Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe

2016.01.07. 11:02 | Itthon | Szerző: hir3.hu
A Fidesz békési csoportjának vezetőjét, Rácz Attila Tibort hívta meg Erdős Norbert Fideszes EP képviselő Brüsszelbe.

"A látogatás elsődleges célja az volt, hogy egy újabb otthoni képviselő ismerhesse meg testközelből az európai parlamenti munkát, de természetesen időt szakítottunk a békési vonatkozású projektek megbeszélésére is."
A békési vonatkozású projektek megbeszélésén nem tudni Erdős Norbert mit értett, Rácz Attila Tibor barátja ugyanis két trafik koncessziót is elnyert Békésen. Ha a trafik működése békési vonatkozású projektnek minősül, akkor valóban volt mit megbeszélniük. Ráadásul Erdős Norbertet rendszeresen látni Békéscsabán és Békésen, így érthetetlen miért kellett kiutazni barátjának a békési vonatkozású projektek megbeszéléséhez. Rácz Attila Tibor a békési önkormányzatnál képviselő, még csak nem is polgármester, döntési pozícióval nem rendelkezik. Korábban Hadházy Ákos akkor még szekszárdi fideszes képviselő leplezte le a trafikmutyit. A képviselő szerint a tolnai megyeszékhelyen a polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy véleményezzék azokat. A listán szereplő személyek később trafik koncesszióhoz jutottak. A történtekről hangfelvétel is készült, azonban hiába tettek többen is feljelentést, az ügyészség nem teszi a dolgát.
Az ellenzék szerint hasonlóan történhetett ez Békésben is.
Rácz Attila Tibor és Erdős Norbertben még az is közös, hogy mindketten Békés város polgármesterei szerettek volna lenni, azonban a békésiek ebből nem kértek. Erdős Norbertről korábban a Jobbikhoz tartozó Alfahir azt írta, hogy politikailag és szakmailag is megbukott Békésben.
Erdős Norbert anyósa és féltestvére körüli botrányairól is érdemes olvasni. A cikket író újságíró testvére két alkalommal helyezkedett el tanárként. Három ledolgozott munkanap után mindkét esetben megszűnt a munkaviszonya. Másodfokon pert nyert. Erdős Norbert vezette a Kormányhivatalt.Fotó: Erdős Norbert Facebook oldala