2019. augusztus 22., csütörtök - Menyhért
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
2012.02.17. 14:04  |  Szerző: haon
Életmód
 nyomtat  |   | 
Több alkalommal kaptunk panaszlevelet olvasóinktól az AtlasPROfilax vibrációs masszázst végző, magukat Atlasprof specialistának, spirituális gyógyítóknak nevező "csalók" ügyében. A szolgáltatást igénybe vevők egy kellemes, de drága masszázst kapnak a pénzükért, ami később akár egészségügyi problémákhoz vezethet.

"Az Atlas nem csak a fejet tartja, de ha nincs a helyén, számtalan fájdalommal járó tünet és betegség előidézője is lehet" - olvashatunk a nem orvosi jellegű eljárásról több haza internetes oldalon, ahol a magukat spirituális gyógyítóknak, Atlasprof specialistának nevező személyek hirdetik az AtlasPROfilax eljárást.
A beavatkozás lényege, hogy a legfelső nyakcsigolya, az Atlas szinte minden embernél elfordult helyzetben található, ez sok esetben pszichikai és testi tünetek, megbetegedések kiváltója lehet. Ezért azt helyre kell tenni. A precíz és veszélytelen kezelés nem manuálterápia, nem csontkovácsolás, nem gyakorol hatást a csigolyatestre, melynek következtében az Atlas visszatér a korrekt anatómiai és fiziológiai helyzetbe. Ebben segítenek az Atlasprof specialisták, akik egy vibrációs nyaki masszázzsal öngyógyító és regeneráló folyamatot indítanak el. Természetesen a specialista csak az öngyógyító folyamat megindításában segít, a folyamat fenntartása már a mi feladatunk. Ugye milyen jól hangzik?
A szerkesztőségünket megkereső károsultak szerint az egész beavatkozás ablakon kidobott pénz. A kellemes masszázs semmilyen öngyógyító vagy regeneráló folyamatot nem indított meg náluk, sőt ellenkezőleg, többen azóta rendszeres nyaki fájdalomra panaszkodnak.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
Első (1) Előző (2) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (4) Utolsó (7)
 49.  Léna | 2016.01.20 23:35:27 Moderálást kérek 
A nyáron nekem és férjemnek is helyretették az atlaszunkat. Mindketten csak pozitív változásról tudunk beszélni. Nekem 3 éve tartó vállfájdalmam szűnt meg. A férjem járása dinamikusabb lett, jobban le tud hajolni, a lépcsőzés könnyebb neki. Ne várja senki, hogy 20-30 évvel fiatalabb gerincet kap. Ahogy mindennap fogat mosunk, úgy a gerincünket is folyamatosan karban kell tartani, egyszerű gyakorlatokkal, időnkénti masszázzsal.Egyébként tudomásom szerint 7 ember végezte el országunkból ezt a képzést magától a módszer megalkotójától Dr. René Schümperli úrtól. Csak ők végezhetik. -Környezetünkben mindenkinél pozitív változás kezdődött (15) fő. -Azzal egyetértek, hogy meg kell győződni a specialista hitelességéről. :)
 48.  Kriszti | 2016.01.20 21:16:36 Moderálást kérek 
Kedves Mindenki!
A legnagyobb jóindulattal írom, hogy ne általánosítsák az AtlasPROfilax módszert egy két csaló miatt! Ha valaki tényleg rendes specialistánál volt nem hiszem hogy semmit sem használt. A specialista ellátja a kezeltet a kezelés utáni teendőkkel, amit ha rendesen betartunk garantált a javulás!!! Illetve a kontrollon lehetőség van további lazításra amennyiben szükséges. Én és a családom minden tagja túl van már a kezelésen fantasztikus javulásokon megyünk keresztül. Személy szerint több mint 10 éve tartó migrénes fejfájással illetve szédüléssel küzdöttem fejfájás naplót vezetve tudom mondani hogy havonta 20 alkalommal is fájt a fejem. Áprilisban kezeltek AtlasPROfilax módszerrel most már volt olyan hónap is hogy egyáltalán nem fájt a fejem, vagy épp csak 3-5 alkalommal. Ezek az adatok magukért beszélnek. Számtalan fantasztikus javulásról tudnék még beszámolni a közvetlen közeléből. Tehát csatlakoznék az előttem szólok egyikéhez a legkevesebb gúnyt hozzá téve, hogy mindenki szedje a sok mérget nyugodtan és hagyja hogy kísérletezzenek rajta az orvosok. Mindenkinek szíve joga ha nem adja meg a lehetőséget magának a veszélytelen gyógyulásra. Természetesen ez csak akkor ha jó helyen jár az ember.
 47.  Stibán Veronika | 2016.01.20 10:58:57 Moderálást kérek 
Ez az eljárás teljesen veszélytelen, mivel egy nagy kamu az egész! Csípőficamot akart korrigálni a nagy specialista, mert ha helyére kerül az Atlasz szerinte, akkor szépen lassan helyre fog jönni. Na ennek már több mint 1 éve. Semmi javulás!
Valódi specialistánál voltam, rajta van a listán.
Kerüljétek a hülyítést és ezeket a nagy specialistákat!!!!!
 46.  Nagyné Ili | 2016.01.07 12:31:07 Moderálást kérek 
73 éves édesanyámat hívták el termékbemutatóra, ahol rábeszélték erre a hülyeségre. 130000 forintjába kerül a kezelés a különböző "vitaminokkal" (lekvár) és táplálékkiegészítőkkel együtt. Amikor tudomást szereztem erről, megpróbáltam visszakérni a pénzt. A rendőrségen tettem bejelentést
 45.  Marika | 2015.10.03 23:48:30 Moderálást kérek 
Negatív tapasztalataim vannak. Barátnőmet folyamatosan hívogatják, így elment egy előadásra amit egy hivatalos specialista tartott. Neve is szerepel a svájci oldalon, szóval nem a csalók közül való. Fáradékonysággal, fejfájással küzdök, orvosom szerint ez már az életkorral együtt jár, de mivel nincs semmilyen káros szenvedélyem, időpontot kértem és elmentem egy "kezelésre". Nagyon megbántam! Hát ezt kezelésnek nem nevezném! A hölgy szerintem orvosi eset, idegbeteg és agyilag sincs rendben. Valami bars tanfolyamot erőltetett, de látva hogy néz ki, próbáltam szabadulni tőle. A nyaki masszázs vicc. Szerencsétlenkedett. Semmilyen öngyógyító, regeneráló folyamat nem indult el. Abban se vagyok biztos hogy egyáltalán elfordult helyzetben van a nyakcsigolya, bár Ő nagyon mondta. Sőt. Újabb kezelést ajánlott. Annak ajánlom ezt a kezelést akinek rengeteg pénze van és nem tudja hová tenni. Nagyon-nagyon megbántam!!!!
 44.  Elégedett | 2015.01.30 01:29:20 Moderálást kérek 
Persze a kezelés előtt és a hirdetésekben az a szöveg megy a csigolya egyszer a helyére kerül és akkor hűha minden szuper, onnan nem tud kimozdulni már ismét öngyógyítás .

Azt kívánom az összes kufárnak aki ezzel foglalkozik annyi problémája legyen mint nekem a kezelésük miatt.

Tényleg jóindulattal mondom, mindenki kerülje.
 43.  Elégedett | 2015.01.30 01:23:41 Moderálást kérek 
Ami a legszebb az egészben kiderült a számomra az is, hogy nagy kamu véglegesen így marad a csigolya ha egyszer a helyére teszik.

Maga a "specialista" ismerte el neki is már kellett ismét "véglegesen" helyre tenni.

Az izmok, gerinc olyan elváltozásai amik már rögzültek kimozgathatják lassan .

Persze erről sem hallottam a kezelés előtt.

Csak pozitív lehet a hatás , öngyógyítás , és a többi.

 42.  Elégedett | 2015.01.30 01:14:18 Moderálást kérek 
Felháborító az egész eljárás. Minden vizsgálat nélkül végzik, ki tudja kinek mi a problémája a gerincével . Lehet olyan akinek többet árt mint használ. Utána mehetsz ahová akarsz senki nem tud már segíteni rajtad, visszatenni az eredeti pozícióba.

Nincs előtte megfelelő tájékoztatás mivel is jár ez. Csak pengesd a lóvét.

Senki ne csináltassa meg magán, ha jót akar.
 41.  Magda | 2014.10.15 10:51:38 Moderálást kérek 
Törölték a komentemet! Talán azért, mert pozitív?
 40.  Magda | 2014.10.10 17:28:24 Moderálást kérek 
Dr .Szilvásy István adott nekem SZÁMLÁT!!!!! a kezelésről, azóta nincs lumbágóm, pánikbetegségem,szédülésem az utcán,isiászom, bordaközi izomgörcsöm, térdfájásom,vállfájásom. Hat-nyolc orvos ment ki Svájcba megtanulni a feltalálótól, a nevek az interneten megtalálhatók! 74 évesen mondom, soha ilyen jól nem éreztem magam! Kedves hitetlenek! Szedjétek csak a háziorvos által felírt gyógyszereket! Meg amit a mellékhatásokra ír! És büszkén dicsekedjetek, mennyi betegségetek van! Mert ha véletlenül meggyógyultok, nem lesz témátok!
Első (1) Előző (2) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] Következő (4) Utolsó (7)
 
 
 
 
Vásárlás
SONY CMT-SX7 Mikro HiFi rendszer
189 990 Ft
SONY KD-49XD8099B 123 cm Ultra HD 4K LED TV
369 950 Ft
 
Divat
Gwen Stefani
Vizezz!
Mi segít a kipirosodás ellen?
Pödört copf
24 óra hírei
21:55   
Robin Williams hagyatékából rendeznek árverést októberben
21:40   
A Coen testvérek antológiasorozat helyett westernfilmet forgattak
21:39   
Életre keltek a több tízezer éve megfagyott orsógiliszták
21:37   
A kelet-antarktiszi gleccsereket is súlyosan veszélyezteti az éghajlatváltozás
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
Életmódváltással a Candida ellen
Az orvosok többsége szerint nem is létezik, mások civilizációs népbetegségnek tartják.
 
Friss kommentek
Elhunyt Antal László közgazdász
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Jobbik: Matolcsy György nyújtsa be lemondását!
Orbán barátjáé a Fonyód-Kaposvár vasútvonal felújítása is
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
Westside Road: különleges családi ház Kaliforniából
A Dowling Studios munkáját dicséri ez a gyönyörű családi ház, amit Sonoma-ban, Kalifornia egyik kisvárosában építettek fel.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista