlott jelezte az együttműködését. A Debreceni Ítélőtábla a táblabíróság épületének aulájában hétfőn kezdte meg a másodfokú tárgyalást. Ítélethirdetés leghamarabb november 6-án várható.
2009.10.27. 10:45
 
 
Madonna Malawin kívül is alapítana iskolát
"Ha a malawi iskola sikeres lesz - és isten segedelmével az lesz - máshol is megismételjük, nemcsak Malawiban, hanem a világ más részein" - fogalmazott Madonna annak kapcsán, hogy az afrikai országban megkezdődött a nevével fémjelzett leányiskola építése. Az énekesnő 15 millió dollárt áldoz az iskolára, amely a tervek szerint két év múlva készül el a fővárostól, Lilongwétől 10 kilométerre fekvő Chinkotában. A világhírű énekesnő egy moringafát ültetett el az jövendőbeli iskola helyén hétfőn. Az új akadémián az ország 28 körzetéből ötszáz diák tanulhat majd 2011-től - számolt be a Raising Malawi Akadémia jövendőbeli igazgatója, Anjimile Mtila-Opponyo.
2009.10.27. 09:30
 
 
Zajszennyezéstől szenvednek Európa városlakói
Európa városlakóinak fele szenved az utakról, vasúttól és légi közlekedéstől származó zajszennyezéstől, amely akadályozza az alvást, rontja a tanulási képességeket és magas vérnyomást vált ki - állítja egy uniós jelentés. Tizenkilenc európai ország negyedmilliónál nagyobb lakosú városaiban 41 millió ember küzd legalább 55 decibeles, közlekedésből származó hangszennyezéssel - állapították meg jelentésükben a koppenhágai székhelyű Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) szakemberei. A fővárosok közül Pozsony a legzajosabb - lakóinak közel 55 százaléka érintett -, szorosan követi azonban Varsó és Párizs is az EEA jelentése szerint. Mintegy 3,6 millió városlakó kénytelen elviselni 70 decibelnél is nagyobb zajt.
2009.10.27. 09:30
 
 
Obama: nem fogok elsietett döntést hozni az afganisztáni csapaterősítésről
Barack Obama amerikai elnök azt ígérte, hogy nem fog elsietett döntést hozni az Afganisztánban állomásozó amerikai katonák számának növeléséről. "Nem fogom elsietni a döntést (...), nem fogom kockáztatni az életüket, hacsak az nem elkerülhetetlenül szükséges" - szögezte le Obama Jacksonville-ben, amerikai tengerészek előtt tartott beszédében. "Ha mégis szükséges (a csapaterősítés) minden támogatást megkapnak" - tette hozzá Obama. Stanley McChrystal, az Afganisztánban szolgálatot teljesítő amerikai és NATO-csapatok főparancsnoka szerint további 40 ezer katonára lenne szükség az ázsiai országban, mert újabb katonák bevetése híján fennáll annak a veszélye, hogy elveszítik a háborút.
2009.10.27. 09:15
 
 
Polanski áldozata kérte az eljárás megszüntetését
Samantha Geimer, akivel Roman Polanski 1977-ben "törvényellenes nemi kapcsolatot" létesített, az Oscar-díjas filmrendező elleni eljárás megszüntetésére kérte a kaliforniai igazságszolgáltatást - derült ki hétfőn jogi dokumentumokból. Samantha Geimer ügyvédei pénteken nyújtották be a kérelmet Los Angelesben a kaliforniai fellebbviteli bíróságon. A bírósági dokumentumok szerint Samantha Geimer, aki a történtek idején 13 éves volt, és jelenleg férjével és két gyermekével Hawaiin él, állítólag egészségügyi gondokkal küzd a média zaklatása miatt, amely a Roman Polanski szeptember 26-i svájci őrizetbe vétele óta zajlik.
2009.10.27. 08:45
 
 
Tízezer mérföldet gyalogolt férje emlékére egy 88 éves nő
A 88 éves amerikai nő férje emlékére folytatja egykor a házastársával az idősek otthona körül teljesített sétákat. Martha Michel immár tízezer mérföldet tett meg férje halála óta. Az idős asszony naponta többször is körbesétálja az egyik Alzheimer-központot és az ott fekvő tavat; a séták hagyományát még az intézményben ápolt férjével teremtette meg. Lester Michel 1998-ban halt meg, felesége azonban azóta sem hagyott fel a közös szokással. A pár 56 éven át volt házas, a közösen eltöltött évtizedek alatt sokat kirándultak Colorado festői hegycsúcsai között. A kirándulásoknak a férj betegsége vetett véget, maradtak a kisebb séták.
2009.10.27. 08:15
 
 
Dávid Ibolya: nem lesz MDF-SZDSZ választási együttműködés
Az MDF nem tervez pártszerű együttműködést az SZDSZ-szel a választásokon - nyilatkozta a Népszabadságnak Dávid Ibolya MDF-elnök, aki szerint jelenleg nem aktuális kérdés egy MDF-Fidesz koalícióról beszélni. A pártelnök a lap keddi számában megjelent cikk szerint nem lát ma olyan pártot a politikai palettán, amely a magatartása, értékei és programja alapján a választásokon partnere lehetne a demokrata fórumnak. Arra a kérdésre, hogy az MDF valóban készül-e a Fidesszel koalícióra, azt mondta: "ez most egy minimum háromismeretlenes egyenlet; nem lehet tudni, mi a választói akarat, nem lehet ismerni a Fidesz programját, s azt sem, hogy kikkel alakítanának kormányt".
2009.10.27. 07:15
 
 
Obama már annyit golfozott, mint Bush csaknem 3 év alatt
Barack Obama amerikai elnök a hivatalba lépése óta eltelt 9 hónap alatt már annyit golfozott, mint elődje csaknem 3 év alatt - közölte a CBS News. Obama vasárnap játszotta 24. golfmeccsét január 20-i beiktatása óta. George Bush ezt 2 év 10 hónap alatt érte el. Az amerikai elnökök golfozási szokásairól szóló könyv szerzője, Don Van Natta azt írta, Obama játékstílusát ugyanaz jellemzi, mint politikáját: őrülten módszeres, agresszív módon versenyszellemű és teljesen kockázatkerülő.
2009.10.26. 21:15
 
 
Az idegengyűlöletből gyilkoló férfi ügyét tárgyalják Drezdában
Rendkívüli biztonsági intézkedések közepette kezdődött meg Drezdában annak az Oroszországból bevándorolt német férfinak a pere, aki júliusban a városi bíróság épületében több késszúrással megölt egy egyiptomi nőt, annak férjét pedig súlyosan megsebesítette. A gyilkosság annak idején óriási felháborodást váltott ki a muzulmán országokban, különös tekintettel arra, hogy a tettes nem is titkolta: a bűncselekményt idegengyűlöletből követte el. Ezt erősítette meg a bírósági tárgyaláson a drezdai államügyész is, aki a gyilkosság indítékáról szólva a muzulmánokkal, illetve a nem európaiakkal szemben táplált merő gyűlöletről beszélt.
2009.10.26. 20:45
 
 
Figyelmeztető sztrájkot tartanak a vasutasok kedd délelőtt
Figyelmeztető sztrájkot tart az öt vasutas reprezentatív szakszervezet kedden délelőtt 10 és 12 óra között, a mellékvonalak tervezett bezárása elleni tiltakozásul - közölte Simon Dezső, a Vasutasok Szakszervezete elnöke hétfőn, a munkaügyi vitát követően. A MÁV és a szakszervezetek hétfői egyeztetésén nem jött létre megállapodás a sztrájk idején biztosítandó, még elégséges szolgáltatásról. A MÁV-START 78 vonat közlekedtetésére tett javaslatot, amely a frekventált vonalakon 1-1 vonatpár közlekedését jelentené a sztrájk két órás időtartama alatt. Ezzel szemben a szakszervezeti ajánlat az alapszolgáltatásokra vonatkozott, beleértve a vonatok fűtését, világítását, illetve eljuttatását a következő állomásig.
2009.10.26. 20:30
 
 
Megállapodtak a Volán szakszervezetek a kormánnyal
Keret megállapodást írtak alá a helyközi közösségi közlekedés átalakításáról a Volán szakszervezetek a kormány képviselőjével, a dokumentumban az érdekképviseletek legalább 2010 végéig vállalják a munkabéke fenntartását, amivel elhárult a sztrájkveszély. Az aláírók egyetértettek abban, hogy a racionalizálási lépések elsődlegesen a munkavállalók foglalkoztatását, munkakörülményeit nem érintő intézkedésekkel valósulnak meg. A kormány azt vállalta, hogy még az idén meghosszabbítja a helyközi közszolgáltatási szerződéseket 2016. december 31-ig a magyar és európai uniós előírásoknak megfelelően.
2009.10.26. 19:30
 
18 játékossal kezdi meg a felkészülést a vízilabda válogatott
Tizennyolc játékosnak küldött ki meghívót a november 1. és 3. közötti edzőtáborozásra Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakvezető hétfőn tette közzé a névsort a vlv.hu-n. Abszolút újonc az egri Erdélyi Balázs. Gyakorolt már a válogatottal, de hivatalos mérkőzésen még nem szerepelt Kovács Gábor és Tóth Márton. Újra a válogatottnál edzhet Baksa László, és Kemény Dénes ezúttal is meghívott egy reményteljes fiatalt, a KSI 17 éves balkezesét, Vámos Mártont. Külföldön játszó játékosra most nem számít a kapitány.
2009.10.26. 18:30
 
 
Forma-1, Abu-Dzabi Nagydíj: az összes jegy elkelt a zárófutamra
Az összes jegy elkelt, így telt ház, 50 ezer néző előtt kerül sor a jövő hétvégén a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjra. Az 5,555 kilométer hosszú pálya melletti nézőtéren az összes ülőhely fedett, a pilóták egy szálloda területén is keresztülhajtanak. A november 1-jén esedékes verseny 17 órakor rajtol majd el a Yas Marina versenypályán, így a világbajnoki sorozat zárófutama lesz az első a sportág történetében, amely nappal kezdődik és éjszaka fejeződik be. A vb-címet már a múlt heti Brazil Nagydíjon megszerezte a brit Jenson Button (Brawn GP).
2009.10.26. 18:30
 
 
Bagdadi merénylet: 155-re emelkedett a halottak száma
A legfrissebb, hétfői rendőrségi összesítés szerint 155-re emelkedett a Bagdadban vasárnap elkövetett két öngyilkos merénylet halálos áldozatainak a száma. Hírügynökségek szerint az elmúlt valamivel több mint két évben ez volt a legvéresebb merénylet Irakban. A rendőrség és az iraki televízió közlése szerint az egymást néhány perc eltéréssel követő merényletek célpontja az igazságügyi minisztérium épülete, majd a bagdadi tartományi kormány székháza volt.
2009.10.26. 18:30
 
Szabadlábra helyezését kéri Overdose tulajdonosa és üzlettársa
Szabadlábra helyezését kéri Mikóczy Zoltán, a világhírű Overdose versenyló tulajdonosa és annak üzlettársa, akik jelenleg a romániai Nagyváradon vannak előzetes letartóztatásban. Mikóczyt és annak magyar állampolgárságú üzlettársát, Gy. D.-t a múlt héten helyezték tíz napos előzetes letartóztatásba. Azzal gyanúsítják őket, hogy a csődbe ment és felszámolás alatt álló romániai (élesdi) húsüzemükből 700 ezer lejre (43 millió forintra) becsült gépeket próbáltak elvinni hitelezőik elől. A letartóztatásuk ellen fellebbező szlovák és magyar állampolgár kérelméről várhatóan kedden dönt a nagyváradi bíróság.
2009.10.26. 18:30
 
 
Vizsgálatot indított az EULEX a Tiszába fulladt koszovói menekültek ügyében
Vizsgálatot indított az Európai Unió Koszovóban működő rendőri és igazságügyi missziója (EULEX) hétfőn annak a tizenkilenc koszovói állampolgárnak az ügyében, akik közül tizenhat minden bizonnyal illegális határátlépési kísérlet közben a Tiszába fulladtak. Az EULEX közölte, hogy a vizsgálattal megbízott ügyésze koszovói rendőrökkel együtt már Magyarországon tartózkodik, hogy további információkat gyűjtsön a történtekről.
2009.10.26. 18:30
 
 
2010-ben újabb expedíció indulna a Titanic roncsaihoz
Hat év után, 2010-ben indulna először újabb expedíció az Atlanti-óceán mélyén fekvő Titanichoz, ám előtte még a leletek felszínre hozatali költségeinek megállapításáért kell megküzdenie a bíróságon a hajó kiemelésének kizárólagos jogával rendelkező RMS Titanic Társaságnak. Az Egyesült Államok egyik bíróságához benyújtott kérelme szerint az RMS Titanic Társaság nem csupán újabb Titanic expedícióra készül, de az általa felszínre hozott leletek kiemelési díjának megállapítására is igényt tart. A bíróság pedig négynapos meghallgatást követően fog ítéletet hozni az ügyben.
2009.10.26. 18:15
 
 
Benyújtotta a kormány a korrupcióellenes törvénycsomagot
Benyújtotta a kormány a korrupcióellenes, három javaslatból álló csomagját hétfőn az Országgyűlésnek. A parlamenti honlap adatai szerint a kabinet két törvényjavaslatot és egy országgyűlési határozati javaslatot terjesztett be. A törvényjavaslatok a Közbeszerzési és Közérdekvédelmi Hivatalról, illetve a tisztességes eljárás védelméről szólnak. A határozati javaslat pedig a közszféra etikai kódexeinek megújítását szorgalmazza.
2009.10.26. 18:15
 
 
Csupán az aláírás hiányzik Beckham kölcsönadási szerződéséről
"Már csak az aláírás hiányzik a megállapodásról" - jelentette ki Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke David Beckham kölcsönszerződésével kapcsolatban. A kiváló középpályás januárban érkezne a milánóiakhoz, és a tavaszi idény végéig maradna, éppen úgy, mint idén tavasszal tette. A 34 esztendős futballista mindenképpen szeretne egy európai élcsapatban szerepelni a jövő évi, dél-afrikai világbajnokság előtt, hogy megtartsa helyét az angol nemzeti csapatban, és ott lehessen a vb-n. A 114-szeres válogatott középpályásnak így esélye marad behozni a korábbi kapus, Peter Shilton rekordját, aki 125 alkalommal viselhette a nemzeti mezt.
2009.10.26. 17:30
 
 
A szexuális kizsákmányolás elleni harcról forgat Monica Bellucci
Monica Bellucci olasz színésznő hétfőn megkezdte legújabb filmje, a The Whistleblower című politikai dráma munkálatait Larysa Kondracki rendezővel. A filmet Bukarestben forgatják. Bellucci oldalán Vanessa Redgrave, Rachel Weisz és David Strathairn is látható lesz. Rachel Weisz angol színésznő Kathryn Bolkovac politikust alakítja, aki az ENSZ nemzetközi rendőrségénél 1999-ben szexuális rabszolgák kereskedelméről szerez tudomást a háború utáni Boszniában. A botrányban az Egyesült Államok és az ENSZ is érdekeltek voltak. Bolkovac hamar megérti, hogy nemcsak munkáját, hanem életét is kockáztatja, amennyiben az esetet nyilvánosságra hozza.
2009.10.26. 17:15
 
 
Csalás volt a lett meteorit
A meggyőző képek és videóflvételek ellenére hétfő délutánra kiderült: átverés volt az a hír, miszerint egy égből hulló izzó tárgy ütközött a földnek Lettországban - közölték hivatalos források. Beszámolók szerint a jó kilenc méter átmérőjű, három méter mély füstölgő kráter vasárnap keletkezett, miután egy azonosítatlan tárgy csapódott a földbe az ország északi vidékén. "Semmi sem pottyant le az égből, a krátert emberi kezek ásták. Ez a hivatalos magyarázat" - idézte a BNS lett hírügynökség a Rigai Egyetem helyszínre siető vezető geológusát.
2009.10.26. 16:15
 
 
Jogi lépéseket tesz az ÁNTSZ a felső vezetését rágalmazó hírek miatt
Az egészségügyi miniszter után jogi lépéseket tett az országos tiszti főorvos is, mert a sajtóban több olyan hír jelent meg, amely hazugsággal vádolja az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) felső vezetését. Falus Ferenc elmondta, azért kezdeményezte a jogi eljárást, mert több olyan hír jelent meg, amelyek szerint október 14-én, az újságírók jelenlétében nem valós influenza elleni védőoltások történtek.
2009.10.26. 16:15
 
 
Nőtt a mobilinternezők száma szeptemberben
A három magyarországi szolgáltató mobilinternet-előfizetéseinek száma szeptemberben 767 ezerre emelkedett az augusztusi 722 ezerről - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) hétfőn. Az NHH által közzétett - és a három mobilszolgáltató együttműködésén alapuló - mobilinternet gyorsjelentés szerint az év első kilenc hónapjában 273 ezerrel bővült az előfizetői kör. Az összes előfizetőt tekintve a T-Mobile piaci részesedése szeptemberben az augusztusi 47,81 százalékról 47,11 százalékra, a Vodafoné 27,47 százalékról 27,44 százalékra csökkent, a Pannoné pedig 24,71 százalékról 25,45 százalékra emelkedett.
2009.10.26. 15:45
 
 
A Medical Investments üzemelteti hétfőtől a gyöngyösi kórházat
Hétfőtől a nagyatádi kórházat is üzemeltető Medical Investments (MI) Zrt. működteti a gyöngyösi kórházat, miután szerződést kötött a céggel a település önkormányzata - közölte Gyöngyös szocialista alpolgármestere. Szerződést kötöttek a Medical Investments Zrt.-vel az egészségügyi közfeladat ellátásáról, illetve az ingó és ingatlan vagyon kezeléséről is - mondta Végh Attila. A 20 évre szóló üzemeltetési kontraktustól azt várják - tette hozzá az alpolgármester -, hogy a cég megfelelő színvonalon fenntartja és finanszírozza a 450 ágyas intézményben a betegellátást. Mint mondta, az intézményt úgy adják át, hogy jelenleg a bevételek fedezik a kiadásokat.
2009.10.26. 15:45
 
 
Újra járható a Kálvin tér Budapesten
Újra járható Budapesten a Kálvin tér, miután Demszky Gábor főpolgármester és Klados Gusztáv, a 4-es metrót kivitelező DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója átadta a közúti forgalomnak a teret. Részben befejeződött a Vámház körút felújítása, a Kálvin téren az Astoria irányában megnyitottak egy sávot a járműforgalom előtt és kerékpársávot alakítottak ki a körút mindkét oldalán a parkolók helyén - mondta Demszky Gábor, aki a sajtótájékoztatóra kerékpárral érkezett.
2009.10.26. 15:45
 
 
Megkezdődött az egyeztetés a kormány és a vasutas szakszervezetek között
Megkezdődött hétfőn kora délután az egyeztetés a kormány és az öt reprezentatív vasutas szakszervezet között a kollektív munkaügyi vita keretében. A Vasutasok Szakszervezete, a Mozdonyvezetők Szakszervezete, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete, a Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete, a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete azért kezdeményezett közösen kollektív munkaügyi vitát, mert elutasítja, hogy a kormány jövőre 40 milliárd forinttal csökkentse a vasút finanszírozását. Kifogásolják a helyközi közösségi közlekedés tervezett átalakítását és a mellékvonalak tervezett bezárását.
2009.10.26. 15:30
 
 
Az Animáció Világnapját ünneplik az Urániában
Vetítésekkel, könyvbemutatókkal, szoboravatással és beszélgetésekkel várják az érdeklődőket a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban az Animáció Világnapja alkalmából; a szerdai és szombati vetítéseken fesztiváldíjas alkotások, a harmincas és a hatvanas évek között készült hazai reklámfilmek és népszerű magyar mesefilmek lesznek láthatóak. A múlt héten 83 éves korában elhunyt Dargay Attila emlékére szombat délután levetítik a Lúdas Matyi című rajzfilmet. Október 28-a 2002 óta az Animáció Világnapja. Ez alkalomból mutatják be szerdán Dizseri Eszter A Kecskeméti Rajzfilmstúdió - Az animáció magyar műhelyei című kötetét Budapesten.
2009.10.26. 14:30
 
 
Információs pult a Parlamentben az új influenzavírus elleni védekezésről
Egy napra információs pultot állított fel hétfőn a Parlamentben az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ), ahol kiadványokkal segítik a képviselők és a vendégek tájékoztatását az új influenzavírus elleni védekezésről. Kökény Mihály, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának szocialista elnöke azt mondta, örül a kezdeményezésnek, és reményei szerint az itt fellelhető kiadványok segítenek eloszlatni a tévhiteket. Kiemelte: a képviselők tájékoztatása is fontos, hiszen saját választókörzetükben ők is tudják információkkal ellátni a lakosokat.
2009.10.26. 14:15
 
 
Az MDF megváltoztatná az ajánlószelvény-gyűjtés rendszerét
Dávid Ibolya törvényjavaslatban kezdeményezte az ajánlószelvény-gyűjtés szabályainak megváltoztatását. Előterjesztése szerint az ajánlószelvényeket nem a jelölő szervezetek gyűjtenék be, hanem a választók juttatnák el a helyi választási szervhez. AZ MDF maradéktalanul egyetért azokkal az észrevételekkel, kifogásokkal és véleményekkel, amelyek az ajánlószelvények jelenlegi rendszere ellen fogalmazódtak meg - mondta hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján az MDF elnöke. A független parlamenti képviselő kijelentette, hogy minden megoldásra nyitottak az ügy rendezése érdekében, de emellett ő hétfőn egy törvényjavaslatot nyújtott be a probléma rendezésére.
2009.10.26. 14:15
 
Költségvetési tanács: 2011-12-re a deficitcél túllépése prognosztizálható
A költségvetési tanács szerint 2011-re és 2012-re a hivatalos deficitcél túllépése prognosztizálható, ami elérheti a GDP 0,7 százalékát a jövő évi törvényjavaslatához kapcsolódó középtávú költségvetési kitekintésben rendre prognosztizált 2,8, illetve 2,5 százalékos hiány fellett. A tanács számításai szerint 2011-re és 2012-re vonatkozó a hivatalos egyenlegcél túllépésének hátterében a Magyar Nemzeti Bank (MNB) veszteségtérítésével kapcsolatos többletkiadás, továbbá a kormányzati becslésekhez képest kisebb fogyasztási adó és személyi jövedelemadó bevétel áll.
2009.10.26. 14:00
 
 
Brüsszel november 27-ig hoz versenyjogi döntést az Opel-ügyben
A Magna International és a Sberbank hivatalosan is értesítette az EU-Bizottságot szándékáról a General Motors Co. európai érdekeltsége, az Opel megvásárlására; Brüsszel november 27-ig értékeli versenyjogi szempontból a vételi ajánlatot. Az EU-Bizottság általában 25 munkanapot jelöl meg nagyobb átvételi ügyletek engedélyezése határidejeként, ezt azonban jogában áll meghosszabbítani, amennyiben szakértői versenyjogi szempontból aggályos problémákba ütköznek, illetve panasz érkezik rivális vállalatok részéről. A vételi ajánlat versenyjogi vizsgálata független a német kormány tervezett 4,5 milliárd eurós Opelnek nyújtandó támogatásának vizsgálatától.
2009.10.26. 13:45
 
 
Elnapolták Karadzic perét a hágai Nemzetközi Törvényszéken
Megkezdődött hétfőn a hágai Nemzetközi Törvényszéken a népirtással vádolt Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnök büntetőpere, de azonnal el is napolták, mert a vádlott nem jelent meg a bíróság előtt. A boszniai háború politikai főbűnösét kétrendbeli népirtással vádolják a 10 ezer ember életét kioltó szarajevói ostrom, valamint a 8 ezer muszlim kivégzését is magában foglaló srebrenicai hadművelet miatt. Gyilkosságok, kínzás, nemi erőszak, a lakosság elüldözése, kényszermunka is szerepel a vádpontok között. Karadzic, aki állítása szerint még nem tudta áttanulmányozni a vaskos vádiratot, múlt héten már jelezte, hogy bojkottálja perének kezdetét. Az eljárás kedden délután folytatódik.
2009.10.26. 13:15
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Bruttó 4 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol a múlt héten 5 és 7 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti árát. A mostani emeléssel a benzin átlagára 297 forintra, míg a gázolajé 285 forintra nő. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. Az emelést az elemzők piaci folyamatokkal magyarázzák.
2009.10.26. 13:00
 
 
Soros szerint a piac nem korrigálja magát
A tavalyi összeomlás cáfolta azt az elméletet, hogy a piacok mindig egyensúlyra törekszenek, ezért a szabályozó hatóságoknak kell magukra vállalniuk a túl nagyra duzzadó árfolyambuborékok megakadályozásának felelősségét - írta Soros György a hétfői Financial Timesban. A magyar-amerikai nagybefektető, aki hétfőtől budapesti előadássorozaton ismerteti az általa kidolgozott reflexivitás-elmélet lényegét, a londoni gazdasági napilapban kifejtette: a piacok az egyensúly helyett a buborékok kialakítására hajlamosak, ezért a felügyeleti szervek nem számíthatnak a szélsőségek piaci önkorrekciójára.
2009.10.26. 12:15
 
 
Nincs megegyezés a civilek kampányfinanszírozási javaslatának támogatásáról
Nem született megállapodás a parlamenti pártok között arról, hogy tudnák-e támogatni a Trasparency International Magyarország és a Freedom House Europe kampányfinanszírozásról szóló törvényjavaslatának szövegét az Országgyűlésben - jelentette be az egyeztetést követő sajtótájékoztatón az utóbbi szervezet igazgatóhelyettese. Molnár Bálint azt mondta: az MSZP, az SZDSZ és az MDF a jelenlegi formájában támogatja a szöveget, de kérik, hogy a javaslatot egészítsék ki a pártfinanszírozásra vonatkozó felvetésekkel.
2009.10.26. 12:15
 
 
Fidesz: felújítás alatt álló vasútvonalat is bezárna a kormány
Olyan vasútvonalat is bezárna a kormány, amelyet a közelmúltban újítottak fel, vagy éppen a leállítással egy időben folynak rajta felújítási munkák - közölte Fónagy János, a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján. Példaként említette a Veszprém-Zirc vonalat, amelyen "gőzerővel folynak" a vágányfelújítási munkák, de amely szerepel a között a 33 viszonylat között, amelyen a MÁV szüneteltetné, megszüntetné a forgalmat. Nemcsak ártanak, hanem egyszerűen ostobaságokat csinálnak - vélekedett az ellenzéki párt szakpolitikusa a kormány vasútbezárási tervéről.
2009.10.26. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942[1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista