2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  családbarát munkahely
127675 találat
 
 
A 2010-es költségvetésről dönt ma a parlament
A 2010-es költségvetési törvényjavaslatról szavaz ma az Országgyűlés. A képviselők még november 3-án döntöttek a jövő évi büdzsé fő számairól, a bevételi főösszegét 12.662,680 milliárd forintban, a kiadási főösszegét 13.533,026 milliárd forintban, hiányt pedig 870.346,2 millió forintban állapították meg. A jövő évi költségvetés 3,8 százalékos hiánycéllal számol, negyvenmilliárd forintot elvon a közösségi közlekedéstől, nagyságrendileg hetvenmilliárd forinttal csökkenti az önkormányzatok támogatását, ugyanakkor nem változik a gyermekétkeztetés jelenlegi mértéke és meglesz a fedezete annak, hogy az ötszázalékos általános forgalmi adókulcsba kerüljön a távhő.
2009.11.30. 09:15
 
 
Alpesi sí Vk: cseh győzelem női műlesiklásban
A cseh Sarka Zahrobska nyerte vasárnap a női alpesi sí Világkupa-sorozat vasárnapi műlesikló versenyét az egyesült államokbeli Aspenben. Tavaly ugyanezen a helyszínen ugyanebben a számban szintén ő volt a leggyorsabb. Eredmény: női műlesiklás: 1. Sarka Zahrobska (cseh) 1:43.45 p (1. futam: 52.14 mp, 2. futam: 51.31 mp), 2. Marlies Schild (osztrák) 1:44.03 (53.63, 50.40), 3. Kathrin Zettel (osztrák) 1:44.22 (53.21, 51.01).
2009.11.30. 09:00
 
 
Rövidpályás paraúszó vb: Sors Tamás világcsúccsal aranyérmes 100 m pillangón
Sors Tamás világcsúccsal aranyérmes lett 100 m pillangón a Rio de Janeiróban zajló rövidpályás paraúszó-világbajnokság első napján. A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tájékoztatása szerint a magyar versenyző 58.30 másodperccel győzött vasárnap. A vb-n Sors Tamás mellett Becsey János vesz részt. Az állami támogatás csökkenése és az idei évre járó összeg egy részének visszatartása miatt a versenyzők és edzőik saját költségükön utaztak el a 2016-os nyári olimpia és paralimpia helyszínére.
2009.11.30. 08:00
 
 
A kínai valuta árfolyama állt a Kína-EU csúcs középpontjában
Kína a Nankingban tartott 12. Kína-EU csúcson elhárította az újabb európai nyomást arra vonatkozóan, hogy hagyja erősödni valutáját, miközben megígérte, hogy mindent megtesz a koppenhágai klímakonferencia sikeréért. A kínai nemzeti valuta árfolyamának kérdésében Pekingre nehezedő nyomás nem igazságos - vélte Ven Csia-pao kínai kormányfő José Manuel Durao Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével és Fredrik Reinfeldttel, az EU jelenlegi elnökségét adó Svédország miniszterelnökével folytatott megbeszélései után. Ugyanakkor megerősítette, hogy az ország fokozatosan megteszi a maga lépéseit, de egyelőre a jüan stabilitásának megőrzésében érdekelt.
2009.11.30. 08:00
 
 
Böfögésszegényebb birkákat tenyésztenének Ausztráliában
Kevesebbet böfögő birkák kitenyésztését tűzték ki célul ausztrál tudósok a földi légkör védelmében, az általános felmelegedés fékezése végett. A juhok böfögésükkel sokkal több gázt engednek szabadjára, mint emésztőrendszerük másik végén keresztül. Egyes birkák kevésbé böfögősek, mint mások, és a "zöld kártyás" birkák kitenyésztésében résztvevő ausztrál tudósok első lépésben azt próbálják megfejteni, hogy milyen genetikai okokra vezethető vissza az eltérés. Ehhez böfögésmérőkkel felszerelt karámokat alakítottak ki, amelyekben eddig 200 juhot "szondáztattak".
2009.11.30. 08:00
 
 
Népszabadság: ismét Budapestre tart a Starbucks kávézólánc
A korábban visszavonulót fújt amerikai Starbucks a jelek szerint mégis belevág az első budapesti kávézó megnyitásába - írja a Népszabadság hétfői számában. A lap szerint bár a cég egyelőre nem adott hivatalos nyilatkozatot az ügyben, ám árulkodó, hogy egy állásportálon már keresik az első egység vezetőjét. Korábban már szó volt a világ 49 országában 16 ezer kávézót üzemeltető amerikai társaság magyarországi terjeszkedéséről, a gazdasági válság miatt azonban a cég lemondott erről, illetve bizonytalan időre elhalasztotta.
2009.11.30. 07:30
 
 
Ma távozik hivatalából az ORTT elnöke
Ma távozik hivatalából Majtényi László, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöke. Utolsó munkanapjára még összehívott egy testületi ülést, ahol - ha határozatképes lesz a tanácskozás - foglalkozhatnak a két országos kereskedelmi televízióra kirovandó óriásbüntetésekkel is. Az előterjesztés szerint a délutáni kibeszélőshow-k miatt az RTL Klubra 54 óra elsötétítés, a TV2-re 105 milliós kötbér kiszabását indítványozta az ORTT irodája. A korábbi adatvédelmi biztos, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet igazgatója október 29-én, egy nappal az országos kereskedelmi rádiós koncessziók odaítélése után mondott le a médiahatóság vezetéséről.
2009.11.30. 07:15
 
 
Karácsonyi bűnmegelőzési akciót tart a fővárosi rendőrség
Bűnmegelőzési akciót tart a budapesti rendőrség a főváros nagyobb bevásárlóközpontjaiban, karácsonyi vásárokon és nagy forgalmú aluljárókban a rablások, zseblopások és autófeltörések megakadályozására az év végéig - közölte Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya vasárnap. A fővárosi Vörösmarty téren tartott sajtótájékoztatón a rendőrfőkapitány elmondta: november 29-étől az év végéig naponta 150-160 rendőrrel több lesz az utcákon, az egyenruhás rendőrök a nagyobb bevásárlóközpontok környékén segítik a közlekedést, a parkolókban járőröznek a bűncselekmények megakadályozásáért, egyben felhívják az autósok figyelmét, hogy értéket ne hagyjanak a járművekben.
2009.11.29. 22:15
 
 
Új vírus: javult a kismamák állapota, de még életveszélyben vannak
Minimálisan javult az állapota azoknak a kismamáknak, akiket a budapesti Semmelweis Egyetem (SE) klinikáján kezelnek feltehetően H1N1 vírus miatti szövődménnyel, de állapotuk még életveszélyes - mondta el az egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikájának igazgatója vasárnap este az MTI-nek. Gál János főorvos tájékoztatása szerint mindkét várandós állapota stabil, minimális javulás észlelhető náluk, de ennek ellenére életveszélyben vannak a vírus okozta súlyos tüdőgyulladás következtében.
2009.11.29. 22:15
 
 
Kóka: hiánynövekedést vagy adóemelést jelentene a közgazdászok javaslata
Egész évre számolva 2,1 százalékos hiánynövekedést, vagy 562,5 milliárd forintos adóemelést eredményezne azon közgazdászok javaslata, akik szombaton nyílt levélben kérték a képviselőket, hogy ne fogadják el a parlamentben a jövő évi büdzsét - közölte Kóka János. Az SZDSZ frakcióvezetője az érintett közgazdászoknak címzett, saját honlapján közzétett nyílt levelében emlékeztetett: a 29 közgazdász amellett érvelt, hogy a magyar kormány 2010-ben, vagy az év egy részében elfogadott költségvetés nélkül gazdálkodjon. Kóka szerint olyan helyzet állna elő, hogy a kormány 2010-ben a 2009-es költségvetési törvényben rögzített kiadások egytizenkettedét költhetné el havonta.
2009.11.29. 22:15
 
 
Irán tíz új urándúsító üzemet akar létesíteni
Az iráni kormány jóváhagyta tíz új urándúsító üzem létesítésének tervét - jelentette be az iráni állami rádiós és televíziós társaság. Mahmúd Ahmadinezsád elnökletével vasárnap tanácskozott a kormány, amely úgy döntött, hogy öt létesítmény építését azonnal, további ötét pedig két hónapon belül megkezdik. Az üzemek mérete és teljesítménye azonos lesz az ország egyetlen működő urándúsító létesítményéjével, a natanzi komplexuméval. A kormány szerdán tárgyal annak lehetőségéről, hogy az ország maga dúsítsa 20 százalékosra uránkészletét.
2009.11.29. 20:45
 
 
Hunvald György azt állítja, mindenben ártatlan
Ártatlanságát hangoztatta a tucatnyi korrupciós ügyben meggyanúsított, háromnegyed éve előzetes letartóztatásban lévő szocialista erzsébetvárosi polgármester az ATV Pont7 című műsorában vasárnap este. "Teljesen bizonyosan állíthatom, hogy nem csináltam olyat, ami miatt itt kellene lennem" - közölte Hunvald György a büntetés-végrehajtási intézetben készült félórás interjúban. A VII. kerületi polgármester szerint ma Magyarországon nem az övé az első olyan ügy, amelyben az ügyészséget "megvezették", különböző vallomások alapján elítéltek embereket, és csak később derült ki az igazság.
2009.11.29. 20:15
 
 
NB I: gólzáporos mérkőzésen nyert a Debrecen
A címvédő Debrecen gólgazdag találkozón legyőzte a vendég Zalaegerszeg csapatát a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, és feljött a tabella harmadik helyére. DVSC-TEVA - ZTE FC 5-3 (5-3), Debrecen, 3000 néző. Látványos és gólgazdag játékot hozott a találkozó első félideje. A védelmek hibáinak "köszönhetően" futószalagon szállították a csapatok a találatokat. Eleinte úgy tűnt, hogy a bajnok könnyedén kiüti ellenfelét, de a szívósan küzdő ZTE visszakapaszkodott. A gólparádé nem folytatódott a második játékrészben. Ekkor inkább már taktikai harcot láthattak a nézők, a tempó és a színvonal jelentősen csökkent.
2009.11.29. 20:00
 
Idegenben nyert a Birmingham
A Birmingham City egy harmadik percben szerzett góllal elhozta a három pontot a Wolverhampton Wanderers otthonából az angol labdarúgó Premier League 14. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
2009.11.29. 19:40
 
 
Londoni elemzők szerint Abu Dzabi kisegíti Dubajt
Abu Dzabi, az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb tagállama feltételekkel ugyan, de támogatni fogja adósságproblémákkal küszködő kisebb társállamát, Dubajt - áll londoni elemzők hétvégi helyzetértékelésében. A Perzsa-öböl mentén fekvő Dubaj a múlt héten sokkolta a piacokat azzal a bejelentéssel, hogy legnagyobb állami vállalatának, a holdingként működő Dubai Worldnek adóssághaladékot kért. Az OPEC-tag Egyesült Arab Emírségek kitermelhető olajvagyona nagyságra az ötödik a világon, de ebből Dubajban viszonylag kevés van. Dubaj gazdaságának fejlesztését az idegenforgalomra és adósságból fedezett luxusingatlan-beruházásokra alapozta.
2009.11.29. 18:15
 
 
Tenisz: Davigyenko nyerte a Mesterek Kupáját
Nyikolaj Davigyenko nyerte a férfi teniszezők 3,35 millió euró összdíjazású, londoni Mesterek Kupáját, miután a vasárnapi döntőben másfél óra alatt két játszmában győzött az argentin Juan Martin Del Potro ellen. A kopasz orosz játékos az elődöntőben a világelső svájci Roger Federert búcsúztatta. A fináléban: egyes: Nyikolaj Davigyenko (orosz, 6.)-Juan Martin Del Potro (argentin, 5.) 6:3, 6:4.
2009.11.29. 17:30
 
 
Mesterházy: senki nem kért felmentést a költségvetési szavazás alól
A szocialista frakcióból senki nem kért felmentést a jövő évi költségvetésről szóló hétfői parlamenti szavazás alól - mondta el Mesterházy Attila (MSZP) frakcióvezető vasárnap. A szocialista politikus - aki részt vett a Szövetség a Jövőért Mozgalom alakuló rendezvényén - újságíróknak úgy fogalmazott: biztos abban, hogy az MSZP- az eddigiekhez hasonlóan - fegyelmezetten megszavazza a 2010-es költségvetést hétfőn. Hozzátette: a hétvégén beszélt Kóka János szabad demokrata frakcióvezetővel, aki azt mondta, az SZDSZ képviselőcsoportjának többsége is igennel voksol hétfőn.
2009.11.29. 17:15
 
 
Az EU ismét sürgeti az erősebb jüant
A kínai valuta, a jüan "fokozatos és rendezett" felértékelődése a fő nemzetközi valutákkal szemben érdeke mind Kínának, mind a világgazdaságnak, ezt hangsúlyozták vasárnap az EU Kínában vendégeskedő pénzügyi vezetői. A Ven Csia-pao kínai miniszterelnökkel folytatott megbeszélések után Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök és pénzügyminiszter, az euróövezeti országok pénzügyminiszteri tanácsának elnöke úgy nyilatkozott, hogy "megérti", miért állította le a kínai kormányzat a jüan felértékelését a világméretű pénzügyi és gazdasági válság közepette, de azt már nehéz megindokolni, miért csökkent a jüan árfolyama az utóbbi időben.
2009.11.29. 17:00
 
Ausztriában tanul Oliver Kahn
Igazgatást, menedzselést tanul Ausztriában Oliver Kahn, a Bayern München és a német válogatott korábbi labdarúgója.
2009.11.29. 16:55
 
 
Harry herceg nem mehet vissza Afganisztánba
Harry herceg nem mehet vissza az afganisztáni hadszíntérre - így döntött a brit hadsereg vezetése. II. Erzsébet brit királynő hadnagyi rangban szolgáló unokája, aki - apja, Károly walesi herceg és bátyja, Vilmos után - a harmadik a brit trónutódlási sorban, a tavalyi év elején teljesített tényleges frontszolgálatot Afganisztán déli Hilmend tartományában. A brit sajtó helyszíni tudósítói annak idején tudtak Harry afganisztáni bevetéséről, de a kormány kérésére vállalták, hogy erről nem adnak hírt mindaddig, amíg a herceg küldetése le nem jár.
2009.11.29. 16:15
 
 
Autósbarát intézkedéseket hozott a kormány
Egyszerűbb és gyorsabb ügyintézés, GPS-koordinátákkal jelölt veszélytérképek és szigorodó kamionos előzések. Többek között ezeket is tartalmazza a kormány Autósbarát programja, melyet szerdán hagyott jóvá a kabinet. Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-nek vasárnap azt mondta: a kormány - a KRESZ módosításával összhangban - mintegy fél éve indította el az Autósbarát programot, amely összehangolja a civil és szakmai szervezetek kezdeményezéseit a kormányzati elképzelésekkel.
2009.11.29. 16:15
 
Husztiék harmadikként zártak és próbálkozhatnak a BL-ben
Harmadik helyen végzett az orosz labdarúgó-bajnokságban Huszti Szabolcs csapata, a szentpétervári Zenit, amely így a következő szezonban pályára léphet a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A vasárnapi utolsó fordulóban a Zenit hazai környezetben nyert 2-1-re a már biztos második Szpartak Moszkva ellen, ennek köszönheti bronzérmét. Husztit a 44. percben kiállították. Az is már korábban eldőlt, hogy az első hely - csakúgy, mint tavaly - a Rubin Kazanyé. Jövőre a Rubin és a Szpartak szerepelhet a BL főtábláján, a Zenit selejtezőt játszik.
2009.11.29. 14:45
 
 
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém simán nyert Szegeden
Fantasztikus második félidei játékával nyert a címvédő MKB Veszprém a Pick Szeged otthonában vasárnap, és így továbbra is százszázalékos a férfi kézilabda NB I-ben. Budapest Bank férfi liga: Pick Szeged-MKB Veszprém 30-36 (16-16). A betegek és sérültek miatt tartalékos Szeged Nenadic góljaival és Marjanac védéseivel hamar lépéselőnybe került, de jól tapadt az előző idényt százszázalékos mérleggel megnyerő Veszprém. Állandósult a hazai vezetés. A fordulás után állva maradt a Szeged, 14 perc alatt mindössze háromszor volt eredményes, míg a Veszprém 11-szer. Ezzel eldőlt a csata, a hazaiak csak faragni tudtak tetemes hátrányukból.
2009.11.29. 14:15
 
 
Független szakértők végzik a pécsi lövöldöző elmeorvosi vizsgálatát
Nem a pécsi egyetem igazságügyi orvostani intézetének szakemberei, hanem független szakértők végzik el az egy ember halálával és három súlyos sérülésével járó csütörtöki pécsi egyetemi lövöldözés gyanúsítottjának elmeorvosi vizsgálatát. Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője ezt vasárnap azzal indokolta, hogy a nyomozó hatóság a két független szakértő felkérésével még az elfogultság látszatát is el akarja kerülni. A rendőr százados megjegyezte: az elmeállapot olyan, büntethetőséget meghatározó tényező, melyben a végső szót szakértői vélemények alapján csakis a bíróság mondja ki.
2009.11.29. 14:15
 
 
Bajnai szerint a büdzsé kivezeti az országot a válságból
Bajnai Gordon szerint az Országgyűlés hétfőn elfogadja a jövő évi költségvetést, amely kivezetheti az országot a válságból. A miniszterelnök a Népszabadság online-nak (nol) adott interjújában azt mondta, a foglalkoztatás visszaesésének mértéke már lassul, de a mélyponton még nincs túl az ország, a jövő év első fél évében a munkanélküliség aránya 11 százalék körül lehet. A következő kormány legalább ötmilliárd eurónyi hiteltartalékkal gazdálkodhat, és a miniszterelnök szerint a Nemzetközi Valutaalap- (IMF) hitel meghosszabbításáról a következő kabinetnek kell döntenie. Ugyanakkor úgy vélte, lenne értelme a hosszabbításnak.
2009.11.29. 14:00
 
 
25 halálos áldozata van eddig az orosz expressz elleni merényletnek
A Nyevszkij Expressz ellen elkövetett péntek esti robbantásos merénylet halálos áldozatainak száma 25, eltűnt 25 ember, és 92 személyt szállítottak kórházba a kormánybizottság vasárnapi videokonferenciáján elhangzott legfrissebb adatok szerint, amelyek azonban még változhatnak. Az Interfax hírügynökség a rendvédelmi szervektől úgy értesült, hogy a halálos áldozatok száma még emelkedhet, mivel a helyszínen különböző azonosítatlan testrészeket is találtak. A kórházba kerültek közül 21 ember állapota súlyos.
2009.11.29. 14:00
 
 
Aranylabda: már csak tíz jelölt van, Messi a favorit
Tízfősre szűkítette vasárnap az Aranylabda idei várományosait felsoroló, korábban még harminc nevet tartalmazó listáját a díjat alapító France Football magazin. Az élcsoportot alkotók között ott van a sokak által favoritnak tartott argentin Lionel Messi (FC Barcelona) és a tavaly győztes portugál Cristiano Ronaldo (Manchester United, majd Real Madrid) is. A további jelöltek: Didier Drogba (Chelsea), Samuel Eto'o (Barcelona, majd Internazionale), Steven Gerrard (Liverpool), Zlatan Ibrahimovic (Internazionale, majd Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Kaká (AC Milan, majd Real Madrid), Wayne Rooney (Manchester United), Xavi (Barcelona).
2009.11.29. 12:30
 
 
Többet és szívesebben mozognak a kutyások, mint a kondiba járók
Átlagosan többet mozognak a kutyatulajdonosok, mint a konditerembe járók, és jobban is érzik magukat közben - derül ki egy brit felmérésből. Az ötezer ember, köztük háromezer állatbarát megkérdezésével készült felmérés szerint a kutyások hetente átlagosan valamivel több mint öt és fél órát töltenek napi sétáltatással, ezenkívül hetente átlagosan háromszor hosszabb sétára is elviszik kedvencüket, ami további két és fél óra mozgást jelent. A kutya nélkül élők ezzel szemben átlagosan csupán egy óra húsz percet töltenek a konditeremben, vagy éppen kocogással, sétával.
2009.11.29. 12:30
 
 
Washington 2013-ban kezdheti meg afganisztáni csapatai csökkentését
Az Egyesült Államok 2013-tól kezdheti meg afganisztáni csapatai létszámát csökkentését a térségbeli amerikai csapatok főparancsnokának becslése szerint. Stanley McChrystal tábornok erről a héten Kabulba látogató amerikai törvényhozóknak beszélt - közölték a küldöttség tagjai szombaton. Nem tudni, Barack Obama elnök kitér-e az amerikai kontingens csökkentésének menetrendjére, amikor kedden bejelenti a felülvizsgált katonai stratégiát, amelynek értelmében várhatóan fokozatosan mintegy 30 ezerrel növelik Afganisztánban az amerikai katonák létszámát a lakosság védelmének biztosítása és a helyi biztonsági erők kiképzésének növelése érdekében.
2009.11.29. 12:15
 
 
Massa visszatért a brazíliai gokartversenyen
A Forma-1-től 2006-ban hétszeres világbajnokként visszavonult német Michael Schumacher nyerte azt a szombati, brazíliai gokartviadalt, amelyen júliusi, magyarországi balesete óta először ült versenyszerűen a volán mögé Felipe Massa, a Ferrari F1-es pilótája. A florianópolisi futam a "Sztárok kihívása" elnevezésű jótékonysági sorozat első felvonása volt. Massa végig bírta a 30 perces versenyt, olyannyira, hogy a kezdeti bizonytalankodás után a harmadik helyig küzdte fel magát. "Ez jó visszatérés volt a pályára. Tökéletesen éreztem magam, és már várom a következő versenyzési lehetőséget." - mondta a 28 éves brazil pilóta.
2009.11.29. 12:15
 
 
A kormányszóvivő szerint különleges a jövő évi költségvetés
A kormányszóvivő szerint a jövő évi költségvetés - amennyiben elfogadja hétfőn a parlament - több szempontból is különleges lesz, kis lépés a parlamentnek, nagy lépés Magyarországnak. Szollár Domokos az MTI-nek vasárnap ezt azzal indokolta, hogy soha nem volt még ilyen korán Magyarországon zárószavazás költségvetésről, és soha nem volt még választási évben ennyire takarékos költségvetés. Különleges azért is, mert 2010 rendkívüli jelentőségű év lesz a világgazdaságban, ezért rendkívüli költségvetést kell készíteni - tette hozzá a kormányszóvivő.
2009.11.29. 12:00
 
 
Fidesz: százmilliós kár érhette a XI. kerületet egy ingatlanügy miatt
Az újbudai Fidesz szerint százmillió forintos kár érhette a XI. kerületet egy ingatlanügy miatt. Schneller Domonkos, az önkormányzat jogi bizottságának elnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, az önkormányzat mellett a földhivatal is hibát követhetett el, ezért vizsgálatot követel és bírósághoz kíván fordulni. A képviselő, aki egyben a XI. kerületi Fidesz elnöke, elmondta, egy a kelenföldi pályaudvarhoz közeli közterületi ingatlant az önkormányzat tulajdonosi hozzájárulása nélkül írtak át a földhivatalban.
2009.11.29. 12:00
 
 
PlayStationnal oktat a brit haditengerészet
PlayStationokkal látja el katonáit a Brit Királyi Haditengerészet, a játékkonzolokra a tengerészek oktatásában nélkülözhetetlen tananyagot töltötték. A 120 fontot (36 ezer forintot) érő Sony PSP hordozható játékkonzol praktikus megoldásnak tűnt azoknak a tengerészeknek az oktatásában, akik például az atlanti-óceáni viharokban az emeletes ágyaikon készülnek a matematika- és a fizikavizsgáikra. Az oktatók szerint a tematikusan összeállított digitális tananyag ráadásul sokkal jobban alkalmazható annál a generációnál, amely a hagyományos könyveket nehézkesnek és unalmasnak találja.
2009.11.29. 11:45
 
 
Audrey Hepburn ruháiból rendeznek árverést Londonban
Audrey Hepburn ruháiból rendeznek árverést decemberben, így valóban "elérhetővé" válik a legenda stílusa, ahogy egyszer a színésznő saját megjelenését jellemezte. Az 1993-ban elhunyt híresség 35 ruháját, estélyijét, kétrészes összeállításait és más darabjait december 8-án Londonban bocsátják árverésre, ez lesz a legnagyobb aukció, amelyet Audrey Hepburn ruháiból valaha rendeztek. Az aukció egyik fénypontját egy haute couture kloké selyem ruha jelenti, a pompás darabot Audrey Hepburn közeli barátja, Hubert de Givenchy tervezte, és a színésznő a Párizsi mesék című film népszerűsítésekor viselte.
2009.11.29. 09:45
 
 
A NAÜ-vel való együttműködés csökkentésével fenyeget Irán
Az iráni parlament elnöke arra figyelmeztetett vasárnap, hogy országa "komoly mértékben csökkentheti együttműködését a Nemzetközi Atomenergia-ügynökséggel". Ali Laridzsáni a parlament ülésén tartott beszédében éles szavakkal ostorozta az ENSZ szakosított szervezetét, amelynek kormányzótanácsa pénteken határozatban ítélte el Iránt nukleáris politikája miatt. Kijelentette, hogy az újabb ENSZ-szakciókat lehetővé tévő határozat "politikai csalás".
2009.11.29. 09:45
 
 
Kjongdzsu városában kezdte meg dél-koreai látogatását Sólyom László
A kiemelkedő kulturális örökségéről nevezetes Kjongdzsu városát tekintette meg Sólyom László köztársasági elnök vasárnap, négynapos dél-koreai látogatásának első napján. A magyar államfő Lee Myong-bak köztársasági elnök meghívására tesz november 28-a és december 2-a között állami látogatást a Koreai Köztársaságban. Az ország délkeleti részén fekvő 269 ezer fős Kjongdzsuban autóalkatrészeket gyártanak, illetve fém- és ásványfeldolgozó iparáról is ismert. Sólyom László ellátogatott a Nemzeti Múzeumba, majd díszebéden látta vendégül őt Kim Kvanjong, Kjongszanpukto tartomány kormányzója.
2009.11.29. 09:30
 
 
Drasztikusan csökkent az újonnan folyósított lakáshitelek aránya
Jelentősen csökkent az újonnan felvett lakáscélú hitelek állománya az idén az első 9 hónapban az országban, a lakáshitelek piaca 58 százalékkal esett vissza. Míg tavaly január elejétől szeptember végéig 643 milliárd forint új lakáshitelt közvetítettek ki a bankok, addig idén szeptember végéig az újonnan folyósított lakáshitelek összege 268 milliárd forintot tett ki - mondta Sztanó Imre, az Erste Bank Hungary Nyrt. lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese az MTI-nek. Kifejtette: szembeötlő az is, hogy a lakáscélú hitelek deviza-összetétele jelentősen módosult az idén.
2009.11.29. 09:15
 
 
Egyre népszerűbbek a karácsonyi kozmetikai csomagok
Egyre népszerűbb karácsonyi ajándékok a kozmetikai csomagok: tavaly ilyen ajándékcsomagokból több mint 3 milliárd forint értékben adtak el, 9 százalékkal többet, mint egy évvel korábban - közölte a Nielsen piackutató. A forgalom nagyobb része, 59 százaléka jutott a nők számára összeállított ajándékcsomagokra, míg a többit férfiaknak vásárolták. Szélesedett a választék: míg 2007 november-decemberben az üzletek 733 különböző ajándék-összeállítást kínáltak, addig tavaly már 877-et. A növekedés oka, hogy a korábbi évekkel szemben több gyártó jelent meg karácsonyi ajándékcsomagos kínálattal.
2009.11.29. 09:15
 
Túlteljesíti eredményterveit a vagyonkezelő
Legalább 20 milliárd forinttal túlteljesíti idei eredményterveit a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. - mondta el Kamarás Miklós, a szervezet vezérigazgatója az MTI-nek. Hozzátette, hogy az ingatlan-értékesítésből tervezett bevételek ugyan elmaradnak az előirányzattól, de a más területeken befolyó többlet ezt ellensúlyozza, így az ESA egyenlegre gyakorolt hatás is pozitív lesz. Az ingatlaneladásokat illetően elmondta, hogy a váláság miatt az időszak sem kedvezett az értékesítéseknek, de a tranzakciókhoz hitelt nyújtó bankot is nehezen lehetett találni.
2009.11.29. 08:30
 
 
Megnyitotta az adventi időszakot a pápa
XVI. Benedek pápa a római Szent Péter bazilikában bemutatott vecsernyével szombaton megnyitotta az adventi időszakot. Szentbeszédében a katolikus egyházfő arra kérte a híveket: a karrieren vagy a társadalmi pozíción túl másban is reménykedjenek, nehogy egy értelemtől megfosztott jelennel találják szembe magukat. "Amikor az ember még gyermek, nőni akar, amikor felnőtt lesz, önmegvalósításra és sikerre vágyik (...). Azután eljön az idő, amikor felfedezi, hogy túl keveset remélt, főként ha a szakmán vagy a társadalmi pozíción túl nem marad más remélnivalója " - figyelmeztetett XVI. Benedek.
2009.11.29. 08:15
 
 
Svájcban több ezren tüntettek a Kereskedelmi Világszervezet ellen
Bankok, üzletek ablakait, kirakatait törték be, autókat gyújtottak fel tüntetők szombaton a svájci Genf központjában a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) ellen tiltakozva. A mintegy háromezer fős tömeg a WTO hétfőn kezdődő tanácskozása elé időzítette megmozdulását. A hatóságok rohamrendőrséget vetettek be. A tiltakozók soraiba befurakodott egy rendkívül erőszakos kisebbség, amely különböző vandál cselekedetekkel hívta fel magára a figyelmet. Újságírók beszámolója szerint a városi buszállomás közelében három személyautót gyújtottak fel a tiltakozók. A város központját sűrű fekete füst borította be, illetve könnygáz terjengett a levegőben.
2009.11.28. 22:00
 
 
Valószínűleg gázpalack robbanása miatt dőlt össze egy ház Nagykanizsán
Valószínűleg gázpalack robbant fel, emiatt dőlt össze szombaton kora este egy udvari lakóház Nagykanizsán; két ember megsérült - értesült az MTI tudósítója a helyszínen. Déri Tibor, a nagykanizsai tűzoltók szolgálatvezető parancsnoka közölte: a sérültek elmondása szerint ételmelegítés közben váratlanul robbant fel egy 11,5 kilogrammos gázpalack. Az összedőlt házból két sérültet szállítottak kórházba, a romok közül a tűzoltók csaknem egyórás munkával két kutyát kimentettek - tette hozzá. A Csengery utcai épület a robbanás következtében teljesen összeomlott, szinte csak építési törmelék maradt az udvarnak azon a részén, ahol a mintegy 60-80 négyzetméter alapterületű lakóépület állt.
2009.11.28. 21:15
 
 
Életveszélyes állapotban van három, H1N1-gyel fertőzött kismama
Életveszélyes állapotban van három kismama, valószínűleg a H1N1 miatt; kettőt Budapesten, a harmadikat Szegeden kezelik. Az egyik kismamát lényegében újraélesztették, olyan életmentő műtéttel, amelyet még soha nem csináltak Magyarországon - közölte a TV2 Tények című műsora szombaton. Stabil, de életveszélyes állapotban van az a kismama, akit Budapesten, a Semmelweis Klinikán ápolnak. Magyarországon most először alkalmazott módszerrel mentették meg az életét. Kezelőorvosai szerint majdnem biztos, hogy a H1N1 vírus okozta életveszélyes állapotát - olvasható a Kossuth Rádió honlapján.
2009.11.28. 20:30
 
 
Markó: a romániai elnökválasztás második fordulója nem két személyről szól
A romániai elnökválasztás második fordulóján, december 6-án a szavazás nem két személyről szól, hanem arról, hogy kinek milyen víziója van az eljövendő Romániáról, és hogy lehet-e Klaus Johannis személyében egy kisebbségi politikus Románia miniszterelnöke - mondta marosvásárhelyi sajtótájékoztatóján Markó Béla. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke leszögezte: a szövetség "a Nemzeti Liberális Párttal (PNL) közösen - azt a jelöltet támogatja, aki kiáll a mi elképzelésünk mellett, és ez a Szociáldemokrata Párt (PSD) jelöltje, Mircea Geoana".
2009.11.28. 20:30
 
 
Szlovéniában magasabb minimálbérért tüntettek
Mintegy harmincezer ember tüntetett szombaton a szlovén főváros, Ljubljana központjában magasabb minimálbért követelve, illetve tiltakozva a nyugdíjkorhatár emelése ellen. A rendezvény résztvevői a szakszervezetek hívására érkeztek, hogy támogassák a minimálbér 31 százalékos emelését, és 600 euróra növekedését. Egy másik követelés az, hogy a kormány ne emelje 65 évre a nyugdíjkorhatárt. Szlovéniában jelenleg a férfiak 58 évesen, míg a nők 56 évesen mehetnek nyugdíjba. A résztvevők "Nagyobb béreket" és "A szociális Szlovéniáért" feliratokkal vonultak fel a főváros utcáin.
2009.11.28. 20:15
 
 
Már három halálos áldozata van Romániában a H1N1 vírusnak
Újabb halálos áldozata van Romániában az új influenzának - jelentették be szombaton a román egészségügyi hatóságok, jelezve, hogy a H1N1 vírus immár három ember halálát okozta az országban. Az áldozatról csak annyit közöltek, hogy felnőttről van szó. Az utóbbi huszonnégy órában további 145 embernél állapították meg a H1N1 vírussal való megfertőződést, ezzel szombat délutánra 2 975-re nőtt az új influenzások száma. Romániában pénteken már megkezdték a bukaresti Cantacuzino immunológiai központ által gyártott oltóanyag szétosztását.
2009.11.28. 20:15
 
 
Pokolgép okozta az oroszországi vonatszerencsétlenséget
Pokolgép okozta az oroszországi vonatszerencsétlenséget, amelynek legalább 26 halálos áldozata és mintegy száz sebesültje van - közölte a Szövetségi Biztonsági Szolgálat igazgatója, miközben állítólag a Combat 18 elnevezésű, a Vér és Becsület katonai szárnyának tartott neonáci szervezet vállalta a felelősséget a merényletért. A Nyevszkij expressz katasztrófájának helyszínén egy második pokolgépet is találtak, ami felrobbant, de nem teljes erővel, és a robbanásnak sebesültje sincs - közölte Vlagyimir Jakunyin, az orosz vasúttársaság vezérigazgatója szombaton délután.
2009.11.28. 19:30
 
 
Vízilabda Euroliga: bravúros Honvéd-győzelem
A Honvéd hazai közönség előtt kétgólos győzelmet aratott az Olimpiakosz Pireusz felett a férfi vízilabda Euroliga főtáblájának első fordulójában. Eredmény, 1. forduló: C csoport: Domino Honvéd-Olimpiakosz Pireusz 12-10 (2-0, 3-5, 3-3, 4-2), gólszerzők: Marnitz 4, Szívós 3, Salamon 2, Székely, Bátori, Matajsz 1-1, illetve Hatziteodoru 5, Ntoszkasz 2, Afrudakisz 2, Vlontakisz 1.
2009.11.28. 19:00
 
 
Kóka János a költségvetés támogatását fogja javasolni
Kóka János szerint ha nem lenne elfogadott 2010-es költségvetés, az káoszhoz és az ország gazdaságának destabilizációjához vezethetne, ezért a politikus hétfőn azt fogja javasolni, hogy az SZDSZ-frakció szavazzon igennel a büdzsére - reagált a szabad demokraták frakcióvezetője arra, hogy több ismert közgazdász nyílt levélben szólította fel a képviselőket a büdzsé elutasítására. A politikus szombaton az MTI-nek azt mondta, hogy az aláírók bár közgazdászok, de véleménye szerint nem szakmai álláspontot képviselnek, hanem politikai akciót indítottak.
2009.11.28. 19:00
 
 
Nagy-Britanniában január 28-án rendezik meg az Afganisztán-konferenciát
Jövő év január 28-án rendezik meg Nagy-Britanniában az Afganisztán-konferenciát, amelynek fő napirendi pontja a biztonsági feladatok átadási menetrendjének kijelölése lesz - jelentette be szombaton Gordon Brown brit kormányfő a brit Nemzetközösség trinidadi csúcsértekezletén. A politikus hozzátette, hogy a Londonban rendezendő tanácskozásra az afgán vezetés mellett az ázsiai országban állomásozó nemzetközi haderőbe nagyobb erőket küldő minden államot, továbbá Kabul szomszédait hívják meg. Szólt arról is, hogy Hamid Karzai afgán elnöknek el kell fogadnia egy menetrendet, amelyet a nemzetközi közösség határoz meg, és amelynek alapján értékelik majd tevékenységét.
2009.11.28. 18:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912[1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista