Erdős Norbert szereti a helyi kiemelt ügyeket megvitatni?

Jó sok helyi kiemelt ügy lehet Békés városban.

Erdős Norbert Fideszes EP képviselő nemrég a Fidesz békési csoportjának vezetőjét, Rácz Attila Tibort hívta meg Brüsszelbe, ahol természetesen időt szakítottak a békési vonatkozású projektek megbeszélésére is. Azt hogy mik voltak ezek a "békési vonatkozású projektek", sajnos nem tudjuk. Már akkor se értettük, miért kellett Rácz Attila Tibornak Brüsszelbe utaznia ezért, hiszen Békés városban rendszeresen találkoznak. Az egyébként két trafik koncesszióval rendelkező Rácz Attila Tibor a békési önkormányzatnál képviselő, még csak nem is polgármester, döntési pozícióval nem rendelkezik. Most ismét találkoztak és a békési Kisgazda Kör vezetősége, a békési ipartestület képviselőivel együtt a kiemelt helyi ügyek megvitatása mellett Erdős Norbert a jelentős európai uniós ügyekről is tájékoztatott mindenkit.
A Fidesz békési csoportjának vezetője most már a jelentős európai ügyekről és a békési vonatkozású projektekről is naprakész információkkal bír barátjától, Erdős Norberttől. A magyar emberek pedig találják ki, mik ezek a projektek.

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe Jávor Benedek facebook oldalát, milyen az amikor egy magyar EP képviselő érdemben is tájékoztatja a lakosságot.