2018. március 19., hétfő - József
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
2012.02.17. 14:04  |  Szerző: haon
Életmód
 nyomtat  |   | 
Több alkalommal kaptunk panaszlevelet olvasóinktól az AtlasPROfilax vibrációs masszázst végző, magukat Atlasprof specialistának, spirituális gyógyítóknak nevező "csalók" ügyében. A szolgáltatást igénybe vevők egy kellemes, de drága masszázst kapnak a pénzükért, ami később akár egészségügyi problémákhoz vezethet.

"Az Atlas nem csak a fejet tartja, de ha nincs a helyén, számtalan fájdalommal járó tünet és betegség előidézője is lehet" - olvashatunk a nem orvosi jellegű eljárásról több haza internetes oldalon, ahol a magukat spirituális gyógyítóknak, Atlasprof specialistának nevező személyek hirdetik az AtlasPROfilax eljárást.
A beavatkozás lényege, hogy a legfelső nyakcsigolya, az Atlas szinte minden embernél elfordult helyzetben található, ez sok esetben pszichikai és testi tünetek, megbetegedések kiváltója lehet. Ezért azt helyre kell tenni. A precíz és veszélytelen kezelés nem manuálterápia, nem csontkovácsolás, nem gyakorol hatást a csigolyatestre, melynek következtében az Atlas visszatér a korrekt anatómiai és fiziológiai helyzetbe. Ebben segítenek az Atlasprof specialisták, akik egy vibrációs nyaki masszázzsal öngyógyító és regeneráló folyamatot indítanak el. Természetesen a specialista csak az öngyógyító folyamat megindításában segít, a folyamat fenntartása már a mi feladatunk. Ugye milyen jól hangzik?
A szerkesztőségünket megkereső károsultak szerint az egész beavatkozás ablakon kidobott pénz. A kellemes masszázs semmilyen öngyógyító vagy regeneráló folyamatot nem indított meg náluk, sőt ellenkezőleg, többen azóta rendszeres nyaki fájdalomra panaszkodnak.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
Első (1) Előző (4) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (6) Utolsó (7)
 22.  Márta | 2012.10.12 21:43:17 Moderálást kérek 
18. demeny | 2012.10.04 17:34:49

IGEN, ez RÁGALOM, de még annál is több, hogy CSALÁSI HULLÁM-kén "reklámozzák" itt azt a gyógymódot, ami nagyon sokunknak végleges gyógyulást jelentett a sok gyötrő fájdalom után!

Aki pedig arra hivatkozik, hogy nála 5-6000 egy kezelés, nem írta meg, hogy hány kezelésre kell menni 1-1 embernek hozzá, hogy valamennyire is gyógyultan távozzon és ne kelljen ismét egy idő után visszamennie......?????? Ez a becsapás!

Pl. Dr. Varga Imre specialista a Magyar Természetgyógyász Szövetség elnöke is, ugye talán mégsem CSALÓK ŐK, MIND, akik e tevékenységet sikeresen végzik és valójában gyógyítanak????
 21.  Márta | 2012.10.12 21:28:04 Moderálást kérek 
20. impulzus
Véleményeddel egyetértek! - nem ismétlem. IGEN, HATÁSOS, nagyon is hatásos kezelésről van szó, A férjemmel együtt kértük e kezelést, az első után a férjemnek teljesen megszűntek a nyaki, váll, derék és térd fájdalmai. A kezelést 1 hónapja kaptuk, ma kellett kontrollra visszemenni. Kapott még egy kiegészítő kezelést és egy remek gépi masszázst is.
51.000 Ft-ba került a vizsgálat, az egyszeri kezelés, 1 hónap múlva a kontroll, ha szükséges még kezelés ebben az árban! plusz a masszázs egy nagyon speciális masszírozó géppel. Hatásos volt, nem győzi mondogatni, hogy nincsennek ilyen irányú fájdalmai!

Az első vizsgálatnál nálam megállapította, hogy nagyon letapadtak, merevek a nyaki izmok - ezt a gyógymasszőr is hangsúlyozza - valószínűleg még egy kezelés kell, megcsinálta október elején, plusz ma még egy kisebb kezelés meg egy gépi masszázs. Ezt mind ebben az árban végezte el. Sőt több egészségi tanácsadást és útmutatást adott át részünkre. Igen, amíg a csigolyák, porcok átveszik az atlasz normál állását, addig mi is érzünk időközönként fájdalmakat, ezt is elmondta, sőt írásban is adta.

Mi elmondhatjuk, főleg én, akinek nemrég tereltek vissza 2 porckorongsérvét, hogy EZZEL a KEZELÉSSEL a sok iszonyatos fájdalom helyett, még számomra is hihetetlen, DE FÁJDALOM MENTESEN TELNEK a napjaim!

Elhiszem, hogy mindazok, akik egyéb módszereket alkalmaznak, SOK BETEGTŐL ELESHETNEK, BEVÉTELÜK CSÖKKENHET, naná, hogy ők azok, akik NEM ismerik el és negatív véleményeket írnak! Mi már egy autó árát elpazaroltunk a sokféle gyógyításra és a drága gyógyszerekre, ha jól megszámolom 1 évi gyógyszer ára ez az összeg ! - s én a sok féle mozgásszervi betegségeimmel kínlódtam át az életemet, ma pedig vidáman mozgok, megyek, fájdalommentesen! - ez tény!

Bátran biztatok mindenkit, aki teheti vegye fel ezt a szakszerű, kizárólag René-Claudius Schümperli által aláírt diploma birtokában végezhető kezelést, ha pedig kifogás jut el a Schümperdli doktorhoz, a kezelő masszírozó eszközt visszavonja. Épp ezért nem vehetik meg a diplomával rendelkezők e gépet ! - vagyis a MINŐSÉG figyelemmel van kisérve a feltaláló által.
Bennünket Dr.VARGA IMRE kezelt Szombathelyen, de kezel Nagykanizsán, Zalaegerszegen, stb. is. Végtelenül lelkiismeretes, önzetlen ember!

 20.  impulzus | 2012.10.10 10:18:35 Moderálást kérek 
Az atlas profilax módszer csak a kezdet a gerinc regenerálásában. Amikor nekem megcsinálták, még több alkalommal kellett speciális masszázsra is járnom és gyógytornára, hogy a tartásomon javítani tudjak. Sokat köszönhetek a módszernek, mert mozgáskorlátozottságomat oldotta, teherbírásomat is fokozta. Nyaki panaszaim is mérséklődtek, de tudomásul kell venni, hogy nem elég elszenvedni a segítséget, a helyes tartásért tenni is kell. Persze tartása csak olyannak lehet, akinek gerince is van. A gerinctelenekre feltehetőleg nem hat az atlas-profilax. Úgy olvastam, hogy van néhány hozzászóló, aki a gyűlöletkeltéssel akar mások figyelméhez, energiájához hozzájutni. Az ilyen alakok minden szava méreg, Döntsön mindenki, hogy mennyi mérget akar befogadni. Ha nem figyelünk rájuk, akkor egy darabig tovább mocskolódnak, de elfogy az energiájuk, amit tőlünk loptak. Tehát még egyszer: ez egy jó módszer, sokat köszönhetek neki és azoknak a segítőknek is, akik áldozatos munkával csinálják. Nekem nincs drága autóm, ahol egy olajcsere többe kerül, mint amilyenek itt az árak. Egyhavi devizahitel kamat is lehet sokkal több. Vajon mi az igazi érték?
 19.  erzsike | 2012.10.07 06:14:11 Moderálást kérek 
Nekem negatív tapasztalataim vannak az Atlasprofilax kezelésről. Nyaki fájdalmak miatt kerestem fel Békéscsabán egy specialistát. Mivel költséges kezelésről van szó, amit az ember élete során csak egyszer kell elvégezni, úgy voltam vele, rászánom a pénzt. A kezelés után több hónappal sem éreztem változást, ezért segítséget kértem. Mire közölték velem, hogy meg kell ismételni a kezelést, ami persze nem ingyenes! :(
Nem akarok senkit lebeszélni az Atlasprofilax kezelésről, de én nagyon megbántam, hogy pénzt és időt szántam erre. Ráadásul még számlát se adtak, így sehová nem tudok fordulni panasszal.
 18.  demeny | 2012.10.04 17:34:49 Moderálást kérek 
Én aztán igazán nem hiszek a csodaszereknek és csodamódszereknek, de közvetlen tapasztalatot szereztem az Atlasprofilax kezelésről. Állandó nyaki fájdalmakkal, nyakmerevséggel kínlódtam, már a hátam is fájt. Kaptam rá egy csomó gyógyszert, valamit segített, de vissza-visszatértek a fájdalmak, a gyógyszerektől kikészült a gyomrom. Szóval nekem az Atlasprofilax kezelés bevált. Én egy orvos atlas-specialistát kerestem fel, aki nem kábított azzal, hogy ez csodát művel, és azt is elmondta, lehet, hogy ismételni kell, de tapasztalatai szerint hosszú időre teljesen panaszmentessé tehetők egyes páciensek. Nekem lassan négy hónapja nincsenek fájdalmaim.
Ezért rendkívül etikátlannak tartom, hogy "csalás"-nak nevezik. Milyen alapon? Az egész cikkből az derül ki, hogy utána sem néztek, ez nem korrekt tájékoztatás. Nekem egy ismerősöm ajánlotta, de hitetlenkedtem, ezért nagyon alaposan végigböngésztem a webet mire rászántam magam, hogy elmegyek. Legalább ezt az oldalt nézte volna meg az újságíró: http://www.atlasprofilax.ch/, a módszert egy svájci orvos (René-Claudius Schümperli) dolgozta ki, kifejlesztve műszakiakkal ezt a masszázsgépet. Megkérdeztem a kezelő orvosomat is, aki nem sokat tudott a dologról, csak annyit mondott, hogy van olyan betege, aki nagyon dicsérte és használt neki. Sajnálom azokat, akiknek nem segített a kezelés.
Tisztelt Szerkesztő úr, valószínű, hogy Önnek soha nem voltak ilyen fájdalmai, és nem jutott el addig, hogy bármire hajlandó, hogy enyhítse a kínjait. Nem gondolt arra, hogy ezzel a címmel azokat is elriasztja, akiknek a szenvedése megszüntethető vagy enyhíthető lenne ezzel a kezeléssel?
 17.  Alexa8989 | 2012.09.11 17:49:49 Moderálást kérek 
MIGRÉNESEK figyelem! Szeretném tiszta szívből ajánlani az AtlasPROfilax módszert minden migrénes és fejfájós sorstársamnak. 12éves korom óta szenvedtem migréntől (most 24 vagyok), az utóbbi időben kb. heti rendszerességgel volt fejfájásom (hányinger, hányás, fény, zaj, szag érzékenység kísérte). Gyakran ez a heti "egy" alkalom négy napig is eltartott....már az élettől is elment a kedvem. A vizsgálatok nem mutattak ki semmit, és mivel tinédzser korom óta rendszeres fájdalomcsillapító fogyasztó voltam, egyre hatástalanabbak voltak a gyógyszerek. Nagyon sok tanácsot kaptam, kizárták a kandidát, növeltem a vízfogyasztást...stb. Semmi sem segített, egyre rosszabb volt az állapotom. Kb. fél éve estem át AtlasPROfilax kezelésen....Nem tudom szavakba önteni a hálát. Visszakaptam az életem. Fél év óta 3-4alkalommal volt enyhe fejfájásom, utóbbi 2 hónapban egyáltalán nem. Budán voltam kezelésen, egy doktornőnél, aki Atlaszprofilax specialista. Mondta, hogy migrénes esetekben nagyon jó a javulási arány, mondhatni 80-90%-os. Nagyon sok sikeres esete van e téren. Saját esetemre és a doktornő szavaira hivatkozva merem ajánlani az eljárást minden migrénesnek, fejfájósnak!!! Igaz az ára magyar pénztárcához elég magas, de csak egyszer kell elvégeztetni, és az árban benne van a kontroll vizsgálat is, tapasztalatom alapján ennél hatásosabb módszert nem tudok mondani. Nagyon megérte!
 16.  Konti Csabi | 2012.08.10 16:50:59 Moderálást kérek 
Én kb két hete hallottam először a kezelésről.Az apósom gerinc sérvvel kínlódik évek óta ,elment egy specialistához Budakeszire.( Ő az egyik regisztráltan Svájcban végzett a 11 magyar közül). Meglepő a tapasztalat,látványos a javulás!
Én sarkantyú betegséggel és annak mindenféle következményével küzdtem 1-éve,minden féle terápiát végig csináltam amit maszekon és tb-re lehet.Sugár,szteroid,lökéshullám,fizikoterápia,talpbetét,...stb.
Az én tapasztalatom: a vizsgálat nem fáj és tök egyszerű.A ball lábam 2cmm rel rövidebbnek bizonyult (mérve)!
A kezelés kb másfél óra,iszonyatosan fájdalmas volt!
A kezelés utáni méréskor meglepődtem,egyforma lett,jobb lett a tartásom és nem terhelem 89-%-ban a sarkam!A fizetésről csak annyit hogy igaz nem olcsó 51.000.-ft,de csak a felét kérte el,1 hónap múlva kontroll és korrigálás ha nem tökéletesen van a helyén, A második részletet akkor kellene fizetnem.
Szóval biztos vannak akik sarlatánok ezen a téren is,akik csak a pénzre mennek,de ha átunna érdeklődtök látni fogjátok kik azok a Svájcban végzettek akik ezt Magyarországon csinálhatják .Súrok ide egy linket,hogy egyszerűbb legyen a csalókat kiszűrni.:http://www.atlasprofilax.ch/index.php?field_country=HU&search=Search&searchphrase=any&opti
on=com_sobi2&sobiCid=0&sobi2Task=search&reset=2&Itemid=63

Gyógyulást kívánok mindenkinek.
 15.  lawrence | 2012.07.15 10:03:24 Moderálást kérek 
Sziasztok!A múlt héten voltam atlaszprofilax beavatkozáson,szlovákiai vagyok,egy éven keresztül szédülés állandó panaszok kísértek,az orvosi vizsgálatok rendre negatívak lettek,közben csontkovács is még rosszabb lett,az orvosokra a gyógyszerekre kidobtam kétszer annyi pénzt mint itt,eddig elmúlt a szédülés,vérkeringés a lábaimban sokkal jobb lett,egyszerüen jobban érzem magam azóta!Ennyi az én tapasztalatom eddig!!!
 14.  Damir | 2012.06.11 22:20:28 Moderálást kérek 
Először Horvátországban láttunk egy tudományos TV műsorban ismertetést a módszerről. Konkréten Dr. Schümperlitől, aki ennek a gyógymódnak az atyja. Tőle tanult néhány horvát orvos, akik alkalmazzák a tanultakat. /Zágrábban, Splitben pl./ Magyarországon még nem sokan foglalkoznak vele. Szerintem, jobb ha orvos végzi ezt a fajta beavatkozást. Azért elgondolkodhatunk azon a tényen, hogy a beavatkozás egyszeri alkalom. Utána állítólag a szervezet öngyógyítási folyamata beindul. Ha ez így van, akkor kinek jó ez, és KIKNEK nem jó? Különben meg, ha nincs beteg minek az orvos?
 13.  Robes | 2012.03.30 09:50:48 Moderálást kérek 
Illésnének üzenem, hogy némi anatómiai ismeretei azért legyenek mielőtt hülyeséget mond. Az ÖSSZES idegpálya ami az agyunkból indul ki a gerincünkön keresztül jut el a különböző rendeltetési helyre. 31 pár idegnyaláb lép ki a csigolyák közül. Bármelyik ha nyomás alatt van, blokkolt akkor a megfelelő ideg nem működik rendesen. Igen a rosz látás előfordulhat csigolya blokk miatt!!! Üzenem még illésnének, hogy pl. a gyomorhurut is tud csigolyaelváltozás miatt kialakulni. Szóval csak óvatosan a kritikákkal. Egyébként az Atlasprofilax-al nekem is vannak fenntartásaim. Főleg ami a pénzközpontúságot illeti. Csontkovács
Első (1) Előző (4) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (6) Utolsó (7)
 
 
 
 
Vásárlás
Hama 118610 Projektor mennyezeti konzol, 22 cm, Fehér
17 990 Ft
LG 65UH950V 165 cm 3D Smart Ultra HD HDR LED TV
599 800 Ft
 
Divat
Óriási pillák
Prada
Minimalista és laza
Rodarte
24 óra hírei
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
15:05   
Lassult az orosz feldolgozóipari termelésnövekedés
15:04   
Londoni elemzők: hatéves csúcson a közép-európai EU-gazdaságok ipari teljesítménye
14:51   
Putyin: az orosz doppingellenes rendszer nem működött
14:16   
Légfegyveres Eb - Hat-nyolc érmet és aranyat is vár a kapitány
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
Előzzük meg a bajt!
Mindannyian tudjuk, hogy a mozgás, a sport milyen fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében.
 
Friss kommentek
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Amerikai elnökválasztás - Trump: csak természeti katasztrófa akadályozhatja meg, hogy jelen legyek az elnökjelölti vitákon
ET-ombudsman: törvényben kell megtiltani a magzat neme miatti abortuszt
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
Különleges villa Hollandiából
A képeken szereplő villa elsősorban ökológiai, másodsorban takarékosság szempontjából különleges, hiszen napjainkban egyre nagyobb teret kap a racionális életfilozófia, amely a lakókörnyezet kialakításában is kiteljesedni látszik.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML