2019. augusztus 23., péntek - Bence
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
2012.02.17. 14:04  |  Szerző: haon
Életmód
 nyomtat  |   | 
Több alkalommal kaptunk panaszlevelet olvasóinktól az AtlasPROfilax vibrációs masszázst végző, magukat Atlasprof specialistának, spirituális gyógyítóknak nevező "csalók" ügyében. A szolgáltatást igénybe vevők egy kellemes, de drága masszázst kapnak a pénzükért, ami később akár egészségügyi problémákhoz vezethet.

"Az Atlas nem csak a fejet tartja, de ha nincs a helyén, számtalan fájdalommal járó tünet és betegség előidézője is lehet" - olvashatunk a nem orvosi jellegű eljárásról több haza internetes oldalon, ahol a magukat spirituális gyógyítóknak, Atlasprof specialistának nevező személyek hirdetik az AtlasPROfilax eljárást.
A beavatkozás lényege, hogy a legfelső nyakcsigolya, az Atlas szinte minden embernél elfordult helyzetben található, ez sok esetben pszichikai és testi tünetek, megbetegedések kiváltója lehet. Ezért azt helyre kell tenni. A precíz és veszélytelen kezelés nem manuálterápia, nem csontkovácsolás, nem gyakorol hatást a csigolyatestre, melynek következtében az Atlas visszatér a korrekt anatómiai és fiziológiai helyzetbe. Ebben segítenek az Atlasprof specialisták, akik egy vibrációs nyaki masszázzsal öngyógyító és regeneráló folyamatot indítanak el. Természetesen a specialista csak az öngyógyító folyamat megindításában segít, a folyamat fenntartása már a mi feladatunk. Ugye milyen jól hangzik?
A szerkesztőségünket megkereső károsultak szerint az egész beavatkozás ablakon kidobott pénz. A kellemes masszázs semmilyen öngyógyító vagy regeneráló folyamatot nem indított meg náluk, sőt ellenkezőleg, többen azóta rendszeres nyaki fájdalomra panaszkodnak.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
Első (1) Előző (3) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (5) Utolsó (7)
 39.  Nagyné | 2014.10.08 09:36:40 Moderálást kérek 
Kedves Mariann

Mindenképpen orvoshoz fordulj! Az Atlasprofilax kamu. Semmit nem kapsz a pénzedért, ami orvosolná a problémát.
 37.  Mariann | 2014.08.05 10:05:07 Moderálást kérek 
Tisztelt Hozzászólók!

Ha ez mind igaz,mit tegyek,ha minden orvos csak tippeli a betegségemet,kilóra mérhetőek a leleteim,de egyik sem tudja megtalálni,mitől fáj hónapok óta a lábam.
Nem tudok kimozdulni a lakásból,mert elviselhetetlen fájdalmaim vannak,már nyugalmi helyzetben is.Segítsen valaki,KÉREM!!!!!!!!!!!!!!!!!
mariann220vgmail.com
előre is köszönöm:Mariann
 36.  Eszti | 2013.11.15 09:14:04 Moderálást kérek 
1. Az igaz gyógyító csak annyit kér, amennyi egy átlag megélhetéshez szükséges....
2. Ha bármelyik csigolya pozícióját kézerővel megváltoztatjuk, azt manuálterápiának/kiropraktikának/csontrakásnak/kimozgatásnak/csontkovácsolásnak nevezendő - akárhogy nézzük, magyarázzuk!
3. Egy ízület pozíciójának megváltoztatása csak akkor maradhat - jó esetben - végleges, ha azt a hozzátartozó izmok napi gyógytornáztatásával megerősítve ott is tudjuk tartani. És akkor még nem számoltunk a bizonyos okokból kialakult káros testtartás mértékéről, ellenhatásáról....
4. Ennek hiányában továbbra is fennáll az ízület korábbi elmozdulásának megismétlődése! Ez alól kivétel csak a baleseti jellegű elmozdulás (pl. karambol következtében az ú.n. ostorcsapás szindróma).
5. Amíg az izmok képtelenek helyén tartani az ízületet, az elmozdul, tehát a beavatkozás ismétlése indokolt lehet.
6. Az atlasz valóban fontos része a gerincoszlopnak. Ha a beavatkozás szakszerűtlen, kifejezetten rossz irányú, annak eredménye lehet a fej vérellátásának romlása (fejfájás, látás, hallás romlás, stb.), továbbá végtagi zsibbadás, sugárzó fájdalmak.... Sőt, lebénulás is!!!!!
Ez nem játék, az egészség nem lehet könnyű pénzszerzés eszköze!

Mozgásszervi panaszok esetén mindig azt javaslom, hogy a napi gyógytornáztatás mindennél fontosabb, még a gyógymasszázsomnál is....
 35.  SzaZso | 2013.10.29 11:01:11 Moderálást kérek 
Bocsánat: * a pontos email cím.
 34.  SzaZso | 2013.10.29 10:39:37 Moderálást kérek 
Az eredeti módszer sokszor működik, mert sok embernek tényleg baja van az atlas-szal, de vannak olyanok is, ahol nem ez a kiváltó tényező, nekik akár erősödhetnek is utána a panaszaik. Egyébként akár szabott, akár nem, én drágának tartom.

Olyan szakértőhöz kell menni, aki nem csak egy kiragadott részt kezel csak és fel tudja mérni, hogy milyen egyéb mozgásszervi-, statikai zavarok vannak még. Akit érdekel, annak ajánlok akár többet is, ha ír a * címre.

Ja, és azt viszont az eredeti sem tudja garantálni, hogy később nem mozdul el újra! Ez a része egyszerűen nem igaz a dolognak.
 33.  Suncsa | 2013.10.03 23:51:01 Moderálást kérek 
http://www.atlasprofilax.ch/index.php?id=4&L=13&tx_ivda_apfdirectory%5Baction%5D=searchResult&tx_ivd
a_apfdirectory%5Bcontroller%5D=Address&cHash=43d09bcccc0130e8a088c2b7414b8284
Itt van azoknak a névsora, akik Mo-on hivatalosan használhatják a módszert. Úgy tudom, szabott ára van, mindenhol 50E Ft. Ha valakinek olcsóbban csinálták, annak azért van baja, mert tényleg olyan embernél járt, aki csak ugatja a dolgot, de nem tudja. Ezért nem a módszert kell lejáratni, hanem azt az adott személyt.
http://rotafix.hu/
Itt meg a leírás van az egészről. Az elégedetleneknek lehet előbb tájékozódni kellett volna, s utána választani, hogy kinek a keze alá engedik magukat.
Saját tapasztalat:
1. A kezelés után sírnom kellett, kijött egy nagy rakás feszültség. Azt mondta a dokinéni, hogy azért sírok, mert ez olyan, mint egy második születés.
2. A kezelés után rengeteget mászkáltunk a gyerekeimmel, s korábban én szerettem volna leülni fél óra sétafika után, most meg a gyerekek szóltak rám sok idő múlva, hogy ugyan pihenjünk már.
3. Később a nagynövésű, rossz testtartású lányomnak is megcsinálta, s néhány hónap alatt szó szerint kiegyenesedett a gyerek.
 32.  majdnemszomszéd | 2013.07.28 08:11:40 Moderálást kérek 
Ha száz másikat dobnának piacra jó marketinggel, azt is ugyanúgy megvennék az emberek. Amúgy meg az egész gyógyszeripar is tele van csalással, hülyítéssel, megtévesztéssel. Placebók, ugyanazon hatóanyaggal eladott termékek más más csomagolásban. Az ilyen olyan patikamagazinok minden oldalán is valamiféle készítmény reklámja látható. Szinte nincs nyavalya, amire ne lehetne kenőcsöt, tablettát vagy cseppeket kapni, lassan már csak a holtakat feltámasztó csodaszerek hiányoznak az oldalaikról. Az internet is ***ásig van tele ezekkel.Legálisan forgalmaznak pl szürkehályogra is több különböző készítményt, azzal, hogy megállítja, elmulasztja, közben még a lencse biokémiája sem tisztázott teljes mértékben, sokszor azt sem tudják mitől alakul ki.
 30.  Nkk | 2013.07.22 21:20:39 Moderálást kérek 
Kedves Etelka!
Én is nagyon rosszul jártam az AtlasProfilax kezeléssel (lásd. lejjebb). Mindenem fáj utána, csavarodott a csípőm, bokám, mígnem visszatértem egy olyan módszerhez, ami korábban segített elkerülni a gerincsérvet (nem is tudom, hová tettem az eszem, hogy abbahagytam, és beleugrottam ilyen megbízhatatlan módszerbe). Ez nagyon finom, precíz technika. Ha írsz a teszt34@freemail.hu-ra megadom (ha nem válaszolok, itt is szólhatsz, hogy megnézzem).
 29.  Etelka | 2013.05.29 14:48:32 Moderálást kérek 
Békéscsabán próbáltam ki az AtlasProfilax-ot. Nagyon negatívak a tapasztalataim és el vagyok keseredve. Azóta folyamatosan szédülök. Másnak is lettek ilyen panaszai? Hova lehet ezzel fordulni?
 28.  Liszkainé | 2013.04.22 21:02:59 Moderálást kérek 
Az édesanyámat folyamatosan hívogatják (özvegy), nem tudjuk honnan szerezték meg a telefonszámát, a ******** Egészségközpont szolgáltatásait ajánlják. Rábeszélték egészségügyi állapotfelmérésre, amit gép nélkül végeztek el rajta és sajnos magyar nyelvű leírást nem tartalmazó készítményeket adtak el neki. Ezek utólag derültek ki és az is, hogy befektetési céllal is megkeresték, aminek nem értem mi köze az egészségközponthoz, annak működéséhez. Anyu leukémiás! Őt is rábeszélték erre a kezelésre, ami felháborító, mert rajta ez nem segít. Sajnos ezek a természetgyógyászok pont azokra az emberekre mennek rá, akik elesettek, betegek és bármit kifizetnek a gyógyulásért. Ezt használják ki és így nyerészkednek.
Első (1) Előző (3) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (5) Utolsó (7)
 
 
 
 
Vásárlás
Meliconi RC HOLDER Távirányító tartó
2 990 Ft
LG 43LH541V 108 cm Full HD LED TV
93 700 Ft
 
Divat
Gwen Stefani
Vizezz!
Mi segít a kipirosodás ellen?
Pödört copf
24 óra hírei
21:55   
Robin Williams hagyatékából rendeznek árverést októberben
21:40   
A Coen testvérek antológiasorozat helyett westernfilmet forgattak
21:39   
Életre keltek a több tízezer éve megfagyott orsógiliszták
21:37   
A kelet-antarktiszi gleccsereket is súlyosan veszélyezteti az éghajlatváltozás
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
Életmódváltással a Candida ellen
Az orvosok többsége szerint nem is létezik, mások civilizációs népbetegségnek tartják.
 
Friss kommentek
Elhunyt Antal László közgazdász
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Jobbik: Matolcsy György nyújtsa be lemondását!
Orbán barátjáé a Fonyód-Kaposvár vasútvonal felújítása is
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
Westside Road: különleges családi ház Kaliforniából
A Dowling Studios munkáját dicséri ez a gyönyörű családi ház, amit Sonoma-ban, Kalifornia egyik kisvárosában építettek fel.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista