2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
2010.01.15. 16:15  |  Szerző: MTI
Itthon
 nyomtat  |   | 
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nőkA Fidesz elnöksége garantálja, hogy - a párt kormányra kerülése esetén - 40 évnyi szolgálati idő után, életkortól függetlenül, minden nő nyugdíjba mehet - jelentette be Navracsics Tibor. A Fidesz frakcióvezetője Iván Lászlóval, a párt nyugdíjas tagozatának elnökével közösen tartott sajtótájékoztatót azt követően, hogy a tagozat ülésén - amelyen Orbán Viktor pártelnök képviseletében részt vett Navracsics Tibor is - különböző megállapításokat tettek, garanciákat vállaltak. Az utóbbiak közé tartozik a nyugdíjasok és a nyugdíjak megvédése a Gyurcsány-korszaktól, a nyugdíjak reálértékének megőrzése, valamint a nyugdíjalapok és a nyugdíjpénztárak privatizációjának megakadályozása is.

Emellett megállapították: a Gyurcsány-korszak szocialista kormányai megélhetési válságba sodorták a nyugdíjasokat, az MSZP-kormányok elhibázott gazdaságpolitikája miatt évek óta csökken a nyugdíjak reálértéke, a nyugdíjas infláció mértéke évek óta meghaladja az átlagos pénzromlás mértékét, a megszorítások, áremelések és adóemelések fő vesztesei pedig a nyugdíjasok voltak. Arra a kérdésre, miszerint Orbán Viktor megfontolja-e, hogy elmenjen az Idősügyi Tanács január 21-i ülésére, amelyet Bajnai Gordon kormányfő hívott össze, Navracsics Tibor úgy reagált: nem beszélt a Fidesz elnökével erről a kérdésről. Arra a felvetésre, hogy egy 2007-es KDNP-s törvényjavaslat a svéd nyugdíjmodell bevezetését tartalmazta, Iván László úgy reagált: a tervezetet tárgyaló parlamenti bizottsági ülésen az ellenzéki tagok azzal értettek egyet, hogy a témáról tovább kell vitatkozni. "Semmiképpen sem gondoltuk, hogy ez a parlament elé menjen abban a formájában" - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy a 70 éves nyugdíjkorhatárról szó sem volt. Arra a kérdésre, hogy a nyugdíjrendszerrel kapcsolatban vannak-e konkrét terveik, Iván László igennel válaszolt, hozzátéve, hogy ezek még nem kaptak nyilvánosságot. Az MSZP szerint a Fidesz rendkívül alacsony nyugdíjjal engedné negyven év munka után a nőket nyugdíjba. Budai Bernadett, az MSZP szóvivője szerint a Fidesz továbbra sem cáfolta az úgynevezett svéd nyugdíjmodell bevezetését, amely többek között hetvenéves nyugdíjkorhatárt jelentene. Mint mondta, ezen modell alapján a Fidesz úgy küldené nyugdíjba a nőket negyven év munkaviszony után, hogy minimális, néhány tízezer forintos nyugdíjat kapnának.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
Első (1) Előző (3) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] Következő (5) Utolsó (2173)
 22016.  Xfaktor | 2015.06.02 23:24:07 Moderálást kérek 
Újabb segédlet..........

"Nyugdíjkorhatár nőknek és férfiaknak 2015 – ben

Nyugdíjkorhatár táblázat: A nyugdíjrendszer, és a szociális valamint az ellátási rendszer alapos változáson ment, és megy még napjainkban is keresztül. A változások, azaz a nyugdíjreform lépésről lépésre igyekszik kialakítani egy igazságosabb és egy finanszírozhatóbb rendszert. Ez a kormány terve, mely terv megvalósításának érdekében megváltoztak a nyugdíjba vonulásnak a feltételei. A nyugellátás igénylésének és megítélésének alapkövetelménye a szolgálati idő, és a korhatár.

1

Az előrehozott öregségi nyugdíj megszűnt, a táblázat többi része jelenleg érvényes de 2015-től új nyugdíjkorhatár táblázat lesz érvényben Magyarországon amit később megírunk.

Nyugdíjkorhatár táblázat férfiak esetén Magyarországon:

2

Nyugdíjkorhatár táblázat nők esetén Magyarországon:

3

Nyugdíj 40 év munkaviszony után: a nők kedvezményes nyugdíjba vonulása 2013-tól. Negyven évnyi munkaviszony után nyugdíjba vonulhat minden nő 2011. január 1-től.Az életkortól függetlenül az öregségi teljes nyugdíjra lesz jogosult az a nő is, aki legalább negyven év jogosultsági idővel rendelkezik. A munkaviszonyba beleszámít a gyermekneveléssel töltött időszak is, vagyis amikor az érintett nő gyermekgondozással kapcsolatos ellátásokat kapott.

Tájékoztató a nők kedvezményes nyugdíjba vonulásának szabályairól 2015-évtől

A társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény (a továbbiakban: Tny.) 2011. január 1-jétől hatályos 18. § (2a)-(2d) bekezdése szerint öregségi teljes nyugdíjra életkorától függetlenül jogosult az a nő is, aki legalább negyven év jogosultsági idővel rendelkezik, és azon a napon, amelytől kezdődően az öregségi teljes nyugdíjat megállapítják, a Tbj. 5. § (1) bekezdés a)-b) és e)-g) pontja szerinti biztosítással járó jogviszonyban nem áll. Jogosultsági időnek minősül a kereső tevékenységgel járó biztosítási vagy azzal egy tekintet alá eső jogviszonnyal, valamint a terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban és a súlyosan fogyatékos vér szerinti vagy örökbe fogadott gyermekére tekintettel megállapított ápolási díjban eltöltött idővel szerzett szolgálati idő. A Tny. 18. § (2b) bekezdése alkalmazásánál keresőtevékenységgel járó biztosítási vagy azzal egy tekintet alá eső jogviszonyként kell figyelembe venni 1997. december 31-ét követően a Tbj. 5. § (1) bekezdés a), b) és e)-i) pontjában, valamint (2)-(3) bekezdésében meghatározott jogviszonyban töltött időt, 1998. január 1-jét megelőzően pedig a hivatkozott jogszabályban felsoroltakkal egyező jogviszonyban töltött időtartamokat. További információk

A felsorolt jogviszonyokon kívül jogosultsági időnek minősül:

a prémiumévek programról és a különleges foglalkoztatásról szóló 2004. évi CXXII. törvény alapján a prémiumévek programban való részvétel időtartama függetlenül attól, hogy a résztvevőt munkavégzésre kötelezték vagy sem,
az alkalmi munkavállalói könyvvel történő foglalkoztatás ideje, vagyis az ezen időszakban végzett alkalmi munkavállalói napok,
az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló törvény hatálya alá tartozó munkavégzés időtartama,
a gyermekgondozási segély folyósítása alatti – a vonatkozó jogszabályban engedélyezett – munkavégzés időtartama (figyelemmel arra, hogy ilyen esetben a gyermekgondozási segély munkavégzéssel azonos időtartamra eső folyósítási idejét „gyermekneveléssel töltött időként” a szolgálati idő kétszeres számításának tilalma miatt nem lehet beszámítani),
a mezőgazdasági termelőszövetkezeti tagként egyébként szolgálati időnek minősülő időtartam azzal, hogy a mezőgazdasági termelőszövetkezeti tag esetén kizárólag a tagság időtartama minősül jogosultsági időnek, az első belépés teljes naptári éve nem,
a szakmunkástanuló, a szakközépiskolai tanuló kötelező nyári gyakorlata, amennyiben arra bejelentési adat található, ideértve természetesen az egyéb tanulmányokat folytató személy nyári szünetben történő munkavégzésének időtartamát is,
a korkedvezményre jogosító munkavégzés időtartama az öregségi nyugdíjjogosultságra vonatkozó általános szabályok szerint,
a Tny. 39. §-ának hatálya alá tartozó időtartam az arányos szolgálati idő számítás alkalmazása nélkül.
Utazási kedvezményre jogosult minden nyugdíjas , aki elérte a megfelelő szolgálati időt

A munkaviszony alatti betegszabadság és a táppénz beleszámít a jogosultsági időbe, az ún. “passzív” táppénz, azaz az, melyet a munkaviszony megszűnését követően folyósítanak, az nem. Ha párhuzamosan több jogviszony áll fenn, akkor az ugyanarra az időszakra eső jogviszonyokat csak egyszer lehet figyelembe venni, azaz a párhuzamosan fennállt jogviszonyokkal nem lehet jogosultsági időt növelni, a nyugdíj összegének kiszámításánál természetesen beszámítanak.

Forrás : http://www.hirkozpont.eu
 22015.  Xfaktor | 2015.06.02 23:18:36 Moderálást kérek 
Egy kis olvasni való!

"MÓDOSUL A NŐK 40+ PROGRAM! Átalakultak a negyven éve dolgozó nőkre vonatkozó nyugdíjkedvezmények! Egyre többen élhetnek...A 40 éve dolgozó nőkre vonatkozó nyugdíjkedvezmény szabálya módosult!

A nők 2011 óta kérhetik, hogy 40 év munkaviszony után nyugdíjba vonulhassanak. A módosult szabályozás miatt most többen élhetnek a nyugdíjkedvezmény adta lehetőséggel.
Eddig mintegy 3 ezer munkavállaló, és 500 cég érdeklődött a Nők 40 plusz program iránt. Tavaly decemberig csaknem százezer nő vonult nyugdíjba 40 év munkaviszony alapján. Év végéig további 20-30 ezer igénylőre számít a kormány.
Módosul a Nők 40 plusz program, ami azt jelenti, januártól többen vehetik igénybe az öregségi nyugdíj előtti időszakra vonatkozó kedvezményeket – hangzott el az M1 Ma reggel című műsorában.

Tavaly novemberben indult el a Nők 40 plusz program. A kormány azoknak az 55 év feletti nőknek segít elhelyezkedni, akiknek megvan a 40 év munkaviszonyuk, illetve már csak egy év hiányzik ehhez. Az érintettek köre pedig most tovább bővült.
Ha valaki 55 éves kora után veszíti el a munkáját, nagyon nehezen talál újat, és mi azt próbáljuk biztosítani, hogy munkával vonuljon nyugdíjba, akinek 30-40 éves munkaviszonya van – mondta a műsorban Kósa István, a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezetője.

Azoknak a nőknek, akik 60 évesek elmúltak és álláskeresők, már nem kell igazolniuk a munkával eltöltött éveiket. Az 55. életévüket betöltött hölgyek pedig már 37 év szolgálati idővel beléphetnek a programba, az érintetteknek legalább egy hónapnyi nyilvántartott álláskeresői státusszal kell rendelkezni.
Kósa István elmondta: eddig mintegy 3 ezer munkavállaló és 500 cég érdeklődött a program iránt.
A nők 2011 óta kérhetik, hogy 40 év munkaviszony után nyugdíjba vonulhassanak. A program indulásának évében csaknem 50 ezer, 2013 decemberéig csaknem 200 ezer nő élt ezzel a lehetőséggel. A program azoknak a nőknek kedvez, akik korán kezdtek el dolgozni, és emellett iskolába jártak vagy gyereket neveltek. Év végéig további 20-30 ezer igénylőre számít a kormány. (VIA)

Forrás: www.letenyemedia.hu "
 22014.  22011-nek | 2015.05.23 11:18:24 Moderálást kérek 
Kedves !
Látom te is aktív vagy,gondolom sok programon veszel részt !Én egy nyugdíjas klub tagja vagyok,elég sok minden programban részt veszünk szervezkedünk,de szívesen vesszük ha valakinek van bármilyen ötlete,hogy hasznossá tegye magát.
Mi is szívesen vennénk az ötleteidet,kérlek oszd meg velünk,te mit csinálsz?Mivel látom nem vagy lézengő !
Mi a klubbal,kirándulunk,(kerékpárral,valamelyik társunk tanyájára),falunapon sütit sütünk annak az árából vásárolunk a helyi óvodának játékokat,sokszor megyünk a közelben lévő szociális otthonba is látogatni ,beszélgetni.
Ezért kérlek adj már ötleteket,Te biztos többet teszel,hogy ne legyél lézengő !
Köszönöm a válaszod,és az ötleteidet !
Ja !! 1-2 havonta bemegyünk a közeli városba a hajléktalan szállóra is,akkor viszünk tortát,ráírjuk "boldog születésnapot",mindig van olyan lakó akinek abban a hónapban volt a szülinapja !
Várom az ötleteidet,örülök,hogy aktív vagy,biztos ettől többet teszel az emberekért mint mi !
 22013.  kellemes | 2015.05.21 19:17:40 Moderálást kérek 
Kedves szafika!

Bizony sok mindent lehet csinálni , pl. a nyugdíj előtt 5 évvel lévő munkájukat vesztett idős emberek mehetnek közmunkára, ellenkező esetben elveszik a 22.800 forint foglalkoztatás helyettesítő támogatásukat és a tb-jüket is elvesztik, ami ebben a korban életveszély.
 22012.  alcsúti | 2015.05.21 14:04:11 Moderálást kérek 
Kedves szarfika!
Kik a lézengő nyugdíjasok? Honnan ismerszik meg?
 22011.  szafika | 2015.05.20 07:46:36 Moderálást kérek 
Remélem sose fogok a " lézengő " nyögdíjasok közé tartozni ! annyi mindent lehet csinálni még 60-70 évesen is ! és temetői hangulatom se lesz sose ! / még akkor se , ha már menni kéne ! juszt se ! / ha senkinek nem lenne szüksége rám , akkor majd nekem szükségem lesz magamra ! és nagyon remélem , h ha 80 felé majd kevesebbet is tudok elvégezni a dolgomból , akkor is a lényeget még el tudom végezni ! A szomszédomba két 90 feletti mami költözött , biztos , h a nehezebb munkát már elvégzik helyettük + hordják nekik az ebédet is de még egész jól elvannak ! nem zoknisodott le egyik se !!!
 22010.  Legoczky | 2015.04.05 09:23:29 Moderálást kérek 
Kedves Xfaktor !

Hihetetlenül jók a számításaid.Remélem azért megérjük a 2022.-es évet is. Nem bánom , ha az ifjabbak többet és jól keresnek majd, de önző módon magamra is gondolok, hogy a jelenlegi nyugdíjunk megőrizze a vásárlóértékét. Mert sajnos munka vagy kereseti lehetőség már a rendes nyugdíjasnak biztos nincsen amivel esetleg ki tudná egészíteni a jövedelmét. Igy is látom a rengeteg "lézengő"nyugdíjas idős embert az utcán. Amikor én fiatal voltam , ezek az emberek még bőven dolgoztak valahol , esetleg alacsonyabb juttatásért számítottak rájuk. Ma inkább egyfajta un.temetői hangulatban élnek , mert már nincs sehol szükség rájuk.

Üdv: Andi
 22009.  Xfaktor | 2015.04.02 17:31:49 Moderálást kérek 
Beindult a számolgatás hogy mennyibe is kerülünk.......!!!!

"Tartható-e a nők kedvezményes nyugdíja? Mi lesz még ebből?

A kormány egyik igen költséges, és végül meg is valósult ígérete volt a nők 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazása. Nem tudni, számoltak-e a tényleges várható költségekkel és hatásokkal, mindenesetre úgy tűnik, igen komoly teher a nyugdíjrendszernek. Fenntartható lesz-e vajon hosszútávon?

A kormány közzétette, hányan éltek a lehetőséggel. Az első évben, 2011-ben közel 50 ezren, 2012-ben 30 ezren, az utolsó két évben pedig 25, ill. 27 ezren. A kormány szerint beállt ez a szám, a további számításokhoz ezt veszik alapul. Összesen 130 ezer nőről van szó, tehát ennyi többlet nyugdíjasunk lett ahhoz képest, mintha maradt volna az eredeti állapot.

Eddigi költségek

Nézzük, mit jelentett a folyamat eddig pénzben kifejezve. Az első évben 23 milliárd forint lett a többlet költség, a második évben már 105, miközben a kormány csak 60-ra számított. Ez arra utal, hogy alaposan alábecsülték a lehetőséget igénybe vevők számát. Ez viszont furcsa: a rendelet megalkotásakor pontosan ki lehetett számolni, hány lehetséges érintett van, hisz megnézhették a nyilvántartásban az adatokat. Csak az történhetett, hogy a kormány arra számított, hogy az érintettek fele, vagy annyi sem él a lehetőséggel. Ez elég naiv feltételezés volt, mert nyilván mindenki él a lehetőséggel, akinek nincs olyan jó állása, hogy sokkal többet keressen, mint a kedvezményes nyugdíj összege.

Végül, miután látták, hogy alábecsülték a számot (esetleg szándékosan, hogy könnyebben átmenjen a törvény), 2013-ra már reálisabban terveztek: 134 milliárdot, és 135 lett a végső összeg. Ugyanez tavaly már 165 milliárd, idénre pedig 185 milliárdot terveznek. Ez meglehetősen nagy összeg, látszik, hogy már eddig egy extra 200 milliárdos terhet kap a nyugdíjkassza, és a még fontosabb kérdés, hogy ez meddig növekedhet. Próbáljuk meg kiszámolni, hogy mondjuk 10 év múlva milyen számok lehetnek.

Mi a tényleges korhatár?

Ehhez először azzal kell kalkulálni, hogy a 40 év átlagosan hány éves korban telik le, vagyis mikor válnak a nők jogosulttá. Kiindulhatunk abból, hogy 30-40 évvel ezelőtt a népesség kétharmada tanult tovább érettségit adó intézményben, a többiek nagyobb része szakmunkásképzőbe ment tovább, de kb. 10-15 százalék nem tanult tovább, azonnal a munkaerőpiacra lépett. Akkor ennek nem is volt akadálya, a betöltött 14. év volt a munkavállalás feltétele. Ez azt jelenti, hogy a korosztály 10-15 százaléka, ha végigdolgozta a 40 évet, már 54-55 éves korában nyugdíjjogosulttá válik, ami meglehetősen korainak tűnik.

Ennél sokkal nagyobb szám az érettségizettek, akik 58-59 évesen válnak jogosulttá (ami még mindig 6-7 évvel kevesebb, mint a 2022-től érvényes nyugdíjkorhatár). 30-40 évvel ezelőtt csak a korosztályok kb. 30 százaléka tanult tovább felsőoktatási intézményben, ennek átlagos hossza akkor 4 év volt. Így a vizsgált csoportnál 22-23 év a munkába állás ideje, értelemszerűen 62-63 a nyugdíjazás ideje. Ez ma még fel sem tűnik, hisz ennyi a nyugdíjkorhatár, de 7 év múlva már ez is 2-3 év kedvezményt fog jelenteni. Ha összesítjük az adatokat, akkor nagyjából 19 évnek adódik az egykori átlagos munkakezdés, értelemszerűen most, ill. a következő 10 évben 59 év az átlagos kedvezményes nyugdíjba vonulási kor.

Hányan lehetnek?

Még egy dolgot figyelembe kell venni: az érintettek hány százaléka volt végig munkaviszonynak minősülő (a szabályok szerint jogosultságot eredményező) helyzetben. 1990-ig mindenki, mivel "állástalanság” nem létezett. Utána viszont elég sokan lehettek, akiknek nem volt jogviszonyuk. Becsüljük 20 százalékra azok arányát, akiknél több év kiesett, így csak a tényleges nyugdíjkorhatár közelében, vagy az után telik le a 40 év.

Ezek alapján az elméletileg lehetséges legtöbb kedvezményes nyugdíjas számát úgy kapjuk meg, hogy a 30-40 éve munkába állt női korosztályok 80 százalékánál átlagosan 59 évesen való nyugdíjba vonulással számolunk. Megnézzük, átlagosan hányan születtek 1955-65 között. Ez kb. évi 150 ezer, tehát 75 ezer hölggyel számolhatunk. Konklúzió: a következő időszakban évente 80 százalékuk, azaz 60 ezer nő vonulhat nyugdíjba 59 évesen. A korábbi, 62 éves nyugdíjkorhatárral számolva ez összesen 180 ezer fő. Ha azt számoljuk, hogy a jogosultaknak ugyancsak 80 százaléka él a lehetőséggel, akkor évi 48 ezernél tartunk. Így a régi korhatárral 144 ezer, a 65 éves korhatárral 290 ezer fő adódik. 2022 után tehát durván évi 300 ezer többlet nyugdíjassal számolhatunk.

Ki fizeti a számlát?

Pénzben kifejezve: a tavalyi adat szerint 130 ezer főre 165 milliárd forint jutott, ez átlagosan 1,25 millió forint/fő. Az összeg óhatatlanul nőni fog, hisz most már magasabb jövedelműek fognak nyugdíjba menni, tekintsük átlagosan 1,5 millió forintnak. A két adat szorzata 450 milliárd forint, ami már brutális összeg.

Hogy ezt 2022-ben hogy lehet kigazdálkodni, ma még nehezen elképzelhető. Ugyanakkor politikailag nehéz, sőt szinte lehetetlen a jogszabályt kissé ésszerűsíteni, vagyis a jogosultak körét szűkíteni. Két lehetőség marad: vagy a nyugdíjjárulék növelése, vagy a nyugdíjak reálértékének csökkentése. Az első eset kizárható, mert a munkára rakódó terhek így is elfogadhatatlanul magasak. Marad a másik lehetőség, vagyis munkabérek és a nyugdíjak közti rés növelése (szerencsés esetben úgy, hogy a bérek dinamikusan nőnek, a nyugdíjak stagnálnak). Ebben az esetben az összes nyugdíjas adja össze a kedvezményes nyugdíj összegét.
 22008.  lehoczky | 2015.03.22 00:33:31 Moderálást kérek 
Örülök, hogy a mag megvan még. Xfaktor még mindig a legaktívabb. Ezt jó látni,. Beszoktam azért nézni hozzátok.
Sok puszi Mindenkinek.
 22007.  szafika | 2015.02.12 20:03:11 Moderálást kérek 
Bocsi Xfaktor ! már megint régen kukkantottam ide ! De azért a jókívánség mindig jól jön , én is kívánok Neked is Pozitívnak is mindenféle jót ebben az évben is !
Első (1) Előző (3) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] Következő (5) Utolsó (2173)
 
 
 
 
Vásárlás
PHILIPS FX10/12 Mini HiFi rendszer
44 990 Ft
SONY KD-49XD8099B 123 cm Ultra HD 4K LED TV
369 950 Ft
 
Divat
Vladimir Karaleev
Hanneli farmerban durvul
Tusvarázs
Lágy szemhéjtus
24 óra hírei
21:55   
Robin Williams hagyatékából rendeznek árverést októberben
21:40   
A Coen testvérek antológiasorozat helyett westernfilmet forgattak
21:39   
Életre keltek a több tízezer éve megfagyott orsógiliszták
21:37   
A kelet-antarktiszi gleccsereket is súlyosan veszélyezteti az éghajlatváltozás
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
New York-i: fogyás szempillantás alatt
A filmiparban kötelező a karcsúság.
 
Friss kommentek
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Elhunyt Antal László közgazdász
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Jobbik: Matolcsy György nyújtsa be lemondását!
Orbán barátjáé a Fonyód-Kaposvár vasútvonal felújítása is
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
Modern ház Hollandiából
Ez az otthon valóban egy modern csoda.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista