2019. augusztus 22., csütörtök - Menyhért
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
2010.01.15. 16:15  |  Szerző: MTI
Itthon
 nyomtat  |   | 
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nőkA Fidesz elnöksége garantálja, hogy - a párt kormányra kerülése esetén - 40 évnyi szolgálati idő után, életkortól függetlenül, minden nő nyugdíjba mehet - jelentette be Navracsics Tibor. A Fidesz frakcióvezetője Iván Lászlóval, a párt nyugdíjas tagozatának elnökével közösen tartott sajtótájékoztatót azt követően, hogy a tagozat ülésén - amelyen Orbán Viktor pártelnök képviseletében részt vett Navracsics Tibor is - különböző megállapításokat tettek, garanciákat vállaltak. Az utóbbiak közé tartozik a nyugdíjasok és a nyugdíjak megvédése a Gyurcsány-korszaktól, a nyugdíjak reálértékének megőrzése, valamint a nyugdíjalapok és a nyugdíjpénztárak privatizációjának megakadályozása is.

Emellett megállapították: a Gyurcsány-korszak szocialista kormányai megélhetési válságba sodorták a nyugdíjasokat, az MSZP-kormányok elhibázott gazdaságpolitikája miatt évek óta csökken a nyugdíjak reálértéke, a nyugdíjas infláció mértéke évek óta meghaladja az átlagos pénzromlás mértékét, a megszorítások, áremelések és adóemelések fő vesztesei pedig a nyugdíjasok voltak. Arra a kérdésre, miszerint Orbán Viktor megfontolja-e, hogy elmenjen az Idősügyi Tanács január 21-i ülésére, amelyet Bajnai Gordon kormányfő hívott össze, Navracsics Tibor úgy reagált: nem beszélt a Fidesz elnökével erről a kérdésről. Arra a felvetésre, hogy egy 2007-es KDNP-s törvényjavaslat a svéd nyugdíjmodell bevezetését tartalmazta, Iván László úgy reagált: a tervezetet tárgyaló parlamenti bizottsági ülésen az ellenzéki tagok azzal értettek egyet, hogy a témáról tovább kell vitatkozni. "Semmiképpen sem gondoltuk, hogy ez a parlament elé menjen abban a formájában" - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy a 70 éves nyugdíjkorhatárról szó sem volt. Arra a kérdésre, hogy a nyugdíjrendszerrel kapcsolatban vannak-e konkrét terveik, Iván László igennel válaszolt, hozzátéve, hogy ezek még nem kaptak nyilvánosságot. Az MSZP szerint a Fidesz rendkívül alacsony nyugdíjjal engedné negyven év munka után a nőket nyugdíjba. Budai Bernadett, az MSZP szóvivője szerint a Fidesz továbbra sem cáfolta az úgynevezett svéd nyugdíjmodell bevezetését, amely többek között hetvenéves nyugdíjkorhatárt jelentene. Mint mondta, ezen modell alapján a Fidesz úgy küldené nyugdíjba a nőket negyven év munkaviszony után, hogy minimális, néhány tízezer forintos nyugdíjat kapnának.


Moderálást kérek '' ''-i hozzászólására.
Kérjük adja meg a nevét:
Kérjük pár szóval indokolja a kérését:
Első (1) Előző (1) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] Következő (3) Utolsó (2173)
 22036.  Köszönet | 2015.11.29 10:16:49 Moderálást kérek 
Kedves Xfaktor!

A kérdésem az, ha valaki nem munkaviszonyból ( ennek hiányában) megy nyugdíjba , hanem saját maga intézi, akkor a nyugdíj korhatár betöltése előtt mennyi idővel tanácsos elkezdeni az ügyintézést, hogy időben megkapja a nyugdíjat?
Az adategyeztetés már megtörtént, tehát kiszámították a szolgálati időt és erről értesítést is küldtek a Fiumei útról a Nyugd. Intézetből.

 22035.  Xfaktor | 2015.11.26 21:27:40 Moderálást kérek 
Kedves Köszönet!

Köszönöm a köszönetet ! Számomra ez a természetes hogy ha tudok egy kicsit segíteni akkor megteszem.
Én nem vagyok szakértő, de átestem ezeken a dolgokon ezért van fogalmam hogy mi az amivel segíthet az ember. Ha csak egynek sikerült segíteni már megérte.
Nem csinálok másik oldalt, itt van ez ezt kell életben tartani amig van értelme. Jó lenne ha mások is megosztanának akár saját történeteket is mint pld. a nyári gyakorlat elismertetése.
 22034.  Köszönet | 2015.11.26 20:19:06 Moderálást kérek 
Kedves X faktor!

Köszönet a fáradhatatlan segítőkészségedért, az értékes információkért.
Úgy látszik a Te információid a legérdekesebbek itt, nem túl látogatott ez az oldal, én csak a Te információid miatt nézek be időnként.
Nem csinálsz egy saját oldalt? :)
 22033.  Xfaktor | 2015.11.26 09:12:38 Moderálást kérek 

"Ki mehet 2016-ban nyugdíjba?

2016-ban nyugdíjat igényelhetnek az 1953-ban született személyek, akik betöltik 63. életévüket, valamint azok a hölgyek (életkoruktól függetlenül), akik teljesítik a nők kedvezményes nyugdíjának feltételeit.


2016-ban mehet nyugdíjba:
1) az 1953-ban született személy (aki még nem nyugdíjas), és
2) az a hölgy, aki 2016-ban megszerzi a nők kedvezményes nyugdíjára való jogosultságát.Az 1953-ban született évjárat tagjainak nyugdíjkorhatára 63 év, amit 2016-ban töltenek be, így az év folyamán, a 63. életévüket betöltve igényelhetik az öregségi nyugdíjukat (ha még nem nyugdíjasok).

Emellett 2016-ban is beadhatja a kedvezményes nyugdíja igénylését az a hölgy, aki 2016-ban teljesíti a nők kedvezményes nyugdíjára jogosító feltételeket (legalább 40 évi jogosultsági idő, amelyből - alapesetben - legalább 32 évet keresőtevékenységgel szerzett szolgálati idő tesz ki).

Mire kell e személyeknek figyelniük, mit kell benyújtaniuk?

Erről szól ez az összefoglalóm, amit kérem, hogy osszanak meg minden érintett barátjukkal, ismerősükkel - és persze kérjék meg őket is, hogy osszák tovább és lájkolják a NyugdíjGurut :-)

A nyugdíjhoz szükséges előfeltételek összefoglalása:

Mielőtt az öregségi teljes nyugdíj összegének meghatározására sor kerülhetne, a nyugdíjigénylőnek teljesítenie kell az öregségi nyugdíjra való jogosultság törvényi előfeltételeit, amelyek a következők:

(1) a nyugdíjigénylő a születési évének megfelelő öregséginyugdíj-korhatárt betöltötte ÉS

(2) legalább 20 év szolgálati idővel rendelkezik (résznyugdíjhoz legalább 15 év szolgálati idővel rendelkezik), ÉS

(3) azon a napon, amelytől kezdődően az öregségi teljes nyugdíjat megállapítják a részére, nem áll biztosítással járó jogviszonyban.

E legutóbbi feltétel kapcsán fontos ismernünk a hatályos szabályozás tartalmát, amely a következő:

a nyugdíjigénylő azon a napon, amelytől kezdődően az öregségi teljes nyugdíjat (vagy résznyugdíjat) megállapítják, a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló 1997. évi LXXX. törvény (a Tbj. rövidítéssel közismert tövény) 5. § (1) bekezdés a)-b) és e)-g) pontja szerinti biztosítással járó jogviszonyban

sem Magyarországon,

sem - a szociális biztonsági rendszereknek a Közösségen belül mozgó munkavállalókra, önálló vállalkozókra és családtagjaikra történő alkalmazásáról szóló közösségi rendelet hatálya alá tartozó személy esetében - Európai Unió/Európai Gazdasági Térség államaiban, ideértve Svájcot is,

sem - a szociálpolitikai (szociális biztonsági) egyezmény hatálya alá tartozó személy (ha az egyezmény eltérően nem rendelkezik) - az adott szerződő államban

nem állhat.

Nézzük meg pontonként, mire vonatkoznak ezek a hivatkozott törvényhelyek:

Tbj. 5.§ (1) bekezdés a) pont: munkaviszony, közalkalmazotti viszony, közszolgálati viszony, az igazságügyben dolgozók szolgálati jogviszonya, közfoglalkoztatási viszony, nevelőszülői foglalkoztatási jogviszony, ösztöndíjas foglalkoztatási jogviszonya, a fegyveres erők és testületek tagjainak különféle szolgálati jogviszonyai - akár teljes, akár részmunkaidőben történik a foglalkoztatás.

Tbj. 5.§ (1) bekezdés b) pont: a szövetkezet tagja, aki e minőségében munkaviszony, vállalkozási jogviszony, vagy megbízási jogviszony keretében személyesen közreműködik (kivéve a szociális szövetkezetben tagi munkavégzés keretében munkát végző tagot és az iskolaszövetkezeti tanuló tagot).

E két kategória esetén e jogviszonyokat a nyugdíjigénylőnek meg kell szüntetnie legkésőbb azt a napot megelőző napon, amelytől a nyugellátást a részére megállapítják!

Tbj. 5.§ (1) bekezdés e) pont: a kiegészítő tevékenységet folytatónak NEM minősülő egyéni vállalkozó

Tbj. 5.§ (1) bekezdés g) pont: a megbízási szerződés alapján vagy egyéni vállalkozónak nem minősülő vállalkozási jogviszonyban - összefoglaló nevén: díjazás ellenében munkavégzésre irányuló egyéb jogviszony keretében - személyesen munkát végző személy (praktikusan a társas vállalkozó), ha az e tevékenységéből származó járulékalapot képező havi jövedelme eléri a minimálbér 30%-át.

Az egyéni és a társas vállalkozó esetében nincs szükség a biztosítással járó jogviszony megszüntetésére, mivel e személyek biztosítási jogviszonya a nyugdíjazás időpontjától kezdődően - a törvény erejénél fogva - automatikusan átalakul kiegészítő tevékenységet folytató vállalkozói jogviszonnyá.

Fontos kiegészítő szabály: bármely életkorban szüneteltetik az öregségi nyugdíja folyósítását annak a személynek, aki közalkalmazotti jogviszonyban, kormányzati, állami vezetői, közszolgálati, bírói, igazságügyi alkalmazotti, ügyészségi szolgálati viszonyban, fegyveres szervvel hivatásos, valamint a Magyar Honvédséggel szerződéses vagy hivatásos szolgálati viszonyban áll. Ha e jogviszonyát megszünteti, az öregségi nyugdíja folyósítása újraindul."
 22032.  Xfaktor | 2015.11.23 20:55:53 Moderálást kérek 
Bíróságra vétték a nyári gyakorlat elismerését........

http://www.delmagyar.hu/roluk-irtuk/kosoczki_klara/51493/
 22031.  Xfaktor | 2015.08.29 14:32:50 Moderálást kérek 
Egy újabb kis segédlet akinek hasonló gondjai vannak........

"Öregségi- és özvegyi nyugdíj együtt?

Mit jelent ez?

Az együttfolyósítási összeghatár azokra az esetekre vonatkozik, amikor az özvegyi nyugellátást a házastárs 1998. január 1-jét megelőző elhalálozására figyelemmel állapították meg. Ebben az esetben az öregségi nyugdíjat és az özvegyi nyugdíjat – a megállapításuk időpontjára tekintet nélkül – az együttfolyósítási összeghatárig kell együtt folyósítani.

Az 1997. december 31-ig hatályban volt társadalombiztosítási jogszabályok lehetővé tették, hogy a saját jogú nyugellátásban is részesülő özvegy – például ha a házastársa balesetben halt meg – özvegyi nyugdíja akár az elhunytat halálakor megillető nyugellátásnak a 60 százaléka is lehet.

A törvény rendelkezései értelmében ugyanakkor a saját jogú nyugellátásban részesülő özvegy az elhunyt házastársa nyugellátásának 30 százalékára jogosult. A kétféle szabályozás közötti eltérések enyhítésére vezették be az együttfolyósítási összeghatár jogintézményét.

A törvény 50.§-ának (6) bekezdése értelmében azonban az özvegy kérelmére a saját jogú nyugellátást a 30%-os özvegyi nyugdíjjal együtt kell folyósítani, ha ez számára kedvezőbb, vagyis ezzel a módszerrel több össznyugdíjat kaphat az együttfolyósítási összeghatárnál.

Példa:

Egy 1997-ben megözvegyült személy saját jogú nyugellátásának összege 2015. január hónapban 77.345 forint, özvegyi nyugellátásának összege 54.325 forint lenne, azonban a két ellátását az együttfolyósítási összeghatárra figyelemmel 84.975 forintban folyósítják.

Amennyiben azonban kéri, hogy részére a Tny. alapján járó 30 százalékos özvegyi nyugdíjat folyósítsák, akkor a 77.345 forint összegű saját nyugdíja mellett 27.165 forint özvegyi nyugdíjat kap. A két ellátás együttes összege így 104.510 forint lesz, vagyis jóval több az együttfolyósítási összeghatárnál.

Sajnos kevesen ismerik ezt a lehetőséget!

Sokan nem ismerik az özvegyi nyugdíj intézményét. Akik pedig tudnak róla, azt hiszik, hogy az özvegyi nyugdíj automatikusan jár. Egy kicsit többet kellene foglalkozni a témával! Igaz olyan falvakban, ahol csak a polgármesteri hivatalban van internet, inkább papír alapú tájékoztatásra lenne szükség.

Özvegyi nyugdíjat a házastárs, az elvált házastárs és az élettárs kaphat. Özvegyi nyugdíjra jogosult a házastársra előírt feltételek fennállása esetén az is, aki élettársával ennek haláláig

a) egy év óta megszakítás nélkül együtt élt és gyermekük született, vagy
b) megszakítás nélkül tíz év óta együtt élt.

Élettársa után nem jogosult özvegyi nyugdíjra az, aki az együttélési időszak vagy ennek egy része alatt özvegyi nyugdíjban vagy baleseti özvegyi nyugdíjban részesült.

Az ideiglenes özvegyi nyugdíj

a házastárs halálától legalább egy évig, továbbá
az elhunyt jogán árvaellátásra jogosult, másfél évesnél fiatalabb gyermeket eltartó özvegynek az árva 18 hónapos életkorának betöltéséig,
fogyatékos vagy tartósan beteg gyermek esetén az ideiglenes özvegyi nyugdíj azonos feltétellel a gyermek harmadik születésnapjáig

folyósítható.

Az ideiglenes özvegyi nyugdíj annak a nyugdíjnak a 60 %-a, amely az elhunytat a halál időpontjában öregségi, rokkantsági vagy baleseti rokkantsági nyugdíj címén megillette, vagy megillette volna.

Az ideiglenes özvegyi nyugdíj megszűnését követően özvegyi nyugdíjra jogosult az, aki a jogszerző halálakor

betöltötte a reá irányadó öregségi nyugdíjra jogosító korhatárt, vagy
rokkant (egészségkárosodásának mértéke eléri az 50 százalékot), vagy
házastársa jogán árvaellátásra jogosult fogyatékkal élő, illetve tartósan beteg vagy legalább két árvaellátásra jogosult gyermek eltartásáról gondoskodik.

Özvegyi nyugdíjra jogosult az is, aki esetében a fenti feltételek valamelyike

házastárs 1993. március 1-je előtt bekövetkezett halála esetén az elhalálozástól számított tizenöt éven belül,
a házastárs 1993. február 28-a után bekövetkezett halála esetén az elhalálozástól számított tíz éven belül bekövetkezik.

Az özvegyi nyugdíj mértéke attól függ, hogy az özvegy saját jogú (öregségi, rokkantsági, stb.) nyugdíjban részesül-e.

Ha az özvegy a reá irányadó öregségi nyugdíjra jogosító korhatárt betöltötte vagy rokkant, de saját jogú nyugellátásban nem részesül, az özvegyi nyugdíj 60 százaléka annak a nyugdíjnak, amely az elhaltat halála időpontjában öregségi vagy rokkantsági nyugdíj címén megillette volna.
Ha az özvegy egyidejűleg saját jogú nyugellátásban is részesül, vagy a házastársa jogán árvaellátásra jogosult fogyatékkal élő, illetve tartósan beteg, vagy legalább két árvaellátásra jogosult gyermek eltartása címén került megállapításra az özvegyi nyugdíj, akkor az özvegyi nyugdíj mértéke annak az öregségi, rokkantsági (baleseti rokkantsági stb.) nyugdíjnak a 30 százaléka, amely az elhunytat halála időpontjában megillette, vagy megillette volna.

A 60 százalékos mértékben megállapított özvegyi nyugdíj helyett 30 százalékos mértékű özvegyi nyugdíjat kell megállapítani attól az időponttól kezdődően, amelytől az özvegy saját jogú nyugellátásban részesül. A 30 százalékos mértékű özvegyi nyugdíj az özvegy saját jogú nyugdíjának összegére tekintet nélkül jár."

http://ado.hu/rovatok/tb-nyugdij/oregsegi-es-ozvegyi-nyugdij-egyutt
 22030.  ............ | 2015.08.08 09:05:00 Moderálást kérek 
15-20 év múlva már lehet nem is lesz nyugdij vagy csak annyi, amiből képtelenség lesz megélni, hiába a ledolgozott évtizedek és ezért fizetunk járulékot.EÜ-i járulék fizetésért se kap az emberr csak hosszú várolistát, meg trehány kezelést sok esetben. A befizetett adó sokszor követhetetlen vagy értelmetlen dolgokra megy vagy az ólomüveg zsebekbe. 150 000 bruttóból nem kap készhez az ember százezer forintot Így már fel is merül a kérdés: Van e értelme iitt bejelnteve dolgozni. Azt mondja a királyi média: hogy már lassan teljes a foglalkoztatás. Igen, vannak a közmunkások, meg otta java, a minimálbéres rabszolgák meg a 4-6 órában bejelentettek akiket teljes munkaidőben foglalkoztatnak, akikből szépen megzsírosodnak a vállalkozók. A felső tízezret már nyugodtan ki lehet cserélni 100 ezerre, annyi itt a gazdag, meg van 4 millió lecsúszott. kb 20 év és ez az ország teljesen le lesz rabolva, elgettósodik,olyan lesz mint valamelyik 3. világbeli állam. Magyarország R.I.P.
 22029.  Xfaktor | 2015.08.06 23:11:52 Moderálást kérek 
Ime így kell gyűjteni a szavazatokat........... a többi már nem számít..........!!!!!!!!!

http://profitline.hu/hircentrum/hir/337167/Nyugdijcsokkentes-lesz-ha...

"Nyugdíjcsökkentést okozhat "a szélsőjobboldal és a szocialisták közös ötlete" - így reagált a Fidesz a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjlehetőségével kapcsolatos jobbikos sajtótájékoztatóra.Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese csütörtökön nyilvános vitára hívta Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert a témában. A Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek küldött reagálásában erre azt írta: a Jobbik újabb ügyben bizonyítja, hogy teljesen hiteltelen, és "lepaktált a szocialistákkal". Mint közleményükben fogalmaztak, az MSZP és a Jobbik közösen kampányol az aktív, munkaképes férfiak korai nyugdíjazásáért, miközben a nők 40 év munka utáni kedvezményes nyugdíjazását egyikük sem szavazta meg.A Fidesz álláspontja szerint "a szélsőjobboldal és a szocialisták közös ötletelése" veszélybe sodorná az egész nyugdíjrendszert, és olyan mértékű kiadásokat okozna, ami általános nyugdíjcsökkentést eredményezne, vagyis mind a mostani, mind a leendő nyugdíjasok nyugdíja kevesebb lenne.A kormánypártiak hangsúlyozták: Magyarország nem akar többé "a segélyezettek és mindenféle kedvezmények alapján nyugdíjazottak országa" lenni, mert az egyenes út az ország elszegényedéséhez. Segélyezettek és nyugdíjasok tömegéből még egyetlen ország sem tudott előrejutni - fogalmaztak, hozzátéve: "mindannyiunk érdeke, hogy a gazdaság működjön, és minél többen dolgozzanak".
 22028.  Xfaktor | 2015.07.03 09:25:13 Moderálást kérek 
Itt egy újabb elemzés......

"Az Orbán-kormány egyik legfontosabb ígérete volt még 2010-ben a nyugdíjrendszer átalakítása: ez rövid időn belül meg is valósult, igaz, nem úgy, ahogy sokan várták. Az ATV.hu emlékeztet: az állam behúzott 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíj-pénztári megtakarítást, Matolcsy György akkori nemzetgazdasági miniszter pedig megígérte, hogy mindenkinek lesz egyéni nyugdíjszámlája. Ebből nem lett semmi, később már azt mondták, a kormány szerint „ez most nem prioritás”.

Simonovits András nyugdíjszakértő az ATV.hu-nak azt mondta: teljesen értelmetlen ígéretet tett az Orbán-kormány, ugyanis teljesíthetetlen, hogy azoknak, akik a magánnyugdíjrendszerből visszaléptek a társadalombiztosítási rendszerbe, minden befizetését nyilvántartsák. Annak ráadásul, hogy kinek mennyi a fizetése, csak 1988 óta van jelentősége, az az előtti időszaknál csak a ledolgozott évek számát veszik figyelembe, így akinek a rendszerváltás előtt jól fizető munkája volt, azóta viszont rosszabbul keres, az rosszabbul jár.

A szakember szerint a magyar rendszer feleslegesen bonyolult és olyan gyakran változtatnak a szabályokon, hogy szinte lehetetlen kiszámolni, mit várhat a járulékfizető. Az ország egyik nagy problémája a társadalom elöregedése, egyre kevesebb ember befizetéséből kell ellátni egyre több nyugdíjast, néhány éven belül ez több száz milliárdos problémává nőheti ki magát. Azzal ráadásul, hogy a kormány eltörölte a nyugdíjplafont, néhány éven belül lesznek, akik milliós nyugdíjakat kaphatnak.

Simonovits figyelmeztetett: a kormányzati kommunikációban hangoztatott 4,1 millió járulékfizető nem ad valós képet, a közmunkások után például hiába fizetnek járulékot, az pusztán "áljárulék”. Hozzátette: a magyar GDP most éri el a 2007-es szintet, de már jóval többen dolgoznak, így a mai gazdaság termelékenysége jóval kisebb a nyolc évvel ezelőttinél.

A minimálnyugdíj összege ugyanakkor 2008 óta nem változott, ráadásul az elmúlt hét évben az infláció ennek a 28 500 forintnak több mint ötödét elvitte. Az ország bruttó adósságrátája lassan csökken, a valutatartalékokat feltöltötték, de az "ésszerűtlen adócsökkentés” miatt meredeken nő a nettó államadósság. A szakértő szerint, ha az ellenzéki pártok bátrak lennének, olyan dolgokról beszélnének, mint hogy a kormány rossz döntései miatt néhány év múlva milyen krízis állhat elő a nyugdíjrendszerben, ehelyett gyáván viselkednek és agyament ötletekkel állnak elő, mint például az 5-10-15 százalékos szja-kulcs.
 22027.  nap | 2015.06.24 16:31:17 Moderálást kérek 
Kedves Xfaktor!

Köszönet minden információért, amit itt olvashatunk tőled! :)

Első (1) Előző (1) [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] Következő (3) Utolsó (2173)
 
 
 
 
Vásárlás
SONY KD-65ZD9B 164 cm Android Smart 4K Ultra HD HDR LED Televízió
1 449 950 Ft
STELL SHO 2040 TV állvány
5 479 Ft
 
Divat
Gwen Stefani
Vizezz!
Mi segít a kipirosodás ellen?
Pödört copf
24 óra hírei
21:55   
Robin Williams hagyatékából rendeznek árverést októberben
21:40   
A Coen testvérek antológiasorozat helyett westernfilmet forgattak
21:39   
Életre keltek a több tízezer éve megfagyott orsógiliszták
21:37   
A kelet-antarktiszi gleccsereket is súlyosan veszélyezteti az éghajlatváltozás
09:44   
Több mint száz új lehetséges bolygót találtak a csillagászok
15:15   
Iohannis: Románia határozottan ellenzi a többsebességes Európa gondolatát
 
Kiállítás
Szerencsés bölcs - Gáspár Zoltán fotókiállítása
Gáspár Zoltán fotóin a világ darabkái láthatók. Így, kis betűvel és többes számban: apró megfigyelések, különleges látványok, ...
 
Csontváry géniusza - A magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. A saját maga által nagy ...
 
 
Női napozó
Életmódváltással a Candida ellen
Az orvosok többsége szerint nem is létezik, mások civilizációs népbetegségnek tartják.
 
Friss kommentek
Elhunyt Antal László közgazdász
Újabb "csalási hullám" az AtlasPROfilax öngyógyító eljárás?
Fidesz: 40 év munka után mehessenek nyugdíjba a nők
Segítség helyett fotózni hívja a polgármestereket Erdős Norbert EP képviselő?
Trafikos haverját hívta meg Erdős Norbert Brüsszelbe
Magyarország csak a plakátokon teljesít jól
Devizahitelek - Pártelnöki megbeszélést kezdeményez Vona Gábor
Orbán testvérének cége jelentős uniós támogatáshoz jutott
Jobbik: Matolcsy György nyújtsa be lemondását!
Orbán barátjáé a Fonyód-Kaposvár vasútvonal felújítása is
 
Kultúra
Budapesten lép fel Ron Carter, a világ első számú dzsesszbőgőse
Március 25-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Get Closer Budapest Jazz Fesztiválon Ron Carter többszörös Grammy-díjas ...
 
Építészet és design
Westside Road: különleges családi ház Kaliforniából
A Dowling Studios munkáját dicséri ez a gyönyörű családi ház, amit Sonoma-ban, Kalifornia egyik kisvárosában építettek fel.
 
Legolvasottabb cikkek
 
 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista