2020. május 26., kedd - Fülöp
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Vona: minimum 120 százalékot várok a párt önkormányzati képviselőitől és polgármestereitől
2014.11.23. 12:40  |  Szerző: MTI
Itthon
 nyomtat  |   | 
Vona: minimum 120 százalékot várok a párt önkormányzati képviselőitől és polgármestereitőlA Jobbik elnöke szakmailag és emberileg legalább 120 százalékos teljesítményt vár a párt önkormányzati képviselőitől és polgármestereitől. Vona Gábor erről vasárnap beszélt az érintetteknek a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány budapesti konferenciáján.

A pártelnök gratulált a résztvevőknek, akik - szerinte - egy nem tiszta pályán, kemény küzdelem után győztek. A legsikeresebb választásnak az önkormányzatit minősítette, és a megnőtt szavazatkülönbségek miatt méltatta a megismételt ózdi és recski választást, amelyeket "megrendezni sem lehetett volna jobban".
Beszélt arról is, hogy a 2018-as választás szerinte a Fidesz és a Jobbik között fog eldőlni, megkezdték a felkészülést és létrejött a párt kormányzati előkészítő bizottsága is, amely a programon dolgozik. Vona Gábor tájékoztatása szerint átállnak a választókerületi struktúrára, illetve beszámolt arról is, hogy reálisnak tartja egy országos tv-csatorna indítását, az ezzel kapcsolatos tennivalókat ő veszi át.
A pártelnök szólt arról, hogy hatalmas felelősség van a jobbikosokon, minden javaslatuk, mondatuk, Facebook-bejegyzésük országos felelősség és - szerinte - sokan nem jó szándékkal figyelik őket. A legapróbb hiba az egész pártra, a nemzet jövőjére kihathat - fogalmazott. Arra intette a képviselőket, polgármestereket, hogy mások legyenek, mint azok, akik az elmúlt 24 évben a közéletben voltak. A pártelnök a folyamatos szakmai önképzést, az elérhetőséget, valamint a korrupció elutasítását fogalmazta meg elvárásként.
Vona Gábor azt is elmondta: önkormányzati képviselőikből és polgármestereikből két országos érdekvédő szövetséget hoznak létre, amelyhez az értékrendjüket valló függetlenek csatlakozását is várják.
Kitért arra, az országot nagy kihívás elé állítja, hogy egy "geopolitikai játszma" kellős közepébe csöppent. Követendő jelszóként a függetlenséget, a büszkeséget és az élhető Magyarország megteremtését fogalmazta meg. Utóbbival összefüggésben a középosztály szélesítését nevezte meg elérendő célként, jelezve, hogy azt a lecsúszó rétegek felemelésével képzelik el. Kijelentette: azoknak az embereknek kívánnak a menedéke lenni, akik úgy érzik, hogy az elmúlt 25 évben többet dolgoztak, mint amennyit szereztek, s akik ezen helyzetükben is úgy gondolják, nem akarnak tisztességtelenek lenni.
Sneider Tamás, a párt és az Országgyűlés alelnöke felszólalásában arról beszélt: a jobbikosok képviselik a valódi önkormányzatiságot, és új ötleteket várnak tőlük. Értékelése szerint a demográfiai problémákkal - ahogy fogalmazott, "nemzetiségi váltással" - és az óriási elszegényedéssel kell felvenni a küzdelmet, és a felelősség áthárult a parlamenti frakcióról az önkormányzati tisztségviselőkre.
A rendezvényen a mandátumot szerzett képviselők, polgármesterek a Szent Korona másolata előtt különesküt tettek. E szerint kizárólag a nemzetet szolgálják, ellenállnak az anyagi és hatalmi csábításnak, nem engednek külső nyomásnak, s amennyiben a párt országos elnökségének kétharmada szerint alkalmatlanná válnak feladatukra, úgy visszaadják mandátumukat.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
 
 
 
 
Vásárlás
SAMSUNG PS51E8000 II. osztály
293 951 Ft
Vogels W50510 fali konzol
5 990 Ft
 
Divat
Középválaszték
Hullámok mestere
Hullámtörők
Rita Ora előnytelen estélyiben
24 óra hírei
21:55   
Robin Williams hagyatékából rendeznek árverést októberben
21:40   
A Coen testvérek antológiasorozat helyett westernfilmet forgattak
21:39   
Életre keltek a több tízezer éve megfagyott orsógiliszták
21:37   
A kelet-antarktiszi gleccsereket is súlyosan veszélyezteti az éghajlatváltozás
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
Azt akarom, hogy maradj!
Kiválasztottuk a gyerekvigyázási formát, de hogyan tehetjük könnyebbé a nagy napot?
 
Friss kommentek
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Elhunyt Antal László közgazdász
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Jobbik: Matolcsy György nyújtsa be lemondását!
Orbán barátjáé a Fonyód-Kaposvár vasútvonal felújítása is
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
A Kendrick Rezidencia
A Kendrick Rezidenciát A Colorado-i Aspen-ben álmodták meg és építették meg a Studio B Architrechts közreműködésében.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista