2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Hiánypótló válság-kiadvány a Sanoma Budapesttől
2008.12.02. 17:01  |  Szerző: hir3.hu
Kultúra
 nyomtat  |   | 
Hiánypótló válság-kiadvány a Sanoma BudapesttőlA Sanoma Budapest arra vállalkozott, hogy a jelenlegi, válságos pénzügyi, gazdasági helyzetben segíteni próbáljon – a maga eszközeivel.

Különleges, alapos és közérthető, akár már ma alkalmazható praktikákat is tartalmazó válság-mellékletet állítottak össze a Figyelő és a Nők Lapja újságírói, valamint a Meglepetés szerkesztői, hogy világosan és egyszerűen magyarázzák meg a jelenlegi helyzetet, választ adjanak mindazokra a kérdésekre, amelyek nap mint nap felmerülnek a privát háztartásokban. A mellékletek szakmai hitelességét a Figyelő című üzleti, gazdasági hetilap szerkesztősége szavatolja. Ebben rejlik a kiadvány egyedisége: hitelesen, releváns témát mutat be olyan nyelvezeten, amely jól érthető a legkülönbözőbb olvasói csoportok számára is.
A Nők Lapja és a Meglepetés hetilapok ingyenes mellékleteként, összesen 430 ezer példányban „Segítünk magunknak! – Válság van” címmel december elején megjelenő kiadvány így 1,4 millió olvasót segít a nélkülözhetetlen tájékozódásban.
A melléklet kiemelt támogatója a Miniszterelnöki Hivatal, további támogatói a Magyar Nemzeti Bank, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete és a Magyar Bankszövetség. Mivel a kiadvány kifejezett célja az alapos tájékoztatás, a kiadó Sanoma Budapest nem értékesített reklámoldalakat a mellékletben, s azt ingyenesen adja a Nők lapja és a Meglepetés olvasóinak.

A jelenlegi pénzügyi-gazdasági krízis nem kíméli az országot, sem a gazdasági szereplőket, sem az államot, sem a magánembereket. De tudjuk-e pontosan, hogyan jutottunk ide? Kell-e aggódnunk a jövőnk miatt, s féltenünk a megtakarításainkat? Hogyan minimalizáljuk a veszteségeinket? Ezekre a kérdésekre oly sokan bizonytalanodnak el – ezért döntött úgy a Sanoma Budapest, hogy felvállalja azt a komoly feladatot, hogy érthetően, bizalmat keltően, szakszerűen világítsa a válság természetét. A Nők Lapja, a Meglepetés és a Figyelő újságírói szakértőkkel beszélgettek, olvastak, kutattak. Próbáltak megérteni, s a december 2-án megjelenő válság-kiadványban megosztják, mit sikerült megtudniuk, hogy tisztább képet, hasznos, megszívlelendő tanácsokat kapjon az általuk elért 1,4 milliós olvasóközönség.

A tartalomból
A Nők Lapja december 3-ai, valamint a Meglepetés december 4-ei számának ingyenes mellékleteként megjelenő „Segítünk magunknak! – Válság van” című kiadvány könnyen követhető megfogalmazásban, az adott lapra jellemző megközelítésben és stílusban elemzi a világot sújtó válságot, s a speciálisan magyar gondokat. Bemutatja a válságok pszichológiáját, azt, hogyan viselkedik a társadalom válsághelyzetben.
Tán a legégetőbb kérdés háztartások ezreiben: hogyan takarékoskodjunk? A melléklet olyan apró életvezetési változtatásokat sorol fel, amelyek megszívlelésével havonta több tízezer forint maradhat a pénztárcákban.
A kiadvány részletesen foglalkozik a válság nyomán valószínűsített új típusú munkanélküliséggel: azokkal a szakképzett negyvenesekkel, akik még sosem kerültek munkanélküli helyzetbe. Számba veszi a leginkább veszélyeztettt iparágakat, s igyekszik a lehetőségeinket körbejárni: meneküljünk előre? Képeztessük át magunkat? Részmunkaidő? Távmunka?
Idén a lakosság eladósodottságának mértéke negyven százalék körüli. Mit tegyünk ha nehezen tudjuk törleszteni a hitelünket? Kényszerértékesítés? Átütemezés, bankváltás? S ha összecsapnak a hullámok?
De a válságmelléklet azt is bemutatja, biztonságban vannak-e a bankok, s ad olyan kis kockázatú befektetési tippeket, amelyekre éppen most, válság idején érdemes gondolnunk.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
 
 
 
 
Vásárlás
SONY CMT-SX7 Mikro HiFi rendszer
189 990 Ft
LG 65UH950V 165 cm 3D Smart Ultra HD HDR LED TV
599 800 Ft
 
Divat
Lágy szemhéjtus
Irány a komfortzóna!
Sugárzó veszély
Lubickolj a napsütésben
24 óra hírei
21:55   
Robin Williams hagyatékából rendeznek árverést októberben
21:40   
A Coen testvérek antológiasorozat helyett westernfilmet forgattak
21:39   
Életre keltek a több tízezer éve megfagyott orsógiliszták
21:37   
A kelet-antarktiszi gleccsereket is súlyosan veszélyezteti az éghajlatváltozás
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
Miről mesél a szem?
A szemfenékvizsgálat az erek állapotából képet ad a szervezet érhálózatáról.
 
Friss kommentek
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Elhunyt Antal László közgazdász
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Jobbik: Matolcsy György nyújtsa be lemondását!
Orbán barátjáé a Fonyód-Kaposvár vasútvonal felújítása is
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
Modern ház Hollandiából
Ez az otthon valóban egy modern csoda.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista