2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  családbarát munkahely
127675 találat
 
 
Oszkó Péter: reformok esetén változtatható az idei hiánycél
Oszkó Péter szerint az önkormányzati és az egészségügyi rendszer átalakítását kell felkínálnia a következő kormánynak, hogy a nemzetközi hitelnyújtók hozzájáruljanak az idei hiánycél módosításához. A pénzügyminiszter a Népszabadság online kiadásában vasárnap megjelent interjújában a fideszes politikusok által említett 5-7,5 százalékos hiánycélról azt mondta: az idei évre megcélzott 3,8 százalékhoz képest az ötszázalékos hiány mintegy 300 milliárd forint többlet eladósodást jelent. "Ilyen mértékű plusz adósságvállalás akkor vethető fel szerintem, ha a kormány vállalja a teljes önkormányzati rendszer átalakítását, továbbá az egészségügy finanszírozható pályán tartását" - fogalmazott.
2010.03.28. 12:00
 
 
Görögország új kötvénnyel teszteli a bizalmat
Többmilliárd eurós kötvényt visz a piacra már a hét első felében a görög kormány. A kibocsátás kulcsfontosságú próbája lesz annak, hogy a piac mennyire bízik a minapi EU-csúcson Görögország számára kidolgozott pénzügyi segélymechanizmusban - írta a hétvégi Financial Times. Petrosz Krisztodulu, a görög államadósság-kezelő központ vezetője elmondta a londoni gazdasági napilapnak, hogy a görög kormány "még márciusban" szeretne visszatérni a kötvénypiacra. Az illetékes szerint a kibocsátás várható értéke ötmilliárd euró körül lesz.
2010.03.28. 12:00
 
 
Magosz: milliárdos kár érte az államot egy bábolnai földeladásnál
A Magosz szerint egyértelműen bizonyítható, hogy Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere mindent megtett azért, hogy egy 240 hektáros bábolnai föld az államtól egy magánbefektető tulajdonába kerüljön. Az értékesítéssel a Magosz számításai szerint körülbelül 7,7 milliárd forint kár érte a magyar államot. Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján alátámasztásul felolvasta egy ingatlanforgalmazó cég hirdetését, amelyben az említett 240 hektáros bábolnai telket mintegy nyolcmilliárd forintért kínálják eladásra.
2010.03.28. 11:30
 
 
A fiatalok több mint harmada dolgozik tanulmányai alatt
A 15-34 éves korosztály 37,3 százaléka végzett valamilyen munkát tanulmányi ideje alatt, de ez az esetek csaknem háromnegyedében csak a képzéshez tartozó szakmai gyakorlatra korlátozódott, azaz a fiatalok alig 10 százaléka mondhatja el magáról, hogy már tanulmányai idején is kapott valamilyen tényleges képet a munka világáról - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai Tükör című kiadványából. A KSH tavalyi második negyedévben felvett adatai szerint a vizsgált korosztályban a férfiak némileg nagyobb arányban rendelkeznek munkatapasztalattal, mint a nők, feltehetően azért, mert ők nagyobb arányban járnak olyan iskolatípusba, ahol van kötelező szakmai gyakorlat.
2010.03.28. 10:15
 
 
Kiemelt helyen a munkahelyteremtés a pártok programjaiban
Kiemelt helyen szerepel a hat, országos listát állító párt választási programjában a munkahelyteremtés. Az MSZP programjában több tízezer új munkahelyet ígér, és olyan sikeres stratégiai ágazatok fejlesztését, amelyek magukkal húzzák az egész ország gazdaságát. A Fidesz-KDNP programja a gazdaságpolitika középpontjába a munkát állítja, a céljuk az, hogy az országban egy évtizeden belül egymillió új, adózó munkahely jöjjön létre. Az MDF szerint a kirívóan alacsony magyar foglalkoztatási rátát legalább 10 százalékponttal kell emelni tíz év alatt, és így elérni, hogy a munkaképes korú lakosság legalább kétharmada bejelentett munkából nyilvánosan elismert, adó alá vonható jövedelmet szerezhessen.
2010.03.28. 09:15
 
 
A nagy pártok kiemelten kezelnék a turizmust
Kiemelt szerepet szánnak a turizmusnak az országos listát állító nagy pártok, a Fidesz-KDNP, az MSZP és a Jobbik is, az LMP és az MDF külön nem foglalkozik az ágazattal, a Civil Mozgalom az egyediségre fektetne nagyobb hangsúlyt az interneten közzé tett választási programok alapján. Az MSZP programja szerint cél, hogy a következő uniós költségvetési ciklusban se csökkenjen a turizmusra fordítható források aránya. A Fidesz-KDNP úgy véli, hogy egymillió új munkahely kell ahhoz, hogy fenntartható növekedés és egyensúly jellemezze a magyar gazdaságot. Az MDF és az LMP programjában csupán egy-egy konkrét terület kapcsán tesz említést az idegenforgalomról.
2010.03.28. 09:15
 
 
Puskás Ferenc emlékére nyílik képzőművészeti kiállítás
Hommage á Puskás Öcsi címmel 58 műalkotást bemutató képzőművészeti kiállítás látható a focilegenda születésnapjától, csütörtöktől a Home Galéria szervezésében Budapesten, a Boscolo New York Palace szállodában egy hónapon át. Kertész Csaba, a galéria vezetője elmondta, hogy Puskás Ferenc most lenne 83 éves. Az évfordulóra a galéria fölkért magyar képzőművészeket, készítsenek alkotásokat a kiváló labdarúgóról. Így született meg az 58 mű, közülük négy szobor, valamint láthatók lesznek Hemző Károly és Kristóf Lajos korabeli fotográfiái is.
2010.03.28. 09:00
 
 
Szombat este elsötétült a világ egy órára
Szombat este fél 9-kor a világ 125 országában - köztük Magyarországon is - mintegy négyezer településen, intézményben és háztartásban kialudtak a fények egy órára a klímavédelem és környezettudatosság jegyében. A Természetvédelmi Világalap (WWF) Föld órája elnevezésű kezdeményezéséhez idén minden eddiginél több település csatlakozott Magyarországon: a résztvevő települések száma a szervezet honlapja szerint 142, az intézményeké és vállalatoké 460 volt. A fővárosban elsötétült minden híd, a Parlament, a budai vár, a Citadella, a Hősök tere, a Vajdahunyad vára, a Nemzeti Múzeum, a Széchenyi fürdő és a Gellért szálló is.
2010.03.28. 08:30
 
 
Tenisz, Miami: Szávay búcsúzott
A 27. helyen rangsorolt Szávay Ágnes két játszámában kikapott az első helyen kimelt orosz Szvetlana Kuznyecovától a Miamiban zajló keménypályás tenisztornán. Eredmény: nők (4,5 millió dollár összdíjazás): 3. forduló (a 16 közé jutásért): Kuznyecova (orosz, 1.)-Szávay Ágnes (27.) 6:2, 6:3.
2010.03.28. 08:00
 
 
Vasárnap hajnalban lesz az óraátállítás
Vasárnapra virradó éjjel 2 órakor 3-ra kell előretekerni az órákat. A MÁV közleménye szerint a belföldi vonatközlekedésben a 2.00 és 3.00 óra között induló személyvonatokat az állomásokról csak az óraigazítás után, legkorábban hajnali 3.00 órakor indítják el. Mindez négy belföldi járatot érint. A Székesfehérvárról a Déli pályaudvarra hajnal 2:54 órakor induló vonatot 6 perces késéssel, a Somoskőújfaluról Hatvan felé 2:19 órakor induló vonatot 41 perces késéssel, a Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra 2:48 órakor induló vonatot 12 perc késéssel indítják el. A Nyugati pályaudvarról 0:38-kor induló személyszállító vonat Szolnokra 3:19 órakor, papíron 60 perces késéssel érkezik.
2010.03.27. 22:15
 
 
Életfogytiglanra ítélték Szenegálban a magyar "zsoldosokat"
Életfogytig tartó kényszermunkára ítélték szenegáli taxisofőrjük meggyilkolásának vádjával szombaton azt három magyar férfit, akit a gyanú szerint zsoldosként kívánták szolgálataikat értékesíteni nyugat-afrikai országokban. A dakari esküdtszék bűnszövetkezetben elkövetett bűntettek, gyilkosság és lopás elkövetésében találta bűnösnek a vádlottakat. A vádirat szerint a 29 éves G. Géza, a 32 éves N. Zoltán és a 34 éves F. Tamás 2006 áprilisában megfojtotta szenegáli taxisofőrjét, aki bérbe adta nekik a terepjáróját. A védelemnek 15 napja van a fellebbezésre.
2010.03.27. 22:00
 
Eger-rali: Turi az élen, ifj. Tóth a harmadik
Turi Tamás érte el a legjobb időt az Eger-rali első napján, a hétfutamos magyar bajnokság első versenyén. A szombati nyolc gyorsasági szakasz után a második helyen Aschenbrenner György, a harmadikon pedig a közel négyesztendős kihagyás után visszatért ifj. Tóth János végzett. Az abszolút bajnoki címvédő Herczig Norbert a negyedik lett. Eredmények, 1. nap: 1. Turi Tamás (Mitsubishi Lancer Evo IX) 41:24.2 perc 2. Aschenbrenner György (Mitsubishi Lancer Evo IX) 17.3 mp hátrány 3. Ifj. Tóth János (Peugeot 207 S2000) 25.7 mp h. Vasárnap további hat mért szakasszal fejeződik be a száguldás.
2010.03.27. 20:45
 
 
Fél 9-kor elsötétült a világ egy órára
Ma este fél 9-kor a világ 125 országában, köztük Magyarországon is számos településen, intézményben és háztartásban kialudtak a fények egy órára a klímavédelem és környezettudatosság jegyében. A Természetvédelmi Világalap (WWF) Föld órája nevű kezdeményezéséhez Magyarországon minden korábbinál többen csatlakoztak, péntek délutáni adat szerint 113 település, 369 intézmény és 8657 személy. A fővárosban elsötétül minden híd, a Parlament, a budai vár, a Citadella, a Hősök tere, a Vajdahunyad vára, a Nemzeti Múzeum, a Széchenyi fürdő és a Gellért szálló is.
2010.03.27. 20:45
 
 
A menedzsment is tudhatott a Daimlernél zajló korrupcióról
A legkevesebb 22 ország, köztük Magyarország kormányzati képviselőinek korrumpálásával vádolt Daimlernél már korábban figyelmeztettek a vélhető megvesztegetési esetekre, a német autógyár vezető beosztású tisztségviselői azonban figyelmen kívül hagyták ezeket az intéseket. A Der Spiegel online szombaton arról számolt be: a korrupciót feltáró amerikai hatóságok abból indulnak ki, hogy a megvesztegetések a menedzsment tudomásával, illetve fedezésével történtek. A Der Spiegel információi szerint a Daimler értékesítési részlegének vezetői elutasították azoknak a számláknak az ellenőrzését, amelyekről a megvesztegetési kifizetések történtek.
2010.03.27. 20:45
 
 
Talmácsi utolsó tesztsorozata a vb előtt
Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság április 11-i rajtja előtti utolsó, háromnapos tesztsorozatát kezdte meg szombaton Jerezben. A csapat tájékoztatása szerint a 125 kcm-esek között vb-győztes magyar motorosnak, aki az idén a Moto2-es kategóriában startol, gondjai akadtak a versenygéppel a dél-spanyolországi pályán. Tíztől négyig mindkét géposztály versenyzői körözhettek, Talmácsi ekkor 1:46.302 perccel zárt, ami a huszonötödik leggyorsabb kör volt. Négy és öt óra között csak a hatszázasok voltak a pályán, a magyar versenyző ekkor 1:46.361-et motorozott, amivel szintén huszonötödik lett. A 18 futamos vb április 11-én, a Katari Nagydíjjal rajtol.
2010.03.27. 19:15
 
 
Egy hét múlva Amerikában kezdődik a szavazás
Egy hét múlva, szombaton az amerikai kontinensen kezdődik meg az országgyűlési képviselő-választás első fordulója, majd másnap a többi földrész magyar külképviseletein folytatódik. A kontinens magyar nagykövetségein és főkonzulátusain azok adhatják le voksukat, akik március 19-éig felvetették magukat a külképviseleti névjegyzékbe és jelezték, melyik városban akarnak szavazni. Azért kell korábban, egy héttel a magyarországi szavazás előtt megtartani az összes magyar külképviseleten az első fordulót, hogy az urnák időben hazaérkezhessenek.
2010.03.27. 19:15
 
 
Csepeli kettős gyilkosság: a nyomozóknál a feljelentés másolata
A csepeli kettős gyilkosság ügyében meghallgatott egyik tanú átadta a nyomozóknak annak a feljelentésnek a teljes másolatát, amelyet a bűncselekmény egyik áldozata akart eljuttatni a csepeli rendőrkapitányságra - közölte szombaton a BRFK. Az utóbbi időben nyilvánosságra került, hogy Takács József feljelentést készült tenni a gyilkosság napján. Ez nem történt meg, noha dokumentálható módon aznap járt a Csepeli Rendőrkapitányságon. Az emberölés után néhány nappal a tanúként meghallgatottak egyike átadta a nyomozóknak annak a feljelentésnek a teljes másolatát, melyet Takács József akart eljuttatni a csepeli kapitányságra.
2010.03.27. 18:30
 
 
Orbán: az első lépés az embereké, a második a leendő kormányé
Orbán Viktor szerint a válságból való kilábalás első lépését az embereknek kell megtenniük azzal, hogy elmennek választani, a leendő kormányé csak a második lépés lesz. A Fidesz elnöke erről országjáró körútjának kaposvári állomásán beszélt újságíróknak szombaton - közölte az MTI-vel Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője. A nemzeti ügyek kormányának első intézkedéseiről Orbán Viktor elmondta: azok az elszámoltatás, az adócsökkentés, az adórendszer egyszerűsítése, a bürokrácia leépítése, a korrupció visszaszorítása, valamint a rend megteremtése lesznek.
2010.03.27. 18:15
 
 
Műkorcsolya-vb: Sebestyén 15. hellyel zárta le karrierjét
Sebestyén Júlia öt helyet rontott a szombati kűrben, így a 15. helyen zárta élete utolsó versenyét, a torinói műkorcsolya-világbajnokságot. A viadal honlapja szerint a 2004-ben Európa-bajnok, a vancouveri olimpián 17. magyar versenyző kűrjét 91,56 pontra értékelték a pontozók, így 147,66 pontot gyűjtött. A versenyt a rövidprogram után második, az idei olimpián ezüstérmes japán Aszada Mao nyerte, megelőzve a dél-koreaiak ötkarikás elsőjét, Ju Na Kimet, aki kisebb "csodát" hajtott végre azzal, hogy a rövidprogram hetedik helye után fel tudott állni a dobogóra. A bronzérmet a finn Laura Lepistö szerezte meg.
2010.03.27. 17:45
 
 
Magyar bankokat is érint a chicagói holokausztper
A MÁV elleni kártérítési perhez kapcsolódva csütörtökön újabb keresetet nyújtott be Chicagóban a magyarországi holokauszt áldozatainak és örököseinek egy csoportja, ezúttal több - köztük magyarországi - bank ellen. A Magyar Nemzeti Bank, az Erste Group Bank, a MKB Bayerische Landesbank, az OTP Bank és a Creditanstalt bank elleni gyűjtőkereset szerint az alperesek vagy elődeik részt vettek a népirtásban, bűnrészesek voltak benne, és felbujtottak rá azáltal, hogy kifosztották a zsidó áldozatokat, eltulajdonították a náluk őrzött vagyont. Az érintett magyarországi bankok szombaton azt közölték az MTI-vel, hogy mivel még nem kaptak keresetlevelet, nem tudnak érdemben nyilatkozni az ügyben.
2010.03.27. 17:30
 
 
NB I: a Honvéd is legyőzte az Újpestet
Egygólos vereséget szenvedett a Budapest Honvédtól a hazai pályán futballozó Újpest FC a labdarúgó NB I 20. fordulójának szombati mérkőzésén. Soproni Liga, 20. forduló: Újpest FC - Budapest Honvéd 0-1 (0-0), Szusza Ferenc Stadion, 3247 néző, Diego (51.). Az első félidőben mindkét együttes sokat hibázott a mezőnyben, a 39. percben tizenegyeshez jutottak a lila-fehérek, de Kabát a kapu mellé lőtte a büntetőt. A szünet után Diego egy 50 méteres sprint után nagy gólt lőtt az élvonalban ezen a meccsen debütált Horváth hálójába. A hazaiak igyekeztek mindent megtenni az egyenlítés érdekében, de a játékukban nem volt elképzelés, így bár helyzetekig néha eljutottak, nem sikerült pontot menteniük.
2010.03.27. 17:15
 
 
Red Bull Air Race: Besenyei harmadik Abu-Dzabiban
Besenyei Péter a harmadik helyen végzett a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat idei első versenyén, az Egyesült Arab Emírségek fővárosában. Abu-Dzabiban szombaton erős szélben és 40 fokos hőségben rendezték meg a futamot, amely a címvédő brit Paul Bonhomme győzelmével zárult. A második helyen a szintén brit Nigel Lamb végzett. A vb hat hónapig tart, öt kontinensen összesen nyolc viadalt rendeznek a világ 15 legjobb pilótája számára. Az 1. futam dobogósai: 1. Bonhomme (brit) 1:14.05 p 2. Lamb (brit) 1:14.92 3. Besenyei 1:21.18.
2010.03.27. 17:00
 
 
A Vatikán szerint a pápát nem gyengítették meg a támadások
XVI. Benedek pápát nem gyengítették meg a média legutóbbi támadásai azért a módért, ahogyan a katolikus egyházon belül kipattant pedofilbotrányokat kezeli - hangoztatta szombaton Federico Lombardi, az egyházi állam szóvivője. "Kétségtelen, hogy a közelmúltbeli médiatámadások okoztak károkat, de a pápa tekintélye és a Hittani Kongregáció eltökéltsége a kiskorúakkal szemben elkövetetett szexuális visszaélésekkel szemben nem gyengültek meg, hanem éppenséggel megerősödtek" - idézte az ANSA olasz hírügynökség a Vatikáni Rádiónak nyilatkozó szóvivőt.
2010.03.27. 16:15
 
 
Idén január-februárban nőtt a sonkafogyasztás
A sonka azon kevés élelmiszer egyike, amelynek kiskereskedelmi forgalma mind értékben, mind mennyiségben növekedett az idei január-februári időszak során - közölte a Nielsen piackutató. Abban, hogy az első két hónap tendenciája folytatódik-e az egész évben meghatározó lesz a húsvéti forgalom, amely jelentős tétel a sonkafogyasztásban Magyarországon. Tavaly a márciusi-áprilisi ünnepi időszakban a kiskereskedelemben eladott sonka forgalma közel 5 milliárd forint volt, amely közel 5 százalékkal több, mint 2008-ban - közölték. A húsvéti időszakban adták el a boltokban tavaly, az éves mennyiség 21 százalékát, mintegy 3 ezer tonna sonkát, amely mennyiségben 1 százalékos bővülés 2008-hoz képest.
2010.03.27. 15:15
 
 
Csötönyi maradt az ökölvívó-szakszövetség elnöke
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) szombaton tartott tisztújító közgyűlésén egyhangú szavazással Csötönyi Sándort választották meg további öt évre a szövetség elnökének. Az általa javasolt összetételű elnökséget ugyancsak egyhangúlag szavazta meg a közgyűlés. Az elnökség tagjai sorába választották Szabó Sándort és Erdei Zsolt profi világbajnokot. "Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy egyhangúlag kaptam újra támogatást, illetve az általam javasolt elnökség is - nyilatkozta az MTI-nek Csötönyi Sándor, aki 1996 óta tölti be a szövetség elnöki tisztét.
2010.03.27. 15:00
 
 
Medvegyev lehetségesnek tartja az Irán elleni új szankciókat
Az orosz elnök egy szombati közleménye szerint lehetségesnek tartja az új büntetőintézkedéseket Iránnal szemben, hogy megfékezze annak atomprogramját. Dmitrij Medvegyev üzenetet intézett az arab országok vezetőihez abból az alkalomból, hogy a líbiai Szirtában csúcstalálkozóra gyűlnek össze, és ebben kifejti: "Meggyőződésünk, hogy a szankciók útja nem a lehető legjobb. Nem lehet azonban kizárni annak lehetőségét, hogy az események ebben az irányban mutatnak."
2010.03.27. 14:15
 
 
F1, Ausztrál Nagydíj: Schumacher szerint Alonso feltartotta őt
Michael Schumacher azt állítja: Fernando Alonso akadályozta őt az utolsó, gyors köre alatt a melbourne-i Forma-1-es Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzésén. "Bár nem feltételezem a szándékosságot, azért ez nem volt kedves tőle. Ő éppen nem gyors kört ment" - mondta a Mercedes GP színeiben idén visszatért, hétszeres világbajnok német sztár, aki a kvalifikáció után állítólag számon is kérte a Ferrari spanyol versenyzőjén a történteket. Schumacher hetedik, a szezonnyitó bahreini futamon diadalmaskodott, kétszeres vb-győztes Alonso pedig harmadik lett az időmérőn.
2010.03.27. 12:45
 
 
Robotpáciens fogorvosoknak
Valahányszor felsüvít a fúró a fogorvos-gyakornok kezében, Hanako fájdalmasan felkiált. Mindaddig tart ez a kálvária, amíg az őt kezelő orvostanhallgató meg nem tanulja a helyes a mozdulatot. A páciens azonban nem tiltakozik: erre teremtették. A fogorvosi székben elnyúló robotnő tetőtől talpig emberre hasonlít és kibírja a fogorvosnövendékek által rámért kínzásokat. Sova Hanako szája ugyanis tele van fogakkal és olyan érzékelőkkel, amelyek megfelelnek az emberi száj érzékeny pontjainak. Akárcsak az igazi páciensek, mozgatja a nyelvét, nyáladzik és hangfelismerő és hangszintetizátor berendezése révén válaszol a fogorvos kérdéseire.
2010.03.27. 12:15
 
 
Cozma-ügy: ismét előzetes letartóztatásban három gyanúsított
Ismét előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság három embert a Cozma-gyilkosság ügyében garázdasággal gyanúsítottak közül; az enyingi és a két pécsi férfit a rendőrség szombat reggel visszavitte a büntetés-végrehajtási intézetbe - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Az elsőfokú határozatok ellen fellebbezett az ügyészség, és a másodfokon eljáró Veszprém Megyei Bíróság pénteken újból elrendelte a 34 éves enyingi R. István, valamint a 25 éves K. Róbert és a 28 éves K. Henrik pécsi lakosok előzetes letartóztatását - tájékoztatott a sajtóügyeletes, megjegyezve: szombaton a rendőrök mindhármukat visszaszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.
2010.03.27. 12:15
 
 
A tibeti masztiff a kínai milliomosok új státusszimbóluma
Az Ausztráliában vásárolt ingatlanok, Egyesült Államokból hozatott telivérek és a nagy európai divatházak egyedi tervezésű ruhakölteményei után a szupergazdag kínaiak új státusszimbólumot találtak maguknak: a tibeti masztiffot, egy erős, tagbaszakadt, sűrű bundájú pásztorkutyát. Becslések szerint 825 ezer milliomos él az országban, és a luxuscikkek piaca szédítő ütemben növekszik. A Hszinhua hivatalos kínai hírügynökség nemrégiben leltárba vette, mire is van szüksége egy gazdag embernek: egy fiatal és szép feleségre, egy Lamborghinire és egy tibeti masztiffra, "minél nagyobb és vadabb, annál jobb".
2010.03.27. 11:30
 
 
Műkorcsolya-vb: kanadai siker jégtáncban, Hoffmannék a 10. helyen zártak
A Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim magyar jégtáncpáros 10. helyen zárt a torinói műkorcsolya-világbajnokságon. Az aranyérmet a vancouveri téli olimpia bajnoka, a kanadai Tessa Virtue, Scott Moir duó szerezte meg. A téli játékokon 13. magyar egység kiváló kűrt futott: 83,52 pontot kaptak a bíráktól, ezzel Hoffmannék szabadprogramját a kilencedik legjobbnak ítélték, melynek köszönhetően három pozíciót javítottak az original utáni helyezésükön. A Virtue, Moir kettős mögött a Vancouverben is második amerikai Meryl Davis, Charlie White duó lett az ezüstérmes, míg a harmadik helyen a kétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes olasz Federica Faiella, Massimo Scali páros végzett.
2010.03.27. 11:00
 
 
Sportlövő Vk, Sydney: Sidi harmadik összetettben
A tavalyi évben a világ legjobbjának megválasztott Sidi Péter harmadik lett a férfiak kisöbű sportpuska összetett számában a Sydneyben zajló sportlövő Világkupa-verseny szombati versenynapján. A légfegyveres Európa-bajnokságon ezüstérmes komáromi versenyző a viadal honlapja szerint 1166 körös eredménnyel zárta az alapversenyt, majd a döntőben 102,4-et teljesített. A számot az amerikai Matthew Emmons nyerte 1272,6 körös összeredménnyel. Sidi korábban légpuskában ötödik, fekvőben pedig kilencedik lett Sydneyben.
2010.03.27. 10:45
 
 
F1, Ausztrál GP: Vettel indul az élről
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az élről a vasárnapi, melbourne-i Ausztrál Nagydíjon, az idei Forma-1-es szezon második versenyén. A 22 éves Vettel, aki tavaly második lett a világbajnokságon és a két héttel ezelőtti, bahreini idénynyitón is az első rajtkockából indulhatott, pályafutása során hetedszer szerezte meg a pole pozíciót. A szombati időmérő edzésen csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett a második, a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) pedig a harmadik. A vb-címvédő brit Jenson Button (McLaren) negyedikként, a három év szünet után visszatért, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) pedig - csakúgy, mint két hete - a hetedik helyről startolhat.
2010.03.27. 10:15
 
 
Tavasszal megőrülnek a hormonjaink
Tavasszal az embernek jobb a kedve, többet nevet, flörtöl és jobban érzi magát. Ez elsősorban a kikelettel járó fokozódó napfény jótékony hatásának köszönhető. Alexander Lerchl, a brémai Jacobs Egyetem hormonbiológusa elmondta: pszichológiai kutatások bebizonyították, hogy a fény hatására kezdünk kilábalni a télből. Az emberi szervezetben a sötétben, éjszaka termelődő melatonin nevű hormon irányítja az alvást. Mivel télen hosszabb ideig tart a sötétség, így napközben is magas a melatoninszint, ezért vagyunk álmosak. A nyár közeledtével azonban világosabb lesz, egyre jobban lecsökken a melatonin mennyisége, az emberek éberebbé és aktívabbá válnak.
2010.03.27. 10:15
 
 
Kivonult a Gázai övezetből az izraeli hadoszlop
Kivonult szombaton a Gázai övezet középső részéből az a páncélosokkal támogatott izraeli hadoszlop, amely egy előző napi, két izraeli katona halálát követelő palesztin-izraeli határ menti tűzpárbaj után hatolt be a Hamász radikális palesztin szervezet által igazgatott területre - közölték szemtanúk. A Hán-Júnisz palesztin településnél lezajlott, 14 hónap óta legvéresebb összecsapásban - Joáv Galan tábornok, a dél-izraeli katonai körzet parancsnoka szerint - négy palesztin fegyveres vesztette életét. Palesztin illetékesek ezt az adatot nem tudták megerősíteni.
2010.03.27. 10:15
 
 
Kutyamorgás, és ami mögötte van
A kutya morgása rejtett tartalmat is közvetít - derül ki egy magyar-osztrák kutatásból. A kutya hangadásáról eddig nem volt tudott, hogy van funkcionális tartalma, tehát hogy az állatok külön hangot alkalmaznak eltérő információk közlésére. Az Animal Behaviour című szaklap áprilisi számában az ELTE, a Bécsi Egyetem és a szintén osztrák Konrad Lorenz Intézet etológusai olyan kísérletről számolnak be, amely során egy kutyát és egy ízletes csontot helyeztek egy helységbe. Mihelyst a kutya közeledni kezdett a csonthoz, a kutatók egy, a táplálékát őrző fajtárs morgását játszották le neki. Az esetek többségében a kutya ezt követően megtorpant.
2010.03.27. 09:45
 
 
Számos programmal várják a közönséget a színházi világnapon
Ma van a színházi világnap, ebből az alkalomból számos programot rendeznek Budapest mellett több vidéki helyszínen, valamint Erdélyben is. Budapesten számos programmal, köztük a Katona József Színházban nyílt próbával, a Bárkában játékokkal, az Új Színházban kulisszajárással várják az érdeklődőket. A Miskolci Nemzeti Színház idén kétnaposra bővítette rendezvénysorozatát, Békéscsabán drámaíró versenyt rendeznek. Minden erdélyi és partiumi magyar színtársulat is megünnepli a színházi világnapot. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata pénteken színészbált szervezett, a kolozsváriak épp Budapesten vendégszerepelnek, Nagyváradon pedig szombaton nyílt napon várják az érdeklődőket.
2010.03.27. 09:30
 
 
Az alacsonyabb áfa fokozná a magyar szállodák versenyképességét
A Magyar Szállodaszövetség szerint azonnal javítható lenne a hazai turizmus versenyképessége és a szállodaipar jövedelmezősége, ha a szállodai és vendéglátó áfakulcsokat az uniós átlag irányába közelítenék. A szakmai szervezet elkészítette helyzetértékelését és javaslatait a magyar szállodák válságból való kilábalására, amely szerint ez a szobakiadásnál 10 százalékos, a vendéglátásnál 15-18 százalékos áfát jelent. Jelenleg a szálláshelyi áfakulcs Magyarországon 18 százalék, a vendéglátásé 25, az alkoholmentes és az alkoholos italoknál szintén 25-25 százalék.
2010.03.27. 09:15
 
 
Használ a kiskereskedelmi ingatlanoknak a belváros felújítása
A Belváros főutcája nevű felújítási program befejeződésével a környékbeli kiskereskedelmi ingatlanok üresedése csökkenni, a bérleti díja pedig növekedni fog - prognosztizálja az Ecorys Magyarország elemzésében. Április elején befejeződik a Budapest belvárosában lévő Kecskeméti utca - Petőfi Sándor utca - Október 6. utca tengely teljes felújítása. Jelenleg a megújult főutca déli részén a bérleti díjak 15-20 euró körül mozognak, míg a környező kis utcákban 10-15 euró a havi bérleti díj. A főutca középső szakaszán, a Petőfi Sándor utcában és a Bécsi utcában 20-25 euró között alakulnak a bérleti díjak. Nagyobb, illetve forgalmas helyen lévő egységek esetén az ár ennél magasabb is lehet, de egyelőre nem éri el a Váci utca 40-80 eurós szintjét.
2010.03.27. 09:00
 
 
Rálőttek a SOTE épületére
Rálőttek a SOTE Nagyvárad téri épületére péntek este - erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek. Személyi sérülés nem történt, a lövést valószínűleg légpuskából adták le - tette hozzá.
2010.03.27. 08:45
 
 
Újabb BA-sztrájk kezdődött, több budapesti járatot töröltek
Újabb, ezúttal négynapos sztrájkot kezdtek szombat hajnalban a British Airways (BA) légitársaság utaskísérői. A cég szerint az utasok többsége el tud majd utazni, ugyanakkor a törölt járatok között több budapesti is van. A BA 13 ezer légi utaskísérőjéből 12 ezret képviselő Unite szakszervezet egy héten belüli a második munkabeszüntetést hirdette meg. A sztrájk a tervek szerint kedd éjfélig tart. A sztrájksorozat bér-, létszám- és munkaszervezési viták miatt kezdődött. A British Airways két, illetve három járatot közlekedtet a londoni Heathrow repülőtérről Budapestre. A BA járatinformációjának szombat hajnali kiírása szerint ezek közül szombattól hétfőig napi egy közlekedik majd, keddre azonban mindhármat törölte a légitársaság.
2010.03.27. 08:30
 
 
Vasárnap hajnalban lesz az óraátállítás
Szombatról vasárnapra virradó éjjel lesz az óraátállítás, éjjel 2-kor 3 órára kell előre tekerni az időmérőket. A nyári időszámítást 1976-ban, három évvel az egész világot megrázó első olajárrobbanás után vezették be Franciaországban. A hatóságok a lépést azzal indokolták, hogy így 300 ezer tonna kőolajnak megfelelő energia megtakarítását lehet elérni. Az évek során több mint száz országban vették át a nyári-téli időszámítás rendszerét, többek között az egykori EGK tagállamai 1986-ban. 2000-ben az akkor már EU-országok úgy döntöttek, hogy meghatározatlan ideig folytatják az órák évente két alkalommal történő átállítását. A nyári időszámításra való átállás a MÁV, a Volánbusz és a BKV járatainak menetrendjét is érinti.
2010.03.26. 22:15
 
 
Tenisz, Miami: Czink Melinda nem jutott be a 3. fordulóba
Nem jutott be a harmadik fordulóba, azaz a legjobb 32 közé Czink Melinda a Miamiban zajló keménypályás tenisztornán. A magyar játékos pénteken három szettben maradt alul a 32. helyen kiemelt orosz Marija Kirilenkóval szemben, pedig egy-egy után a harmadik játszmában 5:2-nél és 5:3-nál meccslabdája volt. Eredmény: nők (4,5 millió dollár összdíjazás): 2. forduló (a 32 közé jutásért): Kirilenko (orosz, 32.)-Czink 4:6, 6:2, 7:6 (7-4) A már a legjobb 32 közé jutott másik magyar, a 27. helyen kiemelt Szávay Ágnes az elsőként rangsorolt orosz Szvetlana Kuznyecovával mérkőzik majd a legjobb 16 közé kerülésért.
2010.03.26. 21:45
 
 
OVB: van budapesti területi listája az MDF-nek
Van budapesti területi listája az MDF-nek, miután az Országos Választási Bizottság pénteki ülésén megváltoztatta a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) határozatát, amelyben az FVB megtagadta az MDF fővárosi listájának nyilvántartásba vételét. A testület hosszas vita után, 4:2 arányban döntött arról, hogy helyt ad Dávid Ibolya, az MDF elnöke által benyújtott fellebbezésnek és nyilvántartásba veszi a párt budapesti területi listáját. A javaslatot az MSZP és a Fidesz-KDNP delegáltja nem szavazta meg.
2010.03.26. 21:30
 
Labdarúgó NB I: győzelmével élre ugrott a Videoton
A Videoton hazai pályán 4-2-re legyőzte a bennmaradásért küzdő Szombathelyi Haladást a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így megelőzte a tabella élén a címvédő Debrecent, amely azonban csak szombaton lép pályára. A Videoton szurkolók egyetlen bánata az lehet, hogy megszakadt a csapat hat bajnoki találkozón át tartó gólmentes sorozata. A fehérváriak legutóbb a 13. fordulóban, a Vasas 4-2-es legyőzésekor kaptak gólt. Soproni Liga, 20. forduló: Videoton FC-Szombathelyi Haladás 4-2 (3-0). Székesfehérvár, 3266 néző. Gólszerzők: Guzmics (30., 56., mindkettő öngól), Nikolic (36., 38.), illetve Tóth P. (73., 11-esből), Oross (81.).
2010.03.26. 21:30
 
 
Szerdán tárgyalhatja a Fővárosi Közgyűlés a BKV-szerződést
Szerdai rendkívüli ülésén tárgyalhatja a Fővárosi Önkormányzat az állam és a főváros között, a BKV finanszírozására kötendő szerződés tervezetét, miután azt Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes beterjesztette a grémium elé. Az MTI birtokába pénteken került dokumentum szerint a BKV 2010-ben és 2011-ben is kap vissza nem térítendő támogatást az államtól és a fővárostól is a nem finanszírozott kiadásainak fedezetéül. A 2010 utáni támogatásért cserébe viszont vállalnia kell a fővárosi önkormányzatnak, hogy 2011-től legalább az éves inflációval megegyező mértékű tarifaemelést hajtanak végre, illetve a főváros csak annyi szolgáltatást rendel meg a BKV-tól, amennyire fedezete van.
2010.03.26. 21:30
 
 
Allávi nyerte az iraki parlamenti választásokat
Ijád Allávi volt miniszterelnök listája jutott a legtöbb képviselői helyhez a március 7-én megtartott iraki parlamenti választásokon - jelentette be pénteken Bagdadban az országos választási bizottság. Allávi szektahatárokon átnyúló Iraki Blokkjának 91, a fő vetélytárs Núri al-Máliki kormányfő síita pártjának 89 helye lesz a parlamentben. A síita konzervatív Iraki Nemzeti Szövetség lett a harmadik, a kurd pártok szövetségének pedig a negyedik helyre került. A szoros eredmény hosszú, kimerítő kormányalakítási tárgyalásokat jeleznek előre. Azt az alkotmánybíróság fogja eldönteni, hogy a legtöbb helyet szerző pártszövetség kapja-e a megbízást a kormány megalakítására, vagy az a szövetség, amely az új parlamentben majd kialakul.
2010.03.26. 21:00
 
A legkisebb mértékben az E.ON emeli a gáz árát, a legolcsóbb a Főgáz
A lakosság számára a legkisebb arányban, 9,35 százalékkal az E.ON emeli a földgáz díját április elsején, de a legalacsonyabb ára a Főgáznak van, köbméterenként 95,47 forint - derül ki a Magyar Energia Hivatal honlapján közzétett határozatokból. Az egyetemes szolgáltatói körben, ahová a lakosság, a kisfogyasztók és a közüzemek tartoznak a Magyar Energia Hivatal ellenőrzi az árakat. A hivatal csütörtöki bejelentése szerint az átlagos áremelés 10,1 százalék lesz április 1-jén. Ezen belül az egyes szolgáltatók árai eltérnek az elismert költségüktől függően.
2010.03.26. 19:45
 
 
A NATO bevonná Oroszországot egy rakétapajzs alá
Oroszországnak segítenie kellene a NATO-t egy olyan "biztonsági ernyő" kialakításában, amely mindkettőjüket megvédené lator államok rakétáitól - jelentette ki pénteken az atlanti szervezet főtitkára. Anders Fogh Rasmussen arra hivatkozott, hogy Irán közepes hatótávolságú rakétái, amelyek már képesek elérni Európát és Oroszország déli területét, egyre nagyobb fenyegetést jelentenek. Szerinte egy ilyen közös védelem új lendületet adna Moszkva és a NATO kapcsolatának.
2010.03.26. 19:30
 
 
Egymillió fontért bárkivel lefeküdne a britek közel egyharmada
Egymillió fontért bárkivel lefeküdne a britek közel harmada, csaknem negyedük ugyanakkor nem hajlandó megfelelő védekezéssel a maga és partnere egészségére vigyázni - egyebek mellett ez derült ki egy vezető gumióvszergyártó pénteken ismertetett, helyenként meghökkentő eredményeket hozó nagy-britanniai felméréséből. A 12 ezer felnőtt brit bevonásával elvégzett internetes vizsgálat - amelynek eredményeit a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap ismertette - kimutatta: a válaszadók 22 százaléka soha nem használ óvszert, és 42 százalékuk is csak "néha".
2010.03.26. 19:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806[1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista