2019. szeptember 20., péntek - Friderika
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
2012.02.17. 14:04  |  Szerző: haon
Életmód
 nyomtat  |   | 
Több alkalommal kaptunk panaszlevelet olvasóinktól az AtlasPROfilax vibrációs masszázst végző, magukat Atlasprof specialistának, spirituális gyógyítóknak nevező "csalók" ügyében. A szolgáltatást igénybe vevők egy kellemes, de drága masszázst kapnak a pénzükért, ami később akár egészségügyi problémákhoz vezethet.

"Az Atlas nem csak a fejet tartja, de ha nincs a helyén, számtalan fájdalommal járó tünet és betegség előidézője is lehet" - olvashatunk a nem orvosi jellegű eljárásról több haza internetes oldalon, ahol a magukat spirituális gyógyítóknak, Atlasprof specialistának nevező személyek hirdetik az AtlasPROfilax eljárást.
A beavatkozás lényege, hogy a legfelső nyakcsigolya, az Atlas szinte minden embernél elfordult helyzetben található, ez sok esetben pszichikai és testi tünetek, megbetegedések kiváltója lehet. Ezért azt helyre kell tenni. A precíz és veszélytelen kezelés nem manuálterápia, nem csontkovácsolás, nem gyakorol hatást a csigolyatestre, melynek következtében az Atlas visszatér a korrekt anatómiai és fiziológiai helyzetbe. Ebben segítenek az Atlasprof specialisták, akik egy vibrációs nyaki masszázzsal öngyógyító és regeneráló folyamatot indítanak el. Természetesen a specialista csak az öngyógyító folyamat megindításában segít, a folyamat fenntartása már a mi feladatunk. Ugye milyen jól hangzik?
A szerkesztőségünket megkereső károsultak szerint az egész beavatkozás ablakon kidobott pénz. A kellemes masszázs semmilyen öngyógyító vagy regeneráló folyamatot nem indított meg náluk, sőt ellenkezőleg, többen azóta rendszeres nyaki fájdalomra panaszkodnak.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
Első (1) Előző (4) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (6) Utolsó (7)
 27.  Nkk | 2013.03.14 22:34:39 Moderálást kérek 
Nekem is nagyon rosszak a tapasztalataim. Még az arccsontomat is "megnyomta". Azóta olvastam, hogy az atlas valóban összeköttetésben van az arccsonttal. Nem ajánlom, veszélyes módszer. Ráadásul az eljárás után semmilyen segítséget nem kap az ember, mehet ahová akar...
 26.  Nelli | 2013.03.08 14:00:10 Moderálást kérek 
Én is kipróbáltam az AtlasProfilax -ot, és nagyon rossz tapasztalataim vannak. Utána napokig azt hittem, hogy a masszírozó géppel, amit másodikként tett rám TZs, k a derekamban, ami lesugárzott. Ez nagy nehezen javult, de azóta is szédülök, ami korábban soha nem volt. Nagyon el vagyok keseredve. Amikor kértem, hogy gyengébben csinálja, mert nagyon fájdalmas, tájékoztatott, hogy ő a "szakember", hadd döntse el ő, hogy milyen erősséggel kell végezni a kezelést. A kezelés megkezdése előtt sem kérdezgetett, hogy milyen állapotban vagyok, milyen panaszaim vannak. Csak úgy nekimegyünk mindenkinek egyformán?
 25.  Emőke | 2013.01.08 11:57:32 Moderálást kérek 
Sziasztok. Jó hogy van ez a fórum! Nekem is negatív tapasztalataim vannak erről az eljárásról. 36e forintom bánta amiért felkerestem egy magát Atlasprof specialistának nevező gyógyítót. Gyakori fejfájás miatt fordultam hozzá. A kezelés után sem érzek változást. Nem érdemes erre pénzt szánni. Egyébként számlát se adott. Szó szerint csalás, amit művelnek
 24.  Ágika | 2012.11.20 18:58:56 Moderálást kérek 
Sziasztok. Durván két hónapja kerestem fel egy specialistát Budapesten. Csodát ígért, elég sokat fáj a fejem, meggyőzőnek tűnt és rászántam a pénzt. Sajnos a problémát nem szüntette meg és újabb kezelésre kell mennem szerinte, ami újbóli 40000 forint.:(
Szomorú hogy mindenen nyerészkednek ebben az országban, és a becsületnek, tisztességnek már nyoma sincs.
 22.  Márta | 2012.10.12 21:43:17 Moderálást kérek 
18. demeny | 2012.10.04 17:34:49

IGEN, ez RÁGALOM, de még annál is több, hogy CSALÁSI HULLÁM-kén "reklámozzák" itt azt a gyógymódot, ami nagyon sokunknak végleges gyógyulást jelentett a sok gyötrő fájdalom után!

Aki pedig arra hivatkozik, hogy nála 5-6000 egy kezelés, nem írta meg, hogy hány kezelésre kell menni 1-1 embernek hozzá, hogy valamennyire is gyógyultan távozzon és ne kelljen ismét egy idő után visszamennie......?????? Ez a becsapás!

Pl. Dr. Varga Imre specialista a Magyar Természetgyógyász Szövetség elnöke is, ugye talán mégsem CSALÓK ŐK, MIND, akik e tevékenységet sikeresen végzik és valójában gyógyítanak????
 21.  Márta | 2012.10.12 21:28:04 Moderálást kérek 
20. impulzus
Véleményeddel egyetértek! - nem ismétlem. IGEN, HATÁSOS, nagyon is hatásos kezelésről van szó, A férjemmel együtt kértük e kezelést, az első után a férjemnek teljesen megszűntek a nyaki, váll, derék és térd fájdalmai. A kezelést 1 hónapja kaptuk, ma kellett kontrollra visszemenni. Kapott még egy kiegészítő kezelést és egy remek gépi masszázst is.
51.000 Ft-ba került a vizsgálat, az egyszeri kezelés, 1 hónap múlva a kontroll, ha szükséges még kezelés ebben az árban! plusz a masszázs egy nagyon speciális masszírozó géppel. Hatásos volt, nem győzi mondogatni, hogy nincsennek ilyen irányú fájdalmai!

Az első vizsgálatnál nálam megállapította, hogy nagyon letapadtak, merevek a nyaki izmok - ezt a gyógymasszőr is hangsúlyozza - valószínűleg még egy kezelés kell, megcsinálta október elején, plusz ma még egy kisebb kezelés meg egy gépi masszázs. Ezt mind ebben az árban végezte el. Sőt több egészségi tanácsadást és útmutatást adott át részünkre. Igen, amíg a csigolyák, porcok átveszik az atlasz normál állását, addig mi is érzünk időközönként fájdalmakat, ezt is elmondta, sőt írásban is adta.

Mi elmondhatjuk, főleg én, akinek nemrég tereltek vissza 2 porckorongsérvét, hogy EZZEL a KEZELÉSSEL a sok iszonyatos fájdalom helyett, még számomra is hihetetlen, DE FÁJDALOM MENTESEN TELNEK a napjaim!

Elhiszem, hogy mindazok, akik egyéb módszereket alkalmaznak, SOK BETEGTŐL ELESHETNEK, BEVÉTELÜK CSÖKKENHET, naná, hogy ők azok, akik NEM ismerik el és negatív véleményeket írnak! Mi már egy autó árát elpazaroltunk a sokféle gyógyításra és a drága gyógyszerekre, ha jól megszámolom 1 évi gyógyszer ára ez az összeg ! - s én a sok féle mozgásszervi betegségeimmel kínlódtam át az életemet, ma pedig vidáman mozgok, megyek, fájdalommentesen! - ez tény!

Bátran biztatok mindenkit, aki teheti vegye fel ezt a szakszerű, kizárólag René-Claudius Schümperli által aláírt diploma birtokában végezhető kezelést, ha pedig kifogás jut el a Schümperdli doktorhoz, a kezelő masszírozó eszközt visszavonja. Épp ezért nem vehetik meg a diplomával rendelkezők e gépet ! - vagyis a MINŐSÉG figyelemmel van kisérve a feltaláló által.
Bennünket Dr.VARGA IMRE kezelt Szombathelyen, de kezel Nagykanizsán, Zalaegerszegen, stb. is. Végtelenül lelkiismeretes, önzetlen ember!

 20.  impulzus | 2012.10.10 10:18:35 Moderálást kérek 
Az atlas profilax módszer csak a kezdet a gerinc regenerálásában. Amikor nekem megcsinálták, még több alkalommal kellett speciális masszázsra is járnom és gyógytornára, hogy a tartásomon javítani tudjak. Sokat köszönhetek a módszernek, mert mozgáskorlátozottságomat oldotta, teherbírásomat is fokozta. Nyaki panaszaim is mérséklődtek, de tudomásul kell venni, hogy nem elég elszenvedni a segítséget, a helyes tartásért tenni is kell. Persze tartása csak olyannak lehet, akinek gerince is van. A gerinctelenekre feltehetőleg nem hat az atlas-profilax. Úgy olvastam, hogy van néhány hozzászóló, aki a gyűlöletkeltéssel akar mások figyelméhez, energiájához hozzájutni. Az ilyen alakok minden szava méreg, Döntsön mindenki, hogy mennyi mérget akar befogadni. Ha nem figyelünk rájuk, akkor egy darabig tovább mocskolódnak, de elfogy az energiájuk, amit tőlünk loptak. Tehát még egyszer: ez egy jó módszer, sokat köszönhetek neki és azoknak a segítőknek is, akik áldozatos munkával csinálják. Nekem nincs drága autóm, ahol egy olajcsere többe kerül, mint amilyenek itt az árak. Egyhavi devizahitel kamat is lehet sokkal több. Vajon mi az igazi érték?
 19.  erzsike | 2012.10.07 06:14:11 Moderálást kérek 
Nekem negatív tapasztalataim vannak az Atlasprofilax kezelésről. Nyaki fájdalmak miatt kerestem fel Békéscsabán egy specialistát. Mivel költséges kezelésről van szó, amit az ember élete során csak egyszer kell elvégezni, úgy voltam vele, rászánom a pénzt. A kezelés után több hónappal sem éreztem változást, ezért segítséget kértem. Mire közölték velem, hogy meg kell ismételni a kezelést, ami persze nem ingyenes! :(
Nem akarok senkit lebeszélni az Atlasprofilax kezelésről, de én nagyon megbántam, hogy pénzt és időt szántam erre. Ráadásul még számlát se adtak, így sehová nem tudok fordulni panasszal.
 18.  demeny | 2012.10.04 17:34:49 Moderálást kérek 
Én aztán igazán nem hiszek a csodaszereknek és csodamódszereknek, de közvetlen tapasztalatot szereztem az Atlasprofilax kezelésről. Állandó nyaki fájdalmakkal, nyakmerevséggel kínlódtam, már a hátam is fájt. Kaptam rá egy csomó gyógyszert, valamit segített, de vissza-visszatértek a fájdalmak, a gyógyszerektől kikészült a gyomrom. Szóval nekem az Atlasprofilax kezelés bevált. Én egy orvos atlas-specialistát kerestem fel, aki nem kábított azzal, hogy ez csodát művel, és azt is elmondta, lehet, hogy ismételni kell, de tapasztalatai szerint hosszú időre teljesen panaszmentessé tehetők egyes páciensek. Nekem lassan négy hónapja nincsenek fájdalmaim.
Ezért rendkívül etikátlannak tartom, hogy "csalás"-nak nevezik. Milyen alapon? Az egész cikkből az derül ki, hogy utána sem néztek, ez nem korrekt tájékoztatás. Nekem egy ismerősöm ajánlotta, de hitetlenkedtem, ezért nagyon alaposan végigböngésztem a webet mire rászántam magam, hogy elmegyek. Legalább ezt az oldalt nézte volna meg az újságíró: http://www.atlasprofilax.ch/, a módszert egy svájci orvos (René-Claudius Schümperli) dolgozta ki, kifejlesztve műszakiakkal ezt a masszázsgépet. Megkérdeztem a kezelő orvosomat is, aki nem sokat tudott a dologról, csak annyit mondott, hogy van olyan betege, aki nagyon dicsérte és használt neki. Sajnálom azokat, akiknek nem segített a kezelés.
Tisztelt Szerkesztő úr, valószínű, hogy Önnek soha nem voltak ilyen fájdalmai, és nem jutott el addig, hogy bármire hajlandó, hogy enyhítse a kínjait. Nem gondolt arra, hogy ezzel a címmel azokat is elriasztja, akiknek a szenvedése megszüntethető vagy enyhíthető lenne ezzel a kezeléssel?
 17.  Alexa8989 | 2012.09.11 17:49:49 Moderálást kérek 
MIGRÉNESEK figyelem! Szeretném tiszta szívből ajánlani az AtlasPROfilax módszert minden migrénes és fejfájós sorstársamnak. 12éves korom óta szenvedtem migréntől (most 24 vagyok), az utóbbi időben kb. heti rendszerességgel volt fejfájásom (hányinger, hányás, fény, zaj, szag érzékenység kísérte). Gyakran ez a heti "egy" alkalom négy napig is eltartott....már az élettől is elment a kedvem. A vizsgálatok nem mutattak ki semmit, és mivel tinédzser korom óta rendszeres fájdalomcsillapító fogyasztó voltam, egyre hatástalanabbak voltak a gyógyszerek. Nagyon sok tanácsot kaptam, kizárták a kandidát, növeltem a vízfogyasztást...stb. Semmi sem segített, egyre rosszabb volt az állapotom. Kb. fél éve estem át AtlasPROfilax kezelésen....Nem tudom szavakba önteni a hálát. Visszakaptam az életem. Fél év óta 3-4alkalommal volt enyhe fejfájásom, utóbbi 2 hónapban egyáltalán nem. Budán voltam kezelésen, egy doktornőnél, aki Atlaszprofilax specialista. Mondta, hogy migrénes esetekben nagyon jó a javulási arány, mondhatni 80-90%-os. Nagyon sok sikeres esete van e téren. Saját esetemre és a doktornő szavaira hivatkozva merem ajánlani az eljárást minden migrénesnek, fejfájósnak!!! Igaz az ára magyar pénztárcához elég magas, de csak egyszer kell elvégeztetni, és az árban benne van a kontroll vizsgálat is, tapasztalatom alapján ennél hatásosabb módszert nem tudok mondani. Nagyon megérte!
Első (1) Előző (4) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (6) Utolsó (7)
 
 
 
 
Vásárlás
SONY CMT-SX7 Mikro HiFi rendszer
189 990 Ft
Hama 118668 Fix fali konzol XL, Fekete, 400x400
4 190 Ft
 
Divat
Gwen Stefani
Vizezz!
Mi segít a kipirosodás ellen?
Pödört copf
24 óra hírei
21:55   
Robin Williams hagyatékából rendeznek árverést októberben
21:40   
A Coen testvérek antológiasorozat helyett westernfilmet forgattak
21:39   
Életre keltek a több tízezer éve megfagyott orsógiliszták
21:37   
A kelet-antarktiszi gleccsereket is súlyosan veszélyezteti az éghajlatváltozás
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
Életmódváltással a Candida ellen
Az orvosok többsége szerint nem is létezik, mások civilizációs népbetegségnek tartják.
 
Friss kommentek
Elhunyt Antal László közgazdász
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Jobbik: Matolcsy György nyújtsa be lemondását!
Orbán barátjáé a Fonyód-Kaposvár vasútvonal felújítása is
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
Westside Road: különleges családi ház Kaliforniából
A Dowling Studios munkáját dicséri ez a gyönyörű családi ház, amit Sonoma-ban, Kalifornia egyik kisvárosában építettek fel.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista