2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  családbarát munkahely
127675 találat
 
 
Milliárdokat bukott a svájci jegybank a frank védelmében
A svájci központi bank (SNB) 14 milliárd frank árfolyamveszteséget szenvedett el az idei első félévben a frank túlzott felértékelődésének megakadályozásért folytatott piaci beavatkozásokban. Az SNB szerdai beszámolója szerint az első hat hónapot 4 milliárd frank mínusszal zárták. A nemzeti fizetőeszköz védelmében kezdett devizapiaci intervenció során 104,9 milliárd eurót vásároltak, az ebből fakadó veszteséget viszont részben ellensúlyozta a más devizákkal, például a japán jennel elért nyereség, és az arany drágulása, ami felértékelte az SNB aranykészletét.
2010.07.21. 14:00
 
 
A BA privatizációs szerződésének felülvizsgálatát kéri a Fidesz
A Budapest Airport (BA) privatizációs szerződésének átfogó felülvizsgálatát kéri a kormánytól a fideszes Riz Levente. A kormánypárti képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a 2004-ben még tízmilliárd forint adózás utáni eredményt felmutató Budapest Airportot 2005-ben adták el a Ferihegyi repülőtér üzemeltetési jogával és egyéb ingóságokkal együtt 464,5 milliárd forintért. A szerződésben vállalt 2006 és 2011 közötti fejlesztések döntő részét a vevő, a British Airport Authority nem valósította meg, ám ennek nem lett semmilyen következménye.
2010.07.21. 14:00
 
 
Nőtt a mobilinternet-előfizetők száma, de mérséklődött a forgalom
Júniusban 1 millió 37 ezer mobilinternet-előfizetés volt Magyarországon, szemben az egy évvel korábbi 636 ezerrel, illetve a május végi 1 millióval - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szerdán. A teljes előfizetői táboron belül az aktív, a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő ügyfelek száma júniusban 798 ezerre emelkedett. Ez a szám 12 hónappal korábban 507 ezer, május végén pedig 786 ezer volt. Az idén az első félévében a teljes piac 104 ezer előfizetővel, a szolgáltatást az utolsó három hónapban aktívan használók száma pedig 83 ezerrel nőtt.
2010.07.21. 13:45
 
 
Bettencourt-ügy: a kormány hozzájárul a munkaügyi miniszter kihallgatásához
A francia kormány szerdán hozzájárult, hogy a rendőrség kihallgassa Eric Woerth munkaügyi minisztert az adócsalási és illegális pártfinanszírozási gyanúktól terhes Bettencourt-ügyben - vált ismertté kormányforrásból. A munkaügyi miniszter szerdán a nemzetgyűlés szociálisügyi bizottságában folytatta a kormány tervezett nyugdíjreformja melletti érvelést, ezért nem vett részt a minisztertanács ülésén. Ezalatt a miniszter feleségét, Florence Woerth-t kihallgatták a bűnügyi rendőrség pénzügyi bűncselekményeket vizsgáló részlegének nyomozói.
2010.07.21. 13:45
 
 
Jobbik: koncepciótlan a "médiaalkotmányról" szóló javaslat
A Jobbik szerint koncepciótlan a "médiaalkotmányról" szóló törvényjavaslat. Novák Előd, az ellenzéki párt vezérszónoka szerdán a parlamentben azt mondta, hogy bár a kezdeti hiányosságok után, a módosításoknak köszönhetően, kezd életképes formát ölteni a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslat, de továbbra is számos fenntartásuk van. A javaslatot koncepciótlannak érzik, nem értik miért kell a sajtótörvény egyes szakaszaiból és a médiatörvény első fejezetéből összevonva egyfajta új médiaalkotmányt létrehozni - fejtette ki.
2010.07.21. 13:30
 
 
Kósa Lajos: az IMF-nek figyelni kell a realitásokra
Az IMF-nek is figyelnie kell a valóságra a Magyarországgal folytatott tárgyalásokon - mondta Kósa Lajos szerdán egy televíziós műsorban. "Magyarország az egyik legnehezebb helyzetben lévő uniós tagállam, eközben nekünk írnák elő a legkisebb költségvetési hiányt, ezt lehet csinálni..., de hát nem fog menni; az IMF-nek is figyelni kell, hogy a realitásoktól ne szakadjon el" - fogalmazott a Fidesz ügyvezető alelnöke a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában. Kifejtette, érti a Nemzetközi Valutaalap (IMF) álláspontját, az IMF sem akar puhának látszani, nem mondhatja azt, hogy rendben van a 200 milliárd forintos bankadó.
2010.07.21. 13:15
 
 
LMP: elhamarkodott a "médiaalkotmány" javaslata
Az LMP szerint a "médiaalkotmány" javaslata elhamarkodott és egyszerűbb lett volna, ha visszavonják. Karácsony Gergely, a párt vezérszónoka a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslat általános vitájában szerdán elmondta, egy új szabályozás megalkotásánál a lehető legkevésbé kell gátolni a sajtó- és véleményszabadságot. Hangsúlyozta, hogy az előterjesztés több pontja túlterjeszkedő, a végrehajtás pedig lehetetlennek tűnik, vagy ha ez meg is valósul, akkor alapvető jogokat csorbítana.
2010.07.21. 13:00
 
 
Öttusa Eb, Debrecen: három éremmel zárt a magyar csapat
A női csapat túlteljesítette az elvárást, a férfi válogatott szereplése viszont elmaradt a várakozástól a kedden véget ért debreceni öttusa Európa-bajnokságon, amelyen a magyarok két arany- és egy ezüstéremmel a németek mögött második helyen végeztek az eredményességi rangsorban. Az összteljesítményt jónak értékelte Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány, hozzátéve, hogy "egy egyéni éremmel természetesen szebb lenne a kép". A válogatott tagjai számára a hét második fele pihenéssel telhet, aztán máris kezdődik a többhetes felkészülés a szeptember eleji, kínai világbajnokságra.
2010.07.21. 12:45
 
Simor: a jegybanknak hangosabban kellett volna beszélni
A Magyar Nemzeti Banknak "hangosabban" kellett volna felhívnia a figyelmet a devizahitelek kockázataira még a válság kirobbanása előtt - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerdán Budapesten az "Álomcsőd" című interjúkötet bemutatóján. Az MNB elnöke kiemelte: a válság felvetette, hogy a jegybankoknak érdemes lenne makroprudencális eszközöket, szabályozási lehetőségeket adni a további válságok megelőzésére. Magyarországon is a pénzügyi stabilitással kapcsolatos valódi szabályozási eszközök a parlament és a kormány kezében vannak - tette hozzá.
2010.07.21. 12:30
 
 
A KDNP módosításokkal, de támogatja a "médiaalkotmányt"
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) - módosításokkal - támogatja a "médiaalkotmányról" szóló javaslatot - mondta Pálffy István, a párt vezérszónoka szerdán a parlamentben. Pálffy István kiemelte: a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslat az alkotmányra hasonlít és általánosan kívánja rendezni a sajtó helyzetét. A szabályozásnak ezzel a formájával, azaz, hogy alkotmányszerűen terjed ki minden médiatartalomra, egyetértenek - hangsúlyozta.
2010.07.21. 12:15
 
 
MSZP: a "médiaalkotmány" nem felel meg az uniós elvárásoknak
Mandur László szocialista vezérszónok szerint a "médiaalkotmány" nem felel meg az uniós elvárásoknak, és azt vissza kellene vonnia a kormánynak. A szocialista képviselő szerdán a parlamentben a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslatról közölte: a sajtóbizottságban nem fogalmazódhattak meg kisebbségi vélemények, mert az ellenzék abba a méltatlan helyzetbe került, hogy nem biztosítottak időt a javaslat elolvasására.
2010.07.21. 12:15
 
 
Új amerikai szankciók Észak-Korea ellen
Új, Észak-Korea nukleáris fejlesztési terveinek fékezését szolgáló szankciók tervét jelentette be szerdán Szöulban Hillary Clinton amerikai külügyminiszter. Miután Robert Gates védelmi miniszterrel négyes találkozót tartottak dél-koreai kollégáikkal, Clinton közölte, hogy az intézkedések célja az észak-koreai nukleáris fejlesztés kordába szorítása, s a programokhoz szükséges pénz megszerzését szolgáló ügyletek megakadályozása. A szankciók elsősorban az észak-koreai fegyvereladásokat és beszerzést, valamint a luxuscikkek importját veszik célba.
2010.07.21. 12:15
 
 
Rogán: a "médiaalkotmány" az első lépés a sajtótörvény felváltására
A "médiaalkotmány" a régi, 1986-os sajtótörvény felváltására irányuló első lépés, amely azt szolgálja, hogy minden újságíró azonos etikai elvek, normák, jogok, lehetőségek és kötelezettségek mentén dolgozzon az országban. A fideszes Rogán Antal expozéjában a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslat általános vitájában a parlamentben kifejtette, három területet céloztak meg az előterjesztéssel: általános kötelezettségeket írnak elő, általános és egységes szabályokat hoznak a médiumokban megjelenő hamis hírekkel szembeni helyreigazításról, illetve szabályoznák az újságírók védelmét is.
2010.07.21. 12:00
 
 
A párbeszéd és az összefogás jelentőségét hangsúlyozták Tusványoson
A magyar-magyar és a magyar-román párbeszéd, összefogás és együttműködés jelentőségét egyaránt hangsúlyozta a Tusnádfürdőn zajló 21. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) szerda délelőtti megnyitóján Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő. Deutsch Tamás megállapította: a párbeszéd, az összefogás és az együttműködés Bálványoson megfogalmazott eszméi hozzájárultak a Fidesz kétharmados választási győzelméhez. Ezzel kapcsolatosan az EP-képviselő hangsúlyozta, hogy a kétharmad valójában a három harmad érdekében dolgozik, de nem szabad megfeledkeznie a "negyedik harmadról" sem, folytatva a határokon átívelő nemzetpolitikát is.
2010.07.21. 12:00
 
 
Felújítás miatt villamospótló autóbuszok járnak szombattól a nagykörúton
A villamospálya felújítási munkálatai miatt szombattól augusztus 19-ig pótlóbuszok közlekednek a 4-es és a 6-os villamosok helyett a Fehérvári út és Blaha Lujza tér, illetve a Móricz Zsigmond körtér és a Blaha Lujza tér között - közölte a BKV. A Blaha Lujza tér és a Moszkva tér között a felújítás ideje alatt is villamosok szállítják az utasokat. A pótlóbuszokra a 906-os éjszakai autóbusz megállóiban lehet felszállni, kivéve a Ferenc körúti megállót a Petőfi híd felé vezető oldalon és a Baross utcai megállókat, ahol augusztus 3-ig a villamos peronszigeteinél állnak meg a pótlóbuszok. Augusztus 4-től azonban itt is a 906-os autóbusz megállójában lehet felszállni.
2010.07.21. 11:45
 
 
Francia légisztrájk: szerdán további ferihegyi járatokat törölnek
A francia légiirányítók tervezett sztrájkja miatt szerdán újabb járatokat kell törölni - közölte a Budapest Airport Zrt. szóvivője kedden este. Az easyJet párizsi járatát már kedden törölték. A szóvivő azt javasolja, hogy a francia fővárosba utazók folyamatosan figyeljék a repülőtér és a légitársaságok honlapját. Az Air France-Malév közös déli járatát, amelyik a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre érkezik, illetve onnan indul, már törölték. Ugyancsak törölték a menetrendből az easyJet légitársaság reggel érkező és induló párizsi járatát is, amelyik Orlyra közlekedik. A francia légiirányítók kedden éjféltől csütörtökig sztrájkolnak, ami jelentős fennakadásokat okozhat a légi forgalomban.
2010.07.21. 11:30
 
 
62 alapítvány működését vizsgálja át a kormány
A kormány keddi ülésén úgy döntött, hatvankét alapítvány tevékenységét vizsgálja át, és azok további működésére javaslatot tesz le - mondta Soltész Miklós, a szociális, család- és ifjúságügyi államtitkár a Parlamentben újságíróknak. Az alapítványok közül példaként emelte ki a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványt (MNÜA); mint mondta, működését felül fogja vizsgálni a kormány. Hozzátette: szeptember 30-ig letesznek egy javaslatot a kormány részére, mely azt mutatja, hogyan tudja az üdülési csekk a magyar turizmust, a családokat szolgálni. Kiemelte: az üdülési csekkre mindenképpen szükség van, és a kormány fenn is kívánja azt tartani.
2010.07.21. 11:30
 
 
EU-munkacsoport: a sikeres elnökség lebonyolítása a fő feladat
A 2011. első félévében esedékes uniós magyar elnökség sikeres lebonyolítását nevezte az egyik legfontosabb feladatnak a fideszes Balla Mihály és a szocialista Mesterházy Attila az EU-elnökségi munkacsoport működéséről tartott frakciószintű egyeztetés előtti beszédében szerdán a Parlamentben. Balla Mihály, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, a munkacsoport társelnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy az elnökség ideje már nagyon közel van, ezért intenzív és jól szervezett felkészülésre kell törekedni, amelyet az együttműködésnek és a konszenzusnak kell jellemeznie.
2010.07.21. 11:30
 
 
Szabadlábon a francia válogatott két labdarúgója, Ribéry és Benzema
Szabadlábra helyezték a francia válogatott két labdarúgóját, Franck Ribéryt és Karim Benzemát, akiket az év eleje óta gyűrűző szexbotránnyal kapcsolatban hallgatott ki kedden a rendőrség. A két futballistát egy prostitúciós ügyekre szakosodott osztály (BRP) illetékesei hallgatták ki Párizsban. Ideiglenesen őrizetbe vették őket, de a hétórás procedúra után, este távozhattak a BRP épületéből. A nyomozás főként egy nőket futtató banda ellen irányul, amelyik a híres Champs-Elysées-en található Zaman Café nevű éjszakai szórakozóhelyről közvetített ki callgirlöket többek között ismert futballistáknak.
2010.07.21. 11:15
 
 
Mentősből lett denveri pizzafutár mentett életet
Elbocsátott mentősből lett pizzafutár mentette meg egy bajba került ember életét az Egyesült Államokban: éppen akkor ért ki hozzá a pizzával, amikor a férfi infarktust kapott. A 22 esztendős Christopher Wuebben a múlt héten egyik este Denver külvárosába szállított ki egy pizzát. De nem a megrendelő, George Linn fogadta, hanem kétségbeesett kiabálás: a férfi felesége kért segítséget. Mint John Keiley, a futár főnöke kedden elmesélte: Wuebben azonnal elsősegélyben részesítette a szívinfarktuson átesett embert, és visszahozta az életbe, még mielőtt a mentők megérkeztek volna. Linn súlyos állapotban a Swedish Medical Center intenzív osztályára került.
2010.07.21. 11:15
 
 
Szanyi Tibor lett az MSZP kampányfőnöke
Szanyi Tibor országgyűlési képviselő lett az MSZP kampányfőnöke az őszi önkormányzati választásra - közölte az MSZP-frakció szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint az MSZP elnöksége keddi ülésén kérte fel Szanyi Tibort arra, hogy vállalja el az önkormányzati választások kampányfőnöki feladatait. Mint írták, az indoklásban kiemelt helyen szerepelt az a tény, hogy Szanyi Tibor sikerrel vette a parlamenti választásokat, "és az e közben szerzett tapasztalatok minden bizonnyal hasznosak lehetnek az önkormányzati választásokon induló párttársai számára".
2010.07.21. 10:45
 
 
Jövő hétfőig eldől Maradona sorsa
A napokban találkozik Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Julio Grondona, a helyi szövetség elnöke, hogy egyeztessenek a szakvezető további munkájáról. Sajtóértesülések szerint a felek kedden telefonon egyeztettek, s már megállapodtak, hogy Maradona további négy évig irányíthatja a dél-afrikai világbajnokságon negyeddöntőig jutott nemzeti együttest, ugyanakkor ezt sem a szövetség, sem a jelenleg Venezuelában tartózkodó Maradona nem erősítette meg.
2010.07.21. 10:30
 
 
Csökkent a Telenor bevétele a második negyedévben
A Telenor Magyarország Zrt. a második negyedévben 41,383 milliárd forint bevételt és 17,397 milliárd forint kamat és adófizetés, tőketörlesztés és amortizáció előtti eredményt (EBITDA) ért el, szemben az egy évvel korábbi 44,477, illetve 18,495 milliárd forinttal. A társaság közleménye szerint annak ellenére, hogy a Telenor mindent megtesz, hogy új termékekkel és szolgáltatásokkal lendületet adjon a piacnak, a rövid távra vonatkozó pénzügyi számok még mindig a recesszió hatását tükrözik. Az árbevétel 3,1 milliárd forinttal maradt el 2010 második negyedévében az egy évvel korábbitól.
2010.07.21. 10:30
 
 
Kihantolták a Ceausescu-házaspár földi maradványait
Kihantolták szerdán reggel Nicolae Ceausescu volt román kommunista diktátor és felesége, Elena Ceausescu földi maradványait, mivel egyedüli életben maradt fiuk kérte, hogy DNS-vizsgálattal állapítsák meg, valóban szülei fekszenek-e abban a sírban, ahova huszonegy évvel ezelőtt titokban eltemették őket. A Ceausescu-házaspárt rögtönítélő bíróság döntése nyomán végezték ki 1989 decemberében a romániai forradalom idején. A kivégzésükről döntő személyek 1989 december 30-án temették el a két volt kommunista vezetőt, de erről semmilyen hivatalos papír nem készült.
2010.07.21. 10:30
 
 
Nagy-Britannia jövőre megkezdheti a kivonulást Afganisztánból
Nagy-Britannia jövőre megkezdheti csapatai kivonását Afganisztánból - közölte szerdán David Cameron brit miniszterelnök. A washingtoni látogatáson tartózkodó kormányfő a BBC Radio 5 Live-nek nyilatkozva ahhoz kötötte a csapatkivonás megkezdését, hogy a helyi körülmények megfelelően alakulnak. Minél gyorsabban tudják az afganisztáni körzeteket, tartományokat afgán kontroll alá helyezni, annál gyorsabb lesz a kivonulás. "Nem akarok fokozott várakozást kelteni, mert az átmenet attól függ, hogyan javul a biztonsági helyzet" - mondta Cameron, leszögezve, hogy 2015-ben már nem lesznek harcoló brit csapatok Afganisztánban.
2010.07.21. 09:45
 
 
Lindsay Lohan csak két hétig marad börtönben
Előreláthatólag csak két hétig kell rácsok mögött maradnia Lindsay Lohan amerikai színésznőnek, noha három hónapra ítélték. A híresség a lynwoodi rendőrség tájékoztatása szerint augusztus 1-jén vagy 2-án szabadulhat, amennyiben megfelel a korábbi elbocsátáshoz szükséges feltételeknek, így például jó magaviseletet tanúsít. A fegyintézetek telítettsége miatt a nem túl súlyos bűncselekmények elkövetői gyakran csak büntetésük negyedét töltik le az Egyesült Államokban. A 24 éves színésznőt kedden bilincsben szállították börtönbe.
2010.07.21. 09:45
 
 
Az MSZP Társadalompolitikai Tagozata kiáll a kormány mellett
Az MSZP Társadalompolitikai Tagozata kiáll a kormány mellett, amiért elhárította az IMF és az EU tárgyalócsoportjának azt a követelését, hogy az államháztartás elvárt hiányának tartása érdekében további megszorító intézkedéseket hozzon a lakossággal szemben. Czöndör Gyula, a tagozat elnöke hangsúlyozta: a magyar államháztartási rendszer több évtizeden át fennálló hiányaiért nem a szociális és jóléti kiadások mértéke a felelős, hanem a rossz gazdaságpolitika.
2010.07.21. 09:15
 
 
Nyilvántartásba vett jelölőszervezet állíthat jelöltet az októberi választáson
Az októberi önkormányzati választáson jelöltet és listát jelölőszervezetek (pártok, társadalmi szervezetek) állíthatnak, illetve a választáson a listás választások kivételével független jelöltek vehetnek részt. Jelöltet csak nyilvántartásba vett jelölőszervezet állíthat, ezért a választáson induló jelölőszervezeteknek a választás kitűzését követően nyilvántartásba kell vetetni magukat. A közös jelöltet, listát állító jelölőszervezeteknek külön-külön kell nyilvántartásba vetetni magukat.
2010.07.21. 07:30
 
Anjou-napokat rendeznek Ópusztaszeren
Egy XIV. századi királyi udvarba cseppenve akár az uralkodóval is lakomázhatnak azok, akik a hétvégén ellátogatnak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban rendezett Anjou-napokra. Az oklevelek tanúsága szerint Károly Róbert 1318-ban kíséretével meglátogatta Szer monostorát. Erre a jeles időre emlékezve elevenítik fel az emlékparkban szombaton és vasárnap az Anjou-kori Magyarország vitézi és étkezési hagyományait - mondta Zelena András, az intézmény kommunikációs munkatársa kedden.
2010.07.21. 07:30
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. Ezzel a benzin átlagára 340 forintra, a gázolajé pedig 323 forintra esett. A Mol a múlt héten nem változtatott az árakon. Négy hete idei, illetve történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt. Azóta egyszer már mérsékelte a Mol az üzemanyag árakat, a benzinét 3, a gázolajét pedig 5 forinttal. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.07.21. 07:15
 
 
Magasabbak lesznek a felsőoktatási felvételi ponthatárok
Magasabbak lesznek a felsőoktatási felvételi ponthatárok, mégis a tavalyinál valamivel több, úgy 96 ezer új hallgatóval számolhatnak a felsőoktatási intézmények - írja a Népszabadság szerdai száma. Az idén a tavalyi, átlagosan 360 pontnál magasabbak lesznek a ponthatárok: az alsó küszöb legalábbis mindenképpen emelkedik. Azt ugyanis jogszabály írja elő, hogy a tavalyi 180 után az idén már 200 pontot kell minimálisan elérni a bejutáshoz, vagyis ez alatt senkit nem lehet fölvenni sem költségtérítéses, sem államilag támogatott alap-, illetve osztatlan képzésre.
2010.07.21. 07:15
 
 
Baon.hu: vádat emelt az ügyészség Stadler József ellen
Vádat emelt a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség Stadler József vállalkozó ellen különös visszaesőként, folytatólagosan elkövetett adócsalás miatt - írta a Baon.hu megyei hírportál. A vád szerint a vállalkozó bruttó 151 millió forint értékben szerzett be és használt fel fiktív számlákat 2007-ben. A megyei hírportál utalt arra, hogy Stadler Józsefet 2003-ban négy és fél év fogházbüntetésre ítélték különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás, adócsalás, magánokirat-hamisítás és számviteli fegyelem megsértése miatt. Mint hozzátette, a vállalkozó 2005-ben feltételesen szabadult, ha az ellene most felhozott vádak beigazolódnak, újra rács mögé kerülhet.
2010.07.20. 21:45
 
 
Egy lengyel európa parlamenti képviselő szerint a V4-ek kibővítését tervezik
A visegrádi csoport kibővítését, Bulgária és Románia felvételét tervezik - nyilatkozta egy portálnak Jacek Saryusz-Wolski lengyel európai parlamenti képviselő. Az érintettek már szeptemberben megkaphatják a meghívót a jelenleg Csehországot, Lengyelországot, Magyarországot és Szlovákiát tömörítő szervezettől, amelynek miniszterelnöki csúcstalálkozóját kedden tartották Budapesten. Ez után sor kerülhetne az átmenetileg Visegrád Plusz névre keresztelt kibővült szervezet külügyminisztereinek tanácskozására. Románia és Bulgária már közölte, hogy érdekli a kezdeményezés.
2010.07.20. 21:30
 
 
Sarah Palin új szót alkot és Shakespeare-hez hasonlítja magát
Sarah Palin volt konzervatív amerikai alelnökjelölt új szót talált fel, majd a liberális támadásokat elutasítva és bakiját védve közölte, hogy Shakespeare is sok új kifejezést alkotott. Az egykori alaszkai kormányzó - máig az ellenzéki Konzervatív Párt egyik kedvence - arról üzent a minap BlackBerryjén rajongóinak, hogy a New York-i muszlimoknak el kellene utasítaniuk azt a tervet, hogy mecset és muszlim közösségi központ épüljön a 2001-es terrortámadások helyszínén, a manhattani Ground Zerónál. Ehhez új kifejezést ("refudiate") alkotott két hasonló értelmű szó (valószínűleg a refuse és repudiate) egyberagasztásával. Az visszautasít és megtagad szavakból gyártott furcsa hibrid talán úgy hangozhatna magyarul, hogy "visszatagad".
2010.07.20. 20:30
 
 
Necas gyakorló repülőgépeket ajánlott fel a magyar hadseregnek
Tizennégy hangsebességen aluli cseh gyakorló repülőgépet - L-159-est - ajánlott fel a magyar hadseregnek Petr Necas cseh miniszterelnök Budapesten, az Orbán Viktor magyar kormányfővel folytatott tárgyalásán. "A cseh hadsereg a pilóták felkészülésére Gripen vadászgépeket és L-159-es gépeket használ. Tapasztalatainkat felajánlottuk a magyar légierőnek is" - mondta újságíróknak Necas. Hozzátette: magyar érdeklődés esetén a részleteket a két védelmi miniszter tárgyalná meg.
2010.07.20. 19:45
 
 
Boksz: Balzsay francia rivális ellen tér vissza a szorítóba
A francia Aziz Daari ellen tér vissza a szorítóba Balzsay Károly, a korábbi nagyközépsúlyú profi ökölvívó-világbajnok. A profiboksz.hu szaklap szerint a német Universum 30 éves bokszolója - aki új edzőjével, Michael Timmel készül - jövő szombaton áll ki a nyolcmenetesre tervezett találkozóra. Balzsay tavaly augusztusban veszítette el a Boksz Világszervezetnél (WBO) őrzött nagyközépsúlyú világbajnoki címét, miután Budapesten technikai KO-val kikapott a német Robert Stieglitz-től. Decemberben a szintén német Robert Gutknechttől szenvedett vereséget, s akkor úgy nyilatkozott, valószínűleg befejezi pályafutását.
2010.07.20. 19:00
 
 
Bilincsben szállították börtönbe Lindsay Lohant
Bilincsben vitték börtönbe Lindsay Lohant, aki kedden kezdi meg 90 napos börtönbüntetését. A színésznőt két hete ítélte szabadságvesztésre egy bíró, mert megszegte feltételes szabadlábra helyezésének szabályait. Lohant három évvel ezelőtt ittas vezetés és kokainfogyasztás miatt vonták felelősségre. A 24 esztendős sztárt kedden formálisan egy Beverly Hills-i tárgyalóteremben vették őrizetbe. Marsha Revel bírónő a 90 napi börtön után további három hónapra rehabilitációs kezelésre is küldte a Bajos csajok és a hamarosan mozikba kerülő Machete című film szereplőjét.
2010.07.20. 18:45
 
 
Basescu: késhet Románia csatlakozása Schengenhez
Traian Basescu román államfő szerint a romániai igazságszolgáltatás reformjának hiányosságai késleltethetik Románia jövő tavaszra tervezett csatlakozását a schengeni övezethez. A román államfő sajtótájékoztatón reagált az Európai Bizottság (EB) kedden közzétett jelentésére, amelyben Brüsszel a román igazságszolgáltatási reform állapotát értékelte. Basescu szerint a jelentés tartalmi szempontból valós megállapításokat tartalmaz, ugyanakkor indokolatlanul kemény az a megfogalmazás, miszerint Románia nem tartja tiszteletben az Európai Unióval szemben vállalt kötelezettségeit.
2010.07.20. 18:45
 
 
Kerékpár, Tour de France: Armstrong majdnem szakaszt nyert
Nagyot hajrázott, de nem tudta megnyerni idei első szakaszát a hétszeres bajnok Lance Armstrong a Tour de France országúti kerékpáros körverseny hétfői, 16. etapján, amelyen a hazai közönség előtt szereplő Pierrick Fedrigo győzött. Az utolsó Tourján tekerő amerikai sztár egy szökevény csoporttal ért célba, és bár mindent megtett a diadalért, végül csak hatodik lett. Az összetettben nem történt változás, a címvédő spanyol Alberto Contador továbbra is nyolc mp-cel vezet a luxemburgi Andy Schleck előtt.
2010.07.20. 18:30
 
 
Megtiltanák a világ legdrágább kávéjának fogyasztását
Indonézia legfelsőbb iszlám csoportosulása megtiltaná a hívők számára, hogy fogyasszanak a világ legdrágább kávéjából, amelynek szemeit a cibetmacskák ürülékéből gyűjtik össze, ezért a muszlimok szerint tisztátalannak számít. A Kopi Luwak kávé babja a cibetmacskák táplálékául szolgál, majd a kávészemek fermentálódnak az állat bélrendszerében. Az ürülékből kiválogatott szemeket megpörkölik. Hívei lelkesednek a Kopi Luwak lágy ízéért, illetve a specialitás utóízéért, amely nélkülöz minden kesernyésséget. Élvezete nem olcsó: általában mintegy 440 dollárt (közel százezer forint) kell fizetni kilójáért.
2010.07.20. 18:00
 
 
Új fejezetet nyitna a két ország kapcsolatában Orbán és Radicová
A magyar és a szlovák kormányfő bízik abban, hogy a két ország kapcsolatában új fejezetet lehet nyitni - tudatta közleményében Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő. Orbán Viktor és Iveta Radicová a visegrádi országok (V4) keddi budapesti csúcsértekezlete után tárgyalt egymással; a magyar miniszterelnök cseh kollégájával is kétoldalú tárgyalást folytatott. Az MTI-hez eljuttatott közlemény úgy fogalmaz: a magyar és a szlovák miniszterelnök konstruktív megbeszélésén a két kormányfő megállapodott, hogy azok a vegyes bizottságok, amelyek munkája korábban elakadt, újrakezdik működésüket.
2010.07.20. 17:45
 
 
Öttusa Eb: aranyérmes a magyar férfi váltó
Aranyérmes lett a Marosi Ádám, Németh Róbert, Kasza Róbert összeállítású férfi váltó a Debrecenben rendezett öttusa Európa-bajnokság keddi zárónapján. A magyarok visszafogott kezdés után jó hajrával megnyerték a vívást, majd másodikak lettek a 3x100 méteres úszásban, ezzel két szám után is az élen álltak. A lovaglásban ugyan némileg felzárkóztak rájuk a csehek, a litvánok és az ukránok, de még a 3x2000 méteres, lövészetekkel megszakított futást is elsőként kezdhették meg, igaz, korántsem jelentős - nyolc, 14, illetve 20 másodperces - előnyökkel. Végül a hazai csapat nagyszerű teljesítménnyel, magabiztosan nyert.
2010.07.20. 17:30
 
 
Népességszámláló kijelzőt állítottak fel Budapesten
Népességszámláló kijelzőt állított fel Budapesten, az V. kerületi Podmaniczky Frigyes térrel szemben a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), hogy ezzel hívja fel a figyelmet az ország lélekszámának csökkenésére. Székely Hajnalka, a NOE elnöke kiemelte: a kijelző jól mutatja, hogy fogy a magyar nemzet. A jelenleg mintegy 10 millió 3 ezret mutató számláló óránként átlagosan kettőt fordul. Mint hozzátette, köztudott, hogy az ország lélekszáma az idén lépi át a 10 milliós lélektani határt, ez pedig óriási probléma mind nemzetgazdasági, mind szociális területen, hiszen ha elöregszik Magyarország és fogy a népesség, akkor a nemzet jövője is veszélybe kerül.
2010.07.20. 17:30
 
 
Decemberben kész az új alkotmány koncepciója
Az új alkotmányt előkészítő eseti bizottság december 10. és 15. között vitatja meg az alaptörvény koncepcióját, az arról szóló határozati javaslatot azt követően nyújtja be az Országgyűlésnek - erről döntött a bizottság a keddi ülésén. A döntést a kormánypártok támogatták, az ellenzék nem, mert szerintük három és fél hónap alatt nem lehet érdemi munkát végezni. Az alkotmányt előkészítő eseti bizottság - kormánypárti többséggel - elfogadta a Salamon László (KDNP) elnök által előterjesztett menetrendet.
2010.07.20. 17:15
 
 
LMP: a kormány huszonegy alkalommal vétett az átláthatóság ellen
A Lehet Más a Politika (LMP) frakcióvezetője szerint a Fidesz-KDNP-frakciószövetség a kormányzása alatt már huszonegy alkalommal vétett az átláthatóság ellen. Schiffer András keddi budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: az LMP már a kormányprogram vitájában számon kérte azokat a garanciákat, amelyek alapján a kormányt el lehet majd számoltatni négy év múlva. Schiffer András közölte: május 14-e óta az LMP frakciója összesen huszonegy esetben - különböző törvényjavaslatok kapcsán - megpróbálta megvédeni az átláthatósági szabályokat. Mind a huszonegy esetben a "Fidesz-KDNP-narancshenger" keresztülment az LMP javaslatain - tette hozzá.
2010.07.20. 16:45
 
 
Módosító indítvány a volt köztársasági elnökök juttatásairól szóló javaslathoz
Csak akkor kaphasson lakást a volt köztársasági elnök, ha korábban más közjogi tisztség betöltésének jogcímén még nem szerzett lakáshasználati jogosultságot - kezdeményezi az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága a volt államfők jogállásáról szóló törvényhez benyújtott módosító indítványban, amelyet a kormány is támogat. A bizottság a módosító indítványt azzal indokolta: előfordulhat olyan helyzet, hogy olyan személy szerez a köztársasági elnöki címmel lakáshasználati jogot, aki a korábbi a legmagasabb közjogi tisztségeket betöltőkre vonatkozó szabályozás alapján már megszerezte azt.
2010.07.20. 16:45
 
 
Valamennyi alkotmánybíró-jelöltről szavaz az Országgyűlés
Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága a frakciók által javasolt mind a nyolc alkotmánybíró-jelöltet támogatta kedden. Balsai István, a testület fideszes elnöke a bizottsági meghallgatás után leszögezte, a meghallgatás meggyőzte, hogy egyik jelölttel szemben sem merülhet fel sem alkalmassági aggály, sem valamely feltétel hiányának a veszélye. A fideszes jelölt, Stumpf István alkalmasságát firtató kérdésre kijelentette: az ellenzék nem a jelölt alkalmasságát, hanem a törvényes feltételek hiányát kérte számon, de a jelölt 25 éves szakmai munkásságot mutatott ki.
2010.07.20. 16:30
 
 
Megújult a budapesti Füvészkert
Megújult Budapesten a Füvészkert. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemhez (ELTE) tartozó területre 400 millió forintot költöttek, és a jövőben további félmilliárdot fordíthatnak erre a célra. Orlóci László, a Füvészkert igazgatója a projektet lezáró sajtótájékoztatón kedden Budapesten közölte, hogy megemelték a gyógyító- és füvésznövények, egynyári növények és a hazai védett növények számát, valamint teljesen felújították a Victoria-házat, a gyűjteményes növényházat, a szaporítóházat és a vizes élőhelyeket is. Hudecz Ferenc, az ELTE rektora azt hangsúlyozta, hogy a Füvészkertre fennállása óta még soha nem költöttek ennyi pénzt.
2010.07.20. 16:15
 
 
A tavalyinál 9,8%-kal kisebb a vámbevétel
A Vám- és Pénzügyőrség az első félévben 521,6 milliárd forintot szedett be, a központi költségvetés bevételeinek 13,7%-át - derül ki a vámhatóság gyorsjelentéséből. A beszedett összeg 9,8%-kal kisebb a tavalyinál. A VP bevétele 2009 első félévében 578,3 milliárd forint volt, a költségvetés tárgyidőszaki bevételének 15,1%-a. Regisztrációs és fogyasztási adóból 14,832 milliárd forint folyt be, az előirányzat 37,7%-a. A VP bevétele a tavalyi első félévben ebből közel 22 milliárd forint volt, ami a tavalyi bevétel 65,4 százalékos teljesítését jelentette. A jövedéki adóbevétel 358,5 milliárd forintot tett ki az első félévben, az előirányzat 40,2 százalékát.
2010.07.20. 16:00
 
 
Emberölés Móron: a rendőrség szerint szerelemféltés állhat a háttérben
Emberölés miatt indított nyomozást a rendőrség, miután egy 63 éves férfi és 42 éves felesége meghalt a Fejér megyei Móron; a nyomozók azt feltételezik, hogy a bűncselekmény hátterében szerelemféltés áll - mondta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden. Az elsődleges információk alapján a Fejér megyei nyomozók megállapították, hogy a férfi és a nő között móri lakásukban 16 éves lányuk jelenlétében nézeteltérés alakult ki. Ennek során a férfi egy engedély nélkül tartott, kis kaliberű fegyverrel többször rálőtt az asszonyra, majd a lakóházzal szemközti garázsukban ugyanazzal a fegyverrel önmagával is végzett.
2010.07.20. 16:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693[1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista