2018. március 19., hétfő - József
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
2012.02.17. 14:04  |  Szerző: haon
Életmód
 nyomtat  |   | 
Több alkalommal kaptunk panaszlevelet olvasóinktól az AtlasPROfilax vibrációs masszázst végző, magukat Atlasprof specialistának, spirituális gyógyítóknak nevező "csalók" ügyében. A szolgáltatást igénybe vevők egy kellemes, de drága masszázst kapnak a pénzükért, ami később akár egészségügyi problémákhoz vezethet.

"Az Atlas nem csak a fejet tartja, de ha nincs a helyén, számtalan fájdalommal járó tünet és betegség előidézője is lehet" - olvashatunk a nem orvosi jellegű eljárásról több haza internetes oldalon, ahol a magukat spirituális gyógyítóknak, Atlasprof specialistának nevező személyek hirdetik az AtlasPROfilax eljárást.
A beavatkozás lényege, hogy a legfelső nyakcsigolya, az Atlas szinte minden embernél elfordult helyzetben található, ez sok esetben pszichikai és testi tünetek, megbetegedések kiváltója lehet. Ezért azt helyre kell tenni. A precíz és veszélytelen kezelés nem manuálterápia, nem csontkovácsolás, nem gyakorol hatást a csigolyatestre, melynek következtében az Atlas visszatér a korrekt anatómiai és fiziológiai helyzetbe. Ebben segítenek az Atlasprof specialisták, akik egy vibrációs nyaki masszázzsal öngyógyító és regeneráló folyamatot indítanak el. Természetesen a specialista csak az öngyógyító folyamat megindításában segít, a folyamat fenntartása már a mi feladatunk. Ugye milyen jól hangzik?
A szerkesztőségünket megkereső károsultak szerint az egész beavatkozás ablakon kidobott pénz. A kellemes masszázs semmilyen öngyógyító vagy regeneráló folyamatot nem indított meg náluk, sőt ellenkezőleg, többen azóta rendszeres nyaki fájdalomra panaszkodnak.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
Első (1) Előző (3) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (5) Utolsó (7)
 34.  SzaZso | 2013.10.29 10:39:37 Moderálást kérek 
Az eredeti módszer sokszor működik, mert sok embernek tényleg baja van az atlas-szal, de vannak olyanok is, ahol nem ez a kiváltó tényező, nekik akár erősödhetnek is utána a panaszaik. Egyébként akár szabott, akár nem, én drágának tartom.

Olyan szakértőhöz kell menni, aki nem csak egy kiragadott részt kezel csak és fel tudja mérni, hogy milyen egyéb mozgásszervi-, statikai zavarok vannak még. Akit érdekel, annak ajánlok akár többet is, ha ír a * címre.

Ja, és azt viszont az eredeti sem tudja garantálni, hogy később nem mozdul el újra! Ez a része egyszerűen nem igaz a dolognak.
 33.  Suncsa | 2013.10.03 23:51:01 Moderálást kérek 
http://www.atlasprofilax.ch/index.php?id=4&L=13&tx_ivda_apfdirectory%5Baction%5D=searchResult&tx_ivd
a_apfdirectory%5Bcontroller%5D=Address&cHash=43d09bcccc0130e8a088c2b7414b8284
Itt van azoknak a névsora, akik Mo-on hivatalosan használhatják a módszert. Úgy tudom, szabott ára van, mindenhol 50E Ft. Ha valakinek olcsóbban csinálták, annak azért van baja, mert tényleg olyan embernél járt, aki csak ugatja a dolgot, de nem tudja. Ezért nem a módszert kell lejáratni, hanem azt az adott személyt.
http://rotafix.hu/
Itt meg a leírás van az egészről. Az elégedetleneknek lehet előbb tájékozódni kellett volna, s utána választani, hogy kinek a keze alá engedik magukat.
Saját tapasztalat:
1. A kezelés után sírnom kellett, kijött egy nagy rakás feszültség. Azt mondta a dokinéni, hogy azért sírok, mert ez olyan, mint egy második születés.
2. A kezelés után rengeteget mászkáltunk a gyerekeimmel, s korábban én szerettem volna leülni fél óra sétafika után, most meg a gyerekek szóltak rám sok idő múlva, hogy ugyan pihenjünk már.
3. Később a nagynövésű, rossz testtartású lányomnak is megcsinálta, s néhány hónap alatt szó szerint kiegyenesedett a gyerek.
 32.  majdnemszomszéd | 2013.07.28 08:11:40 Moderálást kérek 
Ha száz másikat dobnának piacra jó marketinggel, azt is ugyanúgy megvennék az emberek. Amúgy meg az egész gyógyszeripar is tele van csalással, hülyítéssel, megtévesztéssel. Placebók, ugyanazon hatóanyaggal eladott termékek más más csomagolásban. Az ilyen olyan patikamagazinok minden oldalán is valamiféle készítmény reklámja látható. Szinte nincs nyavalya, amire ne lehetne kenőcsöt, tablettát vagy cseppeket kapni, lassan már csak a holtakat feltámasztó csodaszerek hiányoznak az oldalaikról. Az internet is ***ásig van tele ezekkel.Legálisan forgalmaznak pl szürkehályogra is több különböző készítményt, azzal, hogy megállítja, elmulasztja, közben még a lencse biokémiája sem tisztázott teljes mértékben, sokszor azt sem tudják mitől alakul ki.
 30.  Nkk | 2013.07.22 21:20:39 Moderálást kérek 
Kedves Etelka!
Én is nagyon rosszul jártam az AtlasProfilax kezeléssel (lásd. lejjebb). Mindenem fáj utána, csavarodott a csípőm, bokám, mígnem visszatértem egy olyan módszerhez, ami korábban segített elkerülni a gerincsérvet (nem is tudom, hová tettem az eszem, hogy abbahagytam, és beleugrottam ilyen megbízhatatlan módszerbe). Ez nagyon finom, precíz technika. Ha írsz a teszt34@freemail.hu-ra megadom (ha nem válaszolok, itt is szólhatsz, hogy megnézzem).
 29.  Etelka | 2013.05.29 14:48:32 Moderálást kérek 
Békéscsabán próbáltam ki az AtlasProfilax-ot. Nagyon negatívak a tapasztalataim és el vagyok keseredve. Azóta folyamatosan szédülök. Másnak is lettek ilyen panaszai? Hova lehet ezzel fordulni?
 28.  Liszkainé | 2013.04.22 21:02:59 Moderálást kérek 
Az édesanyámat folyamatosan hívogatják (özvegy), nem tudjuk honnan szerezték meg a telefonszámát, a ******** Egészségközpont szolgáltatásait ajánlják. Rábeszélték egészségügyi állapotfelmérésre, amit gép nélkül végeztek el rajta és sajnos magyar nyelvű leírást nem tartalmazó készítményeket adtak el neki. Ezek utólag derültek ki és az is, hogy befektetési céllal is megkeresték, aminek nem értem mi köze az egészségközponthoz, annak működéséhez. Anyu leukémiás! Őt is rábeszélték erre a kezelésre, ami felháborító, mert rajta ez nem segít. Sajnos ezek a természetgyógyászok pont azokra az emberekre mennek rá, akik elesettek, betegek és bármit kifizetnek a gyógyulásért. Ezt használják ki és így nyerészkednek.
 27.  Nkk | 2013.03.14 22:34:39 Moderálást kérek 
Nekem is nagyon rosszak a tapasztalataim. Még az arccsontomat is "megnyomta". Azóta olvastam, hogy az atlas valóban összeköttetésben van az arccsonttal. Nem ajánlom, veszélyes módszer. Ráadásul az eljárás után semmilyen segítséget nem kap az ember, mehet ahová akar...
 26.  Nelli | 2013.03.08 14:00:10 Moderálást kérek 
Én is kipróbáltam az AtlasProfilax -ot, és nagyon rossz tapasztalataim vannak. Utána napokig azt hittem, hogy a masszírozó géppel, amit másodikként tett rám TZs, k a derekamban, ami lesugárzott. Ez nagy nehezen javult, de azóta is szédülök, ami korábban soha nem volt. Nagyon el vagyok keseredve. Amikor kértem, hogy gyengébben csinálja, mert nagyon fájdalmas, tájékoztatott, hogy ő a "szakember", hadd döntse el ő, hogy milyen erősséggel kell végezni a kezelést. A kezelés megkezdése előtt sem kérdezgetett, hogy milyen állapotban vagyok, milyen panaszaim vannak. Csak úgy nekimegyünk mindenkinek egyformán?
 25.  Emőke | 2013.01.08 11:57:32 Moderálást kérek 
Sziasztok. Jó hogy van ez a fórum! Nekem is negatív tapasztalataim vannak erről az eljárásról. 36e forintom bánta amiért felkerestem egy magát Atlasprof specialistának nevező gyógyítót. Gyakori fejfájás miatt fordultam hozzá. A kezelés után sem érzek változást. Nem érdemes erre pénzt szánni. Egyébként számlát se adott. Szó szerint csalás, amit művelnek
 24.  Ágika | 2012.11.20 18:58:56 Moderálást kérek 
Sziasztok. Durván két hónapja kerestem fel egy specialistát Budapesten. Csodát ígért, elég sokat fáj a fejem, meggyőzőnek tűnt és rászántam a pénzt. Sajnos a problémát nem szüntette meg és újabb kezelésre kell mennem szerinte, ami újbóli 40000 forint.:(
Szomorú hogy mindenen nyerészkednek ebben az országban, és a becsületnek, tisztességnek már nyoma sincs.
Első (1) Előző (3) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (5) Utolsó (7)
 
 
 
 
Vásárlás
SAMSUNG PS51E8000 II. osztály
293 951 Ft
Hama 118668 Fix fali konzol XL, Fekete, 400x400
4 190 Ft
 
Divat
Óriási pillák
Prada
Minimalista és laza
Rodarte
24 óra hírei
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
15:05   
Lassult az orosz feldolgozóipari termelésnövekedés
15:04   
Londoni elemzők: hatéves csúcson a közép-európai EU-gazdaságok ipari teljesítménye
14:51   
Putyin: az orosz doppingellenes rendszer nem működött
14:16   
Légfegyveres Eb - Hat-nyolc érmet és aranyat is vár a kapitány
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
Előzzük meg a bajt!
Mindannyian tudjuk, hogy a mozgás, a sport milyen fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében.
 
Friss kommentek
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Amerikai elnökválasztás - Trump: csak természeti katasztrófa akadályozhatja meg, hogy jelen legyek az elnökjelölti vitákon
ET-ombudsman: törvényben kell megtiltani a magzat neme miatti abortuszt
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
Különleges villa Hollandiából
A képeken szereplő villa elsősorban ökológiai, másodsorban takarékosság szempontjából különleges, hiszen napjainkban egyre nagyobb teret kap a racionális életfilozófia, amely a lakókörnyezet kialakításában is kiteljesedni látszik.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML