2019. szeptember 20., péntek - Friderika
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
2012.02.17. 14:04  |  Szerző: haon
Életmód
 nyomtat  |   | 
Több alkalommal kaptunk panaszlevelet olvasóinktól az AtlasPROfilax vibrációs masszázst végző, magukat Atlasprof specialistának, spirituális gyógyítóknak nevező "csalók" ügyében. A szolgáltatást igénybe vevők egy kellemes, de drága masszázst kapnak a pénzükért, ami később akár egészségügyi problémákhoz vezethet.

"Az Atlas nem csak a fejet tartja, de ha nincs a helyén, számtalan fájdalommal járó tünet és betegség előidézője is lehet" - olvashatunk a nem orvosi jellegű eljárásról több haza internetes oldalon, ahol a magukat spirituális gyógyítóknak, Atlasprof specialistának nevező személyek hirdetik az AtlasPROfilax eljárást.
A beavatkozás lényege, hogy a legfelső nyakcsigolya, az Atlas szinte minden embernél elfordult helyzetben található, ez sok esetben pszichikai és testi tünetek, megbetegedések kiváltója lehet. Ezért azt helyre kell tenni. A precíz és veszélytelen kezelés nem manuálterápia, nem csontkovácsolás, nem gyakorol hatást a csigolyatestre, melynek következtében az Atlas visszatér a korrekt anatómiai és fiziológiai helyzetbe. Ebben segítenek az Atlasprof specialisták, akik egy vibrációs nyaki masszázzsal öngyógyító és regeneráló folyamatot indítanak el. Természetesen a specialista csak az öngyógyító folyamat megindításában segít, a folyamat fenntartása már a mi feladatunk. Ugye milyen jól hangzik?
A szerkesztőségünket megkereső károsultak szerint az egész beavatkozás ablakon kidobott pénz. A kellemes masszázs semmilyen öngyógyító vagy regeneráló folyamatot nem indított meg náluk, sőt ellenkezőleg, többen azóta rendszeres nyaki fájdalomra panaszkodnak.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
Első (1) Előző (5) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (7) Utolsó (7)
 16.  Konti Csabi | 2012.08.10 16:50:59 Moderálást kérek 
Én kb két hete hallottam először a kezelésről.Az apósom gerinc sérvvel kínlódik évek óta ,elment egy specialistához Budakeszire.( Ő az egyik regisztráltan Svájcban végzett a 11 magyar közül). Meglepő a tapasztalat,látványos a javulás!
Én sarkantyú betegséggel és annak mindenféle következményével küzdtem 1-éve,minden féle terápiát végig csináltam amit maszekon és tb-re lehet.Sugár,szteroid,lökéshullám,fizikoterápia,talpbetét,...stb.
Az én tapasztalatom: a vizsgálat nem fáj és tök egyszerű.A ball lábam 2cmm rel rövidebbnek bizonyult (mérve)!
A kezelés kb másfél óra,iszonyatosan fájdalmas volt!
A kezelés utáni méréskor meglepődtem,egyforma lett,jobb lett a tartásom és nem terhelem 89-%-ban a sarkam!A fizetésről csak annyit hogy igaz nem olcsó 51.000.-ft,de csak a felét kérte el,1 hónap múlva kontroll és korrigálás ha nem tökéletesen van a helyén, A második részletet akkor kellene fizetnem.
Szóval biztos vannak akik sarlatánok ezen a téren is,akik csak a pénzre mennek,de ha átunna érdeklődtök látni fogjátok kik azok a Svájcban végzettek akik ezt Magyarországon csinálhatják .Súrok ide egy linket,hogy egyszerűbb legyen a csalókat kiszűrni.:http://www.atlasprofilax.ch/index.php?field_country=HU&search=Search&searchphrase=any&opti
on=com_sobi2&sobiCid=0&sobi2Task=search&reset=2&Itemid=63

Gyógyulást kívánok mindenkinek.
 15.  lawrence | 2012.07.15 10:03:24 Moderálást kérek 
Sziasztok!A múlt héten voltam atlaszprofilax beavatkozáson,szlovákiai vagyok,egy éven keresztül szédülés állandó panaszok kísértek,az orvosi vizsgálatok rendre negatívak lettek,közben csontkovács is még rosszabb lett,az orvosokra a gyógyszerekre kidobtam kétszer annyi pénzt mint itt,eddig elmúlt a szédülés,vérkeringés a lábaimban sokkal jobb lett,egyszerüen jobban érzem magam azóta!Ennyi az én tapasztalatom eddig!!!
 14.  Damir | 2012.06.11 22:20:28 Moderálást kérek 
Először Horvátországban láttunk egy tudományos TV műsorban ismertetést a módszerről. Konkréten Dr. Schümperlitől, aki ennek a gyógymódnak az atyja. Tőle tanult néhány horvát orvos, akik alkalmazzák a tanultakat. /Zágrábban, Splitben pl./ Magyarországon még nem sokan foglalkoznak vele. Szerintem, jobb ha orvos végzi ezt a fajta beavatkozást. Azért elgondolkodhatunk azon a tényen, hogy a beavatkozás egyszeri alkalom. Utána állítólag a szervezet öngyógyítási folyamata beindul. Ha ez így van, akkor kinek jó ez, és KIKNEK nem jó? Különben meg, ha nincs beteg minek az orvos?
 13.  Robes | 2012.03.30 09:50:48 Moderálást kérek 
Illésnének üzenem, hogy némi anatómiai ismeretei azért legyenek mielőtt hülyeséget mond. Az ÖSSZES idegpálya ami az agyunkból indul ki a gerincünkön keresztül jut el a különböző rendeltetési helyre. 31 pár idegnyaláb lép ki a csigolyák közül. Bármelyik ha nyomás alatt van, blokkolt akkor a megfelelő ideg nem működik rendesen. Igen a rosz látás előfordulhat csigolya blokk miatt!!! Üzenem még illésnének, hogy pl. a gyomorhurut is tud csigolyaelváltozás miatt kialakulni. Szóval csak óvatosan a kritikákkal. Egyébként az Atlasprofilax-al nekem is vannak fenntartásaim. Főleg ami a pénzközpontúságot illeti. Csontkovács
 12.  Neduddki | 2012.03.13 04:13:11 Moderálást kérek 
Már Simicska Lajos is megmondta: "mindenkinek jogában áll hülyének lenni" S lőn!
Amikor másról sem hallani,hogy csalók elkérik a bankártyád pin kódját, s megáldják azt, vagy visszakérik a nyugdíjat a mamókától, hogy véletlenül hamis pénz került közé, de ők kicserélik(mostmár valóban hamisra) akkor az ember nem akar hinni a fülének. Meg amikor 1000 ft-rt elvisznek busszal az ország túlsó felébe komplett ellátással, senkinek nem gyanús, csak amikor rásóznak valami bóvlit 10-20x áron. Másnap persze reklamálnak.Akkor még a homeopátiának nevezett kuruzslásról még nem is szóltam! Szóval nagy az isten állatkertje:))9
 11.  sajnos | 2012.03.12 16:55:22 Moderálást kérek 
Sokan az emberek kiszolgáltatott helyzetét használják pénzszerzésre.
Ez a legaljasabb dolgok egyike.
Minél alacsonyabb szintű lesz az állami egészségügyi ellátás, annál jobban terjednek ezek a megoldást kínáló lelkiismeretlen kóklerek.
Nagyon észnél kell lenni és vigyázni!
 10.  Rajmundné | 2012.03.12 11:09:55 Moderálást kérek 
Sziasztok! Engem Pécsen beszéltek rá erre az öngyógyító eljárásra. Először hittem benne, de több hét után se tapasztaltam változást. Én hiszek a természetgyógyászatban. Olvastam máshol is, hogy sajnos nehéz jó specialistát találni.
 9.  csipike | 2012.03.04 21:54:45 Moderálást kérek 
Van. De te is megszívtad. Természetgyógyászat címszó alatt bármit el lehet adni büntetlenül. Fizetnek ezek egyáltalán adót?

****
Kultúráltan!!! - szerk.
 8.  Illésné | 2012.03.04 21:48:23 Moderálást kérek 
Sziasztok! Semmilyen regeneráló folyamatot nem indított be nálam ez az öngyógyító eljárás. Jobban elkezdtem foglalkozni ezzel, ha már bepaliztak. Röhej hogy van aki jobb látást ígér. Mi köze a legfelső nyakcsigolyának a szemhez??? Azért a hülyeségnek is van határa!
 7.  nano | 2012.03.02 13:54:40 Moderálást kérek 
:)) ez jó
Első (1) Előző (5) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (7) Utolsó (7)
 
 
 
 
Vásárlás
Hama 118610 Projektor mennyezeti konzol, 22 cm, Fehér
17 990 Ft
Hama 118668 Fix fali konzol XL, Fekete, 400x400
4 190 Ft
 
Divat
Gwen Stefani
Vizezz!
Mi segít a kipirosodás ellen?
Pödört copf
24 óra hírei
21:55   
Robin Williams hagyatékából rendeznek árverést októberben
21:40   
A Coen testvérek antológiasorozat helyett westernfilmet forgattak
21:39   
Életre keltek a több tízezer éve megfagyott orsógiliszták
21:37   
A kelet-antarktiszi gleccsereket is súlyosan veszélyezteti az éghajlatváltozás
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
Életmódváltással a Candida ellen
Az orvosok többsége szerint nem is létezik, mások civilizációs népbetegségnek tartják.
 
Friss kommentek
Elhunyt Antal László közgazdász
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Jobbik: Matolcsy György nyújtsa be lemondását!
Orbán barátjáé a Fonyód-Kaposvár vasútvonal felújítása is
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
Westside Road: különleges családi ház Kaliforniából
A Dowling Studios munkáját dicséri ez a gyönyörű családi ház, amit Sonoma-ban, Kalifornia egyik kisvárosában építettek fel.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista